Ät så mycket som du själv vill!

Snabb och enkel restaurang för hela familjen. Det är PizzaBuffa. Hos oss kan du äta så mycket god mat du vill. Vi erbjuder läckra pizzor, fräscha sallader, varma rätter och läskande drycker – allt till samma pris! På vardagar kan du välja lunch från vår varierande lunchbuffé. Till dessert passar mjukglass eller någon annan av PizzaBuffas goda efterrätter. Efter ett besök på PizzaBuffa känner du dig alltid mätt och belåten.

 

Kundnöjdhet

3,9

Mat (3,9)
Betjäning (3,9)
Stämning (3,8)
Barn (3,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 13.11.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Henkilökunta otti huomioon iloisesti monessa tilanteessa. Tuoreita kasviksia ja salaattiaineita oli jonnin verran mutta Salaatti Buffa erikseen olisi kyllä mahtava!”
“Kauden kasviksia oli vähän (uunipunajuurta ja olikin maukkaaksi valmistettu) mutta satokausiajattelulla niitä voisi olla lisää.”
“lasten kanssa on helppo asioida....”
“Kaikki on.muuten hyvin ja ruoka hyvää mutta ehkä enemmän pizza vaihtoehtoja myös pienemmille jotka ei nii erikoisesta tykkää, esim ihan perus jauheliha tai kinkkupizzaa”
“Lounas ja pizzat samassa ravintolassa.”
“perunat kylmiä muuten ok”
“Esteetön kulku”
“asiallinen ja osaava työtätekevä henkilökunta.”
“Pizzat seisoo välillä liian kauan tarjoilupöydässä. Varsinkin kun on vähän hiljaisempaa, niin ne on lähes kylmiä. Joko tehokkaampi lämmitys pitsoille tai sitten heitetään jämät pois ajoissa ja tehdään uusia jotta laatu pysyisi hyvänä. Lasten leikkipaikassa joku peli tms joka pitää tosi kovaa ääntä, jos joku innostuu sillä leikkimään rajusti. Sen poistamista/korvaamista jollain hiljaisemmalla laitteella toisi vähän rauhallisuutta syömiseen.”
“Salaattipöytä oli aika köyhä, esim. punasipuli feta olisi aika kova juttu. Pizzat eivät miellyttäneet lapsia”
“Siisti ja viihtyisä, nopea palvelu ja ruoka tuoretta.”
“Suppea valikoima ruuassa. Pizzat eivät vaihtuneet vaikka olivat jo jäähtyneiden ja nahistuneiden näköisiä jonka vuoksi niitä nyt ei luonnollisesti kukaan enää halunnut syödä joten ruokailu jäi hieman vajaaksi pizzan osalta.”
“Siisti, hyvä ruoka, nopeaa palvelua”
“Vesijuoma astiat olivat tyhjinä, niiden täyttö nopeampaa”
“Monipuolinen ruokavalikoima, viihtyisät ja tunnelmalliset tilat. Koko perheelle löytyy laajastavalikoimasta ruokavaihtoehtoja, kun Hesburger on vieresaä.”
“Monipuolinen ruoka”
“Viime käynnillä kahvion remontti. Meteliä ja porattiin ja sahattiin aivan ruokien lähellä.”
“Todella viihtyisät tilat. Viihtyisin missä ole vieraillut. Oikeat lasit juomille. Kaikki siististi tarjolla. Pitsoissa riittävästi täytettä, enemmän kuin mitä olen Pitsa Buffet-ravintoloissa tottunut. Täytteiden vähäinen määrä ja kliininen, tylsä ympäristö on usein perusteet, miksi valitsen jonkun muun ravintolan.”
“Minulle etsittiin sopiva gluteeniton ja maidoton a´la carte annos.”
