Frans & les Femmes

Frans & les Femmes är en avslappnad fransk bistro där det centrala är kärlek till god mat, vin och människor. Hos oss får du njuta av maten och sällskapet i lugn och ro med ett leende på läpparna. I Frans & les Femmes-bistroerna skapar det franska köket i kombination med bubblande livsglädje en unik och hjärtlig stämning som du inte kan hitta någon annanstans! Vi önskar dig varmt välkommen att njuta av trevlig samvaro, bra stämning och naturligtvis oförglömliga smaker.

Bon appétit!

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,3)
Betjäning (4,2)
Stämning (4,2)
Barn (4,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.01.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ainoa ravintola johon Kotkassa kannattaa mennä”
“Kotkan ruokaravintoloista hinta laatu suhde paras. Henkilökunta aina ystävällinen ja saa tuntemaan asiakkaan tervetulleeksi ja tärkeäksi asiakkaaksi”
“Kokemus oli meillyttävä ja lämminhenkinen. Ruoka oli hyvää ja palvelu oli pikkukaupungin ravintolaksi erittäin hyvä ja ammattaitoinen mutta silti helposti lähestyttävä”
“Hyvä ja kattava lounas”
“Kotkan viihtyisin ravintola.”
“Kotkassa ei ole juuri nyt vaihtoehtoa??”
“Ilta on ollut mukava ??”
“Hyvä palvelu, ok hintataso ja maistuva ruoka.”
“Minulle jäi todella hyvä fiilis käynnistä. Tunnelma oli ihana. Tarjoilija suositteli hyvin ja oli auttavainen. Auttoi jopa ei viinin ystävää kokeilemaan viiniä, joka oli todella hyvää. Ruoka hyvää, nopea palvelu ei turhaa odottelua. Kaikki meni kaikinpuolin todella hyvin. Kiitos henkilökunnalle!!”
“Kävin buffet-lounaalla, joka oli erittäin maistuva. Ravintola on sisustukseltaan todella miellyttävä.”
“Ruoka hyvää ja palvelu reipasta ja toimi sujuvasti”
“Mahtava palvelu, hyvää ruokaa, esim. simpukat! Paikkakin aika viihtyisä. Jatsipitoinen viihdemusiikki taustalla sopivalla volyymilla perfetto. Amirillossa voisi volyymia laskea! Pitää pystyä puhumaan! Suomalaisten aika oppia keskustelemaan.”
“Kokonaisuutena kympin kokemus kaupungissa harvoin käyneelle henkilölle. Satuimme tuurilla juuri ko. ravintolaan ja valinta osui nappiin.”
“Loistava henkilökunta”
“Sisääntulossa oli lappu että korona on otettu huomioon ja annetaan ymmärtää että asikkaiden määrää on rajoitettu. Näin ei kuitenkaan ollut. Pöytämme (2 hlöå) lähietäisyyteen istutettiin humalainen ja äänekäs pöytäseurue (taisi olla 8-10 henkeä), joka haittisi muuten hyvää ravintolavaikutelmaa. Koronarajoitusten noudattaminen oli ristiriitaista tässä ravintolassa verrattuna teoreettisiin rajoituksiin hotellin aamiaisravintolassa (sama paikka). Esim. pöytiä ei oltu otettu pois käytöstä ja merkitty erikseen. Käytännössä ihmisten saattoivat istua missä vain eikä henkilökunta käytännössä rajoittanut koronariskiä muuten kuin pitämällä omaa visiiriä. Tämä käytäntö oli mielestämme epäjondonmukainen ja koronan ehkäiseminen vaikutti enemmän näennäiseltä kuin todelliselta. Tässä parantamisen varaa selkeästi vaikka Kotka ei olekaan pahinta epidemia-aluetta.”
“Mukava tunnelma ja siisti ympäristö, hyvä esillepano ja miellyttävä asiakaspalvelu tekivät vaikutuksen.”
“Upeat lounaat ja kaunis esillepano!! Kotkan työpäivien piristys!!”
“Ruoka on hyvää ja henkilökunta rentoa, mutta ammattitaitoista.”
“Hyvät salaatit.”
“Ruoka oli hyvää. Susanna niminen tarjoilija huippuammattilainen . Iloinen , palvelualtis,ja huomioiva.”
“Erittäin ammattitaitoinen henkilökunta, asiakkaat huomioitiin hyvin. Syntymäpäiväsankarillemme 12 v. pojalle tuotiin hänen jäätelöannos hienosti 'höyryävänä' oli mukava huomata kuinka poika ilatui huomiosta! Kiitos siintä vielä kerran, riitti meillä kaikilla ihmeteltävää.”
“Salaattipöytä herkullinen, monipuolinen ja houkutteleva. Pääruoka simppeliä ja herkkua. Teenjuojana arvostan teevalikoima. Kahvi oli hyvää”
“KOTKASSA EI OLE VASTAAVAN LAISIA RAVINTOLIA”
“Lounas on kaupungin parhaita, siitä täydet pisteet ravintolalle. Ravintolan layout on vain sellainen, ettei se tunnu toimivan niin lounasaikaan kuin iltaisinkaan. Tila on liian hälyinen jo pienellä asiakasmäärällä ja keskustelu voi olla käytännössä mahdotonta jos ei halua huutaa.”
“Ruoka on todella hyvää aina, ihanat lisukkeet ja hinta/laatu suhde kotkan paras”
“Tosi hyvin kaikki”
“Ravintola sijaitsee hyvällä paikalla, helppo tulla. Henkilökunta osaavaa, palvelu sopivan rentoa.”
“Ravintola parempi kuin entinen fransmanni!”
“Miellyttävä ilmapiiri”
“Ruoka oli todella hyvää! Muutenkin viihtyisä ravintola.”
“Kokonaiskokemus positiivinen. Asiakaspalvelu oli hieman liian myyvää=tyrkyttävää. Ruoka hyvää mutta suolaista.”
“Erittäin ystävällinen henkilökunta, hyvä palvelu ja ravintolan yleisilme muuttunut todella positiivisesti tehdyn remontin/kunnostuksen jäljiltä. Tosin tästä jo aikaa noin vuosi, mutta kuitenkin.”
“Palvelun taso yllätti positiivisesesti. Ruoka oli gourment tasoa. Viinilista voisi olla laajempi.”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Ruoka on yleensä hyvää, salaattipöytä erinomainen. Lounaan maksamista saa usein odotella liian pitkään.”
“Meidät ajettiin aika töykeästi pois pöydästämme (keittiöhenkilökunta puvusta päätellen)”
“Hyvä paikka.”
“Hyvää palvelua ja ruokaa, hieno paikka”
“Hyvä palvelu”
“Käyntikokemuksen perusteella.”
“Helppo ja mukava kokemus.”
“Kaikki sujui mallikkaasti”
“Hyvä ruoka, kodikas sisustus jossa viihtyy! :)”
“Kotkassa nyt ei runsaasti vaihtoehtoja ole.... mutta tämä on ihan ok”
“Etanat hyviä, mutta pääruoka 7”
“Ruoka oli todella hyvää. Parasta lihaa mitä olen ravintolassa syönyt ja annokset oli suunniteltu muutenkin todella hyvin. Palvelu oli ystävällistä ja osaavaa.”
“Saa myös kasvisversion, hyvät salaatit ja kahv sekä makea leipä.”