GRILL IT!


Grill it! finns på Ukko-Koli, den högsta toppen i Koli nationalpark.  Det är en skandinavisk restaurang som kombinerar en unik miljö med förstklassiga "handplockade" råvaror och traditionell grillmat, med fokus på utmärkta biffportioner.  Restaurangens specialitet är en träkolsgrill som ger närapå alla menyns portioner en genuin rök- och grillsmak. À la carte erbjuder även lokala smaker i form av traditionell nordkarelsk mat som huvudsakligen tillreds av lokala råvaror. Njut av landskapets bästa biffar och den fantastiska utsikten över insjön Pielisjärvi och de närbelägna fjällen. Kvällen kan avslutas med en sängfösare invid den unika bakugnen av täljsten från Tulikivi. Bakugnen fungerar inte endast som en dekoration. Vår försäljningstjänst berättar gärna mera om att till exempel lära deltagarna att baka karelska piroger som en del av konferensprogrammet. =)

Restaurangen Grill it! fungerar även bra för olika fester, möten och evenemang, och är även väldigt populär som festplats för bröllop. Tillställningarnas meny kan bestå av till exempel karelska bufféer, skräddarsydda temamenyer eller någon av menyerna som serveras till bordet. Vi arrangerar gärna allt från små fester och sammankomster till stora evenemang med upp till 200 personer.

Kundnöjdhet

4,0

Mat (4,0)
Betjäning (4,0)
Stämning (4,0)
Barn (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 21.09.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Maisemallisesti hieno paikka.”
“Poro- ja porsaanposki -annokset sekä alkuruoka lohitartar olivat erinomaisia!”
“"Kiva, rento tunnelma, ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka ja juoma!"”
“Hyvät pizzat”
“"Näköala on mainio, ilman sitä suhtautuminen olisi paljon kriittisempää. Voisin suositella asiointia aivan näköalan vuoksi. Ruoka-annokset olivat ok, hieman pieniä, mutta maku keskimääräistä parempi. Musiikkia ei onneksi ollut käyntimme aikana."”
“ruoka oli todella hyvää”
“"Osa henkilökunnasta tylyä, ruokien esillepanossa parannettavaa."”
“Hyvä ravintola hyvillä maisemilla”
“Hyvää ruokaa ja mukavaa palvelua”
“Miellyttävä ilmapiiri”
“Ruoka ja palvelu oli erinomaista.”
“Ruokalista suppeahko”
“Alkupalat erinomaisia mutta pääruoka vain ok.”
“Oli parasta ruokaa pitkään aikaan”
“Loistavalla paikalla huone ja ravintolapöytä.”
“Loistava ruoka ja palvelu”
“"Ystävällinen henkilökunta, hyvä ruoka"”
“"Tarjoilijat olivat aivan ihania ja ystävällisiä. Kävimme lomalla syömässä ma 6.9 ja ti 7.9. illalla. Meidät huomioitiin koko ruokailun ajan. Yksi nimi jäi mieleen, Riia, joka oli todella herttainen. Mutta kaikki siis ihania! Myös respassa ollut mies ma 6.9. iltapäivällä. Toivoisin niin, että nämä henkilöt saavat tämän palautteen."”
“"Itse asiassa tilasimme takeaway pitsat 10kpl eli nousin ne. Kiireinen oli tunnelma, mutta olin tehnyt tilauksen etukäteen."”
“"Alkuruoan kolmesta annoksesta yksi oli hyvää, pääruoka burgeri vallan mainio. Jälkiruoassa oli sorbettia, vaikka piti olla vege-vaniljajäätelöä."”
“"Hyvä ruoka, mukava palvelu, upeat maisemat, rauhallinen tunnelma ja hyvä hintalaatusuhde."”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen asiakaspalvelu”
“"Ruokalista oli mielestäni laadittu paikan hengen mukaisesti. Tilaamamme ateriat olivat todella hyviä ja laadukkaita, mistä annoimme kiitokset keittiölle."”
“Ystävällinen palvelut. Menut olivat ok. Kalamenu erinomainen.”
“"Ruoka oli hyvää ja palvelu erinomaista. Tarjoilijat olivat hyvin ystävällisiä ja minulla oli tunne, että he välittivät asiakkaistaan."”
