Frans & les Femmes

Frans & les Femmes är en avslappnad fransk bistro där det centrala är kärlek till god mat, vin och människor. Hos oss får du njuta av maten och sällskapet i lugn och ro med ett leende på läpparna. I Frans & les Femmes-bistroerna skapar det franska köket i kombination med bubblande livsglädje en unik och hjärtlig stämning som du inte kan hitta någon annanstans! Vi önskar dig varmt välkommen att njuta av trevlig samvaro, bra stämning och naturligtvis oförglömliga smaker.

Bon appétit!

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,1)
Betjäning (4,2)
Stämning (4,1)
Barn (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 16.01.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Rento henkilökunta”
“Onnistuneesti monipuolinen ruokalista, maukkaat annokset, asiantunteva ja ripeä palvelu.”
“Ei tule mieleen mitään moitittavaa eikä harmittavaa.”
“Hyväntuulinen, persoonallinen, ammattitaitoinen henkilökunta”
“Helpot yhteydet”
“Yhdeksän hengen ruokailussa ei kaikkien ruoka onnistunut. Medium pihvit aivan raakoja kahdelta. Toinen yritys onnistui. Poro oli myös raakaa. Pihvien puutteet tosin huomioitiin laskutuksessa. Tarjoilijoiden huomion saaminen ei helppoa.”
“Hyvä palvelu”
“Tarjoilija otti hyvin vastaan oli tietoinen tilauksesta hyvä palvelu.”
“Paikallisia tuotteita, erikoisuuksia.”
“Niille jotka yöpyvät hotellissa ravintola on ihan o.k. Pöytävaraus onnistui heti respassa. Mutta en lähtisi varta vasten syömään ravintolaan”
“Proceccoa ei ollenkaan eikä Cavaa. Ruuat tuotiin seurueelleemme eri aikaan. S-kortin alennus viinejä ei mainittu ollenkaan eikä näkynyt millään listalla.”
“Lapsellani on keliakia, ja gluteenittomia vaihtoehtoja oli lasten listassa melko mukavasti. Myös tarjoilija huomioi lapset hienosti.”
“Ruoka oli todella maittavaa, sitä oli riittävästi ja annosten esillepano oli ruokahalua kiihoittavaa. Huolimatta kiireisestä juhlapäivästä palvelu toimi koko ajan täysin mallikelpoisesti.”
“Monipuolinen ja herkullinen brunssi”
“Sisustus”
“Ruoka lista suppea, piti oikein miettiä mitä syö. Kallis annos”
“Siellä on eräs erittäin kohtelias,ammattitaitoinen tarjoilija(useasti minua ja seuruetta palvellut) ; kun hän sattuu olemaan työvuorossa ja sattuu palvelemaan minua ja seuruetta niin on kuin' kotiinsa' olisi tullut! Ravintolan sisustus on myös kiva. Ja ruoka pääosin on ollut yleensä hyvää ja maukasta. Varma paikka jos haluaa Kouvolassa syödä hyvin.”
“Miellyttävä palvelu, ilmapiiri ja hyvä ruoka.”
“Henkilökunta ja tunnelma”
“Hotelli lähellä”
“Ruoka oli maukasta ja henkilökunta oli erinomainen ( hyvä tilanne huumoria ) :)”
“Ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka.”
“Hyvä ruoka. Tunnelma. Henkilökunta”
“Juomat liian kaavamaisia. Erillaisia oluita olisin kaivannut. IPA gluteeniton, ei tarjolla , vaikka tuote suomalaisen panimon tuote, Laitilan Kukko. Ainoa olut mitä juon ja jollei sitä löydy, harkitsen paluuta ravintolaan.”
“Hyvä palvelu, maukas joskin hieman mauton ruoka”
“Todella hyvä ruoka ja iloinen, asiantunteva hlökunta. Kiitos”
“Parhaat simpukat”
“Yleisvaikutelma, tunnelma ja asiantunteva palvelu.”
“Erittäin ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta. Ravintolan sisustus ja tunnelma oli hieno. Ruoat olivat erinomaisia ja kokki oli taitavasti paistanut pihvit”
“Erittäin hyvä ruoka ja kaunis, levollinen sisustus.”
“Varasimme pöydän etukäteen ja me saimme paikan pienimmän ja ’ankeimman’ pöydän. Mutta pyysimme siirtoa ja tarjoilija ihanasti siirsi meidät toiseen pöytään. Jäi huomattavasti mukavampi olo siitä.”
“Hyvät kalaruoat ja ammattitaitoinen henkilökunta.”
“Osa ruuista on hyviä, mutta välillä ei ole sen odotus ajan vertoista.”
“Odotus aika on hyvin suuri välillä. Pöytiä ei siistitty. Ei ollut kovin ammattimainen fiilis työntekijöillä. Työtekijöistä ei kuulunut yhtään kun oltaisiin oltu valmiita tilaamaan lasku.”
“Rauhallinen mukava paikka jossa asiakas huomioitiin.”
“Viihtyisä sisältä, hyvä hinta-laatusuhde”
“Hyvä ruoka ja tunnelma”
“Melko viihtyisä ja vierailumme aluksi rauhallinen. Ruoka oli hyvää. Rento tarjoilija.”
“Tilasimme aluksi shamppanjaa ja se tarjoiltiin aivan kamalissa laseissa. Juoma ei todellakaan päässyt oikeuksiinsa. Olen jo aiemmin laittanut palautetta suoraan ravintolaan ja lupasivat korjata tulevaisuudessa asian ??”