Stadens bästa Texmex och rockande barpartaj

Amarillo har sina rötter i hjärtat av Texas. Våra kockar har rest runt i Texas och suttit vid lägereldar på bägge sidorna av gränsfloden Rio Grande för att vi ska kunna servera dig den bästa texmexmaten på den här sidan av oceanen. Hamburgare, fajitas, bolillos, wings, ´dillas och andra läckerheter i Amarillostil som aptitretande och mättande portioner!

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,1)
Betjäning (4,3)
Stämning (4,1)
Barn (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 29.09.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Koko ilta oli aivan mahtava ja minut sekä kaverini otettiin todella hyvin huomioon. Kaikki meni todella loistavasti!”
“Kaikin puolin hyvä meininki.”
“Hyvä asiakaspalvelu ja hyvät ruoat.”
“Taattua laatua”
“Vietimme tyttären 22-vuotis syntymäpäivää, yllätyksenä hänelle. Kaikki sujui erittäin hyvin ja kaikki olivat tyytyväisiä. Meitä oli 10 henkeä, joista nuorin 12 ja vanhin 53v. Ystävällisin terveisin Minna Vaitinen”
“Kiva tunnelma! Alkoi kiinnostamaan table kun oltiin samaan aikaan siellä!”
“Ensimmäistä kertaa käytiin ison remontin jälkeen ja paikka oli miellyttävä ja henkilökunta ammattitaitoista ja ystävällistä, ja tosiaan lapset huomiotiin mukavasti.”
“Uudistunut Amarillo ekalla kerralla oli erinomainen ruoka. Toinen kerta yllätti että palvelu oli hyvää ja huonoa; ruokalistat tahraiset ja sohvalla muruja ja ympäristössä edellisen ruokailijoiden rippeitä. Pöytä oli tyhjä ja puhdas eli ei tahmea yms. Juomat tuli nopeasti mutta paikka ei ole kyllä +45 ihmisten vaan selkeästi alle 30-vuotiaiden mikä sinällään ok. Isoin pettymys oli ruoka tilaus jos asiakas pyytää jättämään tuotteesta pois asian x miksi tekijä kokki vetää asiasta herneen nenään? Asiasta ollut toisaallakin puhetta että osa suhtautuu omalaatuisesti eli annos ei ole houkutteleva hyvin vähän salaatti tai vastaavia. Ruoka maistui hyvälle ei se ole ongelma mutta jos toinen ruokailija pyytää x asian pois, kaveri saa tuotetta keollisen purjoa/sipulia liha tuotteen alle. Aiheutti hämmenystä kaikki ei ole todellakaan punasipulin tai purjon ystävä. Tällä kertaa lisuke oli annoksissa hyvin sipuli pohjainen liha, kastike ja ranskalaiset olivat hyviä. Tosin oli nälkäinen ja kiire syödä ja tunne että oli häiriöksi niin eipä tullut sanottua sitten mitään toki se näkyi lautasella kun 1/3 osa lautaselle jää sipulia. Ensimmäinen tarjoilija oli todella ystävällinen toinen ei ehkä ollut niin paljoa kokemusta että se näkyi läpi ettei ole ammattitaitoa vielä. Ei haittaa yleensä ihmisten haju/partavedet mutta tarjoilijoilla oli hajuvettä todella paljon toki sopi jne mutta jos astmaatikko joka asia haittaa niin ongelmia tiedossa tms jos paha hajuste yliherkkyys. Enpä tiedä.. terassi on kiva kesällä ja sisustus sisällä tosin riippuen paikasta siellä kaikuu aika paljon. Ravintola enemmän tietyn ikäiselle joka syö ja jää viettämään sinne myös iltaa.. Ei jäänyt tunne että tulee toisen kerran vaan mielummin kantaa rahan toisaalle. Esim Rossoon.”
“Hyvä”
“Kaikki toimi nopeasti ja vaivattomasti”
“Hyvää ruokaa ja minne tarjoilleen henkilön palvelu oli todella hyvää ja ystävällistä.”
