Frans & les Femmes

Frans & les Femmes är en avslappnad fransk bistro där det centrala är kärlek till god mat, vin och människor. Hos oss får du njuta av maten och sällskapet i lugn och ro med ett leende på läpparna. I Frans & les Femmes-bistroerna skapar det franska köket i kombination med bubblande livsglädje en unik och hjärtlig stämning som du inte kan hitta någon annanstans! Vi önskar dig varmt välkommen att njuta av trevlig samvaro, bra stämning och naturligtvis oförglömliga smaker.

Bon appétit!

Kundnöjdhet

4,1

Mat (4,1)
Betjäning (4,0)
Stämning (4,1)
Barn (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 20.10.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Pidin kovasti miljööstä ja ruoka oli semihyvää.”
“Palvelu oli erinomaista. Henkilökunta oli oli ystävällistä, hyväntuulista ja ammattitaitoista. Miljöö oli tunnelmallinen ja vaimea musiikki illtaan sopivaa. Ruoka oli kekinkertaista, amarillo/rosso-tasoa. Maistelumenu ei vastannut fine dining - odotuksia, vaan oli varsin tavanomaista, valmiista lämmitettyä perusravintolaruokaa. Sinänsä ei mitään vikaa, muttei mitään kohottavaa, jälkeenpäin muisteltavaa maultaan tai esillepanoltaan. Olisi pitänyt valita listalta ehkä joku perusannos... Huomaavainen palvelu käänsi kyllä illan plussan puolelle.”
“Soppani oli jäähtynyttä”
“Olen huono suosittelemaan, jokainen löytää kokeilemalla ja tutustumalla kaupungin valikoimiin.”
“Henkilökunta palvelualtis ja miellyttävä.”
“Hyvä ruoka ja siisti paikka”
“Kaikki OK, mutta viini piti pyytää uudelleen, joten ruokailtiin alussa ilman viiniä.”
“Perus hyvä lounas”
“Ruoka oli hyvää, kauniisti laitettu ja ravintolassa oli hyvä tunnelma. Itse asiassa klo oli 14.30, joten minun lisäkseni ravintolassa oli toinen pöydällinen asiakkaita, joten ravintolassa oli rauhallista. Kiva on istua ikkunapöydässä.”
“Todella hyvät ruuat, mukavat ja asiantuntevat asiakaspalvelijat. Ihanat näkymät puistoon. Tunnelma rauhallinen. Siisti paikka!”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu mutkatonta.”
“Keskeinen sijainti, hyvä ruoka. Hyvä valinta työmatkustajalle”
“Ruoka maistuvaa ja tarjoilijat ammattitaitoisia”
“Ok ja palvelu hyvää ja ammattitatoista.”
“Erittäin hyvä palvelu ja ruoka.”
“Kokemus vastasi ennakko odotuksia”
“The place is newly renovated. Good selection of food.”
“Kamalassa kaatosateessa pyrähdimme sisään lauantai-iltana 19.00-20.00välillä, saimme heti pöydän, tarjoilija yst. tuli heti kysymään, mitä toivomme. Maksun saimme tehdä heti, sillä meillä oli kiire elokuviin. Kaikki sujui kuin unelma. Huom! Tulimme Kotkasn Helsingistä, päivä sujui muutenkin upeastl Kotkan mähtävyyksiin tutustuen.”
“Viihtyisä paikka, hyvää ruokaa. Hintataso kylläkin korkeampi kuin muissa Kotkan ravintoloissa.”
“Hyvä palvelu, ruoka ok. Pöytiin ohjaus oli sekava ja huonosti hoidettu.”
“Miellyttävä kokemus - yllätti”
“Miellyttävä palvelu,hyvä ruoka.”
“Palvelu on ystävällistä ja sujuvaa. Tarjoilija myös huomioi meidät hienosti, kun tarjosi rauhallisempaa pöytää saapuessamme ravintolaan. Ruoka oli oikein maistuvaa ja kuha-annos myös visuaalisesti kaunis ja värikäs. Pihvi-annoksen ulkoasu ei ollut erityisen houkutteleva väsähtäneen sivusalaatin kera, mutta maultaan silti hyvä.”
