Sätt smak på vardagen. Pizza & Buffa är ett okonstlat och avslappnat koncept för god mat – till exempel för hela familjen. Vid sidan av nygräddad pizza innehåller vår lunchmeny alltid hälsosam husmanskost samt även olika sallader och desserter. Kvällstid ordnar vi temafiestor med nya läckra överraskningar. Kom och ät rejält och hemtrevligt, vi lagar maten i dag. Och hela buffén naturligtvis till samma pris. På veckosluten har vi dessutom ett superbt desserturval.

Kundnöjdhet

4,4

Mat (4,3)
Betjäning (4,5)
Stämning (4,3)
Barn (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.01.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Aika monipuolinen valikoima, muutakin kuin pitsaa ja ruokailutapahtuma on nopea, ei odottelua.”
“Hyvä”
“Maistuvaa”
“Hyvää ruokaa, hyvä salaattipöytä, siisti ilme, kiva henkilökunta. Ainoa miinus tulee jälkiruokakahvista, joka on joka kerta ihan karmeaa kuraa.”
“Kaikki sujui hyvin”
“helppoa ja nopeaa valita ruokia lautaselle!”
“Hyvää sapuskaa ja kauniit myyjät”
“Hyvä ruoka, iloinen ja ystävällinen palvelu. Runsas lounas ja salaattipöytä. Todella herkulliset pizzat ja mahdollisuus omaan toiveeseen ??”
“Erittäin hyvä pyörähtämispaikka ennen tai jälkeen ostosten teon”
“Buffa on hyvä”
“Kaikki toimii hyvin ja ruoka on hyvää, ei muuta lisättävää??”
“Ruokaa on riittävästi tarjolla, mikäli ruokailee paikanpäällä. Mukaan otettaessa henkilökunta osaa antaa hyviä vinkkejä pitsan täytteisiin. Asiointi sujuvaa.”
“Hieno henkilökunta”
“Erittäin ystävällinen henkilökunta ja maukkaat pizzat. Teillä osataan asiakaspalvelu - lämpimällä ja henkilökohtaisella kohtaamisella. Upeaa!!”
“Hyvä ruoka ja palvelu. 9, aina voi parantaa”
“monipuolinen, pizzaa nuorille, toki vanhempi väkikin tykkää pizzasta. Tavallista, hyvää ruokaa.”
“Hintalaatusuhde kohdillaan. Lisäksi henkilökunta oli ystävällistä.”
“Huonosti siivottu paikka. Ruoka ok. Hinta voisi olla vkl hieman halvempi.”
“Nopeasti saatavaa ruokaa kaupoissa käynnin yhteydessä.”
“Hyvä ruoka, hyvä palvelu.”
“Ravintolan olemus ei oikein houkuta.”
“Asiointi helppoa ja nopeaa..tilasin pizzan mukaan. ei tarvinnut kauaa ootella.”
“Vertaan aina kokemaani asiakaspalvelua tämän kyseisen ravintolan asiakaspalveluun, koska se on parasta, mitä olen koskaan saanut. Ensimmäisen kerran kun kävin kyseisessä paikassa, sain niin hyvää palvelua, että tärisin päästyäni pöytään. Se oli hassu kokemus. Seuraavalla kerralla käydessä asiakaspalvelu oli jälleen priimojen priimointa. Tämä ravintola on niin hyvä, että ajamme mielellämme Imatralta asti sinne syömään. Mieheni puhuu usein makkarapihveistä, joita hän söi ensimmäisellä Puffa käynnillään. Hän kävi syömässä niitä viime käyntikerrallaankin, mikä oli puhdas ja onnellinen sattuma, että niitä oli juuri silloin tarjolla. Itse muistelen lohipitsaa ja lihapullia muusseineen. Puffa on paras.”
“Oikein mukava paikka mättää”
“ruoka erittäin maittavaa, turvavälit huomioitu hyvin ruokaillessa, henkilökunta niin niin mukavaa ja ystävällistä, murre hauskalta kuulostavaa, kivan ilmava paikka”
“Pizzan ottamisen tarkoitetut lastat saisivat olla henkilökohtaiset niin että asiakas ottaa pizzan ja sen jälkeen lasta menee tiskiin. Näin Kuinka lasta osui asiakkaan likaiseen lautaseen ja sen jälkeen hän otti Sillä samalla listalla lisää pizzaa”
“Erittäin ystävällistä palvelua”
“Mukava henkilökunta.”
