Vardagen skiljer oss åt, Amarillo förenar oss!

Amarillo i Kuopio har förnyats! Nya Amarillo förenar såväl vänner som obekanta och får alla att trivas kring samma bord. Amarillo har en fräsch, ledig, okomplicerad och energisk stil. På menyn finns det massor med fräscha smaker och, icke att förglömma, de bästa gamla favoriterna. Självklart bjuds det även på goda drycker och trevlig stämning. I anslutning till Amarillo har även det nya spännande spel- och nöjescentret Feel Vegas öppnats. Den som vill uppleva någonting alldeles unikt ska boka bord vid The Table – en helkväll med god mat och dryck, underhållning och många glada överraskningar!

Kom och testa, du trivs garanterat och hittar nya vänner!

Kundnöjdhet

4,0

Mat (4,1)
Betjäning (4,0)
Stämning (4,0)
Barn (3,6)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 22.09.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Miellyttävän oloinen paikka.”
“kaikki toimii”
“Hyvä ruoka ja hintalaatusuhde kohtaa. Tuttua ja turvallista. Jälkiruokalistan valikoima oli sama kuin 10v. sitten, joten menimme jälkiruualle muualle.”
“Amarillossa on aina hyvät ruuat ja hyvä tunnelma. Mukava tulla treffeille tai syömään kaveriporukalla.”
“Hyvä ruoka ja erittäin hyvä palvelu”
“Yleistunnelma oli mukava, pöytämme oli sijoitettu terassin oven eteen, jolloin tupakan käry kantautui usein pöytään. Myös yhden tarjoilijan hiki haisi valitettavasti todella vahvasti koko seurueemme neniin :/”
“Hyvä lounas”
“Hyvä sijainti, maukas ruoka. Muutama risu kuitenkin vielä; juomat toivoisin pöytään aiemmin, eli jo ennen ruuan tarjoilua. Tupakka haiskahti nenään jonkin verran.”
“Siisti paikka ja hyvä palvelu.”
“Hyvä ruoka, kiva paikka.”
“ystävällinen henkilökunta ja hyvä ruoka”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Ruoka maukasta ja sopivan kokoinen annos.”
“Ihan hyvä kokemus. Kallis hinta ruokaan nähden.”
“Mukava henkilökunta”
“Perus varma ravintola vaihtoehto”
“yeah”
“Avara ja isot tilat. Paljon pöytiä tarjolla. KUPSin ottelu katsomo oli ihastuttavan näköinen. Katsomo oli suositusten arvoinen.”
“Siisti, laadukas pIkka.”
“Kaikkiaan miellyttävä kokemus!”
“Ihan jees. Nachot ei ollut tuoreita ja creme fraiche sekä quagamole puuttuivat. Muuten ihan hyvää ruokaa”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen ja nopea palvelu”
“Olimme kaikki erittäin tyytyväisiä. Tarjoilija oli erikoisen miellyttävä.”
“Tietää mitä saa. Tuttu ja turvallinen.”
“Palvelu ja ruoka olivat hyviä”
“Vastaanotto oli erittäin ystävällistä sekä ravintolahenkilökunts myös. Myös siivous toimi todella hyvin. Kaikin puolin viihdyimme erittäin hienosti koska palvelu oli aivan loistavaa.”
“Taattua laatua. Ruoka on joka kerta hyvää, ja ainut ravintola Kuopiossa jossa tiedän isoja kolpakoita olevan kylmänä. Henkilökunta on tasaisen ammattitaitoista”
“Oli jo aikaisempaa kokemusta ja tämä vierailu sujui, kuten aiemmatkin. Seurueessa 4 hlöä iät 7-74. Myös lapset olivat annoksiinsa tyytyväiset.”
“Don Ama ei missään nimessä ollut tulinen, lähes mauton. Puuttuikohan siitä se tulinen majoneesi...? Talon Burgerissa piti olla tomaattimajoneesi-dippi mutta oli pelkkä ketsuppi. Kannattaa jättää ruokalista pöytään jotta voisi jo etukäteen katsella jälkiruokia... Ei jaksa enää täydellä mahalla odotella ruokalistaa... Jos sen olisi voinut selailla jo ruokailun aikana, olisi ehkä tullut jotain valittua... Menetätte rahaa tällä systeemillä...”
