Rosso är finländarnas egen italienska restaurang som är en plats för glatt umgänge. Bordet dukas med antipasti och pizzor – icke att förglömma moderna pastaklassiker, härliga viner och läckra desserter. Rosso är en restaurang dit du är välkommen i vilket sällskap som helst!

Kundnöjdhet

3,8

Mat (3,8)
Betjäning (3,9)
Stämning (3,8)
Barn (3,5)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 15.09.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Palvelu oli todella hidasta vierailumme aikana moni asiakas lähti pois kun ei tarjoilijat tuoneet ruokalistaa. Minä ja tyttöni odotimme sitkeästi.”
“Valitettavasti ruoka ei ollut hyvää.”
“Hyvä paikka syödä tiettyjä pizzoja.”
“Hyvä ruoka aina, takuuvarma paikka hyvälle ruokahetkelle.”
“Hyvä hinta/ laatu”
“Hyvä ruoka ja palvelu. Annos saisi olla hieman isompi.”
“Asiointi oli kaikin puolin miellyttävä kokemus, niin palvelu kuin ruoka. Ainoa pikku miinus salaattipöydästä, saisi olla vähän monipuolisempi.”
“Lunches are various and easy to choose. Thus, the location is good near by my workplace.”
“Keskeinen sijainti.”
“Seiska siitä kun liikun keppien kanssa, inva WC:hän hankala päästä koska en meinannut saada henkilökunnan huomiota, että saisi oven auki.”
“Ruoka oli hyvää ja tarjoilija(t) ystävällisiä, hyväntuulisia ja vaikuttivat aidosti välittävän asiakkaan tyytyväisyydestä. Eipä sitä oikein muuta ravintolassa odotakaan.”
“Sijainti on hyvä, erilaisia pöytävaihtoehtoja on paljon ja henkilökunta mukavaa.”
“Hyvää perusruokaa”
“Kaikin puolin O. K ja nopea palvelu. Ja kesäpäivänä mukava istua terassilla ja katsella torin touhuja”
“ystävällinen henkilökunta”
“Henkilökunta otti hyvin huomioon koko ruokailun ajan”
“Helppo asioida.Hyvällä paikalla Kuopiossa.Aina ihmisiä ravintolassa,ei ynnähtännyt tunnelma.Varma,hyvä ruoka varsinkin pizzat.”
“Perusravintola, perusruokaa ja helppo pistäytyä.”
“Keskeisellä paikalla, tuttu käynti paikka.”
“Olin lounaalla ruuhkaisena päivänä(yo-juhlat)kaikki sujui kuitenkin hyvin.Palvelu ystävällistä,ripeää,iloista ja asiantuntevaa vaikka työssä oli nuoria työntekijöitä(uusia)Ja ruoka maistui.”
“Käynnit ovat sen verran satunnaisia ja pitkästä matkasta, joten vaikea suositella kenellekään. Omalla perheporukalla käymme siellä, koska sijainti on hyvä ja paikassa on 'elämää' eli muitakin vierailijoita.”
“Perushommaa”
“Kaikki ok. Salaattipöydässä myös hyviä lihoja.”
“Saavuin ravintolaan serkkuni kanssa. Hänellä oli kävelykepit, rikkoutuneen polven vuoksi. Ensimmäisenä kysyimme wc sijaintia ja tarjoilija (nainen) opasti meidät alakertaan (kierreportaat, kapeat sellaiset) vaikka ravintolatasolla oli inva-wc. Ihmettelen tarjoilijan käytöstä? Ruoka oli todella hyvää, söimme maksaa. Valkosipulilla maustettu kastike (tummanruskea) maistui taivaalliselle. Rahastuksen hoiti miestarjoilija, jolle 10 pistettä. Hän oli rauhallinen, kohtelias, rupatteleva.”
“Ruoka oli hyvää.Savuton raikas ilma”
“Hyvä palvelu & sijainti”
“Sisustus näin korona-aikana aika pelkistetty.”
“Tuttu ja turvallinen. Ruoka miellyttää minua.”
“Hyvä palvelu, turvavälit huomioitu (korona), erittäin hyvää ruokaa, juomaa. Kiitos.”
“käynti oli helppo, eikä tarvinnut jonotella kauan.”
