Sätt smak på vardagen.

Pizza & Buffa är ett okonstlat och avslappnat koncept för god mat – till exempel för hela familjen.
Vid sidan av nygräddad pizza innehåller vår lunchmeny alltid hälsosam husmanskost samt även olika sallader och desserter. Kvällstid ordnar vi temafiestor med nya läckra överraskningar. Kom och ät rejält och hemtrevligt, vi lagar maten i dag. Och hela buffén naturligtvis till samma pris.
På veckosluten har vi dessutom ett superbt dessertur

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,0)
Betjäning (4,3)
Stämning (4,2)
Barn (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 11.01.2022 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Ruoka oli todella hyvää, palvelu asiakaslähtöistä, helppous (kokonaisuus eli paikka ja asiointi)."”
“tilva ja uusi henkilökunta oli hyvä. mutta iso talo pitkämatka parkkipaikoilta.”
“"Ns helppo ja turvallinen ratkaisu silloin kun on kiire ja ei ehdi tai jaksa tehdä ruokaa. Ruoka ei maultaan nyt kovin kummoista koskaan ole ollut, mutta eipä se vastaavissa paikoissa ikinä. Lapsille ei ole oikein mitään. Haluaisivat tavallisia perunoita ja muussia ja lihapullia ilman kastiketta. Voisiko sinne saada myös vauvan ruokaa purkeissa? Sitä voisi tarvittaessa ostaa."”
“Hyvä kokemus.”
“Hinta laatu hyvä”
“Suosittelen koska sinne ei tarvitse NATSIPASSIA”
“Helppo yhdistää kaupassa käynti ja ruokailu.”
“Moottoritien varressa nopea asioida .”
“"Ravintola on viihtyisä ja tilavan tuntuinen, liikkuminen sujuvaa. Ruoka erittäin hyvää, on hyvin esillä ja aina riittäviä määriä tarjolla. Salaattipöytä on runsas ja monipuolinen ja salaatit raikkaan tuoreita. Henkilökunta rennon luontevaa ja ystävällistä. "”
“"Bernaiselohipizzan takia, se oli todella hyvää mut loppui heti ja uutta ei tullut tilalle meidän siellä ollessa, joutui tyytymään huonompiin."”
“Ruoka oli todella hyvää. Vaihtoehtoja oli jokaiselle.”
“"Hyvä ruoka, sai vatsan täyteen"”
“Maistuvaa ruokaa ja paljon vaihtoehtoja”
“Kiitoos”
“"Perjantai iltapäivällä n. klo 17 Buffassa pizza valikoima oli surkea. Muutamia vaihtoehtoja puuttui ja saatavilla olevia vaihtoehtoja määrällisesti niukasti. Ko aikana asiakkaita vähän, noin 20. Ensimmäistä kertaa Buffan pizza valikoima huono."”
“"Viihtyisä paikka sekä tilava, mikä on näinä aikoina parasta! Ruoka, etenkin pizat on herkullisia.!"”
“"Kävin nyt ostamassa mukaani kaksi pitzaa,gluteinittoman ja tavallisen,syötiin kotona ne.Hyviä olivat."”
“"Tilava, valoisa yleisilme ravintolassa ja ruokaa hyvin. Ja valikoima runsas. "”
“"Aina yhtä ihana käydä, löytyy itselle sopivaa ruokaa, toteutitte pitsatoiveeni ripeästi, siisti ja hygieeninen paikka"”
“Buffa on tutuilleni tunnettu käsite. Jotka käy tietää mitä saa ihan suosittelematta.”
“Kyseessä oli jouluateria ja se täytti odotuksemme monipuolisuudellaan.”
“"Ruo'at oli erittäin monipuoliset. Olin 9 hengen seurueen kera. Muutama meni Hesburgerin puolelle, ei ollut ""kova nälkä"". Me muut söimme runsaasti/monipuolisesti..... WC-tilat oli likaiset, käsidesi/vaahto/saippua oli monesta pisteestä loppu, vessa, jossa kävin oli sotkuin, lattia likainen. Pelkällä vedellä saimme pestyä kädet. "”
“"Ruoka, lähinnä pizzat loppuu hyvin nopeasti, kun paljon asiakkaita ja uusien pizzojen tulo kestää todella pitkään. Vaihtelua saisi olla etenkin niissä artesaani pizzoissa. "”
“"Salaattibuffet on kätevä,kun nopeasti haluaa syödä jotain. Raejuustoa kaipasin ko.päivänä salaattipöytää ."”
