Sätt smak på vardagen. Pizza & Buffa är ett okonstlat och avslappnat koncept för god mat – till exempel för hela familjen. Vid sidan av nygräddad pizza innehåller vår lunchmeny alltid hälsosam husmanskost samt även olika sallader och desserter. Kvällstid ordnar vi temafiestor med nya läckra överraskningar. Kom och ät rejält och hemtrevligt, vi lagar maten i dag. Och hela buffén naturligtvis till samma pris. På veckosluten har vi dessutom ett superbt desserturval.

Kundnöjdhet

4,4

Mat (4,3)
Betjäning (4,5)
Stämning (4,3)
Barn (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 27.07.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ruoka on nopeasti saatavilla esim lounas aikaan. Ruoan tilaamiseen ei mene aikaa. Ruokaa on riittävästi.”
“"Toteuttavat, esim. pizzatoiveet nopeasti."”
“Ruoka oli hyvää ja henkilökunta ystävällistä”
“Hyvät pizsat”
“Helppoa ja nopeaa lounasruokailu.”
“Palvelu oli todella hyvää ja meidän perheen erityistarpeet huomioitiin täysin. Lapset sanoivat ruokailun jälkeen että ruokailu oli Mahtavaa ja yksi reissun kohokohdista. Asumme siis Turussa ja olimme lomareissulla. Olemme mainostaneet jo paikkaa ystäville ja tutuille. Ehdottomasti täyden 10 paikka!!”
“Positiivinen kokemus??. Heti kassalla otettiin asiakas erittäin ystävällisesti vastaan ja esiteltiin ruokavaihtoehdot. Ruoka oli hyvää ja helposti saatavilla ostosten lomassa.”
“"Helppo käydä, ruoka hyvää, ystävällinen palvelu. "”
“Työhenkilö oli iloinen ja palvelu oli täydellistä. Ruoka maistui ja muutenkin jäi hyvä mieli käynistä”
“Ruoka on hyvää ja palvelu asiallista.”
“"Sujuva, helppo ja nopea palvelu. Jotkin ruokalajit jättivät toivomisen varaa, esimerkiksi kans siivet olivat harmillisen kuivia."”
“Perheen kanssa jos menee niin löytyy jokaiselle jotain. Jos haluaa mennä vain pitsalle niin parempia pitsoja saa pizzeriasta.”
“"Sopiva hinta, hyvät pizzat"”
“Hyvät pizzat ja jälkkäribuffa. Pizzoihin mahdollista saada omia makuja myös buffasta”
“Palvelu oli todella ystävällistä”
“...”
“"Mieletöntä et voi itse tilata sellaista pizzaa kuin haluaa ja pizza oli todella hyvää. Myös muut ruuat mitkä yleensä tälläsissä paikoissa ei ole hyviä (kermaperunat, lihapullat) oli oikeasti maistuvia ja hyviä! Tosi kiva paikka. "”
“"Kohtuu hintainen, perheystävällinen ruokapaikka. Ruoka on aina maistuvaa, lapset syövät hyvin, salaattipöytä on monipuolinen ja ravintola on siisti. Henkilökunta on todella ystävällistä. Buffassa on kiva käydä lounaalla ostosten teon jälkeen. "”
“"Kaikki sujui, kauppakeskuksessa muitakin palveluita. Ruoka vähän yksitoikkoista"”
“Monipuolisesti kaikkea ja paljon kasviksia”
“Vegaaninen vaihtoehto on tarjolla ja ruokaa on vaihteleva valikoima.”
“Pizzat ovat hinta/laatusuhteeltaan parasta Kouvolassa.”
“"Pistäydyimme lomareissulla. Vaikka tulimme vain 45 min ennen sulkemista, meiltä kysyttiin pitsatoiveita. Emme keksineet mitään, mutta kerrottiin, että saa toivoa myöhemminkin. Toisen henkilön toivepitsan esille tuova kokki kertoi minulle omatoimisesti, mitä pitsa sisältää. Lapsen mielestä paras pitseria, tänään viimeks mainitsi :D"”
“Asiointi sujuvaa ja tulimme kylläiseksi.”
