Ät så mycket som du själv vill!

Snabb och enkel restaurang för hela familjen. Det är PizzaBuffa. Hos oss kan du äta så mycket god mat du vill. Vi erbjuder läckra pizzor, fräscha sallader, varma rätter och läskande drycker – allt till samma pris! På vardagar kan du välja lunch från vår varierande lunchbuffé. Till dessert passar mjukglass eller någon annan av PizzaBuffas goda efterrätter. Efter ett besök på PizzaBuffa känner du dig alltid mätt och belåten.

 

Kundnöjdhet

4,0

Mat (4,0)
Betjäning (4,1)
Stämning (3,8)
Barn (3,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.01.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ihan hyvä pizzapaikka, mutta ei sellainen josta kaverien kesken keskusteltaisiin.”
“Ihan OK paikka.”
“Hyvää perusruokaa! Ja ystävällinen henkilökunta!”
“Hienoa käydä kaupassa ja napata lähteissä valmis kuuma pizza mukaan.”
“Holman Prisman Buffassa tarjottavat ovat asiallisia ja hyvän makuisia vaikkakin osa, esim.lihapullat, ovat maun perusteella valmiseineksiä.”
“Ruoka oli hyvää, tarjonta monipuolinen, henkilökunta ystävällinen, toiminta sujuvaa.”
“Pizzat ja salaatit oli hyviä. Jäätelön lisämaksu on liian suuri. 1,5e olisi ok. Alle 3v ei tarvitse maksaa mikä on hyvä koska heille sopivaa ruikaa buffasta ei löytynyt. Ruuissa(koko S-ryhmän ravintoloissa sama ongelma) pitäisi huomioida paljon paremmin asiakkaat jotka eivät syö possua. Todella harvoin tarjolla on enemmön kuin yksivaihto ehto missä ei ole possua, useasti ei ollenkaan. Pizzoissa on samoin. Onneksi voi saaada toive pizzan.”
“Ruoka on edullista ja monipuolista.”
“Ruoka tosi hyvää henkilökunta ystävällistä??”
“Hyvä ja mukava palvelu ja samalla voi tehdä kauppareissun”
“Ruoka ja yleisilme olivat mahtavia.Oli tilaa syödä ja ei jonoja.Saattoi myös korona hieman edesauttaa tilannetta.”
“Nopea ja helppo ruokailu,”
“Kokonaiskuva vierailusta oli ihan hyvä. Perus asiat toimivat. Lasien koko voisi olla hieman suurempi kun nyt koronan takia piti ottaa aina uusi lasi. Siitä hieman miinusta.”
“Se on kätevä käydä syömässä aina kauppureissulla.”
“Herkullista pitsaa. Ystävällinen kassahenkilö.”
“Henkilökunta erittäin osaavaa ja kohteliasta, kiva käydä!”
“Pitza on super hyvää”
“Buffassa tietää mitä saa,turvallista ruokailla korona-aikanakin,osa pöydistä pois käytöstä.Hyvät ohjeistukset asiakkaille.”
“Hyvä ruoka ja siisti tiski. Yhdellä käyntikerralla limu oli vähän hapotonta, mut ei muuta huomautettavaa minulla.”
“Maukkaat pizzat ja hyvä palvelu!”
“Tilaamani bolognese pizza oli parempi kuin mitä olen vuosiin saanut mistään pizzeriasta. 10+”
“Ruoka on hyvää, parempaa kuin liian erikoisia pizzoja , esimerkiksi Launeen Prisman Puffassa valmistetut pizzat. Ja ruoka on vaihtelevaa, ei aina ihan samaa. Huonoa on vähän tuo siisteys puoli, näin Korona aikanakin vieläpä.. vrt. olemme monta kertaa havainneet kun olemme olleet syömässä esim. Holman Puffassa , että pöydät pyyhitään melko holimattomasti samaa 'rättiä' käyttäen , vaikka on monta pöytää pyyhittävänä. Suihkautetaan paljon jotain ainetta suihkupullosta ja ikäänkuin lika vain tasoitetaan pöydälle. Hirveät raidat aina jää. Parhaimmassa tapauksessa pyyhitäänsamalla rätillä vielä penkitkin, ainakin Renkomäen apsilla tehdään niin.”
“Välillä joutui odottamaan että osa ruuista valmistuu.”