“Ok paikka”
“Ruokalista on melko tavanomainen, vaikka valinnanvaraa onkin runsaasti. Perusmaut vähän peittyvät monenlaisiin kastikkeisiin. Kaipaan pieniä salaattiannoksia ja keittoja - varsinkin lounasaikaan. Voisiko ravintola elvyttää vanhan tavan eli luoda päällystettyjä voileipiä, joissa maut eivät olisi samaa kuin annoksissa, vaan esim. katkarapu-, lohi- ym. päällysteitä? Onkohan klassikko oopperavoileipä muuttunut kokonaan hampurilaiseksi? Tosin nuoriso ei niitä taida harrastaa. Ravintola on avara (korona-aikaankin sopiva), mutta päiväsaikaan aika 'tumma'. Ehkä sävytys sopii seurusteluravintolaan. Terassi ei ole kovin houkutteleva - tosin lokit kyllä viihtyivät.”
“Käynti ravintolassa perheen kanssa oli kaikin puolin positiivinen. Uskoisin että myös seuraava ravintola reissu tapahtuu amarillossa.”
“Hyvä siisti ravintola ja mukavat henkilökunnat. Olen tyytyväinen joka kerta kun käyn.”
“Perus, hyvä paikka. Mainettaan parempi”
“Aina perushyvä ruoka ja tunnelma”
“Ruoka todella hyvää niin lasten kuin aikuisten mielestä??”
“Maukas ruoka”
“Todella hyvä ruokailupaikka!”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää”
“Kaikin puolin mukava kokemus”
“Yleisilme siis siisti mutta jatkuvana ongelmana niinkuin monissa muissakin s-ryhmän ravintoloissa on valitettavasti tahmaiset,pinttyneet pöydät. On epämiellyttävää laskea kädet pöydälle koska pöydän huolellinen pyyhkiminen on kuukausien saatossa laiminlyöty, sen on oltava niin, ei ne muuten olisi sen tuntuiset. Tarjoilija oli oikein mukavan nuorekas!”
“Ruoka hyvää ja laadukasta. Asiakaspalvelu erinomaista ja tunsin itseni todella tervetulleeksi”
“Todella ihana asiakaspalvelu koko illan ajan! Seurueeltamme tultiin tasaisin ja sopivin väliajoin kysymään, otammeko lisää juomaa/onko kaikki hyvin. Tarjoilija käytti tilanteeseen sopivaa ja meihin purevaa huumoria loistavasti, jonka vuoksi olomme olikin hyvin tervetullut. Yksi piste lähti siitä, että huomasimme saimme eri olutta kuin tilasimme, mutta onneksi sekin maistui. Huomasimme olut virheen vasta maksettuamme isomman laskun ja yksi seurueemme jäsen kävi ostamassa tilaamamme Sandelsin ja älysi makueron edelliseen. Emme kuitwnkaan kokeneet tarpeelliseksi huomauttaa asiasta, koska olimme muilta osin asiakaspalveluun erittäin tyytyväisiä.”
“Enempivaihtoehtoja liharuualle”
“Mukava tuttu ja turvallinen paikka.”
“Viihtyisä ravintola. Terassi kiva. Hyvä hintataso. Tilaamani ruuan maku ei vastannut odotuksia. Ruokalistalta ei löytynyt montaa mieleistä vaihtoehtoa, joten itse asioin todennäköisesti harvemmin.”
“Hyvä ruoka ystävällinen palvelu ammattitaitoisia muutamia tarjoilijoita”
“Mukavan oloinen paikka, ruoka monipuolista, henkilökunta ystävällistä porukkaa.”
“Ruoka oli hyvää ja tunnelma hyvä.”
“Kiva perusravintola. Ruoka oli melko tulista, olisi voinut olla merkitty listaan.”
“Tarjoilijoita näytti olevan vähänlaisesti suhteessa asiakasmäärään. Tästä johtuen jouduimme palvelua jonkin verran odottamaan. Ruoka oli maukasta ja hyvää, esille laitto kaunista.”
“Hyvä ravintola, jossa kaikki toimi niinkuin pitää.”
“Herkullinen ruoka ja hyvä palvelu; miksi en siis suosittelisi?”
“Sain erittäin hyvää palvelua ja ruoka oli hyvää”
“Kivasti oli remontoitu. Yleisilme yllätti positiivisesti. Raikas. Lista on aika tuttua jo pitkältä ajalta. Kaipasin entistä kanatortillaa menevillä sisuksilla. Joskus kauan sitten oli listalla katkaraputortilla cremefraice ynnä vihreillä täyttteellä. Tätä kun joskus tulisi. Oli mielettömän hyvää. Se oli about 20v sitten. Ottakaa mietintä myssyyn se ??????”
