En bit kärlek och stor yrkesskicklighet. Det är ingredienserna i kaffestunderna på Coffee House. Oavsett om du gillar doften av nybryggt kaffe, croissanter eller bagels, kom till oss. På morgonen, på dagen eller på kvällen – varje stund är den rätta. Coffee House bjuder på uppiggande stunder under dagen.

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,2)
Betjäning (4,1)
Stämning (4,3)
Barn (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 30.11.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Asiakaspalvelijat olivat ystävällisiä ja paikka tosi viihtyisästi sisustettu.”
“"Kaunis viihtyisä ympäristö, hyvä tarjonta "”
“"Kahvila on tehty viihtyisämmäksi kuin mitä se oli aiemmin, kun kävin siellä. Kävisin siellä useammin, jos asuisin Kuopiossa."”
“"Asiakaspalvelussa olisi parantamisen varaa. Voi olla, että kyse oli harjottelijasta, en ole varma. Tilasin lasin kuohuviiniä ja hän kaatoi avatusta pullosta pullonpohjat. Kysyi 12 vai 16 cl, vastasin 16 cl. Juoma oli aivan väljähtynyt ja siinä ei erottunut lainkaan kuplia. Menin takaisn kassalle ja kerroin asiani samalle työntekijälle, jonka kanssa asioin. Hän väitti vastaan, paikalla oli toinen työntekijä, joka sanoi, että hän jatkaa tästä. Kerroin, että juomaa oli 16 cl tai että siitä määrästä maksoin. Hän sanoi, ettei heillä kuohuviiniä myydä sitä mittaa. Minulle kuitenkin myytiin.Jäi itselle kiusallinen tunne, että valitan turhasta ja yritän saada enemmän juomaa kuin olen maksanut. Jälkimmäinen myyjä oli kuitenkin asiallinen ja kohtelias ja pyyteli anteeksi, että olin joutunut palauttamaan lasilliseni. Traumaa tästä ei tullut, mutta asiakaspalvelu on tärkeä elementti palveluammatissa ja sitä on hyvä tuoda esille esimerkiksi uusille työntekijöille."”
“"Muuten olin tyytyväinen, mutta moni pöytä oli siivoamatta ja ihmisiä oli todella paljon samaan aikaan kahvilassa että joihinkiin pöytiin oli vaikea päästä ihmisten seasta. "”
“"Viihtyisä , hyvä näkymä torille ja katuvilinään. "”
“"Henkilökunta on ystävällistä, lapsi on huomioitu usein (siitä kiitokset!), joskus olen ollut rattaiden kanssa liikkeellä ja riippuen jonon pituudesta, tarjotin on välillä tuotu minulle pöytään, mikä on todella mukavaa. Kahvivalikoima on hyvä. "”
“"Uudet ravintolatilat ovat asiamukaisia viihtyisiä ja hyvin suunniteltuja.Henkilökunta ammattitaitoisija ,sekä ystävällisiä avuliaita ."”
“"Ihan ok kahvila latte peruskauraa, paremman makuisiakin on, pulla maistui"”
“"Ystävällinen palvelu, siisti ympäristö ja ostosten lisäksi bonusta."”
“Asiat vaan hoituu hyvin”
“Hyvät ja maukkaat tuotteet.”
“"Erityisruokavalioni otettiin todella hyvin huomioon. Työntekijät selvittivät perusteellisesti, mikä tuote minulle sopii eikä minulle tullut lainkaan tunnetta, että siitä olisi ollut erityistä vaivaa heille. Tunsin itseni kaikin puolin tervetulleeksi!"”
“Yleisesti hyvä palvelu”
“Kahvilan tuotteet ovat hyviä ja asiakaspalvelu hyvää”
“"Viihtyisä paikka, hyvä palvelu ja hyvä sijainti."”
“"Miellyttävä kahvila, ruuhka aikaan hieman ahdas, ei tarpeeksi tilaa palauttaa astioita joten jäävät pöytään joskus edellisiltä"”
“Mukava ja tunnelmallinen kahvila”
“"Vitriinissä kakuissa oli kärpäsiä. Minua ohiteltiin kassajonossa, kun kassan sijainti oli epäselvästi piilossa ison pylvään takana."”
“"Olen käynyt pari kertaa vasta kokemusta vähän, mutta hyvältä vaikuttaa."”
“"Pidän tilasta, joka on avara. Kymppi jää kauaksi siksi, että organisoinnin, henkilöstön vähäisyyden tms. Pöytien puhdistaminen ei ole sujuvaa. Asiakkaat itse joutuvat putsaamaan pöydät astioista. "”
“Kahvilaan on helppo tulla”
“Keskeinen paikka ja mukava tunnelma.”
“"Kahvila on keskeisellä paikalla. Kahvilassa on mukavia looseja, jossa voi rauhassa jutella tai lukea lehden. Kammoksun paikkoja, joissa on kovat putkituolit. Sellaisissa paikoissa on kolinaa ja hälinää, steriiliä. "”
“Kahvila on hyvällä sijainnilla ja viihtyisä.”
“Rauhallista”
“Uudistunut ilme on mukavan moderni ja tyotevalikoima on lisääntynyt.”
