Ät så mycket som du själv vill!

Snabb och enkel restaurang för hela familjen. Det är PizzaBuffa. Hos oss kan du äta så mycket god mat du vill. Vi erbjuder läckra pizzor, fräscha sallader, varma rätter och läskande drycker – allt till samma pris! På vardagar kan du välja lunch från vår varierande lunchbuffé. Till dessert passar mjukglass eller någon annan av PizzaBuffas goda efterrätter. Efter ett besök på PizzaBuffa känner du dig alltid mätt och belåten.

 

Kundnöjdhet

4,0

Mat (4,0)
Betjäning (4,1)
Stämning (3,8)
Barn (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 31.03.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“On hyvä paikka ja sijainti on meille sopivan matkan päässä ??”
“Hinta laatusuhde ok”
“kaikki toimii hyvin”
“Hyvä sijainti. Laaja valikoima, josta valita.”
“Perusruokaa sopii kaikille saa vatsansa täyteen”
“Koska ruoka oli hyvää ja monipuolista. Sitä oli tarpeeksi. Lapset olivat tyytyväisiä kun saivat itse ottaa jäätelöä, koristella annoksen ja ottaa lisää niin paljon kun halusivat.”
“Ruoka on maistuvaa, hyvin tilaa”
“Ruoka on parantunut vuosien saatossa.. pitzoissa on täytettä hyvin.. ei pelkkää reunaa ja kun itse syön reunatkin niin asia kunnossa.”
“Työntekijöillä oli kova kiire, voisiko palkata yhden lisää sujuvoittamaan työntekoa? Päivällisaikaan on nykyään aina se fiesta tarjoilu, se on ihan ok mutta voisiko siinä olla jotain vaihtelua? Ei oo kiva syödä aina samaa päivällisellä... Voisiko lounaan tarjoilut jatkua myös päivällisellä, pienin variaatioin? En nähnyt Leipää missään tarjolla? Ja lasten aterimet on aina loppu.”
“Ruokien esillepano oli vähän suttuisennäköistä, ruokaa oli tippunut astioidn vierelle. Pöytä, jossa istuimme, oli pyyhkimättä.”
“Jos sopivasti kohdalla.”
“Kaikki maistui”
“ei ole tapana suositella”
“Syön mieluummin annoksen ja Hyvän salaatin. Tulee syötyä vaan liikaa. Tosin lapsille hyvä paikka. Voivat valita mieleistään.”
“Ihan ok”
“Lämpimät ruoat oli loppunu kun tultiin ravintolaan mutta ei niitä tarvinnu odotella älyttömän kauan.Kun tulimme kassalle niin henkilökunta juoruili keittiön puolella ja jouduimme odottelemaan noin minuutin.”
“Tavallinen Buffa, eli ei mikään erikoinen kokemus, mutta pikaiseen ruokailuun varsin sopiva. Epäsiisteys on huomattavaa!”
“Monipuolinen ruoka tarjonta , helpot yhteydet ,”
“Niin kuin jo aikaisemmissa vastuksissani pavelu oli ystävällistä ja asikaspalvelija huomasi meidät heti.kaikki tapahtui helposti ja sujuvasti.Ruoka oli hyvää tietty sanotaan näin että lihapullat olisivat voineet olla ennenmän aidonmakuisia ja näköisiä.Muistuttivat liikaa teollisuus lihapuollilta.”
“Ihana latte hetki vapaapäivänä. Ystävällinen henkilökunta osaa tehdä hyvät latet. Ei ollenkaan itsestäänselvää joka paikassa.”
“Sijaitsee lähellä. Nopea palvelu.”
“Perus hyvää mättöö.”
“No, joskus siis syön pizzan tapaisia sapuskoja, mieluiten kuitenkin ja pääsääntöisesti kotiruokaa ja ns. oikeissa lounasravintoloissa, miro poika 10 vee vaan halusi pizzaa ja näin tälläkertaa. Joskus taas tulemme...”
“Aina on ollut hyvää!”
“Rauhallinen paikka, sujuva. Epäsiisti hieman ja vähän tarjontaa.”
“Monipuolinen tarjonta erilaista syömistä ja lisäksi edullista. Tulimme tekemään isompia ostoksia Prismasta, joten halusimme töiden jälkeen ensin syödä. Ruokapaikka luontevasti kaupan vieressä ????”
“Helppo tulla.”
