Presso garanterar dig en egen god stund varje dag. Vi vill värna om den lokala och hemtrevliga kafékulturen. Vårt kaffe bryggs på finländskt sätt och är alltid färskt. Våra bullar, semlor och små bakverk är läckra, gräddade på plats och alltid färska – hos oss är ugnen varm hela dagen. Naturligtvis finns det även rum för godsaker i livet. Låt oss överraska dig: när klockan ringer finns det nygräddade läckerheter i ugnen.

Kundnöjdhet

4,4

Mat (4,3)
Betjäning (4,5)
Stämning (4,2)
Barn (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.01.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ihana henkilökunta”
“Mainio henkilökunta: ystävällinen, avulias ja ammattitaitoinen”
“Palvelu on erittäin ystävällistä ja avuliasta. Olemme pariskunta jolla on vaikeahko liikkua, kun molemmat käytämme kävelykeppiä, joka kerta käydessämme tarjotaan kantoapua ostoksistamme pöytään. Olemme siitä erittäin kiitollisia, vaikka olemme torjuneet avun, kun yritämme selvitä kaksistaan niin pitkälle kun se on mahdollista, sillä tiedämme että se päivä jolloin emme pärjää enää saamme apua tarjottimiemme kantamiseen”
“Kaikki on ok”
“Hieman huono asiakaspalvelu”
“Hyvällä paikalla.”
“Kiva viihtyisä kahvila ja mukava henkilökunta”
“Kahvilassa on lämmin tunnelma, sinne on mukava mennä.”
“Mukava ja mutkaton paikka matkalla pääkaupunkiseudulta Kaakon kulmalle (tai takaisin). Mahdolliset kauppa-asiat hoituvat samalla pysähdyksellä Prismassa.”
“Kahvilassa otetaan aina kivasti ja iloisesti asiakas vastaan. Ehkä tuotteiden esillepanoa voisi tehdä houkuttelevammaksi. Lisäksi voisi kahvilan yleisilmettä raikastaa ja tehdä siitä hiukan viihtyisämmän. Buffapöydän paikka olisi paremminkin ikkunan vieressä, näin se ei tukkisi kulkuväylää.”
“Toimiva, laadukas palvelu ja tuotteet.”
“Mukava paikka, hyvä palvelu)”
“Kaikki toimii hyvin”
“Ihana iloista palvelua. Tiedetään tuotteista paljon,osataan kertoa. Ei näyttänyt olevan kiireen tuntua,oltiin läsnä aidosti kun palveltiin.”
“Mukava henkilökunta, hyvät tuotteet”
“Helppo käydä kauppareissun lomassa”
“??”
“Asumme Kouvolassa, käymme siksi harvoin.”
“Kotkan Prisman Pressossa on aina ilo pitää kahvitauko tai ruokapaussi matkan varrella, meille puolenmatkan krouvissa. Siellä on hyvät tuotteet ja sopivat hinnat sekä aina hyvää kahvia. Ja henkilökunta on palvelualtista ja ystävällistä. Ruoka-allergisena joudun usein vähän säätämään ruokiani, mutta aina olen Pressossa saanut sopivaa syötävää. Henkilökunnalle ISO KIITOS! Hyvällä mielellä siellä teillä käydään kaffeella! Kiitos!!!”
“Naapuripöydän kaksi asikasta, aikuiset, eivät osanneet lukea kylttiä 'Tämä pöytä ei ole käytössä.'”
“Kaikki toimii hyvin. Pöydät hiukan rasvasia ja muruja.”
“Kahvilan sijainti on minulle oikein sopiva, koska tulen asioimaan Prismassa viikoittain.”
“Tarjoilu vaihtoehtoja voisi olla enemmän myös vähän myöhemmin, esin klo 18 aikaan. Palvelu oli loistavaa, mutta jos parin kaverin kanssa tultaisiin tuohon aikaan niin ei olisi kaikille riittänyt samanlaisia antimia”
“Osaava ja mukava henkilökunta, hyvät tuotteet. Tuotevalikoima olisi voinut olla laajempi.”
“.”
“Perustelut käyvät kyllä ilmi yllä olevista numeroiduista vastauksista. Olen käynyt jo vuosia kahvilassa, missä olemme kokoontuneet vakioporukalla. Nyt korona-aikana olen känyt useimmiten yksin. Kahvipuolella minulla on 'vakiosuosikkeja', mutta korostan, että kaikki ovat hyvin miellyttäviä. Käyn siellä mielelläni!”
“Miellyttävä paikka kaikin puolin”
“Hyvä palvelu ja siisti y päristö, wc mukaanlukien.”
“Hyvä tarjonta tuotteita kahvin kera”
“Gluteiiniton tarjonta ei vastannut sitä mitä odotin”
“Henkilökunta iloista ja positiivista. Tervehtivät asiakasta eikä ikinä mörtsinäköisinä. Juttelevat ja ovat asiakkaasta välittäviä.”
“Kaikki toimii”
“Käyn pääasiassa Buffassa lounastamiseni yhteydessä, koska rahkaa ei löydy jälkiruokana, niin usein saan sitä ostaa Pressosta, samoin kahvileipää kun Buffan lounaalle sitä ei sisälly ja siksi vastasin kohtaan ehdotettiinko Sinulle jotain ruokaa, että ei, koska ilmoitan aina samalla, että olen lounaalla ja ostan vain kahvileivän, sillä kahvi sisältyy lounaaseen. Ehdotankin, että vain kahvileivän lounaan yhteydessä ostaville olisi hieman alennettu hinta. Yleensä leivonnaisten hintaan sisältyy myös kahvi, joten maksan siitä kahdesti.”
“Kahvilla käynti ostosten jälkeen melkein kuuluu asiaan,tietysti leivonnainen kuuluu asiaan,,”
“Iloisen ystävällinen palvelu. Hyvä ja runsas tuotevalikoima.”
“Anteeksi, mutten jaksa perustella :)”
“---------------------------”
“Olin menossa Onnibussilla kotiin Helsinkiin käydään tässä aina syömässä tai kahvilla ennen matkaa.”
“Sinne on helppo tulla ja lähteä asioinnin lomassa. Kohtaamis paikkana ystävien kesken oikein hyvä.”
“Asiointi oli miellyttävää. Ystävällistä. Ostamani tuotteet olivat hyviä.”
“Hyvä ??”
“Iso valikoima, kaunista, hyvä ilmapiiri, tyylikäs paikka”
“Eritain mukavaa paika”
“Siisti, hyvä oli sämpylä ja kahvi”
“Henkilökunta oli mukavaa ja kaikki tilaamamme oli hyvää.”
“Kahvi on hyvää”
“Kaikin puolin hyvä kahvila! Tilava, sujuva ja mainio kahvi. Kassan paikka on kuitenkin hieman hankala, se luo nopeasti pullonkaulan Pressoon ja Buffaan kaupan kautta saapuville ihmisille. Mutta kaiken kaikkiaan, mainio ja rento paikka.”
“Sujuvaa asiointia, ystävällinen henkilökunta sekä puhdasta.”
“Miellyttävä kokemus . Ruoka erittäin hyvää .”
“Lämminhenkinen ja viihtyisä paikka/- miljöö. Mukava henkilökunta ja hyvät makeat/- suolaiset tarjottavat. ??”
“Ystävällinen, ammattitaitoinen henkilökunta”
“Prisma sattuu usein eri työkohteidemme keskelle, joten se on luontainen vaihtoehto. Paikka on tuttu ja siellä tapaa tuttuja.”
“Kahvilan nuori neito oli reipas palvelija. Hän näytti hyvin kuinka hyödynnän löhellä puhelimen kautta etukortin. Sain avattua otse pihelimen, mutta hän auttoi aktivointia.”
“Helppo mennä ostosten lomassa.”
“Asiointi mukavaa ja helppoa”
“Siisti paikka ja hyvä palvelu.”
