Stadens bästa Texmex och rockande barpartaj

Amarillo har sina rötter i hjärtat av Texas. Våra kockar har rest runt i Texas och suttit vid lägereldar på bägge sidorna av gränsfloden Rio Grande för att vi ska kunna servera dig den bästa texmexmaten på den här sidan av oceanen. Hamburgare, fajitas, bolillos, wings, ´dillas och andra läckerheter i Amarillostil som aptitretande och mättande portioner!

Kundnöjdhet

3,8

Mat (3,8)
Betjäning (3,7)
Stämning (3,9)
Barn (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 18.06.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Tila on nyt viihtyisä”
“Ruoklista on lähes sama kuin aina ennekin, makuasioita, mutta minusta olisi kaivannut uudistusta”
“Hyvää ruokaa!”
“Miellyttävä, ahkera henkilökunta. Hyvä ruoka.”
“Uusittu ravintola kaipaisi vielä akustiikkaan panostusta. Kova kilinä, hälinä. Taustamusiikki meni jossain vaiheessa liian kovalle, ei enää ollut kiva keskustella pöytäseurueen kanssa. Ruokailimme pe 18-20:30. Ikkunapöytä oli kiva, mutta aurinko porotti suoraan sisään. Ilmeisesti vanhoilla logoilla varustettua markiisia ei voinut käyttää varjostukseen. Ravintolan wc-tilojen käsipapereille tulee järjestää isot jäteastiat. Lattia oli täynnä käytettyjä papereita. Lavuaarien välissä reikä mistä voi tiputtaa paperin, mutta roskis auttamatta liian pieni, sekä nurkassa oleva poljettava roskis aivan turha pienuutensa ja epäkäytännöllisyytensä takia huono valinta. Henkilökunnalle tarkkuutta myös kaataessa annoksen päälle sytytettävää lientä, pojan housuille roiskui ja syttyi myös samalla palamaan, kun ruoanpäälle kaadettu sytytettiin. Ei onneksi syntynyt mitään vahinkoa.”
“Herkulliset ruuat ja ihana henkilökunta.”
“Täysin uudistunut, kaikilta osin. Ja ainoastaan vain positiiviseen suuntaan. Vielä on pientä alku takkuilua, mutta luotan siihen, että sekin korjaantuu lyhyen ajan sisällä. Hyvä henkilökunta!”
“Hinnat ja palvelu”
“Remontin jälkeen paikka on käytännössä kuin uusi ja myös palvelu oli loistavalla tasolla. Ruoka maistui ja kaikki oli kohdallaan, toivon todella että tämä yleisilme säilyy.”
“Joku aika sitten saatiin annoksen mukana rasvassa kiiltäväksi kovettuneita ranskalaisia perunoita, tästä kerrottiin tarjoilijalle ruokailun päätteeksi nii saatiin jäätelöt jälkiruoaksi korvaukseksi,”
“Ei mitään”
“Tarjoilijalla ei ole paljon kokemusta, muuten on hyvä.”
“Erittäin viihdyttävä sisustus, mielellään viettää aikaa pitempäänkin. Jättää hauskanoloisen tunnelman!”
“Musiikki himpunverran liian kovalla seurusteluravintolaksi. Kiireessä osa tilauksista unohtui mutta asia korjattiin hyvin nopeasti. Olisin myös toivonut kerrottavan ravintolan uutuuksista.”
“Keittiöstä tuleva ruoan 'käry' häiritsi. Pöytävalintamme oli huono.”
“Uudet kassat hidastivat. Oli paljon ihmisiä lounasaikaan, ruokaa joutui odottamaan.”
“Amarillon remontti oli onnistunut ja ravintola on nyt trendikäs, viihtyisä ja kauniisti sisustettu!”
“Tarjoilijoiden pöytiin ohjaaminen ja ohjeistus oli hämillistä. Paikkoja oli jäljellä runsaasti vaikka olikin ruuhkaa, mutta silti ennen pöytiin menoa jo varoitettiin että ruuassa kestää kauan, noin tunti. Tämä sai miettimään miksi paikkoja on paljon enemmän suhteessa keittiön henkilökuntaan ja kapasiteettiin vetää nopeammalla sykkeellä ruokia pöytään!”
“Erittäin iloinen henkilökunta ja paras oli tarjoilija joka kertoi ettei osaa vielä kaikkea mutta selvitti ja hoiti asiat oikein hyvin”
