Frans & les Femmes

Frans & les Femmes är en avslappnad fransk bistro där det centrala är kärlek till god mat, vin och människor. Hos oss får du njuta av maten och sällskapet i lugn och ro med ett leende på läpparna. I Frans & les Femmes-bistroerna skapar det franska köket i kombination med bubblande livsglädje en unik och hjärtlig stämning som du inte kan hitta någon annanstans! Vi önskar dig varmt välkommen att njuta av trevlig samvaro, bra stämning och naturligtvis oförglömliga smaker.

Bon appétit!

Kundnöjdhet

4,3

Mat (4,3)
Betjäning (4,4)
Stämning (4,3)
Barn (4,5)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 07.07.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ravintolassa oli melko kuuma, kun aurinko paistoi yläikkunoista suoraan pöytiin eikä ilmastointi tainnut toimia laisinkaan. Henkilökuntaa oli, mutta heidän huomiotaan ei ollut helppo saada.”
“Palvelu oli erittäin hyvää, myös ruoka. Pihvi oli sitkeä ja raaka, saimme toiset annokset ja tarjoilija hoiti tilanteen erinomaisen hienosti. Uudet pihvit, alkuruoat ja jälkiruoat olivat herkullisia makunautintoja. Koronan ja remontin (ehkä) takia ravintolassa oli uusi käytäntö, eli pöytiin ohjaaminen - seilasimme hetken tullessamme sisään terassin puolelta sisätiloihin. Hlökunta havaitsi meidät, mutta ei ensin tervehtinyt eikä ohjannut meitä ennen kun löysimme kyltin, jonka edessä piti odottaa ohjausta. Kyltti oli hyvin löydettävissä, mikäli olisimme tulleet hotellin pääovesta. Tämän jälkeen palvelu pelasi erinomaisesti.”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu poikkeuksellisen positiivinen kokemus!”
“Jos joku ystäväni on menossa Kouvolaan.”
“Henkilökuntaa oli liian vähän. Odotusaika pitkä, jo ennen kuin sain edes ruokalistan. (Otin itse). Ruoka oli kyllä hyvää ja maukasta. Terassi vähän 'suttuinen'. Vessat siistit.”
“Saimme hyvän pöydän, palvelu oli nopea, ruoka erittäin hyvä, annokset sopivakokoiset. Ainoastaan lopussa kun halusimme laskun, piti odottaa kunnes joku tuli laskuttamaan. Toki silloin oli siellä vähän enemmän asiakkaita.”
“Omat kokemukset ovat olleet hyviä.”
“Erittäin ystävällinen, ammattitaitoinen henkilökunta. Hyvä ruoka.”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää! Maksamisen kanssa jouduttiin odottaa kauan”
“Kouvolan paras ja viihtyisin ravintola”
“Terassi on erittäin siisti ja viihtyisä.”
“Kaikki toimi hyvin”
“Ruokia ei suositeltu, mutta tiesin kyllä mitä halusin syödä. Juomia ei suositeltu ennen kuin kysyin mitä suosittelisitte. Paikalla oli neljä tarjoilijaa, mutta laskunpyytämistä sai odottaa. Kukaan ei kysynyt, että miten ruokailu sujuu. Kun pyysimme laskun, ei kysytty maksatteko yhdessä vai erikseen. Näistäkin huolimatta tulen ehdottomasti uudestaan. Hyvä palvelu ja hyvä ruoka kaikesta huolimatta.”
“Erinomaista ruokaa, erinomaista palvelua”
“Uusittu ravintola, miellyttävä ympäristö, maukas ruoka.”
“Palvelu oli hyvää. Muiden annokset oli maistuvia, mutta oma lohiannokseni maistui erikoiselle. Perussuomalaisena en siitä kuitenkaan paikan päällä maininnut. Ravintolakokemus kaiken kaikkiaan oli positiivinen.”
“Hyvä kokemus”
“OK suoritus”
“Kaikki sujui ja ruoka oli hyvää”
“Ystävällinen ja asiantunteva henkilökuntaa takaa, että uskallan suositella tätä paikkaa. Kokonaisvaltaisesti erittäin hyvä kokemus .”