“Hyvä palvelu.”
“"Loistava paikka, erinomaista pizzaa, tarjoilija Marjolle pisteet hyvästä palvelusta"”
“"ruuhkasta huolimatta meille löytyi pöytä vaikka emme olleet etukäteen varanneet. Tarjoilija oli ammatti-ihminen ja kaikki sujui hienosti. Kokille kiitos, ruoka oli herkullista ja jälkiruoka suklaakakkunen ihanaa."”
“"Erinomainen keittiö, kiitos! Ruoka oli todella maukasta! Todella mielenkiintoinen taustamusiikki eikä liian kovalla, joten kuului sopivasti lisäten mukavaa tunnelmaa, muttei haitannut keskustelua. Henkilökunta todella ystävällistä ja huolehtivaista. Kiitos. Tulemme uudelleenkin!"”
“Hyvä palvelu ja ruoka tuli aika nopeasti pöytään.”
“"Meillä oli varaus kahhdelle illalle to -pe. Tullessamme torstaina varausta ei löytynyt, mieluusti laitettiin asiakkaan ( minun ) viakseni, vaikka oli näyttää e.mail vahvistus. Ulkomaalaiset ystävät ihmetteliovät hieman varauksen puuttumista ja isännän mokaa. Seuraavana iltana palvelu oli hienompaa ja mukavaa lupsakalla tavalla. Täytyy myöntää, että olen käynyt asiakkaana ravintoloissa elämäni aikana paljon ja myöskin työskennellyt niissä. Nyt keskimäärin ottaen ei ihan natsannut."”
“"8,5 yhtenä iltana oli vähä kiirusta tarjoilijalla, ei kysynyt tarvitseeko lisää juotavaa, joutui itse huikkaamaan jonkin ajan päästä ja kesti aika kauan saada lasku. huomioitiin hyvin pöytätoive. Ruoka oli hyvää. "”
“Mahtava ravintola ja osaava henkilökunta.”
“Ruoka jota söimme oli todella hyvää! ja löytyi gluteenittomana myös”
“"Useaan kertaan asioineena totean, että ruoan taso vaihtelee kovasti. Joskus ei ole sitä mitä tilaa, joskus on, kerran olen vaihtanut viinin, muutaman kerran todella hyvää ruokaa... Pitäisi saada taso hyväksi joka kerta."”
“Ruoka ja palvelu oli erittäin hyvää ja lisänä hulppeat maisemat.”
“Tunnelma oli viihtyisä. Turvavälit huomioitu. Asiakaspalvelu ansaitsee erityisen kiitoksen. Myös ruoka oli maittavaa. Ei moitteen sanaa kokemuksesta.”
“"Henkilökunta ei kertonut esim. jälkiruuan jäätelö oli loppunut ja se korvattiin toisella ja sitä ei kerrottu, että mitä laittavat. Piti olla vaniljaa, mutta laittoivat mansikkaa. Vaihtoivat tavalliseen vaniljaan, kun pyydettiin. Saattoi vaikuttaa kun samaan aikaan oli häät, niin liha oli liian kypsä. "”
“Laadukas ruoka”
“"Palvelu oli erittäin hidasta, olutvalikoima suppea. Ruoka tosin oli maistuvaa vaikkei kovin yllätyksellistä "”
“"Todella hyvä ravintola, mutta ehkä hieman perus. Valikoima ruokia oli hyvä, mutta maku ei ollut mitenkään erikoinen. Hyvää ruokaa, mutta ei ehkä sitä erityistä mitä ravintolasta hakee."”
“Todella hyvää palvelua ja ruokaa!!!”
“on niin kaukana täältä kolhosta”
“"Palvelu oli todella hyvää. Vaikka oli kiire niin kaikki tarjoilijat,jotka tulivat vastaan tervehtivät. Ruoka oli taas erinomaista. Perusmaustaminen on hallussa kokeilla, joka mahdollistaa hyvän makuelämyksen! Suklaakakku ei ollut niin hyvää kuin aikaisemmin, mutta ei nyt mitään isompaa moitittavaa siinäkään."”
“Hieno ja viihtyisä ravintola oli. Henkilökunta oli ystävällistä ja ammattitaitoista. Tunnelma oli hyvä myös.”
