Vardagen skiljer oss åt, Amarillo förenar oss!
 
Amarillo förnyas och inom kort är varje restaurang young, fresh and new. Nya Amarillo förenar såväl vänner som obekanta och får alla att trivas kring samma bord. Amarillo har en fräsch, ledig, okomplicerad och energisk stil. På menyn finns det massor med fräscha smaker och, icke att förglömma, de bästa gamla favoriterna. Självklart bjuds det även på goda drycker och trevlig stämning. Den som vill uppleva någonting alldeles unikt ska boka bord vid The Table – en helkväll med god mat och dryck, underhållning och många glada överraskningar!
 
Kom och testa, du trivs garanterat och hittar nya vänner!

Kundnöjdhet

4,1

Mat (4,1)
Betjäning (4,2)
Stämning (4,1)
Barn (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 27.07.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“paikka oli viihtyisä kaikenikäisille”
“Palvelu sujui hyvin.”
“Hyvä lounas”
“Hyvä palvelu oli”
“Juuri sopiva paikka sen hetken tarpeseen.”
“"Ammatttaitoinen henkilökunta, ja hyvällä paikalla "”
“Kaikki toimi”
“Kaikki sujui hyvin ja ruoka oli hyvää. Suosittelen mielelläni ystäville”
“Kaikki toimi”
“Ruoka tuli super nopeasti!”
“Hyvä henkilökunta.”
“Hyvä ruoka ja edullinen”
“En yleensä suosittele mitään kenellekään.”
“"Juomien saamisessa kesti noin 30min tilauksesta. Tarjoilijat eivät tulleet kysymään saisiko jotain olla lisää. Tarjoilija ei osannut tuoda oikeita laskuja oikeille ihmisille, meitä oli 10henkeä. Laskun saamisessa kesti kauan. Ei ollut edes ruuhka-aika. Ruoka oli kuitenkin hyvää. "”
“Helt okej plats. Inte den bästa jag varit på men ej heller dåligt”
“kaikki meni ihan hyvin”
“Hyvä palvelu ja ruoka”
“Mukava henkilökunta(Jenni erityisen reipas ja hyvä asiakaspalvelija).. hyvät ruoat ja myös aina joku kanta-asiakasviini??”
“"Hyvä hinta/laatusuhde, siisti ravintola ja ystävällinen asiakaspalvelu??"”
“Miellyttävä kokemus ja hyvä kun saa s-etukortilla alennuksia ja bonusta. Toisaalta kasvisruokavaihtoehdot olivat hieman puutteelliset.”
“Ihan hyvä ruoka”
“"Ruoka hyvää, tilat väljät ja viihtyisät. "”
“Kaikki toimi ok ja oli sopivasti valinnanvaraa.”
“Mielyttävä ympäristö ja hyvä ruoka.”
“Ruoka oli todella hyvää ja tunnelma oli mukava ravintolassa!”
“"Ruoka oli erittäin maistuvaa, sijainti ja tunnelma hyvä. Pieni miinus pitkästä odotusajasta (noin 1 tunti kesti ravintolaan saapumisesta ruokien saamiseen). Nälkäkiukku ei onneksi päässyt yllättämään, sillä pöytäämme tuotiin nachoja."”
“"Hyvä hinta-laatusuhde, hyvät aukioloajat."”
“Hyvä meininki”
“Kaikki toimi niin kuin pitikin”
“"Ravintola on hyvässä paikassa, henkilökunta on ystävällistä , ruoka on hyvää ja vähän erillaista mitä syön yleensä."”
“Ruoka oli maukasta ja palvelu oli hyvää”
“Ei mitään mieleenpainuvaa.”
“Perus varmaa palvelua ja hyvää ruokaa.”
“"Hyvä ruoka, keskeinen sijainti, hyvät sisätilat"”
“Hyvä palvelu”
“"Syötiin terassilla, oli oikein mukavaa. Plussaa myös siitä, että maksettiin ruoka etukäteen sisäkassalle, niin lähtökin sujuvaa eikä tarvi odotella laskua. "”
“Vaikka asioin paikassa lounas aikaan ja tilasin alacarte listalta niin silti jäin kaipaamaan nachoja ennen ruuan saantia.”
“Mukava paikka”
“Kaikki toimi todella hyvin.”
“"Erittäin mukava ja ystävällinen tarjoilija. Nuori puhelias, vaalea tyttö"”
“"Tilattiin kolme annosta. Hamppari oli pojalla erinomainen. Tytön pestokala ok. Oma salaattini hinta-laatusuhde ei ollut hyvä. Kuten 11 v poika sanoi oli salaatti täynnä kaikkea mahdollista sikin sokin, hinta lähes 18 turhan hulppea ko salaatista. "”
