Rosso är finländarnas egen italienska restaurang som är en plats för glatt umgänge. Bordet dukas med antipasti och både romerska och napolitanska pizzor – icke att förglömma moderna pastaklassiker, härliga italienska viner och läckra desserter. Rosso är en restaurang dit du är välkommen i vilket sällskap som helst!
 
Där Rosso finns, finns också Italien

Kundnöjdhet

4,1

Mat (4,1)
Betjäning (4,2)
Stämning (4,0)
Barn (4,5)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 13.11.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä ruoka ja ystävällinen henkilökunta. Rauhallinen.”
“Ruokaillessani ystävättäreni kanssa 27.10. n. klo 17, huomio kiinnittyi nuoriin ystävällisiin ja iloisiin tarjoilijanaisiin. Toiminta oli asiantuntevaa. Plussana tietysti: ruoka oli erittäin maukasta!”
“aukioloajat”
“likaiset istuimet”
“Ruoka on hyvää ja henkilökunta on ystävällistä.”
“Hyvä kylmäsavulohiannos.”
“Kehno raastepöytä.”
“Hyvä ruoka sujuva palvelu”
“Ei muuta ku vaihtakaa jälkkäri kahvin paikkaa huonossa paikassa nyt siin tiskillä missä muut tilaa ja salaattipöytä ihan selän takana joten ahdas paikka kahvin hakijoille”
“Itse tilasin gluteenittoman ja normaali pizzan puhelimitse. Kävin hakemassa illaksi kotiin syömistä, joten joihinkin kysymyksiin en olisi pystynyt vastaamaan, mutta kohtia ei voinut jättää tyhjäksi. Palvelu puhelimessa oli ystävällistä. Ja niin pienikin asia kuin se, että pizzalaatikon päällä huomaa lukevan kotona, että 'herkullista ruokahalua', piristää syksyistä mieltä. Gluteeniton pizza oli hyvää ja jos haluan tulevaisuudessa herkutella, niin pidän Rosson pizzan mielessä koska raaka-aineet näytti ja maistui laadukkaille. Todellakin parempi vaihtoehto 'Turkkilaiselle pizzalle'.”
“Voisitte olla ensimmäisiä jotka saisi gluteenittomasta pizzapohjasta hieman maukkaamman ja ei niin kuivan. Pizzapohja ei ollut pahaa, mutta hieman kuivaa ja mautonta.”
“Hyvä ruoka, mausteet kohdillaan ??”
“Salaatit voisivat olla runsaammat”
“Henkiökunta on ystävällistä ja huomaavaista.”
“Jo edellisellä kerralla kyselyssä toivoin annokseen jotakin tuoreita/höyrytettyjä vihanneksia mukaan paistettujen sijaan. Muuten ruoka oli hyvää.”
“Mukavat tilat, siisti ulkoasu ja rauhallinen tunnelma”
“Ystävällinen henkilökunta ja hyvä ruoka. Meidät huomioitiin asioidessamme Rossossa.”
“Tällä käynti kerralla ei mitään. Aiemmin olen muilta kuullut, että hintataso olisi kallis.”
“Tarjoilijan palvelualttius ja ammattitaito”
“Aikainen keittiön sulkeutuminen”
“Maukas ruoka. Hyvä palvelu ja viihtyisä ympäristö. Hyvä sijainti. S-bonukset.”
“Tarjoilija oli erittäin ystävällinen ja aktiivinen.”
“Allerginenkin saa sieltä itselleen sopivaa ruokaa.”
“Palvelun nopeus, ystävällisyys ja mutkattomuus”
“Siisteys voisi olla paremmalla mallilla, esim. ranskanperuna lattialla ei anna hyvää kuvaa”