GRILL IT!


Grill it! finns på Ukko-Koli, den högsta toppen i Koli nationalpark.  Det är en skandinavisk restaurang som kombinerar en unik miljö med förstklassiga "handplockade" råvaror och traditionell grillmat, med fokus på utmärkta biffportioner.  Restaurangens specialitet är en träkolsgrill som ger närapå alla menyns portioner en genuin rök- och grillsmak. À la carte erbjuder även lokala smaker i form av traditionell nordkarelsk mat som huvudsakligen tillreds av lokala råvaror. Njut av landskapets bästa biffar och den fantastiska utsikten över insjön Pielisjärvi och de närbelägna fjällen. Kvällen kan avslutas med en sängfösare invid den unika bakugnen av täljsten från Tulikivi. Bakugnen fungerar inte endast som en dekoration. Vår försäljningstjänst berättar gärna mera om att till exempel lära deltagarna att baka karelska piroger som en del av konferensprogrammet. =)

Restaurangen Grill it! fungerar även bra för olika fester, möten och evenemang, och är även väldigt populär som festplats för bröllop. Tillställningarnas meny kan bestå av till exempel karelska bufféer, skräddarsydda temamenyer eller någon av menyerna som serveras till bordet. Vi arrangerar gärna allt från små fester och sammankomster till stora evenemang med upp till 200 personer.

Kundnöjdhet

4,1

Mat (4,0)
Betjäning (4,2)
Stämning (4,2)
Barn (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 25.06.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“tunnelma ja maisema”
“Puuhiiligrilli ja maisema. Olimme palaamassa Kuusamosta Savonlinnaan ja houkuttelin viiden hengen seurueemme syömään Kolilla, kun ohi ajettaisiin. Varsinainen lounasaika oli aiemmin, mutta söimme välipalaa matkalla, jotta jaksamme Kolille asti. Kokemus oli todella positiivinen, kiitos. Tarjoilija yritti myös järjestää meille pöydän alas ikkunapöytään, mutta ei ihan onnistunut. Saimme kyllä ihailla maisemia ikkunasta vähän ylempänä. Onneksi niin, koska juuri tällä maisemalla houkuttelin kaverit myöhäiselle lounaalle tänne. Hyvää kesää.”
“Hyvä ruokalista,myös vegaaniannos. Kaunis maisema, hyvä palvely”
“Aika hintava”
“Mukava palvelu.”
“Hlökunta olisi voinut tervehtiä kun saavuttiin. Tarjoilijamme oli kuitenkin huippu mukava ja osaava kun päästiin alkuun”
“Henkilökunnan aktiivisuus saapuvia asiakkaita kohtaan”
“Erinomainen ruoka.”
“Likainen pöytä. Tuotiin väärä juoma, toki se sitten korjattiin.”
“Sijainti, ok hinta-laatusuhde”
“Palvelu tökki. Tarjoilijalle vielä harjoiteltavaa kiire aikoihin.”
“Hieno näköala”
“S-kortin käytössä hankaluuksia naapurilla”
“Kokonaisuus oli loistava.”
“Ei vähennä halukkuutta suositella, mutta lattioiden roskaisuuteen kiinnitin huomiota.”
“Maisema ulos”
“Grillipihvi pieni pettymys (melkoinen ihrapommi), kuivahko, suppea valikoima ylipäätän, Hinta-laatusuhde ei kohdannut”
“Jo Koli itsessään ja kaikki asiat sujui yleisestiottaen oikein hyvin.”
“Menusta ei voinut vaihtaa jälkkäriä??? Vaikka vaihdoin halvempaan ??? Vaihtaminen muutti laskutuksen menu-hinnasta annoshinnoitteluun (alku-, pää- ja jälkiruoka). Kokonaishinta oli näin kalliimpi vaikka valintani oli halvempi????”
“Odotamis aika jonossa, ennen kun pääset istumaan.”
“miellyttävä ilmapiiri ja hyvä ruoka”
“Hyvin ystävällinen palvelu!”
“Hyvä ruoka ja ravintolan näköalat.”