“"Suosittelin heti seuraavana päivänä työkaverille. Tilasin oma valintaisen pitsa ja ihastuin runsaisiin täytteisiin, hyvää, tapetaan pohjaan ja pitsa oli kookas. Riitti evääksi vielä seuraavalle päivälle. "”
“Kaikin puolin hyvä kokonaisuus.”
“Mielellään ottaisin useampaa lajia ruokaa mutta houkuttelevuus katoaa kun katsoo esim kuivaa lasagnea... pizzat yleensä ok. Mutta samaan aikaan tehtäviä pizzoja niin moni sisältää kinkkua ja samoja komponentteja kuin muut. Henkilökunta mukavan oloista. Monessa muussa paikassa ei kuulu kiittäessä ruuasta mitään mutta täällä kuuluu. Se on hyvä juttu!”
“Hyvä sijainti ja ruoan maku parantunut.”
“Hyvä kokonaisuus”
“"Paikan taso on parantunut. Yleisilme on siisti ja tuotteiden esillepano on tehty helpoksi asiakkaalle. Ruoka on maistuvaa ja tarjottavat eivät loppuneet missään vaiheessa kesken. Ehkä jäin kaipaamaan lisää lämpimän ruoan vaihtoehtoja pitsan ohelle. Salaatti ja jälkiruoka puoli olivat kattavat. Kahvin mukaan saaminen oli positiivinen yllätys, kun kiire yllätti. Henkilökunta oli ystävällistä ja sai heti palvelua, kun jotain kaipasi. "”
“"Toivomus! Kasvisruokaan saisi satsata enemmän. Miksi kasvispitsan päälle laitetaan järkyttävän vahvaa chilikastiketta???!!! Kastikkeen voi laittaa kukin jälkeenpäin ja miten haluaa. Samoin Härkäpapu-maissichipsi ruoka on liialla chilillä pilattu. Vähemmän mausteita kiitos! Salaattipöydän tarjonta on erinomainen siitä kiitos! Ja kiitos siitä,että gluteenittoman pitsan saa puolikkaana. T. Vahvoille mausteille allerginen"”
“siisti paikka”
“Ruoka ok”
“Juu”
“Ihan OK paikka. Ehkä ruoat sais olla vähän lämpimämpiä”
“"Kaipasin monipuolisempaa pizzavaliloimaa, Toivepizza on ajatuksena hyvä, mutta vaikea keksiä itse täytteitä. "”
“Hyvät ruoat. Siisti ja viihtyisä paikka. Hintataso kalliihko.”
“Uudistunut ilme oli onnistunut.”
“"Asiointi sujui hyvin, ruoka maistui, hieman piti etsiä ruokailuvälineitä, en tiedä olisiko mahdollista pitää ruokailuvälineitä pöydissä. Ravintolan tilojen ulkonäössä ja tunnelmassa on kehitettävää, niin kuin 90% Kuopion ravintoloissa muutenkin. Tykkäisin jos olisi enemmän ""futuristic vibes""."”
“Ihan OK”
“Saimme hyvää palvelua. Oma pizza valmistettiin toiveet ja allergiat huomioonottaen.”
“Käynti oli sujuvaa ja ruoka hyvää”
“Ihan perus rafla marketin yhteydessä. Perus noutopöytää.”
“Pitsojen ottaminen on ruuhkaista kun uudet asiakkaat ja uudelleen ruokaa hakijat kohtaavat kahdelta eri suunnalta.”
“"Ken täällä käy kaupassa, on kätevä paikka ruokailla"”
“"Sujuva, siisti ja kätevä ruokailupaikka. Lisäksi pöydät sijoiteltu väljästi COVID aikaan"”
“"Perus valikoima, josta saa kyllä vatsansa täyteen."”
“Kaikki sujui hyvin ja maistui hyvälle”
“"Syön lounasruuan etupäässä, en siis pitsaa yleensä. Lounas ei monipuolinen eikä houkutteleva, mutta salaattipöytä monipuolinen."”
“"Ravintola on hienosti uudistettu ja laajennettu, helppo tulla parkkihallista ja ravintolassa on erittäin ystävällinen henkilökunta."”
