Vardagen skiljer oss åt, Amarillo förenar oss!

Amarillo i Kuopio har förnyats! Nya Amarillo förenar såväl vänner som obekanta och får alla att trivas kring samma bord. Amarillo har en fräsch, ledig, okomplicerad och energisk stil. På menyn finns det massor med fräscha smaker och, icke att förglömma, de bästa gamla favoriterna. Självklart bjuds det även på goda drycker och trevlig stämning. I anslutning till Amarillo har även det nya spännande spel- och nöjescentret Feel Vegas öppnats. Den som vill uppleva någonting alldeles unikt ska boka bord vid The Table – en helkväll med god mat och dryck, underhållning och många glada överraskningar!

Kom och testa, du trivs garanterat och hittar nya vänner!

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,2)
Betjäning (4,2)
Stämning (4,1)
Barn (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 02.03.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“En suosittele hampurilaisia”
“Helppo tulla, tietää että ruoka on lähes poikkeuksetta hyvää. Hinnat melko kohtuulliset, vaikka ovatkin nousseet”
“Siisti paikka. Koronan vaatimuksia ei ihan täytetty!”
“Ravintolaan on kiva tulla, kun henkilökunta on ystävällistä ja palvelu on mukavaa, kiitos ??”
“Perus varma ravintola vaihtoehto.”
“It is open late on Sundays Has different parts to enjoy watching games, eat, drink and chat Friendly staff Drinks are a bit expensive”
“Tuttu ja turvallinen ravintola.”
“Kaikki toimi hienosti. Kiekkoa hiukan liikaa ainoana miinuksena!”
“Tasalaatuinen ja siisti paikka. Tietää mitä saa.”
“Erinomainen ruoka, hyvä palvelu, ystävällinen henkilökunta, sopiva sijainti.”
“Olin erittäin tyytyväinen”
“Käyntini Amarillossa oli harrasteisiini liittyävän työryhmän kokoontuminen. On hienoa, että kabinetin varauksessa ei ole euromääräistä minimiä tarjoilujen ostamiselle. Näin hyväntekeväisyysyhdistyksen, jolla ei ole varoja kokoustilan vuokran maksuun, pystyy käyttämään tilaanne - osanottajat kukin tietysti tilaa jotain listaltanne.”
“Perus varma valinta”
“Kahdelle tarkoitettu annos sisälsi enemmän perunaa kuin possunniska/pihvi/choriscoa, joita oli kahdelle vähän esim. Chorisco oli nakin kokoinen ja puolitettu. Mutta: ruoka maistui tosi hyvälle.”
“Siisti,ystävällinen palvelu”
“Amarillo on tunnelmallinen paikka ja listalta löytyy jotain jokaiselle”
“Hyvä kokonaisuus.”
“Olen saanut lähes poikkeuksetta hyvää ja iloista palvelua, sekä ruoka on ollut maittavaa.”
“Ruoka oli hyvää.”
“Hyvä peruspaikka, jossa mukavia bonuksia koko perheelle. Hyvä tulla murrosikäisten poikien kanssa tai vaimon kanssa ottamaan pieni irtiotto arjesta. Bonusta litran kaljatuopeista, jotka takulla ovat kylmiä.”
“Hyvä ravintola”
“Ok lounas hinta-laatusuhteelta. Salaattipöytä oli tyhjä ja pettymys. Ruoka tuli nopeasti”
“Ruoka on aina ollut hyvää ja palvelu sujuvaa”
“Tasalaatuista ja hyvä palvelu. Ruoka hyvää.”
“Ilmapiiri hyvä, hyvä palvelu, ruoka aina suht hyvää”
“...”
“Hyvä ja nopea palvelu”
“Ruoka ylitti odotukset, palvelu oli hyvää”
“Työrytmini on sellainen, että syön lounasta ravintolassa yleensä keskiviikkoisin. Niin hyvää kuin lohi onkin, ei viikon ainoa ravintolaruoka voi olla aina sama. Toivoisin siis vaihtelua lounaslistaan, niin söisin joka viikko Amarillossa.”
