Frans & les Femmes

Frans & les Femmes är en avslappnad fransk bistro där det centrala är kärlek till god mat, vin och människor. Hos oss får du njuta av maten och sällskapet i lugn och ro med ett leende på läpparna. I Frans & les Femmes-bistroerna skapar det franska köket i kombination med bubblande livsglädje en unik och hjärtlig stämning som du inte kan hitta någon annanstans! Vi önskar dig varmt välkommen att njuta av trevlig samvaro, bra stämning och naturligtvis oförglömliga smaker.

Bon appétit!

Kundnöjdhet

3,8

Mat (3,8)
Betjäning (3,8)
Stämning (3,9)
Barn (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 04.08.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Kokonaisuudessaan käyntimme oli miellyttävä, ruoka ja tunnelma olivat yhteensopivia sekä tarjoilijat huomioivat meidät todella hyvin, huomioivat muiden asiakkaiden palvelemisen ohessa meidät kysellen ja toiveita kuunnellen! Kiitos, työnsä osaavia tunnelmanluojia! ❤️”
“Sisustus oli mielestäni hyvin kalsea, ei siis viihtyisä.”
“Maukas ruoka, viihtyisä ympäristö”
“Huono lähtö, jopa sisään oli vaikea löytää... emme olleet ainoita, sen huomasi kun söi terassilla. Pöytään ohjaus kesti luvattoman kauan. Vähän tasapaksu lista. Ruoka ihan ok, nätisti esillä. Ystävällinen/kiva tarjoilija, valitettavasti en muista nimeä -vuoropäällikkö.”
“Hyvä ruoka ja asiansa osaava henkilökunta.”
“Miellyttävä käynti??❤”
“Ystävällinen ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu.”
“Henkilökunta oli taitavaa ja osaavaa.”
“Palvelu oli hyvää ja nopeaa, lapsi tuli hyvin huomioiduksi.”
“Ravintolan sijainti on hyvä, ruoka on maukasta ja ravintola on siisti.”
“Ruoka oli ok tasoa ja annos täytti vatsan juuri, aiemmin noutopöydästä otettuna valikoima ollut monipuolisempi”
“Ravintola sijaitsee hyvässä paikassa ja siellä on hyvä ruoka ja palvelu.”
“Kaikki toimi,ystävällinen henk.kunta”
“Kotkassa vähän vaihtoehtoja mitä suositella. Tämä paikka on yksi ainoista jota voisin suositella jos haluaa muuta kuin 'pitsaa ja burgeria'.”
“Hyvä mieli ja ruoka.”
“Ruoka oli hyvää”
“Ruokalista suppea, ruuan hintalaatu suhde, hinta liian korkea, tarjoilija oli kokematon. Kysymys maistuiko, kun ruoka on syöty. Sehän tehdään joka paikassa, on mielestäni turha. Entä jos ruoka ei ollutkaan erityisen hyvää, ja asiakas haluaa olla korrekti. Asiakas kertoo, jos on jotakin kerrottavaa. Erityisesti, jos ruoka oli hyvää ja vielä erityisen hyvää. Palaute silloin kyllä tulee. Monikaan ei halua kritisoida, jos lautanen on tyhjä ja haluaa poistua nopeasti poistua ravintolasta. Yksi asia mikä minua ihmetyttää, on kun kokki on kouluttautunut vuosia ja ruuan laitto ei ole mitään ydinfysiikkaa siitä huolimatta ruoka on pettymys hyvin usein. Jossain vaiheessa käytiin usein ulkona syömässä, mutta pettymysten jälkeen kotona tehty ruoka maistuu paljon paremmalta. Vaikka ei ole minkäänlaista alan koulutusta. Raaka aineista se varmasti on kiinni. Tuoreet ja laadukkaat raaka aineet siinä sen salaisuus.”
“Perushyvä ruoka ja palvelu”
“Tilasin menun. Alkuruoan ja pääruoan välillä meni 55min. joka on liikaa. Ravintolassa ei ollut montaa asiakasta. Flanksteak piti olla listan mukaan grillattu, mutta se oli haudutettu keittiökypsyys. Tarjoilija silti kysyi onko kypsyysaste hyvä. 12cl viinistä yritettiin laskuttaa 16cl hinta. Saimme hyvityksen. Vieressä kahdessa pöydässä meni tilaukset mönkään. Ei ollut keittiöllä vahva päivä silloin.”
“Hyvä ruoka, palvelu ja sijainti”
“Jäi positiivinen muisto”
“Tarjoilija oli alussa yksin palvelemassa asiakkaita mutta toimi ripeästi, oli ystävällinen ja pyysi anteeksi jos hiukan kestää ennenKuin saa apua iltavuorolaisilta.”
“palvelu oli hyvää ja tunnelma miellyttävä”
“Kotkan parhaita paikkoja”
“En perustelisi”
“Jouduttiin odottamaan tasan puoli tuntia ennen kuin meitä palveltiin.Kaipasimme vähintäänkin vettä. Meitä oli viisi ja vietimme äitini muisteloita.”
“No, maksa jonka söin piti olla medium, mutta oli kyllä aika medium miinus. Sairastapaus keittiössä, en kehdannut sanoa asiasta, koska 2viereistä pöytää valitti omista tilauksistaan;yritin ymmärtää.”
“Keskeisellä paikalla. Menussa kaikille jotakin.”
“Palvelu on erinomaista, vaikkakin taisi olla alimiehitystä terassin ollessa avoinna ja laskua jouduimme odottelemaan. Mutta palvelu on aina ystävällistä ja kun tarjoilija tulee pöytään, hänellä ei vaikuta levan kiire vaan keskittyy hyvään asiakaspalveluun. Ruoka on aina erinomaista! Musiikki tosin puuttui viimeksi kokonaan ja sopiva taustamusiikki lisää paljon hyvään tunnelmaan.”
“Aivan loistava asiakaspalvelu, tarjoilija osasi hommansa vaikka kiire olikin”
“Nopea palvelu ja hyvä ruoka”
“Paikka on ihan OK”
“Ammattitaitoista toimintaa kaikilla alueilla. Iso miinus tarjoiluhenkilökunnan vähyys.”
“En”
“SUOSITTELISIN”
“Ruoka ei ollut kovin laadukasta. Ruoka tuli kyllä todella nopeasti, mutta minusta salaatissa ollut kanafile oli kaikkea muuta kuin juuri paistettua. Muutenkin salaatti oli lähes kehno, valitettavasti. Ruoka oli ”ketjuruokaa”. Siksi en suosittele ravintolaa ensisijaisesti Kotkassa vieraileville tutuilleni.”