Rosso är finländarnas egen italienska restaurang som är en plats för glatt umgänge. Bordet dukas med antipasti och pizzor – icke att förglömma moderna pastaklassiker, härliga viner och läckra desserter. Rosso är en restaurang dit du är välkommen i vilket sällskap som helst!

Kundnöjdhet

4,0

Mat (4,0)
Betjäning (4,1)
Stämning (4,0)
Barn (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 22.09.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Henkilökunta oli tosi miellyttävää ja ruoka maistui, kiitos, oli mukava käydä pitkästä aikaa Rossossa syömässä.”
“Erittäin hyvä palvelu, aurinkoinen terassi, ruoka hyvää. Ehkä hieman aliarvostettu ketjuravintola, joka toimii ihan ok.”
“Erittäin viihtyisä paikka. Olen keliaakikko ja aina olen pysynyt terveenä asioidessani Rossossa. Turvallinen olo tulla syömään vaikka on ruokarajoituksia.”
“Hyvä sijainti, mutkaton paikka”
“Nopeaa ja helppoa”
“Siisti paikka. Henkilökunta mukava.”
“Kaikki toimi”
“Kaikki toimii”
“Annokset liian suuria. Muuten oli kaikki hyvin”
“Ihana palvelu. Hyvä ruoka. Kaikki toimi erinomaisesti.”
“Ystävällinen ja ammattitaitoinen tarjoilija. Miellyttävä käynti.”
“Viihtyisä, kotoinen tunnelma.Henkilökunta huomioi meidät hyvin, mutta saimme kuitenkin rauhassa ystäväni kanssa keskustella, vaikka viivyimme 'tovin' vajaat neljä tuntia??”
“Lounas ihan hyvä”
“Toimiva juttu”
“Taso oli kuten oletimmekin. Salaattipöytä voisi olla monipuolisempi.”
“Turistina kävin eka kertaa elämässäni Kouvolassa. Tuolla oli joitakin kysymyksiä joihin oli pakko vastata vaikka sopivaa vaihtoehtoa ei ollu. Ehkä seuraava Kouvolan reissu 10v päästä. Kannattas miettiä kysymykset siten, että niissä olisi vastausvaihtoehdot ok. Rosso ja palvelu erinomaista. Kysely tässä prosessissa eikoin lenkki.”
“Hyvä sijainti väljää”
“Lounaan lautasannokset pienentyneet ja salaattipöytä huonontunut. Laatu on ruoassa erinomaista! Loistava sijainti, kiva tunnelma.”
“Ruoka oli ihan ok....mutta parempaakin olen saanut ottaen huomioon hinta-laatusuhteen”
“Kouvolassa on paljon hyviä ravintoloita. Rosso on yksi vaihtoehdoista, mutta ei ensimmäiseksi suositeltava.”
“Rosso on viihtyisä perheravintola. Ruoka on hyvää ja annokset valtavan suuria, melkein kuin Itävallassa. Palvelu on aina ystävällistä ja on ihanaa kun voi istua sohvilla eikä jollain kovilla tuoleilla. Rosso tosiaan on vähän kuin joku Keski-Euroopan maiden Gasthaus: rento mutta silti rauhallinen tunnelma. Ainoa pieni miinus tuli tällä kertaa siitä, että parsakaalit olivat ihan kuivia, suorastaan puisevia. Parsakaalin pitää olla mehukas, ja uitettu kuumassa voisulassa. Mutta nämä salaattipöydän yksilöt olivat vähän kuin jotain eläkeläisvanhuksia, jotka ovat ruuan puutteessa näivettyneet.”
“Ystävällinen palvelu”
“Pitkänomainen ravintolatila ei ole aina sopiva työpaikan tarpeisiimme”
“Mukava, rauhallinen paikka. Oltiin syömässä kavereiden ja heidän lasten kanssa eli isolla porukalla mutta kaikki sujui hyvin.”
“Hyvä muistijälki ravintolasta.”
“Kaikki kohdallaan. ??”
“Ihan kuin rossot muuallakin, mukavasti keskustsssa.”
“Kivaa oli”
“Perus helppo lapsiperheille. Aivan loistava palvelu keski-ikäiseltä naistarjoilijalta!”
“Iloinen ja reipas tarjoilija sai hyvälle tuulelle ??”
“Ruokailimme ulkona, kun sää oli suosiollinen. Aurinko tuli kunnolla esille kuin tilauksesta ja jopa tarkeni syödä:-) Ruoka oli kaikkien mielestä hyvää. Itselläni oli sopiva annos, kun otin lasten listalta. Se oli maistuvaa..oli toki nälkä:-)”
“Veganiisia annoksia hieman enemmän kuin 25 vuotta sitten, kun lihaton elämäni alkoi. Mutta Kouvola, niinkö?”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu ystävällistä, en antanut 10 pistettä sillä ruoka ei välttämättä ole kaikkien mieleen (jos ei esim. pidä italialaisesta).”
“Keskeinen sijainti Kouvolassa ja hyvä palvelu.”
“Miellyttävä lounaspaikka.”
“Ystävällinen palvelu, asiakkaan huomioiminen”
“Hyvä palvelu ja hyvää ruokaa”
“Viihtyisä miellyttävä henkilökunta hyvä ruoka.”
“Ravintola ei ole viihtyisä. Henkilökunta erinomainen ja erityisruoka löytyi aivan erinomaisesti??”
