Vardagen skiljer oss åt, Amarillo förenar oss!
 
Amarillo förnyas och inom kort är varje restaurang young, fresh and new. Nya Amarillo förenar såväl vänner som obekanta och får alla att trivas kring samma bord. Amarillo har en fräsch, ledig, okomplicerad och energisk stil. På menyn finns det massor med fräscha smaker och, icke att förglömma, de bästa gamla favoriterna. Självklart bjuds det även på goda drycker och trevlig stämning. Den som vill uppleva någonting alldeles unikt ska boka bord vid The Table – en helkväll med god mat och dryck, underhållning och många glada överraskningar!
 
Kom och testa, du trivs garanterat och hittar nya vänner!

Kundnöjdhet

4,1

Mat (4,0)
Betjäning (4,1)
Stämning (4,0)
Barn (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 16.04.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Uusi ilme on erittäin hyvä”
“palvelu toimi ja ruoka oli hyvää”
“Ainoa isompi seurabaari kotkassa”
“Hyvä ruoka ja hyvä palvelu”
“Laskun maksun aikana saisi kysyä S -korttia.”
“Kokonaisuus ☺”
“Iloinen henkilökunta!”
“Tanssilattioiden pienempi tila.”
“Hyvä oli burgeri”
“Mukava sijainti.sisustus.maukas ruoka”
“Tilattuja mustekalarenkaita ei saapunut.Kukaan ei tullut välikysymään ett maistuuko tai vieläkö jotain.oltiin perimmäisessä nurkassa.liian vähän tarjoilijoita....juoksivat.”
“Ystävällisyys, viihtyisyys”
“Hyvä ruokalista”
“Tarjoiluastia kylmetti ruuan”
“Uudistunut ilme on hieno. Pidän värivaloista ja vihreästä tyylistä joka ravintolassa on (kasvit). Palvelu on ystävällistä ja nopeaa.”
“Pidin aiemmin siitä, että Amarillossa pääsi kävelemään ympyrää, ja pystyi pysähtymään sinne missä soi paras musiikki sillä hetkellä. Oli myös hauskaa kävellä sen takia ympäri baaria koska näki paljon eri ihmisiä ja kulkeminen oli vaivatonta. Nyt on hassua kun joutuukin umpikujaan ja joutuu kävelemään uudestaan samojen ihmisten ohi.”
“Viihtyisä paikka, hyvä palvelu ja hyvää ruokaa.”
“WC:n remontissa (kävin naisten wc:ssa) on varmaankin käynyt joku mittavirhe. Olen vain 170cm pitkä, mutta en meinannut mahtua koppiin. Kun istuin pytyllä niin polvet ja sääret osuivat oveen ja jalkaterät piti työntää oven alitse, onneksi ovi oli alhaalta auki. En käsitä kuinka itseäni pidemmät naiset pystyvät edes käyttämään koko vessaa. Vessassa oli kyllä todella reilusti yleistä tilaa joten wc-kopeista olisi hyvin voinut tehdä hieman suurempia.”
“Viihdyttäjä Bamo oli tosi hyvää!!! Ja Kassu antoi kanssa hyvään palveluun :)”
“Hyvä ruoka ja tunnelma”
“Viimeksi kesti noin tunnin saada ruokaa, oli tosin naisten päivä. Mutta tullessamme ravintolaan ei ollut pöydissä vielä asiakkaita ja tilausta vastaan ottaessa ei mainittu mitään ruuhkasta.”
“Ruoka ihan ok, sisutus tosi hieno”
“Ruokalista pysynyt aika muuttumattomana, kaipaisin vaihtelua. Ruokaa saa yleensä aina odottaa todella kauan ja esim.kestosuosikki Chicken pocket mennyt huonompaan suuntaaan.”
“Uusittu ilme ja ruokalista.”
“Kesti kauan saada ruokalista ja ruoka, saavuimme ravintolaan klo 17.45, ruoka tuotiin 18.35. Ruoka piti syödä tosi nopeasti ja lasku tilata samantien, jotta ehdimme teatteriin, joka alkoi klo 19.”
“Asiakaspalvelu on hyvää. Ja kun en meinannut löytää sopivaa ruokaa, tarjoilija osasi suositella erittäin hyvin minulle sopivia vaihtoehtoja. Myös remontti on mielestäni erittäin hyvin onnistunut! Ravintola on hyvin viihtyisä ja kaunis. Ja ruoka oli maistuvaa! Keittiöön kiitokset!”
“remontin jäljeltä tosi hieno paikka!”
“5/5 paikka”
“Ruoka oli hyvää, sitä oli riittävästi ja henkilökunta oli ammattitaitoista ja ystävällistä. ??”
“Hyvä ruoka ja lapset otettiin erinomaisesti huomioon”
“Mukava tunnelma Ja upea uudistus kaikkialla. Istuma tilaa paljon enemmän kuin enne”
“Pieni tanssilattia mut ei sekään haittaa koska tanssia voi kaikkialla. Asiakaskunta liian nuorta välillä”
“Siisti ulkoasu, baarimikko teki minulle ja ystävälleni hienot juomat jotka maistuivat todella hyvältä.”
“Entisen hellon puolen sulkemisen takia ravintola on hyvin ahdas. Olin katsomassa ystäväni kanssa ellinooraa ja ravintola tuntui todella pieneltä. Entisen amarillon tanssilattia/tilat olivat käyttökelpoisemmat. Tosin nykyiset ovat siistit, mutta ahtaat.”
“Onhan tuo uusi ikärajasääntö hyvin huono.”
“Uudistetut, aiempaa siistimmät tilat.”
“Hivenen suppea ruokalista”
“Erittäin ystävällinen henkilökunta.”
“Uusittu sisustus ja yleisilme on viihtyisä niin nuorten kuin hieman varttuneimmankin makuun. Myös ikärajan nostaminen on hyvä juttu, koska silloin ravintola on mielestäni viihtyisempi kuin ”teinipaikkana” kuten se joskus oli aiemmin oli. Erityismaininta siitä että pöydissä pystyy keskustelemaan vaikka livebändi soittaisi eli äänenvoimakkuudet ovat otettu huomioon.”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu”
“Ainoat asiakkaat ni nopsaa palvelua. Kaun saatiin kuitenkin odottaa rahastusta.”
“kirjotin jo aiempaan tuon rahastuksen”
“Palvelu”
“Kalliit juomat. Valio maito ois aina plussaa”
“Loistava henkilökunta, etenkin Henna!”
“Kaikki vuosien aikana tilaamani ruoka-annokset ovat olleet hyviä, tämä saa tulemaan uudestaan, vaikka tarjoilijoiden ammattitaito vaihtelee - edellisellä kerralla sattui paras ikinä, nyt viimeksi nuori henkilö, joka ehkä väärällä alalla (vaikka olisi ollut harjoittelijana?). Viimeisin kokemus saa meidät pitämään taukoa, 'onko/joko täällä valmista' -kysymys toistui liian usein, hoputtelua, oliko työvuoro loppumassa tms. Ai nyt en enää vastaa kysymykseen, anteeksi ;)”
“Vastasinkin jo edellisessä kysymyksessä.”
“Hyvä ruoka, hieno sisustus, mukavat tarjoilijat, sopiva hintataso ja S-kortti paikka.”
“Ammattitaitoinen, ystävällinen ja huolehtiva henkilökunta! Ruoka on myös jokaisella kerralla ollut erittäin hyvää! Jatkakaa samaan malliin!”
“Ruoka oli todella hyvää, tunnelma mukava ja henkilökunta aktiivisesti palvelemassa.”
“Konsepti tuntuu vähän oudolta. Ensin yksi tarjoilija otti vastaan ja ohjasi baaritiskille. Baarimikko teki juomat ja ojensi ne käteen. Sitten kolmas henkilö tuli ohjaamaan pöytään, johon kävelimme juomat kädessä. Mikä tämän tarkoitus on? Miksi ne pitää itse sinne kiikuttaa? Ymmärtäisin, jos ei olisi heti tilaa. Toisaalta uudistukset tuntuvat aina alussa erikoisilta. Kokonaisuutena erittäin hyvä kokemus.”
“Erittäin viihtyisä miljöö.”
“Ravintolan uusi ilme on todella siisti!”
“musiikin voimakkuus”
“Kiva uusi sisustus.”
“Tilaaminen (kukaan ei tullut kysymään) kesti aika kauan, samoin maksaminen (odotettiin, että joku tarjoilija olisi lähettyvillä).”
“Erittäin ystävällinen ja aktiivinen palvelu”
“Ravintolan eri annokset vähentyneet”
“Ruoan saaminen kesti mielestäni liian kauan, noin 50 minuuttia. Jos näin on yleensäkin, tiettyinä aikoina, mielestäni siitä olisi hyvä ilmoittaa pöytä-varausta tehtäessä.”
“Rento ja mukava tunnelma; kotoinen.”
“Oli ko. lauantaina aika täynnä ja saimme paikan taka-alalta. Pöytä silti järjestyi vain lyhyen odottelun jälkeen.”
