Stadens bästa Texmex och rockande barpartaj

Amarillo har sina rötter i hjärtat av Texas. Våra kockar har rest runt i Texas och suttit vid lägereldar på bägge sidorna av gränsfloden Rio Grande för att vi ska kunna servera dig den bästa texmexmaten på den här sidan av oceanen. Hamburgare, fajitas, bolillos, wings, ´dillas och andra läckerheter i Amarillostil som aptitretande och mättande portioner!

Kundnöjdhet

4,0

Mat (4,0)
Betjäning (4,1)
Stämning (4,0)
Barn (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 10.09.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ruoka oli todella hyvää ja ravintolan uusi ilme freesi. Työntekijät olivat todella avuliaita ja ystävällisiä ja asiakkaana tuli sellainen oli että on tervetullut ravintolaan.”
“Musiikki soi hieman liian lujalla ja katossa pyörivät heijastavat discopallot olivat ärsyttäviä, tuli hieman olo että on tullut ruokailemaan yökerhoon mikä ei tuntunut mukavalta.”
“Ulkonäköön oli panostettu ja tilat olivat viihtyisät. Lisäksi henkilökunta antoi lounaasta alennusta äidilleni, joka leikkauksen myötä syö todella vähäisesti. Iso plussa tästä!”
“Tarjoilijoiden ”hyperinnokkuus” ja yltiötuttavallisuus”
“Siisteys”
“Annosten esillepanossa oli turhaa kikkailua. Söin beef Fajitaksen, mikä tarjoiltiin kuumalta peltitarjottimelta lämpölevyn kera. Tähän olisi tarvinnut lisäksi lautasen, jolloin täyttäminen olisi ollut helpompaa. Lisäksi salaatit eivät ole kovinkaan houkuttelevan oloisia oltuaan tovin kuumalla levyllä. Ruoka sinänsä maistui oikein hyvältä.”
“Koirat oli tervetulleita terassille ja niille tuotiin heti vettä. Palvelu hyvää ja ystävällistä kaikin puolin.”
“Henkilökunta oli tosi mukavaa ja ruoka-annos oli erinomainen (kanasalaatti pekonilla). Musiikki oli hieman liian lujalla ja kamalaa teinipoppia.”
“Kerroin jo edellä itse asiassa. Musiikki ja volyymin taso.”
“Uusittu Amarillo yllätti 110 %:sti. Valoisuus oli suurin yllätys ja ruokalistan uusiutuminen miellyttävä kokemus. Amarillo on edelleen hyvä lounaspaikka ja viihtyisä paikka myös illalla. Resque-paikkana Kouvolan superluokkaa. ????”
“Ei mitään.”
“Hyvältä maistuva ja kauniisti lautaselle aseteltu ruoka.”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Siistit tilat ja ystävällinen palvelu.”
“Viihtyisä ravintola.”
“Listalla liian vähän valikoimaa, esim kalaruokia. Ruoka jonka ystäväni tilasi, oli liian mausteista. Osa jäi syömättä.”
“Kohtelias henkilökunta, erittäin siisti, ihana terassi”
“Ihana henkilökunta ja erinomainen lounas!”
“Ihana henkilökunta, hyvä ruoka!”
“Musiikki oli liian kovalla, pöydässä ei pystynyt kunnolla keskustelemaan. Ilta oli myös kovin kiireinen, joten jouduimme odottamaan juomatilauksen kanssakin yli 30min.”
“Parasta palvelua aikoihin! Olen pääkaupunkiseudulta ja palvelun ero oli huima. Kiitos kolmelle meitä palvelleelle henkilölle 11.8. sunnuntaina! :-)”
“Hyvä ruoka”
“Ruuan tulo kesti tunnin, mutta siitä ei sanottu etukäteen. Kasvisvaihtoehtoja melko vähän.”
“Vuoropäällikkö oli erittäin ystävällinen ja ammattitaitoinen ja hänen positiivinen asenteensa välittyi koko vierailumme ajan. Hyvä palvelu ei ole mitenkään itsestään selvää, joten arvostimme tätä paljon.”
“Siisti paikka ja miellyttävä henkilökunta :)”
“Saimme viereisen pöydän laskun (ja maksoinkin tietysti) ja huomasimme vasta kotona, että lasku oli väärä. Maksoin siis ruokailusta jonkun verran liikaa :(”
“Miellyttävä tunnelma, hyvä ruoka ja palvelu.”
