Vini e cucina italiana

Den till själen italienska restaurangen är en avslappnad och stilig lokal för ostressade njutningar. Antipasti samt risotto- och pastarätterna  och pizzorna, tillreds av genuina italienska ingredienser, och är som en fläkt av det livsbejakande landet.  Den gästfria och verbala betjäningen är en väsentlig del av den varmsinta italienskinspirerade restaurangen. På delikatessbutiken kan man köpa äkta smaker hem.

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,1)
Betjäning (4,4)
Stämning (4,2)
Barn (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 31.03.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Runsas ja elämyksellinen aamiainen”
“Koko ruokailusta jäi positiivinen kuva ja ruoka oli hyvää!”
“Aamupalalla olin. Todella maukasta ja tuoretta ja iloinen henkilökunta.”
“Helppo ja hyvä ravintola kylpyläloman yhteydessä tai Nurmeksessa vieraillessa.”
“Ruoka hyvää mutta ruokalista todella suppea. Hinnat korkeat.”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu ystävällistä, vaikka ruuhka-aikaan joutuikin odottamaan.”
“Trendikkäin paikka Nurmeksessa”
“Kaikki toimi, ruoka maistui ja Tapsa oli huippu!”
“Ruoka oli maittavaa. Erityisesti 8v tyttäremme tykkäsi”
“Ok ravintola. Ainut miinus oli vaan ruokalista. Ei ehkä ollut minulle tarkoitettu Italialainen ruokalista. Kuulemani perusteella en ole ainut joka haluaisi myös ns normaalimpaa ruokaa. En moiti nykyistäkään listaa.Hyvin maistui??”
“Sopii tietynlaisiin tilanteisiin, jos aikaa on.”
“kaikki toimi niinkuin pitääkin”
“Hyvää voi suositella.”
“Ainut, hyvin aukioleva, tasokas ruokapaikka paikkakunnalla”
“Paras pizza, minkä vuoksi käydään kylpylässä??”
“Mukava tunnelma, hyvä ruoka. Erityisesti plussaa pizzauunista ja hyvistä kasvisruoka vaihtoehdoista!”
“Kokonaisuus hyvä”
“Miellyttävä henkilökunta, oikein hyvän makuista ruokaa ja rauhallinen interiööri.”
“Todella ystävällinen palvelu”
“Täällä on erittäin hyvät ja laadukkaat ruoat. Sekä ammattimainen henkilökunta. Kiva tulla joka kerta syömään.”
“Olimme ensimmäistä kertaa Bomballa ja ravintola oli meille napakymppi. Varmasti tulemme uudelleen!”
“Hinta/laatusuhde ei ole kohdallaan.”
“Ei ole muuta tarjontaa”
“Kaikki sujui muuten erinomaisesti ja ystävällisesti, paitsi yhdellä kertaa pihvin kypsyyttä ei kysytty, vaan tuotiin pihvi ja sanottiin 'kypsyyshän oli medium'. Kun kerroin haluavani täysin kypsän, pihvi kypsennettiin kyllä nopeasti ja oli maistuvaa. Jälkiruoan tekeminen kesti yli puoli tuntia, kunnes tarjoilija havaitsi asian ja kertoi, että keittiön puolella oli tullut sekaannut ja lupasi sen hyvityksenä ilmaiseksi. Maksaessa tarjoilija kysyi maksutapaa. Vastasin visalla ja mielestäni tarkoitin luottokorttia, kuitenkin veloitus oli debit (minkä huomasin myöhemmin tiliotteelta).”
“Ruokalista oli trattoriaa...olisin halunnut että paikalliset tuotteet olisivat näkyneet listalla. Viljelty nieriä ei sovi Pohjois-Karjala teemaan Pielisen rannalle eikä viljellyt bortobellot, pizzaakin saa joka paikasta nykyisin. Tämä häiritsi niin, että vaikutti koko yleisvaikutelmaan vaikka palvelu oli hyvä ja ruoka maistuvaa.”
“Ruoka oli erittäin maittavaa ja laadukkaan oloista. Valitsemamme menu oli runsas ja hinta-laatusuhteeltaan erinomainen. Kahden hengen pöytä oli kattaukselle aavistuksen ahdas. Yleinen tunnelma oli hyvä ja palvelu erinomaista ja asiantuntevaa. Kiitos henkilökunnalle! Käymme varmasti toistekin.”
“Homma toimii siinä paikassa. Ehkä ruokalistaan vaihtelua kaipaisin”
“Ihanat Italian maut, hyvä palvelu ja kiva lämmin tunnelma”
“Pari asiaa häiritsi: ravintolassa oli kova tuuletuksen humina, oli vaikea saada puheesta selvää. Jos taustalla olisi ollut musiikkia, olisi se parantanut tunnelmaa.”
“Voisin suositella, mutta netin kautta saamani palvelu ei ihan sujunut. Tilasin netin kautta ystävänpäivä tarjouksen pizza+ kylpylä x2=50€ ja tuon kolme kertaa. Tilaus sujui hyvin ja maksamisen jälkeen tapahtui jokin virhe. Soitin palvelunumeroon ja kerroin tilanteen ja minulle sanottiin, että varaus kyllä näkyy heillä. Mutta sitten kun saavuimme ravintolaan niin mitään varausta ei ollutkaan. Asia kyllä selvisi mutta jäi hieman ikävä tunne, kun olin edellisenä iltana kuitenkin puhunut asiakaspalvelun kanssa.”
“Ystävällinen palvelu, ruoka hyvää.”
“Lienee Nurmeksen paras ravintola ja sijainniltaan kätevä, kun olimme majoittuneet hotelliin.”
“Laadukas ravintola”
“Erinomainen ruoka, ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta.”
“Palvelu kohteliasta ja paikkakunta tietämystä omaavaa hekilökuntaa.”
“Ihana, ystävällinen henkilökunta ja todella hyvää ruokaa.”
“Palvelu hyvää. Uusin villitys rakentamisessa vetää kaikki pinnat mustaksi on niin syvältä. En vaan tykkää ulkoisesti näin synkistä paikoista.”
“Joimme vain kahvit kylpylässä käynnin päätteeksi ja arviointi on siitä kokemuksesta. Kylpylä oli todella miellyttävä kokemus, siitä voisin antaa täyden kympin jos sitä kysyttäisiin.”
“Aivan ihana henkilökunta ja ruoka maistui. Vietimme miehen kanssa hääpäivää ja oli todella oikea valinta tulla syömään tähän ravintolaan.”
“Ruoan ja palvelun tason vaihtelu”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu erinomaista!”
“Työntekijät ovat avuliaita ja ystävällisiä. Lasten menusta ei löytynyt kaikkea lapsen toivomaa eli hampurilainen puuttui”
“Ystävällinen ja miellyttävä henkilökunta. Ei tarvinnut ruokaa kauan odottaa, vaikka ravintola aivan täynnä asiakkaita.”
“Hyvä palvelu, hyvä ruoka. Ruokalista suppeahko ja ehkä erilaisuutensa vuoksi ei kaikille sopiva. Lapsen oli vaikea löytää mieleistä annosta”
“Kaikki toimi niin moitteettomasti ja henkilökunta avuliasta ja iloista”
“käynti ok”
“Jälkiruuissa ei ole ainakaan tällä hetkellä vaihtoehtoina yhtäkään maidotonta tuotetta.”
“Mukava kokemus kaikin puolin, ei mitään valittamista mistään.”
“Ruokalistaa voisi muutaman vuoden käyntieni kokemuksella freesata. Viime käynnilläni ruoka oli liian suolaists, josta annoin palautteen.”
“Hyvä hinta-laatusuhde, tunnelmallinen ravintola, ehkä pöytien välillä voisi olla enemmän tilaa, jotta naapuripöydän keskustelut eivät kuuluisi niin selvästi”
“Viihtyisä paikka, hyvä ruoka.”
“Ei mitään vikaa”
“Tapio-niminen tarjoilija hoiti hommansa todella hyvin,huomio minut ja pikkuneidin niin huikeesti! Järjesti Apsi-apinan pyynnöstä neidille porkkanakakun kaveriksi jopa vaahtokarkkeja ??Upeata karjalaista vieraanvaraisuutta ja ystävällisyyttä. Olisiko jopa Ilmaveivin paikka?”
“Mukavan rento ja asiansa osaava henkilökunta. Ehkä paras kokemus S-ryhmän ravintoloista koskaan.”
“erittäin hyää ruokaa”
“Kiva tunnelma, ihana henkilökunta ja ihana saada vatsa täyteen uinnin jälkeen!”
“Nyt kaikki sujui hyvin päinvastoin kuin edellisellä kerralla”
“Tunelma oli rauhallinen ja viihtyisä. Ruoka oli erinomaisen hyvää ja annoskoko sopiva. Hinta-laatusuhde oli kohdallaan. Ja henkilökunta erittäin ammattitaitoinen ja ystävällinen. Kiitos.”
“Lähiseuduilta olevat kaverit vien ja tulevat mielellään Trattoriaan mutta etäämmältä tulevat haluaisivat ensisijaisesti historialliselle Bomballe - siellä on joskus maisteltu karhunlihaakin - vegeporukallakin !”
“Kokonaisuudesta jäi hyvä tunne.”
“Sisustus on kiva, maisema hyvä, ruoat houkuttelevia. Mutta sinireunaiset lautaset ovat vanhanaikaiset ja eri paria muun yleisilmeen kanssa.”
“Ihan hyvää ruokaa, mutta hintataso on vähän liian korkea, hinta-laatusuhde ei kohtaa. Paikkakuntalaiset kävisivät useammin, jos olisi jotain edullisempiakin annoksia.”
“Olin tyytyväinen, joten voin suositella muillekin.”
“Ehkäpä valitsemamme pizzat oli aika mauttomia... on ollut parempia aiemmin”
“Pitsa oli erinomainen, pihvin kypsyysaste oli pielessä.”
“Nurmeksen laadukkain ravintola.”