Frans & les Femmes

Frans & les Femmes är en avslappnad fransk bistro där det centrala är kärlek till god mat, vin och människor. Hos oss får du njuta av maten och sällskapet i lugn och ro med ett leende på läpparna. I Frans & les Femmes-bistroerna skapar det franska köket i kombination med bubblande livsglädje en unik och hjärtlig stämning som du inte kan hitta någon annanstans! Vi önskar dig varmt välkommen att njuta av trevlig samvaro, bra stämning och naturligtvis oförglömliga smaker.

Bon appétit!

Kundnöjdhet

4,1

Mat (4,2)
Betjäning (4,1)
Stämning (4,0)
Barn (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 15.10.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä ruoka. Sijainti lähellä.”
“Henkilökuntaa oli vähän nirkoisesti. Näkyi odotusaikana ruokalajien välissä.”
“Todella hyvä ruoka ja hieno paikka, pidin erityisesti hienoista ja hyvänkokoisista juomalaseista.”
“Kallis hinta.”
“Aula baari”
“Ruoka oli maittavaa.”
“Palvelu suijui hyvin, mutta lopahti lopussa. Kun olimme valmiita maksamaan (jälkiruoka oli nautittu jo tovi sitten) niin tarjoilijaa ei näknyt missään ja jouduimme lopulta menemään tiskille kysymään saammeko maksaa laskun.”
“Viihtyisä, hyvä ruoka ja ystävällinen henkilökunta”
“Loistava ruoka”
“Ruoka on erittäin hyvää ja annokset kauniita”
“Ympäristönä ehkä hieman kulahtanut”
“Kuha oli hyvää”
“Yksi annos ei tullut samaan aikaan kuin muille”
“Hyvä ruoka”
“Lisämyyntiä ei yritetty tehdä. Saimme itse tilata tiskiltä juomaa. Istuimme lähellä tiskiä mutta kuitenkin, olimme syömässä”
“Maistuva ruoka ja viihtyisyys”
“Rauhallinen tunnelma”
“Loistava henkilökunta ja erinomainen ruoka!”
“Ei salaattipöytää ja hinnat korkeat”
“Iloinen henkilökunta!”
“Ei ilmennyt”
“Kokonaisuus ja ruuan laatu”
“Kieltämättä näkyy että kohta olisi peruskorjauksen tarpeessa.”
“Hyvä ruoka”
“Kallis”
“Hy ruoka”
“Ruoka maistui, viini oli hyvää ja henkilökunta ystävällisiä. Täyttä kymppiä ei voi antaa koska aina on parantamisen varaa. (missä) se pitää itse oivaltaa.”
“Erinomaiset ruuat ja ystävällinen palvelu,jota olemme harvoin saaneet missään.”
“Hyvä ruoka”
“Ei ollu kiva olla syömässä teidän ravintolassa ku sinne tuli iso porukka känni kaloja möykkämään.”
“Mahtava ruoka ja mukava tunnelma sekä henkilökunta!”
“Erittäin miellyttävä henkilökunta ja hyvä ruoka. Ravintolan yleisilme oli siisti ja kodikas.”
“Juomat ja yleisesti palvelu ja yleisvaikutelma olivat hyviä. Kumppanini annos (muistaakseni sisälsi mereneläviä ja tomaattikastiketta) oli erittäin hyvää, etenkin kyseinen kastike.”
“Oma annos (sisälsi ainakin leipää lisäkkeillä ja ranskalaisia) olivat osittain tylsän makuista .Kumppanini annoksessa taas perunat olivat osittain turha ja tuhti lisä muuten hyvän kokoiseen ruoka-annokseen. Hinnat olisivat voineet olla alhaisempia, mutta eivät onneksi olleet liian kalliita. (Tavallinen hinta on ok)”
“Vauvamme valmisruoka lämmitettiin ja erityisen positiivista oli se, että ruoka tuotiin lasipurkin sijaan omassa kulhossaan ☺️”
“Henkilökunta oli ammattitaitoista ja aidosti hyvän tuulista. Päivä oli kuuma joten tarjoilija etsi kanssamme sopivan istumapaikan (emme aluksi tienneet haluammekko olla ulkona vai sisällä). Otimme valmiin menun jonka jokainen annos oli erinomainen. Tarjoilija suositteli myös viiniä joka sopikin ruokaan mainiosti. Olemme toiselta paikkakunnalta joten käyntimme oli ensimmäinen mutta suosittelemme ravintolaa varmasti tutuillemme mikäli heillä on käyntiä siellä päin.”
“Lasten huomioiminen, tuli piirustusvälineet pöytään kun odotettiin ruokia ja syöttötuoli tuotiin heti pöydän viereen. Lapsiperheille olen suositellutkin jo!”
“Kyseenalainen, joskin asiakkaan kannalta ensi arvoisen tärkeä, onnistuminen oli pöydän löytyminen täpötäydestä ravintolasta. Palvelua pöytään saatiin ja ruokakin verrattain nopeasti varsinkin ravintolan täyttöaste huomioiden. Ruoka itsessään (maksaa) oli erinomaista ja jätetty poikkeuksellisen rohkeasti pyydetylle raakuusasteelle. Kokemus oli alusta loppuun sujuva ja ruoka poikkeuksellisen hyvää hotelliravintolaksi.”
“Henkilökunta huomioi asiakkaan ja ruoka on hyvää.”
“Ruoka oli hyvää”
“Kesti kauan ( yli 10min) ennen kuin tarjoilija tuli kysymään mitä haluaisimme tilata. Ravintolassa ei ollut paljon väkeä. Tämä alentaa antamiani pisteitä.”
“Siisti, mukavasti sisustettu ravintola. Hotellin ulkokuori ei anna osviittaa siitä, että sisältä löytyy näinkin mukava ravintola :) Mukava henkilökunta, palvelu erinomaista (jopa hieman extraa). Ketjuravintolaksi oikein maistuva ruoka. Kaikenkaikkiaan oikein miellyttävä, odotukset ylittävä kokemus!”
“Olisi kiva laittaa ruokailuvälineet jonkin liinan päälle - nyt ne laitetaan pöydän pinnalle.”
“Tarjoilijat Anni ja Niko erittäin ammattitaitoisia ja ystävällisiä, erinomainen ruoka.”
“Annoksen valmistuminen kesti aika kauan, vaikkei ravintolassa ollut kovinkaan paljoa asiakkaita.”
“Hyvä palvelu”
“Vanhahkot tilat. Esim wc.”
“Palvelu”
“Ei tule mieleen”
“Ruuan esillepano hyvä tunnelma hyvä”
“Hyvät tarjoilijat ja erinomainen ruoka!”
“Henkilökunta”
“Kasvisvaihtoehtojen vähäisyys”
“Nopea,ystävällinen palvelu.Hyvä ruoka.”
“Ystävällinen henkilökunta”
“hälinä”
“Miellyttävä miljöö,rento mutta asiallinen hyvä palvelu!”
“Leppoisa ka välitön tunnelma”
“Hyvä ruoka, ystävällinen palvelu.”
“Henkilökunta oli erittäin ystävällistä asiakkaita huomioivaa ja ruoka hyvää.”
“Kiva ympäristö, rauhallinen ja hyvä tunnelma.”
“Kokonaisuus - ruoat ja juomat olivat erittäin maittavia sekä henkilökunta ammattitaitoista ja ystävällistä. Erityiskiitokset Jenna-tarjoilijattarelle!”
“Erittäin mukava ja palvelualtis henkilökunta. Ruoka-annos oli riittävän suuri ja todella maukas ja korkealaatiinen /kala-ateria.”
“Terassi on erittäin mukava.”
“Hevimusiikki oli vähän turhan kovalla eikä mitään ”mainstream” heviä. Terassi voisi olla vähän viimeistellympi ulkoisesti, kaikki oli siistiä mutta vähän karua.”
“Hotelliyöpyjän ilmaiskuponki kuohuviiniin yllätti iloisesti”
“Hyvä ruoka”
“Vastaava tarjoilija joka johdatti pöytään otti tilauksen mutta unohti bongata sen, noin tunnin kuluttua kysyimme missä mahtaa alkukeitto viipyä ja asia selvisi, ainoa millä sitä korvattiin oli tarjous lisäleivästä jota ei nyt viitsinyt syödä lisää odotellessa menun ruokia, lisäksi olin antanut vastaanotosta saamani tarjouslaput ilmaisesta jälkiruuasta tilausta tehdessä hänelle, silti jälkiruuat olivat laskussa mukana. Istuimme keittiön oven vieressä ja varmasti olisi ollut helppo huomata ettemme tuntiin syöneet mitään ja ympärillä myöhemmin tulleet söivät ja lähtivät poiskin.”
“Ystävällisyys, niin reippaita tarjoilijoita, ilo oli katsella työskentelyä vaikka oli välillä kiire. Ensimmäistä kertaa olin, mutta oli niinkuin kotiin olisin tullut. Kiitos siitä. Ps. Ensimmäistä kertaa myös Kouvolassa.”
“Jos jotain täytyy sanoa....niin ruokalistassa on toivomisen varaa...??”
“Ystävällinen henkilökunta, siisti paikka, hyvä ruoka”
“Ruoka oli todella hyvää.”
“Ruoan odotusaika oli aika pitkä, varsinkin viiden 4-8 vuotiaan lapsen kanssa. Ravintola ei ollut täynnä ko. aikaan.”
“Terassille sai tuoda koiran mukaan”