“"Loistava palvelu; aina yhtä ystävällinen ja positiivinen :) Ruokarajoitukset otettu hyvin huomioon: helposti saa gluteenitonta ja laktoositonta, aina muistetaan tarjota myös glut.pitsaa, vaikkei sitä itse huomaisi/ olisi tilaamassa, tästä ehdottomasti plussaa! Loistavat, monipuoliset tuotteet! Ravintolapäällikkö Topi 10+! Loistava asiakaspalvelija, joka on esimerkkinä muillekin (loistavia muutkin, hyvin koulutettu :) ). Topi ei ole "" Päällikkö"", vaan osallistuu kaikkeen toimintaan näkyvästi..itse ensimmäisenä siivoamassa pöytiä ym. Henkilökunnalla varmasti hyvä yhteishenki, se jotenkin näkyy! Topi ja muut, hyvää työtä teette! Olen suositellut ja Tulen suosittelamaan Kouvolan Buffaa! Mahtavaa on ollut myös huomata, että gluteenittomien FB-ryhmässäkin on paikka noteerattu: kun kysytään vinkkejä, missä Kouvolassa uskaltaa tulla syömään keliakia-/ gluteenittomien perheen kanssa, aina mainittan Prisman pitsa Buffa! Käy esimerkkipaikaksi muillekin Buffa-paikoille, Kouvolassa homma rulaa! "”
“Kätevästi kauppareissulla valmiiseen ruokapöytään”
“Toivepitsaidea on aika hyvä”
“"Hyvä ""perussetti"". Palvelu hyvä"”
“Perusmättöpaikka.”
“"Melko perus-ok paikka, perustason ruokaa ostosreissun yhteydessä."”
“Kouvolan buffan ilme muuttui päivityksen myötä aikanaan ihanan raikkaaksi ja ravintola on todella siisti. Ruoka on hyvää ja paikka sopii erityisesti lapsiperheille.”
“"Ruoka oli hyvää, sitä oli reilusti tällä kertaa ja salaattipöydässäkin kaikissa kulhoissa otettavaa. Pieni miinus vain yksi salaattikastikepullo koko pöydässä, ei päällä eikä missään toista. Aterioinnin jälkeen astiapalautus oli melko likainen, se toki asiakkaiden sotkema mutta henkilökunnan tulisi pitää sitä tarkasti silmällä ja siistiä tarvittaessa. Hyvää ruokaa, hyvä palvelu noin muuten. "”
“Ihana asiakaspalvelu ja pizza oli loistavan makuinen.”
“"Ravintolaan helppo tulla Ruoka on hyvää,salattipöytä monipuolinen"”
“Hyvä ruoka”
“"Esillepano hyvä, henkilökunta mukavaa, tunnelma hyvä. Siisti ja hygieeninen ravintola."”
“Hyvä palvelu”
“"Vastaanotto oli ystävällistä, toiveitamme kuunneltiin ja saimme omavalintaisen pizzan, ruoka todella hyvää, ravintolan ilme raikas ja erittäin siisti"”
“Sinne on helppo tulla ennen ostoksia. Kouluikäiset lapset ovat kovin mieltyneet Pizza ja Buffaan.”
“"Ihan ok, ruoka on peruskauraa. Lapset tykkää syödä enemmän selkeitä juttuja, Buffassa lihapullat kastikkeessa, pastaan sekoitettu jotain muuta kuin pastaa jne.. mutta pitsa menee :D ja salaattipöydässä on kurkku, porkkana ja vesimeloni erikseen, siitä pisteet."”
“Paikka on siisti ja ruoka oli maittavaa.kiva kun nuoriso saa viereisestä hesestä omat mieleiset syömiset.”
“Lasten kanssa kauppareissulla buffatyyppinen ratkaisu toimii hyvin. Ei gourmet-ruokaa mutta nälkä kyllä lähtee.”
“Tarjoittavista löytyy jokaiselle jotakin.”
“Hyvät pizzat ja saa bonusta”
“"Hyvä, siisti paikka. Action Park ja Prisma vieressä. Valikoima lämpimän ruuan osalta ollut köyhä eli jos pizza maistuu, niin hyvät pizzat. Buffa oli aika surkea."”
“ruoka oli maukasta palvelu ystävällistä”
“Ruokaostosten yhteydessä helposti saavutettavissa. Hyvää perusruokaa ja siisti paikka.”
“Hyvä ruoka”
“"Ilahduin kun minulta kysyttiin ,että mikä olisi toive pizza jonka haluaisimme saada tuoreeltaan syötäväksi"”
“En :)”
“Kaikin puolin toimiva ravintola.”
“"Sopii hyvin nopeaan syömiseen, lounaalle tai kesken matkan"”
“Hyvää ruokaa”
“Ruoka ei ollut oikein maittavaa ja pitsassa oli erittäin vähä täytteitä.”
“"Pizza valikoima on hyvä ja lisäksi on hienoa, että halutessaan saa tilata toivepizzan. Pidän myös siitä, että tarjolla on hyvä salaatti valikoima. Ravintola on myös viihtyisä ja siisti."”
“Useamman kerran käyneeni ruoka on ollut todella hyvää.. Perus ruokaa eikä mitää ituhippi safkaa.. Tykkäsin kovasti..”
