Grill it! Koli
Smoke and Fire!

GRILL IT!
Grill it! finns på Ukko-Koli, den högsta toppen i Koli nationalpark. Det är en skandinavisk restaurang som kombinerar en unik miljö med förstklassiga "handplockade" råvaror och traditionell grillmat, med fokus på utmärkta biffportioner. Restaurangens specialitet är en träkolsgrill som ger närapå alla menyns portioner en genuin rök- och grillsmak. À la carte erbjuder även lokala smaker i form av traditionell nordkarelsk mat som huvudsakligen tillreds av lokala råvaror. Njut av landskapets bästa biffar och den fantastiska utsikten över insjön Pielisjärvi och de närbelägna fjällen. Kvällen kan avslutas med en sängfösare invid den unika bakugnen av täljsten från Tulikivi. Bakugnen fungerar inte endast som en dekoration. Vår försäljningstjänst berättar gärna mera om att till exempel lära deltagarna att baka karelska piroger som en del av konferensprogrammet. =)
Restaurangen Grill it! fungerar även bra för olika fester, möten och evenemang, och är även väldigt populär som festplats för bröllop. Tillställningarnas meny kan bestå av till exempel karelska bufféer, skräddarsydda temamenyer eller någon av menyerna som serveras till bordet. Vi arrangerar gärna allt från små fester och sammankomster till stora evenemang med upp till 200 personer.
I Raflaamo hittades 6 restauranger nära dig:
“Hinnat olivat hieman yläkanttiin.”
“Alkupalat ja jälkiruoka olivat myöhässä, tarjoilija kyllä pahotteli muutei antanut mitään hyvitystä. Esim, ilmainen kahvi olisi ollut vaikkapa hyvä tarjota.”
“Hintataso”
“Ruokalista voisi olla monipuolisempi”
“Tarjoilija haisi tupakalle:(”
“Pihvivalikoima voisi olla monipuolisempi ja ehkä sitä savunmakua ei tarvitsisi olla kaikessa (tämä ei oikeasti vähennä halukkuutta suositella, mutta voisi monipuolistaa tarjontaa, kun on hyvät kokit teillä)”
“kallis hintataso”
“Laatuun kannatta aina panostaa”
“Laskun saaminen oli hieman haastavaa, vaikka ravintola ei ollut aivan täynnä. Hintataso ehkä hieman liian korkea. Nyt ei kuitenkaan oltu Helsingin keskustan ravintolassa vaan Kolilla.”
“Illallisella ohjattiin usein istumaan luonnollisesti kahden hengenpöytään joka oli mielestämme aivan liian lähellä toista pöytää. Melkein kuin olisimme samaa seuruetta. Keskusteleminen oman seuralaisen kanssa oli kiusallista ja vaivaannuttavaa. Pöydät oli siis ahdettu liian lähekkäin ja yksityisyyttä ei niinkään ollut.”
“Meille tuotiin kalliimpi kuohuviini, kuin mitä keskustelimme tilauksen yhteydessä.”
“Olisimme mielellämme maistelleet Kolin omaa siideriä, onneksi tarjoilijan suosituksesta löytyi korvaava tuote ”Työ””
“Broileri oli mautonta. Hapanmaitotuote ei sopinut mielestäni suklaakakun kaveriksi.”
“Kallis ruoka. Meitä palveli 5 tarjoilijaa saman illan aikana, hieman ahdisti kun kaikki kävivät vuorotellen kysymässä että miten maistuu. Myös yksi tarjoilija otti jälkiruokatilauksen vastaan mitä ei ikinä tuotu, näkyi kyllä laskussa kun toinen tarjoilija toi laskun”
“Omenakakku oli pakasteesta sulatettu pannari, jonka päällä pari paistettua omenasiivua. Ei innostanut.”
“Ehkä hieman korkeahko hintataso. Kalaruoka ei ollut ehkä ihan tuoretta.”