“Amarillo on vuosien aikana ollut vakio ravintolalle ystäväporukalla. Helppo sijainti.”
“Hyvä paikka, hyvä ruoka. Sijainti ei kovin hyvä.”
“Ihan hyvä ruoka. Toki olen käynyt houkuttelevammissakin paikoissa, mutta tämäkin oli ihan hyvä paikka.”
“Ruoka ja palvelu tosi hyvä.”
“Hyvää ruokaa, miellyttävä ilmapiiri”
“Ihana tunnelma, hyvä palvelu, maistuva ruoka.”
“Koska ruoka oli hyvää ja palvelu myös. Kaikin puolin olimme tyytyväisiä??”
“Olut oli hapotonta,mutta vaihto sujui hyvin.”
“Ok ruoka”
“Ruoka on hyvää ja tunnelma mukava, mutta tarjoilija joka meillä oli, oli todella tympeän oloinen eikä saanut oloamme kovinkaan tervetulleeksi”
“Amarillon ruokaa ja tunnelmaa oon aina rakastanut”
“Erittäin hyvää ruoka ja ystävällinen palvelu”
“Erittäin mukava henkilökunta, tunsi olonsa heti tervetulleeksi. Tarjoilijamme oli myös huumorintajuinen sekä tilannetajuinen.”
“Hyvää ruokaa ja juomista, hyvällä sijainnilla.”
“Olimme kaveriporukalla varanneet pöydän ystäviemme syntymäpäivien kunniaksi ja olimme etukäteen pyytänyt että synttäri sankareille valmistettaisiin drinkit heti tullessamme ja meitä ihana palvellut tarjoilia toikin sankareille yllätykset pikimmiten pöytään, ruoka oli todella hyvää niinkuin aina ennenkin amarillossa on ollut sekä nätisti laitettuna ?? maksettaessa laskut menivät sekaisin jota ei heti huomattu mutta ystävällinen tarjoilija korjasi virheen heti huomattua, täys kymppi ????”
“En yleensä ota ravintolassa kanaa, mutta nyt uskalsin kokeilla chicken pocket annosta ja se oli aivan loistava ja nälkä lähti.”
“Ruoka on aina hyvää, henkilökunta ystävällistä ja tunnelma hyvä.”
“Ruoka-annos oli erittäin hyvää ja riittoisaa nam ??”
“Tunnelma ja ruoka hyvää. Menu saisi vaihtua joskus. Palvelu on yleensä ollut todella hyvää, laskua saa monesti odottaa turhan pitkään. Kasvis ja kana vaihtoehtoja saisi olla enemmän.”
“Olemme asuneet ulkomailla n,25 vuotta joten olemme käyneet ravintolssa Suomessa hyvin harvoin muuta aikaisempina vuosina kävimme viikottain Amarillossa. Voimme suositella ystäville.”
“Ruoka-allergiat huomioitiin hyvin ja sai tilattua lisäannoksen nopeasti. Ruoka maistui erittäin hyvältä.”
“Ravintola on viihtyisä ja ruoka on maittavaa. Ainoa pieni miinus siitä, että edellisen vierailun aikaan sattui olemaan Kupsin peli ja meteliä sattui olemaan liikaa pientä juhlaruokailua varten. Toki emme itse asiasta ruokaillessa huomauttaneet, olisimme varmaan voineet vaihtaa pöytää. Ruuhka-aikaan välillä tarjoilijat unohtavat kysyä maistuvatko ruuat, mutta onneksi annoksista ei ole ollut lähes koskaan moitittavaa.”
“Odotimme todella.pitkään ruokaamme ja minun piti mainita tästä henkilökunnalle ennen kuin saimme ruuat.”
“Viihdyin ja ruoka oli hyvää”
“Lounas on jees, tosin nyt lohi oli vähän kuivaa. Joskus toisen kerran ollu parempi.”
“Miinusta hanaveden maksullisuudesta.”
“Todella hyvää ruokaa kohtuu hintaan”
“Erittäin hyvää ruokaa.”
“Viihtyisä ruokaravintola hyvällä sijainnilla Kuopion keskustassa.”
“Oli ainoa baari arki-iltana jossa keittiö oli auki niinkin myöhällä????”