“Jokaisena kertana, kun olen käynyt Kuopion Amarillossa niin henkilökunta on ollut aivan mahtavaa ja ruoat hyviä! Tällä kertaa ainoa miinus koko illassa oli se, että meiltä ei oltu haettu alkuruoka kattauksia pois ennen pääruokaa ja tarjoilijan tuodessa annokset pöytään hän vain katsoi meitä, että siirtäkää ne. Asia olisi ollut sillä selvä, että olisi ESIM. naurahtanut tms että ompa vähän täyttä voisitteko vähän avittaa ja siirtää. Mutta hän ei vain siinä kohtaa sanonut mitään. Eikä tämän lisäksi vienyt alkuruokalautasta pois vaan lähti tyhjin käsin annokset annettuaan pöydästä. Pieni juttu ja ei tämä iltaa pilannut, mutta se nyt ainoana rakentavana palautteena, koska kyseinen hetki oli ainoa jona itse en tuntenut oloani ns. tervetulleeksi.”
“Kaikki kunnossa. Sain vatsan täyteen hyvää ruokaa ja tunnelmakin oli rento. Nopea lounashetki omassa seurassa :D Ei moitteita!”
“Listan vaihdoksen jälkeen menusta jäi puuttumaan omia suosikkeja, kuten american style friessit, coleslaw ja chevreburger, sekä ruuan taso laski niin, ettei kaikki kavereista halua lähteä enään amarilloon syömään. Ymmärrän kyllä, että koronalla on ollut varmasti vaikutusta asiaan, mutta harmi silti. Kuitenkin viikko sitten käydessä koin positiivisen yllätyksen, kun ruoka oli hyvää (vaikka suosikkeja puuttui) ja asiakaspalvelu oli tosi hyvää.”
“Liian vähän henkilökuntaa, laskunodottelua jatkui pitkään ruokailunlopettamisen jälkeen. Loppiaisena Kuopiossa oli ihan muutama ravintola auki ja se näkyi kyllä. Kaikki olivat samassa ravintolassa. Ei tietenkään ole henkilökunnan syy,, ettei sitä oltu varattu riittävästi.”
“Mukava tunnelma ja ystävällinen henkilökunta. Hampurilainen oli hyvää ja annos oli vähän liian iso.”
“Kaikki oli hyvin toimivaa.”
“Ihan ok.”
“Palautetta siitä, että ensimmäinen tarjoilija antoi meille ruokalistat käteen ja osoitti kaukaa pöydän, johon meidän tulisi mennä. Pöytä osottautui epäsopivaksi, oli 'korokkeella', jolloin syöttötuolia mukana olleelle 1-vuotiaalle ei olisi järkevästi saanut. Jouduimme sitten vaihtamaan pöytää.”
“Hyvä ravintola, varsinkin sunnuntaisin moni ravintola kiinni ja amarillo auki”
“Todella Ystävällinen palvelu..”
“Ystävällinen palvelu”
“Homma toimi kaikinpuolin hyvin.”
“Hinta laatu suhde kohdallaan”
“Hyvä, rento palvelu. Erityisen kiitollinen olin siitä, että myös lasten annoksiin oli panostettu.”
“Hyvä sijainti ja todella hyvä ruoka.”
“ihan ok paikka, vaikka lempiateriani olikin poistunut listalta”
“Tarjoilu oli sujuvaa ja ripeää! Ruoka oli hyvää! Tarjoilijan suosittelema talon viini oli hyvää! Irish-coffee oli erinomainen (monesti se tehdään liian makeaksi) Henkilökunta oli huomiota herättävän reipasta ??”
“Kalliit drinkit”
“Palvelu toimii.”
“Hyvä tunnelma ja palvelu.”
