Stadens bästa Texmex och rockande barpartaj

Amarillo har sina rötter i hjärtat av Texas. Våra kockar har rest runt i Texas och suttit vid lägereldar på bägge sidorna av gränsfloden Rio Grande för att vi ska kunna servera dig den bästa texmexmaten på den här sidan av oceanen. Hamburgare, fajitas, bolillos, wings, ´dillas och andra läckerheter i Amarillostil som aptitretande och mättande portioner!

Kundnöjdhet

4,0

Mat (4,0)
Betjäning (4,1)
Stämning (3,8)
Barn (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 22.02.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä palvelu”
“Ravintola tila on pimeähkö ja vähän tunkkainen!”
“Ihanat ja osaavat työntekijät.”
“Aktiivisempaa tarjoilua. Ei riitä että yksi on aktkivinen ja muut seisoo tiskin takana, ei yksi ehdi kaikkea.”
“Hyvät työntekijät”
“Liian tuliset ruuat”
“Hyvä asiakaspalvelu”
“Hyvällä paikalla. Kesällä terassilla mukava aterioida.”
“Olen ollut syömässä tammikuussa kaksi kertaa: molemmilla kerroilla KYLMÄ! Jälkimmäisellä todella kylmä. Söimme takit harteilla/päällä. Ei miellyttävää. Myös tarjoilijan odotus kesti todella kauan. Hän oli yksin selkeästi paikalla ja varmaan yritti parhaansa, mutta ei se paljon meitä lämmittänyt.”
“Oli tosi kylmä.”
“Ystävällinen palvelu.”
“Hyvä lounassalaattipöytä”
“Nuhruisuus”
“Monipuolinen lounas”
“Paikka hyvä. Parkkitila löytyi helposti.”
“Lounas oli hyvä ja monipuolinen, kiitos”
“Palvelu oli sujuvaa ja nopeaa”
“Positiivinen ja osaava henkilökunta. Ottaa lämpimästi vastaan.”
“Sisustus ei enää ajankohtainen. Päivitetty ulkoasu ei haittaisi. Kasvisvaihtoehtoja melko vähän.”
“Ruoka hyvää enkä muuten käy ko ravintolassa.”
“Muutama, yksi ,töihinsä perin juurin kyllästynyt!”
“Hyvä ruoka+s-bonukset”
“Usein monipuolista”
“Lounas vähän turhan korkealla pöydällä(tiskillä). Itselleni vähän hankala.”
“Ruoka-annosta pystyi muokkaamaan mieleiseksi, eikä se vaikuttanut olevan ongelma.”
“erittäin ystävällinen ja motivoitunut henki- lökunta”
“Hyvä, reipas palvelu. Hyvä Amarillo laatua.”
“Mies asiakaspalvelijalla oli aikaa ja halua selvittää meidän tarpeitamme, suositella ja kertoa tuotteista kun emme ensin oikein tienneet mitä ottaisimme. Hän olemuksellaan ja halullaan palvella teki illastamme onnistuneen.”
“Ruoka oli hyvää”
“Aikuisen Hampulaisateria oli pienessä korissa ja se oli VAIKEA syödä, aina tarvitsi nostaa hampurilainen ylös jotta sai sen alta ranskalaisia.”
“Ruoka todella hyvää ainakin lounasaikaan. Ei mitään liian erikoista vaan melko perus, mutta hyvää ruokaa mikä maistuu kaikille. Meitä palvellut nainen oli niin pirteä, että sai hymyn tarttumaan asiakkaisiin myös.”
“Maukas ei niin tavallinen lounasbuffa.”
“Ruokien tarjoilutiski on hankala, liian korkea. Samoin lämpimien ruokien otto on hankalaa lämpölampun alta.”
“Ruoka on hyvää ja henkilökunta iloisia”
“Tosi miellyttävä tarjoilija! Rauhallinen tunnelma. Hyvä ruoka.”
