Amarillo har sina rötter i hjärtat av Texas.Kryddiga smakupplevelser och uppfriskande drycker leder dig till Amarillos källa - de fylliga smakernas värld.

Våra kockar har rest runt i Texas och suttit vid lägereldar på bägge sidorna av gränsfloden Rio Grande för att vi ska kunna servera dig den bästa texmexmaten på den här sidan av oceanen. Hamburgare, fajitas, bolillos, wings, ´dillas och andra läckerheter i Amarillostil som aptitretande och mättande portioner! Amarillo Kotka öppnades våren 2004. Utom läcker mat står Amarillo också för avslappnat partajande och underhållning – levererad av Finlands artistelit.

Kundnöjdhet

4,1

Mat (4,1)
Betjäning (4,1)
Stämning (4,0)
Barn (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 18.09.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Tarjoilijat olivat ystävällisiä ja asiantuntevia. Asiakkaita oli paljon, silti palvelu pelasi hyvin ja ruoat saatiin kohtuuajassa.”
“Henkilökunta ja musiikkia on selvästi hiljennetty päiväs ajalle jotta ihmiset pystyy myös keskustelemaan. Don Ama mielettömän hyvä lisäys ruokalistoihin!”
“Musiikin laatu keskellä päivää. Ravintolassa oli lisäksemme muutama lapsiperhe. Moni kappale oli 'räävitön'. 'Pillu siellä vittu täällä paskaperse' yms.”
“Henkilökunta ammattitaitoista ja mukavia. Kiva kun saa hyvää palvelua.”
“Vähän liian hämärää.”
“Ihana henkilökunta. Hyvät musat. Halvat juomat”
“Naisten wc tilat alakerrassa”
“Ruoka-annokset on sopivan kokoisia! Salaattia/kasviksia riittävästi”
“Ensimmäinen tarjoilija otti tilauksemme ja sitten katosi. Odotimme alkupalaa puolituntia kunnes toinen tarjoilija tuli kysymään ja otti uuselleen tilauksen. Ruuissa kesti seuraavat puoli tuntia. Myös musiikki on vähän liian kovalla arki-iltapäivällä.”
“Jotkut juomat ovat välillä ihan eri makuisia”
“Ystävällinen, ammattitaitoinen ja iloinen palvelu! Kiitos!”
“Ravintola alkaa olla jo tunkkainen, mutta se korjaantuu remontin yhteydessä.”
“Viihtyisä ravintola keskellä kaupunkia”
“Oli erittäin positiivista, että seurueessamme olleelle alle vuoden ikäiselle lapselle tuotiin sormiruokaa, jotta hän jaksaisi olla koko syömisen ajan paikoillaan nätisti (mikä on yleisesti aika haastavaa). Olimme paikalla Kotkan meripäivien aikaan, joten jono keittiössä oli melkoinen ja odotusaika myös. Pikkuihminen jaksoi loistavasti kun sai keskittyä mutustelemaan vesimelonia. Olen itse ravintolapäällikkö ja mielestäni edellä mainittu oli esimerkillistä toimintaa! :)”
“Tarjoilijat jutteli luontevasti, mutta eivät tuppautuneet. Eikä turhanpäiväisiä kysymyksiä: onko kaikki hyvin? esitetty”
“Henkilökunta on aivan mahtava! Hyvää musiikkia ja kiva tunnelma, ehdottomasti Kotkan paras baari.”
“Hello! on ollut kiinni.”
“Kiva ravintola, ruokalista oli hyvä ja annokseni oli aivan mahtava. En ehkä olisi kaivannut tajoilijaa kysymään onko kaikki hyvin kesken ruokailun ja laskua varten odotin tarjoilijaa yli kymmenen minuuttia. Henkilökunta oli mukavaa ja ystävällistä.”
“Henkilökunta oli hyvin perillä ruokalistasta ja osasi suositella minulle sopivaa ruokaa. Ja todella mahtava uusi ruoka oli listalla: soft tacot.”
“Ei ole iso juttu, mutta mielikuvitukseton jälkiruokalista. Jäätelö on helppo jälkiruoka, mutta silloin olisi hyvä olla vaihtoehtoina tofu - tai kaurajäätelö. Nykyisin lähes joka seurueessa on joku ” maidoton””
“Pettymys ruokajuomiin hoidettiin hienosti. Saimme uudet juomat tilalle, ilman mitään veloitusta. Palvelu sujuvaa, asiakkaat otettiin hyvin huomioon. Lisukkeiden vaihto sujui joustavasti, (emme halunneet annokseen normaalisti kuuluvia). Mukana olleen lapsen makutottumukset huomioitiin. Plussaa terassin erilaiset marjapensaat, ym. terassin sisustus. Kokonaisuudessaan viihtyisä terassi.”
“Kokemus ainoastaan terassista, joten ei kommenttia kokonaisuudesta.”
“Söimme ulkoterassilla. Paikka oli siisti ja viihtyisä. Erikoismaininta mansikoista, viinimarjoista, mintusta yms. syötävistä viherkasveista.”
“Pitkä ruuan odotus aika.”
“Todella ystävällinen asiakaspalvelu, jossa lapset otettiin hyvin huomioon.”
“Ammattitaitoiset kokit, herkullinen ruoka ja ystävällinen henkilökunta!”
“Amarillo kotka on mukavan yhtenäinen, pääsee siirtymään paikasta toiseen. Ja terassi on upea”
“Yleensäkki kaipaidi amarilloon lisää ja monipuolisia kavisvaihtoehtoja. Drinkki ideoita olisi kiva nähdä tiskillä”
“Nuorekas, palvelualtis henkilökunta!”
“Mukava henkilökunta”
“Erittäin ystävällinen palvelu. Tuli heti fiilis, että oli tervetullut uudestaankin.”
“Kalusteet / tunnelma voisivat olla trendikkäämpiä”
“Pääosin ystävällinen ja nopea palvelu, Senja on todella hyvä ja pirteä työssään!”
“Virolainen(?) tarjoilija on ainakin muutamalla kerralla ollut tympeä ja vain tuonut annoksen sanomatta sanaakaan.”
“Rento fiilis, hyvä musiikki ja todella mukava henkilökunta”
“Ulkoterassi on aivan ihana”
“Henkilökunta,”
“Nyt olisi aika muuttaa, ruokalista oli 3-4 v parempi, aidompaa, nyt liikaa hampparlinjalla. Terassi hyvä sijainniltaan, sen keittiö suljetaan mitensattuu. Parempi tekstiili katos ja infrat niin sää varauksista ei tarvitse välittää ja lisää mainostamista niin kesän asiakkaat saadaan paikalle”
“Viijtyvyys”
“Palvelu ja sen hitaus”
“Erittäin hyvä ruoka ja juoma.”
“Ruoka oli todella hyvää”
“Aterioiden hinnat olivat nousseet edellisen käynnin jälkeen”
“Iloinen henkilökunta ja hyvä ruoka”

I Raflaamo hittades 2 lunchrestauranger nära dig: