GRILL IT!


Grill it! finns på Ukko-Koli, den högsta toppen i Koli nationalpark.  Det är en skandinavisk restaurang som kombinerar en unik miljö med förstklassiga "handplockade" råvaror och traditionell grillmat, med fokus på utmärkta biffportioner.  Restaurangens specialitet är en träkolsgrill som ger närapå alla menyns portioner en genuin rök- och grillsmak. À la carte erbjuder även lokala smaker i form av traditionell nordkarelsk mat som huvudsakligen tillreds av lokala råvaror. Njut av landskapets bästa biffar och den fantastiska utsikten över insjön Pielisjärvi och de närbelägna fjällen. Kvällen kan avslutas med en sängfösare invid den unika bakugnen av täljsten från Tulikivi. Bakugnen fungerar inte endast som en dekoration. Vår försäljningstjänst berättar gärna mera om att till exempel lära deltagarna att baka karelska piroger som en del av konferensprogrammet. =)

Restaurangen Grill it! fungerar även bra för olika fester, möten och evenemang, och är även väldigt populär som festplats för bröllop. Tillställningarnas meny kan bestå av till exempel karelska bufféer, skräddarsydda temamenyer eller någon av menyerna som serveras till bordet. Vi arrangerar gärna allt från små fester och sammankomster till stora evenemang med upp till 200 personer.

Kundnöjdhet

4,3

Mat (4,2)
Betjäning (4,4)
Stämning (4,3)
Barn (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 04.05.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Pelkän maiseman takia ravintolaa on helppo suositella.”
“"Ystävällinen palvelu, hyvä ruoka (ajankohta huomioitu= parsaviikot), koronarajoitukset huomioitu, kohtuullinen hintataso"”
“Saatiin tarjoilijalta erittäin hyvää ja asiantuntevaa asiakaspalvelua. Tarjoilija oli muutenkin iloinen ja ystävällinen. Ruoka oli maittavaa ja näköala mitä parhain!”
“Runsas ja hyvä aamiainen. Päivällinen sattui erittäin hyvä. Kaunis ja rauhoittava näköalapaikka ruokailun aikana.”
“"Ruoka on erittäin hyvää. Tällä käyntikerralla pizza oli kerennyt aika paljon jäähtyä, joten sen vuoksi vähän huonommat pisteet. Ravintola on niin hieno ja upealla paikalla. "”
“"Kauniilla näköalalla varustettu siisti ravintola, jossa oli hyvä palvelu."”
“Erinomainen ruoka ja palvelu”
“"Valikoima suppea ja ruoka keskinkertaista, ei tarjonnut isoja makuelämyksiä "”
“Hyvä ravintola”
“Hyvä ruoka.”
“"Pihvi ei niin hyvä mitä odotin. Annoksesta tuntui puuttuvan pihvin lisuke, esim peruna. Söin menu aterian."”
“jos tykkää hiilillä kypsennetyn mausta. Hieman suppea lihapuolen valikoima.”
“"Hyvä palvelu, hyvä ruoka. "”
“"Palvelu ja ympäristö oli hyvää, mutta ruoka aika perus mättöä. Ihan kiva paikka."”
“"Ruoka oli maistuvaa, tunnelma saa kiitosta. Valaistukseen kiinnitimme huomiota, siihen oli panostettu. "”
“Palvelu ystävällistä. Maisemaravintola yksi Suomen upeimmista.”
“"Todella hyvä aamupala. Erityisesti karjalanpiirakat!!! Hyvää pitsaa, upeat maisemat."”
“Kiva paikka. Hyvä valikoima. Käyn lomailemassa kaksi kertaa vuodessa ja yleensä tulee piipahdettua Hotellin ravintolassa joko syömässä tai kahvilla.”
“Pelkästään maisemapöytä riittää syyksi.”
“"Palvelu on välillä tosi hidasta, muuten loistava ravintola"”
“Legendaarinen Koli on myös maistuvaa pihviä kansallismaisemassa.”
“Koli on mun kotikenttää ja mainostan sitä mielelläni.”
“Kaikin puolin onnistunut kokemus. Ruoka sijainti ja palvelu olivat hyvää.”
“"Erittäin hyvää ruokaa ja juomaa, ystävällinen henkilökunta ja mahtavat maisemat!"”
“"Pöytäpaikkojen väljyys oli mieluinen verrattuna vanhaan tiiviimpään asetteluun. Toivottavasti väljempi tyyli jää pysyväksi käytännöksi jotta hieman ""intiimimpi"" ja rauhallisempi tunnelma säilyisi jatkossakin. Lapsiperheen lasten melu häiritsi. "”
“Ravintola oli erittäin viihtyisä ja henkilökunta asiansa osaavaa.”
“"Viihtyisä paikka. Gluteenittomista tuotteista voisi lukea jossain esim edes että ""Kysy henkilökunnalta gluteenittomuudesta"" tms ja ehkä voisi olla jotain valmiinakin vitriinissä. Tylsä oli odottaa ja syödä vasta muiden jälkeen. Mutta oli maistuvaa. "”
“"Hyvä ruoka, hyviä tarjouksia, kivat maisemat"”
“Ammattitaitoista palvelua ja mukava kabinetti. Upeat maisemat.”
“"Loistavat maisemat, hyvä ruoka, hinta/laatu kohtasivat, hyvä palvelu. "”
“"Hyvää ruokaa, kiva paikka."”
“Ruokatarjonta olisi voinut olla monipuolisempi ja kasvisruokiin voisi panostaa enemmän.”
“"Meitä oli 3 henkilöä ja söimme kolmena iltana. Söimme yhteensä 14 erilaista ruokaa ja, yhtä jälkkäriä lukuunottamatta, kaikki olivat erittäin onnistuneita valintoja."”
“"Hyvä ruoka, tunnelma ja palvelu. Sopivasti asiakkaita, rauhallista."”
“"Hienot maisemat, mukava paikka."”
“"Kivat maisemat, hyvä ruoka Laskutuksessa tapahtui virhe -> laskuttivat ja maksoin asiakasetu champagnesta +30e ylimääräistä :("”
“Palvelu oli sujuvaa ja ruoka hyvää”
“Ruoka oli todella hyvää. Ruokaa ei tarvinnut odottaa annosten välissä juuri ollenkaan.”
“"Vanhalla kaveriporukalla hyvä laskupäivä, mukava fiilis ja kun nälkä yllätti tunnelma vain nousi myöhäisen keittolounaan aikana. Oikein ystävälliset ja mukavat tarjoilijat, joilla oli hieman aikaa vaihtaa juttujakin asiakkaiden kanssa. Keitot olivat maukkaita ja niiden seuraksi löytyi oikein sopivia oluita ja viinejä :)"”
“Osa seurueesta söi pitsat jotka sai kovasti kehuja. Kaksi ruokailijoista söi blinejä joista tuli vatsanväänteitä myöhemmin. Olisko noissa kuitenkin ollut laktoosia vaikka olivat L-merkinnällä?”
“"Kiva restaurang, lite väl traditionell meny."”
“Hyvä kokemus kaikin puolin.”
“Oltiin tosi tyytyväisiä”
“"Paikkana upea, ruokatilaukset jos olisi vielä toimitettu ja valmistettu oikein, niin oikein hyvä paikka"”
“Kaikki toimi.”
“Upea henkilökunta ravintolassa. Maukas ruoka! Positiivinen kokemus!”
“Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja palvelu nopeaa. Ruoka oli erinomaista ja ravintolassa oli ihanan tunnelmallista ilta-aikaan.”
“Ihanat maisemat. Mukava ilmapiiri. Leppoisa henkilökunta.”
“"Piste lähtee sille ettei meille ollut paikkaa varattuna, vaikka edellisenä iltana pistettiin pöytävaraus."”
“Ystävällinen henkilökunta vanhempien ja lasten mielestä. Palvelu mutkatonta ja mukavaa.”
“"Pakkaskelillä olisi ollut iltasella tärkeää, että tulisijassa olisi palanut tuli. Kävimme ravintolassa kahtena iltana ja kumpaankaan iltana tulisijassa ei ollut tulta."”
“"Ruoka oli erittäin hyvää, ainakin omat valintani olivat. Vaikka olenkin ""nirppanokka"" ruokien suhteen olen tosi tyytyväinen. Hyvä keittiö! Henkilökunta myös tosi herttaista. "”
“Suomem kauneimmat maisemat ravintolasta!”
“"Erinomaista ruokaa ja palvelu välitöntä, persoonallista (paikallinen murre), kohteliasta ja ystävällistä. Todella loistava hinta-laatu suhde."”
“"Hyvä ruoka, ihanat maisemat - retkeily / spa päivän jälkeen oli todella mukava !"”
“"Ruoka oli parantunut viime vuodesta ja pihvi oli super hyvä. Jotenkin ehkä vaisu fiilis jonka takia pisteet ei ihan täyttä. Puitteet on kyllä kunnossa, palvelu hyvää ja asiallista, mutta sydän ei ole mukana touhussa. Ei tullut fiilistä, että ""oli kiva kun tulitte/kävitte"". "”
“Montaa kertaa jo käynyt. Aina mukava kokemus.”
“Ruokalista kapea.suurin osa ruoka aineksista turhan erikoisia.Hinnat melko korkeita.”
“"Hieno sijainti, hyvä ruoka, ystävällinen palvelu."”
“Ainutlaatuinen sijainti”
“Hyvä ruoka ja hieno miljöö”
“Oli todella viihtyisä ja ystävällinen paikka. Ruokalistaan olisin kaivannut muutaman vaihtoehdon lisää kun vierailu Kolilla kesti viikon ja vaihtoehtoja ravintoloille oli aika rajoitetusti :)”
“"Upea maisema, ok ruoka. Sama alkukeitto (kuului pihvimenuun) oli 2 eri päivänä ihan erilaista. Erittäin hyvää 1 päivänä ja 2 pv myöhemmin kuin saman keiton pesuvettä lähes."”
“Hieno tunnelma ja ammattitaitoinen nuori tarjoilija. Ruoka oli tosi hyvää”
“"Kauniit maisemat,mukavasti ympäristössä mielenkiintoisia tekemismahdollisuuksia(ulkoilu, spa, hiihto, laskettelu yms.)"”
“Tosi hyva ruoka ja ystävällinen henkilökunta. Niin ja kaunis maisema näkyi ikkunoista.”
“"Hieno paikka, eikä kilpailua ole. Ruoka oli hyvää ja valinnanvaraa löytyi, lisäksi oli sesonkiruokaa myös. Hinnat ovat kohtuulliset ja palvelu oli hyvää."”
“"Hyvä ja asiantunteva palvelu. Ruoka oli maistuvaa, kaikki sujui hienosti."”
“"Valikoima olisi voinut olla isompi. Ja asiakasomistajaviinejä ei ""mainostettu"", piti itse ymmärtää kysyä. Muuten olimme erittäin tyytyväisiä. Palvelu toimi hyvin ja henkilökunta oli todella ystävällisiä ja palvelualttiita."”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää”
“Mukavan rento ravintola ja erinomaiset pizzat!”
“Kaikin puolin hyvä palvelu”
“"Kiva, mutta ei karjalaisia ruokia. Sain sen karjalanpiirakan kyllä, mutta esillä sitä ei ollut. Kahvilan tarjonta samaa mitä kaikkialla muuallakin (siis hiemantylsä). Erikoiskiitos sanomalehdistä!"”
“"Erittäin hyvä ruoka ja palvelu, siistit puitteet"”
“"Ravintola on mukava, palvelu hoituu karjalaisella lupsakkuudella ja on erittäin hyvää sekä henkilökohtaista. Suurin ja ainut miinus löytyy listalta. Kala ja gluteeni allergikkona lista on kovin lyhyt. Vanhaa, paikallisia juttua sisältänyttä listaa on ikävä. Pitäisi olla enemmän vaihtoehtoja, salaattia yms."”
“.”
“Hyvää palvelua ja neuvoa ruokien/juomien suhteen tuli kysyttäessä. Ruoka oli erittäin maittavaa.”
“Kaikki toimii”
“"Kaiken kaikkiaan hyvää palvelua, hieno ravintola, hieno maisema ja ruokahan kruunasi sitten kaiken!"”
“"Hyvä, ystävällinen palvelu. Ruoka oli maistuvaa, talvimaisema ikkunapöydässä huikea"”
“"Ruoka oli hyvää, ja palvelu myös ??"”
“"Rauhallinen tunnelma, eikä liikaa väkeä!"”
“Pääosin mukava palvelu”
“Todennäköisesti”
“"Ravintola oli siisti, tarjoilu oli sujuvaa, henkilökunta ystävällistä ja ruoka erinomaista. Olin ensimäistä kertaa Kolilla ja tulen varmasti uudestaan."”
“"Laadukas ruoka, hyvä palvelu, miljöö kohdillaan"”
“"Palvelu oli todella ammattitaitoista ja ystävällistä. Ruoka oli 6/5 = marrakesh kanaa, grillipihvi, porsaan poski, lohi ja suklaakakku <3 <3 <3 <3 <3 "”
“"Ruoka maistuvaa mutta esillepano ja varsinkin perunat huolimatonta kiire näkyi ja ehkä välinpitämättömyys. Tarjoilu hyvä ja ammattitaitoista,kiitos."”
“harmillisesti pitsalista oli uudistunut ja meidän osa oli huono kun edellinen kerta oli ihan sairaan hyvää pitsaa. nyt molempien oli mitään sanomatonta.”
“hyvä palvelu -hyvää kahvia”
“"Viihtyisä, upeat maisemat ja hyvä ruoka."”
“Kaikki toimii ja siellä on viihtyisää. Grill it järjesti myös hotellin aamiaisen?.. Noutopöytä tuntui todella ahdistavalle näinä aikoina..suosittelisin siirtymään valmiisiin annoksiin jotka tuotaisiin pöytiin..täten ihmisille ei jäisi reissusta epämääräistä tunnetta.”
“Asuin hotellissa neljä vuorokautta. Samat listat päivästä toiseen vähän tympäisi. Lounasaikaan esim. keitto tai muu vastaava edullisempi ja kevyempi vaihtoehto olisi hyvä. Hiiligrillin soisi tarjoavan ruokaa muillekin kuin lihansyöjille. Salaatteja pitäisi myös olla. Sinänsä annokset olivat hyviä ja henkilökunta hyvin ystävällistä.”
“"Vaihtoehtoja ei liiemmälti ole , mutta ravintola oli oikein kelvollinen. Ei tullut mieleen, että on ketjuravintola."”
“Ravintola siisti kaikki toivotti tervetulleeksi.. Kaikin puolin asiat luisti hyvin..Kiitos henkilökunnalle!”
“Hyvä palvelu ja erittäin herkulliset ruoat.Tarjoilijat kysyivät heti maistuuko.”
“"Kaikki kohdallaan. Upea paikka, näkymät ihanat."”
“"Kokonaisuus kiitettävällä tasolla. Ruoka hyvää, palvelu erinomaista."”
“Miellyttävä ja helppo vaihtoehto hotellin vieraalle”