“Muksut tykkää, pizzassa sopiva hinta. Uudestaan tullaan.”
“Mielyttävä henkilökunta”
“Ihan ok ruokaa kohtuuhintainen,saa syödä niin paljon,kuin jaksaa”
“Mielestäni liian usein samoja ruokia, hintaa liikaa.”
“Pizzat saa niin kätevästi mukaan ruokaostosten yhteydessä”
“se on hyvällä paikalla ,saa ruokaostokset samasta rakennuksesta.”
“Jos pitää tämän tyyppisestä ravintolasta niin ihan ok.”
“Nopeaa. Ikävä kyllä taso vaihtelee kokista riippuen ja usein unohtuu tilattu valkosipuli.”
“Ravintolan yleisilme tulee saada viihtyisämmäksi, vaaleammaksi. Kärpäset pois.”
“Yleisilme hiukan epäsiisti, varsinkin kahvi/juomapiste. Tila on kaikuisa ja hallimainen, hiukan kolkko.”
“Valikoimasta löytyy yleensä jokaiselle jotain. Jos ei tee mieli pitsaa, niin tarjolla on muutakin ruokaa. Yleensä voi esittää toivepitsan täytteet. Salaattivalikoima on hyvä.”
“Ruoka hyvää ja palvelu ystävällistä ja nopeaa ??”
“Sopivasti matkan varrella.”
“ruoka hyvää”
“Normaalisti kaikki on paikallaan. Kun nuorisojoukko ?? voi olla salaattipöytä tai pizzat olla sekasin.”
“Harvoja paikkoja mistä löytyy sellaista Suomi-pizzaa, johon lapsena tykästyi.”
“Lahden parhaat pizzaa ja edulliset”
“I like this restaurant but the main reason I could't visit it with My big family-no children's playground (so on a weekend I go with children to Prisma Laune buffet)”
“Hyvä ja helppo mesta”
“Musiikki liian kovalla ja kassa ei huomioinut meitä heti vaikka näki meidät.”
“Jouduimme odottelemaan,kassahenkilöä Rahastamaan”
“Hyvää ja helppoa ruokaa, valikoimasta löytyy aina myös sopiva ruoka lapselle.”
“Uskoisin, että työnantaja on hoitanut kaikki velvoitteensa työntekijöitä kohtaan ja palkoista sekä yrityksen voitoista maksetaan asianmukaiset verot ja sivutyökulut. Tämä on minulle ensiarvoisen tärkeää ja siten jopa tärkeämpää kuin ruuan laatu ja maku.”
“Nopeaa perusruokaa”
“Perus laatuinen ruokapaikka. Ehkäpä hinta/laatusuhde ei enää ole niin hyvä kuin aikaisemmi ja voisin kokeilla jotain muutakin helposti saavutettavaa lounaspaikkaa jos sellainen olisi lähistöllä. Valitettavasti kunnollisia vastaavia vaihtoehtoja ei ole, niin ei oikein pysty vertailemaankaan. Käyn syömässä kun ei ole oikein muutakaan vaihtoehtoa.”
“ruoka hyvää ja palvelu erinomaista”
“Miksei kassalla kysytä onko toivepizzatoivetta jos buffassa esillä ei ole asiakkaan toivepizzaa? Henkilökunta livistää heti maksamisen jälkeen enkä ehdi esittää toivettani vaan joudun huutelemaan perään.”
“Sopivan rauhallinen, mutta ruuan kierto sopiva. Ruoka ei seiso kuumahauteessa liian kauan. Salaatit siivot, ei eri salaatit toistensa kupeissa ja seassa.”
“Jos kassaa ei aina tarvisi odottaa niin suosittelisin todennäköisemmin”
“Hinta lastu suhde hyvä ja henkilökunta ystävällistä pizza erittäin hyvää ja pohja maukas”
“Ok”
“Toivepizza erittäin maistuva”
“Ihan maukasta pitsaa ja asiointi ruokaostosten yhteydessä tehtynä helppoa ja vaivatonta.”
“Sieltä saa toivepizzaa lisäksi, ruoka on maittavaa. Kasvisruokaa toivoisin enemmän lämpimiin ruokiin”
“Oma suosikki on hae pitsat koko perheelle perjantaina kotiin”
“Hyvä ja maistuva lounas.”
“Sen verran sanoisin että hammastikkuja ei meinannut löytyä .Myyjältä piti kysyä oli niin piilossa ettei myyjänään meinannut löytää”
“Epäsiisteys hiukan häiritsi. (sehän johtui sotkevista asiakkaista) henkilökunta ei kerenny siivota.”
“Kiva henkilökunta ja sujuva asiointi.”