Frans & les Femmes

Frans & les Femmes är en avslappnad fransk bistro där det centrala är kärlek till god mat, vin och människor. Hos oss får du njuta av maten och sällskapet i lugn och ro med ett leende på läpparna. I Frans & les Femmes-bistroerna skapar det franska köket i kombination med bubblande livsglädje en unik och hjärtlig stämning som du inte kan hitta någon annanstans! Vi önskar dig varmt välkommen att njuta av trevlig samvaro, bra stämning och naturligtvis oförglömliga smaker.

Bon appétit!

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,2)
Betjäning (4,3)
Stämning (4,1)
Barn (4,5)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 11.05.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Mukava lounaspaikka, hyvä ruoka, tykkään buffasta, salaattipöytä hyvä ja hedelmät ihanat jälkkärinä. Tulee vähän juhlava fiilis kesken työpäivän. "”
“"Ympäristö on viihtyisä, kivasti ryhmitelty tilat eri osastoihin. Ruoka, lounasaikaan varsinkin salaatit, ovat herkullisia."”
“Ensimmäinen kerta ei luultavasti jää viimeiseksi! Onnistunut lounas ja tunnelma takaa tämän että vien tiedon eteenpäinkin.”
“"Paikallinen, siisti ja viihtyisä.Ruoat erinomaiset, viimekerralla tosin kala oli liian suolaista koko porukalla,,annoimme kyllä palautteen siitä. Esillepano annoksissa täys10 , tarjoilijalta odotimme vähän enemmän panostusta, mutta aina ei ole hyvä päivä kaikilla. Olimme kuitenkin iltaan tyytyväisiä ja palaamme takaisin????"”
“"ruoka oli todella hyvää,mutta loppui buffetpöydästä kesken,eikä sitä lisätty,vaikka lounas aikaa oli jäljellä vielä puoli tuntia,tuli vähän rääppimis fiilis."”
“Tarjoilija ei miellyttänyt”
“Kaikki sujui hyvin ja ravintolassa oli miellyttävä tunnelma. Ruoka oli maistuvaa. Loistava asiakaspalvelu.”
“Merkkipäivämme huomioitiin pöytään ohjauksesta lähtien hienosti.”
“Itse ruoka ei ole se syy käydä kyseisessä ravintolassa. Muuten viihtyisä ravintola.”
“Hyvä paikka..”
“Hyvä ja ystävällinen palvelu. Erittäin maukas ruoka.”
“Alusta loppuun ravintolan puolesta.Vielä lähtiessä meidät toivotettiin tervetulleiksi viereiseen ravintola Venniin.Jäi kiva fiilis ja meillä oli tosi kiva tapaaminen ystävättärien kanssa noissa puitteissa.”
“Ihana tunnelma ja mahtava henkilökunta”
“Miellyttävä ilmapiiri”
“Kalkon puolin O.K.”
“"Lapsiystävällinen ravintola, mutta toki myös kiva ravintola aikuiseen makuun. Hyvä ruoka, mukava ja ystävällinen palvelu."”
“Ystävällinen henkilökunta ja hyvä ruoka”
“"Miellyttävä - ei liian hieno mutta ei myöskään ”rämpytysmusiikkia”soittava rento tex mex-hamppari-pizzapaikka. Musiikki joskus super hyvää vanhaa jatsia esimerkiksi! Musiikin täytyy olla sellaisella tasolla, että pystyy keskustelemaan. Tämä ollut ongelma joskus Amarillossa! Kyllä nuoret ja perheetkin pitää ”opettaa” puhumaan, kun ollaan ravintolassa syömässä. Mutta jos musiikki niin kovaa, että se on mahdotonta, on se surullista. "”
“"Hyvää ruokaa, lounastaminen on sujuvaa."”
“Pyysimme diettimme takia jättämään ranskalaiset simpukoiden lisukkeena pois ja saimme tilalle höyrytettyjä kasviksia mikä tuntui erittäin huomioon ottavalta”
“"Kaikki meni ihan hyvin mutta vierekkäisissä pöydissä ei ole suotavaa aterioida Koronan aikana ymmärrän, että asiakkaita halutaan mahdollisimman paljon mutta.....välit täytyy pitää vain joka toinen pöytä. "”
“Loistava henkilökunta ja hyvä ruoka”
“Viihdyimme hyvin ja paikka on siisti ja henkilökunta osaavaa”
“Ihan hyvä suoritus.”