“"Hyvää ruokaa, mukava henkilökunta ja upea ympäristö - terassilta näkyvät ainutlaatuiset Kolin maisemat. "”
“"Parasta bestiä! :) henkilökunta on Kolilla hauska, hulvaton, tärkeä, laadukas ja suorastaan unohtumaton! muistakaa soitella mulle Kyprokselle! :)"”
“"Ok Ravintola, eikä lähellä paljon muita vaihtoehtoja."”
“"Maistuvaa ruokaa ja mukava palvelu, suosittelin jo vegaaniystävilleni"”
“En halua perustella.”
“"Upeat maisemat ja hyvä palvelu. Vegaaniruoka oli ihan hyvää, ei mitään tajunnan räjäyttävää lukuunottamatta vegaanipitsaa, mikä oli taas täysi kymppi."”
“"Kohtuuhyvä ruoka, mahtavat maisemat"”
“Aivan hurmaava paikka. Ruoka ja palvelu hyvä. Maisema on vaan niin HIENO.”
“Ruoka oli hyvä ja paikka viihtyisä”
“Positiivinen yllätys ja upea kokemus koko Koli + hotelli yhteensä”
“Erityisesti asiakaspalvelu ravintolaillallisemme aikana (14.8.2021) oli todella hyvää ja ensiluokkaista! Tarjoilijat juttelivat meille mukavia ja palvelivat parhaalla mahdollisella tavalla. Ruoka ja juoma olivat myös erittäin maittavia!”
“"Hyvä ravintola, mutta kallis. Ei mitään ""erityisen"" hyvää. Hinta laatu suhde ei aivan kohdannut. "”
“Mysig restaurang som passar området. Snabb service med god kvalite och bra koncept.”
“Mahtavat näköalat ravintolasta Pieliselle !”
“Oikein toimiva ja hotelliasukkaalle kätevä”
“Palvelu oli hyvää joustavaa- ruoka myös kasvissyöjälle sopivaa”
“"Osaavasti kokonaisuus hallinnassa,ystävällistä henkilökuntaa"”
“Henkilökunta toi normi leipää vaikka kerromme varauksessa että toisella meistä on keliakia. Maksaminen oli hankalaa kun ei meinattu saada laskua lainkaan vaan piti odottaa kauan. Paikassa oli TODELLA kylmä! Olin mekko päällä ja vieressä oleva seutue joutui hakemaan pitkähihaisen hotellihuoneesta ja minulla ei ollut mukana lainkaan niin palelin koko ruokailun ajan”
“Alueen ravintoloista ehdottomasti paras”
“Ruoka oli hyvää. Palvelu ammattitaitoista. Jouduin kyselemään allergioista ja se tapahtui hienosti.”
“Suosittelisin ravintolaa todennäköisesti Kolilla kävijöille.”
“"Hyvä vegaanimenu, hauskat ja ystävälliset tarjoilijat "”
“Ystävällinen miellyttävä palvelu. Ruoka hyvää. Paikka siisti. Näköalat upea.”
“Maisema ja ruoka oli hyvää”
“"Hieno ravintola, hyvä ruoka. Suosittelisin!"”
“"ruokalistalla sopivasti vaihtoehtoja, ruoka on HYVÄÄ!! miljöö tunnelmallinen."”
“"Vaikka en ollut hotellin asiakas vaan hieman hikinen matkailija-pyöräilijä, minut otettiin upeasti vastaan. Vaikka olin yksin niin tuntui, että minua ei kiirehditetty pois ravintolasta vaikka sade alkoi tuoda paljon perheitä ja muita ruokailijoita sisään. Minulle jäi hyvä ja kokonaisvaltainen kokemus!"”
“"Ravintolakokemus oli kokonaisuutena miellyttävä ja odotuksien mukainen. Vaikutti kuitenkin siltä, että henkilökuntaa oli hiukan niukanpuoleisesti vaikka ravintola ei ollut (ehkä koronarajoitusten vuoksi) kovinkaan täynnä. Niinpä sisäänpääsy ja tilauksien tekeminen oli hitaanlaista. Toisaalta, olimme nimenomaan tulleetkin viettämään pitkähköä päivällisiötaa seurustellen, joten tuo ei erityisesti haitannut. Oltiin ehkä siinä rajoilla, onko tuo haitta tai miinus. "”
“"Käynti oli muuten erittäin onnistunut, mutta jouduimme odottamaan pöytäänohjausta melko pitkään. Jälkiruoista raparperipiirakka oli myös hienoinen pettymys, sillä valmiskuppi johon se oli tehty, ei ollut hyvänmakuinen"”
“Söin bbq-kana-päärynä-saksanpähkinä pizzan ja se oli 1 elämäni parhaista pizzoista”
“Ruoka oli hyvää. Se tuli riittävän nopeasti. Maisemat upeat.”
