Fransmanni förnyas. Frans&Sophie är en avslappnad fransk bistro där det centrala är kärlek till god mat och att njuta av den. Du hittar den trivsamma bistron Frans & Sophie i Original Sokos Hotell Puijonsarvi i hjärtat av Kuopio.
I bistron Frans & Sophie kombineras det franska köket och bubblande livsglädje på ett gladlynt och charmigt sätt.

Välkommen att njuta av samvaro, glädje och goda smaker!

Bon appétit!

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,2)
Betjäning (4,2)
Stämning (4,2)
Barn (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 07.04.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä ruoka ja juomat. Mukava henkilökunta.”
“Viihdyimme, ruoka ja palvelu oli hyvää”
“Todella hyvä palvelu ja tunnelma”
“Ruoka ei ollut mitenkään erikoista ja elämyksen tuottavaa.”
“Ruoan ja palvelun suhteen en ole pettynyt kertaakaan.Etanat ovat ylivoimaisesti parhaat koko Suomessa”
“Varasin samalla seuraavalle kerralle pöydän ja vein työkaverit syömään!”
“Olin pettynyt pääruokaan. Annokseen sisältyvä risotto oli kuin löysä riisipuuro, jolle maistui. Vaihteeksi otin annoksen johon Pääruoka-annokseni ei vastannut odotuksia. Kala annos kuhaa ja risottoa. Risotto oli kuin löysää riisipuuroa jolle maistui. Suosittelisin tarjoilijoita kertomaan asiakkaalle annoksesta ilman asiakkaan omaa kyselyä sekä esittämään listoja jakaessaan että annosten riisi/peruna on vaihdettavissa asiakkaalle mieluisampaan, mikäli mahd vaihtaa. Myös se millaisissa muodoissa perunaa on saatavilla. Harvemmin ravintolassa ruokailijoille se ei ole selvillä.”
“Tällä kert kassalla oli ilmeisesti harjoittelija ja maksutapahtuma oli sekava. Ruokien nimet voisivat ehkä olla isommin kirjoitettu, joutuu hieman tihrustelemaan mitä missäkin on (tietenkin voi kysymälläkin tarkistaa). Voisiko muutama gluteeniton leipäpala olla aina tarjolla.. On vähän tylsää, kun monessa paikassa joutuu kyselemään. Mutta kaikkiaan lounaanne on oikein hyvä ja paikka aina yhtä viihtyisä ja kiva henkilökunta. Monelle kaverille kehunut ravintolaanne!”
“Erittäin hyvä ruoka saa suosittelemaan muillekin”
“Paikka on erinomainen ruualtaan ja tunnelmaltaan.”
“Palvelu oli ystävällistä ja hyvää mutta ystävänpäivästä johtuen kaikki oli ihan armottoman hidasta. Ruoka ei ollut mitenkään superhyvää vaan ainoastaan ihan ok”
“Palvelu pelaa”
“Palvelu oli ystävällistä, vaikka ystävänpäivän ilta oli täyteen varattu ja erittäin kiireinen keittiössä ja tarjoilijoilla”
“Ruoka hyvää, palvelussa vähän petrattavaa”
“Yleisilme viihtyisä, henkilökunta ystävällistä ja tilaamani vuohenjuusto-kanasalaatti oli erittäin herkullista/kauniisti rakennettu annos, ruoka tuli myös kohtuuajassa. Olisin toivonut, että champanja-lasillinen ruoan kanssa tarjous olisi ruokaa tilatessa tuotu esille. Nyt huomasin tarjouksen wc:n ovessa olevasta ilmoituksesta aivan vahingossa ja kerkesin tilata kyseisen juoman tulemaan ruokani kanssa.”
“Olin täysin tyytyväinen ruokaan ja palveluun.”
“Kaikki toimi niinkuin pitääkin...”
“Ruoka oli erinomaista ja palvelu hyvää. Lista oli kuitenkin aika suppea ja hinnat korkeita”
“Minulla ja kaverilla ei ollut pöytävarausta, emme saaneet aluksi pöytää koska ravintola oli täynnä. Päätimme mennä viereiseen ravintolaan, emme löytäneet sieltä sopivaa ruokaa joten tulimme uudestaan frans & sophien tarkoituksena varata pöytä, saimmekin pöydän heti. Tuli tunne että työntekijoille ei ollut hallussa onko pöytiä vapaina vai ei, kerta tilanne kerkesi noin 7minuutin sisällä muuttua onneksi meidän eduksemme. Ruoka oli erinomaista ja tarjoilia ystävällinen.”
“Aina varma valinta.”
“Ruoka oli hyvää ja miljöö rauhallinen ja kaunis, mutta palvelun saamisessa kesti todella pitkään, juomat unohdettiin tuoda ruualle ja laskua sai odottaa pitkään.”
“Erittäin ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka.”
“Klassinen, siisti, miellyttävä ympäristö. Hyvä ruoka ja hyvä palvelu.”
“Oikein miellyttävä kokemus kaikenkaikkiaan.”
“Ruoka erinomaista kuin myös palvelu.viihtyisä paikka”
“toimiva kokonaisuus”
“Pidän ravintolan tunnelmasta. Ruoka on aina ollut maittavaa ja vaihtoehtoja on hyvin.”
“Perushyvä.”
“Joku ruoka loppui kesken noutopöydästä, mutta korvaavasta informoitiin”
“Tykkään paikasta ja pippuripihvi on kaupungin parhain”