“Kasvispihvit oli erittäin kuivia”
“Siisti vaikutelma ja ystävällinen henkilökunta??”
“Viihtyisyys, uusi ja erilainen lounasravintola. Tosin kävin perättäisinä päivinä niin salaatit oli samat. Ekalla kerralla ei suositeltu lounaspassia. Seuraavana päivänä kyllä ja vanha passini yhdustwttiin uuteen ha annettiin eillinen leima. Olen suositellut paikkaa monelle ystävälleni”
“Uusi avara ja tilava ilme”
“Ruoka ei ole enää yhtä hyvää kuin ennen remonttia, valikoima on supistunut buffetissa ja lounaalta puuttuu jälkiruoka!”
“Remontin jälkeen todella viihtyisä, tulen varmasti käymään ystävien kanssa enemmän ravintolassa. Ennen piti miettiä mihin ravintolaan menisi, jopa toiselle paikkakunnalle piti lähteä. Enään ei tarvitse! Ihan huippua!”
“Remppa on onnistunut. Ilme raikastui.”
“Mielestäni oli outoa että jälkiruoka jäätelöannoksessa oli kolme jäätelöpalloa ja olisin halunnut yhden niistä vaihtaa toiseen makuun niin se ei onnistunut. Sitä ei tarjoilijan mukaan saa vaihtaa.. Tarjoilijoiden uusi tuttavallinen tyyli oli osittain väkinäistä/päälleliimattua. Juttua yritettiin keksiä vaikka tyhjästä. Mielestäni parasta asiakaspalvelua on osata lukea tilannetta, eli jos asiakkaat haluavat olla rauhassa annetaan heidän olla.”
“Palvelu ystävällistä, paikassa hyvä tunnelma”
“Tyytyväisyyttä ei varmistettu, laskutus hidasta”
“Wow sisustus, esteettömyys(ei tasoeroja), invavessa! Mahtavia uudistuksia!”
“Ruokia sai odottaa suht kauan...”
“Tunnelma. Terassi. Ruoka”
“Ymmärrän ettei konsepti suosi lapsiperheitä, MUTTA se on todella iso miinus ettei ravintolassa pysty edes vaippaa vaihtamaan. Keskellä ravintolaako kakkavaipat pitää vaihtaa jos ei halua lastaan vessan lattialle laittaa? Vai eikö perheitä haluta ollenkaan asiakkaaksi?”
“Ystävällinen ja reipas henkilökunta”
“Ruokaillessa musiikki liian kovaa vanhoille korville”
“Ravintolan ilme todella siisti, ruoka erinomaista ja vastaanotto ystävällinen ja läsnäoleva myös lapsille.”
“Annoksen astioiden kannet olivat tuodessa kiinni ja tulikuumat (kalliimpi annos vadilla joka liekitettiin)”
“Iloinen henkilökunta ja uudistettu ilme. Hinta laatu suhde varsinkin ruuissa on miinusta.”
“Ruokien hinta laatu suhde.”
“Suurimmaksi osaksi hyvä ruoka ja palvelu”
“Henkilökunta on toisinaan hidasta, vaikka tilaus olisi jo valmis, he usein jäävät vain juttelemaan keskenään, jonka takia joskus odotusajat vähän pitkiä”
“Uusi tyylikäs sisustus”
“Lounasaikaan moni ruoka loppui kesken. Sain kysellä annostani uudelleen.”
“Uusi ilme on todella siisti ja viihtyisä, tunnelma hyvä. The table vaikutti mielenkiintoiselta.”
“Henkilökunta oli reipasta ja ystävällistä.”
“Palvelu, siisteys, ajanmukaisuus, the table.”
“Hinta vaikutti nousseen.”
“kaunis uusi sisustus, siistit vessat”
“tarjoilijoilla alkukäynnistys vaikeuksia toisena aukiolopäivänä remontin jälkeen, asiantuntemus vielä hakusessa. Yli tunnin odotusaika vähentää halua käydä nopeasti syömässä ennen muita kesäpäivän rientoja ja tapahtumia, kaikki eivät voi viettää ravintolassa kahta tuntia leppoisasti odotellen, etenkin kun on lapsia mukana.”
“Ravintola viihtyisä. Ja kun aikaa kuuluu uskon että henkilökunnan ammattitaitokin kasvaa.”
“Ruoka vähän mautonta.”
“Ennen oli hyvää ruokaa. Kiva terassi missä voi myös syödä”
“Epäasiallinen ja välinpitämätön suhtautuminen asiakkaisiin. mikrossa lämmitettävä ruoka. siivoton paikka”