“Kokonaisuus hyvä”
“Ruoka (pihvi + perunapaistos sekä kala+perunapaistos) ei vastannut hintaa. Perunapaistos oli liian kuiva.”
“"Valmiit menut oli helppoja, mutta olisin halunnut mahdollisuuden vaihtaa jälkiruoan. Hintataso korkea josta arvosanaa alemmaksi"”
“"Pojan sanoin, parasta ei äidin tekemää syötävää. "”
“Upeat maisemat!”
“Kauniit näköalat. Hyvät pitsat.”
“Hyvä ravintola upealla paikalla”
“Hienot maisemat. Pizzat tulivat nopeasti. Maultaan pizzat olivat hyvät.”
“"Palvelu todella hyvää, ruoka maistui ainoastaan rasvalta ja suolalla, jonka vuoksi ei meinannut pystyä syömään annosta loppuun."”
“on ihana näköala lapsuuteni järvelle ja se maisema rauhoittaa mieltä hyvän aterian lisäksi.Vieraamme Tanskan maalta nauttivat myöskin tilaisuudesta tutustua Kolin vaaraan.”
“Mahtava näköala!”
“"Ravintola parhailla näköaloilla. Ruoka ja juoma ok ketjutasoa, mutta ei erityisen mielenpainuvaa."”
“"hyvä ruoka, viihtyisä ympäristö"”
“Palvelu oli ystävällistä ja ruokalistalta löytyy monia herkullisia vaihtoehtoja eli jokaiselle jotakin.”
“"Kokemus hyvä ruuan, maisemien, siisteyden ja henkilökunnan suhteen. Asiakkaat sen sijaan jättivät toivomisen varaa. Sillehän majoitusliike ei voi juuri mitään. "”
“Hienot maisemat.”
“Kaikki toimi ja ruoka oli maistuvaa .”
“"Hyvää pizzaa,tavallisesta poikkeaviakin täytteitä mikä on hyvä "”
“"Turistipalveluita on alueella rajoitetusti, johtuen tietenkin siitä, että alueella on vieraita kausiluontoisesti ja on hankala tietää vierailijoiden määrää täsmällisesti. Tämä palvelu oli todella hyvä ja suosittelisin sitä kyllä tuttavilleni, jotka vierailevat alueella."”
“Kaupan päällä kaunis näköala Pieliselle.”
“Henkilökunta miellyttävä ja ruokailu sujui( haettiin sopivassa ajassa lautaset pois / tuotiin pääruoka /lasku”
“"Ruoka oli hyvää, mutta henkilökunta ei huomioinut minua niinkuin olisin olettanut."”
“"Hyvä ruoka, mukava paikka!"”
“"Pyysimme ikkunapöytää pöytää varattaessa. Ensinnäkin pöydän varaus oli tosi haastavaa, kun sama henkilö oli sekä respassa että baarin puolella. Henkilökuntaa siis liian vähän ja sehän ei ole heidän syy. Ruokailuun tullessa yksi ikkunapöytä oli tyhjä ja toisessa oli astioita. Meitä ei kuitenkaan ohjattu ikkunapöytään. Koko ruokailun ajan nämä kaksi ikkunapöytää kuitenkin pysyivät tyhjinä. Kolille tullaan katsomaan maisemaa ja minusta on aika älytöntä, että asiakkaille ei sitä kuitenkaan tarjota. "”
“Suosittelen jo pelkästään upean maiseman vuoksi.”
“"Henkilöstökontakti vain sisään tullessa ja lounasta maksaessa. Lounasvalikoima oli hyvä, lounaslinjasto vähän sotkuinen ja täyttöä uupui. Astioitamme ei plokattu vierailumme aikana, siirsimme itse käytetyt tyhjälle pöydälle saadaksemme pöytäämme tilaa. Musiikkia en muista kuulleeni. Karjalanpiirakat ja munavoi erinomaisia."”