“Ei ole tuttuja jotka asioisivat siellä”
“Ruoka on ihan ok ruokaa.ei oikein ihmeellistä tai ravintola tasoista.kaipais jotain muutosta.salaattipöytä voisi olla vähän laajempi tai runsaampi.vaihtelua kaipais sihen.ehkä jokin teemaviikko ruokien suhteen oisi hyvä.Pizza on yleensä hyvää,mutta muu lounasruoka/lämminruoka hieman tylsää.Sihen kaipaisi vaihtelua.sitä myös tarjolla aika niukasti.viimeisellä kerralla ei sitä ruokaa ollut ollenkaan.ilmeistyi vasta ,kun oltiin oltu jo kauan.Eli toivoisi ,että täytettäisiin tyhjiä astioita nopeammin ja vaihtelua.”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu.”
“Hyvä meininki hienoa että saa keto pizzaa”
“Ihan ok”
“Salaattipöytä ei ollut ajan tasalla öljy, viinietkka osa mausteista loppu. Kaalikääryleet mauttomia eivätkä olleet kunnolla pehmeitä....pitsapuoli yleensä tosi hyvä aina.”
“Hyvää ruokaa saa nopeasti.”
“Buffa on hyvällä paikalla voi käydä kupposella ennen tai jälkeen kaupan menoa.”
“Valinnan varaa on reilusti”
“Tuli vatsa täyteen”
“Miellyttävä kokemus”
“Hintataso ei mielestämme edellyttäisi pöydän siivousta ja likaisten astioiden lajittelua.”
“Hyvää palvelua”
“Kaikki toimi sujuvasti myös turvavälit ja siisteys huomioitu.”
“Kun saavuin, kysyi myyjä heti, millä täytteillä haluaisin pizzaa, jotta he voisi heti paistaa juuri minun suosikki pizzoja. Samoin kerroivat myyjät kaikista ruoista tarkkaan ja näin myös, miten ystävällisesti muitakin palveltiin iloisella ja ammattimaisella asenteella. Olen jo suositellut muillekin!”
“Hyvää ruokaa ja maha täynnä pois lähtiessä”
“Mielestäni Buffalla on se oma, tietty juttu ja se toimii oikein hyvin - on pizzaa ja vähän jotain muuta oikeampaa ruokaa, sekä ihan hyvin salaatteja. Miinusta: viimeksi ei ollut valkosipulimurskaa jostain syystä tarjolla. Plussa: Kouvolan Prismassa on joku todella hyvä, nuorehko miestyöntekijä, erityispeukkuja hänelle. Sama herra sattui edelliselläkin kerralla vastaan ja silloinkin jäi hyvä fiilis. Terävä, tehokas ja kuitenkin onnistuu olemaan mukava vaikka onkin kaksi kertaa nopeampi kuin moni muu säätäjä.”
“Kyllä suosittelen, jos joku on menossa sinnepäin”
“Tunnelma on mukava, ruoka silloin tällöin hieman teollisen makuista”
“Varsinkin miesväeltä saa aina mahtavaa asiakaspalvelua. Ruuat hyviä, vatsan saa jokainen täyteen.”
“Buffassa käynti oli kokeilu, jossa yllätyimme ruuan monipuolisuudesta ja meille sopivuudesta (gluteeniton). Meille myös ehdotettiin ruokaa, josta huomasimme että oli maukasta, herkullista eikä tullut mahanpuruja. Hintakin oli kohtuullinen. Yes!”
“Olen ollut tähän asti täysin tyytyväinen ruuan laatuun, mutta en valitettavasti tällä kertaa. Tilasin pizzan mukaani ja kotona, kun aukaisin laatikon pizza oli pohjasta raaka ja täytteitä oli laitattu liikaa. Maku oli jotenkin pahvimainen. Tiskiltä kun olen syönyt pizzoja, niiden maku ja laatu ovat olleet aikaisemmilla kerroilla ihan ok. Taisi olla huono päivä kokilla tai nuori tyttö ei osannut asiaansa. Muulloin olen nauttinut palvelustanne ja viihtynyt hyvin. Aikaisemmin kotiin viedyt pizzat ovat olleet maukkaita.”
“mukava asioida homma toimii”
“Pizza oli erittäin maukas.”
“Siellä aina ystävällinen, iloinen ja osaava henkilö, jonka kansa mukava asioida. Kiitos heille !!!”
“Pizzoissa voisi olla valinnan varaa ja gluteenitonta tarjolla myös jatkuvasti.”
“Palvelu oli mukavaa.”
“Erittäin hyvä paikka säännöllisiin käyntiin mutta juhlallista tunnelmaa puutui”
“Hyvä paikka ja hyvä ruoka.”
