Rosso vet vad finländarna äter - i alla åldrar. Rosso gillas av familjer, ungdomar, arbetsgrupper. Ofta kommer man till Rosso tillsammans med vänner och bekanta för att trivas och för att njuta av god mat och gott sällskap. Varubodens ROSSO-restaurang finns i Kyrkslätt. Dessutom Rosso Express i ABC Karis och VB-Center i Sjundeå.

Kundnöjdhet

3,7

Mat (3,7)
Betjäning (3,8)
Stämning (3,5)
Barn (3,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 18.09.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“miellyttävä kokemus,henkilökunta ystävällistä,vaikka oli Kirkkonummipäivien takia mahtava ruuhka ruokailussa.”
“Pizzat ovat todella hyviä ja henkilökunta on aina ollut loistava.”
“Tunnelmallinen ja viihtyisä ravintola, hyvä ruoka ja ystävällinen asiakaspalvelu. Asun Espoossa ja käyn mielelläni Rossossa. Ennen ravintola oli Kauniaisissa, vaan ei enää.”
“Siisti, tavallinen.”
“Liian tavallinen, pliisu.”
“Mutkaton ketjuravintola, ei yllätyksiä.”
“Lapsille löytyy leikkipaikka. Taustamusiikki ei ole häiritsevän kovalla. Ruoka on tasalaatuista jokaisella käynnillä. Henkilökunta on ystävällistä.”
“Ainoa ravintola lähettyvillä.”
“Sisustus epäsiisti ja vanha. Kaipaa uusimista kiireesti.”
“Ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta, ruoka tuli melko nopeasti ja oli positiivinen yllätys, varsin maukasta!”
“Maittavat pitsat. Kiva salaattibuffa.”
“Vain yksi henkilökuntaa, liian vähän salin puolella.”
“Hyvä asiakaspalvelu”
“Lapsille Rossoissa ylipäätänsä on hyvä menu ja palvelu lapsiperheille erityisen hyvää. Nyt viimeksi vieraillessani olin ilman lapsia ja terassille ei ollut palvelua, mikä hieman häiritsi. Ravintola ei ollut erityisen kiireinen sillä hetkellä, joten tarjoilija olisi ehtinyt terassillekin.”
“Terassilla on itsepalvelu”
“Olen aikanaan asunut Kirkkonummella ja muuttanut sieltä jo vuosia sitten Espooseen, mutta Rosson takia tulee jopa Espoosta välillä ajettua Kirkkonummelle syömään. Lisäksi tummahko pitkätukkainen, vanhempi rouva tarjoilija joka on lähes aina paikalla on kyllä paikan sydän. Jaksaa aina palvella asiakaslähtöisesti ja on silmää tarvitseeko asiakas esim suositusta ruokaan vai ei. Ruusuja hänelle.”
“Erittäin nopeasti, supernopeasti, saimme hyvän ruoan. Asumme Espoonlahdessa ja hyvin harvoin käymme Kirkkonummella. Nytkin olimme muilla asioilla, mutta tuli nälkä.”
“Ehkä vähän retuinen tila, kaipaisi remonttia, etenkin se ulkoterassi. Kyllä silti voi suositella.”
“Ammattitaitoinen ja nopea palvelu”
“Ystävällinen tarjoilija Pauliina palvelee minua useasti ja olen erittäin tyytyväinen saamaani palveluun.Lounasaikaan on liian vähän henkilökuntaa asiakasmäärään nähden. Ravintola on siisti ja WC tilat myös. Sisustus kaipaa uusimista.Koska lunnonvaloa on vähän,tulisi kalusteet vaihtaa vaaleiksi.Pelkät paperiset ruokalistat pöytäliinana kuluneessa pöydässä antavat vaikutelman vanhasta baarista.Tekstiilejä vaihtamalla(vaaleat päytäliinat ja verhot) saa edullisen muutoksen yleisilmeeseen.Lattian voisi käsitellä koneellisesti.Olisi puhtaamman näköinen ja helpompi pitää siistinä arkisin.”
“Yleisilme .Kun tulee ravintolaan haluaa luksusta Ravintola on eri asia kuin työpaikkaruokala.”
“Pizza oli harvinaisen hyvää (erityisesti ruispohja)”
“Sisustus on jotenkin kalsea ja vanhanaikainen. Henkilökunta ei näyttänyt kiinnostuneelta meistä kun odotimme eteisessä.”
“Tosi hyvä ruoka ja ystävällinen henkilökunta”
“Meidät otettiin vielä ystävällisesti syömään vaikka keittiö oli jo sulkemassa”
“hyvä pizza”
“alkusalaatti voisi olla parempi”
“Mukava henkilökunta. Hyvän makuiset ruoat.”
“Lasten listalta poistettu lehtipihvi...”