Parhaat ravintolat lasten kanssa Helsingissä

Kokosimme listan kivoja ravintoloita, joissa viihtyy varmasti koko perhe. Valitse suosikkisi ja varaa pöytä helposti netissä!

1. Chico's – 4 ravintolaa Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla

Chico's on myös lasten makuun! Kids menulta löytyy herkkuja niin babylle kuin juniorille. Burgeria, pihviä, lihapullia, lohta ja paljon muuta. Tikkurilan ja Viikin Chico's-ravintoloissa on myös lasten oma leikkinurkka, joka tarjoaa puuhaa, pelejä ja piirtelyä.

Katso lähin ravintola »

2. La Famiglia – Flamingossa

La Famiglia on koko perheen italialainen ravintola. Lasten listalla on pastaa, pizzaa, burgeria ja kanaa. Sekä tietysti herkkujälkkärit! Lapsille löytyy myös leikkinurkka.

Tutustu ravintolaan »

3. Spaghetteria – Kaaressa, Jumbossa ja Isossa Omenassa

Spaghetteriassa lapset syövät samoja ruokia kuin aikuiset. Puolikkaat annokset puoleen hintaan! Lisäksi Spaghetteriassa lapsille on oma annospassi, jolla saa joka 10. lasten annoksen maksutta.

Tutustu ravintoloihin »

4. Rosso – Hyvinkäällä ja Isossa Omenassa

Rosso on aina tarvittaessa lapsellinen! Jotta jokainen löytäisi omansa, on meillä listat sekä perheen pienimmille että jo hieman isommille lapsille – velhon eväs, lasten lohi ja bolognese ovat aina kestosuosikkeja. Rossossa tarjoillaan lapsille aina ensin ja lasten puuhapaperi auttaa pitämään känkkäränkän loitolla.

Tutustu ravintoloihin »

5. Amarillo – Helsingin keskustassa, Hyvinkäällä, Flamingossa ja Tikkurilassa

Koska Amarillo on kaikkien ravintola, toivotamme myös lapsiperheet erittäin tervetulleiksi. Lasten omalta ruokalistalta löytyy vaikkapa miltei jokaisen lapsen suosikkiannos hampurilainen ja ranskalaiset, sekä onpa mukana myös lihapullia, lohta ja kanaakin. Perheen pienimmille tenaville ruokalistassa on myös pientä puuhasteltavaa ruoan odotteluun.

Tutustu ravintoloihin »

I dessa restauranger