“Ruokaa sieltä saa, mutta ei ihmeempää makuelämystä. Kerran käyt ja tiedät miltä ruuat maistuu.”
“Muuten käynti sujui ihan normaalisti, mutta laskua piti käydä pyytämässä tiskiltä, kun lautasten korjaamisen jälkeen emme saaneet henkilökuntaan kontaktia.”
“Kaikki sujui hyvin. Ruoka ja asiakaspalvelu todella hyvä.”
“Hinnat nousseet ja pieni annoskoko vähensivät todennäköisyyttä.”
“Ravintola on miellyttävä ja henkilökunta ontodella ystävällinen.”
“Hyvää ruokaa ja tunnelma”
“Ruoka oli hyvää,tilava ravintola ja sijainti ok.”
“Lista saisi olla hiukkasen isompi sekä jotain salaattia voisi tulla listalle”
“Aika hyvin meni. En pysty itse syömään suolaista ruokaa ja suolatonta ruokaa on ravintoloista vaikea saada. Sain kuitenkin toivoa, ettei ruokaani lisätä ylimääräistä suolaa ja pystyin syömään. Tarjoilijamme oli tosi ystävällinen ja palvelualtis. Jälkiruoka-annokset ovat muuttuneet, pidin edellisistä enemmän.”
“Olin tyttäreni kanssa menossa elokuviin ja hän ehdotti Amarilloa kun se oli lähellä elokuvateatteria”
“Hyvä ruoka, sujuva palvelu”
“Yleensä kukaan ei halua ketjuravintolaan, joten siksi suosittelisin jotain muuta, mutta jos tuttava ilmaisisi, että ketjuravintolakin on ok, niin sitten voisin suositella”
“Ei amarillossa muuta huonoa, kuin sen tuttuus. On kiva kokeilla välillä uusia pienempiä ravintoloita.”
“Kiva ravintola”
“Paikka keskustassa sitävarten valitsimme sen.”
“En suosittele yleensä mitään, vastaan jos kysytään.”
“Perus rento ravintola. Iltaan sopiva ruoka menu juoman kanssa”
“Amarillo on takuuvarma paikka: aina superystävällinen henkilökunta, palvelu pelaa ja ruoka aivan huippuhyvää! Täyden kympin paikka!”
“voin kyllä suositella”
“Parhaimmat ruuat missä olen koskaan syönyt. Soi aina hyvää musiikkia. Tosi ystävällinen, iloinen ja asiakaspalveluhenkinen palvelu, jää aina hyvä mieli kun teillä asioi + tietty bonukset on kanssa kiva juttu????????????”
“Hinta-laatusuhde hyvä. Sijainti erinomainen.”
“Ylihintainen ihan satasella”
“Hyvä ja tasainen laatu, ripeä, reilut annokset”
“Miellyttävä kokemus”
“Asiointi oli sujuvaa. Allergiat otettiin huomioon hyvin”
“Kiva tuttu paikka. Tv ruudit vievät huomiota, voisiko ne peittää ja näyttää heiluvaa ärsyttävää urheilu kuvaa vain matsien aikana”
“Mukava tunnelma”
“Perusasiat kunnossa. Hyvä valikoima ruokaa ja juomaa. Hintataso korkeahko.”
“Viihtyisä paikka, hyvät pizzat”
“.”
“Amarillo on helppo valinta, jos on monesta ruokavaliosta olevia ihmisiä. Mukavan rento tunnelma, mutta kuitenkin siisti ja selkeä. Itselle yksi vakio annos, joka aina varma valinta.”
“Hyvä paikka hyvät ruat. Vaihtuva annos voisi vaihtua useammin.”
“Hyvä mieli jäi vierailusta, ruoka oli hyvää.”
“Yleisvaikutelma oli tosi jees”
“kyllä sieltä saa varmaan hyvää ruokaa .Edellisellä kerralla oli kokki laittanut tarjoilian kysymmään oliko ruoka meistä oikein valmistettu:?OLi kyllä , olemme itsekin talos alan ihmisiä. Käymme joskus vertailemassa eri paikkojen ruokia.Harmittaa jos hyvät aineet pannaan teolla pilalle.”
“Vaivaton vierailu perheen kanssa. Ruoka tuli nopeasti ja palvelu oli hyvää.”