“Hyvä sapuska. Asiakaspalvelu oli tönkköä”
“Kiitos”
“Ruoka on perus S-ryhmän ketjutasoa, muuten todella hyvä. Ravintolaa suositellaan yleensä ruoan vuoksi, siksi ei korkeampaa arvosanaa.”
“Muuten kaikki hyvin mutta liian kauan joutuu odottamaan”
“Hyvä ruoka ja Erittäin Ystävällinen Palvelu ja Henkilökunta - Kiitos! Oli ensimmäinen kertani, mutta tulen mielelläni taas kun tulen Espoosta sinnepäin. Wc oli siisti, ainoa olisi ollut kiva, jos salaatin kanssa olisi ollut jotain leipää tai patonkia mukana. Meitä palveli Ystävälliset henkilöt. Kiitos heille!”
“Minulla ei ole pitkäaikaista kokemusta vielä kuopion ravintoloista. (4 kk) Rosso tuttu ja turvallinen ei pettänyt kun vein vierailulle tulleen tuttavani ravintolaan syömään. Siksi uskallan suositella Rossoa myös muille.”
“Hyvä palvelu”
“Lounasaikaan tilausten valmistaminen Kirsi ( ymmärrettävästi) kauan.”
“Salaattipöytä oli osittain loppu, tästä hiukan miinusta. Muuten palvelu oli hyvää ja iloista.”
“No, kun ekan kerran kävin niin näin on ??. Kumppani on käynyt useammin ??”
“Jos pizza maistuu niin rossosta saa keskimääräistä parempaa kuin muualla kuopiossa”
“Palvelu oli mukavan leppoisaa, ruoka oli hyvää, kaikki toimi hyvin!”
“Taattu.”
“Asiakaspalvelu erinomaista - se saa palaamaan uudelleen.”
“Ruoka oli hyvää ja henkilökunta ystävällistä.”
“Keskeinen paikka. Hyvä ruoka ??”
“Kiitos hyvästä palvelusta”
“Olisimme kaivanneet salaattipöytään patonkia”
“Kaikki asiat ravintolassa on hyvällä tasolla”
“Hyvä sijainti, hyvä palvelu. Pizzat maistuvia.”
“Iloinen ja asiakasta huomioiva palvelu! Ruokalistaan pikkaisen lisää pihvejä tms niin täysi 10 tulee!”
“Ruoka oli hyvää ja kaikki oli sujuvaa. Ainoa miinus oli supistettu ruokalista, jolloin gluteenittomia vaihtoehtojakin oli vähemmän.”
“Hyvällä paikalla sijainti”
“Rosso on tuttu paikka, mistä saa hyviä pitsoja. Menu tosin oli supistunut viime käynnistä.”
“Ruoka oli hyvää, lista tosin vähän liiankin suppea. Henkilökunta oli yställistä, mutta jotenkin jäi tunne ettei homma ollut ihan niin sanotusti hanskassa.”
“Kaikki toimii ystävällisesti ja huomaavaisesti. Vanhat tutut työntekijät ovat aarre matkustavaiselle, joka nykyisin kaukaakin tulee tuttuun Rossoon. (Elämänkumppanin ensikohtaamispaikkaan!)”
“Hyvää keskitasoa.”
“Ruoka oli maukasta ja annoskoko oli hyvä”
“Ruoka oli todella hyvää, samaten palvelu.”
“Kokemus oli erittäin miellyttävä, soisin sellaisen toisillekin!”
“Paikalla oli yksi erittäin päihtynyt, kovaääninen asiakas, joka latisti hieman ruokailuhetkeä”
“Ruoka hyvää .Paljon ihmisiä oli , annoksen saanti venyi melko pitkäksi.”
“Ruoka oli kylmää. Saimme kyllä hyvitykseksi ilmaiset jälkiruuat”
“Hyvää palvelua, maukasta ruokaa ja viihtyisä ravintola.”
“Palvelu on hyvää, juoma tulee nopeasti. Olen asioinut Kuopion Rossossa n. 9 vuoden ajan ja tykännyt. Tykkään edelleenkin. Käyn syömässä vain pikku annoksia kuten alkupaloja. Ennen oli Broccuutiot muutamalla eurolla, sopi minulle mainiosti. Viimeisten viikkojen aikana kävin ja samaiset brosuutot olivat jotain muuta. Pieniä nykeröitä. Leipä olematon. Jouduin ostamaan lisäleipää annokseeni.”
“oli koronan vaikutusta tarjoiluun,ehkä se jo monipuolistuu elokuussa”
“Ruoka hyvää,tarjoilu sujui hyvin,iloinen henkilökunta!”
“Tilava ravintola, mutta silti ei suurta odotusaikaa. Ruoka oli hyvää ?? Hyvä sijainti.”
“Perus ravintola”
“Kaikki sujui hyvin ja oli mukava tunnelma”
“Henkilökunnalla oli tosi kiire, siitä huolimatta olivat ystävällisiä ja meitä palveltiin hyvin.... mutta paikalla oli aivan liian vähän henkilökuntaa. Aivan kävi sääliksi heitä. Ei ollut kovin kivan näköistä likaiset astiaröykkiöt vastassa. Ei ole aivan kiva antaa tämmöistä palautetta, mutta kun kysyitte..... Henkilökunnassa ei todellakaan ollut vikaa, tsemppiä heille”
“Rauhallinen, viihtyisä, ei tungosta. Ystävällinen henkilökunta.”
“Salaattipöytä oli melko tyhjä ja epäsiisti”
“Tosi hyvä, mutta ei halpa. Aina ei ole niin paljoa rahaa että vois aina täysillä suositella.”
“Pitsa oli ok. Vuohenjuusto ois joutanu olla paremmin paistettua ja oikeestaan odotin sen olevan jotain vähemmän brie-tyyppistä tavaraa. Paholaisenhillo sopi yllättävän huonosti, sillä se on ihan liian makeaa eikä ollenkaan tulista, kuten nimestä vois ajatella. Suurin miinus oli kuitenkin pitsan tarjoilulämpötila. Vaikutti siltä kuin pitsa olisi seissyt kymmenen minuuttia paistamisen jälkeen. Oliko rucola loppu niin, että piti juosta kaupasta hakemassa, vai oliko vain liian vähän henkilökuntaa töissä? Lisäksi laskua sai odotella tovin aikaa. Hinnassa sentään tultiin vastaan tuon haaleuden mainittuani, vaikken sellaista hakenut. Hyvää oli, ettei ravintolassa ollut meteliä musiikin muodossa.”
“Pihvin piti olla mediamyynti oli kuiva muuten kaikki ok”
“Sujuvaa asiointia”
“Toimiva setti lapsiperheelle.”
“Salaattipöytä oli hieman ankea kaalia- kaalia jakaalia”
“Jono oli hiukan liian pitkä, salaattipöydän taso on tippunut(tosin olen käynyt vain vantaan rossoissa) ja aiemmin tykkäsin ravintolasta enemmän. Täytyy sanoa, että kävin rossossa usein kun teidän valikoimasta löytyi vielä hot bueblo pizza. Oli naudan lihaa ja cjiliä ja juustoa. Mikäli tätä jostain rossosta löytyisi voisin hyvin käydä useamminkin, jopa ehkä jonkun matkan päästä.”
“Ruokailua häiritsi erittäin paljon äänekäs pullojen paiskominen johonkin palautuslaariin, tai jonkun muun asian. Meille kaikille tuli tunne siitä, että se olisi tahallista? Ääni oli todella kova. Muuten kokemus oli miellyttävä.”
“Hyvä ruoka ja palvelu,salaattipöytä voisi olla hieman runsaampi.Muuten täyden kympin paikka.”
“Söimme pitsan se oli hyvää mutta salaatti ei maistunut, esim salaattipöydässä oli raakoja parsakaalin paloja jotka eivät todellakaan maistuneet. Kun vielä salaattia sai kaksi henkilöä vain yhden annoksen samaan hintaan. Olemme käyneet monta kertaa aikaisemmin ja aina salaattipöytä on ollut hyvä. Jouduimme myös odottamaan ruokaamme aika kauan mutta oli lounasaika ja se on ymmärrettävää.”
“Ravintola on siisti ja henkilökuntaystävällistä! Wc-tilat saisivat olla samassa tasossa meille vanhammille asiakkaille!!”