“Hyvä paikka.”
“Viihtyisä”
“Palvelu oli erittäin iloista ja meille osattiin suositella tuotteita jotka sitten ostettiinkin. Hyvä meno päällä työporukalla.”
“"Coffee House on sekava. Tiskin takana häärää henkilökuntaa kuin meren mutaa, mutta kukaan ei älyä mennä kassalle rahastamaan asiakasta. Istuimme ikkunapöydässä, johon astiat jäivät lähtiessämme. Kun reilun puolen tunnin kuluttua Sokoksella asioinnin jälkeen kuljimme Coffee Housen ikkunoiden ohi, samat astiat olivat vielä käyttämässämme pöydässä. Lisäksi henkilökunta tulisi kouluttaa sanomaan selkeästi asiakkaille, ettei lehtiä lueta, ellei osteta jotain. Esim. kun ostaa kahvin, lehden saa pyydettäessä henkilökunnalta. Nämä lokit valtaavat parhaat paikat eivätkä tuota kahvilalle mitään, muille asiakkaille sitä enemmän pahaa mieltä."”
“Siisti ja hyvä valikoima”
“Sijainti hyvä.Yleistunnelma hiukan pimeä.”
“Oli miellyttävä sisustus”
“"Tunnelmallinen kahvila, voisin suositella kelle tahansa!"”
“Viihtyisä paikka. Hieman turhaa krääsää”
“Hyvät aukioloajat. Ei erityisen viihtyisä.”
“Syyslomaviikolla joutui jonkinverran jonottamaan”
“"Kiva, viihtyisä, olohuonemainen. "”
“"Olen ihan jokainen kerta saanut hyvää asiakaspalvelua Coffee House Kuopiossa, se on oikeasti harvinaista. Pitäkää teidän työntekijöistä kiinni. Varsinkin tämä uusi työntekijä oli aivan huippu tyyppi ja erinomainen asiakaspalvelija."”
“"Viihtyisä, laaja valikoima"”
“"Ruoka ja juoma oli hyvää, paikka löytyi nopeasti eikä missään ollut valitettavaa"”
“Hyvä palvelu ja viihtyisä paikka”
“"Perusvarma,viihtyisä kahvila. Hyvät tuotteet vaikkakin. Melko hintavat. Hyvä palvelu."”
“Keskeinen paikka.Tilava.”
“Its a good place to sit and have a relaxed time”
“Hyvä ilmapiiri”
“Kahvi oli hyvä.”
“"Kaukana asuvana harvoin osutaan Kuopioon. Mutta jos joku kysyy tapaamipaikkaa,suosittelen."”
“"Jonottaminen oli hankalaa, ihmeellisen mallinen tiski. Myyjä sekoili kassalla "”
“Ystävällinen ja asiantunteva palvelu. Oli mahdollista käyttää S-bonuskuponki.”
“"Tunnelma,siisti ja hyvä sijainti."”
“Loistava paikka”
“"Laaja saatavuus, kiva henksu"”
“Kiva viihtyisä paikka”
“Sieltä löytyy uusia kivoja paikkoja valittavaksi. Saa olla hyvinkin rauhassa jos haluaa.”
“"Hyvä sijainti. Miljöö hyvä, mutta useat pöydät olivat täynnä likaisia astioita ja pyyhkimättä olevia pöytiä. "”
“"Kahvilassa oli paljon kutsuvia erilaisia paikkoja mennä istumaan yksin tai useamman henkilön kanssa. Tunnelma oli hyvä ja muiden ihmisten puheensorina ei häirinnyt, vaan sulautui ilmeisesti pehmeisiin materiaaleihin. Viihtyisän oloinen ja mikä hyvä että useampi ruokapaikka on samojen pöytien ääressä mikä mahdollistaa seurueen jäsenten erilaiset mieltymykset tilauksissa. Harmillinen häiriötekijä oli kutsumaton juopunut henkilö joka kahdesti tuli viereeni istumaan ja kosketteli kovin tuttavallisesti minua. Hän poistui kyllä kun käskin hän oll koskematta minua. Hän seilasi koko sen tunnin mitä istuin kahvilassa kahvilan läpi ja etsi ilmeisesti seuraa. "”
“Kehuisin omaa kokemusta ja suosittelisin käymiselle samaa ajankohtaa päivästä (aamulla heti aukeamisen jälkeen) kuin meillä oli.”
“Mukava käydä ostosten väiälillä lepuuttamassa jalkoja”
“Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja asiantuntevaa.”
“Tämä uudistettu paikka kaikinpuolin postiviinen yllätys”
“Uusittuna viihtyisä! Väljyys viehättää. Sisustus myös makuuni!”
“Hyvä palvelu!”
“Helppo ja keskustassa”
“Oikein ok. Ei mitään valitettavaa.”
“"Yleisilme oli viihtyisä, kahvilan ”pullavalikoima” oli aika suppea. Palvelu oli hidasta ja jotenkin olisin kaivannut ohjeistusta miten toimia. Kivan näköinen, viihtyisä ympäristö."”
