En kaffepaus piggar upp   

Presso är en positiv glimt under dagen och en lugn stund som får dig att stanna upp. I det mysiga cafét är det trevligt att stanna till på färskt kaffe varje dag. Doften lockar dig till färska bakverk och du kan äta dig mätt på rejält fyllda baguetter. En del av Presso-caféerna erbjuder även en omväxlande lunchbuffé.

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,2)
Betjäning (4,3)
Stämning (4,2)
Barn (3,5)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 20.10.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvin kaikki sujuu, kun älyää, että kahvi/ tee otetaankin maksun jälkeen siitä vierestä linjaa eteenpäin mentäessä. Sama muuten ABC:llä Pitkälahdessa: satunnainen kävijä voi vähän ihmetellä, että juomat ovatkin siellä selän takana... Itsepalveluahan tämä siis on, ja vielä sekin, että astiat pitäisi itse palauttaa. Missä on täysi palvelu tilauksesta pöytään? JOPA KAHVILASSA ! Olisiko mahdollista...”
“Joskus olen saanut aika heikkolaatuista , seisseen makuista kahvia. Joskus taas hyvää ja tuoretta. Toivon kiinnitettävän asiaan lisää huomiota.”
“Hyvä palvelu, maistuva ruoka, ilmava ravintolasali, bonus.”
“Kun tietää mitä on ostamassa niin asiointi sujuvaa,mutta tiskissä oleva suolaisten ja kahvileipien valikoima on huono.Pannupizzat valikoimassa plussaa.”
“hyvä kahvila työmaan lähellä, ainoa asia joka vaivaa, on kassojen järjestely, hesen ja presson kassat vierekkäin, eikä esim voi ostaa yhdellä kertaa hesen jäätelöä ja presson kahvia.”
“viihtyis paikka. hyvä sijainti. tiskin malli hankala...käsidesi ja servietit hankalasti päädyssä, joutui ihan etsimään,kysymään.”
“Mainio ruoka ja burkerit”
“Toivoisin enemmän perus kotiruokaa. Meetwurstikiusaus jota söin oli todella suolaista vaikka suolan ystävä olenkin.”
“Ihana porukka töissä”
“Ruokaa oli riittävästi tarjolla”
“Palvelu oli hyvää ja ammattitaitoista.”
“Viihtyisä mukava paikka. Hyvä ruoka ja salaattipöytä. Lähellä tyttären asuntoa kun muutti Turusta Kuopioon opiskelemaan. Oli mukavasti vielä kauppa vieressä.??”
“Hyvä ruoka, ei pitkiä jonoja.”
“Kaikki oli hyvin”
“Pankkikatkon vuoksi emme pystyneet maksamaan lounasta mutta henkilökunta tunnisti meidät ja antoi meidän syödä. Tulimme seuraavana päivänä maksamaan lounaat. Uskomattoman hyvää asiakaspalvelua, tulee hymy huulille”
“Hyvä ruoka, siisti paikka.”
“Hyvä sijainti ja helppo asioida. Hyvää ruokaa ja vaithoehtoja. Isot tilat niin voi hyvin pitää etäisyyttä muihin asiakkaisiin”
“Jotain sen viihtyisyydestä puuttuu. Ehkä kiireisyyden tunne syntyy vieressä olevasta myymälästä, jonne on jatkuva edestakainen liikenne; lasiseinät eristävänä ja laaja sisääntulo-ovi läpikulku käytävältä vievät osan viihtymisrauhasta. Joku tykkää samanaikaisesti tarkkailla kauppakäytävän liikennettä ja onko tutuja ostoksilla, minä en. Sorry.”
“En erityinen pannupizzan ystävä, mutta ystävä suositteli ja oli paras, jonka olen syönyt. Lisäksi tilasin hampurilaisen, joka piti maksaa eri kassaan.(Ei kovin asiakaslähtöistä).”
“Sijainti on todella hyvä.”
“Ostamani pannupizza oli erittäin herkullinen ja palvelu sujuvaa. Paikassa myytävät ruuat/annokset/ateriat hintoineen voisi olla eri kohdassa. Hankala oli yrittää tiirata pientä tekstiä tiskin takaa. Voisiko ovella olla joku ständi, missä lista olisi?”
“Kassalla saa yleensä aina odotella että saa kahvinsa maksettua...”
“Hyvää kotiruokaa”
“Palvelu asiallista,hinnat kohdillaan.”
“Hyvä paikka, hyvällä sijainnilla ja kauppaostoksetkin voi hoitaa samalla reissulla”
“Rauhallinen aamukahvipaikka”
“Hyvä ruokapaikka, erityisesti salaatit hyvät ja monipuoliset.”
“Vaivaton, rauhallinen, hyvä valikoima”
“Hyvä valinta”
“Hyvä ruoka ja palvelu.”
“Viihtyisä ja rauhallinen, kauppamatkan varrella.”
“Runsas salaattivalikoima ja todella hyvä ruoka sekä mukava henkilökunta.”
“Hyvä ruoka ja helppo tulla.”
“Sopiva sijainti, nopea toiminta, hyvä palvelu”
“Sijainti ja palvelu sekä bonus”
“Rauhallinen, kiva paikka.”
“Maittava lounas ollut joka kerta”
“Hyvä ruoka.”
“Asiat kohdillaan”
“Henkilökunta on ystävällistä.”
“Ruoka hyvää, ystävällinen henkilökunta.”
