Frans & les Femmes

Frans & les Femmes är en avslappnad fransk bistro där det centrala är kärlek till god mat, vin och människor. Hos oss får du njuta av maten och sällskapet i lugn och ro med ett leende på läpparna. I Frans & les Femmes-bistroerna skapar det franska köket i kombination med bubblande livsglädje en unik och hjärtlig stämning som du inte kan hitta någon annanstans! Vi önskar dig varmt välkommen att njuta av trevlig samvaro, bra stämning och naturligtvis oförglömliga smaker.

Bon appétit!

Kundnöjdhet

4,4

Mat (4,3)
Betjäning (4,4)
Stämning (4,3)
Barn (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 18.05.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Mukava tunnelma ja mukava henkilökunta”
“"Hyvä palvelu ja takuuvarma, oikein hyvä ruoka."”
“Hyvä ruoka”
“Kokemus oli miellyttävä jälleen. Nyt hain vapun brunssikassin x 2 ja sisältö oli upea ja maukas! Palvelu on aina loistavaa!”
“Palautteessani näkyy myös aamupalan osuus. Asioimme sekä illalla klo 17 aikaan sekä aamupalalla.”
“Hyvä palvelu ja ruoka. Viihtyisä miljöö.”
“"Olin hotelli asiakkaana.Aamupala oli aivan loistava ja paljon vaihtoehtoja.Tilaamat pizzat hotellihuoneeseen olivat hyvät,mutta olisin kaivannut enemmän täytevaihtoehtoja.Lista oli liian niukka mieleeni"”
“"Uudistuneet tilat on viihtyisät, varsinkin kesän lasitettu terassi. Ruoka perus hyvää ketjuravintolatasoa. "”
“"Hyvä ruoka, drinkit ja hyvä palvelu!"”
“Hankalasta korona tilanteesta huolimatta henkilökunta suoritti työnsä erinomaisesti!”
“"Palvelu ym oli hyvää, mutta blinit olivat hieman pettymys. "”
“hyvä ruoka--oleskelutilat siistit---ystävällinen palvelu--ei melua”
“"Hyvä ruoka, oli hyvin väljyyttä näin korona-aikana."”
“Ravintolan tunnelma oli hyvä ja miljöö viihtyisä”
“Hyvä sijainti. Parkkitilaa oli talvellakin. Luotettava toimija ei tarjoa pohjaanpalanutta safkaa”
“Ravintolan yleisilme siisti ja uusittu sisustus oli kaunis. Ruoka oli hyvää ja palvelu toimi. Kiitos mukavasta ruokahetkestä.”
“"En yleensä käy ketjuravintoloissa. Yllätyin erittäin positiivisesti, palvelu oli ystävällistä ja ruoka oikein hyvää. "”
“Paras ravintola Kouvolassa.”
“"Uusitut tilat ovat viihtyisät ja saimme pöydän, vaikkei ollut ennakkovarausta su iltapäivällä. Mutta suuri pettymys oli blinien maku, kuin myös siinä ollut porolisäke. Huonoin bliniannos koskaan. Harmi! "”
“"Uusittu ympäristö on kaunis ja kutsuva. Palvelu oli joustavaa ja hyväntuulista. Ruoka oli hyvää. Kahvi aivan täydellistä. Mietinkin, että alan käymään loungen puolella myös kahvilla ystävieni kanssa. Ainoastaan lauantaina päivälliselle mennessä, useampi salityöntekijä kulki ohitsemme lukuisia kertoja sanomatta mitään. Tuntui kummalta odottaa pöytään ohjausta ihmisten katseiden alla kun kukaan ei tervehtinyt tai huikannut, että: "" Hei, pieni hetki, tullaan kohta tms."", vaikka kaikki työntekijät näkivät meidät hyvin. Odotimme pitkän tovin ja päätimme jo kääntyä pois, kunnes juuri joku vapautui luoksemme. Tämän jälkeen palvelu oli reipasta ja kohteliasta. Olen vieläkin niin äimistynyt uudesta hienosta sisätilasta, että pieni odottaminenkaan ei jäänyt painamaan mieltä. "”
“"Oli hyvä, mutta ei edukseen erottuva, ehkä hieman tavanomainen.."”
“"Upea paikka, siisti ja hyvää ruokaa "”
“"Aivan loistava paikka, kaikessa suhteessa!!!!"”