Vardagen skiljer oss åt, Amarillo förenar oss!
 
Amarillo förnyas och inom kort är varje restaurang young, fresh and new. Nya Amarillo förenar såväl vänner som obekanta och får alla att trivas kring samma bord. Amarillo har en fräsch, ledig, okomplicerad och energisk stil. På menyn finns det massor med fräscha smaker och, icke att förglömma, de bästa gamla favoriterna. Självklart bjuds det även på goda drycker och trevlig stämning. Den som vill uppleva någonting alldeles unikt ska boka bord vid The Table – en helkväll med god mat och dryck, underhållning och många glada överraskningar!
 
Kom och testa, du trivs garanterat och hittar nya vänner!

Kundnöjdhet

4,0

Mat (4,0)
Betjäning (4,0)
Stämning (3,9)
Barn (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 07.04.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Erittäin hyvä ja henkilökohtainen palvelu!! Todella miellyttävä ja ammattitaitoinen suosittelu ja keskustelu annoksen valinnasta, joka vaikutti tilaukseen hyvin positiivisesti!”
“Uudistunut Amarillo on miellyttävä ja viihdyttävä kokemus, lapset viihtyivät todella hyvin, mikä on kaikkein tärkeintä kun lasten kanssa tulee.”
“Hyvää ruokaa”
“Ihan hyvä ruokailu ja palvelu pelasi.”
“Hyvää ruokaa”
“Ruoka oli hyvää, palvelu oli hyvää”
“Kasvisruokailijoille vaihtoehtoja on suppeasti (ja se osassa niistä oleva kikhernepihvi ei ole kovin maistuvaa).”
“Kaikin puolin kiva ravintola jossa hyvät ruoat ja juomat sekä asiakaspalvelu”
“Oli hämmentävää kun piti odotella pöytään ohjausta vaikka paikalla oli vain muutamia ihmisiä. Eli vapaita pöytiä oli eikä niissä ollut varattu lappuja.”
“Oikein reipas tarjoilija, hyvä jäätelöannos.”
“Osaava henkilökunta jonka kanssa erittäin helppo ja mukava asioida.”
“Kaikki oli loistavaa. Ruoka ulkopihvi loistava ja just oikee kypsyys. Kaikki olisi ollut kymppi... mutta jälkkärijuomastani löytyi lasinsiru viime hörpyillä minkä kävinkin sanomassa liikeideapäällikkö. En pyydellyt mitään korvausta, suosittelin vain vaihtamaan jäät.”
“Palvelu hidasta, ruoka hyvää.”
“Ravintola oli hyvä! Paljon eri juoma vaihtoehtoja, samoin myös ruoissa. Tarjoilija oli todella mukava mikä jätti porukallemme hyvän fiiliksin. (Nuori tarjoili todella hymyileväinen)”
“Oli erittäin hyvät penkkarien jatkot. Suuresta ihmismassasta huolimatta henkilökunta toimi sujuvasti.”
“Kotkan mukavin baari”
“La iltapäivä ja henkilökunnalla kiire. Varmistakaa henkilökunnan riittävyys. Henkilökunta ystävällistä”
“Vegaaniruuan tilaaminen oli tosi hankalaa, lapsille tuli uudet hampurilaiset koska ensin oli juustoa välissä, ja oli kyllä uusissakin juustoa mikä hämmensi koska vegaanijuustoa ei näkynyt listalla... ei saatu lasten listoja vaikka oli lapsia mukana.”
“Huippu paikka”
“Yksi parhaimpia ruokapaikkoja Kotkassa”
“Kaikki toimi hyvin vaikkakin alkuruoka tuli pääruuan kanssa samaan aikaan. Palvelu oli kuitenkin ystävällistä.”
“Ei ole mitään syytä miksi en esittelisi.”
“Kiva ilmapiiri,hyvä ruoka.Viihtyisät tilat ja ihana ilmainen Flipperi”
“Ystävällinen henkilökunta :)”
“Hyvä ruoka, tarjoilu pelasi, lapsi huomioitiin erityisen hyvin, musiikki sopivan hiljaisella että pystyi juttelemaan ja nauttimaan ruoasta????.”
“Tarjoilija oli todella mukava”
“Paikkakunnan viihtyisin ja yksinkertaisesti paras ravintola.”
“Ei valitettavasti käyntimme aikana erottunut edukseen. Ensikontanti tarjoilijalta ja baarimikolta olivat tosi kivat ja sydämelliset, mutta oma tarjoilijamme oli todella hätäinen ja aika kiivaasti suositteli seuralaiselle tiettyä pääruokaa kuuntelematta mitä toiveita hänellä oli. Ruokien saaminen kesti tosi kauan asiakasmäärään nähden, annokset olivat ihan hyviä kyllä. Musiikki soi tosi kovalla ainakin siellä missä istuimme, tosi vaikea jutella kaverin kanssa... Laskun saaminen kesti, ehkä oli harjoittelija hoitamassa laskutusta, tai ainakin sellaisen vaikutelman sai.”
“Hyvää palvelua”
“Baarimikoilla niin kiire, että heitä vaikuttaa ärsyttävän jos jotain tilaan.”
“Ravintolan henkilökunta suhtautui erittäin positiivisesti porukkaamme vaikka olin itse ainoa aikuinen asiakas ja huomioivat lapset huippu hyvin”
“Ruokalista ei ole vaihtunut aikoihin. Edellisessä listassa oli huomattavasti enemmän ja parempia vaihtoehtoja. Ja ne ainaiset nachot alkupalaks. Ei mitää vaihtelua. Sen takia olen harventanut käyntiä.”
“Olin kokonaisuudessaan tyytyväinen palveluun, ruokaan ja juomiin. Siksi 9...pöydän varaus 6 hengelle oli sujuvaa netissä.”
“Rento paikka, sopii myös lapsiperheille. Tarjoilijat rentoja, ystävällisiä, juuri tähän paikkaan sopivia. Heille terveisiä hyvästä palvelusta.”
“Hyvä palvelu ja hyvä ruoka??”
“Mukava tunnelma ja hyvää ruokaa.”
“Hyvin nopea tarjoilu. Ruoka tuli nopeasti ja oli muuten hyvää, mutta pojallani ranskalaiset surkeita. Paljon katkenneita perunoita ja ne oli vetänyt ravaa liikaa itseensä, joten suurin osa niistä jäi lautaselle.”
“Olen itse töissä helsingin amarillossa. Palvelusta 10/10. Mietteeksi jäi miksi ravintola uudistuessaan on tungettu täyteen pöytiä? Paikka tuntui ahtaalta. Tarjoilijoiden oli selkeästi vaikea liikkua ravintolan ahtauden takia. Tarjoilijat joutuivat menemään kyykkyyn ruokia tuodessaan että mahtuisivat kulkemaan lamppujen alta jotka roikkuivat todella alhaalla. Kiire oli lauantaina selkeästi kova. Saimme silti nopeasti ystävällistä palvelua. En valitettavasti muista meitä palvelleen tarjoilijan nimeä (pitkä, hoikka ja vaaleat hiukset, sanoi työskentelevänsä VENNin puolella yleensä) mutta toivottavasti saa palautteen perille :)”
“Hyvä palvelu ja hyvä ruoka.”
“Pidän tunnelmasta, sijainnista ja menusta. Myös henkilökunta on miellyttävä. Kiitos!”
“Hyvä ja nopea palvelu. Ammattitaitoinen henkilokunta??”
“Mukava ruokapaikka ei ollut ruuhkaa ja saimme mitä halusimme”
“Siisti, viihtyisä, mukava henkilökunta”
“Tehdessämme lähtöä jouduimme odottelemaan tiskillä aika tovin, että saimme maksettua ruokamme. Listalle voisi lisätä bataattiraskalaiset. Otin bataattilohkot ranskalaisten tilalle, mutta ne olivat löysät ja epämiellyttävät syödä tulisen kastikkeen kanssa.”
“Superystävälliset nuoret tarjoilijat. Mutta gourmet ruuan nautin muualla.”
“Miellyttävä vaikutelma ,viihtyisä valaistus ja tilaa, mukavia pöytäryhmiä. Annos oli sopiva ja onnistunut.”
“Flipperi jes”
“Todella hyvä ruoka!”
“Ihan kiva”
“Jos tykkää tuollaisesta ruuasta, paikka ok ok”
“La illan ruuhka ei todennäköisesti ollut ihan napakymppi valinta nälkäisille. Mutta paikka näyttää hyvälle. Tarjoilijat tekivät parhaansa. ❤️”
“Hyvät sapuskat”
“Henkilökunta mukavaa. Nachot alkupalaksi ruokaillessa. Yleisesti kiva layout ja mukava meno.”

I Raflaamo hittades 2 lunchrestauranger nära dig: