Fransmanni förnyas. Frans&Sophie är en avslappnad fransk bistro där det centrala är kärlek till god mat och att njuta av den. Du hittar den trivsamma bistron Frans & Sophie i Original Sokos Hotell Puijonsarvi i hjärtat av Kuopio.
I bistron Frans & Sophie kombineras det franska köket och bubblande livsglädje på ett gladlynt och charmigt sätt.

Välkommen att njuta av samvaro, glädje och goda smaker!

Bon appétit!

Kundnöjdhet

4,3

Mat (4,2)
Betjäning (4,3)
Stämning (4,2)
Barn (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 15.09.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä hinta-laatusuhde tarjonnassa.”
“Erinomainen henkilökunta ja palvelu”
“Kaikki toimi hyvin ruoka oli hyvää palvelu kiitettävää”
“Olen jo suositellut viimeisimmän käynnin jälkeen - kuten aina. Ravintola on viihtyisä, henkilökunta ystävällistä ja ruoka erinomaista.”
“Tultiin miehen ja 3kk vanhan tyttären kanssa syömään ulos ensimmäistä kertaa kotimaan matkailullamme. Emme tunteneet itseämme häiritseviksi vaikka vauva vähän huusikin. Palvelu ja ruoka olivat erittäin hyvää ja olen välillä muistellut erityisen maukasta ruokaa jälkikäteenkin reissun jälkeen. Oli todella miellyttävä käynti!”
“Käymme mieheni kanssa joka vuosi syömässä täällä Hääpäivänämme.”
“Ravintola toimi, kuten ravintolan tuilee ja meidän tilaisuuteemme (muistotilaisuus) suhtauduttiin asianmukaisesti. Aiemminkin olemma saaneet hyvää palvelua ja ruokaa tässä paikassa.”
“Ystävällinen palvelu.”
“Meillä kaikki sujui hyvin. Ruoka oli hyvää ja henkilökunta amattitaitaitoista ja ystävällistä??”
“Koska käynti ja asioiminen oli miellyttävää ja ruoka hyvää.”
“Hyvä, siisti paikka. Hiukan kallis.”
“Kaikki sujui loistavasti ja ruoka oli erittäin maukasta, ei mitään moitittavaa.”
“Annan palautetta aamiaisesta, vaikka sitä ei kysytä nyt. Aamiaisella ruokien sijoittelu ei ole kohdallaan, siellä missä olivat leivät, niin ne oli ahdattu todella pieneen nurkkaan, johon syntyi kokoajan jonoa ja siitäkin syystä että levitteet olivat rasiassa, joista jokainen 'tonki' veitsellä leivän päälle, lautaselle, eräs mies levitti leivälle voita 5 minuuttia siis 5 minuuttia. En voinut odottaa hain pakatun voin kluteeni pöydästä (kluteenittomat). siis kuinka voidaan ajatella nyky päivänä, että tämä ois hygieenistä, kuulin kyllä muidenkin 'marisevan ko.asiasta', eräs naine sanoi, edellisenä aamuna oli ollut hius voi rasiassa. Olimme 2 yötä, molempina aamuina, jätin voirasiat sikseen, otin karjalanpiirakkaa ja pakattua levitettä. siihen TEHKÄÄ MUUTOS.”
“Palvelu ok! Paikka kaikin puolin aivan mukava ja tasokas.”
“Palvelu erinomaista Ainoa oli että tuli pelipoikia noin 50kpl ja meteli oli valtava mutta sehän on vaan elämää”
“Erittäin hyvä ruoka ja erinomainen palvelu.”
“Ruoka todella hyvää ja tunnelmallinen”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu oli ystävällistä sekä paikka oli rahallinen ystävien kanssa tapaamiseen ja keskusteluun .”