“Mukava paikka”
“Kaupan yhteydessä”
“En suosittelisi illemmalla käymään. Viimeksi kun ystävän kanssa käytiin kahvilla niin suolaiset tarjottavat olivat kuivahtaneet. Majoneesit rullissa ja lohet leivissä. Jäi molemmilta ostamatta suolainen.”
“Hyvä palvelu,helppo asioida.Kaupankäynnin jälkeen,kiva juoda kupillinen kahvia”
“Siusti kahvila,ystävällinen palvelu. Ainoa miinus,suolaista kahvileipää voisi olla enemmin/vaihtelua. En silti valita-huippupaikka!!!”
“Ihana henkilökunta”
“Poikkean tosi harvoinkaakaolle, mutta käynti on aina miekkyttävä.”
“Ainut kahvila Prisman yhteydessä”
“Hyvä kahvi”
“Ystävällinen henkilökunta ja maistuvaa ruokaa aina!”
“Hyvä kokemus”
“Kauppareissun yhteydessä kiva poiketa”
“Henkilökunta erittäin ystävällistä ja iloista niin että piristyin itsekkin??”
“Siisti, hiljainen kaffeteria”
“Palvelu mukavaa, nopeaa ja silti ehtii keskutella asiakkaiden kanssa.”
“Erinomainen henkilökunta”
“Sijainti hyvällä paikalla,nopea palvelu,aina hyväntuulista henkilökuntaa ja asiovat asiakkaat samanhenkisiä ,kauppa palvelut lähellä .”
“Kaikki oli taas hyvin niin kuin aina ennenkin. Juuri siksi käymme siellä mielellämme, vaikka Karhulan keslustassa on monia kahvi- ja ruokapaikkoja. Asumme Karhulan puolella.”
“Käynti käy 'ns. Siinä muun sivussa'”
“Olen käynyt täällä jo alusta asti ja palvelu ja tarjottavat senkun paranee mutta kavi on kyllä aika kallista sekä pullat”
“Kuva henkilökunta. Hyvät tuotteet. Santsikuppi. ❤️”
“kaikkin puolin onnistunut lounaskokemus”
“Hyvä paikka”
“Helppo asioida ostosten lomassa. Alueella ei muita kahviloita. Voi käydä vaan kahvilla tai sitten syömässä. Tilaa hyvin .”
“aina ystävällinen palvelu”
“Ihan kiva kahvila paitsi ei tarjottavaa kasvissyöjille paljoakaan jos en tilaa erikseen ja Odota tuotetta muita kauemmin...”
“Ystävällistä, asiantuntevaa palvelua!”
“Hyvällä paikalla, hyvät tarjoamiset”
“På passligt avstånd hemifrån.”
“Henkilökunta tosi ystävällistä ja auttavaista. Olemme pariskunta joka liikkuu kävelykepeistä tukea ottaen. Saamme aina apua jos tarvitsemme. Kaipaamme suolaisiin tuotteisiin enemmän vaihtelua joskus on tarjolla vaan yksi sämpylä juustolla tai kinkulla. Gluteenitonta ei koskaan näkyvissä saa kyllä pyytäessä, mutta valmistus kestää ylettömän kauan. Toinen on jo aikoja sitten syönyt omansa ja juonut kahvinsa ennen kuin toinen saa oman syötävänsä. ja kahvikin on kerinyt jäähtyä.”
“Palvelu hyvää, sujuvuus hyvää”
“Helppo käydä kaupassa käynnin yhteydessä.”
“Viihtyisän asiallinen paikka.”
“Yhden satunnaisen ja lyhyen käynnin (asun Helsingissä) perusteella vaikea muodostaa vahvoja suositusperusteita...”
“Besökte första gången men inte sist”
“Vähän asiat sekoittuu buffan kanssa. Mutta hyvä kompleksi”
“Ystävällinen henkilökunta, maukkaat tuotteet”
“Panostakaa siivoukseen, pöydät ja tuolit siivottomia.”