“Miellyttävä ja ystävällinen henkilökunta.”
“Ystävällinen henkilökunta. Miellyttävä ilmapiiri. Siisti.”
“Sijainti hyvä.”
“Tunnelma oli hyvä ja tarjoilijamme oli mahtava”
“En löytänyt mitään negatiivista”
“God mat. Mycket trevlig och rolig servitör.”
“Tog väldigt länge innan vi blev visade till bordet. Sen tog det väldigt länge innan vi fick beställa.”
“Loistava iloinen ja hyväntuulinen palvelu huumoria unohtamatta. Runsas annos, tuli ehkä syödyksi liikaakin, mutta ei hyvää ruokaa voi heittää pois!”
“Musik spela allt för hårt så tidigt på kvällen, Annars toppen”
“Erittäin osaavaa tarjoilu -ja palvelu henkilökunta.”
“Remontin jälkeen erittäin viihtyisä ravintola.”
“Kokonaisuus”
“Tilauksen tuleminen kesti jonkin aikas”
“Ruuan esillelaitto”
“Olen jo kertonut kokemuksista netissä keskusteluissa”
“henkilökunta oli positiivista ja iloista”
“hinnastossa on merkintä asiakasetu hinnasta vihreällä kortilla ja vaikka bonukset annettiin niin veloitus oli korkeampi. 22€/24€ eli kun ostin kaksi annosta jäi luvattu 4€ alennus saamatta. Minulle sillä alennuksella ei ole merkitystä mutta jos luvataan se pitäisi pitää. Tai sitten älkää luvatko alennuksia.”
“Olin yllättynyt kuinka meidän 3 vuotias otettiin huomioon siis positiivisesti.”
“Ravintola oli kuulemma remontoitu hiljattain ja se kyllä näkyi, sisustus oli aivan mieletön. Myös tarjoilijamme Anna oli loistava, vaikka ravintolassa oli kiire niin saimme super hyvää ja iloista palvelua. Ruoka oli myös todella hyvää.”
“Henkilökunta oli ystävällistä ja rentoa. Ruoka taattua amarilloa”
“Erinomainen lounas. Liha todella mureaa ja hyvää! Nam!”
“Ystävällinen palvelu on kaiken a ja o ja sitä kyllä löytyi!”
“Hyvä ruoka, kiva sisustus ja ystävällinen henkilökunta”
“Hintataso hieman korkea”
“Hyvä ruoka”
“Hyvä ja runsas annos.Suosittelen lämpimästi,jääkylmä lasi olutta ihana!??”
“Kiva paikka,hyvä ruoka”
“Hyvä palvelu oli”
“Koko porukalla oli erinomaiset annokset. Olen käynyt muissakin Amarilloissa ja täällä ruuan maku oli ehdottomasti muita parempi.”
“The Table oli mahtava kokemus, ja olen suositellut sitä ystävilleni ja tutuilleni. Myös remontti on onnistunut superhyvin, upea miljöö.”
“Asiakaspalvelu oli asiakaslähtöistä, ruoka oli maukasta”
“siisti yleisilme ja hyvä ruoka”
“Ripeä palvelu, hyvä ruoka, asiallinen ravintolakokemus.”
“Ravintolan uusi sisustus on kammottava. Seinille maalatut pääkallot jne ovat kamalaa katsottavaa. En voisi kuvitellakaan tuovani lapsia ravintolaan tästä syystä.”
“Tarjoilija (tai 'entertainment') (en muista nimeä???!!!) oli erittäin ystävällinen, huomioiva, joustava, jne. Erityismaininnan ansaitsee se, että meillä oli pieni koira mukana, oltiin terassilla ja saimme lämpimän tervetulotoivotuksen sekä koiralle heti vesikupin. Olin heti myyty! Koiraihmisenä haluan suositella tätä paikkaa ja kun tulen ensi kerralla Kouvolaan niin tulen ihan VARMASTI Amarilloon. :)”
“Tarjoilijan kohtelias, huomaavainen, ystävällinen ja iloinen työote!”
“Ruoka ja juoma oli sopuhintaista sekä lapsemme huomioitiin hyvin asioidessa.”
“Hieman hämärä valaistus lapsiperheelle, mutta varsin sopiva muille. Ei tuossa oikein voi onnistua paremmin.”