“Amarillosta saa aina taatusti aina hyvää ruokaa ja hintakaan ei ole paha”
“Palvelu ystävällistä ja synttäreitä olisin isolla porukalla huhtikuussa viettänyt, mutta korona sotki suunnitelmat”
“Kokemus oli miellyttävä, henkilökunta ystävällistä, koronahygieniasta huolehdittiin ja ennenkaikkea ruoka oli erinomaista. Otimme lihaplaten.”
“Hyvä sijainti ja ystävällinen palvelu??”
“Hyvä ruoka”
“S-ketjun ravintola. Vastaavia paikkoja myös muualla.”
“Mukava paikka”
“Hyvä ruoka ja palvelu.perus setti”
“Ravintolan ilmapiiri hyvä mutta erikoiset nimet annoksilla ja pienet annokset ja kuitenkin hyvin hintaviaja vedestä otettiin maksu”
“Tullessamme ravintolaan mies tarjoilija otti meidät vastaan ja sanoi että etsii meille pöydän. Aikamme odotettuamme huomasimme että mies lähtikin palvelemaan aivan toisia ja jonkin ajan päästä tuli nais tarjoilija ottamaan meidät vastaan aivan kuin olisimme juuri tulleet ravintolaan. Ruoka oli hyvää, chicken pocketin kana oli vain jokseenkin ällöttävää ja jäi syömättä. Muuten palvelu pelasi hyvin.”
“Hidas palvelu vie vähän pisteitä.”
“Ruoka-annoksen hinta/laatusuhde erittäin hyvä, maku mainio ja tarjoilija iloinen ja ystävällinen. Palvelu oli nopeaa.”
“Ravintola oli iso ja tilava, pelvelu nopeaa ja miellyttävää. Ainoastaan ravintolan sijainti kujalla ei ollut edukseen ravintolalle.”
“HYVÄ RUOKA”
“Palvelu pelasi vaikka asiakkaita oli paljon. Ruoka oli tosi hyvää.”
“Ruoat on aina maistuvia, palvelu ystävällistä, kaunis sisustus, S-bonus ja kotoisa tunnelma houkuttelevat Amarilloon kerta toisensa jälkeen.”
“Tunnettu ravintola, jos haluaa TexMex ruokaa, se on oikea valinta.”
“Kaikki sujui ja oli miellyttävää, ruoka oli hyvää.”
“Todella hyvä ruoka ja hinta taso hyvä. Olenkin kaikille suositellut Amarilloa omien hyvien kokemuksien takia.”
“Kävin syömässä teillä eräs lauantai ja palvelu oli erinomaista ?? vietin syntymäpäivääni ja jälkiruoka oli kauniisti koristeltu, iso kiitos ❤️ Kuopion Amarilloon on aina ihana tulla, koska palvelu on ihanaa ja henkilökunta on iloista?? hyvä te kaikki, jatkakaa samaanmalliin ??”
“Tullessa ravintolaan vastassa oli tosi töykeä asiakaspalvelija . Jäimme miettimään ruokia ja onneksi toinen tarjoilija tuli palvelemaan meitä , pelasti tilanteen. Alkukohtaus vaikutti arvosanoihin .”
“Hyvä ruoka, joka sopivan hintaista. Ystävällinen henkilökunta.”
“Hyvvää oli”
“Onnistunut ilta”
“Ihan ok ravintola. Annokset hyvänkokoiset. Ruuan laatu kuitenkin heikentynyt viime vuosina ja meidän perheen suosikit (mm. garlic steak ja chicken bolillo) jääneet listalta pois, joten myös meidän vierailut harventuneet merkittävästi.”
“Käymme usein ravintoloissa syömässä, kokemus oli positiivinen muttei erityisen mieleen painuva. Suosittelisin ravintolaa tietenkin jos asiasta tulisi puhe.”
“Ystäväni oli saada gluteenillisen annoksen gluteenittoman sijaan. Annos oli jo hänen nenänsä alla. Tapahtunutta pahoiteltiin ja hyvitettiin alennuksella. Mutta minusta tämä virhe oli vakava.”
“Ruokien tulossa kesti aivan liian kauan huomioiden ravintolan profiilin”
“Erittäin hyvä ruoka, sujuva palvelu. Pimeähkö valaistus ja taustamusiikin laji eivät vastaa ihan omia mieltymyksiäni, mutta silloin tällöin mukava käydä hyvän ruoan takia”
“Kiva palvelu ja hyvä ruoka”
“Ei moitittavaa”
“Mukava tunnelma, osaava henkilökunta ja maistuva ruoka.”
