Frans & les Femmes

Frans & les Femmes är en avslappnad fransk bistro där det centrala är kärlek till god mat, vin och människor. Hos oss får du njuta av maten och sällskapet i lugn och ro med ett leende på läpparna. I Frans & les Femmes-bistroerna skapar det franska köket i kombination med bubblande livsglädje en unik och hjärtlig stämning som du inte kan hitta någon annanstans! Vi önskar dig varmt välkommen att njuta av trevlig samvaro, bra stämning och naturligtvis oförglömliga smaker.

Bon appétit!

Kundnöjdhet

4,1

Mat (4,1)
Betjäning (4,0)
Stämning (4,2)
Barn (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 25.02.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ruoka ei ehkä ollut niinkään erikoista, mutta lyhyt tukkainen vähesen jo viisampi :) tarjoilija palvele erityisen ystävällisesti ja aina tunnen itseni tervetulleksi, mahtavaa kun ihminen osaa hommansa :)”
“Todella hyvä ruoka.”
“Todella hyvää ja maittavaa lounasruokaa. Bravo ??”
“Odotukseni ylittyivät!”
“Viihtyisä ravintolatila, luonteva tarjoilu”
“Kotkan laadukkain paikka”
“Launtaina ilman pöytävarausta pääsimme sujuvasti mukavaan pöytään. Tarjoilijat olivat ammattitaitoisia ja iloisia. Ruoka maukasta, hyvä fiilis jäi.”
“Ruoka on oikeasti hyvää, sisustus on erittäin miellyttävä ja henkilökunta mukavaa.”
“Ruuan tulo kesti >tunnin, tuotuna keittiöön unohtuivat annokseen kuuluvat perunat, pihvit pyydetty kypsinä tulivat jopa verisinä. Huono kuva jäi seurueellemme.”
“Hyvä palvelu. Annokset tosin tarjoiltiin sekaisin, mutta pöydässä vaihdettiin keskenään (pihvien paistoaste)”
“En peruste!”
“Hyvä palvelu ja hyvänmakuinen ruoka”
“Kaikki sujui sulavasti koko ajan eteenpäin ja aina kun tarvitsi tarjoilijaa, hän oli tavoitettavissa.”
“Oo”
“Käymme 3 ystävättären kanssa noin kerran kuukaudessa alueen ravintoloissa illallisella. Tämän käynnin teemana oli blinit. Syömämme blinit olivat niin herkullisia, juuri oikea koko, paksuus ja rapeus, että niitä kannattaa mainostaa. Tuon kokemuksen vuoksi menen uudelleen mieheni kanssa herkuttelemaan blineillä.”
“Miellyttävä miljö ja henkilökunta”
“Hyvä palvelu”
“kokonaisuus aivan miellyttävä”
“Ystävällinen palvelu, vaikka tulin yksin syömään launtai iltana ruuhkaisimpaan aikaan ja hyvä ruoka.”
“Oli ok mutta ei loistanut. Yhden seurueen jäsenistä tilaus ei mennyt putkeen.”
“Olimme viettämässä syntymäpäivää,sankari oli erittäin yllättynyt myös seuralainen.Henkilökunnalle suuret kiitokset koko hotellissa!Tulemme varmasti uudelleen.”
“Paikka on niin hieno, että hintatasokin on sen mukainen. Ei vaikuta päivittäis ruokapaikalta, mutta hienompaan ruokailuun todella sopiva ja miellyttävä. Suosittelisin, mutta vierailu rajoittuu hintatason puolesta vain valikoituun aikaan.”
“salatbuffeet is not very intereting”
“Kaikin puolin mukava ilta ja herkullista ruokaa.”
“Laadukas kokonaisuus”
“Keittiön toiminta ei oikein toiminut vaikka ravintolassa ei ollut paljon väkeä.”
“Ruoka oli hyvää ja reilu&monipuolinen salaattipöytä oli herkullinen. Ruokailemaan tullessa joutui odottamaan tyhjää pöytää sekä maksamista.. toki oli lounasaika. : )”
“Ruoka hyvää ! Super kiitokset tarjoilijoille. Oli kiireinen ilta mutta he hoitivat hommat todella hyvin!”
“Laadukas, viihtyisä paikka”
“Ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka, jota ei tarvinnut kauaa odottaa.”
“Lapset huomioitiin hyvin ja muutenkin hyvää palvelua, ruoka taivaallista. Ravintolassa oli yllättävän vilkasta arki iltana mutta palvelu oli silti ripeää. Ja lapset viihtyivät.”
“Hyvää ruokaa”
“Ravintola muodostaa hyvän kokonaisuuden”
“Aina ystävällinen ja hymyilevä henkilökunta”
“En yleensä suosittele mitään kenellekään, jokaisen on hyvä kierrellä eri paikoissa ja tehdä itse omat ratkaisunsa. Jos joku kysyy, suosittelen toki.”
“Ruokailu sujui helposti buffet-pöydästä”
“tarjoilijat todella ystävällisiä ja asiantuntevia.”
“Kaikki sujui hyvin ja ruoka oli maukasta.”
“Laadukas kokonaisuus kerrassaan. Meidän tarjoilijana oli ilmeisesti 'harjoittelija' kun työasukin oli erilainen. Hän hoiti kuitenkin homma hienosti vaikka ehkä pientä jännitystä olikin ilmassa ;)”
“Kaikki on kunnossa: ruoka, juoma, henkilökunta, sijainti, kaikki.”