Rosso är finländarnas egen italienska restaurang som är en plats för glatt umgänge. Bordet dukas med antipasti och pizzor – icke att förglömma moderna pastaklassiker, härliga viner och läckra desserter. Rosso är en restaurang dit du är välkommen i vilket sällskap som helst!

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,1)
Betjäning (4,4)
Stämning (4,2)
Barn (4,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 13.04.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Löysin mieleistä lounasta, muutoinkin menu on ok."”
“"Ravintolasta tai henkilökunnasta riippumattomista syistä vierailuni jäi hieman lyhyeksi. Koronan aiheuttamien rajoitusten takia ravintola suljettiin totuttua aiemmin, johon en ollut osannut varautua. Muuten käynti oli onnistunut."”
“Ystävällisin palvelu”
“....”
“"Rosso vastasi sitä, mitä tulin sieltä hakemaan. Tuttu konsepti. Sopii taukopaikaksi ohikulkumatkalla vauvan kanssa (löytyy lastenhoitohuone). Aikuiset saivat hyvän lounaan."”
“"Kävin ennen koronaa useammin lounaalla ystävieni kanssa, aina ei ruoka maistunut eikä lounasvalikoimakaan ihan tärpännyt. Mutta tällä kertaa ruoka oli todella hyvää ja oli ihanaa valikoida myös pääruoka useammasta vaihtoehdosta! Pitäkää tämä taso! Oli kivaa, että kysyttiin, että ""maistuiko ruoka"". Joskus sitä kysyttiin myös aikoinaan, mutta kun vastasi kielteisesti, niin henkilökunnalta ei löytynyt vastausta, kun lämmin ruoka ei onnistunut... Lieneekö epäonnistuminen oli ylemmällä tasolla.. Tulen varmasti uudelleen!"”
“Ihana ja lämmin tunnelma. Tarjoilijat ystävällisiä.”
“Epidemia-aikana tilavat ravintolat houkuttavat ja Rossossa pääsi hyvin vaadittavia tartuntaetäisyyksiä noudattamaan.”
“Hyvä ruoka”
“"Voin suositella kolmen t:n periaatteella: taattua, tuttua, turvallista. Ei huono!"”
“"Sijainti hyvä, siisti ja tyylikäs paikka. Ja hauskaa, että ravintolasta pääsee suoraan Sokokselle, jos tarve."”
“Mukava paikka keskellä kaupunkia.”
“"Rosso keskeisellä paikalla, mukava henkilökunta ja ruoka maistui. Kahvila mukava, kävelykatu ....ym kesällä kukkia."”
“Ihan perushyvää. Italialaiseksi ravintolaksi en kyllä laskisi Rossoa. Ruoan taso vaihtelee jonkin verran. Tarjoilijat mukavia.”
“"Tarjoilija vaikutti todella ammattitaitoiselta ja huomioi meitä usein. Lohi oli kuitenkin vähän pettymys, eli seuraavalla kerralla luultavasti valitsen jotain muuta listalta."”
“"Ruoka hyvää, palvelu hyvää ja viihtyisä ympäristö "”
“Rosso takaa laadun ja siistin yleisilmeen. Henkilökunta myös rennon mielyttävä.”
“"Valitsimme listalta ""grillattu lohi"" annokset. Lohi oli varmaan otettu pakastimessa, tuoreus puuttui, maistui oudolta. Tattikastike oli ilmeisesti pussituotetta eikä sekään maistunut hyvältä. Onneksi alkupöytä on nykyisin parempi kuin entinen raastepöytä. Kiitos siitä."”
“Korona otettiin mielestäni huomioon toiminnassa.”
“S-ryhmän ravintolat ovat yleensä ok valinta.”
“Hyvä sijainti ja hyvät eväät”
“"itsellä oli mukava kokemus, suosittelen myös muille"”
“Ihan perus Rossoa. Salaatti pöytään voisi satsata !”
“"Syön aina pikkupitzan ja se on hyvä ja sopivankokoinen eläkeläisnaiselle, ei tarvitse kannella osaa kotiin."”
“"Hyvä palvelu ja ruokakin maistui. Myös ympäristö oli ihan miellyttävä. Nyt korona-aikaan oltiin hetken aikaa ainoita asiakkaita, hetken päästä tuli yksi yksinäinen mies. Aika hiljaista oli, ymmärrettävästi."”
“"Ihan ok, sisustus kolkko"”
“Ruuan valikoima oli suht niuka. Salaattipöytä oli mukava ihana yllätys.”
“"Menu kovin varman päälle, toivoisin enemmän kasvisvaihtoehtoja"”