Rosso är finländarnas egen italienska restaurang som är en plats för glatt umgänge. Bordet dukas med antipasti och både romerska och napolitanska pizzor – icke att förglömma moderna pastaklassiker, härliga italienska viner och läckra desserter. Rosso är en restaurang dit du är välkommen i vilket sällskap som helst!
 
Där Rosso finns, finns också Italien

Kundnöjdhet

4,1

Mat (4,0)
Betjäning (4,2)
Stämning (4,0)
Barn (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 23.04.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Sijainti, joustava palvelu, kilpailukykyinen hinnoittelu”
“Edellisen kerran lounasaikaan aterioidessan kana/peruna-annostelu oli epäsuhtainen; kanaa sai hakemalla hakea... Viime lohiannoksessani lohi oli hiukan ylikypsää/kuivaa.”
“Ravintolassa on viileä olla, inhottava syödä ja nauttia olostaan kun on kylmä. ja tämä tosiaan joka kerta kun käyn, toki tämä on yksilöllistä varmasti, mutta silti inhottavaa.”
“Laadukas”
“Rauhaisa tunnelma, jos haluaa keskustella ruoan yhteydessä”
“Hidas ruoan toimitus”
“Ystävällinen palvelu ja maukas ruoka sekä alkusalaatti.”
“Hyvin suunniteltu ravintola”
“Viime kerralla jäi palvelusta hyvä mieli.ruoka maittavaa palveleva henkilö osui kohdalle...oli ilo käydä.”
“Osa henkilökunnasta ei osaa edes kassaa käyttää..jäi alennukset saamatta toissa kerralla...seurasin niin useammalta asiakkaalta. No asiakkaan korttia syytettiin...kävin samantien kaupassa..toimi....automaatilla niin toimi....ei vaan nuori nainen hommiaan osannut.”
“Herkullinen ruoka ja hyvä salaattipöytä.”
“Tarjoilija oli ystävällinen, iloinen. Kerrassaan mainio nuori nainen. Todella hyvä asiakaspalvelussa❤”
“Homma toimii eli palvelu ja tarjoilu”
“Käyn senverran usein että menu alkaa olla tylsä. Viinivalikoima aika köyhä vaikka olemme Italialaisessa ravintolassa niin olemme kuitenkin Suomessa. Uuden maailman viinejä lisää esim. Argentiina. Toinen peruste on se että Suomalaiset haluavat monen maan viinejä yhdestä ravintolasta ettei tarvitse valita ravintolaa viinin mukaan jos ymmärrätte mitä tarkoitan jos ette niin voin yrittää selittää??”
“Lounaspitsani oli palanut. Söin sen osittain, koska lounasaikani rajallinen enkä olisi ehtinyt tilata uutta. Mielestäni kokin pitäisi olla tarkempi siitä mitä pöytään päästää.”
“Hyvä lounasravintola :)”
“henkilökunta oli todella hyväntuulista ja ystävällistä”
“Enemmän perinteisen rosson tyylinen kuin esim Kouvolan keskustan Rosso”
“Perus hyvä ravinteli”
“Ruoka oli hyvää ja sen sai nopeasti. Tilasimme pitsat mukaan.”
“Vähän synkkä ja hämärä valaistus.”
“Erittäin maukasta ruokaa.”
“Ei ainaskaan lounasaikaan lapsiystävällinen paikka. Kun lounasta ei ole saatavilla lapsille edukkaampaan hintaan. 10 e lounas on kallis 1vuotiaalle lapselle, on eri asia jos tulemme viikonloppuna tai illalla syömään, jolloin tilaamme listalta lapsille suunnatun ruoka-annoksen.”
“Hyvä sijainti, helppo löytää, hymyilevä hyväntuulinen henkilökunta ja hyvä ruoka.”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää.”
“Rauhallinen ja viihtyisä paikka, ruoka oli hyvää”
“Hieman hitaanpuoleinen palvelu, vaikkei asiakkaita juurikaan ollut. Ruoka hieman liian suolaista ja hedelmät salaattipöydässä oli jäässä”
“Viihtyisä paikka ja rauhallinen tunnelma”
“viihtyisä. rauhallinen.”
“kalaruokavaihtoehtoja vähän ja hinta melko korkea.”