Vardagen skiljer oss åt, Amarillo förenar oss!
 
Amarillo förnyas och inom kort är varje restaurang young, fresh and new. Nya Amarillo förenar såväl vänner som obekanta och får alla att trivas kring samma bord. Amarillo har en fräsch, ledig, okomplicerad och energisk stil. På menyn finns det massor med fräscha smaker och, icke att förglömma, de bästa gamla favoriterna. Självklart bjuds det även på goda drycker och trevlig stämning. Den som vill uppleva någonting alldeles unikt ska boka bord vid The Table – en helkväll med god mat och dryck, underhållning och många glada överraskningar!
 
Kom och testa, du trivs garanterat och hittar nya vänner!

Kundnöjdhet

3,9

Mat (4,0)
Betjäning (3,8)
Stämning (3,8)
Barn (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 29.09.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Baaripuoli on hyvää mutta ruoan kanssa on ollut hieman huonompia kokemuksia. Henkilökunta on kylläkin todella hyviä”
“Todella mukava henkilökunta”
“Ruoka oli hyvää, mutta tarjoilu hidasta”
“Vanha Amarillo oli kivempi. Nykynen on siistimpi mutta ei enää oo klubifiilistä. Dj vois vaihtaa soittolistojaan, kuunneltu melkei samoja jo 8 vuotta”
“Uusittu ruokalista oli pettymys.”
“Hyvää oli ruoka vaikka mukaan otettiinkin koronan vuoksi.”
“Saimme erittäin hyvää palvelua ja henkilökunta otti upeasti huomioon myös erityistoiveet. Ruoka oli maistuvaa ja annokset hyvän kokoisia.”
“Hyvää Amarillo tasoa, todella ystävällinen henkilökunta. Kiitos meidän ison ja meluisan poikien futisjloukkueen ruokkimisesta, kaikki sujui hyvin”
“Loistavaa ammattitaitoa tarjoilijalta.”
“Hyvä ruoka ja hyvä paikan sijainen”
“Hyvä sijainti, kohtuulliset hinnat”
“Henkilökunta on aina rentoa ja asiantuntevaa ja tunnelma on mukava sekä ruoka aina hyvää!”
“Todella mukava tarjoilija. Toinen tarjoilija oli ihan pihalla ja siitä jäi vähän ärsyttävä fiilis. Viereisen pöydän huutava ulkomaalaisjoukkokin otti pattiin...”
“Hyvä ruoka ja palvelu. Viihtyisä paikka.”
“Nopean käynnin yhteydessä 7e sisäänpääsymaksu tyhjään ravintolaan tuntui hassulta, muuten tulisi 10”
“Asiantunteva tarjoilija, pöytä puhdistettiin meille, olo oli tervetullut ja korona huomioitu hyvin.”
“Vastausvaihtoehdot eivät täysin sopineet, sillä hain ennakkoon tilaamani ruoan paikan päältä mukaan kotiin.”
“Gluteeniton hamppari oli paras mitä olen ikinä syönyt! Eli palaan varmasti uudestaankin hampparille??”
“Ruoka oli erittäin maukasta.”
“Peruspaikka, henkilökunta ystävällinen ja osaava.”
“Helppo ravintola, perusruokaa listalla. Ei gourmee, mutta perusvaihtoehtoja on jos ei hae mitään erityistä.”
“Hyvä asiakaspalvelu!”
“Oli mukava ilta, pöytiä ja karaoken mikkiä putsattiin säännöllisesti, mikä oli tosi hyvä!”
“Kaikki muuten ok, mutta Ribsit ei vaan ollut makuuni vaikka niitä suositeltiin maakunnan parhaaksi. BBQ soosia aivan liian paljon ja toinen annos liian pieni kahdelle jaettuna (kanaa aivan liian vähän tortillalättyjen väliin).”
“Paras mitä Kotkasta löytyy, mutta onhan se kutistunut olemattoman kokoiseksi.”