“Ruokaa oli riittävästi ( = täydennettiin ) ja se oli hyvää. Etenkin RAX:lle toivon tästä Buffasta kilpailijaa Prismoihin mikäli taso pysyy tämmöisenä. Salaattipöytä oli hyvä eikä ylimitotettu kuten RAX:ssa, pitäkää sellaisena koska kaikkiahan ei voi miellyttää.”
“Toivomuspizzasta sain tietää vasta kun olimme syöneet. Informaatiosta voisi pizzojen luona esimerkiksi ilmoittaa pienellä lapulla. Nyt huomasimme sen vasta kun olimme syöneet, että joku muu tilasi toivomuspizzan. Tietenkin opimme kerrasta, mutta esimerkiksi pieni lappu asiasta pizzojen läheisyydessä olisi hyvä lisä.”
“Nopea valmistuminen tilauksessa.”
“Salaatti pöydän tuoreus..”
“Gluteenittomat vaihtoehdot joita henkilökunta osasi suositella hyvin”
“Pizzat olivat hyviä, samoin kermainen kamapata. Tortillatäytteisiin kaipasin lisää makua. Salaattipuoli oli hyvä ja makuvedet kiva ja näyttävä elementti. Henkilökunta puhdisti pöytiä aktiivisesti.”
“Vähän sekava aluksi.”
“Riittävän ripeää toimintaa”
“monipuolisuus. pizza tehtiin myös toiveideni mukaan, kun ei sopivaa löytynyt valmiina.”
“Laaja valikoima ja siisti paikka”
“Tilauksenteon sekavuus - mistä tilataan mitäkin ja kokonaisuus on sekava että mitkä systeemit tarjolla (vaikka kaikki onkin esillä). Loisin selkeämpiä kylttejä tarjonnasta.”
“Sujuvaa asiointi ja ruoka on hyvää”
“Joskus lounas aikaan todella meluisaa”
“Ruokaa on riittävästi koko ajan”
“Hyvä lounas”
“Einesmakuinen ruoka”
“Hyvät pizzat nopeasti mukaan.”
“Ei mitään”
“Edullinen ja hyvä ruoka”
“Hyvä ja lämmin ruoka.”
“Reilusti pizza-, ruoka- ja salaattivaihtoehtoja. Lapsille kiva leikkinurkkaus.”
“Ruuhkaton ja helppo ruokailu tapahtuma myös lapsiperheille.”
“Maukas ja monipuolinen ruoka ja hyvä salaattipöytä. Hyvä juomavalikoima. Tortilloista ja täytteistä extra-kiitos. Ovat todella maukkaita ja pienen koon vuoksi helppoja syödä.”
“Hinta laatu suhde”
“Saa gluteenittoman pizzan, leikkipaikka”
“Gluteenitonta pizzan jämää ei saa ottaa mukaan. Ruuan haaskausta, että heitetään mielummin roskiin kun annetaan mukaan. Ymmärrän ettei haluta, että syödään lämmintä ruokaa maha täyteen ja viedään kokonainen pizza kotiin. Uskon kuitenkin, että keliaakikkoja on kuitenkin marginaalinen osuus, ja se ei ole keneltäkään pois jos pieni pala pizzaa lähtee keliaakikon mukaan roskiin menon sijasta.”
“Lasten leikkinurkkaus sekä monipuolinen ruokatarjonta.”
“Liikaa ihmisiä ja tungosta. Joitain ruokia sai odotella ennen kuin tuotiin täydennystä.”
“Pizzat on hyviä”
“Hyvät ja tuoreet pitsat, laaja ruokavalikoima, viihtyisyys, Prisman yhteydessä.”
“Pääsääntöisesti hyvä ruoka.”
“Henkilökunta ei aina ehdi siivota pöytiä seuraaville asiakkaille. Jätteiden lajittelu voisi olla monipuolisempaa. Viime kerralla vichy oli hanoista loppu. Astioiden palautuspuolen siisteys voisi olla myös parempi.”
“Aina monipuolista, maukasta ja tuoreen oloista ruokaa. Kiva tulla, ystävällinen palvelu”
“Välillä tosi kova meteli lasten leikkipaikalta”
“Ystävällinen henkilökunta ja paikka on siisti, jopa vessa on siisti joka ei monessa paikassa ole. Pizza oli ihan hyvää ja täytyy sanoa että parempaa kuin useimmissa paikoissa.”
