Vardagen skiljer oss åt, Amarillo förenar oss!
 
Amarillo förnyas och inom kort är varje restaurang young, fresh and new. Nya Amarillo förenar såväl vänner som obekanta och får alla att trivas kring samma bord. Amarillo har en fräsch, ledig, okomplicerad och energisk stil. På menyn finns det massor med fräscha smaker och, icke att förglömma, de bästa gamla favoriterna. Självklart bjuds det även på goda drycker och trevlig stämning. Den som vill uppleva någonting alldeles unikt ska boka bord vid The Table – en helkväll med god mat och dryck, underhållning och många glada överraskningar!
 
Kom och testa, du trivs garanterat och hittar nya vänner!

Kundnöjdhet

4,0

Mat (4,0)
Betjäning (3,9)
Stämning (3,9)
Barn (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 07.07.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ruoka on hyvää, mutta en pidä paikkaa erityisen tasokkaana ruokaravintolana, ennemminkin baari.”
“mahtava henkilökunta. Kiitos”
“Palvelu oli hyvää mutta jouduimme odottelemaan ruokaa ainakin kolme varttia. Tarjoilija kyllä välillä kertoi tilanne tiedotusta joten emme kyllä harmistuneet. Ruoka oli niin hyvää ja sitä oli riittävästi ettei jälkkärikään enää maistunut.”
“Ruoka ok. Punaviini oli aivan liian lämmintä”
“Oli hyvä kasvisburgeri??”
“hyvät hampurilaiset, joskus vähän kylmät, kun tytöt ei ehdi hakemaan valmiita tiskiltä, jäähtyvät siis.”
“Minulla on paljon ruoka-aineallergioita, ja olen saanut erittäin pahoja reaktioita ravintoloissa saadessani väärää ruokaa varmistuksista huolimatta. Amarillo oli ensimmäinen ravintola, jossa minua oikeasti kuunneltiin ja allergiat otettiin vakavasti. Mahtavaa!!”
“Vastaanotto tunnelma ja asiakaspalvelu oli erittäin hyviä. Ruokakin maistui, mutta ei yllä ihan parhaimpien muiden ravintoloiden rinnalle.”
“Perushyvä ravintola, kiinteä osa Lahden ravintolasceneä”
“Liian vähän työntekijöitä paikalla”
“Keskeisellä paikalla , kiva terassi näin kesäisin. Palvelu hyvää ja ystävällistä.”
“Palvelu oli loistavaa, tunsin,että minut ja ystäväni huomioitiin kiitettävästi. Myös laskun saaminen ja maksaminen oli sujuvaa. Tulen jatkossakin käymään ravintolassa.”
“Oli taas hyvää ruokaa”
“hyvä ruoka, nopea ja sujuva palvelu.”
“Mukava paikka, hyvä ruoka”
“Hyvä sijainti. Ruokaan ei ole koskaan petytty. Tarjoilijat olleet aina reippaita ja palveluhenkisiä.”
“Ruoka on samaa, ei mitään yllättävää. Toki Amarillo Lahdessa on parempi taso (ruoan maku, ravintolan siisteys ja palvelu) osalta kuin mitä esim Tampereen Amarillossa on.”
“Hyvä hinta/laatusuhde”
“Annokset olivat vähän pieniä ja laskun saanti kesti tuhottoman kauan.”
“Ruoka oli maistuvaa. Palvelussa kehittämistä, sillä saimme odottaa nachojamme (aperitiivi) yli 30 Min ja saimme ne juuri ennen ruokiamme. Lisäksi kassalla ollut henkilö olisi voinut hymyillä enemmän ja olla palvelualttiimpi. Muuten tarjoilijat olivat hyvän tuulisia.”
“Ihana tarjoilija”
“Mukava tulla kun huomioidaan heti ja palvelu useimmiten sujuvaa!”
“Hyvä kokemus”