Det finns inget mer värdefullt i livet än vänner, vin och mat. Hela denna oslagbara trio får du träffa på nya VENN. VENN har en charmig och lättsam atmosfär och du kan enkelt att titta in för en drink under shoppingdagen eller stanna ända till sen kväll om du så önskar. VENN serverar enkel och god mat, läckra viner och utsökta cocktails. Enkelt och okonstlat – det är vår grej! Kom till VENN och ta med en vän, eller låna en här!

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,2)
Betjäning (4,3)
Stämning (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 07.12.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Meidät huomiiitiin ja opastettiin listassa mitä kannattaa tilata, olimme ensimmäistä kertaa"”
“"Homma pelasi, jäi hyvä ""maku"" "”
“Kokonaisuutena miellyttävä! ??”
“Rento tunnelma ja hyvä ruoka.”
“"Hyvä ruoka, kova tunnelma ja rento palvelukulttuuri. "”
“Siisti ja organisoitu Palvelu toimii Laadukas”
“"Hyvä sijainti, viihtyisä paikka! "”
“"Asiakaspalvelussa erittäin paljon kehitettävää. Aiemminkin Vennissä asioidessa asiakaspalvelu ollut ala-arvoista. Hyvin nuoria työntekijöitä, kaipaavat paljon koulutusta asiakaspalvelutaitoihin; käytöstavat, tuotetietous, asiakaslähtöisyys. "”
“"Tunnelmallinen, edullinen, hyvä sijainti"”
“Ihanaa ruokaa ja hyvä ilmapiiri”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“"En syönyt ravintolassa, joten voisin suositella vain kivana paikkana ottaa yhdet."”
“Hyvä tunnelma & palvelu”
“"Sopiva paikka illanistumiseen hyvän ruoan äärellä, miljöö mukava. "”
“Täydellinen paikka kaikenlaiseen oleiluun. Gluteenittomille harmittavan vähän ruokavaihtoehtoja. Muuten kokemus oli tosi hyvä??”
“Lapsille ei ollut mitään sopivaa”
“Kaikki toimi hyvin.”
“Mukava henkilökunta ja hyvä tarjonta sekä juoma- että ruokapuolella :)”
“Vierailu ravintolassa oli sujuvaa ja miellyttävää”
“Hyvä palvelu ja viihtyisä paikka”
“Olimme kaikki tytyväisiä”
“Varmasti yksi laadukkaimpia paikkoja Kotkassa.”
“Kaikki toimi moitteetta.”
“Kotkan Vennissä on kaupungin paras henkilökunta! Ei voi hehkuttaa liikaa :)”
“Oli oikein mukava rento ilmapiiri. Asiakkaat huomioitiin hyvin ja hommat näyttivät sujuvan reippaasti.”
“Ravintolan ilme on piristynyt ja ruuissa ja juomissa on paljon hyviä vaihtoehtoja.”
“"Kun tulee ajoissa tai arki-iltaisin saa yleisesti ottaen erinomaista palvelua, mutta esim pe/la-iltoina olisi mukava käydä ystävien kanssa kevyellä iltapalalla/virvokkeella, mutta kahtena lauantaina ollaan yritetty, mutta aivan toivottoman hidasta on jo ensinnäkin sisäänpääsy ja jos onnistut pöytään asti pääsemään niin tilausten teko/pöytään tulo kestää ikuisuuden. Esim eräänä lauantaina n klo 19:30 odotettiin toisen pariskunnan kanssa sisätilassa, kukaan ei kiinnittänyt meihin mitään huomiota, kunnes kysyttiin, että voiko tuohon pöytään mennä? (tyhjä pöytä, mutta siivoamatta). Vastaus oli että kyllä, mutta minä siivoan sen ensin. Odotus jatkui kunnes puoli tuntia tuli täyteen ja lähdettiin pois. "”
“"Tultii käymään ""yksillä"" ja jonottaminen oli niin tuskaa, että lähdettiin pois. Samassa jonossa oli sekä ruokailijat että tällaiset drinksulle tulijat. Henkilökunta (yksi tarjoilija) totesi kuivasti yhdelle jonottavalle pariskunnalle, että hänellä on nyt tässä laskutettavaa, tarjoiltavaa ja muuta, ennen kuin ehtii tulla heitä vastaanottamaan. Ei tullut tervetullut olo. Myöhemmin tultiin takaisin ja pahin ruuhka oli helpottanut. Ruokaa tarjoillut henkilö oli oikein mukava ja tunnelma jees."”
“Mukava paikka käydä kavereiden kanssa syömässä ja seurustelemassa.”
“Viihdyin ja maistui”
“Ihan ok”
“Ravintola on hyvällä paikalla ja sisustukseltaan mukavan moderni. Ruoka sopi ravintolan tyyliin.”
“Menu voisi olla laajempi.”
“Maittava ruoka.... mutta vierailuaikaamme ravintolaa ei mitenkään voinut meluisuuden vuoksi arvioida tunnelmalliseksi.”
“"Pizza oli erittäin hyvää,mukava tarjoilija."”
“"Ruokalista ei ihan ok. Kaipaisin tapaksia ja kivoja salaatteja. Pizza: sinihomejuusto laitetaan isoina ”paloina” tai isoina muruina päälle jolloin ne eivät sula siinä ollenkaan. Sinihomejuusto on parasta, kun se on hieman sulanut pitsassa. Myös valkosipuli ärhäkkyys ihmetytti viimeksi. Ihana mauste mutta sekin on osattava laittaa oikein ja oikeaan aikaan."”
“"Olimme erittäin tyytyväisiä kokonaisuuteen. Ruoka oli todella herkullista (teriakikana+ avocado flatbread), matkaamme uudelleen Kotkaan vielä näiden annosten perässä. Lisäksi iso plussa, että ravintolaan sai tulla koiran kanssa! Se oli todella iloinen yllätys, ettei koiran tarvitnnut istua hotellihuoneessa yksin koko iltaa. Tulemme varmasti uudelleen!"”
“Venn on viihtyisä ja rento paikka. Hyvää ruokaa ja erinomainen valikoima viinejä. Tykkään!”
“ihana paikka”
“Kävimme aamupalallla eli buffet ateriointi sujui niinkun pitääkin”
“Ihana paikka keskeisellä kesällä sekä talvella. Mahtava henkilökunta.”
“"Haettiin pizzat viime viikolla, toisessa pizzassa oli karva. Muuten maistui hyvältä. Otimme viikonloppuna All day brunch, se oli erittäin hyvä! Mielestäni asiakaspalvelija olisi voinut kysyä halusimmeko popcornia, emme olisi halunneet."”
“Ravintola on rento ja siisti illanviettopaikka. Tarjonta on hyvä ja henkilökunta ystävällistä.”
“Erittäin hyvää ruokaa ja ehdottomasti tulen Kotkassa käydessä uudelleen. Sekä hyvä palvelu.”
“"Viihtyisä paikka, ystävällinen henkilökunta, hyvä ruoka. "”