“Rosson hinta/laatu suhde on juuri sitä mitä odotinkin. Henkilökunta oli mukavaa ja ammattimaista. Saimme muutamasta viinistä maistiaiset joka helpotti seurueemme päätöstä viineistä. Musiikista laitoin pari miinus pistettä, sillä tilassa soi muistaakseni jotain tilaan sopimatonta suomipop radio tason tavaraa(?) Ehdotan siis laittamaan vaikka jatsia tai jotain kohtuullisen kikkaista kitaramusiikkka. Olisi ollut ihanaa kuunnella jotain hieman stimuloivaa napsuttelu musiikkia ruokailun aikana.”
“Alueella vähän vaihtoehtoja ja siisti paikka ja vielä s-ryhmää”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Ruoka ei ihmeellistä, edellisen kerra parempi”
“Palvelu ja ruoka hyvää.”
“Miellyttävä kokemus.”
“Mutkaton ja toimiva ravintola, jossa kaikki toimii ok”
“Hyvä ravintola”
“Perus ravintola, ystävällinen palvelu”
“Varma valinta”
“Kiva henkilökunta, ihan tarpeeksi valinnanvaraa menussa.”
“Perus Rosso”
“Asiontimme Kouvolan Rossossa oli erittäin hyvä kokemus verrattuna Hyvinkään Rossoon.”
“Pizza oli aika kuiva”
“Ystäväni käyvät täällä ilman suosittelujakin :)”
“No ehkä haastava suositella kun käynti matkalla oltiin.”
“Ruoka oli hyvää, melko pitkään jouduimme odottamaan palvelua pöydässä odottaessamme, ja haimme itse ruokalistat. Tarjoilijalta unohtui muutamia Annoksiin liittyviä asioita. Pyysin että omasta annoksesta olisi voinut jättää kasvikset pois, ruoan makuun ei vaikuttanut, mutta en haluaisi niitä turhaan suoraan roskikseen laittaa. Ja pyysimme että lapsen annos olisi voinut tulla ennen aikuisten, mutta ehkä siinä tapahtui jokin väärin ymmärrys tarjoilijan kanssa. Muuten mukava ravintolakäynti.”
“Hyvä ruoka ja viihtyisä paikka”
“Hyvä ruoka, keskeinen sijainti, ystävällinen ja rento palvelu.”
“Kertoessani olevani haluton käyttämään seisovan pöydän salaattia, minulle tehtiin alkusalaatti suoraan keittiössä. Aivan ihanaa asiakkaan huomioimista ??”
“ihan ok visiitti, tosin tilaamani lehtipihvi- ja ranskalaiset perunat -annos oli hieman kuiva, odotin mehevämpää, mutta henkiökunnan käytös ja toiminta sai tuntemaan itseni tervetulleeksi ja palvelu oli sujuvaa”
“Hyvä sijainti, iso terassi, ruoka ok..”
“Ravintola oli siisti.Hinta/laatu ok.”
“Sisustukseltaan hiukan synkkä ja pimeä. Tarjoilija oli mahtava, joutui pyytelemään anteeksi odotteluamme:. Samaan aikaan tuli asiakassuma. Tämähän on mitoituskysymys, ei tarjoilijan vika, hän oli syntynyt tarjoilijaksi.”
“Kaikki toimi hyvin.”
“ROsso on aina mukava paikka varsinkin kun omalla kotipaikkakunnalla, Kotkassa, ei ole ole enää sitä.”
“Paikka ei ole erityisen viihtyisä kalustukseltaan. Olemme pääkaupunkiseudulta. Mökkimme sijaitsee Kouvolassa.”
“Rosso on varma valinta, kun haluaa hyvää ruokaa. Tällä kertaa meidän annokset olivat kyllä herkulliset myös, mutta annokseen kuuluvia kasviksia ei ollut jostain syystä.”
“Keskeinen sijainti, perusravintola”
“Yksi parhaista pitsoista ja hyvä palvelu”
“Kaikki sujui hyvin ja ruoka oli maistuvaa. Olisimme halunneet vaihtaa lasten ateriaan spagetin (mikä lähtöhinnaltaan edullisempi) mutta se ei onnistunut. Se hiukan harmitti...”
“Henkilökunta unohti lisätilaukseni eli chiöikastilkeen, joten jkuduin sitä pyytämää 2 kertaa. Toivoisin,että siellä olisi valikoimissa vahvoja chilikastikkeiteita esim Poppamiehen tuotevalikoimasta.”
“Ruoan taso on tasaista suht’ hyvää laatua kaikissa Rossossa. Tasaisuus on tietenkin sekä etu että haitta: vieraassa kaupungissakin säästyy isommilta pettymyksiltä, mutta yllätyksettömyys on toisaalta tylsää.”
“Hyvä ruoka kohtuuhintaan siistissä ympäristössä.”
“Hyvä ruoka ja palvelu pelaa!”
“Kaikki toimii”
“Hyvä ja nopea palvelu. Ruoka ihan ok.”
“Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa, ruoka oli hyvää”
“Hyvä pizza”
“Ravintola on siisti ja rauhallinen lounaspaikka.”
“Ystävällisin henkilökunta”
“Hyvää ruokaa kohtuulliseen hintaan??”
“Hyvä kokemus! Erityismaininta ystävällisestä palvelusta!”
“Numero vastaa minun näkemystä.”
“En perustelisi”
“No, kaikki sujui mukavasti ☺️”