Vini e cucina italiana

Den till själen italienska restaurangen är en avslappnad och stilig lokal för ostressade njutningar. Antipasti samt risotto- och pastarätterna  och pizzorna, tillreds av genuina italienska ingredienser, och är som en fläkt av det livsbejakande landet.  Den gästfria och verbala betjäningen är en väsentlig del av den varmsinta italienskinspirerade restaurangen. På delikatessbutiken kan man köpa äkta smaker hem.

Kundnöjdhet

4,3

Mat (4,3)
Betjäning (4,2)
Stämning (4,3)
Barn (3,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 02.06.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Paikka on kiva ja siisti, lukuunottamatta pöydän jalan vieressä. Olevia isoja kananpaloja. Ruoka oli hieman mauton, mut kypsyys hyvä. Tarjoilijan suosittelema Tiramisu maistui aavistuksen 'kaapilta' Kokeilen kuitenkinuudestaa josko nämä. Asiat olisi parantunut. Tiramisua en kuitenkaan enää ota :)”
“Viihtyisä, rauhaisa ja erittäin miellyttäviä makunautintoja tarjoava ravintola jossa palvelu on asiantuntevaa ja miltei ensiluokkaista.”
“Minustani ravintolassa oli huonoa se, että kun halusi lisää pöytään juomaa taikka muuta se kesti ja jo luulin että minut on unohdettu, myös laskun tuonnissa kesti yli 20min.”
“Sopiva hinta/laatusuhde”
“Miellyttävä rauhallinen tunnelma ja hyvä ruoka. Valitettavasti lauantaina, vaikka asui hotellissa, ei mahtunut syömään. Piti mennä kaupungille toiseen ravintolaan.”
“Täydellinen palvelu ja ruoka.”
“Erittäin ystävällinen henkilökunta ja maittava ruoka.”
“Todella hyvä ravintola kokemus. Kaikilla meillä seurueesta oli enemmän tai vähemmän allergioita, ja löysimme kaikki helposti mieluiset annokset. Lisäksi ruoka oli tosi hyvää! Ja siihen päälle ystävällinen palvelu. Ei voi valittaa! :)”
“Tunnelmallinen paikka”
“Trevlig restaurang, god mat och bra service av kunnig personal”
“Olen seniori ja saan aina erittäin hyvää ystävälistä palvelua.Ruoka erinomaista.”
“Ruoka on hyvää ja vaihtoehtoja sopivasti. Asiakaspalvelijat ovat kohteliaita mutta sopiva rentous tyylissä. Ravintola on siisti ja sinne pääsee helposti.”
“Kokemus oli pelkästään positiivinen, palvelu erittäin ystävällistä, ja nopeaa. Ruoka oli herkullista. Täysi 10”
“Ystävällinen palvelu, siisti ja rauhallinen ympäristö, helppo ruokalista”
“loistava hintalaatusuhde”
“Ystävällinen henkilökunta ja palvelu, hyvä hinta-laatusuhde”
“Palvelu ja ruoka on todella hyvää. Ravintolassa on aina miellyttävä tunnelma ja ruokalista on monipuolinen.”
“Lounasaikaan musiikki oli hiukan liian kovalla, koska seurueestamme muutama henkilö piti pöytäpuhetta ja niitä ei tahtonut kuulla.”
“Ihana lounaspaikka: viihtyisä, kaunis, hyvä tunnelma, ei liian ahdas.”