Vardagen skiljer oss åt, Amarillo förenar oss!
 
Amarillo förnyas och inom kort är varje restaurang young, fresh and new. Nya Amarillo förenar såväl vänner som obekanta och får alla att trivas kring samma bord. Amarillo har en fräsch, ledig, okomplicerad och energisk stil. På menyn finns det massor med fräscha smaker och, icke att förglömma, de bästa gamla favoriterna. Självklart bjuds det även på goda drycker och trevlig stämning. Den som vill uppleva någonting alldeles unikt ska boka bord vid The Table – en helkväll med god mat och dryck, underhållning och många glada överraskningar!
 
Kom och testa, du trivs garanterat och hittar nya vänner!

Kundnöjdhet

4,1

Mat (4,1)
Betjäning (4,3)
Stämning (4,0)
Barn (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 18.05.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä ravintola”
“"yksi asia jäi askarruttamaan! Kävin wc:ssä, enkä heti löytänyt ovea pois sieltä. Hyvä olisi jos ovessa olisi merkki exit tai joku muu vinkki. Kiitos hyvästä palvelusta. Terv Else ja 6 muuta mukana ollutta"”
“"Hyvä ruoka, miellyttävä paikka sekä tunnelma ja mukava henkilökunta."”
“Tunnelmallinen hyvä paikka jossa voisi istua vaikka pitempääkin. Mutta kun on keikka töissä niin tuo illan istumiset saavat jäädä johonkin parempaan hetkeen”
“hyvä perus ravintola”
“Kiva mesta”
“Laadukas päivällinen. Mukava henkilökunta. Ruka tarjoiltiin koko seurueelle samaan aikaan. Aamiinen oli myös tosi hyvä!”
“"Hyvää ruokaa ja juomaa, mahtava palvelu! "”
“Kotkalaisista paikoista paras”
“"Kotkassa on hyvä ravintola, iso, tilava ja vaihteleva menu"”
“Suosin paikallisia enempi kuin ketju paikkoja”
“Paikka oli viihtyisä ja ruoka oli hyvää. Turvaväleistä oli huolehdittu hyvin. Pöytiin voisi vielä tuoda käsidesipullot :)”
“"Kelvollinen ravintola Kotkan keskustassa. Olen käynyt useasti, ei koskaan flopannut"”
“Henkilökunta hyvä.Ruoka ihan hyvää.”
“Erittäin ystävällinen palvelu”
“"Hyvä tunnelma, keliaakikolle sopivaa ruokaa hyvin, ystävällinen palvelu "”
“Mukava ja rento tunnelma. Taustamusiikki oli sopivan hiljaisella että oli helppo jutella ja kuunnella mitä toisella oli sanottavaa. Minusta Kotkan paras ruokaravintola.”
“Jos joku sattuu käymään Kotkassa”
“"Olimme tulossa syömään kanan siipijä, valitettavasti niitä ei ollut enää listalla. Mukana oli pojat 13v ja 15v, heidän nälkä ei lähde lasten annoksilla. Niistä heidän oli valittava. Kananrinta leike (alkuruoka) kastikkeena oli sinihome juustoa? Tämä ei ehkä oli nuorten ensimmäinen suosikki. Muuten palvelu oli loistavaa, etenkin lopuksi pojille tarjottu FLIPPERI pelimahdollisuus. Tulimme kaikki kylläisiksi, palvelu oli hyvää. Menu vaihtoehdot olivat meidän mielestä huonot."”
“Palvelu on persoonallista ja sujuvaa. Ruoka oli maistuvaa ja viinivalikoima (ainakin punaviineissä) oli miellyttävä.”
“"Miellyttävä paikka, mutta ei periaatteessa mitään mikä erottaisi muista ravintoloista."”
“"Kaikki oli ihan ok, tarjoiltu kala oli valitettavasti hieman vanhahkoa"”