“Ruoka aina valmiina. Ei tarvi odottaa.”
“hyvä ruoka. selkeä linjasto.”
“miinusta jälkiruoka kahvin hakeminen ns hankalaa kun ruokailijat ottavat pizzaa ja keittiöön kulkeva välikkö heti vieressä ja 1 kahvin haku paikka vain”
“Kaikki kohdallaan, jotta ruokailu tämän tyyppisessä paikassa on mukavaa!”
“No tietysti se, että itse viedään astiat pois ja se palautuspiste erilaisine såiliöineen ja tiskivuorineen ei oikein lopeta muuten hyvää ruokailuhetkeä kovinkaan ylentävästi!”
“Helppo käydä, monipuolisesti erilaisia ruokia samalla maksulla.”
“Ruoat eivät nyt mitään huippuja ole, vaan perusmättöä, jolla saa nälän kyllä pois. Sekava esillepano harvoin käyvälle: mitä löytyy mistäkin ja mikä kuuluu hintaan.”
“Siisti ja paikkoja riittävästi.”
“Pitsojen tulevaisuus lisääntynyt.”
“Edullinen, hyvä sijainti ja aukiolot. Tilava.”
“Ruoka teollisen makuista. Salaattipöytä tylsä. Voisi olla muutama erilainen valmissalaatti (ei peruna tai italiansalaattia purkista!) Pizzat kiviuunista, pannupizzoja. Mielikuvitusta! Yllättäkää meidät asiakkaat!”
“Hyvin selkeä”
“Sotkuiset lattiat pöytien läheisyydessä/alla”
“Makuvedet”
“tuolla itsella ei mitään. Yleisesti ketjusta on ihan ok”
“siinä viimeisenä kertaa lämmin ruoka valikoima oli niukka. pöytien pyyhkiminen oli suhtellisesti viivästymässä tai edelliset aisakat liän sikamaisia.”
“Palvelu ja ruoka oli hyvää”
“Kasvispizzassa oli taas sinihomejuustoa joka maistui todella pahalle.”
“Hyvä buffet, Buffaksi viihtyisä tunnelma”
“Ystävälliset kassat, nopea toimitus ja pizza hyvää”
“Henkilökunta on aina ollut mukavaa, tunnelma rento”
“Suhteellisen siisti, valikoimasta voi valita perinteisen lounaan, pizzan tai kevyemmän vaihtoehdon, periaatteessa jokaiselle jotakin.”
“Lounasvaihtoehdosta voisi tehdä houkuttelevamman.”
“Ruoka on maistuvaa,erityisesti pitsat olivat viimeksi todella hyviä ja pohja oli erityisen onnistunut.”
“Ruoka oli hyvää, ja sitä lisättiin nopeasti. Mukava ja ystävällinen henkilökunta.”
“Hinta/laatusuhde kohdillaan”
“Palvelu hyvää ja sujuvaa.”
“Ruokaa on riittävästi, vaikka ruuhkaa on ajoittain paljonkin. Jos joku ruoka loppuu/vähissä, ei kauaa tarvitse odotella täydennystä”
“Ajoittain liian suosittu, jos kaipaisi rauhallisempaa ruokailuympäristöä”
“Palvelu oli loistavaa. Osasi kertoa hyvin asiat.”
“Hessburger roskia oli pöydillä.”
“Siellä on hyvin tilaa asioida paitsi päädyn kassaosassa.”
“Hyvä palvelu ja buffan pitsat erittäin maukkaita.”
“Monipuoliset ruoka- ja juomavaihtoehdot”
“Mukava henkilökunta, ruoat hyviä.”
“Siisteys ja henkilökunnan palvelualtius.”
“Hyvää asiakaspalvelua, reipasta ja asiantuntevaa. Erityiskiitokset viime asioinnin aikana työskenneelle Millalle. Jatka samaan malliin!”
“Esillepano vaihtelee todella suuresti, etten ihan aina tiedä kuinka houkuttelevalta ruoka näyttää, lounasaikaan esillepano 6/5 kuntaas illasta 1/5. Pitsat myös iltaisin kuivia – ei hyvä.”