“Menu voisi olla monupuolisempi. Caesar salaatti oli vetinen ja mauton.”
“Yksi kokeilemani ruoka oli vähän mauton.”
“Osa annoksista oli liian pieniä ja kalliita. Juomat oli yllättävän kalliita.”
“Alatasolla oli liian viileää”
“Keittiössä taisi olla liian vähän porukkaa töissä, kun tilaukset venyivät kohtuuttomasti (1h). Osa salin henkilökunnasta vaikutti olevan hieman pihalla.”
“Kävimme ravintolassa muutama vuosi sitten ja täytyy sanoa että silloin taso (esillepano, maku, palvelu) olivat kaikki parempia kuin tällä kertaa. Nyt saimme odottaa ruokalistoja n. 15 minuuttia ja ruokaa yli tunnin. Hintataso on tavalliseen ravintolaan nähden sangen korkea, mutta laatu ei sen parempi.”
“Hieman huonosti otettiin vastaan tai huomioitiin tuloni”
“Ruokailun jälkeen oli hankalaa saada lasku, sillä tarjoilija ei ollut tarkkaavainen ja kontaktia häneen oli hankala saada. Kävin tiskillä pyytämässä laskua, siitä huolimatta kesti kauan vaikka asiakkaita ei ollut paljoa.”
“Flank stake aterian liha oli erittäin sitkeä.”
“Ravintola oli täynnä asiakkaita, ruuan tulo kesti aika kauan”
“Olo ei ollut tervetullut, eikä henkilöstö ollut palvelualtis :(”
“-”
“Minulla on paljon ruokarajoitteita ja olin yhteydessä kaksi viikkoa ennen niistä kaikkiin kohteisiin, muissa kohteissa minulle valmistettiin erikseen kastike ja mietittiin omat annokset, Kolilla yhteyden saaminen oli hidasta facebookin kautta ja siellä minua pyydettiin itse 'kasaamaan' haluamani annos sopivista valmiiksi löytyvistä ruuista, en kuitenkaan tiennyt miltä mikäkin maistuu joten se olisi ollut vaikeaa. Lopulta siitä huomautettuani neljän päivän jälkeen sain ehdotuksen valmiista annoksista. Rajoitteeni kanssa oltiin sikäli tarkkoja kyllä etten saanut kipukohtausta kahden päivän ruokailuista siellä, mutta maut ei mielestäni sopinut kaikkein parhaiten yhteen, olisin toivonut samankaltaista tyyliä kuin muiden hotellien ravintoloissa että olisi voitu edes kermakastike tehdä erikseen ja yhteydenpito olisi voinut viestittelyssä olla aktiivisempaa, olisi voitu vaikka vastata että selvitämme asiaa tms. Asiointi Grill it:n kanssa lisäsi vähän stressiä kun joutui päivää ennen lomaa vielä miettimään mitenköhän ruokailut sujuu siellä.”
“Ajoittain palvelun hitaus.”
“Valikoima kahvilassa suppea = tuotteet loppumassa”
“ruoka oli aika kallista!!”
“Aamiainen hyvä, illallinen ei niin maistuva, pieniä puutteita:kalan kanssa ei sitruunaviipaleita, hienolta kuulostava ruokalista, jota ei tarjoilijakaan ei osannut lausua. Ehkä pyrkimys kansainvälisyyteen iski omaan nilkkaan. Kolin vahvuus olisi varmaan lähiruoka. Vrt oovalliset karjalan piirakat.”
“Ainut syy miksi en sitä suosittele on se, että en ole Kolilta päin ja ystävänikin asuvat pääosin pääkaupunkiseudulla. Toki, jos joku vierailee Kolilla ja tiedän saatan mainita, että kävimme syömässä teillä ja ruoka oli hyvää :)”
“Ravintolassa jo hiukan kuluneisuutta, lattiat varsinkin ikkunapöytien kohdalla melkoisen ikävän näköiset.”