“"Ruoka oli erinomaista, mutta asiakaspalvelu ei niinkään. Jälkeeni tulleet pääsivät edelleni, kun odottelin vapautuvaa asiakaspalvelijaa. "”
“"Ihana tarjoilija. Paikka on vilkkaan tien vieressä, olimme terassilla."”
“Hyvää ruokaa ja mukavaa henkilökuntaa aina!”
“"Tarjoilija oli rento ja huumorintajuinen, en muista hänen nimeään. Ruoka perus amarillo ruokaa, ehkä hieman positiivisesti yllätyin. S-Ryhmän ravintoloissa saa usein perus hyvää ruokaa hinta-laatu-suhde huomioiden, tietää mitä odottaa, harvemmin tulee yllätyksiä hyvässä tai pahassa."”
“"Kävimme puolisoni kanssa Lahden Amarillossa myöhään lauantai-iltana 3.7 klo 22-23. Takana oli Ironman70.3 -kisa ja nälkä kova. Meidät otettiin heti ovella ystävällisesti vastaan vaikka oli selvää, että ravintolassa on kiirettä. Päästyämme pöytään, tarjoilijatar tuli nopeasti paikalle, ja hoiti tilauksemme sekä kaikki lisäpyyntömme erittän täsmällisesti huolimatta siitä että hän oli ilmeisesti yksin vuorossa ja nälkäisiä pöytäkuntia oli useita. Väsynyt kisaaja sai vatsansa täyteen todella nopeasti, ja tästä äärimmäisen lämpimät kiitokset koko ravintolan väelle aina ovimiehestä reippaan tarjoilijattaren kautta keittiöön!"”
“Ei mitään huonoa sanottavaa. Ainut mitä pienin lapsi jäi kaipaamaan kun tarjoilija sanoi tuovansa värityskynät ja kuvan ja tarjoilija ilmeisesti unohti.”
“Kaikki toimi ja ruoka oli hyvää”
“"Kaikki sujunut aina hyvin, kun olen asioinut Amarillossa"”
“kyllä”
“Lasten ruoat olisi voinut valmistaa näin isossa seurueessa ensin Aikuiset söi lapset odotteli ja tuskastui nälissään”
“"Vegaanisen annoksen sai helposti, mikä on itselleni aina tärkeää ravintolaa valitessani."”
“Olen aina saanut erittäin hyvää palvelua kyseisessä paikassa ja kaikki työntekijät (varsinkin tarjoilijat) ovat olleet todella mukavia ja heidän kanssaan on ollut helppo keskustella.”
“"Asiakaspalvelu oli mahtavaa, ja erityismaininta tarjoilijoille, jotka huomioivat englanninkielisen puolisoni. "”
“Ruoka oli maukas.”
“"Ammattitaito työntekijöissä parantunut, varsinkin asiakkaiden huomioiminen. Myös kiitos, että ruoka-annosta sai muokata helposti mieleisekseen. Toivottavasti tämä mahdollista edelleen. "”
“Lounaslista suppea.”
“Kaikki kohdillaan”
“Ruoka oli todella maukasta”
“Hyvä sijainti ja hyvä ruoka.”
“"Mukava paikka, joskus ruuan tulo kestää kauan. Yleensä tarjoilija ilmoittaa asiasta joten ei tule suurempaa mieliharmia"”
“"Käyn (uimataitoisen) autistisen tyttäreni kanssa Lahdessa vuosittain kesälomamatkalla. Olen asunut Lahdessa v. 1957 -1968. Kesällä käymme maauimalassa uimassa ja voimme vaihtaa uimavaatteet uimavalvojien tiloissa (olen leskimies, tytär tarvitsee ohjausta). Uinnin jälkeen tapanamme on tulla aina syömään Amarilloon. Suosimme myös talvireissuillamme Amarilloa. Ravintolan keskeinen sijainti keskellä kaupunkia ja onnistunut ruokalista vaikuttavat asiaan. Palvelu myös ensiluokkaista, ruoka-annosten odotteluaika pöydässä on ollut kohtuullista."”
“"Ruoka oli todella hyvää, alkuruoka tuli todella nopeasti eikä missään tilaamassani oli moitittavaa. Iso suositus. "”
“Kiva perus ravintola. Hinta-laatusuhde kohdillaan. Usein jos kaveriporukalla käydään syömässä valikoituu Amarillo paikaksi”
“ruoka on hyvää”
“Ravintolakokemus oli aika mielyttävä. Kaikki toimi ihan hyvin. Ehkä se viimeinen silaus kuitenkin puuttui.”