“Muuten olin erittäin tyytyväinen, mutta lisäjuomat piti hakea tiskiltä eikä meille tarjottu jälkiruokia. Meidät tavallaan unohdettiin ekan tilauksen jälkeen.”
“Ei mitään moitteita paikalle, ruoka ja ravintola tuntuivat laadukkailta, palvelu oli todella ystävällistä ja tarjonta oli laaja. Jos ystävät etsivät tämän tyyppistä ruokapaikkaa, on tämä oman tyylinsä paras ravintola.”
“Ilta oli ihana ja ruoka oli tosi hyvää, tarjoilija asiansa osaava ja tuli tunne että tarjoilijalla ei ole kiire ja hän kerkesi jutella ❤️”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu ammattitaitoista”
“Ruoka oli erinomaista, palvelu ystävällistä. Annokset olivat riittävän isot. Jälkiruokakahvi tuoretta ja hyvää.”
“Ravintola oli tyyliltään ja tunnelmaltaan juuri sopiva kouluikäisten lasten kanssa vähän hienompaan ruokailuun. Ruokalista oli sopivan monipuolinen; seurueen nirsommille ruokailijoille löytyi perusvarmoja vaihtoehtoja ja toisaalta rohkeille ja kokeilunhaluisemmille ruokailijoille jännittäviä ja ilahduttavia kokemuksia. Pöytämme sijaitsi hiukan rauhattomassa läpikulkupaikassa, mikä oli ravintolakokemuksen ainoa ikävä puoli.”
“Muutoin kaikki toimi nappiin paitsi perunamuusin vaihto kasviksiin. ??”
“Kokonaisuus aika keskiverto, hieman lattea. Ei mitään erityisen huonoa mutta mikään asia ei noussut erityisen hyvin esille.”
“kaikki toimi erinomaisesti”
“Grillipihvi oli taivaallista...”
“Pakko antaa ylitsevuotavan positiivista palautetta. Tulin juhlistamaan vaimoni kanssa ensimmäistä hääpäiväämme. Vastaanotto oli ystävällinen, meitä onniteltiin ja meitä varten oli koristeltu pöytä. Jälkiruoka tuotiin meille extraherkkujen ja hillolla kirjoitettujen onnittelujen kera, ja lisäksi ravintola vielä tarjosi meille kuohuviinit. Meille tuli oikein juhlava olo, ja ravintolan henkilökunta todella auttoi tekemään juhlapäivästämme ikimuistoisen. Luultavasti tulemme samaan paikkaan juhlistamaan toistakin hääpäiväämme, ja emmeköhän palaa jo sitä ennenkin!”
“Hyvä”
“Tunnelma ja ruoka oli hyvää ja miljöö kaunis”
“Terassilla oli ihana syödä kauniin puiston vieressä. Ruoka mainiota ja hyvä palvelu. Korona-aikana sai ihanan väljästi istua terassilla syömässä. Siitä iso plussa!”
“Korona-ajan edelleen vallitessa olisin toivonut pöytäseurueiden väliin enemmän tilaa. Meidän jälkeen tuli seurue viereiseen pöytään ja silloin meille tuli epämiellyttävä olo: Hyvin äänekäs seurue, mahtaako tässä olla riskialtis paikka? Aerosolin muodossa? Ruoka, juoma ja tarjoilu olivat kuitenkin todella hyvää luokkaa.”
“Servicen var bra men maten kunde vara ännu bättre.”
“Asiakaspalvelu ja ruoan taso täydellistä. Erityis tarpeet otettu huomion täydellisesti.”
“Erittäin hyvä kokonaisuus alkupalasta jälkiruokaan.”
“kaikinpuolin miellyttävä kokemus”
“Molemmat lapsille tilatut annokset oli poltettu karrelle. Toisen lapsen pyynnöstä annos vaihdettiin uuteen, joka sitten osoittautui hyvän makuiseksi. Toiselta lapseltamme oli ruokahalu mennyt ja hän järsi alkuperäisestä annoksesta syötävät osat. Pyytämättä tarjoilija jätti veloittamatta annokset, josta iso plus-merkki hänelle.”
