Frans & les Femmes

Frans & les Femmes är en avslappnad fransk bistro där det centrala är kärlek till god mat, vin och människor. Hos oss får du njuta av maten och sällskapet i lugn och ro med ett leende på läpparna. I Frans & les Femmes-bistroerna skapar det franska köket i kombination med bubblande livsglädje en unik och hjärtlig stämning som du inte kan hitta någon annanstans! Vi önskar dig varmt välkommen att njuta av trevlig samvaro, bra stämning och naturligtvis oförglömliga smaker.

Bon appétit!

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,2)
Betjäning (4,2)
Stämning (4,1)
Barn (4,6)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 30.11.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Mukava paikka, hyvä ruoka. Valikoima ei ollut suuren suuri, mutta riittävä. Ihan OK."”
“Erittäin hyvä salaattipöytä”
“Palvelu oli tarjoilijoiden kiireestä huolimatta erinomaista ja hyväntuulista.”
“kaikinpuolin miellyttävä kokemus ja mukava henkilökunta ja hyvää ruokaa”
“Ravintola on sisustettu kodikkaaksi.Tarjoilijat mukavia /rentoja. Ruoka erinomaista.”
“Todella ihana ilta ystäväpariskunnan kanssa.”
“"Palvelu oli hyvää, iloista ja asiantuntevaa. Henkilökunnalla oli tekemisen meininki. Ruokaa ei tarvinnut odottaa. Itse ruoka-annos ei kuitenkaan vakuuttanut."”
“Loistava lounaspöytä”
“"Palvelu oli 6/5, joten paikasta jäi hyvä maku, vaikka ruoka-annos ei tällä kertaa makunystyröitä hivellytkään."”
“Hyvä ruokapaikka”
“"Koronan jälkibuumi aiheutti ravintolaan tunkua, jolloin hotellin asukas jäi hiukan jalkoihin mm. paikan odotteluna. Henkilökunta tuskin olisi voinut paljon vaikuttaa asiaan muuta kuin tuomalla oikean laskun …..onneksi virheen huomasimme ennen maksamista,"”
“ruoka oli erittäin hyvää”
“"Hyvä palvelu,mukava henkilökunta.Ruoka oli hyvää"”
“"Palvelu sujuvaa ,Lapsien huomlominen esimerkillisen hyvä."”
“Tunnelman vuoksi.”
“Kotkan paras lounasravintola”
“Salaattipöytä on herkullisen tuore ja monipuolinen”
“"Kala(lohi) joka on itselle tärkeä kerran viikossa on kuiva ja mautonta (hyvä raaka-aine pilattu).Kalaa voisi olla useammin, kuin kerran viikossa."”
“"Aivan upea henkilökunta, varsinkin meille tarjoillut nuori nainen ??"”
“Hyvä perusruoka ja miellyttävä miljöö”
“kokonaisuutena kokemus oli erittäin miellyttävä.”
“"Usein olen ollut erittäin tyytyväinen lounaaseen, mutta viimeksi paistettu siika ei ollut hyvää. Odotin rapeita siikoja, mutta ne olivat lötköjä ja uivat jossakin kastikkeessa."”
“Ruoka varsinkin myskikeitto oli erinomaista.”
“Siisti ja hyvällä paikalla”
“Hotelli/ravintola oli siisti ja kaikkien henkilöiden palvelu oli erittäin ystävällistä. Ruoka - ja juomavalikoimat oli hyvät.”
“Hyvä ruoka ja siisti yleisilme !”
“"Kiitos teille, anoppinin ja appiukkoni 50-vuotis hääpäivä oli täydellinen."”
“"Ulko-ovesta tultiin pubin puolelle ja odotettiin ovella tosi pitkään vain siksi ettei tiedetty mennä peremmälle ruokapuolelle, jossa odotettiin lisää."”
“Hyvää ruokaa”
“Kerrassaan loistava ja kauniisti esille aseteltu monipuolinen lounasruoka. Minulle aina päivän kohokohta Kotkassa käydessäni.”