“"Suosittelisin enemmän, jos henkilökunta olisi tullut nopeammin kysymään tilauksemme. Jouduimme itse pyytämään henkilökunnan huomion että saimme palvelua. Kun tuli maksun aika henkilökunta oli taas kadonnut, joten kävimme itse sisällä maksamassa.(istuimme terassilla)"”
“"hyvää ruokaa ja ystävällinen palvelu, kaunis ilma terassilla "”
“Varma lastu”
“Suuresta asiakasmäärästä huolimatta palvelu oli nopeaa ja ystävällistä. Ruoka ja juoma oli hyvää.”
“Mukavan viihtyisä terassi????”
“Viihtyisä paikka hyvällä sijainnilla keskellä kaupunkia.”
“Meille sattui erittäin miellyttävä ja reipas tarjoilija ja tilaamamme ruoka oli kerrassaan maistuvaa :)”
“"Välitän kiitokset koko henkilökunnalle, erityisesti vuorovastaava, nimeä en muista huomioi lapseni (4-v poika) erittäin hyvin. Kun lapseni oli syönyt niin hän tarjosi minulle hetken aikaa syödä oma ruokani loppuun, kun oli lapseni kanssa kahden. Lapseni oli siis hänen silmän alla sen aikaa ja tämä toi todella suuren ilon minulle, kun lapsi otettiin hyvin huomioon. Paikka: Lahen Amarillo. 31.5.2021 klo n. 15:00"”
“Palvelu hyvää. Ruoka suht.perustasoa”
“Hyvä”
“"Kaikki sujui helposti,ruokaa ei tarvinnut odottaa pitkään (tosin ravintolassa ei ollut kuin pari muuta asiakasta),ruoka oli maukasta ja tarjoilijan ehdotuksesta saatiin vielä lisuke joka täydensi aterian."”
“"Miellyttävä paikka ja henkilö, joka palveli, teki työnsä hyvin ja miellyttävästi."”
“Tuttu paikka entuudestaan. Hyvällä paikalla. Käyn myös Tallinnassa amarillossa vaihtelevalla kokoonpanolla. Menusta löytyy jokaiselle jotakin. Kiitos.”
“Ihan jees”
“"Miellyttävä tunnelma, ammattitaitoinen ja ystävällinen palvelu. Hyvä sijainti. "”
“"Ihan ok. Tietää jo etukäteen suunnilleen, mitä on tarjolla. Perheenjäsenet löytävät jotakin sopivaa purtavaa ja juotavaa listalta itselleen. Tosin matkan varrella olette ruokalistaa muokanneet ja joitakin ennen olleita aterioita osa on jäänyt kaipaamaan."”
“Ruokalista voisi olla monipuolisempi. Jotenkin en löytänyt pieneen nälkään sopivia ruokia kovin paljon.”
“Kaikki oli ok”
“"Amarillo Lahti on hyvä ja varma valinta, jossa harvoin ruokaan pettyy. Vaihtuvat ruokalistat on ihan mukava yllätys ajoittain. Olisikohan mahdollista joskus kokeilla ”teeseitse” -burgeria, jossa asiakas voisi itse valita vaihtoehdoista burgerin ainekset? Käyntimme aikana meitä palveli 2 tarjoilijaa, joista toinen nostatti tunnelmaa iloisella palveluhenkisellä otteella. Toisesta tarjoilijasta puolestaan välittyi negatiivinen asenne työhön, mahdollisesti työvuoro lopuillaan? Joka tapauksessa tuntui, että olisi jo aika kiirehtiä pois jaloista — ravintolan sulkeutumiseen oli kuitenkin vielä aikaa. "”
“"Paikka oli pimeä, ruoka oli kyllä hyvää!"”
“Ihan ok. Mutta vain ok.”
“Tosi hyvä.”
“Hampurilainen minkä otin oli mauton ja tuntui että pihvi oli paskaste ei tuore... Samoin ranskalaiset olivat mauttomia kun yleensä”
“Hyvä ruoka rento meininki”
“"Viihtyisä ravintola, hyvä ruoka ja ystävällinen asiakaspalvelu"”
“Hyvä palvelu ja hyvä ruoka!”
“Uudet annokset mozzarellatikuissa on älyttömän pieni hintaan nähden”
“Hyvää ruoka ja palvelu. Ulkona syöminen turvallista”
“"Mukava terassi, kivat tarjoilijat. Lasku unohdettiin tuoda, piti lopulta mennä itse kysymään sen perään tiskiltä"”
“Todella osaava ja mukava henkilökunta sekä hyvää ruokaa ja juomaa”
“Xxx”
“usein syömään pääsee ilman pöytävarausta & pelkkä juomienkin tilaaminen onnistuu”
“"Hyvä ruoka, sopiva hintataso"”
“Kokonaisuutena oikein hyvä ja ehkä hieman erikoisempaa ja runsaammat vaihtoehdot kun naapurin kilpailijalla sai tulemaan teille”
“Mukava henkilökunta”