Ät så mycket som du själv vill!

Snabb och enkel restaurang för hela familjen. Det är PizzaBuffa. Hos oss kan du äta så mycket god mat du vill. Vi erbjuder läckra pizzor, fräscha sallader, varma rätter och läskande drycker – allt till samma pris! På vardagar kan du välja lunch från vår varierande lunchbuffé. Till dessert passar mjukglass eller någon annan av PizzaBuffas goda efterrätter. Efter ett besök på PizzaBuffa känner du dig alltid mätt och belåten.

 

Kundnöjdhet

3,9

Mat (3,9)
Betjäning (4,0)
Stämning (3,8)
Barn (3,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 27.07.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Tilasin kanakorin niinkuin usein ennenkin, mutta tällä kertaa palautin ruoan tiskille, olin haukkaamassa kanaa, kun huomasin, että se oli sisältä raakaa. Asia selvitettiin jouhevasti, sain uuden kanakorin ja munkit mukaan. Mitä olen huomannut, aiemmin nämä korin kanafileepalat ovat olleet pienempiä ja niitä on sitten ollut siinä 4-5 kpl, nykyään 3 isompaa kananpalaa. Ehkä pienemmät kypsyisivät takuuvarmasti paremmin kuin ne isot palat. Mutta asia hoidettiin kyllä ystävällisesti, mutta en taida seuraavalla kerralla kuitenkaan ottaa kanakorin. "”
“"Tulimme klo 11,kaikki oli fressiä ja hyvää. "”
“Kyllä suosittelisin kaverilleni jos haluaa perus ruokaa valmiista pöydästä kohtuu hintaan. Pitzzat ovat hyviä ja laatu /maku parantunut huomattavasti siitä mitä ne aikoinaan olivat.”
“On maistuvat ruoat”
“"Siisti paikka ja hyvä ruoka. Tosin ihan peruspizzoja voisi olla tarjolla enemmän. Bonus. Asiakaswc:hen menevät häiritsevät hivenen ruokalinjastossa asiointia. Olenkin miettinyt, josko asialle voisi tehdä jotain. Linjaston siirto. Vessaan meno jostakin toisaalta...? Aikamoinen trafiikki ja törmäilyvaara silloin tällöin."”
“Hyvää ruokaa”
“"Yllättävän hyvää pitsaa. Viime buffa-vierailusta oli aikaa monta vuotta ja ennakkoon ajattelin, ettei pitsa varmaan ole kummoista. Kuinka ollakaan, se oli todella hyvää."”
“Kassapalvelu hidss”
“Hyvää ruokaa”
“Ruuhka-aikana sai odottaa kassaa. Ystävällinen palvelu kuitenkin. Pöydät olivat likaisia”
“Kaikki toimii ihan OK PIZZA KANANKOIVET!!!!!”
“Ihan ok perus lounaspaikka”
“Hyvä”
“Ruoka maistuva ja monipuolinen. Nopea ystävällinen palvelu.”
“Liian vähän henkilökuntaa.”
“Hyvä hintalaatusuhde pizzoissa”
“Tässä ravivtolassa on kiva käydä on lähellä kotia ja hyvä ruoka ☺”
“"Helppo saapua, parkkitilaa hyvin, ei kovin runsasta läpikulkua ravintolan läpi"”
“Helppoa ja nopeaa”
“Harvemmin käydään itse tai ystävät tuolla suunnalla mutta varmaan voisi tulla kuitenkin mainittua paikasta että taas S-ryhmän paikka toimi hyvin.”
“Pizza on erittäin mukad!”
“Käynti oli miellyttävä kokemus ja ruoka oli hyvää”
“Hintalaatusuhde hyvä”
“"Buffa on nykyään parempi, kuin monet RAXit."”
“Hyvä ja nopea palvelu.”
“hyvä simppeli ruoka ja edullinen”
“Kaikki sujui hyvin. Yleensä ravintolasuosituksia tulee annettua spesiaali paikoista”
“Buffa on edullinen ja monipuolinen”
“"Kävimme vain asioimassa lähistöllä, emme tavallisesti käy Lahden kaupungissa. Tuntui mutkattomalta ruokapaikalta, joten ruokailimme siellä"”
“Mutu tunne”
“"Monipuolinen ruokatarjonta, siisti ruokailualue, ystävällinen iloinen henkilökunta. Pitsat erityisen hyviä!"”
“Kaikin puolin ok”
“"Perusmättö, ei erityistä valittamista."”
“"Oli joka suhteessa onnistunut ruokailu, ruokaa oli tarjolla riittävästi eli ei ollut tyhjiä astioita."”
“Lämpimät ruuat ovat usein pinnaltaan kuivuneita. pizzoja ajoittain vähän. Tuoreet pizzat ovat maultaan tosi hyviä. Silloin kun on nazoja ei välttämättä ole salsaa quaccamolea tai greamfraisea. Sensijaan salattilajitelma on ollut melkein aina tosi hyvä.”
“Ystävällinen palvelu ja hyvät pizzat”
“"En käynyt syömässä, hain pizzan, joka vastasi odotustani ja sain sen todella nopeasti."”
“"Ravintolan ruoka/pizzatarjonta on parantunut huomattavasti vuosien takaisesta. Tuoreita, hyviä pizzoja on reilusti esillä. "”
“normaalitoimintaa”
“Hyvää pizzaa”
“Lounas noutopöytineen oli monipuolinen ja maukas.”
“"Kinkku-ananaspizza oli aika mauton. Olimme heti klo 11 lounaalla j minun piti pyyhkiä pöytämme ennenkuin voimme istua siihen. Viihtyvyyteen voisi panostaa, vähän kolkko. Pizzaa oli kivasti tarjolla koko ajan. "”
“"Kassalla ei ollut ketään. Kysyessäni keittiöpojalta, vastaus oli kohta tulee. Ei tullut . Kesti aivan liian kauan ennenkuin kukaan kiinnostui minusta. Poika kävi pyyhkimässä tiskiä. Ei desinfiointiainetta, hyvin kursorisesti lääppi sieltä täältä tyyliin ”tulipa nyt tehdyksi”, ei mitään mielenkiintoa asiaan. Ainakaan näin korona-aikana näin ei saa toimia. "”
“Sujuvaa asiointia”
“Ystävällinen palvelu ja myös sujuvaa??”
“Hyvä hinta-laatusuhde pizzassa. Pizzat todella hyviä ja isoja”
“hyvä hinta-laatu”
“Hyvää ja laadukasta pizzaa”
“On ollut maukkaat ruuat ja Pizzat”
“"Helppo asioida kaupassa käydessä, aina saanut ystävällistä palvelua."”
“"eläkeläisenä houkuttaa tarjoushinta, kun sitten menen paikalle ,tarjous ei olekkaan voimassa ,koska tänään on hevospäivä en jäänyt sitä ihastelemaan vaan poistuin. tämäkö on kilpailukeino houkutella asiakkaat paikalle ISO PETTYMYS????"”
“Raaka-aineet voisivat olla hieman laadukkaampia. Esim. Lihapullat maistuivat pakastelihapullilta.”
“Ei ole mitään huonoa sanottavaa.”
“Leipävalikoima heikko”