“"Ravintola oli viihtyisä ja ruoka varsin hyvää, mutta meitä vaivasi paikoin hällä väliä tunne. Sisäänkäynnin yhteydessä oli taulu, jossa ohjeistettiin odottamaan pöytiin ohjausta. Koska kukaan ei tullut yli viiteen minuuttiin, menimme ravintolan puolelle ja kysyimme oliko ok, että ohitimme eteisen taulun. Siihen vastattiin joo, ei siitä tarvitse välittää. Kun olimme syöneet lounaan ja kaipasimme kahvia, sen saimme, mutta maito oli viety pois, koska lounasaika oli juuri päättynyt. Vajaa tunti ennen lounasajan päättymistä tulleiden asiakkaiden ei pitäisi joutua kiirehtimään ruokailun kanssa."”
“"Mielyttävä kokemus, ruoka oli hyvää."”
“Hyvä sijainti hyvä ruoka”
“"Hyvä ruoka, kiva lounastarjonta, salaattipöytä huippu."”
“Kaikki toimi”
“Pidän itse ravintolan ruokatarjonnasta ja tunnelmasta. Henkilökunta osaa suositella ruokaan sopiva viinejä. Kaiken kaikkiaan henkilökunta on ollut ystävällisiä.”
“"Hyvä palvelu, sijainti keskustassa ja hinta - laatusuhde hyvä."”
“"Ammattitaitoinen ja rento henkilökunta, mahtava ruoka ja hinta-laatusuhde mallillaan. Tästä on tullut yksi suosikkiravintoloistani! "”
“"Ruoan maku hyvä,aivan erinomainen salaattipöytä."”
“Kotkassa vöhön kiboja vaihtoehtoja”
“"Pöytäänohjauksen jälkeen ruokalistaa joutui odottamaan 19 minuuttia. Pariloitu maksa oli well Dan, vaikka tilattiin medium. Lohi oli suolatonta. Talon punaviini oli keskinkertaista huonompaa. Kun tarjoilija viimein tuli, niin palvelu siitä eteenpäin hoitui sujuvasti. "”
“Pippuripihvi oli tarjoilijan suositus ja se oli tosi hyvä. Tarjoilija oli miellyttävä.”
“"Viihtyisä ravintola,en tunne muita Kotkan ravintoloita"”
“"Häiritsi hieman että tarjoilijat selvittivät vuoron vaihteen tapahtumia pöytämme vieressä, melko kovaan ääneen sopivat kuka jatkossa ottaa minkäkin pöydän ja kuka on tilannut jälkiruokaa yms."”
“Kaikin puolin onnistunut ensimmäinen vierailu”
“"Mukava ja tuttu paikka, homma pelaa."”
“Kerrassaan erinomainen lounasravintola!”
“"Tarjoilijoilla oli kauhea kiire koko aika. Odotimme että joku olisi tullut kysymään tarvitsemmeko lisää juomaa tai jälkiruokaa ym ym, tähän olimme pettyneet."”
“Kiitos.yllä olevat vastaukset”
“"Kiitos, palvelu oli ystävällistä ja huomioivaa. Tilasin maistelu menuun kahdelle, annos oli hyvä mutta vähän on syytä ryhdistäytyä. Maut olivat suunnilleen kohdillaan, jotakin omaperäistä voisi lisätä. Poron toinen puoli oli hyvä medium mutta taisteli kovin vastaan (sitkeää), toinen - se lähempi pää - medium+ ja murea. Jälkiruoka oli hyvä mutta ei mieleenpainuva. Näillä perusteilla 8 "”
“Hyvä edullinen ruoka.”
“Oli mukava tunnelma.”
“"Melkein hyvä, mutta ei täydellinen."”
“"Viihtyisä ympäristö, paljon ihmisiä, hyvä ruoka ja palvelu. "”
“Oli hyvä paiķa palvelu”
“"Tarjoilija oli vähän tylyn/kiireisen oloinen, esim. Lapsen tilatessa ruokaa tuli pieni mietintätauko, niin tarjoilija tokaisi, että palaan kohta ottamaan tilausta, jäimme kaikki vähän hämillään tilanteeseen. Tullessa se, ettemme olleet varanneet pöytää, aiheutti hieman epämiellyttävän fiiliksen tarjoilijan reaktion takia, ihankuin emme olisi niin tervetulleita, kun ei oltu ennalta varattu pöytää. Maksaessa kysyin, että voinko maksaa käteisellä, sanottiin sopii. Tarkoitus oli maksaa osa käteisellä ja loput kortilta, tarjoilija löi koko summan käteisenä ja vähän teki vaivaannuttavan olon, kun tarjoilija joutui sitä korjaamaan ja sanoi, että onneksi oltiin lähellä kassapistettä, ettei tarvinnut mennä toiselle puolelle ravintolaa... Ruoka oli erittäin hyvää, mutta tarjoilijalta olisin toivonut parempaa pelisilmää ja paremmin valittuja sanoja."”