“Palvelu erittäin hyvää ja ammattitaitoista (meitä palveli harjoittelija ja oikea työntekijä). Pienen happihyppely jälkeen tuli tilaamani juoma heti pöytään! Ainut miinus ruuasta; bataattilankut olivat lötköjä eikä rapeita (molempien annoksessa) ja oma kasvishampurilaisateria oli makumaailmaltaan vähän tylsä. Kaksi pihviä oli liikaa, toinen jäi valitettavasti syömättä.”
“Perushyvä kokemus”
“Lounaslistalta löytyi jokaiselle jotakin, ruoka oli maittavaa ja laitettu kauniisti esille. Henkilökunta oli ystävällistä, palvelu selkeää ja ravintola oli viihtyisä.”
“Hyvät drinkkitarjonnat ja ammattitaitoinen henkilökunta: osasi suositella sopivia sekä teki toiveideni mukaan.”
“Hinta ja laatu on kohdallaan ja palvelu pelaa ??”
“Huippu paikka”
“Lounas burgeri oli hyvä, pienet limut aika hintavat. Jouluinen salaattipöytä hyvä”
“Ruoka oli hyvää, palvelu toimi ja muutenkin mukava paikka ruokailla. Lisäksi ruoka tuli nopeasti”
“Oikein hyvä annos.. tarjoilija suositteli annokseen salaatin perunoiden sijaan ja oli oikein hyvä ja maittava annos.. ??”
“Ruoka ja henkilökunta erinomaista”
“Lounas annos oli hyvän makuinen mutta aika pieni. Miehelleni jäi nälkä.”
“Perushintainen perusravintola ei tule pettymyksiä”
“Varma valinta aina”
“Aina yhtä ihana henkilökunta ja mahtavat, maistuvat tuotteet. Tulee hyvälle mielellä aina kun Amarillossa käy! Henkilökunta aina suosittelee ja varmistaa tyytyväisyyden ruokailun aikana. Ja aina kaikki ovat niin hyväntuulisia, iloisia ja hymyileviä! Kuopion paras ravintola!”
“Maistuva ruoka ja hyvä palvelu”
“lounas ja sen salaatit saisi olla monipuolisemmat”
“Henkilökunta oli ihan mukavaa ja, mikä tärkeintä: ruoka oli superhyvää! Ravintola on kivalla paikalla ja lähellä kaikkea.”
“Mukava, tasalaatuinen, bonukset”
“Ihan perus Amarillo, mielestäni jokaisessa Amarillossa on aina kyllä hyvä palvelu ja erinomainen ruoka :)”
“Erittäin ystävällinen henkilökunta ja viihtyisä ympäristö”
“Hyvä ja toimiva ravintola, tyydyttää tarpeen kuin tarpeen. (Ruokaan ja yhdessäoloon liittyen) Mielyttävät ja tyylikkäät tilat! Toimii säällä kuin säällä!”
“Hyvä ruoka, hyvä palvelu”
“Koska ruoka on tosi maukasta,annokset isot, palvelu laadukasta. Viihtyisä ympäristö ja keskeinen sijainti.”
“Tilasin ruoan kotipakettiin puhelimitse. Puhelimessa todella ystävällinen palvelu. Itse erittäin allergisena en voinut syödä sitä tätä enkä tuota, mutta minulle ehdotettiin aina vaihtoehtoja, ja saatiin koottua minulle sopiva annos! Ruoka oli pakattu hyvin folioon, joten se oli lämmintä vielä kun pääsimme kotiin saaristokaupunkiin☺️.”
“Kaikki toimi hyvin.”
“ruoka oli hyvää, mutta menulista olisi voinut olla monipuolisempi/laajempi”
“Kaikki toimi hienosti.”
“Amarillo on aina varma valinta, oli kyseessä treffi ilta tai kavereiden kanssa illanvietto”
“Ruoka todella maittavaa, tästä pisteet. Tarjoilija ei tullut missään vaiheessa kysymään haluaisinko tilata jotain lisää, laskun jouduin pyytämään tiskiltä ja siinäkin sain odotella jonkun tovin. Juomia ostavat asiakkaat ilmeisesti kannattavampia asiakkaita.”