“Leikkipaikkaa kaipaisi lapsille. Jonotus on hankalaa koska se on ruoan -ottopaikan edessä. Tuolit olivat hiukan huonossa kunnossa. Ruoka oli todella hyvää ja lapsetkin tykkäsivät. wc:t lähellä.”
“Paikka missä saa myös gluteeniton ja maidotonta ruokaa”
“Paremmat pitsat ja ruuat, kuin Launeen Buffassa. 10 olis tullut jos olisitte yhtä hyvä kuin Kouvolan Buffa”
“Ruoka oli hyvää ja asiakaspalvelu ystävällistä ja nopeaa”
“Ruoka hyvää, mutta ravintolan ilme kaipaisi remonttia.”
“Pizza oli hyvä.”
“Ruoka ja palvelu hyvää.Ja erikois kiitosmaininta kun seurasin sivusilmällä nuoren kokkimiehen työntekoa keittiössä.Keittiön siisteys oli hänelle tärkeä asia antoi hyvän vaikutelman.”
“Ruoka/juoma monipuolista. Hinta laatu kohdallaan. Ehkä hieman yläkanttiin”
“Joitain kertoja käyty pitsa hakemassa/syömässä. Gluteeniton on ollut yleensä todella hyvä. Viimeisellä kerralla oli aika kuiva ja täytteet kaukana reunoilta. Maku Ok. Joskus lounasaikaan saanut myös salaatin koska tilattava gluteeniton pitsa jota ei ole valmiissa puffassa. Mutta ei joka kerta. Olisi kiva jos sen saisi aina paikanpäällä syödessä koska maksaa pitsasta enemmän kuin lounaasta jota ei voi ottaa kun valikoimassa ei ole gluteenitonta pitsaa.”
“Viihtyisä paikka ja hyvä ruoka .”
“Puffassa kaikki toimii. Sopii reitilleni.”
“Tilasin puhelun kautta ja pizza oli valmis syihin aika kun sovitettiin.”
“Ok pizza. Ei tullut kuitenkaan mitään vov-fiilistä.”
“Nopea, helppo, siisti, ruoka tasalaatuista.”
“Henkilökunta oli iloista. Mutta ruokaesillepano ei ole houkuttelevaa jos on vajaita pitsoja. Toki ei ole hlökunnan vika vaan ketjun toiminta. Täällä saa oman rauhan syödä. On pöytänurkkauksia. Se oli yllättävää että tekevät toiveiden pitsan. Kannatan tätä. Kyllä suosittelen tätä paikkaa toisillekkin.”
“Hyvää ja monipuolista”
“Ruokaa oli monipuolisesti ja koko ajan saatavilla. Esillepano oli hyvä ja koko porukalle löytyi mieleistä ruokaa. Voi syömä tuhdimmin tai kevyemmin halujen mukaa.”
“Vaikka ruokalista on hyvä, koen usein syöväni vain yhtä tai kahta pizzaa. Buffan 4 pizza vaihtoehdot ovat liian samanlaisia, jollei pyydä itse tiettyä pizzaa valmistettavaksi.”
“Helppo tulla, hyvä hintalaatusuhde”
“En suosittele kenellekään, käyn harvoin ravi.toloissa.”
“Erittäin hyvät pizzat”
“Siivous laahaa, vessassa haisee ja pöydissä murusia.”
“Ruokaa jokaiseen makuun ??”
“Palvelu oli sujuvaa ja pitsa hyvää”
“Homma toimii”
“Sijainti on hyvä ja kaupassa käynti helppoa.”
“Helppo ja nopea asioida aina tilaa hyvin”
“Olen suositellutkin, nopea, hyvä ja helppo.”
“Monipuolinen, edullinen, nopea ja helppo.”
“Ruoka maistui”
“Helppo, nopea. Ruoka täyttö sujuu”
“Nopea asiointi”
“Tyytyväisyys ruokaan ja paikkaan.”
“Olemme yleensä Lahdessa käydessä ruokailleet buffassa,joko kahdestaan miehen kanssa tai sitten perheen kanssa. Ja aina palaamme sinne uudestaan,kun asiakaspalvelu on ollut hyvää ja nopeaa,erittäin ystävällistä. Ruoka on aina hyvää ja sitä on esillä riittävästi. Olen ystävilleni myös puhunut buffan puolesta.”
“Ennen buffa oli todennäköisesti suomen huonoin. Todella surkea. Nyt taso noussut todella paljon ja paha ruoka on muuttunut herkulliseksi. Hienoa työtä ja hatunnosto henkilöstölle.”
“Meiltä kysyttiin mitä pitsaa haluaisimme siihen asiakkaan valintaan.”
“Gluteeniton ruoka on hyvää!”
“asioinnin lomassa nopea tapa lounastaa.”