“maisemat ja hyvä palvelu”
“salaattiannokseni kastike ei vastannut odotustani”
“Näköala, lehdet.”
“Vaikka jatkuvasti osallistun näihin tutkimuksiinne, tuotteissa ei tapahtu muutoksia. Onko se karjalanpiirakka täysin mahdoton saada pohjoiskarjalaiseen ravintolaan?”
“Keittiö on hyvä, henkilökunta miellyttävää-”
“Sokos-hotellien ravintoloiden ruokalista liian samanlainen kaikkialla Suomessa, liian vähän paikallisia vaihtoehtoja! GRILL IT KOLI-ravintolaan kuuluu läheisesti myös Kahpitsa-ravintola, jonka toiminta-ajatus on liian jäykkä ja siitä seurauksena huono asiakaspalvelu. Hotellin johto suhtautuu asiakkaisiinsa vähättelevästi( ' Respa' hoitaa tarjoilua, jos ehtivät!).”
“hyvä ruoka, hyvät maisemat, leppoisa henkilökunta”
“Kokonaisnäkemys ja maisemat.”
“Kiva paikka. Rento meininki. Hyvä ruoka ja sokerina pohjalla oikein mukava henkilökunta.”
“Etäisyys kotoa n. 300 km.”
“Todella hyvä ruoka!”
“Hyvä ruoka”
“ILLALLA VÄHÄN LIIAN AIKAISTA.n.KLO 18,30 ,JOTEN EI VIELÄ 'meno päällä' RAVINTOLASSA. AAMUPALA NO MAHTAVA.”
“Söin ravintolassa kahtena iltana ja molempina aikoina minua palveltiin erinomaisesti. Paikallismurteen käyttö toi leppoisan tunnelman. Erityisesti jäi mieleen kun tarjoilija kysyi kollegaltani haluaako hän jäitä kolaansa ja hänellä oli mukana kaksi tyhjää lasia, toinen jäillä ja toinen ilman.”
“Maisema.”
“Entrecote oli loppu ja maistelulautanen oli pettymys.”
“God mat, vacker vy, kunnig personal och trevlig stämning”
“Löytyi myös vegaaneille sopivia vaihtoehtoja”
“Hintataso ja joskus pitkät ajat ruokaa odottaessa”
“Pihvi oli loistavasti paistettu medium ja palvelu ystävällistä.”
“Oman hampurilaiseni pihvi oli päältä palanut mutta sisältä raaka. Sain reilun hyvityksen. Kaikilla muillakin asiakkailla näytti olevan ongelmia ruuissa, ei hyvä.”
“Henkilökunta oli tosi mukavaa ja avuliasta! Maisemat mielettömät.”
“Ruokalistalla pitäisi olla paikallisia herkkuja!”
“Näköala, mukava ja osaava henkilökunta ja hyvä menu”
“Ei negatiivista, mutta kasvisruokavaihtoehtoja voisi olla laajemmin ja ehkä menua voisi muutoinkin hieman uudistaa.”
“Persoonalliset ja ammattitaitoiset tarjoilijat. Maisemat ravintolasta.”
“Ainutlaatuiset maisemat ja hyvä ruoka.”
“Hieno paikka ja sijainti, mahtavat maisemat. Hyvää kaikille sopivaa ruokaa.”
“Lista melko suppea eikä tuo mitään paikallisuutta valintaan. Ei ainakaan ole selkeästi näkyvillä/esillä/ei kerrota jos joku annos listalla on paikallinen tuote/lähituottajalta.”
“Maisemat on upeat niistä ei pääse mihinkään. Osa henkilökunnasta oli ammattitaitoista.”
“Osa ruoista ei vastannut odotuksia, ja toivat pettymyksen. Pääruokiamme sekä laskua saimme odottaa. Ruokia odotimme tunnin.”
“Ruokalista oli vaikea tavalliselle pulliaiselle. Ei löytynyt mitään helppoa kevyttä iltaruokaa (paitsi salaatit ). Jotenkin yksipuolinen. Pyysimme lasten menuta, joka löytyi onneksi tarjoilijan pohdinnan ja kolleegan neuvon jälkeen. Sekin oli jotenkin yksipuolinen. Aterioimme n. klo 20.15 Ystävällinen palvelu tosin. Kiitos siitä!”
