Presso garanterar dig en egen god stund varje dag. Vi vill värna om den lokala och hemtrevliga kafékulturen. Vårt kaffe bryggs på finländskt sätt och är alltid färskt. Våra bullar, semlor och små bakverk är läckra, gräddade på plats och alltid färska – hos oss är ugnen varm hela dagen. Naturligtvis finns det även rum för godsaker i livet. Låt oss överraska dig: när klockan ringer finns det nygräddade läckerheter i ugnen.

Kundnöjdhet

4,0

Mat (4,0)
Betjäning (3,9)
Stämning (3,7)
Barn (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.02.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“miljöö”
“ahtaus”
“Mukava henkilökunta, viihtyisä ympäristö, maukkaat tuotteet.”
“Ei suoraan kahvilan vika, mutta appi ei aina oikein tahdo toimia. Alussa kahvilan netti ei toiminut. Monet asiakkaat jättävät tiskit pöytiin ja niitä joutuu sitten itse siirtelemään syrjään ja putsaamaan pöytää, kun henkilökunta ei ole sitä huomannut (ehtinyt?) tehdä.”
“Sijainti ja hyvä palvelu.”
“Osa henkilökunnasta kivoja. Nuoremmat vielä hieman ujoja,varmaan kouliintuvat.”
“Hyvä sijainti, päivän lehti jota voi lukea, S-ryhmän asiakkuus, pullapassi.”
“Joskus pöydät epäsiistit, työntekijöitä liian vähän”
“Ihana myyjä”
“Odotellessani bussin lähtöä kavin kahvilassa ensimmäisen kerran muutama viikko sitten. Otin kahvin kanssa vuohenjuustorullan ja jäi koukkuun. Se oli niin hyvä, että piti sen jälkeen käydä aina ottamassa sama annos, jos jäi aikaa bussia odotellessa. Ja täänään piti ottaa yksi myös evääksi, jotta saa aamulla taas herkutella.”
“Ystävällinen palvelu.”
“Sijainti on hyvä, se on tilava.”
“Presso nykyisessä sekä entisessä paikassa (isossa keskiaulassa, jää vaikutelma että kaikki henkilökunta on opiskelijoita, pöytiä ei siivota, pyyhitä tarpeeksi usein.”
“Viihtyisyys.”
“Helppo asioida, mukava henkilökunta ja hyvät tuotteet.”
“Yleensä useita päivän lehtiä”
“Helppo tulla ja siisti paikka”
“Tuotteet, joita ostimme olivat maukkaita ja tuoreita.”
“Presso ei ole tunnelmaltaan minun makuuni.”
“Ostamani haudutettu tee oli kylmää, sain tilalle kuumaa vettä ja teepussin”