“Kahvilan tuotepuoli oli hivenen suppea, mutta riittävä. Myyjää piti pieni hetki odotella mutta tämä selittynee lounasajan pienellä ruuhkalla (vaikka kahvilan puolella ei ollut jonoa). Näistä huolimatta join hyvät kahvit, kelpaa tulla uudestaankin.”
“Ihan mukava peruskahvila.”
“Kahvilana ei kahvilaa kummempi. Ajaa tässä tapauksessa asiansa.”
“Selkeä tuotteiden esillepano. Ystävällisesti ohjailtiin, mikäli en löytänyt=haparoi tarvitsemaani. Hyvät ruokavaihtoehdot, hyvät kahvileipä vaihtoehdot. Sujuva palvelu.”
“Kaikki sujuu hyvin. Lounasaikaan joitakin pöytiä oli pyyhkimättä, ainoa pieni miinus. :-)”
“Kaikki oli hyvin”
“Samassa paikassa kaikki tarvittava”
“Viihtyisä, tilava, ei ruuhkaa”
“Sopivan iso, sopii isollakin porukalla, siis on riittävän väljää ja tarjottava monipuolista”
“avara tilat,iso parkkipaikka,rauhallinen paikka”
“Käyn Pressossa silloin kun vierailen ystäväni luona”
“Palvelu on hyvää ja kohteliasta!”
“Varmaa perus kauraa..”
“Pyysin pitsan vähällä juustolla, mutta varmaan kiusaksi oli lorautettu sitä ihan extramäärä. En vaivautunut kylläkään reklamoiman asiaa kun meillä oli nälkä ja kiire seuraavaan paikkaan, joten söin kiukkuisena pitsani.. Jospa ensi kerralla paremmin!”
“Todella siisti, avara ja valoisa paikka. Sain todella hyvää asiakaspalvelua ja tiesin mitä tilasin, niin juoman eri koot esiteltiin näyttämällä mukien koot. Näin laadukasta paikkaa on helppo suositella.”
“Ruoka on hyvää, toisinaan erinomaista. Etikkapohjaista kaalisalaattia toivoisin tarjolle. Joskus aikasemmin on ollut.”
“Hyvä ruoka, keittolounas mahdollisuus, salaattipöytä hyvä ja monipuolinen.”
“Nopea palvelu lounasaikaan. Hyvä salaattipöytä ja vähähiilihyd. vaihtoehtoja tarjolla lämpimässä ruuassa. Maut kohdillaan. Helppo tulla autolla.”
“Kaikki toimi tavalliseen tapaa hyvin”
“Ykkösrastin Pressossa olen tavannut lähes joka kerta jonkun tutun ja oppinut tuntemaan myös uusia hyviä kavereista, joiden kanssa juttelutuokiot ovat piristäneet yksinäisen ihmisen elämää.”
“Kyllä”
“Lämmintä kasvisruokaa voisi olla monipuolisemmin, esim falafel-pyöryköitä, kasvispihvejä, soijasuikaleesta tehtyä kastiketta tms.”
“Kahvilassa käynti oli sellainen kuin olin sen etukäteen ajatellutkin.”
“Kokonaisuutena hyvä lounas- ja ruokailupaikka. Kaikki toimii jouhevasti.”
“Presdo on remontoitu viihtyväksi, ruoka oli erittäin hyvää ja hinta laatusuhde kohdillaan. Pöydät ja ilmapiiri on mukavaa ja sijainti hyvällä paikalla. Erittäin paljon pidän muutoksista.”
“Hyvää ruokaa. Valkosipulikastike salaattiin täytyisi kuulua pyytä”
“Kaikki toimi hyvin!”
“Normi toimintaa”
“Iso ravintolasali, joka on hieman 'kolkko'”
“Siisti, rento tunnelma”
“Peruskahvila josta saa tavan syötävää ja juotavaa”
“Viihtyisä ja tasalaatuinen paikka”
“Kahvi oli tuoretta ja hyvää.Tarjolla kahta laatua. Ja henkilökunta iloisia.”
“Olen suositellutkin paikkaa useille ihmisille. Helppo tulla autolla mistäpäin Kuopiota tahansa. Monipuolinen valikoima - jokaiselle jotakin. Todella hyvänmakuista aina kaikki! Siisti ja viihtyisä kahvila. Ystävällinen henkilökunta.”
“Perushyvä kahvila.”
“Odotin pitkään kassalla. Kukaan ei tullut rahastamaan. Join sitten kahvin ja söin pullan ennen maksua, ettei kahvi ehtisi jäähtymään. Maksoin sen jälkeen. Minulta kyllä pyydettiin anteeksi.”
“Maistuvat tuotteet ja hyvä palvelu.”
“Hyvä ruoka monipuoliset salaatit”
“Asiointi sujuvaa. Palvelu ystävällistä.”
“Rauhallinen paikka. Kaikki tarvittava potkän matkan reissaajalle.”
“Tosi hyvä ruoka lounaalla.Emme asu Kuopiossa mutta kun käymme kaupungissa menemme tähän paikkaan syömään olisiko kyse myös tottumuksesta mutta ruoka on tosiaan hyvää ja vaihtelevaa”
“asumme leppävirralla joten aina kun on käynti kuopiossa tulemme ruokailemaan rossoon”
“Melko mutkatonta Hinta-laatu siedettävä.”
“Hyvä palvelu ja maistuvat tuotteet.”
“Lounaalla oli runsas tarjonta ja kaikki mitä söin oli erinomaista. Salaattipöytä oli loistava.”
“Kaikki sujui hyvin ja ruoka oli 'tavallisen ' hyvää.”
“Hyvin todennäköisesti.”