Frans & les Femmes
 
Frans & les Femmes är en avslappnad fransk bistro där det centrala är kärlek till god mat, vin och människor. Hos oss får du njuta av maten och sällskapet i lugn och ro med ett leende på läpparna. I Frans & les Femmes-bistroerna skapar det franska köket i kombination med bubblande livsglädje en unik och hjärtlig stämning som du inte kan hitta någon annanstans! Vi önskar dig varmt välkommen att njuta av trevlig samvaro, bra stämning och naturligtvis oförglömliga smaker.
 
Bon appétit!
 
Frans & les Femmes är en avslappnad fransk bistro där det centrala är kärlek till god mat, vin och människor. Hos oss får du njuta av maten och sällskapet i lugn och ro med ett leende på läpparna. I Frans & les Femmes-bistroerna skapar det franska köket i kombination med bubblande livsglädje en unik och hjärtlig stämning som du inte kan hitta någon annanstans! Vi önskar dig varmt välkommen att njuta av trevlig samvaro, bra stämning och naturligtvis oförglömliga smaker.
 
Bon appétit!
 

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,1)
Betjäning (4,2)
Stämning (4,1)
Barn (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 18.09.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Lounas oli kallis (buffa 19 euroa)”
“Tarjoilijat olivat iloisia, positiivisia ja ammattitaitoisia.”
“Miellyttävä tarjoilija”
“Vähän epäsiistiä ja nuhjuista (söimme ulkoterassilla)”
“Meillä oli syntymäpäiväillalliset erillisessä takkakabinetissa. Meille sattui erittäin ammattitaitoinen, mukava ja tilanteeseen mukautuva tarjoilijamies. Kaikki kehuivat häntä jälkikäteen, huumorin- ja tilannetajua ei puuttunut. Miestä oikeasti kiinnosti, että kaikki sujui, vaikka meidän puolelta tilanne oli kaoottinen. Iso porukka, jokaisella henkilökohtainen tilaus, aikataulu, kovaäänisiä vieraita jne. Kiitos siis tarjoilijallemme, mahdollisesti Niko nimeltään! Ruokakin oli oikein hyvää, tunnelma myös.”
“Ei mitään kovin painavaa. Takkakabinetin ”ovet” oli vain verhot, ja aiheutimme häiriötä muille syöjille juhlinemme. Ehkä äänieristystä voisi miettiä, vaikkakin itsepä huusimme. :D Lohiannos oli ihan hyvää, mutta sitä voisi kehittää vielä.”
“Noooh, olen käynyt vain ResQ-ruokia hakemassa lähinnä, kerran olin soittokeikalla ja silloin palvelu oli loistavaa.”
“Hinta tietenkin. Mutta sehän on normaalia.”
“Palvelu, joustavuus”
“Miellyttävä ja asiallinen palvelu”
“Hyvä ja huomioivaasiakaspalvelu, hyvä ja maistuva ruoka!”
“Hyvä palvelu ja tarjoilija osasi esitellä ja kertoa tilaamastamme ruuasta.”
“Tarjoilija unohti tuoda vettä”
“Iloinen palvelu.”
“Mediumpihvi oli melkein kypsä. (Ei jaksanu kommentoida silloin kun oli ihan hyvä muutoin)”
“Tulimme myöhään hotellille ja kysyimme jos saisimme ruoat hotellihuoneeseen. Lisäksi mukanamme oli pieni lapsi. Saimme ruoat nopeasti, vaikka ravintolassa oli kovat ruuhkat. Kiitokset!”
“Erittäin ystävällinen,motivoitunut ja ammattinsa osaava henkilökunta. Erinomaisen hyvä ruoka,kauniisti katettu. Hyvä ilmapiiri. Kiitos.”
“Viihtyisä ilmapiiri, siisti, ystävällinen asiantunteva henkilökunta”
“Mukava, sopivan rento henkilökunta, maistuvat pihvit.”
“Henkilökunta erittäin ystävällistä, samoin respan henkilökunta. Ainoat heikkoudet olivat hotellihuoneiden suihkujen huono paine ja kun ei ollut päivällä ainutkaan baari tai joku vastaava auki, olisi ollut mukavaa istuskella vaikka terassilla mutta kun ei ollut tarjoilua..”
“Liian monta tuntia päivällä myyntitiskit kiinni.”
“Ystävällinen palvelu”
“Rauhallinen tunnelma ja ystävällinen henkilökunta. Maukas ruoka, varsinkin jälkiruoka herkullista.”
“Ruokalista on hiukan liian suppea”
“Rillette+French Burger, kaikki muu hyvää paitsi Burger pihvi ei maustettu tarpeeksi”
“Hyvä ruoka,rauhallista lasten kanssa.”
“Ruoka oli ihan hyvää.”
“Meille oli pöytä varattuna sunnuntaina klo 19.30 ja ravintola oli puolillaan asiakkaita. Baaritiskin takaa tarjoilija kyllä tervehti, mutta ei ohjannut pöytään. Odottelimme n. 10min, jonka jälkeen itse pyytämällä saimme tarjoilijan paikalle. Tilauksen vastaanotto oli hapuilevaa. Saimme ruuat, jotka olivat ihan hyvät. Mutta syötyämme odottelimme jälleen kymmenisen minuuttia ennen kuin saimme tarjoilijan huomioimaan laskutarpeemme. Johtuiko tämä henkilökunnan väsymys sunnuntaista, vai mikä oli, mutta todella kyllästynyttä oli palvelu. Olemme majoittuneet Sokos Hotel Kouvolaan sen ystävällisen ja palvelualttiin hotellihenkilökunnan (erityisesti reception), mutta muutama porras alaspäin mennessä ravintolaan, meininki muuttui oleellisesti. Toivottavasti tämä oli vain yksittäistapaus. Olemme tulossa reilun viikon päästä pojan pesäpallopeleihin Kouvolaan ja Haminaan ja olen varaamassa hotellihuonetta. Lapset ilmoittivat jo yhteen ääneen, että haluavat sitten mennä muualle syömään illalla.”
“Asiantunteva tarjoilija ja loistavaa ruokaa”
“henkilökunta. kaunis miljöö. viihtyisä terassi”
“Kiva ilmapiiri ja ruoka hyvää”
“Lounasbuffet oli häntänsä väärtti.”
“Ilmapiiri oli miellyttävä ja palvelu sekä ruoka hyvää. Henkilökunta osasi lukea tilannetta hyvin ja palvella sen mukaisesti.”
“-”