“Kolilla ei muita vaihtoehtoja päivällisaikaan.”
“Ostin vain maisemahissi liput.”
“"Lämminruoka oli hankalassa paikassa, koska paikka ei ollut valoisa. Lisävalaistus olisi ollut tarpeen."”
“"Kaikki toimi erinomaisesti, henkilökunta huomioi meidät ja palvelu oli hyvää."”
“"Vähän perus ravintola. Meidät sijoitettiin kauas näköalasta, vaikka tilaa ravintolassa olisi ollut."”
“Upeat maisemat Pieliselle.”
“Palvelu oli joustavaa ja ystävällistä.”
“"Hieman ajastaan jäljessä, jos Koli haluaa profiloitua terveyskohteena. Esim alkoholiton olut oli loppu ja vissyä tarjottiin! Jopa s- marketissa saa kymmeniä holittomia tuotteita, tämä oli pohjanoteeraus! Muutoin esim caesar salaatti oli hyvä."”
“"Kaikki sujui loistavasti, hyvä asiakaspalvelu, ruoka herkullista! Enemmän ehkä kasvisruokavaihtoehtoja toivoisin "”
“Kaskenpolttajan lounaspöytä oli hyvä ja erityiskiitos kokille! Mukavaa henkilökuntaa!”
“Pääruoka ei ollut niin erityistä kuin muut osiot.”
“"Palvelu ja ruoka oli hyvää, kasvis-kalavalikoima ok, mutta hyvät vaihtoehdot."”
“Upea miljöö”
“Päälisin puolin kaikki hyvin mutta pieniä korjauksia käynnin sujuvuuteen ja ehkä henkilökuntaa pitäisi olla enemmän”
“Viihtyisä paikka”
“Hyvä ruoka upeassa ympäristössä”
“"Grill It on ensisijainen ruokailupaikka Kolilla, jos sinne on majoittuneena. Palvelu oli hyvää ja ruoka maukasta, mutta tilojen yleisilme oli hieman nuhruinen, selvästi henkilökuntaa ei ole riittävästi siistimässä paikkoja."”
“Hyvää ravintolaa on helppo suositella. Ruoka on ollut aina tosi hyvää. Siisti paikka ja hyvät maisemat.”
“Pitza oli erittäin herkullista ja pitzapohja kiinnitti huomiota rakenteeltaan ja maultaan 10+.”
“Kaikki toimi. Sekä netti- että paikan päältä varaus. Sekä suositukset lounas-että ilta-aikaan”
“"Ruoka ja palvelu olivat erinomaisia, mutta ravintolassa oli tosi kuuma. Yksi seurueen jäsenistä joutui poistumaan kuumuuden takia."”
“Ruoka oli maistuvaa ja saimme ruuan nopeasti tilauksemme jälkeen. Sen sijaan tilaaminen tiskiltä mahdolliseen ruuhka-aikaan oli hidasta. Henkilökuntaa olisi voinut olla enemmän.”
“"Suurin negatiivinen asia oli ruokalistan likaisuus, oli tahmainen. Samoin jouduin tuoliin koskettuani menemään pesemään uudelleen käteni. Palvelu oli sinällään ystävällistä. Hieman jäi tunne, että ainutlaatuista paikkaa ei oikein hyödynnetty. Ruokalista oli hyvin tavanomainen sisällöltään."”
“"Ravintolan sisustus oli melko tavanomainen, perus hotelliravintola."”
“"Hyvä ruoka, kiva ravintola."”
“"Helt bra restsurang, lite dyr och exklusiv för en barnfamilj"”
“Siisti ja rento paikka upealla näköalalla”
“Oli hyvää”
“"Ruoka oli todella hyvää ja maisema ihana. Ravintolassa oli paljon väkeä ja ruuhka, eikä siinä mitään, mutta kun odotimme kauan pääruokaa (2 h) ei kukaan tullut kysymään onko kaikki hyvin tai haluaisimmeko lisää juotavaa. Vesi oli loppu ja samoin viini. Eli jos olisi haluttu palvella hyvin, olisi tuotu edes lisää juotavaa ja käyty kysymässä välillä kuinka pärjätään, jolloin pitkä odotusaika ei olisi haitannut."”
