Presso garanterar dig en egen god stund varje dag. Vi vill värna om den lokala och hemtrevliga kafékulturen. Vårt kaffe bryggs på finländskt sätt och är alltid färskt. Våra bullar, semlor och små bakverk är läckra, gräddade på plats och alltid färska – hos oss är ugnen varm hela dagen. Naturligtvis finns det även rum för godsaker i livet. Låt oss överraska dig: när klockan ringer finns det nygräddade läckerheter i ugnen.

Kundnöjdhet

4,3

Mat (4,2)
Betjäning (4,4)
Stämning (4,2)
Barn (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 14.07.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“On hyvä paikka.”
“passligt ställe.”
“Omistaja viihtyy kahvilassaan.”
“Mukava tunnelma”
“Siisteydessä parantamisen varaa”
“Kaikki ok ❤️❤️❤️”
“Kahvilaan helppo tulla esim. kauppakäynnin yhteydessä. On siisti ja tilava, aina on löytynyt vapaa pöytä. Nyt pandemian aikana on mielestäni tuotteita ollut tarjolla normaalia vähemmän. Pandemian takia on asiakas huomioitu ja vain joka toinen pöytä käytössä. Henkilökunta ystävällistä. Käytetyt astiat on siisti viedä yhteen keräilypisteeseen, jossa lajittelu huomioitu. Ei siis tällä kertaa mitään negatiivista palautetta. Ysi on oikein hyvä!”
“Monipuolinen tarjonta kahvila ja ruokailu puolilla”
“monta ruokapaikkaa ja ystävällinen henkilökunta”
“Hyvä paikka”
“Hyvä mutta toi astioiden lakittelu ei mielestäni kuulu asiakkaille”
“Kaikki sujui hyvin.”
“Hyvät asiakaspalvelu”
“Asiakaspalvelu on osaavaa ja vastaanotto aina lämmin.”
“Ei mitään vikaa. Kaikki toimii hyvin”
“Huomatkaa etten missään nimessä halua että minulle suositellaan mitään.”
“kaikin puolin positiivinen kokemus”
“Mukava, nopea, helppo ja hyvät tuottet.”
“Puffan valikoima on suppeampi, pizzat lötköjä ja hiukan raakoja, salaatteja vähän ja kaikki oli kokoajan loppu. Pöydät olivat siivoamatta ja henkilökuntaa sai odottaa kassalle ja hakemaan kermaa ja täyttämään puutteita.”