Rosso är finländarnas egen italienska restaurang som är en plats för glatt umgänge. Bordet dukas med antipasti och pizzor – icke att förglömma moderna pastaklassiker, härliga italienska viner och läckra desserter. Rosso är en restaurang dit du är välkommen i vilket sällskap som helst!

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,1)
Betjäning (4,3)
Stämning (4,2)
Barn (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 11.08.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“ihan hyvä paikka ruokailla!”
“On sujuvaa käydä siellä, kun odottelin miestäni sairaalasta.”
“Hyvä ruoka ja hyvä palvelu.”
“Hiukan kaipaisin lisää vaihtoehtoja liha, kana ja kalaruokiin. Jokin täytteellinen uuniperuna vaihtoehtokin olisi houkutteleva.”
“Vastasin että minulle ei suositeltu mitään, mutta olin jo syönyt muualla ja tiesin jo tullessani mitä haluan. Ilmaisin selkeästi että haluan vain jälkiruoan ja juotavaa, joten työntekijä toimi aivan oikein ja ammattimaisesti lukiessaan asiakkaan toiveita eikä tyrkyttänyt ylimääräistä. Paras ravintolakokemus pitkään aikaan. Työntekijät myös hauskuuttivat viereisen ison pöydän seuruetta ja minuakin nauratti. Täydet kymmenen pistettä!”
“Ruoka ja palvelu hyvää.”
“Maut ovat useimmiten erittäin hyviä”
“Mukava käydä ??”
“Hyvällä paikalla ja viihtyisä tunnelma. Hyvä ruoka ja hintataso lounalalla-”
“Todella mukava tarjoilija ( vanhempi rouva)”
“Hyvä ja ystävällinen palvelu. Hyvä ruoka ja sopivasti vaihtoehtoja. Hyvät lounasvaihtoehdot.”
“Ihan kelpo paikka”
“Ammattitaitoinen ja ystävällinen tarjoilija, alkupalasalaattipöytä hyvä, lastennurkkaus plussaa.”
“Tuetaan paikallisia firmoja”
“Ekaa kertaa käytiin lasten kanssa ja toimi hyvin rosso brändi luotettava”
“Hyvä ruoka”
“Viihtyisä ravintola, Koronasta johtuen ruokalista toki suppeampi. Asiakaspalveluhenkinen henkilökunta. Tietysti välillä ruokaa joutuu odottamaan. Tiedän, että tuskin tulee tapahtumaan, mutta haluaisin takaisin Raastepöydän antipastopöydän tilalle, mutta nykyisin käytössä kaiketi kaikissa Rossoissa Antipastopöytä alkusalaatteina.”
“Ruoka olisi pettymys, ihan harmitti valintani, annos oli riittävä musiikki oli liian kovaa, ihmettelen nkin kun aiks oli klo 14-16 välillä vähän jäi ihme kuva siitä.”
“Tarjoilija esitteli ravintolan uuden listan tuotteita, suositteli erikoisuuksia ja hyvä makuja.”