“Jäi hyvä, perusvarma mielikuva. Jos ei ole tiedossa ravintolaa, johon on pakko päästä niin voisin suositella tätä ravintolaa”
“Annos, jonka tilasin oli kaunis ,esteettinen ja erittäin hyvän makuinen.”
“Kaikki toimii.”
“Viihtyisä paikka ja ruoka maittavaa!”
“Olimme ensimmäistä kertaa käymässä Kotkassa ja tämän ravintolassa käynnin perusteella voin mielihyvin suositella tätä ravintolaa tuttaville,”
“katso edelliset vastaukset”
“Itse otin lounaan, joka oli ehkä paras ravintolalounas ikinä. Hinta /laatusuhde enemmän kuin kohdallaan. Vaimoni otti alacartelistalta grillipihvin kypsänä. Pöytään tuli pihvi mediun miinus. Lisäksi se oli niin sitkeä, ettei hän syönyt sitä. Minä ahneuksissani söin mutta leuat väsyivät. Yksi seurueestamme otti kasvisruokaa. Se oli kuulemma raakaa. Yhteenvetona tämän kokemuksen perusteella hyvä lounaspaikka mutta alacarten kaksin ja jopa kolminkertaiset hinnat lounashintaan nähden ei houkuta jatkossa niitä kokeilemaan.”
“Hinta- laatusuhde kohdillaan”
“Homma yksinkertaisesti toimi tosi hyvin ja vaivattomasti. Ruoka oli maukasta ja etenkin kasvisten runsas määrä annoksissa oli positiivinen juttu.”
“Kaikki sujui hyvin,joustavasti. Pääasia:ruoka-oli hyvää.”
“Ystävällinen palvelu, hyvä ruoka”
“Mukava tunnelma, hyvä ruoka ja juoma, mitä muuta sitä tarvii kuin hyvän seuran.”
“Sarppa on super <3”
“Miksi minä olisin suosittelija?”
“Maistelumenu hyvä idea ja erittäin maistuva”
“Kotkan ravintoloista käymme useimmin F&R ravintolassa. Kuukaudessa käymme noin 4-6 kertaa 'ulkona' syömässä. Kotkassa ravintolavaihtoehdot ovat vähissä. Viime kerralla kesti puoli tuntia ennen kuin saimme tilauksemme, vaikka ravintolassa oli vähän asiakkaita iltapäivällä lounasajan jälkeen. Meiltä käytiin kyllä kysymässä maistuuko ruoka. Useimmin tarjoilijan pikaisesti tekemä kysymys tuntuu kiusalliselta ja jopa turhalta, sillä mitä siinä voi vastata kun suu on täynnä ruokaa. Tulee vain vaikutelma, ettei vastaus edes kiinnosta. Kysymys on tarjoilijalle pakkopullaa. Joskus vuosia sitten ravintolassa oli pienet kyselykupongit. Kun otti kupongin ja kynän käteen niin palvelu parani hetkessä. Ravintolan suositteluarvosanaksi annoin 8, sillä kaikesta huolimatta F&R on Kotkan ravintoloista kärkipäässä. Rossoakin kaipaa, rouhevaa tavallista paikkaa. F&R ravintolasta ei tiedä haluaako se olla ns hyvä ravintola vai Rosson tapainen jokamiehen ravintola. Joskus tarjoilijat harppoa tömistelevät kuin ruokalassa. Ja sitten toisaalta ruokalista pyrkii olemaan spagettia ja lihapullia fiinimpi. Ehkä ketjuravintolan on vaikea löytää sitä omaa tapaa.”
“Ei tarvitse perusteluja, täysi 10. Aina mukava käydä!”
“Siisti ja hyvä ruoka ja hyvä palvelu.Huom erittäin maistuva ruoka.”
“Mielyttävä paikka lounastaa”
“Palvelu ja ruoka oli hyvää.”
“Miellyttävä kokemus”
“Meillä on vanhan Luxemburgissa asuvan ystäväni kanssa perinteenä käydä syömässä kerran vuodessa ko. paikassa. Perinne jatkunut varmaan 10 vuotta, paikan nimi vain vaihtunut. :)”
“Vähän huono vaikutelma jäi, kun halusimme syödä ulkona ja tarjoilija sanoi, että tulee pyyhkinään pöydän, mutta ei sitten tullutkaan. Näin korona-aikana toivoisi hygieniasta huolehdittavan ravintolassa perusteellisesti.”
“Paras ruokapaikka; hyvä hinta-laatusuhde Kotkassa”