“Hyvä ruoka ja joustava palvelu :)”
“ok”
“Ystävällinen palvelu, siistit paikat.”
“Mukava paikka ja ystävällinen henkilökunta kysyivät jopa että onko joku pizza mirä haluaisimme tehtävän seisovaan pöytään”
“Hyvä ruoka ja juoma valikoima myös jälki ruoka”
“Tuotteita oli saatavilla koko ajan eikä tarvinnut odotella, ei kyllä ollut suurta ruuhkaa. Ruuhka-aikana tuotteita ei saatavilla.”
“Monipuolinen pitsavalikoima, myyjä ehdotti että mikäli haluan jotain tiettyä pitsaa hän tekee kyllä, erittäin ystävällinen palvelu.jäi hyvä mieli.”
“Hyvä ruoka”
“Ruoka on hintaan nähden hyvää, työporukalla kun käy syömässä on myös mukavaa kun pääsee ruuan ääreen nopeasti. Ruokaa on kouvolan pisteessä ainakin ollut hyvin aina tarjolla. Hyvä paikka, mielellään asioi aina uudelleen :)”
“Hinta/laatusuhde ok”
“Suositellut jo , ruoka ja juoma hyvää varsinkin kun tarjolla on myös kotikaljaa.”
“Hyvää ruokaa”
“Ruoka oli hyvää”
“Henkilökunta palvelee positiivisella asenteella. Täällä saa vatsan täyteen hyvällä ruualla ja hyvän mielen kaupan päälle.”
“Valikoima oli hyvä”
“Laadukas salaattibuffet, pizzat todella herkullisia ja tuoreita, helppo tulla ja avara tila, lehtiä saa luettua”
“Hinta-laatu - suhde hyvä, hyvät parkkipaikat, tavaratalon yhteydessä, helppo tehdä muutkin ostokset”
“Mukavan rauhallista ja hyvät ruuat. Kassalla oli oikein iloinen ja asikaspalveluhenkinen nuori mies (Ossi?). Hänelle vielä erityiskiitos huippuluokan asiakaspalvelusta!”
“siisti väljä ravintola, pizzat erinomaisia ja tuoreita”
“Kaikki OK. Keitton alkuruuaksi. Kuten RAX.”
“Oltiin valmiita tekemään oman valinnan mukaista pizzaa. Ei tarvinnut, kun valikoima oli jo valmiiksi niin hyvä.”
“Ruoka on hyvää, vaihtoehtoja riittävästi ja käynti helppoa.”
“Ihan ok paikka nopeaan ruokailuun”
“Ystävällinen henkilökunta ja palvelu.”
“Hyvä ruoka ja edullinen hinta.”
“En. Intuitio.”
“Takeaway toimii hienosti. Hyvä palvelu!”
“Hyvä palvelu, ruuat monipuoliset. Siisti paikka. Käyn sen takia harvemmin kun asun Kotkassa.”
“Asiakaspalvelu oli erittäin ystävällistä heti paikalle saapumisesta lähtemiseen asti. Harvoin missään on näin mukavaa henkilökuntaa, aina ilo mennä kyseiseen paikkaan syömään! ??”
“Eihän buffa mikään viiden tähden ravintola ole, mutta ruoka oli hyvää, sitä oli riittävästi ja kaikki sujui vaivattomasti. Henkilökunta hymyili ja oli ystävällistä kuten aina.??”
“Monipuolinen noutopöytä ja ja hyvä Salaatti tiski. Ravintola viihtyisä ja iloinen tunnelma. Ainoa miinus on että kallis kaikilla lisukkeilla siksi käymme noin kerran tai kaksi kuukaudessa.”
“Tosi hyvä pizza buffet. Ja kun vielä sain toivoa oman pizzan ni ihan älyttömän hieno meininki!”
“Helppo ja nopea asioida ja ruoka vastaa odotuksia”
“Hyvää ruokaa”
“Ruoka on hyvää ja paikka viihtyisä”
“Gluteeniton pizzapohja on surkea , sitä myöskin paistetaan liian vähän , johtuen varmaan siitä surkeasta pohjasta , kun se on niin kuiva ettei kestä paistamista juuri ollenkaan . Vaihtakaa toimittajaa . Odotan innolla hyvää gluteenitonta pizzaa.”
“!!!”
“Esillepano persoonallisemmaksi, salaattibuffet raikkaammaksi”
“Edullinen, hyvät pizzat.”
“Hyvää ruokaa ja reilusti”
“Ruoka hyvää, monipuolinen tarjonta ja saa toivoa pizzaa”
“Helppoa, turvallista, ruoka hyvää, salaattipöytä monipuolinen, lapsille kiva jälkiruoka”
“Ruoka on hyvää, erityisesti pizzat. Henkilökunta on mukavaa ja rentoa eikä heillä ole 'ylimiellyttämisen' meinnkiä. Olga on piristys päivälle :-)”
“Hyvä ruoka, parempi mieli!”
“Huippu henkilökunta ja hyvä ruoka:)!”
“Hyvä lounasravintola Sopuvasti vaihtoehtoja”
“Ok ruokaa ja hyvä palvelu.”
“Salaattipöytä on monipuolinen ja terveellinen.”
“Ruuan makuun voisi kiinnittää huomiota. Broileri kiusaus ei maistunut miltään. Allergiat selville helpommin kuin 'oota mä kyselen'. Aterian sisältö esille helpottaisi tunnistamaan allergisoivat aineet esim paljon käytetty chili.”
“Palvelu oli ystävällistä ja huomioonottavaa esim. gluteenittomuuden osalta. Ruoka oli hyvää, salaattipöytä aika monipuolinen. Ehkä eri lämpimiä ruokia olisi voinut olla enemmän?”
“Henkilökunnan käytös on luontevan hyvää ainakin itseni kohdalla. Ruoka on laadultaan parempaa kuin monissa muissa vastaavissa ns. ”massaruokailupaikoissa”. Ainakin Kouvolan Prisma on tässä onnistunut. En vedä ns. kotiinpäin ja sanon tämän siksi koska olen yksi edustajiston jäsenistä.”
“Monenlaista tarjontaa, niin pizzaa kuin lounasta ja muutamia salaatteja (joita kyllä voisi olla myös jopa monipuolisemminkin).”
“Suomea murtaen puhuva vaalea naistyöntekijä on aina todella ystävällinen”
“Kyllä paikasta on ollu kaveri porukassa puhetta ja toinen toiselleen on paikkaa suositellut. Ravintola on hyvällä paikalla.”
“Paljon vaihtoehtoja sopivaan hintaan ja myös siis terveellistä vaihtoehtoa, joten sopii minullekin!”
“Hyvä ruoka ja hyvä palvelu”
“asiakaspalvelu hyvää ja sujuvaa”
“Hyvät pitsat!”
“Ruoka ja salaatti ovat herkullisia. Eikä ole mitään erikoisia kikkailuja vaan ihan hyvää perusruokaa. Lapset saivat toivepizzaa. Henkilökunta on ystävällistä ja avuliasta.”
“Erittäin positiivinen kassa ja pyysi vielä erikseen tulla kertomaan, mikäli haluamme jotakin muuta pizza-makua, mitä jo oli tarjolla :)”
“Tosi hyvät ja reilun kokoiset noutopizzat. Vaihtoehto myös ruokailla paikan pääll ja saa toivoa pizzatäytteitä.”
“Siisti ja toimiva, ystävällinen henkilökunta”
“Pizzat olivat erittäin hyviä sekä salaattipöytä. Muuta ruokaa oli myös tarjolla. Hinta- laatusuhde oli hyvä ja henkilökunta avuliasta.”
“Ihan ok, mutta ei jaksa käydä monta kertaa viikossa, koska mm. salaattipöytä on aina sama.”
“Hyvä paikka, hinta-laatusuhteeltaan mainio. Nälkä ei jää. Hyvin tilaa. Lapsille leikkipaikka missä viihtyvät hyvin.”
“Siisti, hyvää, monipuolista ruokaa”
“Ruoka hyvää ja monipuolista”
“Ystävällinen palvelu & ruoka oli hyvää.”
“Ruoka on vähän mautonta ja kierrätettyä edelliseltä päivältä, tai ainakin siötä se usein maistuu. Muuten loistava paikka.”
“Loistava asiakaspalvelu. Todella hyvät ja monipuoliset pizzat. Raikkaat ja hyvät salaatit. Järkkärit maistuivat lapsille. Muut ruoat olivat mielestäni huonoja mössöä eikä maistuneet miltään.”
“Ruoka oli hyvää ja valikoima oli runsas, ravintolassa oli hyvin tilaa ja henkilökunta mukavaa. Buffa on tyypiltään sellainen, että sen moitteettomassa kunnossa pitäminen on varmasti vaikeaa. Yleisilme kuitenkin riittävän siisti.”
“Monelle muulle pizzapöytä on varmaan ihan hyväk, mutta jos ei syö sianlihaa eikä mereneläviä, niin vaihtoehtoja on vähän' minulle vain 1.”
“Siisti paikka, hyvä ruoka ostosten lomassa”