Stadens bästa Texmex och rockande barpartaj

Amarillo har sina rötter i hjärtat av Texas. Våra kockar har rest runt i Texas och suttit vid lägereldar på bägge sidorna av gränsfloden Rio Grande för att vi ska kunna servera dig den bästa texmexmaten på den här sidan av oceanen. Hamburgare, fajitas, bolillos, wings, ´dillas och andra läckerheter i Amarillostil som aptitretande och mättande portioner!

Kundnöjdhet

4,3

Mat (4,2)
Betjäning (4,4)
Stämning (4,2)
Barn (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.01.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Tarjoilija oli erittäin ammattitaitoinen ja ystävällinen koko vierailun ajan. Ruoka oli todella maukasta ja esillepano oli onnistunut.”
“The Table oli tosi kiva kokemus ja hinnaltaan sopiva. Voisin tulla uudestaan.”
“Ystävällinen palvelu, joskin haluaisin itse valita pöydän ja mielestäni kyseltiin liikaa, maistuuko tms.”
“Löytyi myös gluteeniton vaihtoehto.”
“Ei moitteita!”
“Pelkkää positiivista sanottavaa. Tykkäsin!”
“ammattitaitoinen ja ystävällinen palvelu”
“Henkilökunta oli osaavaa ja toiminta coronatilanteen huomioon ottaen ensiluokkaista.”
“Amarillossa on aina hyvää ruokaa, ja se valmistuu sopivan nopeasti. Lapsetkin jaksavat hienosti odottaa sen aikaa. Palvelu on ystävällistä ja uusittu amarillon ilme on todella vaikuttava. Hinta-laatusuhde on kohdallaan.”
“Muuten kiva mutta ketju”
“Kiva henkilökunta ja hyvää ruokaa”
“Hyvä, kiva paikka”
“Henkilökunnan Ansku erittäin pätevä tarjoilija. Iloinen, palvelualtis ja ammattitaitoinen. Jäi todella hyvä vaikutelma koko paikasta.”
“Keskeinen paikka, hyvin huomioitu turvavälit, käsidesit, maskit. Siisti, viihtyisä paikka. Hyvä ruoka, hyvä ammattitaitoinen henkilökunta.”
“Hyvä palvelu kaiken kaikkiaan”
“Oli hyvä paikka”
“Varmaa Rillon laatua ja parhaat tarjoilijat”
“Henkilökunta oli todella läsnä, ylläpitivät hyvää tunnelmaa, kohtasi asiakkaat rennolla lähestymistavalla ja aidolla kiinnostuksella. Todella iso plussa tästä, loistava henkilökunta!”
“-1 pistettä täydestä, koska Amarillohan löytyy myös muilta paikkakunnilta.”
“Kaikki toimii erittäin hyvin. Henkilökunta on ystävällistä ja ottavat asiakkaat huomioon oikealla tavalla.”
“Kaikki toimi ihan ok”
“Koska saatiin niin huippupalvelua isänpäivänä. Meidän tarjoilia oli aivan huippu.”
“Ystävällinen henkilökunta”
“Käyminen oli sujuvaa.Opiskelija hoiti hyvin tarjoilun ja kun mielestämme olut oli huonon makuinen vei tiedon eteenpäin.Joka siten selvisi.”
“Palvelu oli erinomaista ja minut muistettiin edelliseltä kerralta. Tarjoilija paikkasi viinin unohtumisen moitteettomasti”
“Hyvä sijainti, ystävällinen palvelu ja ok ruoka.”
“hyvä ruoka, ehkä hieman kallis”
“Ruoka ja palvelu hyvää! Menu nykyään todella suppea”
“Hyvät ruuat, hieno sisustus”
“Hyvää ruokaa ja palvelua. Yleisviihtyvyys kelpasi mainiosti.”
“Hyvä palvelu ja perusvarma ruoka.”
“Homma toimi. Tarjoilija oli pirtsakka ja tilanne tajua !”
“Käynti sujui moitteettomasti ja mahakin tuli täyteen :)”
“Sivuovi oli tarjoilijoilta piilossa, mutta saimme heti palvelua kun meidät huomattiin. Tarjoilija oli erittäin ammattitaitoinen ja otti hyvin huomioon allergiani ja rajoitukset. Toivoisin väkevien juomien valikoimiin laajennusta.”
“Meille sattui nuori miestarjoilija, joka kyllä hoiteli tilauksemme/toiveemme loistavasti. Kiiteltiin kyllä paikan päälläkin. Amarillo Kouvola.”
“Henkilökunta ja palvelu rennon ystävällistä, ruoka ja juoma hyvää. Huumori henkilökunnalla tallella. Palvelu nopeaa ja asiakas keskeistä. Kiva ruoka sessio ennenteatteriin lähtöä.”
“Kaikki meni hyvin”
“+ Tarjoilija oli oikein ystävällinen ja asiakaslähtöinen. + Ruoka oli maukasta. - Oluet ym. miedot ruokajuomat on ylihinnoiteltuja, kuten kaikissa ravintoloissa. Kuka haluaa, että laskun loppusummasta 50% koostuu juomista? Siksi tilasimme vain yhden juoman/hlö.”
“Hyvä ruoka ja ihana tarjoilija!!= Valtteri”
“Liki nappisuoritus. Paikka, ruoka, siisteys...lähinnä häiritsi, että kun oli hyvin päässyt tunnelmaan ja juttuun ensimmäisen tarjoilijan kanssa joka otti tilauksen, sitten vähän tuosta vaan ja selityksistä ja ilman ymmärrettävää syytä tarjoilijoita kävi pöydässä useampikin.”
“ei kovin kummoinen”
“Kaikkein hienointa edellisen kerran asioinnissa oli valtavan ammattitaitoinen asiakaspalvelija (muistaakseni Valtteri-niminen). Hetkestä , jolloin astuin ravintolaan ja siihen hetkeen, kun poistuin ravintolasta tämä mies sai oloni tuntumaan erittäin tervetulleeksi ja koin vierailuni tärkeäksi asiaksi. Hänen tapansa puhua, katsoa asiakasta silmiin, suosittelutaito listan tuotteista, tyytyväisyysvarmistelu asioinnin aikana - kaikki oli täydellistä! Ruoka ja viini olivat myös sitä mitä Amarillon tuotteilta odotan asioidessani siellä.”
“Etenkin lasten huomioon ottaminen oli minulle tärkeää. Lapset viihtyivät ja pitivät ruuasta. Aikuisen ruuassa kana oli hieman kuivaa ja siitä yksi miinuspiste.”
“Meillä oli aivan ihana tarjoilija, joka otti meidät hyvin huomioon koko vierailun aikana.”
“alkupalat hyviä ja hinta niissä ihan ok. Kiva maistella useita annoksia. Burgerit samanlaisia kuin muuallakin. Kasvisruokien osalta vaihtoehtoja vähän, burgeri on joka paikassa ja se on tylsää. Palvelu oli todella hyvää vaikka paikka oli ihan täynnä. Ja palvelu tuntui aidolta eikä ulkoa opetellulta. Harvoin Kouvolassa pidetään näin hyvin huolta siitä että on juomaa ja kaikki muutenkin ok.”