“Käyn 1 - 3 kertaa vuodessa syömässä Fransmannissa, nykyisn Frans & Rosaliessa, kun haluan syödä hyvin ja käyttää siihen varsin paljon rahaa. Olen saanut henkilökunnalta aina tosi hyvän palvelun ja ruoat ovat olleet herkulliset. Helppo suositella! Kiitos!”
“Hyvä ravintola, erittäin hyvä hinta-/laatusuhde. Viinilistalta puuttuu ei-kuiva kuohuva täysin.”
“Ruoka oli todella hyvää ja maistoin itselleni uusia makuja salaatteina”
“Ruoka oli sinänsä maistuvaa. Kantarelli keitto oli melko valjusti maustettua, yrttejä sekä suolaa oli saanut olla enemmän ja koristeena ollut hento timjamin oli hukkunut keittoon, joten ei ehkä paras koriste siihen. Pippuripihvi oli hyvin paistettu (medium -), mutta kastike oli jälleen melko vaisusti maustettu, sekä annokseen kuulunut lime-selleri (muistaakseni) oli täysin turhake annoksessa. Perunat oli ok, maultaan ja rakenteeltaan. Jälkkäri brulee oli maistuva ja lakkahillo myös. Viinejä tarjoilija suositteli selkeästi ohjeistuksen ei oman kokemuksen pohjalta. Sopivat ruokiin ihan ok, ei ihan napakymppi.”
“En keksi mitään syytä olla suosittelematta.”
“Tuntui tasokkaalta ravintolalta vaikka onkin ketju, hinnat ok, olis mielellään tullut joskus viettämään iltaa. Erittäin ystävällinen ja osava tarjoilija, nimi nyt unohtui, olisko Gerda, tumma nuori. Kokit osaavat hommansa kiirestä huolimatta kaikki oli valmistettu nappiin, pihvien mediumit ja kypsä, simpukatt ja katkaravut pehmeät.”
“Hyvää ruokaa”
“Ruoka ja palvelu oli positiivinen yllätys.”
“Salissa oli vain kolme työntekijää, joilla oli valtava kiire koko ajan. Henkilöstön mitoitus asiakasmäärän ei ollut riittävä. Tarjoilijat juoksivat ja yrittivät tehdä parhaansa tukalassa tilanteessa. Ovella oli jonoa koko ajan ja jouduimme myös jonottamaan, vaikka meillä oli pöytävaraus koska pöytiä ei ehditty siistimään kiireen vuoksi. Ruoka oli hyvää, vaikka annos oli ehtinyt kylmentyä. Tarjoilija olisi tuonut uudet annokset, mutta emme halunneet kuormittaa tilannetta enempää. Melkoinen härdelli, mikä voitaisiin ratkaista helposti lisäämällä henkilökuntaa.”
“Kokonaisuudessaan käyntimme oli miellyttävä, ruoka ja tunnelma olivat yhteensopivia sekä tarjoilijat huomioivat meidät todella hyvin, huomioivat muiden asiakkaiden palvelemisen ohessa meidät kysellen ja toiveita kuunnellen! Kiitos, työnsä osaavia tunnelmanluojia! ❤️”
“Sisustus oli mielestäni hyvin kalsea, ei siis viihtyisä.”
“Maukas ruoka, viihtyisä ympäristö”
“Huono lähtö, jopa sisään oli vaikea löytää... emme olleet ainoita, sen huomasi kun söi terassilla. Pöytään ohjaus kesti luvattoman kauan. Vähän tasapaksu lista. Ruoka ihan ok, nätisti esillä. Ystävällinen/kiva tarjoilija, valitettavasti en muista nimeä -vuoropäällikkö.”
“Hyvä ruoka ja asiansa osaava henkilökunta.”
“Miellyttävä käynti??❤”
“Ystävällinen ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu.”
“Henkilökunta oli taitavaa ja osaavaa.”
“Palvelu oli hyvää ja nopeaa, lapsi tuli hyvin huomioiduksi.”
“Ravintolan sijainti on hyvä, ruoka on maukasta ja ravintola on siisti.”
“Ruoka oli ok tasoa ja annos täytti vatsan juuri, aiemmin noutopöydästä otettuna valikoima ollut monipuolisempi”
“Ravintola sijaitsee hyvässä paikassa ja siellä on hyvä ruoka ja palvelu.”