Ät så mycket som du själv vill!

Snabb och enkel restaurang för hela familjen. Det är PizzaBuffa. Hos oss kan du äta så mycket god mat du vill. Vi erbjuder läckra pizzor, fräscha sallader, varma rätter och läskande drycker – allt till samma pris! På vardagar kan du välja lunch från vår varierande lunchbuffé. Till dessert passar mjukglass eller någon annan av PizzaBuffas goda efterrätter. Efter ett besök på PizzaBuffa känner du dig alltid mätt och belåten.

 

Kundnöjdhet

4,0

Mat (3,9)
Betjäning (4,1)
Stämning (3,8)
Barn (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 02.06.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Täyttää tarpeet eli saa mitä odottaakin: ok pizzaa salaatilla ja juomalla. Mukava ravintolakokonaisuus, kun seurueesta voi ostaa toiveiden mukaan ruokansa eri ravintoloista, mutta silti ruokailla yhdessä.”
“Hyvä ja monipuolinen ruokavalikko. Gluteenittomia valintoja paljon. Ruoka ei lopu kesken. Helppo tulla ja poiketa. Tarjouskupongit kivoja :)”
“Ruoka vaihtoehdot eivät olleet tällä kertaa itselle mieluisia. Joskus ollut parempaa ja enemmän vaihtoehtoja”
“Käyn aamupäivällä kahvilla kaverin kanssa, usein kahvi ei ole vielä kehittynyt (tummapaahto) klo 10 ja kauramaitoa saa vain pyydettäessä. Toisinaan palvelu on tympeää. Perheen kanssa käyn toisinaan perjantaisin ja on ikävää että aina on samantyylinen fiestapöytä. Olisi kiva että seisovanpöydän tuotteet (lämpimät) vaihtuisi myös muulloinkin kuin lounasaikaan”
“Hyvä valikoima, hinta laatu suhde hyvä!”
“Helppoa ja nopeata”
“Kaikki toiminta on tehty sujuvaksi. Henkilökunta on kohteliasta. Ruoka on hyvää ja sitä on riittävästi.”
“Aina on parantamisen varaa!”
“Hyvä paikka, lähellä, paljon valinnanvaraa”