“Kaikki meni muuten hyvin, paitsi tilattua lisuketta ei tullut annokseen. Tuli väärät lisukkeet Kahdesti, mutta niistä ei erikseen tarvinnut maksaa lisää”
“Ruoka vastasi odotuksia ja viihdyimme hyvin porukallamme.”
“Hyvää ruokaa. Melko hinnakas ja usein todella hidas palvelu, aikaa täytyy varata.”
“Tultiin isolla porukalla, kaikki sujui loistavasti ja tarjoilijalla oli ihan huippu huumorintaju ja muutenkin hoiti hommat ihan täydellisesti!!”
“Palvelu hyvää ja paikka viihtyisä. Ruoka maukasta.”
“Maukas ruoka ja ihan viihtyisä paikka.”
“Palvelu pelaa, ruoka ehkä vähän perustasoa”
“Hyvää ruokaa, hyvä palvelu ja ympäristö.”
“Amarillo jo perus ruokapaikka vuosien aikanaollut ystäväporukan kanssa.”
“Ei mitään valitettavaa, kaikki ok.”
“Onhan se nyt vitun jämäkkä ravintola.”
“Ystävällinen ja osaava henkilökunta”
“Mukava ja rento paikka tulla kumppanin tai kavereiden kanssa viettämään iltaa ja syömään hyvää ruokaa.”
“Amarillo Kuopio on vaan <3”
“Ei mitään negatiivista sanottavaa. Yleisilme Kuopion Amarillossi hyvin miellyttävä.”
“Kaikki sujui hyvin, kiitos ravintolan työntekijöille siitä.”
“Jos tilaan paistettuja vihanneksia ja saan 95% PAPRIKAA, niin mielestäni ruokalistassa on virhe.”
“Ruoka on hyvää ja asiointi sujuvaa.”
“Ei mitään huonoa sanottavaa”
“Ruoka oli erinomaista. Myös salaattipöytä on hyvä.”
“Ystävällinen palvelu, maukas ruoka ja runsas salaattipöytä”
“Kiva terassi, hyvä ruoka, saa bonusta”
“Loistava tunnelma, maukas ruoka ja erittäin hyvä palvelu”
“Hyvä ruoka, osaavat kokit. Mukava henkilökunta, varsinkin tarjoilijat.”
“Koska koronarajoitukset ei olleet vielä purkautuneet, oli lista pienempi kuin normaalisti. Pöydissä ei ollut haarukoita riittävästi koko seurueelle. Tarjoilija oli rento savolainen mikä oli kiva asia koska aina ei tarvitse pönöttää ?? Ravintola oli vasta auennut joten oli rauhallista syödä.”
“Ok”
“Hyvä ruoka ja tunnelma. Helppo tulla.”
“Hyvää ruokaa ja mukava henkilökunta”
“Hyvää ruokaa ja viihtyisä ravintola”
“Asiakaspalvelijat olivat todella mukavia ja ammattitaitoisia, ruoka oli todella hyvää ja ravintola oli siisti. Yleisilme ravintolassa oli rento ja luokseen kutsuva.”
“Ravintola on keskeisellä paikalla.”
“Ok ruoka ja kiva paikka”
“Hyvä kokonaisuus ja ystävällinen henkilökunta.”
“Hyvä palvelu ja ruoka aina”
“Helppoa ja hyvää”
“Pe 26.6 olimme kaverin kanssa syömässä klo 19-20.30 välillä. Tarjoilija-nainen oli uusi, emme olleet nähneet häntä aikaisemmin. Hänen asenteensa oli epäkohtelias, ei oikein hymyä, palvelualtiutta tai tuntui ettei hän olisi halunnut edes olla töissä juuri silloin. Kuopiossa on yleensä ollut tosi hyvä palvelu ja tervetullut olo. Olin juuri kehunut kaverille paikkaa.”
“Aina hyvää ruokaa ja juomaa”
“Hyvä fiilis amarillossa. Hämyisän mukava tunnelma ja ok ruoka”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Ei valitettavaa, hyvä kokemus!”
“Ruoka oli maistuvaa ja miljöö kunnossa. Valinnanvaraa tosin voisi olla listalla enemmän tai ehkä mahdollisesti muutoksis listaan useammin niin listan voisi pitää suppeampana (vs aikaisempaan amarillon listaan)”
“Korona supistanut alacartelistaa”
“Varma ja hyvä vaihtoehto”
“Maittava ruoka, palvelu hyvää.”