“Päivä oli heillä kiireinen, joten ruokaa sai odottaa kohtuuttoman kauan”
“Henkilökunta ja palvelu”
“Nykyinen lounaspöytä on todella hyvä”
“toivoisin enemmän kala / kasvisvaihtoehtoja”
“Kohtalaisen tilava ja esteetön kulku, jolloin lastenvaunujen kanssakin onnistuu syömään tulo. Ihan sopiva ja kattava lista ja maistuva ruoka.”
“Ainakin hyvä ruoka on ja komea kokki ja mukava.”
“Erittäin herkullinen ruokalista.”
“Ruoka!!!!”
“Asiakkaan unohtaminen kun ruoka oli tuotu pöytään. Kun oltiin kaikki syöty, odotettiin tarjoilijaa 15 min, että saataisiin lasku. Kun ei näkynyt eikä kuulunut, käytiin tiskillä pyytää tarjoilijaa tuomaan laskut. Ei ollut paha ruuhka-aika, sunnuntai ilta klo 21.”
“Viihtyisä ja palvelu sujuvaa”
“Iloisia asiakaspalvelijoita, maukasta ja mahan täyttävää ruokaa.”
“Iloinen meininki”
“Todella mukava ja asiantunteva henkilökunta, osataan ottaa allergiat huomioon. Aina mukava tulla.”
“Lounaan salaattitarjonta on parantunut, mutta vaihtelua tarjonnassa ei ole.”
“Lounaskeitoissa yleensä liikaa suolaa. Jälkiruoka aina sama. On ikävä aiemmin tarjolla olleita jälkiruokia. Olen vähentänyt käymistä lounailla näistä syistä.”
“Hyvä sijainti, tilava, viihtyisä sisustus”
“Ruoassa liikaa kastiketta”
“Olimme koripalloturnauksessa. Mukanamme kolme turnaukseen osallistuvaa 11 vuotiasta tyttöä, kova kiire saada ruoka ja ehtiä peliin, aikaa oli siis sisääntulosta uloslähtöön 45 minuuttia. Ravintola oli aivan täynnä meidän tullessa, kerroimme henkilökunnalle tiskillä ongelmamme ja he sanoivat, että jos tilaatte nyt heti, niin kerkeätte tilata ennen isoa pöytäseuruetta ja saatte ruuat pika pikaa. Ja tämähän toteutui, tuodessaan annokset tarjoilija myös ehdotti, että jos maksamme nyt heti niin pääsemme poistumaan heti kun olemme lopettaneet ruokailun, eikä näin mene aikaa mahdollisesti tarjoilijan odotteluun. Nappi suoritus ravintolalta, plus hampurilainen jonka söin oli yksi elämäni parhaimpia plus tyttöjen mielestä heidän lihapullat oli niiiiin hyviä.”
“helposti saavutettavissa”
“hidas tarjoilu”
“Tarjoilija”
“Mukava ilmapiiri ja ravintola oli siisti, ei ollut likaisia astioita pöydillä ja pöydät oli puhtaat. Ruokakin oli hyvää. Ei ollut 'kumi perunoita'.”
“Lounastarjonta on monipuolista ja ruoka maittavaa sekä selkeää.”
“Lounasruoka on sijoitettu liian ylös baaritiskin tasolle ja ylemmäksi. Ihmisten hihansuut käyvät ruoka-astioissa, kun kurkottelevat ruokiin. Lounastarjonta on mitoitettu selvästi 180 cm ja sitä pidemmille. Aiempi sijoittelu oli korkeudeltaan parempi, myös siksikin että pöydän molemmilta puolilta pääsi ottamaan ruokaa. Nyt lounasaikana on koko ajan jonoa. Ruokailuvälineet ovat tosi pinttyneet. Herääkin kysymys, onko suuhun pantavien ruokailuvälineiden pesu pelkkä huuhtelu. Laittakaa veitset ja haarukat tehopesuun! Ellei pesu auta, on aika hankkia uudet ruokailuvälineet!”