“Tilauksessa oli sattunut pieni virhe, mutta asiakaspalvelijat kompensoivat sen hienosti ylimääräisellä pienellä lisäyksellä ateriaan. Yleisesti ottaen palvelu oli todella ystävällistä ja huomioivaa koko ajan. Osasivat suositella myös drinkkiä, jota en olisi muuten osannut odottaa.”
“Ketjuravintolat koetaan yleisesti persoonattomina ja standardinmukaisina. Se, että niihin saa yksilöllisen tunnelman vaatii asiakaspalvelijoilta persoonallista ja omasta työstään välittävää otetta. Se onnistui minun käynnilläni erittäin hyvin, vaikka yleensä en ketjuravintolatyyppisiä ravintoloita halua kannattaa.”
“Hyvä palvelu”
“Sijainti ja lemmikin huomiointi ykkölaatua”
“Tunnelma luovia kasveja liian lähellä ruokailupaikkoja. Kasveissa oli vierailume aikana itikoita, jotka häiritsivät tunnelmaa. Samoin se että tupakoiville ei ollut osoitettu omaa paikkaa vaan tupakointi oli luvallista kaikkialla ulkosalla mikä ei tuonut mukavaa tunnelmaa vaikka saimmekin uuden paikan lähettyviltä.”
“Uusittu ilme on hieno”
“Henkilökunta ystävällistä”
“Tunnin odotus :( toki se ilmoitettiin kun saavuimme. Alkoholittomat vaihtoehdot myös tarjolle - kai on muutakin kuin limsaa no ei ainakaan jääteetä”
“The table! Aivan loistava, yllättävä ja toimiva idea! Todella positiivinen kokemus.”
“Varautukaa paremmin ruhka-aikaan. Odotimme ruokaa lähes tunnin”
“Lounas oli kohtuullisen edullinen laatuunsa nähden.”
“Ravintola on hyvin kutsuva ja hyvän näköinen, asiakaspalvelu on priimaa niin päiväsaikaan kuin yö/ilta-aikaankin. Lapsiperheet otetaan mahtavasti huomioon, meidän perhe on erittäin tyytyväinen!”
“Asiakaspalvelu hyvää, remontin jälkeen ravintolan 'ilme' viihtyisä, ruoka oli hyvää.”
“Läge”
“Tarjoilija oli miellyttävä”
“Annoin arvosanan 8 vain siksi, että remontin jälkeen olen käynyt vaan kerran. Ja silloin testissä oli the Table. Sille illalle kyllä 10+ :) Aivan huippuhieno kokemus,”
“Heti ovelle tultiin vastaan ja ohjattiin odotus loungeen, kun väkeä oli paljon.”
“Todella viihtyisä nyt remontin jälkeen, ja henkilökunnalle täydet pisteet messuviikinloppuna hymy ei hyytynyt kertaakaan vaikka varmasti ollut rankka ja kuuma lauantai”
“Tarjoilija vaihtui ruokailun aikana useasti ja tilauksia unohtui. Piti tilata uudestaan esim. viini, jälkkärikahvi.”
“Ystävällinen ja asiakkaan huomioiva henkilökunta”
“ystävällinen reipas henkilökunta.”
“Annoksista olisi voinut kertoa enemmän etukäteen, varsinkin kun olivat niin mausteisia.”
“pöydän siisteys ei ollut paras mahdollinen”
“Tosi siisti ja viihtyisä ravintola!”
“Terassilla ei saanut palvelua; kävin herättelemässä tarjoilijan jotta saimme ruokalistat.”
“Siisti ja viihtyisä, mukava henkilökunta.”
“Palvelu. Ainoa epäkohta oli huonot tuolit. Jos on jotain vikaa selässä ei pysty istumaan kauan. Sanoinkin että tuon oman pehmusteen seuraavalla kerralla.”
“Katso edellinen vastaus. Tuolit ovat pahat. Suosittelen kyllä. Itseasiassa olin katsomassa tilannetta suuremmalle porukalle.”
“Siisteys”
“Palvelun hitaus, ruuan ja juoman hinta-laatusuhde ei kohdallaan. Kolassa ei ollu juuri hiilihappoa. Ei erillistä juomalistaa josta olisi nähnyt valikoiman. Joutui esim limsat / hanaoluet erikseen kysymään.”
“Kiva iltaterassi, johon paistoi aurinko”
“Tilasin hampurilaisen pihvin raakana, pihvi oli enemmän medium.”