“Koko käynnistä jäi hyvä mieli”
“"Ruoka oli maistuvaa, palvelu ystävällistä. Kaikin puolin miellyttävä kokemus."”
“Ruoka ja ravintolan yleistunnelma oli hyvä. Hieman vastenmielistä oli että pöydän ympärillä sekä takana olevassa lasi/ikkunaseinässä lenteli useita kärpäsiä :/”
“Aina ystävällinen ja hymyilevä henkilökunta !”
“Hyvä ruoka parempi mieli :)”
“Palvelu (Tarja) oli todella ammattitaitoista ja hyvää. Meidät huomiootiin ajan kanssa ja ruoka oli todella hyvää.”
“"Ruoka on hyvää, lista saisi muuttua useamminkin koska ei ole mukava syödä aina sitä vanhaa tuttua."”
“Erittäin hyvä ruoka ja palvelu todella ystävällistä. Valitettavasti S-asiakasomistajaviinejä ei ollut viinilistassa näkyvillä tai ainakaan en niitä siitä löytänyt.”
“Ruoka ja juoma olivat hyviä”
“Ruoka on tasalaatuista ja henkilökunta äärimmäisen ammattitaitoista eikä heillä ole huonoa päivää. Hyvät ja tuoreet salaatit.”
“Henklökunta aivan loistava”
“"Hyvä palvelu, hyvä ruoka. Miellyttävä rauhallinen paikka. "”
“"Todella mukavaa ja sydämellistä asiakaspalvelua kassalla/vastaanottamassa olleelta henkilöltä! Tuli tosi tervetullut ja kotoisa olo välittömästi. Ruoka oli erinomaista ja valikoiman laajuus yllätti positiivisesti. Mukavaa, että oli runsaasti erilaisia salaatteja yms. terveellisempiä vaihtoehtoja lounaspöydässä."”
“"Söin wasabilohta, joka ei ollut wasabia nähnytkään. Se oli sikäli pettymys. Muuten ruoka ok."”
“Hyvä asiakaspalvelu..hyvä ruoka”
“"Henkilökunta huippuluokkaa, minut huomioitiin erittäin hyvin."”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Ei mitään moitittavaa :)”
“kaikki sujui hyvin.ruuhkaa oli mutta asiat eteni”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Kaikki pelaa loistavasti.”
“Olen saanut huonoja kokemuksia edellisillä kerroilla ja siksi pitänyt taukoa ravintolanne osalta.”
“"Helppo asioida, keskeinen sijainti, hyvä ruoka"”
“Ruoka oli aika keskinkertaista”
“Palvelu oli hyvää ja ruoka maittavaa.”
“Lounasaikaan kaikki ok.”
“Hunajabroileri oli pettymys. Kuha annos oli ok maultaan mutta annos melko pieni.”
“"Rauhallinen,viihtyisä paikka .Ruoka oli hyvää ja henkilökunta kohteliasta??"”
“"Pidän ravintolan ulkonäöstä ja ruuista. Koska minulla on ruoka-ainerajoitteita, toivoisin että lounapöydässä näiden huomiointi näkyisi niin, että tuotteet olisi vähintään nimetty, ja allergeenit huomioitu. Lisäksi henkilökunnalta sen verran edes pikainen, miten toimin ja kuuluuko esim. kahvi tai jälkiruoka palveluun."”
“"Kala annos ei vastannut odotuksiani. Kala kuivapintaista (olisiko ollut pakasteessa ja sulatettu liian nopeasti ?) perunat liian kovia, vaikkakin muuten ok."”

I Raflaamo hittades 2 lunchrestauranger nära dig: