Vini e cucina italiana

Den till själen italienska restaurangen är en avslappnad och stilig lokal för ostressade njutningar. Antipasti samt risotto- och pastarätterna  och pizzorna, tillreds av genuina italienska ingredienser, och är som en fläkt av det livsbejakande landet.  Den gästfria och verbala betjäningen är en väsentlig del av den varmsinta italienskinspirerade restaurangen. På delikatessbutiken kan man köpa äkta smaker hem.

Kundnöjdhet

4,3

Mat (4,3)
Betjäning (4,3)
Stämning (4,4)
Barn (4,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 02.03.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Erinomainen hinta-laatu suhde sekä aina takuuvarmasti hyvä palvelu”
“Ravintola oli ihan viihtyisä ja turvavälit olivat riittävät.”
“Lounassalaatti ja falafel oilvat todella hyviä. Takka, tuikut ja espanjalainen musiikki loivat täydelliset puitteet.”
“Tilatessamme tarjoilija sanoi kuohuviinipullon hinnaksi 15e. Kotona laskusta huomasin sen kuitenkin olleen n26e.”
“Jouduttiin odottamaan kauan ennen kuin saatiin tilattua. Kesken ruokailun lopoui juomat. Blinit oli kuivia ja kovia paitsi eka”
“Palvelussa ja tarjouluissa ei mitään moitittavaa, kaikki sujui hienosti ja ruoat olivat maittavia.”
“Mielestäni yksi Lahden hyvistä ja laadukkaista lounaspaikoista, joissa tuotteet ovat tuoreita ja hieman muutakin kuin hiilarimössöä. Lisäksi salaattipöytä ihanan erilainen.”
“Viihtyisä ja siisti ravintola. Ei kuitenkaan poikennut edukseen vastaavista ravintoloista. Kehtaa kuitenkin suositella.”
“Ruoka tosi hyvää,palvelu ylitti odotukset,jäi niin mukava fiilis .”
“Ihan OK lounas mesta”
“Häälounaalla olimme perheen kanssa. Kattaus upea, ja niin ystävällistä henkilökuntaa ja ruoka oli taivaallista. Tulemme uudestaan.”
“Erittäin hyvä ruoka ja palvelu, sekä viihtyisä paikka.”
“Turvavälit huomioitu, lounasvaihtoehdot”
“hyvä tunnelma ja helppo asioida”
“Tunnelma oli hyvä, palvelu oli sujuvaa ja ystävällistä. Ruoka tuotiin pöytään nopeasti ja oli maistuvaa”
“Nyt olin lounaalla ystäväni kanssa. Meiltä ei kysytty esim.olisimmeko halunneet juoda jotakin ennen ruokailua tai ruokailun aikana. Veden kävin pyytämässä pöytään.”
“Ruoka oli todella maistuvaa. Palvelu ystävällistä.”
“Hyvä ruoka, hyvä palvelu. Kasvisruokavaihtoehtoja saisi olla enemmän.”
“Ravintolakäynti sujui hyvin ja ruoka maistui. Listalta oli kuitenkin vaikea löytää annosta. Esimerkiksi pizzalistalla olisi hyvä olla jokin ”perinteisempikin” vaihtoehto ja tällä kertaa monessa annoksessa tuntui olevan vuohenjuustomoussea, joka kuulostaa herkulliselta, mutta raskaana ollessani joudun skippaamaan.”
“Joskus tulee käytyä lounaalla ja joskus muuten vain syömässä, loistava ruoka. Js nostalgiaa myös kun nuorena kävin yökerhoilemassa samoilla nurkilla :-)”
“Kokonaispositiivinen kokemus”
“Kiva tunnelma, ruoan laatu vaihtelee ja asiakaspalvelussa eroja paljon”
“Keskinkertainen”
“Saimme ikimuistoisen hääaterian. Henkilökunta huomioi tärkeän päivämme, romanttisella kattauksella sekä tarjoamalla lasilliset kuohuvaa. Lisäksi tarjoilija kävi varmistamassa tyytyväisyyttämme ja ruoka oli maistuvaa. Kerrassaan mahtava kokemus!”
“Hyvä lounaspaikka”
“Varasin pöydän, kaikki sujui hienosti. Tunnelma oli kiireetön ja ruoka ja viini erinomaisia. Tarjoilijoilla oli hommaa, tekivät kovasti töitä, ravintola oli aika täynnä,silti heillä oli aikaa kertoa annoksesta ja palvella niin,että olivat läsnä. Varmasti tulemme uudelleen. Ja kokille täys kymppi”
“Hyvää ruokaa miellyttävässä ympäristössä”
“Mielestäni hyvä menu, reippaat annokset. Helppo tulla, ei liian fiiniä, mutta kuittenkaan ei mikään pizzeria-fiilis.”