“Ystävällinen palvelu ??”
“Ruoka”
“Sisustus”
“Ystävällinen palvelu ja maisemat”
“Hyvä palvelu, uniikki maisema, viihtyisä ympäristö”
“Ruoka olisi voinut olla maultaan mehevämpää ja maukkaampaa. (kana ja kyljys.. Kuivaa ja mautonta)”
“Todella mukava, huumorintajuinen ja ystävällinen tarjoilija. Upea näköala. Hyvää ruokaa.”
“Hinta”
“Tietysti huima näköala. Ja koko ravintolan ilme, ruoka ja tarjoilun laatu in parantunut viime vuosien aikana”
“Upeat maisemat. Ravintolan sijainti on yksi upeimpia.”
“Tilasimme pizzat (minä ja kolme aikuista lasta) ja kaikki kehuivat omia pizzojaan, erityisesti pohja oli kiva kun se oli rukiinen. Kyllä nälkä lähti!”
“Maisema”
“Henkilökunta oli todella ammattitaitoista ja vegaaniruokavaliomme huomioitiin suositellessa todella upeasti.”
“Ravintola oli viihtyisä. Siinä positiivinen palaute. Tilasimme molemmat saman kanavarras annoksen pääruoaksi. Ystäväni annoksessa kana oli ilmeisen raakaa. Koskaan en ole käynyt S-ryhmän ravintolassa, jossa tarjoilija alkaa selittämään, että sen kuuluukin olla sellaista ja 90% kyseisestä annoksesta on raakoja. Oma annokseni oli oikein ok, mutta olimme juhlimassa ystävän 50-vuotissynttäreitä ja sinällään jäi vähän kurja mieli, että tarjoilija antoi ymmärtää, että vika on enemmänkin asiakkaassa. Toki tuli myöhemmin kyselemään, haluaako jälkiruokaa, mutta otti uudelleen esiin, että annoksen kuuluu olla sellainen. Ihmettelemme, että jos oikeasti 90% asiakkaista syö raakaa kanaa (jota oikeasti ei kukaan söisi), niin miksi ihmeessä annos on listalla. Emme tulleet sunnuntaina enää lounaalle ravintolaan, päädyimme siihen, että syödään muualla matkan varrella.”
“Ks edellinen vastaus”
“Upea näköala, rauhallinen tunnelma, lähiruokaa, erinomainen palvelu koko ajan, tarjoilija suositteli kokeilemaan jotain aivan uutta ja kokemus oli huikea”
“Hyvä palvelu ja laadukas ruoka”
“Sijainti”
“Koirien kieltäminen kahvila/baarin puolella. Ravintola sijaitsee ulkoilualueilla joten käytäntönne rajaa asiakkaita pois. Tässä suhteess toivoisin eurooppalaisempaa otetta. Itse en enää asioi teillä, en yksin, koiran tai muiden ystävieni kanssa kunnes asiaa nykyaikaistetaan.”
“Sijainti/maisema”
“Pihviruan kanssa peruna vaihtoehtoja enemmän:kermaperunat, valkosipuliperunat”
“Hyvä ruoka, ystävällinen henkilökunta, upeat maisemat!”
“Ravintolassa on aivan upeat maisemat, joilla oli iso vaikutus ravintolassa viihtyvyyteen. Jouduin kuitenkin toteaamaan, että kun valitsin parsaviikon listalta lohi-parsa-annoksen niin minun mielestä annos oli hintaansa nähden vähän pettymys ja olisin odottanut siltä vähän enemmän. Annokset olivat muutenkin aika hintavia, mutta maiseman vuoksi niistä oli valmis maksamaankin vähän enemmän. Olimme Kolilla 5 yötä ja kävimme kahtena iltana syömässä Grill Itissä. Useampana iltana ei olisi raaskinut käydä kun kummallakin kerroilla ravintolaan meni kahdelta hengeltä pitkästi päälle 100e.”
