Stadens bästa Texmex och rockande barpartaj

Amarillo har sina rötter i hjärtat av Texas. Våra kockar har rest runt i Texas och suttit vid lägereldar på bägge sidorna av gränsfloden Rio Grande för att vi ska kunna servera dig den bästa texmexmaten på den här sidan av oceanen. Hamburgare, fajitas, bolillos, wings, ´dillas och andra läckerheter i Amarillostil som aptitretande och mättande portioner!

Kundnöjdhet

4,5

Mat (4,5)
Betjäning (4,6)
Stämning (4,4)
Barn (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 04.05.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Tarjoilija otti hyvin vastaan jo ovella ja tiedusteli, mihin haluaisimme asettua. Palvelu oli kohteliasta ja iloista. Toiveet otettiin huomioon ja erityis ruokailijana haasteena ruokailun suhteen otettiin hyvin huomioon ja toteutettiin."”
“"Ateria kokemus oli erinomainen , viihdyttiin hyvin ja nautittiin kovasti. Erikois kiitos tarjoilijallemme puppanalle ( Kouvola) "”
“God mat och trevlig personal”
“Takuuvarma paikka”
“"Vuoropäällikkö oli meidän tarjoilija, hän olo mukava ja teki pilan meille, mistä jäi tosi hyvä mieli, nauroimme pitkään tapahtunutta"”
“Miia mukava tarjoilija”
“Hyvä tutun tuntuinen palvelu ja maistuvat ruuat.”
“Täydellinen palvelu ja ruoka.”
“aivan mahtavaa palvelua ja ruoka oli todella hyvää.minun 18v.poikanikin tykkäsi todella.”
“Todella hyvä asiakaspalvelu. Jäi todella hyvä mieli”
“Upea meininki tarjoilijoilla keskenään...persoonallista otetta näkyvissä! Drinkit on ihan sika hyviä..”
“Super ihana ilta . Table❤️❤️ osaava henkilökunta pilke silmässä”
“Helppo ja varma”
“"Paikka oli siisti, turvavälit huomioitiin. "”
“"Hyvä palvelu, hyvä ruoka"”
“"Tuttua perusystävällistä toimintaa. Ohimennen tuli puheeksi, että juhlistamme poikamme 15v synttäreitä. Aterian päälle tuotiin täytenä yllätyksenä hieno jäätelöannos syntymäpäiväsankarille, kiitos siitä vielä kerran! Lämmitti mieltä."”
“"Sujuvaa ja asiakasystävällistä palvelua, viihtyisä ravintola ja maistuvat ruoat sekä juomat."”
“Miellyttävä ruokailukokemus”
“Saamamme palvelu mies työntekijältä oli erittäin hyvää. Hän osasi suositella hyviä annoksia ja viihdytti meitä hauskoilla heitoillaan. Kokemus oli erittäin hyvä”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu täydet kymmenen tähteä.”
“"Amarillon ruoat ovat valitettavasti ketjuruokaa. Alussa tarjoiltavat nachot ja salsa ovat valitettavan Rainbow-tuotteiden makusia. Ranskalaisten kanssa tarjoiltavat majoneesit ovat todella pienia ja ylihinnoiteltuja. Ravintolan laajat aukioloajat sanelevat sen käytön puolesta. Annokset ovat ihan ok, mutta eivät mitään elämyksiä. Kaikissa annoksissa tuntuu vahvasti puolivalmisteiden käyttö, mikä ei todellakaan anna hyvää kuvaa."”
“"Hyvä ruoka, ihana henkilökunta"”
“"Ruokailu Amarillossa oli erittäin sujuvaa ja ruoka maukasta. Entertainer oli todella mukava ja varmisti meidän viihtyvyyden. Eniten ruokailussa harmitti se, että turvavälejä ei noudatettu, loosit ovat lähellä toisiaan eikä välissä ole esim. pleksejä. Selkäni taakse toiseen loosiin tuli istumaan iso seurue, turvaväleistä ei tietoakaan, joten sen jälkeen ei juuri jälkiruokadrinkin nauttiminen enää huvittanut. "”