Vini e cucina italiana

Den till själen italienska restaurangen är en avslappnad och stilig lokal för ostressade njutningar. Antipasti samt risotto- och pastarätterna  och pizzorna, tillreds av genuina italienska ingredienser, och är som en fläkt av det livsbejakande landet.  Den gästfria och verbala betjäningen är en väsentlig del av den varmsinta italienskinspirerade restaurangen. På delikatessbutiken kan man köpa äkta smaker hem.

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,1)
Betjäning (4,3)
Stämning (4,2)
Barn (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 30.11.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Käymme Joensuusta usein viettämässä viikonloppua Bomballa. Oleskelu on aina ollut miellyttävää ja sujuvaa. Ei ole ollut valittamista.”
“Ei sielä muita ruokapaikkoja”
“Ravintola oli viihtyisä ja ruoka todella hyvää! Käytiin vierailulla useamman kerran syömässä ja aina sai hyvää palvelua.”
“Olimme kaveriperheen kanssa syömässä illallista ja saimme Siniltä(?) erittäin miellyttävää palvelua.”
“"Ruoka ja tila oli hyvä, mutta jälkiruoan tuominen kesti liian kauan ja siitä piti kysyä erikseen. Tuli vaikutelma että unohdettiin, pahoiteltiin kyllä mutta toisen jälkiruoan olisi voinut talo tarjota hyvitykseksi. "”
“Paikassa on hyvä ruoka ja aukioloajat ovat hyvät. Mahtuu myös isommalla porukalla ja toisaalta kahdestaankin on tunnelmallinen paikka.”
“Siisti paikka ja annosta ei tarvinnut odottaa kauan”
“??”
“Sopivan rauhallista. Palvelu on mukavan rentoa. Ruoka maistui.”
“"Olimme tehneet pöytävarauksen hyvissä ajoin ennen iltaa, mutta emme saaneet pöytää johon kaikki olisivat mahtuneet! Latisti koko illan tunnelmaa kun jouduimme istumaan kahdessa eri pöydässä. Asiaa pahoiteltiin ohi mennen."”
“Rauhallinen.siisti.ystävällinen henkilökunta.opastivat ensikertalaista ystävällisesti.”
“"Vaikka ravintolassa ei ollut isoa ruuhkaa, niin tarjoilu oli hidasta"”
“Ruoka hyvää. Henkilökunta ystävällinen. Tunnelma ok.”
“Hyvä kokonaisuus”
“Upeat työntekijät. Rento fiilis.”
“"Muuten ihan kiva paikka syödä edellenkään en pidä siitä, että näkymä kylpylän puolelle ruokaiutilasta. Palvelualtis henkilökunta ja kuuntelee asiakasta. Sujuvaa palvelus."”
“Ruoka oli maukasta ja palvelu hyvää.”
“"Ruoka oli hyvää, palvelu ystävällistä ja puitteet hyvät. Apua ja ehdotuksia sai valinnoissa. Meitä oli isompi porukka ja juhlistimme hääpäivää mikä onnistui hyvin, kiitos. "”
“Lupsakka henkilökunta”
“Mukava pika visiitti”
“"Ihastuimme ruokalistaan (alkupalat, pääruoka, jälkiruoka, viini) ammattitaitoisen tarjoilijan vinkeillä löysimme perinteisestä poikkeavaa, nautinnollista syötävää. 80-vuotta juhlivaa muistettiin lasillisella shampanjaa."”
“Toimii.”
“"Tunnelma hyvä,miljöö viihtyisä ja henkilökunta mukavaa ja vaikuttaa sille että nauttivat työstään. Iloinen ja lupsakka tunnelma kaikin puolin. Ei tarvitse jäykistellä ja pönöttää."”
“Homma toimi.”
“"Pöytävaraus olisi kannattanut tehdä, mutta en aamulla osaa arvioida monelta haluan syödä päivällistä."”
“"Hei, Ravintola on viihtyisä ja palvelu ystävällistä. Kasvissyöjänä ja kasvissyöjäperheen (perheessä myös kaksi vegaania) äitinä toivoisin enemmän kasvis-/vegaaniruokia ravintolan listalle. Uskon, että myös monelle sekasyöjälle kelpaisi hyvin valmistettu maukas kasvisvaihtoehto. Kasvisruokia on pääruokien alla kaksi kappaletta ja liha-/kalavaihtoehtoja moninkertainen määrä. Vielä sellainen huomio, että vaikka ravintola on viihtyisä ja palvelu on ystävällistä niin ravintolassa kaikuu ikävästi. Voisikohan tilassa olla jotain pehmentäviä/vaimentavia elementtejä."”
“Viihtyisä paikka”
“Ihan hyvä paikka ruokailuun.”