“"En yleensä suosittele paikkoja, mutta jos joku kysyisi mielipidettä niin silloin suosittelisin"”
“Sujuvaa Prismassa käynnin yhteydessä.”
“Palvelu erinomaista.”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää”
“Monipuolinen ja runsas tarjonta. Erinomainen salaattipöytä. Tuotteet houkuttelevasti tarjolla ja ruoka maittavaa”
“"Mukava henkilökunta, ok tuotteet"”
“"Pizzoissa on saatavana myös vege-vaihtoehto. Lisätäytelistalla ei näkynyt vegeproteiinia, mutta saimme sen pyydettäessä."”
“"Buffatyylinen paikka sopii lähes kaikille, koska saa ottaa sitä mikä maistuu. Ollaan oltu lähes aina tyytyväisiä tarjontaan. Ihana asiakaspalvelu ja lapset huomioidaan aina hyvin."”
“"Kaikki sujui joustavasti, ja myös terveysturvallisuus oli hyvällä tasolla. Ruoka oli maukasta ja valikoima oli mieluinen."”
“"Monipuolinen valikoima. Erittäin hyvä että kysytään että haluaako että tehdään jotain tiettyä pizzaa. Jälkiruokapuolta voisi kehittää, esim. valita vastaavia lisukkeita pehmikselle kun jäätelöbaareissa."”
“"Ruoka oli hyvää, varsinkin kasvispizza ja salaattipöydän antimet ( ei perus saldepöytä vaan useita erilaisia vaihtoehtoja niinkuin pizzoissakin, iso peukku!????"”
“"Ruoka, erityisesti pizza erittäin hyvää. Ravintola on siisti ja henkilökunta ystävällistä. Joskus käynyt pieni kämmi, palaute huomioitu erittäin hyvin. Perheemme suosikkipaikka."”
“"Ihana paikka. Lapsillekkin sanottiin, että jos ei löydy sopivaa pitsaa, niin tehdään buffettiin sellainen. 8-vuotiaskin sanoi, että olipa kiltti mies"”
“"Kaikki toimii erinomaisesti kaikilla osa alueilla. Ollaan mieheni, siskoni ja veljeni kanssa niin vakituisia asiakkaita, että olemme asiakaspalvelijoille jo tuttuja ja lämpimät välit toimivat erinomaisesti, onhan palvelu aina erinomaisen hyvää ja tuotteet herkullisia. Kiitos heille ja Teille koko Prismalle ja Puffalle tavataan taas"”
“Superhessuparas seisova pöytä”
“Salaattipöytä OK Pizzat jäähtyneitä Lämmin ruokavalikoima suppea”
“"Nopea, riittävä, kohtuuhintainen."”
“Vaikea sanoa. Oli juhlapäivä ja paljon väkeä sekä myös Korona?”
“Maistuvaa ja edullista”
“Hyvää ruokaa”
“Reipas ja iloinen henkilökunta ja siisti”
“"En harrasta suosittelua, mutta kerron mielipiteeni, jos joku kysyy."”
“hyvä paikka.”
“Henkilökunta on ihan super+. Olen allerginen sellerille ja henkilökunta otti asian huomioon täydellusen hyvin.”
“"Kävin viimeksi noutamassa pizzan äitienpäivänä. Jonotin pitkään, koska edellä olevat jonottivat pöytää. Kassalla luvattiin pizza muutaman minuutin kuluttua (olin tilannut jo aiemmin). Pizzaa ei kuulunut, niin kysyin asiaa. Joku oli kiireessä leikannut sen tarjolle. Henkilökunta on aina ollut mukavaa, mutta silloin olisi tarvinnut muutamaa lisähenkilö, koska esim. kahvi ehti loppumaan kun seurasin toimintaa. "”
“Ruoka todella maukasta”
“Viime kerralla pitsa valikoimat aika huonoja ja uusia jouduttiin odottamaan jonkun tovin. Luulisin että aika oli vähän huono n.14.45-15.30. Lämpimissä ruuissa myös vajausta sekä salaateissa.”
“"Näin korona- aikana olen vaan pitsaa hakenut, joten sitä vaan olen tilannut, Nopea toimitus. "”
“Hyvää ruokaa ja helppo käydä. Siisti.”
“"Monipuolinen valikoima, ruoka maistuvaa, ystävällinen asiakaspalvelu."”
“Helppo käydä ruokailemassa ja hyvä ruoka ja palvelu”
“Tietää tasan tarkkaan mitä rahalla saa. Miellyttävä ja helppo käydä jos ei jaksa laittaa ruokaa. Salaattipöytä on todella hyvä.”
“"Tällä kertaa olin pikaisesti vain jäätelöostoksen ostaneena ja kiireisenä pikaisesti poikkeamassa. Palvelu sujui todella mainiosti ja palvelu oli todella ystävällistä, minut huomioivaa ja nopeaa, kuten halusinkin."”
“Erittäin maukasta pitsaa”
“"Koronan takia jännitti tulla ja ei kannata vamaan vielä hetkeen tulla uudelleen, koska muut asiakkaat eivät pitäneet ruokaa hakiessa maskia."”
“"Hyvä ruoka, erinomainen hinta-laatusuhde."”
“En osaa oikein sitä tutuille suositella kun kaikki siellä on käynny. Ei kukaan ole siitä mitään pahaa sanonu.”
“"Ruokaa saa syödä riittävästi,valikoimaa on ja tilaa löytyy ei tarvitse olla lähellä muita korona-aikana varsinkin."”
“ruokailu toimii”
“Hyvä palvelu”
“"Ruoka on hyvää!,"”
“Yleensä Kouvolan Prisman Buffa on erinomainen ruokapaikka.”
“Hyvää mättöruokaa”
“"salaattipöytä on turhan ""perus"", muuten ruoka on hyvää"”
“Gluteeniton pizza on paljon pienempi kuin normaali. Puhelimeen ei aina vastata ja annosten laatu vaihtelee paljon päivän mukaan.”
“Helppo ravintola lapsiperheille.”
“"Hyvä hinta/laatusuhde, ystävällinen palvelu, maistuva ruoka."”
“Monipuolinen valikoima ja ennekaikkea hyvät pizzat.”
“"Ystävällinen, nopea, ammattitaitoinen ja asiallinen palvelu. Erittäin hyvää gluteenitonta pizzaa saa pyytämällä. Salaattipöytä on monipuolinen. Tarjolla muutakin ruokaa kuin pizzaa."”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää.”
“asiakaspalvelu erittäin joustavaa ja ystävällistä.Ruoka hyvää. Aina miellyttävä vastaanotto”
“"Ystävällinen, opastava henkilökunta ollut paikalla. Hinta laatu suhde minusta hyvä ei jää nälkäiseksi, löytyy syötävää vaikka tarvitsen erityisruokavalion. Tykkään paikasta."”
“Milla niminen tyttö erittäin hyvä asiakaspalvelija.”
“"Buffassa on erittäin helppo ruokailla lapsen kanssa. Ravintolassa oli väljät tilat, eikä liikaa tungosta. Tarjottavat ruuat eivät seisseet tarjolla pitkään, vaan vaihtuvuus oli hyvä."”
“"Ruoka kohtalaisen hyvää, siisti paikka, hyvä sijainti asioinnin yhteydessä matkan varrella."”
“"Asiakaspalvelu on mahtavaa, ravintolapäälikkö Topi on todella Asiakaspalvelija isolla A:lla. Ystävällinen, asiakkaita huomioiva, Ainoa Buffa jossa on heti maksaessa ilmoitettu, että mikäli pitsoista ei löydä itselle sopivaa tai haluaa muuten vain lempipitsaansa, senkuin tilaa ja se tehdään! Itse olen gluteeniton ja laktoositon: erittäin hyvin selvitettiin mitä voin syödä ja minulle olisi tehty vielä glut.pitsakin, jos olisin halunnut vaikka menimme melkein sulkemisaikaan! Loistava paikka kerta kaikkiaan. Ekalla kerralla meitä oli 2, seuraavalla viikolla3 ja tänään (5.5.21) saimme mukaan 8 hengen porukan ja kyllä on mainostettu paikka! Ihan 10++; eikä vähiten ravintolapäällikkö Topin ansiosta, ja huumorintajuakin löytyy todella paljon :) "”
“Ravintola päällikkö oli todella ystävällinen ja ammattitaitoinen. Hän sai meidät kokemaan tervetulleeksi ja tuntu että he voivat tarjota ylpeydellä ruokaansa ja se oli totta.”
“Olen suositellutkin isälleni kun he miettivät McDonaldsia ruokapaikaksi. Mielestäni samalla hinnalla buffasta saa paljon parempaa ja terveellisempääkin ruokaa! Tietty aina plussaa miten lapset otetaan vastaan!”
“"Ruoka on hyvää, paikka siisti ja sopivan hintainen. Keliakia oli huomioitu."”
“"Ystävällisyys, siisteys,monipuolisuus, buffetti sekä kahvilapuoli hyviä"”
“"On yllättävää, että supermarketin ravintola on yksi Kouvolan seudun parhaista. Olen suositellut Buffaa monille ystävilleni, jotka ovat myös yllättyneet positiivisesti."”
“Helppo käydä.kaupassa käynnin ohessa”
“Edellä kysyttyjen asioiden perusteella ja tietty oma mieltymys erityisen hyviin takeaway - pitsoihin :)”
“ruoka on hyvää ja asiointi sujuvaa”