Frans & les Femmes

Frans & les Femmes är en avslappnad fransk bistro där det centrala är kärlek till god mat, vin och människor. Hos oss får du njuta av maten och sällskapet i lugn och ro med ett leende på läpparna. I Frans & les Femmes-bistroerna skapar det franska köket i kombination med bubblande livsglädje en unik och hjärtlig stämning som du inte kan hitta någon annanstans! Vi önskar dig varmt välkommen att njuta av trevlig samvaro, bra stämning och naturligtvis oförglömliga smaker.

Bon appétit!

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,1)
Betjäning (4,4)
Stämning (4,1)
Barn (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 13.11.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Todella hyvä ruoka ja iloinen, asiantunteva hlökunta. Kiitos”
“Parhaat simpukat”
“Yleisvaikutelma, tunnelma ja asiantunteva palvelu.”
“Erittäin ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta. Ravintolan sisustus ja tunnelma oli hieno. Ruoat olivat erinomaisia ja kokki oli taitavasti paistanut pihvit”
“Erittäin hyvä ruoka ja kaunis, levollinen sisustus.”
“Varasimme pöydän etukäteen ja me saimme paikan pienimmän ja ’ankeimman’ pöydän. Mutta pyysimme siirtoa ja tarjoilija ihanasti siirsi meidät toiseen pöytään. Jäi huomattavasti mukavampi olo siitä.”
“Hyvät kalaruoat ja ammattitaitoinen henkilökunta.”
“Osa ruuista on hyviä, mutta välillä ei ole sen odotus ajan vertoista.”
“Odotus aika on hyvin suuri välillä. Pöytiä ei siistitty. Ei ollut kovin ammattimainen fiilis työntekijöillä. Työtekijöistä ei kuulunut yhtään kun oltaisiin oltu valmiita tilaamaan lasku.”
“Rauhallinen mukava paikka jossa asiakas huomioitiin.”
“Viihtyisä sisältä, hyvä hinta-laatusuhde”
“Hyvä ruoka ja tunnelma”
“Melko viihtyisä ja vierailumme aluksi rauhallinen. Ruoka oli hyvää. Rento tarjoilija.”
“Tilasimme aluksi shamppanjaa ja se tarjoiltiin aivan kamalissa laseissa. Juoma ei todellakaan päässyt oikeuksiinsa. Olen jo aiemmin laittanut palautetta suoraan ravintolaan ja lupasivat korjata tulevaisuudessa asian ??”
“ihana tarjoilijatar”
“Meitä palvellut nuori mies oli erittäin mukava ja otti pienen 1-v tyttäremme erinomaisesti huomioon. Ohjasi meidät mm. leikkihuoneeseen siksi aikaa, kun odottelimme ruoan valmistusta. Kiitos hänelle erinomaisesta palvelusta! Ruoka oli hyvää ketjuravintolaksi, mutta ei erinomaista. Ruoan esillepanoon voisi hieman panostaa.”
“Kysyttyjen asioiden lisäksi: aikana jolloin kävin, oli rauhallista jutella pöytäseuralaisten kanssa”
“Iloiset ja osaavat tarjoilijat !!”
“Tarjoilijamne Sini S. oli erittäin miellyttävä ja ammattitaitoinen.”
“Sijainti, hyvä ruoka ja rauhallisuus.”
“Siisteys, palvelu, hyvä ruoka.”
“Aina sattunut olemaan lihapullia, kun olen muutaman kerran käynyt koulutuksessa.”
“Ystävällinen palvelu, hyvä ruoka, viihtyisä ympäristö”
“Pöytään missä istui paistoi aurinko, minkä vuoksi oli lämmin/kuuma. Ruuassa oli melko paljon öljyä.”
“Lounas oli kallis (buffa 19 euroa)”
“Tarjoilijat olivat iloisia, positiivisia ja ammattitaitoisia.”
“Miellyttävä tarjoilija”
“Vähän epäsiistiä ja nuhjuista (söimme ulkoterassilla)”
“Meillä oli syntymäpäiväillalliset erillisessä takkakabinetissa. Meille sattui erittäin ammattitaitoinen, mukava ja tilanteeseen mukautuva tarjoilijamies. Kaikki kehuivat häntä jälkikäteen, huumorin- ja tilannetajua ei puuttunut. Miestä oikeasti kiinnosti, että kaikki sujui, vaikka meidän puolelta tilanne oli kaoottinen. Iso porukka, jokaisella henkilökohtainen tilaus, aikataulu, kovaäänisiä vieraita jne. Kiitos siis tarjoilijallemme, mahdollisesti Niko nimeltään! Ruokakin oli oikein hyvää, tunnelma myös.”
“Ei mitään kovin painavaa. Takkakabinetin ”ovet” oli vain verhot, ja aiheutimme häiriötä muille syöjille juhlinemme. Ehkä äänieristystä voisi miettiä, vaikkakin itsepä huusimme. :D Lohiannos oli ihan hyvää, mutta sitä voisi kehittää vielä.”
“Noooh, olen käynyt vain ResQ-ruokia hakemassa lähinnä, kerran olin soittokeikalla ja silloin palvelu oli loistavaa.”
“Hinta tietenkin. Mutta sehän on normaalia.”
“Palvelu, joustavuus”
“Miellyttävä ja asiallinen palvelu”
“Hyvä ja huomioivaasiakaspalvelu, hyvä ja maistuva ruoka!”