“Ruoka oli kyllä toimivaa ja hyvää kuten asiaan kuuluukin, annoksetkin näytti olevan hieman muuttuneet sitten viime kerran, tosin eri Amarillossa. Tarjoilun taso hieman heitteli. Ensimmäinen tapaus toimitti väärän juoman ja toinen juoma tuntui olevan outo käsite, vaikka tuote on listaoilla ollut vuosia. Toiseen annokseen ei huomattu kysyä millä lisukkeita se otetaan joten randomina tuli lohkoperunat, joka oli ihan ok. Harjoittelija-kylttiä ei hänellä ollut mutta toki aina sattuu virheitä, eikä nämä pahoja ollutkaan. Toinen tarjoilija osasi kyllä asiansa ja osoitti luovuutta jälkiruuan kanssa. Kun kuulin että chilisorbettia on saatavilla niin tavalliseen jäätelöön sain chilin rinkuloita päälle! Kiitos myös keittiölle tästä! Mitään kovin vakavaa virhettä ei sattunut mutta harvinaista toki osuuskauppojen ravintoloissa.”
“Palvelu oli hyvää ja sujuvaa”
“minusta ruoka ja palvelu on hyvää, siksi suosittelen mielelläni”
“Poikkesimme Kotkaan lomamatkalla. Kaupungissa ei asu ketään tuttua, mutta jos joku tuttu olisi sinne menossa, Amarilloa voisin kyllä suositella.”
“Oikein kiva paikka”
“Aluksi pöydän saaminen oli hankalaa ja joutui odottelemaan pitkän aikaan. Tarjoilijoilta ei saanut huomiota odottaessa pöytää, että olisi tuntenut olonsa tervetulleeksi.”
“Ei ole vastaavaa Kotkassa”
“Ihan ok...”
“Hyvä ravintola”
“Palvelu oli hyvää ja lapsetkin otettiin huomioon asiakkaina kiitettävästi”
“Vierailin yökerhossa ja tykkäsin paikasta”
“Hyvä ruokavalikoima aikuisille. Lapsille ei niin hyvä jos haluaa muuta kuin hampurilaisia, ranskalaisia, lihapullia tai nakkeja. Ystävällinen henkilökunta.”
“Ihan hyvä meno....”
“Viihdyimme hyvin ja ruoka oli hyvää, joten voimme suositella.”
“Ruoka jne. Oli oikein hyvää,mutta meille osui tarjoilija jolle ilmeisesti osui matkalle ns. Muita haasteita jatkuvasti. Jäi hieman turhautunut olo, kun viereiset, meidän jälkeen tulleet, palveltiin ennen. En tiedä, millainen pöytien jakamist-tapa tarjoilijoilla oli, mutta ulkopuolisen silmään näytti sekavalla, kun samalla alueella pyöri vierailumme aikana ainakin 4 eri tarjoilijaa, jokainen 'oman pöytänsä kanssa.”
“Hyvä ruoka!”
“Henkilökunnan palvelualttiuden . Huomasi että tytöt tekevät työtään sydämellä ei hymy hyytynyt vaikka olikin kiire. Lapsenlapsellenikin 2v osoitettiin huomiota ja hänen kanssaan keskusteltiin vaikka kiire pukkasi päälle. Itse työskentelen samalla alalla niin kiinnitän huomiota aina palveluun. Kotkan tytöt saavat taputtaa itseään olkapäälle ja sanoa hyvä me. Yhteishenki toimi ja työskentely oli joustavaa ja iloista”
“Palvelu ja ruoka toimii aina, peukku sille ????”
“Hyvä ruoka”
“Ravintola on viihtyisä, vaikkakin pieni... Ravintola kaiken kaikkiaan oli mielestäni aiemmin paljon parempi.. Remontin myötä ravintolan tunnelma muuttui täysin ja huonompaan suuntaan. Yöaikaan ravintolassa tulee huonoa musiikkia, eikä biisitoiveita huomioida.. Henkilökunta ystävällistä kuten aiemminkin”
“Amarillo toimii loistavasti aina. Varma valinta ??”
“Henkilökuntaa vähän. Olivat kiireisiä. Iloisia kyllä. Maittava ruoka”
“Oli koronan jälkeen, jolloin odottelimme ruokaa tunnin. Taustamusiikki ei miellyttänyt.”
“Odotukset täyttyivät ja vieraammekin oli oikein tyytyväinen .Tarjoilija oli luonteva.”
“Ihan ok...tasaista s ryhmää.Ei yllätyksiä.”
“Kaikki sujui erittäin hyvin.”
“Amarillo on paras!”
“Ruoka oli hyvää, vaikka Amarillosta puhutaan sellaisena ns. 'perus hamppari' paikkana, niin ruoka oli todella hyvää ja laadukasta. Musiikki oli tunnelmaan ja sisutukseen sopimatonta. Ei kukaan jaksa kuunnella ravintolassa syödessään esim. Deadmau5:n EDM jyystöä. Musiikki voisi olla siis parempaa. Sellaista jotain kevyttä, helposti kuunneltavaa ruokailumusaa.”
“Pöytää joutui jonottamaan todella pitkään, mutta ruuat tulivat kuitenkin nopeasti.”
“Paljon porukkaa, lomakausi. Vähän kiireinen, sekava ja meluisa paikka. Nälkä lähti joka tapauksessa.”
“perus ok”
“Kotkan ainoita ravintoloita joissa laajat ruokalistat ja perheille sopiva meininki”
“Saimme odottaa aika kauan - tosin ravintolassa oli myös paljon ihmisiä. Ruoka oli hyvää, muttei niin hyvää kuin viimeksi.”
“Ihan jees paikka mutta yleensä en suosi ketjuravintoloita”
“Ei mitään negatiivista sanottavaa, kaikki sujui hyvin ja ruoka oli maistuvaa”
“ruoka oli hyvää ja palvelu pelasi”
“Sain vegaanista ruokaa josta pisteet. Miinuksena se, että ruoka oli kylmää heti pöytään tuotaessa. Toisen ruokailijan ruoka oli kuumaa eli ilmeisesti ruokani oli jäänyt odottamaan toisen annoksen valmistumista. Sain kuitenkin hyvityksen kylmästä annoksestani”
“Meillä oli kiire ja palvelu sujui todella nopeasti ja tarpeemme huomioon ottaen”
“Oli just hyvä meittin tilanteeseen!”
“Mukava henkilökunta”
“Palvelu ja ruoka on hyvää”
“Svårt att hitta ingången till restaurangen. Vi hade på förhand bestämt att vi ska äta just på Amarillo. Vi satte oss först på fel restaurang som vi trodde var Amarillo. Blev sedan visade till rätt ställe.”
“Siisti paikka, hyvä sijainti Sali ei tehtävien tasalla. Pöydän varaus jo vaikeaa. Vastaanotto toimi. Samoin ruuan tilaus. Ruuat odotteli lämpölampun alla pitkään eikä tosiaan ruuhkaa. Ruokailun aikana / jälkeen ei saanut yhteyttä henkilökuntaan. Oltaisiin otettu jälkkäri, mutta lapset kyllästyi osottamaan. Laskun saanti vaati äänen korotusta (yleensä tarjoilijan saa kiinni katsekontaktilla). Sääli, henkilökunta kuitenkin ihan mukavaa. Eli salin johtaminen kuntoon, kiitos”
“Vähäisten käyntimäärien mukaan on vaikea muodostaa kovin kattavaa käsitystä ravintolasta.”
“Ovella piti odottaa pitkään pöytiin ohjaamista, ja melkein käännyimme siinä kun piti odottaa niin pitkään. Odottamisen jälkeen meni oikein hyvin ja palvelu oli hyvää koko loppuvierailun.”
“Joka kesä tulen Kotkaan viikoksi käymään, ja silloin syödään perheen kanssa 1-2 kertaa Amarillossa. Kotka on hyvä paikka??”
“Hyvä ruoka, hyvä palvelu”
“Tarjoilija varoitti ystävällisesti ruuhkasta tullessamme, mutta emme huomanneet sitä ollenkaan vierailumme aikana. Saimme erittäin hyvää palvelua tosi ystävälliseltä tarjoilijalta :)”
“Ruoka oli hyvää mutta menu oli supistettu. Ehkä koronaan liittyvää. Ravintola oli tunnelmaltaan ihan ok.”
“olin tyytyväinen”
“hyvä ruoka, persoonallinen tyyli”
“Mielestäni Kotkan paras ruokaravintola.”
“Rento ja ystävällinen palvelu, hyvä ruoka.”
“Hyvä ruoka, hyvä palvelu”