“Palvelu ja ruoka hyvää, mutta silti jäi se wow kokemus kokematta, joka pitää olla jos suosittelen ravintolaa tutuille.”
“Ystävällinen henkilökunta joka otti ensin tilauksen vastaan ja kävi sen jälkeen kuivaamassa pöydän ja istuimet jonka valitsimme.”
“Ruoka jees, samoin palvelu ja hintataso.”
“Perusvarma paikka!”
“Ihan ok perus ruokapaikka. Ruoan maku/esillepano/laatu laskenut”
“KÄyn KOuvolassa n 1x vuodessa, jos silloinkaan.”
“Kouvolassa vaihtoehtoja ei paljoa ravintoloiden suhteen ole. Ihan ok paikka perusruokailuun jos texmex kiinnostaa.”
“Ruuan laatu heikentynyt parissa vuodessa. Lasten lihapullat einespullia ja haisi ihan eineksille. Ranskalaisista osa oli useaan kertaan rasvassa lämmitetty.”
“Oli erittäin kiva ja ripeä palvelu, mutta oli vähän hassua, että nachos-annoksen alkupalaksi tuotiin nachoksia. Tämän tosin tarjoilijakin pani merkille. Ruuan asettelu teki ruuasta mössömäisen, joten luultavasti 'tärkeitä' ainesosia hautautui liejun alle. Nälkä meni, ja palvelu oli ystävällisesti, joten ei jättänyt traumoja :). Kouvolassa ei ole paljon vaihtoehtoja, joten Amarilloa on ihan helppo suositella muillekin, ja olin ollut ennenkin (en ole paikkakuntalaisia).”
“Ruoka oli hyvää ja eikä annoksia tarvinnut odotella liian kauan.”
“Ruoka tasalaatuista ja hyvää. Usein tuntuu olevan kiirettä, jolloin joutuu odottelemaan esim. laskun saamista”
“Ravintola on siisti ja henkilökunta oli ystävällistä. Myös pieni lapsi otettiin hyvin huomioon eikä hänen läsnäolosta tai kyselyistä säikähdetty. Meidän myös annettiin syödä rauhassa. Ruoka oli erittäin hyvää. Varmasti tulemme uudestaan.”
“Saimme hyvän ja ystävällisen palvelun, vaikka emme ole enää nuoria ja ystävä käyttää liikkumisen apuvälinettä. Ruoka oli maukasta”
“Hyvä paikka, onneksi ruokalista vaihtuu kohta koska siihen on vähän muutoksia jo kaivattu!”
“Positiivinen kokemus”
“Oli todella ystävällinen henkilökunta.”
“Perusvarmaa ja tasalaatuista ruokaa ystävällisen ja palvelualttiin henkilökunnan tarjoileilemana.”
“Miellyttävä käynti, hetken odottelimme pöytäänohjausta, mutta meidät huomioitiin. Mukava tarjoilija. Ruoka maistui hyvältä, ainoastaan alkupalana tarjoiltavien nachojen salsakastike oli vaihdettu sitten viime kerran. Se oli pettymys, koska salsa aiemmilla kerroilla oli todella maistuvaa.”
“Amarillossa on ammattitaitoinen, persoonallinen ja aito henkilökunta.”
“Taattu varma palvelu. Henkilökuntaa riittävästi taiteidenyönä kun väkeä paljon liikenteessä.”
“Tarjoilija oli todella ystävällinen ja ammattitaiotoinen ja annos oli 8 luokkaa. Jäi tosi hyvä fiilis koska nää kaksi perusasia oli kohdillaan. Myös vessa siisti.”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää. Lista on vaan lyhyt ja sama kun aina.”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Väldigt trevlig personal. Hundvänlig terrass.”
“Paikka siisti, henkilökunta asiallista, ruoka tutun taattua Amarillon ja yleisvaikutelma mukavan rento.”