“Trattoria Pielinen on tuttu syyslomiltani! Olen valinnut listalta suosikkini.”
“Ruoka oli todella hyvää ja tunnelma oli mahtava.”
“"Ruoka on hyvää, paikka kaunis ulkoa ja sisältä ja vaikka selvästi on työntekijäpula työntekijät ovat mukavia ja tekevät erinomaista työtä."”
“Hyvää ruokaa. Kiva paikka. Mukava ja ahkera henkilökunta.”
“"Ystävällinen henkilökunta, viihtyisä tunnelma. Hyvä ruoka."”
“Kiva paikka ja ystävällinen palvelu”
“"Oli todella mukava kokemus, kävimme syömässä kylpylän jälkeen. Bomba on tunnelmallinen ja ruoka oli hyvää. Saapuessamme ravintolassa oli pieni kiire, joten tilaamista joutui hieman odottamaan. Siitä miinus."”
“"Ajan kohta ehkä väärä kun syysloma viikko. Eniten häiritsi hirveä melu, huiske ja hälinä eli akustiikkaan kannattaisi vähän panostaa kun oikeasti ei seurustelusta tule mitään kun joka puolelta kimpoo ääniä korviin. Sama oli kylpylän puolella .. Mutta tietysti kun ääntä niin silloin myös paljon asiakkaita joka Teille hyvä :)"”
“Ainakin kylpylälomalla helppo ja laadukas vaihtoehto. Nurmeksessa ei ole paljon ravintoloita. Ehkä listalla voisi olla enemmän vaihtoehtoja lapsille ja muutama edullisempi vaihtoehto lisää.”
“Aina hyvä ruoka erikoisruokavaliolle ja erittäin hyvä palvelu keittiöltä??”
“"Henkilökunta ystävällinen. Vähän pitkään kesti tai tuntui siltä. En pidä yhtään, että maksupäätteessä on tippi valinta. Se ei kuulu Suomeen. "”
“Aika kalliiksi tuli syödä 6 hlön perheelle”
“Nopea ja ystävällinen palvelu”
“Herkullinen ateriakokonaisuus”
“Hyvä ruoka ja siisti paikka.”
“Aavistuksen isompia annoksia saisi olla nykyisellä hintatasolla”
“"Yleisasu ravintolassa ole hyvä. Menu oli pienehko, mutta siltä löytyi mieluista syötävää. Ruoka oli hyvän makuista. "”
“"Mukava tunnelma, hienolla paikalla, kutsuva."”
“"Kiireinen aika, syysloman vietto. Ruokia piti odottaa yli tunti."”
“"Monipuolisuus, ystävällisyys"”
“Henkilökunta oli oikein miellyttäviä”
“Aivan liian pieni ja ahdas ja aivan täynnä ihmisiä. Meteliä.”
“Yksi parhaimmista ravintolakokemuksistani IKINÄ.”
“"Miljöö oli miellyttävä ja tunnelma oli mukava ja rauhallinen. Ruoka oli hyvää, minulle oli tehty pyynnöstä vegaaniannokset ja allergiani oli huomioitu upeasti. Vegaanille suosittelisin ravintolaa todellakin. Ainoa mistä on pakko huomauttaa, on se, että teetermarissa maistui kahvikin, eli siinä oli joskus pidetty kahviakin jolloin teen maku oli epämiellyttävä. Tämän huomasi myös ryhmämme muut teenjuojat. Tosin tarjolla olisi ollut kuumaa vettä ja irtoteepussejakin, joten teen olisi voinut tehdä sitenkin jos olisi tiennyt teetermarin makumaailmasta."”
“Kaikki toimi mielyttävän joustavasti. Mielenkiintoinen ruokalista.”
“Asikaspalvelu oli todella hyvää ja lämminhenkistä. Se korvasi muita puutteita.”
“"Loistava ruoka, ja asiakaspalvelu."”
“Hyvä suomalaista palvelua.”
“"Hyvää ruokaa, mukava paikka."”
“Hyvä kokonaisuus”
“"Hyvät ruuat, joskin niitä joutui odottelemaan yli tunnin. "”
“Hyvä palvelu ja ruoka. Viihtyisä ja siisti ravintola.”
“"Loistava iloinen ja ammattitaitoinen palvelu ,ravintola viihtyisän lämmin ."”
“Erittäin maukas ruoka ja ystävällinen palvelu.”
“"Ruoka oli hyvää . Henkilökuntaa olisi voinut olla enemmän, palvelu oli välillä vähän hidasta."”
“Kiireettömään aikaan palvelu sujuu nopeasti ja rennommin. Ruoka ollut hyvää.”
“Päivällisruoka-annos oli oikein maittava sekä aamiainen todella hyvä ja monipuolinen!”
“ruoka-annokset pieniä”
“"Hyvin maustettua ruokaa,annokset sopivat. Palvelu ystävällistä."”
“Ruoka on aina ollut hyvää käydessäni ja pidän ravintolan ilmeestä ja siitä että voi seurata kokin työskentelyä ruokailun ohessa”
“Hyvä paikka ruokailla”
“"Ruoka oli hyvin perustasoa ja alitti odotukseni hintaan nähden. Kaunis paikka ja ystävällinen henkilökunta antaisi mahdollisuuksia mieleenpainuvampaan kokemukseen. Salaattiannos puuttui listalta kokonaan ja yksi seurueestamme jäi siksi syömättä. Kaikilla oli kova nälkä, joten kaikki ruuan tilanneet söivät kyllä lautasen tyhjäksi."”
“Toimii”
“Kaikki ok”
“"Ravintola ja hotelli oli täynnä, olimme hotellivieraita. Vaikka emme huomanneet varata pöytää, meille järjestettiin hyvin ystävällisesti pöytä ruokailuamme varten. Ruoka oli erittäin maistuvaa. Asun Helsingissä en ole täällä saanut niin tuttavallista ja välitöntä sekä ripeää palvelua. Kiitos siitä. "”
“"Nyt meni kaikki hienosti. Toki tila on pieni kun hotelli oli ihan täysi. Siksi piti osata sanoa etukäteen milloin tulee syömään. Reception varoitti kyllä hyvin moneltako isompi ryhmä oli tulossa. Emme olleet koskaan syöneet niin hyvää italialaista salaattia! Tiedotettiin S-kortti etuviineistä vaikka ei niitä listoilla erikseen näkynyt. Mutta itse kysyttiin. Voisi olla näkyvillä jäsenetutarjoukset. Palvelevaa , iloista , karjalaista henkilökuntaa! On jo suositeltu Nurmekseen tuleville!! "”
“Pitsa oli erittäin hyvä”
“Ravintolan ilmapiiri ja ruoka on erinomaista. Tarjoilussa perisuomalainen haaste: tarjoilijan huomion herättäminen vaikeaa sekä lisätilauksissa että laskun saamisessa.”
“Ruoka oli erinomaista ja palvelu sujuvaa”
“"Paikka oli viohtyisä pielisen rannalle upeat näkymät, tarjoilija oli harvinaisen supliikkimies tunsintervetulleeksi. Jaoimme lomakokemuksia kolin mökiltäkin ym. Ruokani vain kesti tosi kauan ja ehti jäähtyäkin mutta oli ihan hyvää. Odotin yli 45min ja ystäväni ehtivät jo omat ruokansa syödä."”
“"Hyvä ruoka, mutta kaikkien seurueen 4hlöä laskut oli väärin ja vaikka kerran kävi jo korjaamassa niin silti meni osa vielä mönkään. "”
“Viihtyisä ravintola. Henkilökuntaa liian vähän. Kasvisruokailijalle vaihtoehdot vähissä.!”
“Koska ravintola on Nurmeksessa”
“Hyvä palvelu. Hyvää ruokaa.”
“Ruoka oli todella hyvää ja odotellessa annoksia oli mielenkiintoista seurata kokkien työskentelyä”
“"Ravintolassa on kova melu, hälinä, puheensorina, ei tahdo kuulla toisen puhetta ja keittiöstä kuuluu kolina. Pitäisi laittaa äänieristeitä. Tätä ovat sanoneet monet muutkin."”
“Kaikki toimi sujuvasti ja ruoka oli tosi hyvää.”
“"Ruoka oli erinomaisen hyvä,miellyttävä palvelu"”
“Rauhallinen ja kaunis miljöö ruokailla. Ystävällinen tarjoilija.”