“Palvelu oli hidasta, hlö kunta oli ystävällistä, menu oli aika suppea”
“Mukava, miellyttävä paikka. Henkilökunta ystävällistä.”
“Hyvä palvelu. Ruoka saisi olla lämpimämpää.”
“Kaikki sujui hyvin”
“Pienellä kesälomamatkalla ja 1. Kerta Kuopion Rossossa. Ruoka ja juoma oli hyvää ja sillä hetkellä siinä tilanteessa kiva paikka käydä syömässä.”
“Perushyvö ravintola, ystävällinen henkilökunta! Ruokalista oli suppeampi kuin esim. Joensuun Rossossa, mikä oli hieman yllättävää.”
“Jouduimme odottamaan ruokaa lähes tunnin!!! Tosin saimme hyvitykseksi alennuksen ruoista”
“Erittäin hyvä palvelu. Ruoka oli maukasta.”
“Hyvä ruoka.”
“Toimiva juttu”
“Muuten vierailu oli hyvä mutta pöytään ohjaaminen kesti kauan vaikka terassilla oli tyhjiä pöytiä.”
“Helppo ja sujuva asiointi”
“Hyvää ruokaa ja hyvä palvelu”
“Perusravintola, jos hakee 'ruoapaikkaa'. Sijainti torin kupeessa keskustassa hyvä.”
“Lapsille kuitenkin ne kananugetit olisi ollut hyvä ja Hampurilainen Tyttäreni yllättyi salaattipöydistä positiivisesti Muisti aikaisemmilta kerroilta kiinankaalin ja jonkun muu. Kiitos siitä.”
“Suppea lista, punaviini oli liian lämmintä ja ruoka haaleaa.”
“Helppo paikka tulla syömään ja saa s-bonusta”
“Meitä oli 10 hengen porukka ja pöytä saatiin järjestettyä heti ja ruuat tuli kaikilke nopeasti”
“Ystävällinen henkilökunta, nopea ja asiantunteva palvelu, erittäin hyvä ruoka.”
“Hyvin toimiva ravintola.”
“Ei mitään moitittavaa, hyvä ruoka ja palvelu sujuvaa ja ystävällistä!”
“Hieman hidas palvelu, kuten aina täällä. Moni meidän jälkeen tullut sai ruoat ennen meitä... :(”
“Hyvä sijainti iso plussa. Jokseenkin sottainen ympäristö miinusta ravintolassa.”
“Tilaa riittävästi, hyvä sijainti”
“Hyvä palvelu, sijainti ja hyvä ruoka !!??”
“Aina ystävällinen ja ammattimainen palvelu, hyvä henkilökunta.”
“Olin lomareissulla ja tulen Turusta...kyllä heti huomaa että emme ole Turussa jossa asiakaspalvelu on erittäin töykeää verrattuna esim. juuri Kuopioon. Ystävällisyys ja kiireettömyys (vaikka onkin kiire) ei tule esille.”
“Palvelu oli hyvää, iloiset ilmeet tarjoilijoilla.”
“Henkilökunnalla tuntui olevan kiire eli heitä oli liian vähän.”
“Tarjolla vegaanillekin ruokaa, mikä ei ole aina helppoa löytää”
“myös lemmikki huomioitiin terassilla tuomalla vettä :)”
“Ihan ok toimintaa, ulkoterassi oli likainen pikku Pietarin kohdalta”
“Tosi ystävällinen ja huomaavainen henkilökunta”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää.”
“Rosso on yleensä takuuvarma paikka, aina hyvää ruokaa. Nyt olin pettynyt, sillä tarjolla oli vain suppea lista, erittäin vähän kasvisvaihtoehtoja ja tilaamani pizza ei ollut kovin hyvä.”
“Peeässä!”
“Ruoka on tasalaatuista ja maistuvaa. Tarjoilijat iloisia ja ystävällisiä.”
“Hyvä palvelu! Pöytä lasten laikkipaikan vierestä sai aikaan sen että myös aikuiset saivat syödä rauhassa. Kiva paikka ja tosi hyvänmakuiset kaikki ruoat!! Tullaan uudelleen kun olemme kuopiossa.”