“"Ainut kahvila joka oli auki maanantai-iltana, kun etsin kahvilaa, josta saa myös jotain hyvää syötävää : )"”
“"Suklaakakku oli niin hyvää, että soitin heti ystävälle."”
“Tunnelmallinen ja tilava”
“"Siisti paikka, mutta olisi mukavampaa, jos pöydät olisivat normaalin ruokapöydän korkuiset. Syödessä on helpompaa, kun pöytä on korkeampi. Nuo sohvapöydät toimivat ehkä viinilasillisella olevalle seurueelle."”
“"Helppo tulla, hyvä sijainti"”
“Asiointi on helppoa katutasossa ja palvelu on parantunut kahvilassa.”
“"Pöytä oli epäsiisti ja tuolillakin muruja. Tiskiä vastapäätä oleva hyllykkö tekee synkeän ilmeen. Liian kapea käytävä, kun joku porukka oli tulossa vastapäivään pois."”
“Yleisilme oli siisti ja houkutteleva sekä tuotteiden esillepano oli hyvä. Henkilökunta oli ystävällinen”
“Ei valittamista.”
“"Viihtyisä, hyvä valikoima "”
“"Sijainti on keskeisellä paikalla, ja asionnin jälkeen on helppo siirtyä shoppailemaan."”
“"Ruuhka-aikaan kaikkia pöytiä ei oltu ehditty siistiä, muuten olisin antanut 10. Mekin jouduimme ottamaan pöydän, jossa oli edellisten asiakkaiden astioita."”
“Ihana henkilökunta. Tärkeintä on tervetullut olo ja yksilöllinen palvelu.”
“Viihtyisä paikka hyvällä paikalla.”
“"Hyvä sijainti, helppo piipahtaa ostosten lomassa"”
“"Yllätyin positiivisesti, hyvä valikoima tuotteita??"”
“Sijainti”
“"Hyvin kodikas ilmapiiri, ihmiset lukivat, juttelivat, olivat kuin omassa olohuoneessaan, hyvien ja maukkaiden ja kauniiden tuotteiden keskellä. Ja sisustus on ihanan kodikas. "”
“"Viihtyisä, kodin olohuonemainen tunnelma ??"”
“"Mukava tunnelma, ystävällinen asiakaspalvelu, hyvät tuotteet"”
“Hyvä sijainti”
“"Valikoima on laaja ja hyvä. Tiski on ehkä vähän vaikea suunnistettava, ovelta tullessa näkee vain leivokset mutta kassa on piilossa pilarin takana eikä edessä ole ohjeita. "”
“"Meillä oli ystäväni kanssa mukana pieni lapsi jolla sattui vahinko ja löi leukansa pöydän kulmaan. Henkilökunta toi meille paperia, puhdistusliinoja ja laastareita ja monta kertaa myös kysyttiin, että soitetaanko ambulanssia. Meille jäi todella hyvä mieli henkilökunnan palvelusta ja tuli tunne, että meitä ei jätetty yksin siinä pienessä hädässä. Todella hyvää asiakaspalvelua! "”
“"Kaikin puolin moitteeton paikka. Siisti, hyvä palvelu, hyvät kahvilan antimet. Hinta kuitenkin tähänkin nähden melkoisen suolainen. Mutta johtunee keskeisestä sijainnista (korkea vuokra?)"”
“"It was not very clean on Friday 3pm, glasses and plates from previous guests were on the table"”
“"Keskeisellä paikalla, helppo pistäytyä. Ihana rento sisustus, pehmeitä sohvia, sopivasti yksityisyyttä. Kuitenkin kivan avointa tilaa. Vaihtuvia tosi herkullisia kahvitarjouksia. Aina löytyy ""tiskin alta"" suosikki-toastini, vaikkei vitriinissä vielä olisikaan. Erittäin asiakaslähtöistä palvelua siis. Kantapaikkani keskustassa."”
“"Keskeinen paikka, paljon vaihtoehtoisia istumapaikkoja niin ikkunan/käytävän ääressä kuin rauhallisemmallakin paikalla"”
“"Viihtyisä paikka hyvällä sijainnilla, S-bonuksen kera."”
“"Mukava henkilökunta, joka toivotti tervetulleeksi ja neuvoi mistä mitäkin löytyy. Mukavat, viihtyisät tilat. Kahvi valitettavasti loppui kesken ja pöydät olivat siistimättä. Piti istua likaiseen pöytään. Oli lounasaika, liekkö kiirettä. "”
“Ystävällinen palvelu”
“Suosittelin itseasiassa jo siskolleni. Sisustus oli kodikas ja mukavan hämyinen. Sai ruuhkasta huolimatta istua rauhassa. Maku sooda oli ihan uskomattoman hyvää. Ainut miinus oli jonotus aika.”
“"Kahvila on hyvällä paikalla, mukava seurata torielämää. Se on tosi viihtyisä, kivasti sisustettu. Hyvä ja iloinen henkilökunta."”
“Henkilökunta on ystävällistä ja osaavat palvella hyvin.”
“Hyvä valikoima kahveja. Opiskelija-alennus.”
“"Hyvä sijainti, hinnat ok, s-bonus, ei ruuhkaa"”