Ät så mycket som du själv vill!

Snabb och enkel restaurang för hela familjen. Det är PizzaBuffa. Hos oss kan du äta så mycket god mat du vill. Vi erbjuder läckra pizzor, fräscha sallader, varma rätter och läskande drycker – allt till samma pris! På vardagar kan du välja lunch från vår varierande lunchbuffé. Till dessert passar mjukglass eller någon annan av PizzaBuffas goda efterrätter. Efter ett besök på PizzaBuffa känner du dig alltid mätt och belåten.

 

Kundnöjdhet

4,0

Mat (4,0)
Betjäning (4,1)
Stämning (3,9)
Barn (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 04.05.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Raaka-aineet voisivat olla hieman laadukkaampia. Esim. Lihapullat maistuivat pakastelihapullilta.”
“Ei ole mitään huonoa sanottavaa.”
“Leipävalikoima heikko”
“Tarjolla herkullista ruokaa ja ystävällistä palvelua.”
“Minulle sopiva maisuu”
“Olen tyytyväinen”
“"Hinta-laatu-nopeus-helppous, samat kuin muissakin S-ryhmän paikoissa"”
“"Parkkipaikkoja, mukava henkilökunta, helppo käydä kauppareissulla. Ei ihan täydet pisteet, koska siivouksessa parannettavaa ja vegaanista vaihtoehtoa ei ole muun ohessa."”
“Rento paikka.”
“Ruoka hyvää palvelu pelasi hyvin”
“Ihan perus”
“Ruoka on hyvää tarjonta voisi olla monipuolisempi ??”
“Kaikki toimi hyvin ja ruoka maittavaa”
“"Aamupäivällä kun asioi syntyy jonoa.Se että yksi kassaihminen hoitaa sekä lounaspuolta ja pizzan tilaukset on liian vähän.Syntyy sekaannusta ja myös kassalla olevalla työntekijälle tapahtuu virheitä tilausta ottaessa.Harmi, näin on käynyt muutaamaan otteeseen."”
“On maukkaat ruuat ja Pizzat”
“"Käyn yleensä siellä syömässä usein eri kokoonpanoissa. Perheeni, ystäviäni ja välillä yksi, mutta tänä korona-aikana en ole juurikaan käynyt, koska siellä käy paljon maskittomia asiakkaita ottamassa ruokaa ja keskustelevat ruokaa ottaessa ja pärskeet menevät ruokiin. Menen taas sitten , kun kotonarajoitukset loppuu ja päästään normaaliin elämään. Henkilökunta on ystävällistä ja nopeaa ja muutenkin siisti ja hyvä ruokapaikka. Kiitollinen asiakas "”
“"Ihan mukava, miellyttävä paikka "”
“Joskus paikan päällä syödessä pizzaa tarjolla todella vähän. Henkilökunnan puutetta vai eikö kapasiteetti riitä Hinta laatusuhde kohtaa”
“Ystävänpäivänä 14.2 asioin ravintolassa ja sain todella hyvää asiakaspalvelua mies myyjältä. Kiitos.”
“erittäin hyvä ruoka”
“"Nopea ja asiallinen ruokailupaikka, kauppareissun yhteydessä. "”
“Yleensä hymyilevä henkilökunta”
“"Lähellä ja siisti, mukava käydä."”
“Ruoka loppui ja sitä joutui odottamaan”
“"Valikoima voisi olla vielä laajempi muiden kuin pizzojen osalta, eli kanaa ja naudanlihaa. kokonaisuutena kuitenkin hyvä paikka salaatteineen ym."”
“Kokemukset na. Takeway palvelusta.”
“"Hyvällä paikalla, ei suuria jonoja , viikonloppuisin pizzajono puolituntia. Odottaessa voisi kehittää esim lapsille lastenohjelmia"”
“"3 pizzaa vartissa valmiit, nopeaa ja sujuvaa."”