“Jos Kylpylään tulee niin hyvä paikka syödä”
“Ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta ja ruoka maistuvaa”
“"Maukas annos, suositellut viinit erittäin sopivia Vaikka asiakkaita oli paljon palvelu toimi hienosti ja annokset tulivat luvatusti"”
“"Hyvä, ystävällinen palvelu. Tilaus toimitettiin nopeasti vaikka pöytävaraukset ennalta oli täynnä. Ruoka maittavaa. "”
“Sini oli loistava”
“"Ruoka oli ok, tosin listalta oli loppunut se mitä halusimme tilata ja saimme korvaavan tuotteen. Tämä ei ollut mitä piti, joten saimme ruuan puoleen hintaan. "”
“"Olemme Trattoria bomban vakioasiakkaita, sillä asumme suhteellisen lähellä. Käymme lähes viikottain uimassa ja syömässä. Yleensä ruoka on erinomaista, mutta viime kerta oli poikkeus. Tarkoitus oli tilata pizzaa, koska Trattoria mainostaa pizzojaan autenttisina ja puu-uuni tuo toki lisäarvoa. Tämä oli kyllä täysi pettymys. Tuote oli äärimmäisen huono. Ensinnäkin pohja oli kuin ranskanleipää (epäilin jopa valmispohjaksi?), tomaattikastike oli täysin mauton ja muutenkaan pizzasta ei makuja löytynyt. Kaiken kruunasi pizzan päälle ripotellut erittäin nahistuneet kokonaiset oreganon oksat, jotka eivät ainakaan parantaneet ruokakokemusta. Jos tuoretta oreganoa on välttämätöntä lisätä, kannattaa pizzan päälle ripotella mielellään ne lehdet - ei kokonaisia oksia. On suhteellisen ikävää yrittää pureskella kokonaisia oksia poikki, kun toinen pää on jo kurkussa. Myös puolison pizza oli täysin mauton. Puolison pizzan pinnalle oli ripoteltu myös nahistunutta ja tummunutta rucolaa. Kannattaa jättää se lisäämättä, jos tuoreempaa tavaraa ei ole. Kuitenkaan tämän kokemuksen perusteella emme jatkossa jätä käymättä bomballa. Kuten sanoin, yleensä ruoka on ollut erittäin hyvää. Pizzoja emme ravintolassa kuitenkaan jatkossa syö, enkä suosittele niitä myöskään muille. "”
“Hyvää ruokaa”
“Ruoka oli erittäin hyvää mutta palvelu hidasta.”
“Henkilökunta ystävällistä”
“"Ilmapiiri oli välitön ja ystävällinen, ruoka oli erittäin hyvää ja miljöö miellyttävä"”
“ehkä hiukan hintava minun ystäväpiirille”
“Hidas palvelu”
“Kaikki oli ok”
“"Kolmen ruokalajin menu huippu hyvä, samoin karitsa. Pettymys oli kuha..se oli ennemminkin haudutettu kun paistettu. Kaipasin myös rauhallista baaria missä olisi voinut istua hetken ruokailun jälkeen. Trettoria on kuitenkin ruokapaikka"”
“Kaikki toimi niinkuin oletinkin”
“Erinomainen palvelu ja henkilökunta sekä ruoka”
“"Eihän kilpailua ole lähiseudulla, joten valinta on helppo. Mutta kyllä Bomba Nurmes on upea kokonaisuus. Vuodesta toiseen ehdoton lomakohteeni."”
“Ruoka oli hyvää”
“"Kortilla maksaessa tuli eteeni outo kysymys tipistä .Ulkomailla olen tottunut kyseiseen tapaan mutten suomessa. Tilanne oli hieman kiusallinen, kun tarjoilija seisoi vieressä ja näki ko.summan sekä myös antamani pin-koodin. muuten palvelu oli erinomaista.Oli tuttujakin aikaisemmilta vuosilta. Yli 30 vuotta Bomballa käyneet Hyvinkääläiset"”
“"Hyvä ruoka, vähän hintava"”
“Nurmeksen viihtyisin ravintola. Tilatun annoksen valmistuminen hitaahkoa.”
“Oikein mukava ravintola kauniissa maisemissa ja ystävällinen palvelu.”
“"Traktoria Bomba ystävällinen tarjoilija, huomio kaikki tarpeet. Aamupalalla olisin kaivannut ohjausta enemmän, mutta kaikki rajoittava löytyi kyllä."”
“Valitsimme ajankohdan jolloin ei ollut ruuhkaa. Tarjoilija oli mukava ja ystävällinen. Ruoka ja jälkiruoka olivat hyvät.”
“"Nopea ja miellyttävä palvelu, hyvä ruoka!"”
“"Asun kauempana, niin en sen puolesta tule itse toistamiseen. Alueelle matkustavalle suosittelisin paikkaa."”
“Viihtyisä paikka käydä vähän hienommin syömässä”
“Erittäin hyvä ruoka ja ympäristö. Ainoat miinukset tarjoilijan tavoitettavuus lisäjuomien / laskun tilaamiseksi.”
“"Hyvä nopea palvelu, todella siisti yleisilme ja hyvä ruoka."”
“"Palvelu ja ruoka erinomaista, ravintolatila ei erityisen viihtyisä: kylpyläosasto vie parhaat järvinäkymät. Rauhattomuus: ääni kantautuu ravintolatilaan myös respan puolelta."”
“"Siisteydestä parannettavaa, lattialla ruokaa jota ei siivottu pois. "”
“Palvelu kohteliasta ja sujuvaa .Aamiainen erittäin hyvä ja monipuolinen”