“Helppo tulla autolla. Yleisilme siisti. Ei tarvinut jonottaa. Ruoka hyvää. Salaattipöytä hyvä.”
“"Hyvä uudistettu buffa, paljon valinnanvaraa. "”
“Hyvää ruokaa.”
“comfortable environment and spacious area to eat.”
“"Osa gluteenittomaksi mainituista epäilytti, pitäisi olla selkeät kyltit. "”
“Näpsäkkä paikka asioida ostosten yhteydessä.”
“"Kaikki toimi hyvin, tuoretta pizzaa tuli koko ajan lisää tarjolle."”
“"Ymmärrän toki että alaa vaivaa työpula, mutta jos vuorossa on yksi joka osaa vaihtaa limpparitiivisteet, mutta hän vääntää pizzaa ja saattaa hypätä hesen puolelle, niin perehdytyksessä on isoja puutteita! Tälläinen pieni asia sai lapseni harmistumaan ja heille pitkästä aikaan ”uuteen buffaan” pääseminen oli pettymys."”
“"Asioin pitkästä aikaa ko. ravintolassa. kassalla erittäin palvelualtis työntekijä, joka esitteli buffan tuotteet hyvin ja suositteli jälkkäripöytää. Tuli tervetullut olo. Toivepitsa on ihan huippujuttu! "”
“"Tosi mukava asioida, henkilökunta on niin osaava ja Ihania. Tulee tervetullut olo ja ruoka maistuu tosi hyvältä. Käyn mieluummin Buffassa kun Raxissa?? ja hinta on hyvä"”
“"Ihan perustarjonta, toivoisin enemmän rehellistä, paikallista ruokaa. Usein s-ryhmän markettien ja ABC-asemien ravintoloissa on paljon puolivalmisteita. Tulee vaikutelma, että ruokia ei ole tehty paikan päällä. Tämä on vain vaikutelma, en oikeasti tiedä, miten toimitte."”
“"Siisti, mukava henkilökunta, ruoka hyvää, tosin käydessämme ei ollut liharuokaa tarjolla lainkaan. "”
“"Ruokaa oli niukasti tarjolla, salattikastikkeet tyhjiä, Kanajoku tarttunut tarjoiluastiaan, ei oltu huolehdittu tarjottavista ollenkaan"”
“"Siisteydessä ja pizzojen tulossa tiskiin on ne negat jutut, muuten ok. "”
“"Pitsat olivat hyviä mutta pitsatiski oli lähes tyhjä, kun otimme ruokaa. Paria eri pitsaa oli vain, muut olivat loppuneet. Eli saimme maistella vain kahta eri pitsaa. "”
“Koska on monipuolinen tarjoilu.”
“"Ravintolaan on helppo mennä, mutta paikka ei tunnu suojaisalle. "”
“"Osa ruuista ei ollut omaan makuun istuvia, mutta vaihtoehtoja kuitenkin löytyi."”
“"Mukava ja ystävällinen henkilökunta. Taisi olla joku ruuhka aika kun pitsapöytä oli tyhjä jatkuvasti, tästä pieni miinus..muuta ruokaa oli kyllä saatavilla koko ajan. Toivepitsa toteutettiin ?? ruoka oli kaikenkaikkiaan kuitenkin hyvää!"”
“hyvä monipuolinen ruoka ja soveltuu myös keliaakikoille”
“"Buffassa on kaikille kaikkea. Hyvä salaattipöytä, sekä useita erilaisia ruokavaihtoehtoja. En tiedä liittyykö remonttiin, mutta tuntuu, että nykyään pizza on aina lopussa. Ennen remonttia tätä ongelmaa ei niin usein ollut. Vaihtoehdot ovat omaan makuuni huonompia ja pizzaa joutuu aina odottamaan ja olemaan ""valppaana"" tiskin ääressä, että ehtii jotain lautaselle saamaan. Jonottajia on nääs useampia ja kun pöytään ilmestyy uunituore pizza, katoaa se myös tarjolta alta aikayksikön, kun jonottajia on niin paljon."”
“Buffassa on kätevä käydä ostoskäynnin yhteydessä ruokailemassa. Iso avara viihtyisä paikka”
“Lämmin ruokavalikoima oli ennen parempi.”