“Henkilökunta oli todella ystävällistä.”
“Yleisilme on muuttunut nykyaikaan ja on viihtyisä.”
“Ruokien saaminen pöytään kestää välillä luvattoman kauan vaikka ei olisi ruuhkaa...”
“Hyvä palvelu, siisti ravintola.”
“Oli mukava miten tarjoilija otti henkilökohtaista kontaktia ja kyseli mistäpäin Suomea olemme ja miten oli vilpittömän oloisesti kiinnostunut käymään Pohjois-Suomessa / Oulussa.”
“Palvelu oli kyllä ystävällistä, mutta pääruoan jälkeen palvelu oli erittäin hankalasti saatavilla. Olisimme voineet harkita jälkiruokaakin, mutta tarjoilijoita ei näkynyt eikä kuulunut pitkään aikaan (istuimme terassilla), joten tulimme toisiin ajatuksiin kun laskuakaan emme olleet onnistua tilaamaan.”
“ruoan tulemisessa kesti liian kauan”
“Iloinen, kohtelias henkilökunta. Kokit ilmeisen ammattitaitoisia, kun myös tarjollepanoon eli siihen miltä annos näyttää, oli kiinnitetty selvästi huomiota!”
“Pieni miinus viime käynnilläni oli, että messujen takia oli paljon asiakkaita ja ruoka-annokset välillä seisoivat turhan kauan ennen pöytiin viemistä (ehtivät hiukan jäähtyä lämpölampuista huolimatta).”
“Paljon tyhjiä pöytiä, ympäriltä asiakkaat lähtivät pois, kun eivät saaneet palvelua.”
“Tarjoilijoita oli reilusti, mutta silti palvelu hidasta, toiset eivät saaneet sitä ollenkaan. Jokaiseen pöytään yritettiin samalla äänensävyllä pakkomyydä mansikka margariittoja”
“Henkilökunta iloista ja palvelualtista kiireisestä ajankohdasta huolimatta.”
“Annoksessa paljon chilinsiemeniä, jonka annos oli liian tulinen vaikka usein syön tulista ruokaa, mutta liika on liikaa.”
“Sisustusta on uusittu edell. käynnistämme. On avarampi ja valoisampi. Asuntomessut kenties antanut aihetta laajentaa ulkoterassia. Se oli positiivista.”
“Ruokatilauksen tekohetkestä siihen kun ruuat tuotiin pöytään, kesti 45 min. Tarjoilija kävi vielä ko. keston = odotusajan tarkastamassa keittiön puolelta. Se oli todella 45 min.Jouduimme odotusajan vaan kestäessä, 'ottamaan hihasta' tarjoilijaa ja kysymään milloin nälkäisinä pääsemme syömään. Emme olleet ainoat. Seurasimme kuinka perhe joilla oli 2 lasta, saivat odottaa pitkään. Kun tiedossanne on Kouvolassa asuntomessut, päivänselvää oletan että näihin haasteisiin vastattaisiin oikealla määrällä resursseja. Moni messuvieras ensimmäistä kertaa Kouvolassa, tuskin monikaan tulee uudelleen, jos kaupungissa eivät ravintolapalvelut pelaa.”
“Uusi ilme ja varsinkin asiakaspalvelussa oleva henkilö”
“Iloinen ja huomaavainen henkilökunta”
“Pääkallokuvat ikkunassa olivat luotaantyöntäviä, ja antoivat ulospäin ihan väärän kuvan ravintolasta. Jopa niin paljon, että emmimme mennä sisään.”
“Aito, välitön, ystävällinen ja rento. Hyvä sijainti. Parkkipaikat vieressä. Siistit saniteettitilat. Ja tietenkin hyvä ruoka.”
“Ruoka oli hyvää”
“Jälkiruokaa ei ollut lounastarjoilussa enää, niin kuin aiemmin. Kun en juo kahvia, olisin toivonut pienen makean jälkiruuan. Lohi, joka oli lämmin pääruoka oli loppu jo heti silloin yhdentoista jälkeen. Sitä joutui odottamaan lähes kymmenen minuuttia. Lounastauolla ei ylimääräistä aikaa odotteluun ole.”
“Erittäin lapsiystävällinen perheravintola, jossa koko perhe tunsi itsensä tervetulleeksi. Lapsi huomioitiin aivan uskomattoman hienosti, mitä ei monessa perheravintolassa ei ole tullut vastaan. Tulemme varmasti toisenkin kerran kun käymme Kouvolassa.”