“Palvelu oli hyvää ja sujuvaa, Amarillo oli mukavan oloinen ravintola... Ainoana miinuksena annan listan, sieltä oli hieman vaikea löytää mitä haluaa.”
“Miellyttävä kokemus”
“Palvelu oli ammattitaitoista, ystävällistä ja nopeaa. Ruuat maistuivat hyvältä ja annokset riittävät isompaankin nälkään.”
“Todella hyvä palvelu ja ruoka.”
“Lähes ainoat asiakkaat. Liian usein kysyttiin onko kaikki hyvin.”
“Positiivinen yllätys, joihinkin muihin Amarilloihin verrattuna.”
“Kaikki sujui hyvin ja tarjoilija oli asiallisen ystävällinen”
“Ruoka ja palvelu hyvää”
“Mukava henkilökunta. Hyvä menu, ei liian laaja mutta riittävästi vaihtoehtoja. Ja ruoka oli hyvää.”
“Hyvää ruokaa, palvelua eli kaikki hyvin”
“Ruuan saaminen kesti todella kauan”
“Rento paikka, ystävällinen henkilökunta, hyvä ruoka.”
“Aina takuu hyvää ruokaa”
“Meidät otettiin iloisin mielin vastaan ja ammattitaidolla rennossa ilmapiirissä. Kiitos”
“Kouvolassa on monia parempia ravintoloita, joita suosittelen aina ennemmin. Tälläiset amarillon kaltaiset ketjupaikat eivät ole yleensä kummoisia. Mutta ketjupaikkojen kuten amarillo aukioloajat toimivat parhaiten (maanantai-ilta).”
“Nuorekas,reipas hlö.kunta.??”
“Kiva paikka, hauska hlökunta”
“Palvelu ja tarjoilija erittäin ystävällinen ja mukava. Ruokalista ei ehkä ihan minunlaiseni”
“Erittäin ystävällinen palvelu, tunnelma sopi hyvin kesäterassille, pöydät sijoiteltu hyvin ajatellen tätä korona-aikaa, ruoka-annoksemme tulivat nopeasti ja olivat maukkaita. Toivomus: laktoosittomia vaihtoehtoja toivoisin olevan enemmän. Teillä on näitä todella vähän. Eihän laktoositon kerma/viili/juusto paljon enempää maksa. Vegaaninenkin sopisi.”
“Kiva paikka”
“Tuskin vierailen Kouvolassa kovin usein.”
“Ruoka oli hyvää ja asiakaspalvelu oli ammattitaitoista.”
“Palvelu oli erinomaista ja tunnelma oli miellyttävä. Jäi todella hyvä vaikutelma ravintolasta ja henkilökunnasta.”
“Palvelu oli hyvää, ruoka oli odotetunlaista. Ruokaa joutui odottamaan kauan ja ihmetytti, että myöhemmin ravintolaan tulleet saivat nopeammin ruoan, vaikka meidän pöytäseurueeseen kuului vain kaksi, eikä tilattu mitään poikkeuksellista.”
“Perushyvä paikka.”
“Suomalaiseen tasoon nähden hyvä ravintola omien kriteerieni mukaan: hinta-laatu, palvelu, valikoima/menu, raaka-aineet, siisteys ja korona-turvallisuus.”
“Upeat tarjoilijat on se syy. Rento meininki. Ei tuputtamista pakolla.”
“Olin seurueeni kanssa menossa ruokailun jälkeen kahville muualle, mutta henkilökunta sai mielen muuttumaan ja jäimme ”rilloon” emmekä pettyneet!!! Mahtavan ruuan päälle kahvi ja aivan upea jälkiruoka kruunasi ruokailunautinnon. Jäi kuva että nämä nuoret työntekijät ovat oikeassa paikassa! Kiitos.”
“Ihan ok kokemus.”
“Rento ilmapiiri ja erittäin ystävällinen henkilökunta”
“Olimme ulkopaikkakunnalla, joten en ihmeemmin suosittele ellei joku kysy.”