“Ruokalista on todella suppea. Kysyin onko esim metsästäjänleipää tms, niin ei ole. Oli pakko sitten ottaa perinteinen pizza. Jotain muita vaihtoehtoja voisi lisätä listaan esim pikkunälkään. Myös mausteita voisi tarjoilija aina kysyä, ja tuoda ruokien tuonnin jälkeen.”
“Edullinen ja hyvä ruoka.”
“Kaikki toimi, ei moitittavaa, silloin voi suositella.”
“Hyvä sijainti”
“Korona-aikana olen käynyt vähemmän Rossossa. Henkilökunnalla tuntui olevan kiire. Aikaa kului tavallista enemmän annoksen saantiin. Vääriä annoksia tuntui menevän. Nyt henkilökunta oli nuortunut huomattavasti.”
“Ihan perus kauraa. Ei kovin ystävällinen tarjoilija.”
“Hyvä ruoka”
“Muuten kaikki hyvin,tilauksesta ruokailuun 1 tunti(Korona aika)”
“Palvelu koko ajan hyvää, meidät huomioitiin koko ruokailun ajan ja tunnelma oli kiireetön ja rento”
“Ei paras mutta ei huono. Henkilökunta nuorta ja ehkä siksi ammattitaidon puutetta ja epävarmuutta ilmassa. Mutta täältä saa sitä mitä on tullut hakemaan, eli ihan hyvää ruokaa kohtuullisella odotusajalla. Ei sen kummempia krumeluureja - niihin on toiset paikat.”
“Kokonaisuus vaikutti arvosanaan”
“Hyvää ruokaa ja kaikki toimii”
“Hieman sokkeloinen ilma ja muussi oli vetistä”
“Erittäin miellyttävä palvelu. Ruoka yllättävän fressi ketjuravintolalle”
“Kaikki oli hyvin toimivaa”
“Paljon asiakkaita. Vähän henkilökuntaa”
“Pidään Rosson fiiliksestä. Ei hienostelevaa vaan rentoa.”
“Palvelu oli hyvää ja maistuvaa.”
“Salaattipöytä oli 'vaatimaton'. Saimme odottaa lasten kanssa normaalia pidempään ruokaa toki asiakkaita oli enemmän kuin aiemmin.”
“En tiedä vaikuttaako korona ruokalistaan mut ei ollut hyvä. Tilasin kanapastaa ja oli kotitilan näköistä ja makuista. Lasten ruokavaihtoehdot huonot, nakit tosi suolaisia. Esim muussi olisi hyvä vaihtoehto. Tykkään ravintolasta ja pitsat on hyviä”
“Suppea, huono lista. Hälinää paljon. Ruoka oli hyvää. Palvelu perustasoa.”
“Ravintolan sijainti on hyvä, helppo tulla. 'Rento paikka' kaiken ikäisille ruoanystäville.”
“Ystäväni käyttävät kyllä Rosson palveluja ilman minun suosituksiakin”
“Mielestäni kaikki oli niinkuin tasokkaassa ravintolassa kuuluukin olla”
“Palvelu oli ystävällistä ja ruoka hyvää. Iltamme oli oikein onnistunut.”
“Ruokalista oli kaventunut aika paljon ja moni hyvä ruoka oli tippunut listalta pois. Harmi. Tilasin maitoa kaksi kertaa ja kahdelta eri tarjoilijalta mutta ei sitä ikinä tullut. Pitäsköhän ehkä vähän keskittyä työhön.”
“Ihan ok”
“Ihana tarjoilia. Pizzat paloivat ja tilaus viivästyi. Pinna oli kireällä nälkä ja nälkäiset lapset mutta tarjoilijan leppoisuus ja huumori saivat tilanteen muuttamaan suunnan iloiseksi. Jaksoimme odottaa ja vain tarjoilijan käytöksen vuoksi. Ihan huippu tyyppi.”
“Em. Vastauksista ilmenee”
“käymme kerran kesässä, on aina ollut yhtä miellyttävää.”
“Ok meininki.”
“Meidän ruokatoiveet ja oma jakaminen annokset toisillemme otettiin iloisesti vastaan.”