“Kaikki oli hyvää ja monipuolinen tarjonta”
“Maukas ja monipuolinen ruokavalikoima edulliseen hintaan”
“Viihtyisä ja siisti paikka”
“Hyvä ruoka ja asiakas palvelu.”
“"Siisti, tilava, edullinen. "”
“"Pizzat oli loppu, juoma automaatti oli rikki joten tarjolla oli vain vettä. "”
“Ihan hyvä.”
“Perus nopean aterioinnin paikka. Ruoka oli hyvää ja toiminta tehokasta. Palvelun osuus vähäinen”
“"Hyvä sijainti, hyvä pysäköinti. Vessa lähellä ja siivotaan usein. Ruokatilaus kauppaan tullessa ja take away nouto kotiin lähtiessä tai syönti ennen ostoksia. Nyt rauhallisempi layout."”
“"Helppo ja nopea paikka, josta sain sen mitä tarvitsin."”
“Kävin ensimmäistä kertaa remontin jälkeen puffassa syömässä perheen kanssa. Mielestäni tilat olivat oikein viihtyisät ja ruokaki maistui paremmalta. Suosittelinkin jo pizza puffaa ystävälleni.”
“Vaihtoehtoja oli paljon. Ruoka oli herkullista.”
“"Hyvät ruuat, yhdessä pepperonipizzassa oli ehkä liikaa juustoa, mutta hyvää oli silti. "”
“Olin hyvin tyytyväinen!”
“Uudistus on toteutettu niin nykyaikaisesti. Kiitos”
“Pitsat oli esiltä ihan loppu”
“"Ruoka oli hyvää ja edullista, ja palvelu nopeaa ja asiakasläheistä"”
“Ruokailu sujui hyvin ja maistui hyvältä”
“miinusta siitä että ruoka joskus ei niin lämmintä ja salaatti pöydässä voisi olla enemmän valinnan varaa”
“Paljon parempi tarjonta kuin Raxissa”
“Oli kyllä aivan todella hyvää pizzaa! Yllätyin positiivisesti”
“H6vää ruokaa nopeasti ja helposti”
“Saa itse valita mitä ruokaa ottaa.”
“Ruoan makuun voisi vielä panostaa. Muuten paikka hyvä.”
“Kiva paikka olla lasten kanssa. On leikkinurkka ja lasten ruokaa”
“"Hintataso, bonus Erhe tilauksen yhteydessä, mikä korvattiin"”
“Maistuva ruoka ja hyvä asiakaspalvelu sekä viihtyisä ympäristö.”
“Ihan ok.pizzojen laadussa ois parannettavaa.”
“"Minulla ja vaimolla oli 3 kuukautta vanha lapsi mukana, ja tykkäisin erittäin paljon siitä että ikkuna paikat antoi oman rauhan meidän perheelle!"”
“Palvelu ystävällistä ja parasta pizzaa riittävillä täytti llä.”
“Kaikki sujui hyvin ja ruoka hyvää”
“Monta vuotta käyty satunnaisesti perheen kanssa. Nyt oli paikat muuttuneet parempaan suuntaan.”
“"Nälän saa nopeasti sammutettua kun ei tarvitse odottaa pöytiin tarjoilua, lapsen kanssa kätevää ja tuo erilaisuutta kotonasyömiseen"”
“Hyvä ja maukas”
“"Hyvää lohipizzaa, muuten aika perusbuffa"”
“Hyvää pitsaa”
“"Pizzoihin eri vaihtoehtoja, siipipalat kunnolla kypsennettyinä. Jälkiruokapöytään jotakin uutta. "”
“Helppo asioida ja terveellistä vaihtoehtoa on hyvin tarjolla ruuaksi.”
“"Ei sitä nyt sillä lailla tule suositelleeksi, mutta kenen kanssa jutellut kehunut hyväksi kyllä."”
“Kokonaisuus laadukas.......joiskin alkukankeutta remontin jälkeen!”
“"Mukava paikka, hyvä ruoka, hyvä sijainti"”
“Viihtyisä ja siisti ravintola ja maistuvat ruuat. Jälkiruokapöytä oli lasten mieleen erityisesti”
“Ihan ok”
“I enjoy the food and the customer relationship”
“"Tuore maistuva ruoka ja pizzat,ystävällinen ja siisti henkilökunta,hyvä juomavalikoima ,hyvät salaatit yms."”