“Nyt oli hintataso noussut, etenkin juomat (iso lonkero 15€ vaikka olikin iso tuoppi). Tarjoilijan kannattaa sanoa adiakkaalle ennen juoman tilausta kuinka ISO ja mihin hintaan. Tietysti olisihan minunkin pitänyt kysyä. Mutta nyt olen kaikille kertonut, että kyselkäö tilatessanne enemmän.”
“Palvelu oli asiantuntevaa ja hyvää sekä ruoka maistui ??”
“Loistava palvelu vaikka oli vielä vajaa ruokalista”
“Hieman liian suppea ruoka lista. Loppulasku hieman liian iso annoksiin nähden 200€ 4hlö”
“Ruoka oli hyvää. Tarjoilija ihan huippu! Alkoholijuoma suhteellisen hinnakas.”
“Miellyttävä asiointikokemus”
“Vierailu meni oikein mukavasti ja purilaiset maistuivat kaikille. Ruoan tulemisessa kesti hieman 'normaalia' kauemmin, josta pienet pistevähennykset”
“Kun ruokalistat tuotiin pöytään, niin tarjoilija poistui kysymättä mitään eikä palannut koskaan! Viimein saatiin toinen tarjoilija pöytään jolta sitten tilasimme kaiken yhdellä kertaa. Lisätilaus piti tehdä taas uudelta tarjoilijalta?! Sen jälkeen ei kukaan käynyt kysymässä mitään ja laskua piti huudella taas eri tarjoilijalta!? Että silleen!”
“Tarjoilijamme kruunasi kaiken. Teki asioinnistamme erittäin nautittavan”
“Homma sujuu”
“Ihan parasta palvelua ja ruoka todella hyvää ja maistuvaa”
“Saa hyvää ja maukasta ruokaa”
“Ihan perus Amarillo, hyvä että Kouvolassa on tällainenkin.”
“Hyvä henkilökunta.”
“Tilasin ison limpparin ja sain kannullisen, päivän ensimmäisenä asiakkaana veloitettiin vain 0,5 limppari! Aivan huippua!!”
“Menut saimme nopeasti ja juomatilaus otettiin heti. Juomia ja ruokatilauksemme tekoa jouduimme kuitenkin odottamaan noin 30min. Olimme jo lähdössä pois kun tarjoilija viimein tuli juomien kanssa ja kertoi rehellisesti unohtaneensa meidät ja juomamme. Saimme lopulta tehtyä ruokatilauksen ja ruuat olivat todella hyviä. Laskua jouduimme taas kysymään tarjoilijalta erikseen kun hän ei pöytäämme tullut.”
“Erittäin ystävällinen henkilökunta ja maistuva ruoka.”
“Palvelu oli ammattitaitoista, ruoka erityisen hyvää. Mitä sitä muuten perustelemaan.”
“Hyvä mutta suppea ruokalista.”
“Hyvä ravintola, mutta hinnat korkeat. Varsinkin lasten ateriat kalliita.”
“Hyvä ruoka ja viihtyisä paikka. Palvelu pelaa.”
“Hyvällä paikalla ja todella mukava henkilökunta ollut aina!”
“Kaikki toimi joutuisasti, ruoka oli hyvää ja palvelu ystävällistä.”
“Hidas palvelu,'junttimainen' tyyli tarjoilijalla sortsit ,ensimmäinen kontakti kesti 15min,annoksen kastike 'roiskahtanut' kupista ympäri...”
“Palvelu oli hyvää, kiirettä selvästi oli mutta siitä huolimatta meidän pöytäseurue huomioitiin koko vierailumme ajan”
“Ruoka todella hyvää. Palvelu aika hidasta.”
“Ravintola on selkeä ja ruokalista sopivan selkeä ja makuuni sopiva.Henkilökunta ystävällistä ja mukavan rentoa mutta ammattitaitoista.”