“Rosson terassi oli kaunis kukkineen ja se oli siisti. Henkilökunta oli virkeääja reipasta.Aika kiire heillä oli, mutta se ei haitannut palvelua. Ruoka oli lämminä ja se oli koottu kauniisti lautaselle. Tummahiuksinen naiskokki, huivi nätisti sidottu pannaksi päässä, toi ruoat meille. kokkien näkyminen, vaikka vain hetkisen, tekee vaikutuksen, hyvä! Käynnistämme jäi hyvä ja todella positiivinen mieli, Kiitos!”
“Ruoka oli hyvää ja kaikki sujui niinkuin pitikin, vierailemme Teillä joka kesä ,Terveisiä Hyvinkäältä ????”
“Ruoka hyvää ja palvelu ystävällistä.”
“Muuten olis ollut 10, mutta kun petyin vähän kun tilaamassani pizzassa ei ollutkaan rucolaa, vaikka ruokalista sitä lupaili (pizza alla rosso)”
“Maukas ja edullinen. Kaverin kanssa syödään pizza puoliksi ja salatti. Tuore ruoka ja ystävällinen palvelu.”
“Helppo asioida”
“hyvä sijainti, hyvä palvelu ja hyvä ruoka.”
“Rosso on perusvarma valinta, kun menee perheen kanssa ruokailemaan. Kaikille löytyy mieleistä. Tunnelma torin läheisyydessä on miellyttävä ja varsinkin hyvällä säällä on viihtyisää ruokailla terassipöydissä ulkosalla.”
“Hyvä sijainti ja hyvä valikoima. Hintataso vähän liian korkea.”
“Lapsille ainakin ruuan tulo kestää liian kauan. 8-vuotias sanoikin että tässä ravintolassa saa kauan odottaa muisti jo tullessa edellisestä kerrasta.”
“Perus ruokapaikka.”
“Hyvä ruoka ja ravintola on hyvällä paikalla.”
“Erittäin asiallinen ja mukava henkilökunta, siistit tilat, aika rauhallinen meno yleensä, lähellä toria jos sielläpäin liikkuu ja kaikki nyt suurin piirtein tietäävät millaisia ruokia rossoista saa.”
“Asiointi,huomioiminenruoka hyvää”
“Nykyinen ruokalista ei ole entisten veroinen”
“varnastí hyvä ruoka”
“Melko hyvä vaihtoehto käydä syömässä.”
“Palvelu on aina ollut erinomainen, kiitos henkilökunnalle. Ruoka-aineallergiat selvitetään aina perinpohjin ja saan korvaavan vaihtoehdon tilalle.”
“Ehkä koronarajoitteista johtuvaa 'ontuvaa' toimintaa. Savulohipasta-annos oli 25% penempi molemmilla aikuisilla kuin aikaisemmilla kerroilla. Maku oli hyvä. Menu oli rajoitettu koronan takia. Ei hyvä.”
“Vaikka Koronan takia toiminta oli osin rajoitettua, kaikki kuitenkin toimi mukavalla savolaisella lupsakkuudella.”
“Hyvä sijainti ja palvelu”
“Kaikki oli ihan ok”
“Rento ja siisti paikka. Ruoka hyvää.”
“Asiakaspalvelua joutui odottamaan tosi kauan.”
“Palvelu ja hyvä ruoka”
“Kaikki toimi, palvelu pelasi. Ruoka ei ollut erityisen maukasta: mausteita ei juurikaan ja ulkonäkö vähän aneeminen.”
“Terassilla syötiin ja linnut hyökkäili pöytiin”
“Ruokalista oli hyvin suppea. Tilasimme lisänä valkosipulia, jota emme kumminkaan koskaan saaneet. Tarjoilijoita oli erittäin vaikea saada kiinni, vaikka henkilökuntaa näytti olevan reilusti töissä. Kun tulimme ravintolaan tarjoilija ohjeisti jonossa takanamme olevat ensin pöytään vaikka olimme jonottaneet heitä kauemmin. Rosso on kumminkin ollut aina vakio ruokapaikkamme, joten jatkossakin käymme siellä. Toivoisimme laajempaa ruokalistaa ja sujuvampaa asiakaspalvelua/asiakkaiden huomioimista.”
“Täytti odotukset. Ruoka kuitenkin hieman hinnakasta.”
“Perus Rosso”
“Mukava tunnelma ja maukas ruoka, loistosijainti torin laidalla!”
“Hyvällä paikalla,helppo mennä”