“Olimme aamiaisella. Emme olleet hotellin asiakkaita. Kaikki toimi hyvin ja aamiainen oli riittävän runsas.”
“Ok, muuten, mutta palvelu ajoittain hidasta ja muikut eivät olleet aivan kypsiä”
“Hyvä ruoka ja hyvä palvelu”
“Ketjuravintolan heikkoudet”
“Tuote ja palvelu omalta kohdalta kunnossa.”
“Ruoka oli hyvää ja tunnelma mukava, vaikka selkeästi hlökunnalla oli kiire. Tultiin ilman pöytävarausta.”
“Ollaan käyty useampana vuonna ruokailemassa, nyt huomattiin että ruuan laatu heikentynyt? Myös ruokalistaan toivoisi uudistuksia, samat maksakastikkeet ja bouillabasset vuodesta toiseen.. ehkä myös itsetehtyjä kastikkeita voisi olla annoksessa? Samat bearnaise ja punaviinisoosit listalla :)”
“Kaikki oli periaatteessa ok.kaikkien ruuat ei ihan osunut toiveitten mukaan.”
“Ihana ruoka, ihanat tarjoilijat”
“Erittäin hyvä ruoka ja palvelu”
“Asun muualla ja käyn aina ko ravintolassa syömässä kun liikun Kuopiossa.”
“Tällä hetkellä Kuopion paras, jatkakaa samalla tavalla, terv. Kim”
“Hyvä ruoka,palvelu ok”
“Viihtyisä paikka, hyvä menuu myös paikallista ja lähiruokaa tarjolla.”
“Ruoka oli todella hyvää ja palvelu myös”
“Mukava ja rento tunnelma”
“Valitsimme annoksen listalta. Myös isot nuoret miehet tulivat kylläisiksi annoksistaan. Henkilökunta tuntui kohtelevan tasapuolisesti asiakkaitaan. Tänne oli helppo tulla. Viihdyimme hyvin omassa seurassamme.”
“Hyvä palvelu, erittäin hyvää ruokaa ja viinit maistuvia. Myös ajoittain hyviä s-etuja.”
“Hyvä ruoka”
“Olin varannut pöydän etukäteen ja kaikki toimi hyvin, henkilökunta oli todella huomaavaista. Kiitos paljon!”
“Erittäin miellyttävä kokemus. Meidän tarjoilija oli tooosiiii hyvä!”
“Lauantai retki Kuopioon ja ex tempore käynti ravintolaan onnistui erittäin hyvin. Ei ennakko odotuksia ko paikasta, rehellisen tuntuinen ystävällisyys ja asiantuntemus henkilökunnalla siitä pisteet!”
“Kyse oli hotellini yhteydessä olevasta ravintolasta, jonne ehkä poikkean seuraavalla matkalla.”
“Otimme ystäväni kanssa maistelumenun. Ruoka oli hyvää, ja hinta sopiva.”
“Ruoka todella hyvää kaikki maut sopivat keskenään.”
“Ruoka oli tosi herkullista ja annokset olivat riittävät. Ravintolapäällikkö oli erittäin ystävällinen ja todella ammattitaitoinen ja hänen ansiostaan ruokailusta jäi miellyttävä kokemus.”
“Meni muuten hyvin mutta tilauksesta ateria toimitukseen kului yli 50min.”
“Hyvä ruoka, loistava palvelu”
“Tarjoilija Mika oli huippuammattilainen isolla A:lla, kiitos hyvästä palvelusta.”
“Naistarjoilija ohjasi meidät pöytään ja palveli asiantuntijan ottein koko ajan, esiintyi erittäin hyvin turhia virallisuuksia karttaen, jo hänen takiaan tulemme uudelleenkin....myös ruoka ja juomat olivat kiitettäviä”
“Hyvä ruoka, keliaakikollekin vaihtoehtoja.”
“Ruoka ei ollut erityisen hyvää”
“Ei huippu eikä huono....”
“Viihtyisä ilmapiiri”