“Koiraystävämmekin huomioitiin vesikipolla :)”
“-”
“Musiikki oli aika kovalla vierailun ajan, joten keskustelu oli hieman vaikeaa.”
“Paikan sijainti, ruoan maku, henkilökunnan huomaavaisuus ??????. Koska olin yksin, kiinnitin huomion muihinkin asiakkaisiin ja heidän saamaansa palveluun; erinomaista toimintaa tarjoilijoita.”
“En käyttänyt saniteettitiloja tai kierrellyt salia muuten/valinnut pöytää. Nopea ruokailu, joten useampaa kokemusta ei vielä ole.”
“Ravintolan ulkonäkö ihan mahtava remontin myötä. Hyvin kodikas ja lämmin. Henkilökunta ihanan rentoa ja ammattitaitoista. Asiakaspalvelu toimii hienosti!”
“Kasvisruokavaihtoehtoja edelleen vain pari. Chevreburgeri on hyvä, mutta sitä ei haluaisi syödä joka kerta. Kasvispihvillä täytetyt tacot olivat maultasn toimivat, mutta ravintolaruokana taco on mielestäni epäkäytännöllinen. Pehmeä tortilla olisi helpompi ja siistimpi syödä. Tapaslautanen oli ihan mahtava, jos siitä saisin jonku kasvisversion esim. juustolla, olisi hieno juttu.”
“Viihtyisä ravintola”
“Jotkin tarjoilijat toisinaan eivät osanneet hommiaan ja heillä oli kiire.”
“Nyt on ajan tasalla ilme ja hyvä fiilis, kiva palvelu erityisesti ❤️.”
“Korkeat hinnat”
“Siisti, hyvin onnistunut sisustus, hyvä ruoka ja palvelu”
“Avara ja viihtyisä”
“Hyvä valoisa yhtenäinen kokonaisilme verrattuna entiseen ilmeeseen.”
“Ihana uusi ilme, todella ystävällinen ja asiansa osaava henkilökunta.”
“Hyvä ruoka kohtuulliseen hintaan.”
“Hyvä ruoka, ystävällineen hlö kunta, rauhallinen tunnelma, nopeus.”
“Hintataso”
“Hyvä ruoka ja sijainti”
“Henkilökunta on ilmeisesti uutta ja vielä sattuu pieniä kömmähdyksiä”
“Tyylikäs ajanhenkinen sisustus ja siisteys. Varsinkin sisustus oli mielestäni upea wc tiloja myöten.”
“Ehkä henkilökunnan näkymättömyys ja olisin kaivannut enemmän infoa mistä esim ruokajuoma vesi ja kahvi haetaan. Nyt vähän jouduin niitä etsiskelemään kun istuin eri puolella ravintolaa.”
“Hyvät drinkit, kiva terassi ja ravintola näyttää tosi hyvältä.”
“Burgeri oli aika mauton.”
“monipuolinen lounasbuffet ja kilpailukykyinen hinta”
“ystäväni valitti, ettei liha ollut hänelle mieleen. Itse en syö juurikaan lihaa.”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Mukana ollut kaveri sanoi, ettei pöytää ollut pyyhitty, oli kuulemma epäsiisti.”
“Ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta. Otti myös lapset hyvin huomioon.”
“Reipas, huumorintajuinen, erittäin rempseä ja mukava henkilökunta joka sai aikaan tunteen, että olin arvokas asiakas ja minua oli mukava palvella.”
“Annos oli erilainen kun aiemmin muualla Amarillossa. Pieni.”
“Hienoa uudistunut ilme ja muutenkin kaikki toimi todella hienosti”
“Juhlimme mieheni kanssa tapaamisemme 40v.-päivää ja mainitsin tarjoilijallekin. Hän onnitteli, toi meille jälkiruoan yllättäen, joka oli jätskiä ja 'savu'-efektillä koristeltu!!! Tämä oli tosi iloinen yllätys, josta tuli todella hyvä mieli. Tarjoilijamme oli myös iloinen, nuori tyttö, joka ymmärsi panostaa asiakkaan tyytyväisyyteen ja varmisti kohteliaisuudellaan, että tulemme varmasti takaisin. Palvelu oli koko ajan asiallista ja tarjoilijamme tunsi hyvin 'myytävät' tuotteet eli osasi kertoa hyvin menun tuotteista. Eli todella sujuvasti meni ja vatsatkin tulivat täyteen burgereista :) Ja kyllä muutama muukin tarjoilija kävi kyselemässä, tarvitsemmeko jotakin. Vielä lämmin kiitos meiltä, palautetta laitoimmekin jo facessa Positiivinen Kouvola-sivuilla.”