“Tyyriit hinnat.”
“Toimiva kokonaisuus ja maistuva ruoka.”
“Maisema”
“Kylmä (onneksi siellä oli viltti ikkunapöydässä)”
“Maisema ja ystävällinen palvelu! Sekä laaja ruokalista josta vaikea valita kun kaikki kuulostaa hyvältä.”
“Ystävällinen henkilökunta. Myös sesonkimenu (parsa) oli positiivinen asia.”
“Kun kerran Pohjois-Karjalassa oltiin, olisi ollut hauska maistaa esimerkiksi karjalanpaistia. Kävimme loman aikana myös muissa S-ketjun ravintoloissa, joissa kaikissa tämä paikallisuus loisti poissaolollaan. Myös pääsiäisen olisi voinut paremmin huomioida menussa. Tämä siis Kolin ravintolan lisäksi myös yleisempänä palautteena ketjun ravintoloille alueella.”
“Palvelu ja hyvä ruoka”
“Siisti, palvelu hyvää ja sijainti loistava”
“Todella hyvää ruokaa.”
“Kansallismaisema ja erittäin hyvää palvelua ;)”
“Hyvä palvelu, ihana näköala, maistuva ruoka :)”
“asiakaslähtöinen ja ystävällinen palvelu!”
“Upeat maisemat!”
“Gluteenittomia ja luomutuotteita aika vähän.”
“Ravintolan ruoka ja yleisilme oli hyvä ja minusta käymisen arvoinen.”
“Ruoan laatu ja maku, sekä todella ystävällinen palvelu! Kiitos!”
“Aivan erinomainen sijainti, näkymät! Jlkojenhoitajarouva hyvä, sain sileät jalat. Tunnelma oli leppoisa, viihtyisä, rauhallinen +10 pistettä! Ruoka aivan ihanaa, palvelu joustavaa, ei mitään valittamista??♥️”
“Korkean paikan kammo, hissit kulkivat huonojalkaiselle!”
“Tarjoilija oli iloinen ja ammattitaitoinen .”
“Ruokalistalla saisi olla enemmän Pohjois-karjalaista ruokaa ja keittoja.”
“Hyvä ruokalista”
“Tiivis tunnelma, pöydät lähekkäin. Viereinen pöytäseurue sai aikaisemmin listat ruoat ym. vaikka tulivat meidän jälkeen”
“Smartumin lounassetelit eivät käyneet maksamiseen mikä on TODELLA HARVINAISTA tämän tason ravintoloissa! Iso puute ja anteeksiantamatonta ettei asiaa ole hoidettu ajantasalle!!!!”
“Kiva tunnelma, ainutlaatuinen ympäristö ja joustava henkilökunta”
“Maisema ja ruoan laatu”
“Paikallisia makuja voisi olla vielä enemmän.”
“Kanavarras oli mauton, seuraavana iltana syömäni pihvi oli täydellinen”
“Erittäin herkullinen ruoka!”
“Rauhallinen ja ystävällinen tunnelma”
“Tuotteiden paikallisuus ja etenkin annosten maku elämykset. Keittiö ylitti itsensä. Saimme parhaimman menu ateriamme ikinä. Tulemme varmasti käymään uudestaan ja tuomme ystävämme mukanamme.”
“Henkilökunta on tosi ystävällistä - hirmu kivoja, ihania ihmisiä. Maisema on aina houkutteleva. Keittiö osaa asiansa. Ruoka on hyvää.”
“Amatöörimäinen, hieman epämääräinen palvelu (vaikkakin hirmu ystävällinen ). Ei tervehditty ja toivotettu tervetulleeksi, yms kohteliaisuus ihan hukassa. Ruokalistoja oli useita, 4 kpl - oli aivan yksi risti nollaa sattuiko saamaan ne kaikki, vaiko vain jonkun tai siltä väliltä. Hlö.kunta ei muistanut kysyä/ottaa puheeksi ruokajuomia, eikä ruokalailuvälineitä yms (kertoa mistä ne otetaan yms systeemejä). Yms yms pieniä+ vähän isompiakin hyvän ammattimaisen palvelun yksityiskohtia jäin kaipaamaan. Sain vähän sellaisen halvan lounas-ruokala-baari-meiningin kuvan palvelusta - ei antanut kovin ammattimaista kuvaa - samaa amatöörimäisyyttä ihmettelivät myös mm keski-eurooppalaiset asiakkaat, joiden kanssa niin Grill It:n kuin varsinaisen ravintolan palvelusta juttelin. Tuollainen palvelun taso on noloa noin hienossa paikassa - kansallismaisemassa olevassa ravintolassa, joka on käyntikortti suomalaisuudesta monille ulkomaalaisille. Ihan pienillä fiksauksilla - johdonmukaisella, koko henkilökuntaa koskevalla ammattimaisella koulutuksella/valmennuksella/harjoituksella asia saataisiin kuntoon helposti.”
“Menu on hyvä ja sieltä löytyi useita mielenkiintoisia vaihtoehtoja. Koli on erinomainen ympäristö ravintolalle.”
“Tämä 'negatiivisuus' liittyy viime vierailuun: Alkuruuissa (maistelu -alkupalat) tartar, lohi sekä keitto olivat mainioita, mutta kylmä fenkoli olisi saanut olla joko kypsempää tai vähän helpommin syötävässä muodossa. Pääruuan pihvi oli erinomainen, mutta tässäkin tilanteessa lisuke -vihannekset olisivat saaneet olla astetta kypsempiä. Kaiken kaikkiaan nämä olivat pieniä epäkohtia muuten toimivan kokonaisuuden rinnalla.”
“Erittäin hyvä ruoka, hyvä palvelu.”
“Grillit ruokalista on laajuudeltaan hyvä. Kasvis vaihtoehdot hyiä. Keskellä ei mitään ravintola jossa hyvä lista. Henkilökunta iloisen positiivisia.”
“Ruoka ei ,aistunut miltään. Etu ja pääruoka ei jättnyt positiivista muistijälkeä koska oli mautonta. Jälkiruoka positiivinen yllätys. Aamiainen tavanomainen.”
“Hyvä hinta-laatusuhde. Viihtyisyys.”
“Hyvä ja laadukas ruoka sekä hyvä palvelu. Kaikki toimii!”
“Ruoka erinomaista ja maisema ravintolasta ensiluokkainen. Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta.”
“Mahtavat maisemat.”
“Kahvibaarissa niukat kahvileipävalikoimat.”
“Näköala ja palvelu”
“Ruoka, palvelu, tunnelma”
“Mukava tunnelma ja tottakai näkymä”
“Maisemat ja hyvä ruoka.”
“Näköala, ystävällinen henkilökunta”
“Annoksen liha oli sitkeää”
“Hyvä pihvin maku ja koko”
“Hyvä ruoka ja ammattitaitoinen henkilökunta. Nopea palvelu ja hyvä tunnelma.”
“Huono vaikutelma jäi, kun laskussamme oli yritetty laskuttaa ylimääräisiä juomia.”
“Asiat toimi hyvin”
“Erittäin ystävällinen palvelu ja hymyilevät tarjoilijat. Aina on ollut hyvänmakuinen ruoka.”
“Annokset ovat hintaansa nähden aika pieniä (verraten muihin S-ketjun ravintoloihin). Medium-pihvini olikin vahingossa mennyt kypsäksi, mutta ei se haitannut, kun se silti maistui hyvältä.”
“Ihana sijainti, kaunis ympäristö ulkona + hyvä tunnelma hotellissa ja ravintolassa”
“Ruoka illallisella ei ole ihan viimeisen päälle tehtyä- joskus vähän jäähtynyttä kun tulee pöytään ja vähän huolimatonta- mutta oikein syötävää kuitenkin <:)”
“Tunnelmaltaan nätti, kiva sisustus ja rauhallinen yleisilme. Etenkin alkupaloista maisteluplatteri kahdelle on ollut parilla listalla erinomainen valinta: esillepano, maut ja kokonaisuus erittäin hienostunut ja onnistunut!”