“Avogrillin pihvi ja kanavartaat mukavan makuisia ja ranskalaiset hyviä. Olimme ruokailemassa sunnuntaina klo 14 joten ravintolassa ei ollut ruuhkaa. Mutta siitä huolimatta odotimme pääruokia 40min. Jälkiruokaa lisäksi vielä 40min vaikka ne oli tilattu samassa yhteydessä pääruokien kanssa. Jälkiruoat tulivat vasta kun erikseen niiden pitkää toimitusaikaa kysyimme. Joten ruokailuun kannattaa varata aikaa ja hyvät hermot.”
“Kolin reissun kruunasi hyvät ruoat ja oivallinen palvelu ravintolassa. Mielelläni suosittelen ystävillenikin.”
“Hyvä ruoka ja asiakaspalvelu”
“Hyvä paikka perheelliselle. Hyvä ruoka sekä maisema”
“hyvää ruokaa”
“"Ruoka oli hyvää, ruuan tulossa kyllä kesti pitkään..ainakin tällä kertaa. Lohen teossa, ei kyllä pitäs kauaa kestää. Meidän vieressä kaiteella oli jonkun jättämä likainen rätti, monta tarjoilijaa meni siitä ohi. Vasta kun huomautin asiasta, se otettiin pois. Yleisilme tosi synkkä..tummaa jokapuolella, vaikka onkin upeat maisemat ikkunoista katsottuna. Valo kuitenkin häviää, tumman sävyiseen ravintolaan. Ikkunoiden eteen kävisi iso terassi, lisää maisemapaikkoja ruokailijoille. "”
“Hyvää voi kehua!”
“Upea näköala”
“Yhden tarjoilijan ammattitaitoa lukuunottamatta kaikki meni hyvin. Lautaset tulisi kerätä tarjoilijan käteen eikä pinota / siirtää aterimet ja ruuantähteet jokaisen asiakkaan edessä pöydällä”
“Sujuva palvelu ja miellyttävä kokemus. Palvelu pelasi hyvin isommallakin porukalla.”
“"Ruoka oli hyvää perustasoa. Saman ketjun Tampereen Tornin ravintolassa loistavaa. Annosten saapuminen kesti todella kauan, vaikka asiakkaita ei ollut kovin paljon. Maisemat upeat!"”
“Ravintola oli ihan hyvä ja ainoa ruokapaikka hotellissa”
“"Mielestäni 9-hengen seurueelle lounastilausten saaminen pöytään kesti pitkähkön aikaa, vaikka tuolloin ravintolassa ei ollut ruokailemassa kuin vähäinen määrä asiakkaita. Tilaamamme lounaat olivat mielestämme mauttomia. Tilasimme lohi- ja broileriruokia, pizzaa sekä burgereita. Itse tilasin lohiruoan. Sen koostumus oli vetistä ja sitä ei oltu maustettu ilmeisesti kuin vähäisellä suolan määrällä. En pidä suolaisista ruoista, mutta annoksessani suola ei maistunut lainkaan. Työporukkani jäsenet olivat samaa mieltä ruoan mauttomuudesta ja laadusta."”
“"Mukava ravintola, suosittelin ystäville. Hyvä menu. Ruoan odottamisessa meni yli 30 minuuttia, se hieman harmitti."”
“Kalanpaisto oli surkea .kalan nahka oli jätetty surkean huonosti paistetukseksi.”
“Erittäin ystävällinen palvelu. Hyvää ruokaa.”
“Hyvä sijainti.”
“"Ilmanvaihtoa ei ollut, ravintola oli kuin huonosti lämmitetty sauna. Siika oli ilmiselvästi pakasteesta, etanat eivät kovin kärkipäästä. (Esim. Kimmelissä on aina ollut parempi etana-annos.) Burgeri oli ehkä keskitasoa. Grill It Bloody Mary oli hyvä ja raikas."”
“Ruoka oli hyvää. Hinta/laatu kohdellaan.”
“"Upeat maisemat, todella hyvä ruoka ja loistava palvelu! "”
“Kaikki pelaa.”
“Sopi hyvin päivän ohjelmaan ja viihtyisä paikka”
“Mukava henkilökunta. Lapsille vaihtoehtoja esiteltiin kun ei löytynyt listalta sopivaa. Aivan mahtava ja hyvä ruoka”
“Buffetpöytä oli herkullinen ja koiran kanssa oli helppo aterioida etuterassilla. Tarjoilija ja muu henkilökunta oli tosi mukavaa”
“Asiantuntevaa palvelua ja suht nopeasti toteutettu ruuan tulo”
“Söimme ulkona etupihan pöydissä joihin tuntui olevan mahdotonta saada palvelua. Pöydät olivat likaisia eivätkä varjot toimineet. Saimme tilattua hyvin sisältä ruuan ja ruuat ihme kyllä löysi hyvin perille. Ruoka oli hyvää. Pizzapohja oli erinomainen ja syömäni tofu bowl lisäksi oli oikein kivasti suunniteltu ja tehty.”
“"Rauhallinen, siisti ravintola"”
“Sijainnin takia. Myös vegaanit huomioitu.”
“"Ruoka oli huonoa erityisesti naudan entrecote, palvelu ja viini hyvää."”
“"Olisimme halunneet muikkuja ja muusia, edellisten käyntien perusteella, mutta ei ollut mahdollista"”
“aina on varaa parantaa”
“Sattui hyvin ruuhkainen hetki mutta henkilökunta jaksoi hyvin palvella helteestä huolimatta”
“Suosittelen muille koska itselleni jäi hyvä kuva ravintolasta”
“"Kaikki toimi loistavasti, varsinkin henkilökunta."”
“"Olin tehnyt pöytävarauksen etukäteen ja toiveena oli ikkunapöytä. Saimme paikan kyllä mutta pienen ikkunan vierestä. Puolisoni pihvin piti olla medium, se oli kypsä. Tilasimme jo pääruokien yhteydessä jälkiruoan joka meille unohdettiin tuoda. Odotimme tarjolijaa puoli tuntia ja lopulta kum meidöt huomattiin sanoimme kakusta, edelleen saimme odottaa kakkua ja laskua tovin. "”
“Hyvää ruokaa ja hienot maisemat”
“"Noutopöydästä lämpimät ruoat oli lähes lopussa. Esittelylappuja olisi kaivannut mitä mikin ruoka sisältää,tai edes mitä kunkin kannen alta löytyy?"”
“"Vierailumme oli yleisesti ottaen todella mukana, mutta jouduimme odottamaan ruokaa todella kauan. Huomauttaessamme tästä henkilökunnalle, he pahoittelivat ja saimme jälkiruuat, joten lopulta kaikki meni hyvin. "”
“"Kaiken kaikkiaan hyvä kokemus. Saamani pihvin kanssa lisukkeet olivat vähän outoja, mutta maistui kuitenkin!"”
“"Kauniilla paikalla , ""kansallismaiseman"" keskellä, hyvät näkymät terassilta. Helppo poiketa kesämatkalla."”
“Ihan hyvä grilliruoka. Palvelu tosi ystäällistä. Olesklutila vain voisi olla vähän viihtyisämpi.”
“"Todella hidas palvelu. Tunnin odottelu ruokien välillä vaikka ravintolassa oli todella hiljaista. Kukaan henkilökunnasta ei huomioinut meitä tuon tunnin aikana millään tavalla. Ruoka oli syötävää, mutta kaikkien annokset olivat jokseenkin mauttomia. "”
“"Kauniit maisemat salista, palvelu toimivaa ja ruoka hyvää"”
“Ruoka oli hyvää ja juomat myös.”
“Hyvää ruoka lounasaikaan ja upeat näkymät luontoon”
“"Hieno paikka, korona aika otettu hyvin huomioon esim, aamupalan porrastuksessa .."”
“Puitteet ovat hyvät.”
“Esim. sisäfilepihvi mediumina tilattuna oli kypsä ja lohiannoksen ”kasvikset” näyttivät lähinnä merilevältä. Ruoassa paljon parantamisen varaa.”
“"Paikka on kallis. Osa henkilökunnasta oli palvelukykyistä, osa ei."”
“Paikka on hieno ja ulkona pystyi istumaan joko auringossa tai varjossa.”
“Kokonaisuus hyvä. Tulin voisi sisällyttää hintaan??”
“Really appreciated having a vegan option!”