“Viihtyisä paikka. Ruuan saannissa sekä palvelun saannissa kesti. Jouduttiin loppupeleissä maksamaan tiskille kun henkilökuntaa ei näkynyt. Puolison ruuista jäi osa tuomatta. Tuotiin vasta kun ruoka oli jo syöty. Muuten ollut aina hyvä paikka mutta kenties henkilökunnan pula uudessa paikassa? Ennen saanut erittäin hyvää palvelua.”
“Henkilökunnan puute, ruoka ei niin hyvää mitä ennen.samat mitä edellisessä”
“Tunnelmaltaan hyvä paikka. Ruokalistalta en löydä itselleni mieluisia vaihtoehtoja, kävin ravintolassa lounasaikaan. Iltaisin tunnelma on kuitenkin kiva.”
“Ruokalista on itselleni sopimaton. Ruoat ovat hintaansa nähden melko vaatimattomia.”
“Hyvä tunnelma, asiallinen ja melko nopea palvelu. Tarjoilija osasi kertoa listan ruoista, kun kyselimme. Hän myös suositteli , kun kysyimme hinta/laatusuhteeltaan tiettyjen listan ruokien välillä”
“Muuttui niin paljon entisestä remontin jälkeen”
“Hyvä ruoka”
“Maistuva ruoka, leppoinen tunnelma ??”
“Uusi ilme. Osaava ja palvelunhaluinen henkilökunta.”
“Henkilökunta oli läsnäolevaa, palveluhenkistä ja ammattitaitoista, hyvä fiilis, hymyt oli aitoja ?? Ruoka-aineallergikkona iso kiitos keittiömestari Tommi Leinolle huomioimisesta”
“The table -ohjelman jälkeen musiikki soi sen verran lujalla, ettei seurustelusta tahtonut tulla mitään.....tämä huomiona....ei vaikuta suositteluuni”
“Iloinen henkilökunta!”
“Burgerit on ehdottomasti kylän parhaat.”
“Uudella listalla ei näyttänyt olevan oikein kunnon pihviä.”
“Upea uusi ja raikas sisustus. Mahtava DJ! Mielettömän hyvää musiikkia. Laitoin tanssilattialta someen muutamia videopätkiä ja sain kyselyjä 'Missä olette kun noin hyvää musiikkia!' 'Ette ole ainakaan Kouvolassa, kun noin hyvää musiikkia!'. Henkilökunta oli todella ystävällistä.”
“Naisten vessan roskis oli käsienkuivauspömpelin alapuolella, joten kun kuivasi käsiä, roskiksen paperit lensivät roskiksesta kaaressa lattialle. Siivosimme lattialla jo valmiiksi olleet paperit ja siirsimme roskiksen toisen seinän edustalle (siivousintoilija).”
“Iloinen ja ystävällinen henkilökunta”
“Uusittu viihtyisä paikka”
“Uusi remontin jälkeinen yleisilme ravintolassa on raikas ja viihtyisä!”
“Hyvä palvelu ja hyvä ateriakokonaisuus”
“Ravintolan ulkoinen olemus miellyttävä, ruoka hyvää.”
“Hidas palvelu,tarjoilija ei tullut kysymään välillä, tarvitsemmeko jotain esim. vettä oli tosi vähän tarjolla,yhden juoma unohtui, jälkiruoka unohtui tuoda, samoin kahvi. Pöytämme miestarjoilija olisi voinut pyytää anteeksi, kun sattui seurueelle niin monta mokaa.”
“Liian ahtaasti pöydät. Tarjoilija ei osannut myydä tuotetta, en saanut house burgerista muuta kuvaa kuin että siinä on tylsä perussalaatti. Kaikki asiakkaat ängettiin samaan tilaan vaikka ravintolassa näytti olevan tilaa”
“Hyvä ruoka, hyvä paikka”
“Hyvät ruuat, ammattitaitoiset tarjoilijat sekä baarimikot, Uusi yleisilme on tyylikäs. The Table vaikuttaa mielenkiintoiselta, ja sitä pitää mennä joskus testaamaan.”
“Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta.”
“Meidän synttärisankari huomioitiin todella hyvin, juoman ja laulun säestämänä ?? Täysi-ikäiseksi tullut nuorukainen oli kovin otettu ja kiitollinen asiasta, ja äidille tuli kyynelsilmäkulmaan, Aivan Upeaa Palvelua, Kiitos ❤”
“Ystävällinen ja rento palvelu”
“Asiakkaan huomioiminen”
“Oli siisti ja huomioitiin asiakas hyvin! Olin tyytyväinen!!!”

I Raflaamo hittades 2 lunchrestauranger nära dig: