Sätt smak på vardagen. Pizza & Buffa är ett okonstlat och avslappnat koncept för god mat – till exempel för hela familjen. Vid sidan av nygräddad pizza innehåller vår lunchmeny alltid hälsosam husmanskost samt även olika sallader och desserter. Kvällstid ordnar vi temafiestor med nya läckra överraskningar. Kom och ät rejält och hemtrevligt, vi lagar maten i dag. Och hela buffén naturligtvis till samma pris. På veckosluten har vi dessutom ett superbt desserturval.

Kundnöjdhet

4,3

Mat (4,2)
Betjäning (4,4)
Stämning (4,2)
Barn (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 07.04.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ruoka on oikein maistuvaa”
“Ihan hyvä ruokapaikka”
“Joustava ystävällinen palvelu”
“En paljon suosittele, jokainen valitsee mielensä mukaan”
“Erittäin ystävällinen henkilökunta otti hienosti huomioon asiakkaan toivomukset ja erityisruokavalion.”
“Helppo, oikeassa paikassa ja hintalaatusuhde kohdallaan.”
“Monipuolinen ruokatarjonta, jokaiselle jotakin.”
“Kiva henksu, kiva ympäristö ja hyvää ruokaa. Jauhelihakin palasi. Olishan se ihan älytöntä että me suomalaiset yritämme pelastaa maailman, kun samaan aikaan kiinalaiset virittävät vaan uusia hiilivoimaloita ja Intia...”
“Ystävällinen ja lapset huomioiva henkilökunta. Ruoka oli hyvää ja maukasta.”
“Lounas aikaan vaikka oli kiire. Kaikki sujui hyvin. Kiitos”
“Nopeasti tavoitettava kauppareissulla,”
“Harvoin suosittelen”
“Hyvä ruoka & siisti paikka.”
“Hyvä valikoima, yleensä ystävällinen henkilökunta. Miinuksena pöytien ja lattioiden sotkuisuus.”
“Asiointi ja ruokailu sujuvaa ja mutkatonta”
“Pitsaa sai odotella,tarjolla vain ananas vaihtoehto. Koska olen ananakselle allerginen. Ei sopinut minulle. Salaatti ok. Mutta odottelu ei ok.”
“Hyvää ruokaa, hyvä valikoima, siisti, henkilökunta ystävällistä ja auttoi heti kun maito oli loppu.”
“Hyvä tarjonta ja ruoka.”
“Buffa on oikein kiva varsinkin nyt remontin jälkeen. Salaattipöytä ok, mutta tietysti on aina parannettavaa - uudistettavaa. Lounaan lämminruoka ei aina ole osunut mieleeni, pizzasta en välitä. Tuntuu, että aika paljon on täytynyt säästää raaka-aineista. Esim. broileripadassa hyvin vähän broileria ja liikaa 'kastiketta'. Toivoisin kevyempiä lämpimiä ruokia ja ehkä vähän uudempia versioita.”
“Tuntuu helpolta poiketa syömään kauppareissulla. Huomattavasti miellyttävämpi paikka ruokailla remontin jälkeen siitä peukut!”
“Loistava palvelu, erityisesti nuori miespuolinen työntekijä oli positiivinen, kohtelias, ystävällinen, ripeä...täysi helmi. Olin tuolla 14.2. N. Klo 16, välittäkää kiitokset hänelle”
“Kokonaisuus oli kympin arvoinen; sekä henkilökunta että ruoka.”
“On helppo tulla ostoksilla käydessä. Pitsa valiokoima on runsas ja muukin pääruoka on kotoisen makuista. Salaattiaineet ovat erikseen, joten jokainen saa tehdä sellaisen salaatin kuin haluaa. Se on tärkeää lasten kanssa ruokaillessa.”
“Iloinen asiakaspalvelu, maistuvat tarjoilut ja Buffan siisti ilme”
“Pitzza oli oikein hyvää ja todella riittoisaa. Hyvä hinta/laatusuhde!”
“Ruoka on aina parasta”
“Hyvä ja edullinen paikka. Ja löytyy kaikenikäisille purtavaa.”
“Kaikki toimii, ruoka on hyvää. Lasten kanssa syöminen onnistuu nopeasti, helposti ja terveellisesti. Veturin puolelta ei löydy ravintolaa mistä saisi lapsille yhtä helposti ruokaa.”
“Ruoka maukasta ja kotitekoisen oloista.”
“Henkilökunta todella mukavia”
“Minulle kerrottiin että gluteiinitonta pizzaa olisi koko ajan tarjolla kun tein pöytävarauksen lasten synttäriseurueelle. Näin ei kuitenkaan ollut vaan se pitikin tilata erikseen ja odotimme sitä 20min.”
“Kiva paikka ja hyvää ruokaa”
“ok, nopea”
“Muuten melko mukava paikka mutta turkkilaisen pizzerioissakin pöydät siistimpiä, lisäksi saman lautasen käyttö kaikille ruokalajeille salaatista nakkikastikkeen kautta pizzaan on tosi outoa ja vie esteettisen nautinnon muuten ihan hyvästä ruuasta.”
“Uusi raikas, kutsuva ja viihtyisä ilme remontin myötä, hyvä ja toimiva kahvi piste jossa on myös hyvää kahvia, runsaasti vaihtoehtoja myös salaatissa, mahdollisuus esittää toivepizza, reilusti istumapaikkoja,”
“Ruoka ei välttämättä ollut ihan huippumaukasta, mutta ei ollenkaan huonoa. Vaihtoehtoja oli ja toiveita kuunneltiin. Oli lähellä Action Parkkia, joten sinänsä hyvällä paikalla ja kätevä hoitaa ruokailu lasten kanssa.”
“Aika rauhaton ja kolkko paikka”
“Ruoka hyvää, kuten palvelukin ja paikkakin nykyään siisti ja viihtyisä. Toisinaan pizzat loppuvat kesken ja niitä joutuu odottamaan.”
“Valikoima on hyvää”
“Tarjonta on heikentynyt aiemmasta”
“Monipuolinen lounastarjonta ja nopea ruokailu.”
“ruikaili toimii sujuvasti omaan tahtiin saa syödäkseen tarpeeksi”
“Puffassa voi mielestäni syödä kahdella tavalla: Jos on kiire, ruoka on heti valmiina, ilman jonotusta/odottelua. Toinen vaihtoehto on sydä rauhassa, eri mauista nauttien.”
“Hyvä palvelu, hyvä monipuolinen ruoka ja allergiat otetaan huomioon!”
“Siellä on helppo ja nopea asioida, vastaa hyvin lapsiperheen kiireiseen tarpeeseen.”
“Paikka on hyvin saavutettavissa ja samalla käynnillä voi hoitaa kauppa-asiat”
“Ihan ok, muttei säväytä. Nouto pizzan tilaamista varten tulisi olla yksinkertainen kuponki, johon tilaaja merkkaisi haluamsa täytteet ja noutoajan ellei nouto ole heti.”
“Hyvä rauhallinen väljä ravintola.Ensimmäisen kerran söin Lindströminpihvejä ja ne oli todella hyviä. Maku jäi suuhun. Pizzat ovat maukkaita.”
“Mukava henkilökunta. Hyvä ruoka.”
“Hiukan piti odotella täydennyksiä buffaan. Osa pitsoista olivat jo pitkään seisseet ja kuivahtaneet. Muuten ok.”
“Ruokailu oli sujuvaa alusta loppuun”
“Nopea ja kohtuuhintainen ruokapaikka pitkillä aukioloajoilla.”
“Viimeinen käynti oli erinomainen, saavuimme hiukan ennen sulkemista, mutta silti meidät palveltiin paremmin kuin koskaan. Ruokailun aikana myös kysyttiin, että olimme varmasti saaneet kaikkea ja olisimmeko halunneet vielä jotain muuta (jäin käsitykseen, että pyynnöstä olisi tehty). Lapsemme ilahtui todella paljon saamastaan huomiosta ja tarroista (lapsi on 2v), mielestämme henkilökuntanne on oikeassa paikassa töissä, sillä palvelu oli erinomaista.”
“Hyvä ruoka. Voisitte enemmän mainostaa mahdollisuutta tilata lempparipizzaa.”
“Ruokien hinta- laatu suhde oli erinomainen. Erilaisia salaatteja mukavasti tarjolla”
“Kaikki sujui täydellisesti! Nuori mies osasi todella hyvin työstää PIZZOJA ????”
“Hyvä ruoka, kilpailukykyinen hinta, nopea paikka syödä.”
“Siisti sopivasti taejottavia.”
“Hyvä pizza”
“Siellä on niin mukava käydä kun nämä nuoret työntekijät ovat palvelualttiita, ystävällisiä ja fiksuja.”
“Edelleen salaattipöytä on sekava”
“Ruoka on hyvää ja sopivan hintaista.”
“S-bonuksen takia myös valitsin paikan. Ja hyvät lihapullat sekä kana siipipalat”
“Pizzaa tuli tipoittain lisää, jotain puuttui koko ajan.”
“Etenkin viime kerralla poikani viisi vuotis syntymäpäivänä hön sai erityishuomiota sekä kassan rouvalta että pizzoja tekemässä olevalta Topiakselta. Ravintolassa etenkin nänä kaksi aina hyväntuulisia ja asiakkaita huomioivia. Ja toki ruoka on maistuvaa ja usein kysytään haluaako jotain pizzaa jota ri ole tarjolla. Myös kasvissyöjälle on aina löytynyt hyvin vaihtoehtoja.”
“Palvelu oli hyvää ja ruoka maistuvaa ??”
“Ravintola an siisti ja viihtyisä. Uudistettu salaattipöytä on aiempaa houkuttelevampi. Pizzoista ei aina heti selviä mitä sisältää.”
“Suosittelen ravintolaan kaikille ,sopiva hinta ja laatu!!!!”
“Henkilökunta on jokaisella käynnillä ollut todella mukava. Pitävät hyvin siisteydestä ja yleisilmeestä huolta, sekä tarkistavat usein jos joku ruoka-aine on loppunut esim salaattipöydästä ja tuovat heti lisää. Tämän takia pystyn ehdottomasti suosittelemaan Kouvolan Pizza Buffaa sukulaisille ja ystäville.”
“Suomea hieman murteella puhuva nainen oli erittäin ystävällinen ja osasi työnsä, sain kuvan että nautti työtään. Teki meille gluteenittoman pitsan ja osasi suositella oikeanlaista jälkiruoka vaihtoehtoa”
“Hyvä palvelu. Saa nopeasti hyvää ruokaa lounastauolla. Raikas ravintola remontin jälkeen.”
“Hyvä, tasalaatuinen ruoka.”
“Kouvolasta löytyy parempiakin ravintoloita, mutta tämä on ihan hyvä vaihtoehto!”
“Tavallinen lounas vähän kallis jos haluaisi esim. vain lautasellisen kotiruokaa eikä syödä kaksin käsin. Salaattipöydässä voisi olla enemmän vaihtelua ja esim. sosekeiton voisi lisätä edullisempien lounaiden listaan. Yleisesti hyvä taso.”
“Prisma cafessa on parempi ruoka”
“Paikka on siisti. Hoituu kauppareissu samalla. Ruoka on ihan jees.”
“Nopeasti ruokaa koko perheelle soveltuen.”
“Ihan kelvollinen paikka, josta ruoan saa nopeasti.”
“Tilasin pitsan mukaan, kävin ostoksilla odotellessa. Tilaus valmis ostosten jälkeen ja oli hyvän makuinen.”
“Mukava henkilökunta, lapset huomioitu, pizzat maukkaita, muu buffaruoka huonoa.”
“En harrasta suosittelua, jokainen saa itse valita, mutta kerron mielipiteeni jos kysytään.”
“Hyvä ja helppo”
“Käyn silloin tällöin, joko yksin tai perheen kanssa. Ruuat ei kuitenkaan ole mitenkään huippuerikoisia että ne jäisivät mieleen ja niitä haluaisi kavereille kehua.”
“Hyvä paikka, kaikki toimii.”
“Buffetista ei löydy suoraan esim. maidottomalle tai demi-vegetaristille sopivia pizzoja, vaan niitä joutuu pyytämään erikseen ja odottamaan. Kun erityisruokavalion mukainen pizza saapuu tarjolle, se laitetaan muiden pizzojen kanssa samalle alustalle. Lämpimistä ruokalajeista yleensä onneksi löytyy broileria ja maidottomia vaihtoehtoja.”
“Ihan OK.”
“Ihana henkilökunta”
“Erittäin miellyttävä käydä. Lapsille mukava pieni leikki nurkkaus jossa viihtyvät. Ruoka erittäin hyvää ja erityis maininta todella hyvälle salaatti pöydälle.. useissa Buffa ravintoloissa käyty ympäri suomen mutta paras on ehdottomasti Kouvolassa!”
“Maistuvat pizzat.”
“Perus hyvää ruokaa”
“Päivällisajan ruokaa voisi lisätä vähän enemmän vaihtelevuutta”
“Ammattitaitoinen ja miellyttävä henkilökunta! Salaattipöytä siisti ja tuotteet tuoreen herkulliset! Lämmin ruoka, aina löytyy jokaiselle sopivaa ja pizza valikoimassa myös toivepizzaa saatavilla!”
“Työntekijöiden ulkoinen siisteys ja asiakasystävällisyys.Kaikki oli valmiina otettavaksi,toivepitsaa kysyttiin.Oli kiva seurata,etenkin kun oli harjoittelijapoika,jota toinen miestyöntekijä ohjasi ,perehdytti ja neuvoi esim.pitsalaatikon kokoamisessa??kärsivällisesti ja HYMYILLEN.”
“Toimii hyvin, perus siisti.”
“Monipuolisesti vaihtoehtoja ja hyvää ruokaa.”
“Mukava henkilökunta ja hyvä palvelu.”
“Hyvää ruokaa, ystävällinen henkilökunta”
“Siisti hyvä ruoka ja kännykän lataaminen onnistuu myös, vaikka en ole itse tarvinnut ladata”
“Aivan loistava henkilökunta, voi esittää toiveen lempipitsasta ja erinomainen salaattipöytä”
“Hyvä lounaspaikka, erilaisia ruokia tarjolla, ei tarvitse pelkkää pizzaa ottaa”
“Kokonaisuus erittäin hyvä”
“Hyvä palvelu, hyvä ruoka, siisti paikka.”
“Siisti, tilava ja rauhallinen lounaspaikka.”