Presso garanterar dig en egen god stund varje dag. Vi vill värna om den lokala och hemtrevliga kafékulturen. Vårt kaffe bryggs på finländskt sätt och är alltid färskt. Våra bullar, semlor och små bakverk är läckra, gräddade på plats och alltid färska – hos oss är ugnen varm hela dagen. Naturligtvis finns det även rum för godsaker i livet. Låt oss överraska dig: när klockan ringer finns det nygräddade läckerheter i ugnen.

Kundnöjdhet

4,0

Mat (4,0)
Betjäning (4,1)
Stämning (3,9)
Barn (3,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 23.04.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Helppo poiketa kahville /välipalalle ostosten yhteydessä. Erittäin hyvä että homma hoituu yleensä nopeasti ja ilman jonotusta.”
“Tila ja ympäristö hieman ankea.”
“Olin 2v lapseni kanssa tulossa syömään pressoon ja itselläni oli kauppakärri, lapsi ja tarjotin kädessä niin työntekijä oli ihana ja sanoi että voi tuoda tarjottimen ja syöttötuolin pöytään valmiiksi, palvelu oli ystävällistä tykkään. Kiitos”
“Ystävällinen henkilökunta.”
“Kokonaisuutena kaiken kaikkiaan viihtyisä paikka ja henkilökunta palvelualtista sekä ammattitaitoista.”
“Hälinältä suhteellisen hyvin sivussa.”
“Hintataso.”
“Hyvä kahvitella samalla kun käy ostoksilla Prismassa”
“Kätevästi saavutettavissa. Lupsakka meininki.”
“Pientä skarppaamista asiakkaan huolehtimisesta loppuun saakka. Palvelu ei pääty maksamiseen, vaikka ympärillä (työkaveri, laite tms.) olisi kuinka mielenkiintoista tahansa. Kontaktin voi katkaista myös toinen huomioiden.”
“Palvelu oli hyvin ystävällistä ja joustavaa.”
“Tuotteet eivät olleet mitenkään erityisen kehuttavia. Toivon lisää laktoosittomia kahvileipiä ja piirakoita.”
“Myyjä oli ammattinsa osaava henkilö”
“Likaisuus”
“Suosittelen.”
“Nuorehko miesmyyjä-aina hymy kasvoilla! Näkee, että nauttii työstään, saa myös asiakkaan hyvälle tuulelle pelkällä olemuksellaan.”
“Sijainti”
“Pieni valikoima”
“Hyvä sijainti”
“Astiakärry on aina täynnä”
“Miellyttävä ja hyvä sijainti”
“Melko hintava varsinkin kun vertaa muihin ympärilläoleviin.”
“Sijainti ja sain mitä tarvitsin”
“itse kahvilapöydät aika teollisuustyylisiä, saisi olla kutsuvampi”
“Haudutettu tee oli miellyttävä yllätys. Liian harvoin sitä on tarjolla. Makua tosin olisin siihen toivonut enemmän. Korvapuusti tms. kanelipulla oli hyvää ja tuoretta. Palvelu oli miellyttävää.”
“Levoton sijainti.”