“Olin tyytyväinen”
“H5vä sijainti ja siisti paikka”
“Ruoka tuli nopeasti, mikä on lyhyellä loinastauolla tärkeää.”
“Ihana ruokalista! Sopivan rentopaikka. Olen viimeisen puolen vuoden aikana ollut yli kymmenen reissua sokos hotelleissa ja ehdottomasti paras ravintola.”
“Ihan kiva kokemus. Palvelu oli miellyttävää. Jälkiruokajuomat unohtui tuoda osalle seurueesta. Ruoka oli hyvää, mutta ei mitenkään erityistä. Voisin käydä uudestaankin.”
“Kympin suoritus kaikin puolin!”
“Hyvällä paikalla”
“Hyvä ruoka, keskellä kaupunkia ja ystävällinen palvelu. Tunnelmallinen ravintola! Meille jotka tultiin Mikkelistä oli jo yksi pöytäporukasta (lahtelainen) suositellut Trattoria.”
“Siisti hyvä palvelu ja ruoka eikä ainakaan ollut häiritsevää kovaa musiikkia. Myöskin käynnit lounasaikaan ovat olleet ok”
“Ruoka oli käydessäni todella hyvää! Totesin sen myös ruokasalihenkilökunnalle.Käyn syömässä Seurahuoneelle ehkä 4 krt/vuosi. Ruoka ei ole koskaan ollut mielestäni näin hyvää.Kiitos kokille siitä!”
“Yksi Lahden miellyttävimmistä ravintoloista”
“Hyvä ruoka”
“Olemme useasti käyneet perheen kanssa syömässä kokonainen menu. Arvostamme sitä, että lapset saavat saman menun järkevään hintaan, koska haluamme opettaa heidät syömään erilaisia hyviä ruokia. Isänpäivä-menu oli loistava, mutta valitettavasti uutena vuotena italialainen ruokakokonaisuus jäi vaisuksi. Kokonaisuudesta ei noussut sitä mmmm Wau-elämystä, kuten isänpäivänä. Uutena vuotena olimme varanneet pöydän ja pullon kuohuvaa valmiiksi. Kun saavuimme paikalle, niin joku vasta lähti hakemaan pulloa varastosta joten odotimme ensimmäisiä juomia suhteettoman kauan siihen nähden, että pöytävarauksemme oli tehty ajoissa eikä todellakaan kiireisimpään aikaan. Iltaan täytyi varmasti valmistautua, mutta olisin halunnut edes erillisen pöydän kuoharipullolle olleen valmiina tms. Nyt alku meni täysin säätämiseen, koska etukäteen tilattu pullo ei mahtunut pöytään jne. Eli viimeisin illalliskokemus ei ollut täydellinen. Tarjoilijamme oli ystävällinen, mutta isänpäivänä palveluakin sujui jouhevammin ja lapset huomioitiin poikkeuksellisen hyvin. Käymme viikottain lounaalla mieheni kanssa. Hyvä, että palasitte lounaalla tarjottaviin ruoka-annoksiin. Mielestäni salaattipöydässä riittäisi vähemmänkin vaihtoehtoja ja niistä puuttuu selkeä tieto ainesosista. Salaateissa olisi hyvä olla edes l, g, ve jne. Gluteeniton leipä lounaspöydässä on erinomainen lisä vaikka itsetehty leipä olisi huomattavasti parempi. Olisi myös kiva, jos olisi mahdollisuus glut.pitsoihin tai edes saattaa sisältää gluteenia-vaihtoehtoon. Sokoshotellien aamupalapöydässä pitäisi huomioida gluteenittomuus paremmin. Esim. erillinen paistopiste ja taikina vohveliin ei pitäisi olla ylitsepääsemättömän vaikea. Käymme välillä aamupalalla eikä Lahden sokoshotellin aamiainen mielestäni ole hintansa arvoinen gluteenittomalle. Haluaisin muitakin vaihtoehtoja kuin samoja ”pussiherkkuja”. Kokonaisuudessaan pidämme ravintolasta ja ruuasta sekä palvelusta ja olemme suositelleet muille.”
“Ruoan maku ja laatu ylitti ennakko-odotukset.”
“Keskeinen sijainti, hyvä ruoka”
“Ruoka ja palvelu erinomaista. Käyntikertoja ja suosittelua rajoittaa hieman korkeahko hintataso. Kerran kuukaudessa asiointiin hinta-laatusuhde oikein hyvä.”
“Ruoka oli hyvää, koronaturvallisuus huomioitu, paikka tyylikäs.”
“Mukava paikka,jossa kiireetön tunnelma sekä kiva henkilökunta.Ruoka hyvää ja annoksen saa nopeasti.Täällä vaan viihtyy.”
“Koska tähän mennessä ei ole ollut yhtään huonoa kokemusta.”
“Ruoka oli erittäin hyvää ja maistui koko perheelle. Mukana 2 kouluikäistä jotka hekin söivät lautasen tyhjäksi ja asiakaspalvelu oli joustavaa ja rennon oloista.”
“Keskeinen paikka ja todella viihtyisä”
“Puitteet ja ruoka oli hyvää, mutta...... Peräänkuulutan aina sitä, että henkilökunnan pitää silmäillä, tarviiko joku jotain! Viime kerralla viittoilin 3 krt, ennen kuin huomattiin... asiakkaita vähän....??”
“Loistavaa palvelua.”
“Lounas on laadukas ja monipuolinen.”
“Noutoruokaa hain ja kaikki toimi erinomaisesti”
“Tällä kertaa oli lounaalla noutoruokaa sisaren kanssa ja asiointi oli oikein sujuvaa. Ruokalistan kanssa oli pientä epäselvyyttä, koska toisaalla oli gluteeniton kasvis ja toisaalla pelkästään vegaani, nyt tarvittiin gluteenitonta vegaania, mutta soittaessa sekin järjestyi. Yleensä sopiva ruoka on järjestynyt, mutta listat eivät ole aina täysin selvät.”
“Ruoka oli todella hyvää ja palvelu pelasi.”
“Olin vierailuun erittäin tyytyväinen, ruoka oli erinomaista.”
“Olin tyytyväinen.”
“Tunnelmallinen ja viihtyisä paikka! Palvelu toimi erinomaisesti. Ihana ruoka ja lihan ystävälle löytyi vaihtoehtoja. Ei väentungosta ja jäi sellainen olo, että olisi voinut jäädä pidemmäksikin aikaa tai ainakin asioida pian uudelleen.”
“Hyvä ruoka ja hyvä palvelu.”
“miellyttävä paikka, hyvä sijainti”
“Kaikki sujui erinomaisesti varauksesta maksamiseen asti. Palvelu oli koko ajan erinomaista ja seurueessa olleet olivat tyytyväisiä ruokiin. ERINOMAISTA!!!”
“Palvelu erinomaista, tuotteet hyviä”
“Hyvä sijainti. Nopea lounastaa. Pääruoka-lounas-vaihtoehtoja on vain muutama. Mutta konsepti on selkeä. Salaatit hyviä ja monipuolisia.”
“Hyvä palvelu ja miellyttävä tunnelma.”
“Erittäin hyvä palvelu ja ruokakin hyvää.”
“Kun katsoo etukäteen lounaslistan niin paikalle voi saapua. Välillä salaattipöytä on vähän vähemmän houkutteleva ja uutuuksia siinä kaipaisi. Samoin lounasannoksissa voisi kokki hieman panostaa. Kana on usein kuivahkoa ja lounasruoka ei yllätä. Esimerkiksi Taivaanranta tarjoaa aina edullisemmin paremman ruokailukokemuksen.”
“Aivan ihana ja tunnelmallinen paikka lounaalle työpäivän aikana ja miksei romanttiselle illallisellekin.”
“Palvelu oli erittäinystävällistä, ammattitaitoista, iloista , mukavaa. Ja ruoka oli todella hyvä!!!”
“Lounas oli vähän pettymys kun vain pizzaa oli tarjolla.”
“Miellyttävä tarjoilija mies ja ruoka oli hyvää ja tuli nopeasti. Lähteissä jopa kokki huikkasi kiitokset keittiön puolelta mikä oli kiva ele??”
“Hääpäivän vuosipäivä, hotelliyö ja hyvä ruoka.”
“Viihdyin oikein hyvin. Ainoa miinus oli vieri viereen täytetyt pöytäkunnat, mikä hieman ihmetytti näin korona- aikana”
“Rauhallinen. Tasailmainen.”
“Ravintola tunnelmallinen ,siisti. Ruoka hyvää”
“Kaikki sujui kiitettävästi??”
“asun pääkaupunkiseudulla ja harvoin vierailen Lahdessa”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Herkkuruokaa ja mukavia tarjoilijoita”
“Lounaalla hyvä ja runsas salaattipöytä”