“Ruoka oli odotusten mukaista. Ravintolan saavutettavuus oli hyvä. Henkilökunta osaavaa ja ystävällistä. Hinta-laatusuhde ok.”
“"Gluteenittomia tuotteita oli hyvin tarjolla tilauksesta, samoin toivepizza valmistui nopeasti. Lautasia ja ruokailuvälineitä voisi olla tarjolla muuallalkin kuin kassan vieressä pizzalinjan alussa, sillä lasten kanssa en saanut kaikkien välineitä kerralla ja omiani hakiessa jouduin jonottamaan, vaikka olisin voinut myös aloittaa esim. salaattipyödästä."”
“Hyvä ja nopea palvelu.”
“Muuten ok mutta salaattibuffet valikoima pienempi”
“"Hienoksi, raikkaammaksi ja väljemmäksi remontoitu ja ihanat pizzat"”
“Sujuvaa asiointia.”
“"Siistit uudet tilat, tarpeeksi ruokaa esillä"”
“Viihtyisä ravintola ja maukkaat ruuat!”
“Ystävällinen henkilökunta. Ravintola on pessyt remontissa kasvonsa ja tilat olivat miellyttävät.”
“hyvät pitzat”
“Yleisilme oli raikas ja tila oli avara.”
“Hinta/laatu -suhteeltaan ok paikka.”
“Hyvä hintalaatusuhde jos on pitsan ystävä”
“HYVÄÄ RUOKAA”
“"Pizzan tarjoilupiste heti kassan jälkeen oli epäonnistunut täysin ( lisää hakevat kiilasivat kassalta tulevien eteen nämä jäivät ilman ruokaa, koska paistaja ei pysynyt ruokailijoiden tahdissa, toivon muutosta.)"”
“Viihtyisä ravintola ja hyvää ruokaa.”
“"Ruoka todella hyvää, todella siistä ja henkilökunta ystävällistä"”
“Oli paremmat pizzat kun entisessä puffassa eli kehitys on ollut hyvä.”
“"kun kaikki toimii, miksen susittelisi. "”
“salaattipöytä raikas ja tuore”
“Hyvä ja viihtyisä ruokapaikka ostoskeskuksessa”
“Hyvä ruoka ja hyvät tilat uudistuksen jälkeen. Asiointi on sujuvaa ja ruokailu rentoa. Lisäksi erityismaininta siitä että voi toivoa pitsaa omilla täytteillä ilman lisämaksua.”
“"Ei mitenkään loitelias,mutta toimiva"”
“"hyvä ruoka, asiakaspalvelu sujuvaa, bonusta"”
“Kuopion Prisman Pizza & Buffa on todellakin panostanut ruoan laatuun! Syömäni pizzaviipaleet olivat todellakin parantuneet sekä ulkonäöltään että maultaan verrattuna remonttia edeltäneeseen aikaan.”
“Helppo asioida.”
“"Mielestäni hölmösti tehty että heti kassan vieressä ruoat. Jos isompi joukko, niin tukkivat kassan yms. Ruokaa ei ollut tarpeeksi ja loppui kesken"”
“Monipuolinen tarjonta. Ruuat hyvin esillä.”
“"Ruoka oli monipuolista. Hinta oli mielestäni kallis, koska muuta erityistä muihin buffakäynteihin en huomannut muuta kuin oman käyntiajankohdan, joka oli lauantai."”
“"Kaikki ravintolassa käydessäni sujui hyvin. Ravintola oli siisti ja ruuat oli houkuttelevasti esillä. Mielestäni ruuat voisi olla samassa paikassa, nyt niitä joutui keräämään eri puolelta. Prisman vessat oli epäsiistit. "”
“Olen erittäin hyvä kokemus uudistetussa ravintola maailmassa”
“Uusi siisti ravintola. Ruoka oli hyvää.”
“"Pöytien siistimen jäänyt tekemättä, vaikka olimme ihan heti 10.30 paikalla?"”
“Hyvä ruoka.”
“"Entiseen verrattuna muutosta tapahtunut parempaan suuntaan monella alueella, esim. upeat pizzat ja siisteys"”
“Mielyttävä kokemus”
“Uusi pitsan noutopöytä ei ollut loppuun suunniteltu. Pienehkö. ohuet pitsanpalat otettiin liukkaalla pienellä lastalla. Vain kaksi pitsaa tarjolla kerrallaan?”