En bit kärlek och stor yrkesskicklighet. Det är ingredienserna i kaffestunderna på Coffee House. Oavsett om du gillar doften av nybryggt kaffe, croissanter eller bagels, kom till oss. På morgonen, på dagen eller på kvällen – varje stund är den rätta. Coffee House bjuder på uppiggande stunder under dagen.

Kundnöjdhet

4,4

Mat (4,3)
Betjäning (4,4)
Stämning (4,6)
Barn (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 20.08.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Siisti ja rauhallinen tunnelma”
“Mukava henkilökunta ja kiva ilmapiiri.”
“Aina kiva poiketa”
“Mukava ja rauhallinen tunnelma kesäarkeba. Hyvät kahvivalikoimat.”
“Standardi korkeatasoiset erikoiskahvit Puhdasta pöydissä WC T melko puhtaat Ystävällinen henkilökunta Hinnat juuri ja juuri vielä ok mutta nostovaraa ei ole enää yhtään. Monet kahvilat hinnoittelee itsensä ulos ja laatu vielä kyseenalaista. Erikoiskahvin ( medium) kipuraja on max 4 euroa.”
“Hintataso on joissakin tuotteissa mennyt kipuraja yli. Lojaali asiakas tulee uudestaan jos hinnat ok. ( volume vs. Margin? ). Terveellinen lounastarjonta on vaatimaton. Lämmintä voisi olla enemmän. Samoin salaattia. Tuoresmoothiet puuttuu kokonaan? Vrt Espresso house.”
“Siisteys”
“Aukioloajat”
“Hinta laatu suhde.”
“Tunnelma :)”
“Lohikeitto oli hyvää”
“Rauhallinen, mukava henkilökunta. Myyjä osasi suositella hyviä tuotteita.”
“Erittäin ystävällinen henkilökunta.”
“Helppo käydä hotellista asioimassa”
“Ei juuri valinnanvaraa syömisissä,”
“Viihtyisä”
“Hinnat taulutelevisiossa vaihtuivat liian nopeasti mainoksiin niin, että niitä oli hankala keretä lukea.”
“Kofeiinittomat erikoiskahvit mahdollistavat myös käymisen ilta-aikaan!!”
“Viihtyisä”
“Auki myös hiljaisena sesonkina, kun ympärillä olevat paikat olivat suljettuina.”
“Erityisesti kahviloissa ja erikoiskahveissa varsinkin kahvin hinta on yleensä korkeampi, mutta voisi olla muutama edullisempikin tuote?”
“Kiisa-ravintola oli erittäin viehättävä ja viihtyisä! Myös henkilökunta oli ystävällistä ja palvelualtista.”
“Mukava, ystävällinen ja puhelias henkilökunta oli asioidessamme paikalla. Kahvila on viihtyisä ja keskeisellä paikalla. Tunnelma on sopivan rento ja siisti.”
“Kallis..”