Vardagen skiljer oss åt, Amarillo förenar oss!
 
Amarillo förnyas och inom kort är varje restaurang young, fresh and new. Nya Amarillo förenar såväl vänner som obekanta och får alla att trivas kring samma bord. Amarillo har en fräsch, ledig, okomplicerad och energisk stil. På menyn finns det massor med fräscha smaker och, icke att förglömma, de bästa gamla favoriterna. Självklart bjuds det även på goda drycker och trevlig stämning. Den som vill uppleva någonting alldeles unikt ska boka bord vid The Table – en helkväll med god mat och dryck, underhållning och många glada överraskningar!
 
Kom och testa, du trivs garanterat och hittar nya vänner!

Kundnöjdhet

4,1

Mat (4,0)
Betjäning (4,2)
Stämning (4,0)
Barn (4,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 02.06.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvät ruoat ja juomat, hyvä palvelu. Asia meininki”
“Aivan olematon vegaaninen valikoima ja pyydettäessä ei pystytty oikein joustamaan ollenkaan keittiössä, erittäin ketju-ravintolan meininkiä”
“Hyvä ruoka, ei tosin kovin yllätyksellistä, mukava ilmapiiri”
“Kaikki sujuu”
“Hyvät ruoat mihinaikaan päivästä tahansa!”
“Ihan ok paikka, vaikka onkin ravintolaketjun ravintola.”
“Mukavat asiakaspalvelijat, tunnelmallinen ympäristö, siistit tilat ja plussaa on, että löytyy lautapelejä.”
“Ravintolasta saa erittäin laadukasta ruokaa ja palvelu on ensiluokkaisen hyvää. Hintatasokin on erittäin kohtuullinen”
“Loistava kokemus”
“Meillä oli erinomaista asiakaspalvelua Marika nimiseltä tarjoilijalta. Hänen asiakaspalvelu oli yksi illan kohokohdista. Täysi 10 jäi uupumaan ateriavaihtoehtojen puolesta sekä toisen työntekijän asiakkaille näkyvästä ärtymyksestä illan kiireeseen ja stressiin.”
“Rento paikka ja ihanat työntekijät!”
“Hyvä ja laadukas ravintola, erinomainen asiakaspalvelu”
“Hyvää ruokaa”
“Tällä kerralla otin lounasburgerin (vegevaihtoehto), joka oli todella kuiva. Ensimmäistä kertaa oli hieman pettynyt Amarillon ruokaan ??”
“Olen aina viihtynyt Amarillossa, olin sitten missä päin Suomea tahansa. Ruoka maistuu takuulla ja palvelu on erittäin ammattitaitoista ja ystävällistä.”
“Ystävällinen henkilökunta ja todella hyvä ruoka”
“Amarillo on perusvarma paikka saada vatsa täyteen kohtuulliseen hintaan. Tunnelma on ihan mukava ja nuorekas. En kuitenkaan veisi tänne ketään kynttiläillalliselle vaan johonkin ns hienompaan paikkaan.”
“Palvelu oli ammattitaitoista ja asiakas huomioitiin hyvin”
“Vegaaninen lounasvaihtoehto tarjolla”
“Ruokalista vegaaneille/kasvissyöjille suppea mutta otan vakkarin jos ei uutta ole. Musiikki kamalaa, onneksi ei se tai muu häly kuulunut kun päästiin perälle.”
“Helppo astua sisään.Mutkaton tunnelma.”