“Palvelu”
“Henkilökunta oli erittäin miellyttävää ja avuliasta”
“Istuttiin ikkunan vieressä ja huomio kiinnittyi ikkunassa oleviin hämähäkin seitteihin joita oli aika paljon. Ei kylläkään vaikuta suositteluun mutta halusin ilmaista asian,se vähän häiritsi.”
“Yleisilme siisti, ystävällinen henkilökunta ja hyvä ruoka.”
“Todella ystävällinen henkilökunta”
“Jäi sellainen käsitys että ruokavalikoima olisi heikentynyt ja annokset kallistuneet”
“Mukana oli kolme lasta (4,6,8v) ja heille ei oikein ruoka maistunut, niin tarjoilija teki taikatempun ja antoi pelipoletteja niin alkoi lapsille ruoka maistumaan. Kiitos koko henkilökunnalle, oli ikimuistoinen ravintolakäynti lapsille ja aikuisille :)”
“Hyvä ruoka ja nopea palvelu”
“Tarjoilijat eivät antaneet meidän syödä rauhassa, vaan kävivät koko ajan kysymässä tarvitsemmeko jotain. Kyselyminen on hyvä asia, mutta kahdeksan kertaa aivan liikaa!”
“Siisti ja miellyttävä ilmapiiri.”
“Siisti paikka ja ystävällinen henkilökunta sekä Tiina Palonen.”
“Vuoropäällikkö Valtteri oli todella miellyttävä ja kohtelias. Kiitos hänelle!”
“Natiseva markiisi”
“Amarillon uudistus on kyllä osunut nappiin ainakin lounaan osalta. Salaattipöytä erityisesti oli todella houkutteleva! Seurueessamme jäätiin kaipaamaan ainoastaan jälkiruokaa, edes jotain pientä makeaa kahvin kanssa. Ravintolan sisustus on myös nyt tosi kaunis.”
“Palvelu oli vähän hidasta. Terassilla lautaset jäivät pöytiin, joka houkutteli linnut parveilemaan ympärille.”
“Olen asioinut usein Lahden Amarillossa, missä on sama uusittu ruokalista. Kouvolan annokset ovat selkeästi näyttävämpiä ja maistuvampia.”
“Lokkeja terassilla”
“Ravintolan remontin myötä ilmeisesti myös henkilökunta on käynyt jonkin sortin remontin läpi; Palvelu on parantunut huimasti, ja kanssakäyminen oli varsin välitöntä.”
“Ihana ja huomioiva asiakaspalvelu!”
“Vegaaneja vaihtoehtoja voisi olla enemmänkin tarjolla.”
“Kotimainen karitsanliha.”
“Jo toisen kerran tilatessani gluteenittoman purilaisen joudun palauttamaan sen, koska se ei oöe ollut gluteeniton”
“Ei nachoja alkupalaksi, vaikka ennen on aina saanut”
“Vastaanotto oli lämmin ja ruoat todella herkulliset.”
“Turhan vähän istuma-/pöytäpaikkoja, ensimmäinen Amarillo ikinä missä joutunut odottamaan pöytään pääsyä. Ja musiikki aivan liian kovalla.. kyseessä ei tietääkseni ole mikään yökerho. Hankala oli kuulla keskustelukumppanin ja jopa tarjoilijan ääntä välillä.”
“Siisti uusittu yleisilme, kokeilemisen arvoinen.”
“Siisteys, huomioiminen ja erityisruokavalion löytyminen.”
“Upea sisustus!”
“Hampurilaisleipä oli vähän kuiva. Ja isossa kokiksessa liikaa jäitä.”
“iloinen ja asiantunteva tarjoilija”
“Vuoropäällikkö nuori mies oli rento ja mukava asiakaspalvelija, pilkettä silmäkulmasss”
“Hampparin pihvi hieman ylikypsä korppu”
“Tila on nyt viihtyisä”
“Ruoklista on lähes sama kuin aina ennekin, makuasioita, mutta minusta olisi kaivannut uudistusta”