“Palvelu ja ruoka oli mieleenpainuva”
“Todella hyvä salaattipöytä lounaalla. Rento, mukava tunnelma.”
“Hyvää ruokaa ja mukavaa tunnelmaa”
“Ruoka oli hyvää ja maittavaa”
“Hyvä palvelu ja sijainti on hyvä”
“Mukava ravintola jossa miellyttävä ja osaava henkilökunta. Hyvää ja maukasta ruokaa”
“Ruoan laatu vaihtelee. Välillä on tosi hyvä ruoka ja välillä annokset liian pieniä. salaatti pöytä on aika usein sama ja aika vaatimaton.”
“Amarillosta saa Kuopion parhaat burgerit, ja henkilökunta on aina erittäin huomaavainen ja heistä saa positiivisen vaikutelman!”
“Tarjoilija tuli sopivan monesti kysymään tarvitseeko lisää juomista ja miten on maistunut sekä äitin ollessa tilaamatta mitään, hänet otettiin silti erittäin ystävällisesti vastaan ja tultiin vielä myöhemmin kysymään, että oletko varma ettet kaipaa mitään juotavaa edes, mikä oli mukavasti tehty. Sain myös helposti lisää juotavaa kun sitä halusin ja palvelu oli nopeaa ja ammattitaitoista.”
“Lounas oli hyvä.”
“Korona-aikana avara ja tilava ruokapaikka.”
“Helppo asioida”
“Kaikki oli oikeasti hyvä. Olimme tyytyväisiä tarjouksen ja tunnelmaan. Tulemme ihan varmasti takaisin. Teette hyvä työtä. Kiitos kokemusta.”
“Aina ystävällinen palvelu ja erinomaista ruokaa”
“Oli ihana rauhallinen pöytä viime käynnillä”
“Auton parkkipaikan löytyminen päivällä tuotti hieman hankaluuksia, muuten oli oikein mukava käynti.”
“Ruoka perus hyvää tasoa, ehkä itse olen hieman pettynyt tähän uuteen listaan, jonka takia en välttämättä suosittele.”
“Rento paikka, ei erikoisempaa huomiointia”
“Ruoka oli hyvää, ravintola viihtyisä ja ruoka ja lasku tulivat nopeasti. Sujuvaa toimintaa.”
“Miellyttävä paikka, viihdyin hyvin”
“Ravintolassa käynnistä jää aina hyvä mieli. Siellä on aika hyvä tunnelma ja aivan loistavaa ruokaa. Minun lempiravintola.”
“Hyvä ruoka, ihana sisustus ja hyvä tunnelma”
“Palvelussa ja hinnoittelussa on petrattavaa”
“Oma ruoka OK, kaverin lohi ylikypsä ja suolaton, toisen annos puutteellinen, kolmannen liian suolainen”
“Laadukas paikka, hyvä ruokalista; mutta kuitenkin rento meininki”
“Henkilökunta oli ammattitaitoista ja ruoka maukasta. Olimme 6 hengen porukalla ja ruoka tuli nopeasti ja yhtä aikaa.”
“Hyvä tunnelma, helppo tulla.”
“Hyvä kokemus oli. Rauhallinen oma pöytänurkkaus”
“Hyvä ruoka ja mukava henkilökunta”
“Ruoka poikkeuksetta riittävän lämmintä ja herkullista. Kiva poiketa joskus yksinkin nauttimaan urheilusta ja hyvästä ruuasta. Kaupungin ykköspaikkoja!”
“Hyvä ruoka ja juoma. Lämmin tunnelma!”
“Hyvät ruuat ei maun puolesta jätä tyytymättömäksi”
“Mukava paikka syödä ja hyvää ruokaa ja mukava henkilökunta”
“Mukava ja viihtyisä paikka!”
“Perushyvä joka kerta”
“Miellyttävä ruokailuhetki.”
“Varma valinta ja hyvä ruoka”