Vini e cucina italiana

Den till själen italienska restaurangen är en avslappnad och stilig lokal för ostressade njutningar. Antipasti samt risotto- och pastarätterna  och pizzorna, tillreds av genuina italienska ingredienser, och är som en fläkt av det livsbejakande landet.  Den gästfria och verbala betjäningen är en väsentlig del av den varmsinta italienskinspirerade restaurangen. På delikatessbutiken kan man köpa äkta smaker hem.

Kundnöjdhet

4,0

Mat (4,0)
Betjäning (4,0)
Stämning (3,9)
Barn (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 04.08.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Tunnelma oli kovin kiireinen ja ei niin rentoa. Naapuripöydän tarjoilijan tutut asiakkaat saivat extra huomion, josta muut jäivät paitsi.”
“Hyvä ruoka ja palvelu erinomaista”
“Melua oli todella paljon. Liian paljon ihmisiä pienessä ravintolassa. Palvelu ja ruoka oli hyvää.”
“Voin suositella ruokien perusteella paikkaa, jos vain ystäväni ei ole allerginen kaloille,äyriäisille jne.”
“Kaunis paikka, hyvä ruoka”
“Muuten erinomainen kokemus, mutta jälkiruuassa oli joku paperi mukana ja se ei oikein maistunut. Ruokaa tuli pöytään sopivin väliajoin ja muutoin ruoka oli erinomaista. Alussa ilmoitettiin jonotilanne ja tämä oli erittäin hyvä asia. Ravintola oli ihan täynnä ja jatkuvasti oli jonoa ovella, mutta siitä huolimatta tarjoilijat mielestäni onnistuivat erinomaisesti asiakaspalvelussa. Varsinkin nainen, jolla pidemmät hiukset, silmälasit, vähän vanhempi. Harmittaa kun en älynnyt nimeä selvittää, esimerkillistä asiakaspalvelua. Muutama tarjoilija olisi ehkä tarvittu lisääkin ja toki kokeillakin kiirettä piti. Tunnelma oli hyvä ja kaikin puolin jäi kuitenkin positiivinen fiilis.”
“Palvelu ystävällistä ja sujuvaa, ruoka hyvää.”
“Miellyttävä interiööri, palvelu ruuhkasta huolimatta varsin joustavaa.”
“Ystävällinen ja kohtuullisen nopea palvelu, ruoka ja juoma hyvää. Hintataso mielestäni hieman liian korkea.”
“En ymmärrä miksi italialaista kun Bombassa sai niin uskomattoman hyvää perinneruokaa.”
“Siisti, viihtyisä paikka. Aamupala noutopöydästä, runsas valikoima. Ruoka erittäin hyvää, tarjoilijat ystävällisiä, ammattitaitoisia ??”
“Takuulla gluteenitonta”
“Ruoka oli hyvää.Henkilökunta erittäin ystävällistä ja palvelu miellyttävää. MUTTA EHDOTTOMASTI LIIAN KIIREISIÄ EHDOTTOMASTI LISÄTTÄVÄ HENKILÖKUNTAA.Kiire sai aikaan vähän ahdistavan tunnelman”
“Olimme suunnistus kisoissa, joten ruoka klo 2100 maistui Ps olisimme syönneet aiemmin, mutta oli täyttä. Harmi että Bomba oli auki vain klo 1800. Kokonaisuudesta, varsinkin aamupala, jäi hyvä maku suuhun.”
“Ruoka suhtkoht ok. Esim.WC tilat aika räjähtäneet siisteys WC;ssä niin ja näin.”
“Hyvä ruoka ja palvelu tällä kertaa!”
“Ruoka ja juoma oli hyvää, mutta asiakaspalveluun voisi panostaa. Kukaan ei tullut varmistamaan ruokailun aikana tyytyväisyyttämme tai kysynyt juomista onko riittävästi, jälkiruokia odotimme kauan vaikka ravintolassa ei ollut paljoa porukkaa. Laskuakin odotimme tovin. Tulen uudestaan syömään erinomaisen ruuan takia, toivottavasti asiakaspalvelussa on parannettu siihen mennessä. Vaikutti myös sille että työntekijöitä ei ollut tarpeeksi vaikka ravintola ei ollut täynnä joten odottelu johtui osittain myös siitä varmasti.”
“X”
“Palvelu oli hyvää ja ruoka ihan OK”
“Ihana paikka/maisema. Ravintolan ajanhenkinen sisustus. Hyvä ruoka”
“Suosittelen sellaisia paikkoja, joissa itse viihdyn ja saan kunnollista asiakaspalvelua.”