Rosso är finländarnas egen italienska restaurang som är en plats för glatt umgänge. Bordet dukas med antipasti och pizzor – icke att förglömma moderna pastaklassiker, härliga viner och läckra desserter. Rosso är en restaurang dit du är välkommen i vilket sällskap som helst!

Kundnöjdhet

3,9

Mat (3,9)
Betjäning (4,1)
Stämning (3,8)
Barn (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 07.12.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Ruoka keskitasoa, mutta henkilökunta huippua!"”
“Keravan viihtyisin ja hyvän ruoan ravintola koko perheelle.”
“"ravintola on hyvällä paikalla. Rossoissa muuallakin saisi ruoka tulla nopeammin, lounasaika on useammalla varsin lyhyt."”
“Suosittelisin”
“Oli hyvä pizza ja palvelu”
“Hyvä sijainti.... Olen käynyt useaman vuoden aikana ja lähtenyt tyytyväisenä kotiin.”
“Meillä oli erittäin mukava tarjoilija ja ruoka oli hyvää. Sijainti helppo.”
“"Tulimme pikaisesti syömään.Minulle oli kiva yllätys kun haluan maistella esim. tofua..yleensä pettymys, teillä minun makuun mahtava tofu/tatti pasta! Nam!!"”
“ok mat”
“Pasta oli liian suolaista.”
“Hyvä ruoka ja salaattipöytä. Siisti ja miellyttävä paikka. Hyvä sijainti. Miellyttävä ja ammattitaitoinen henkilökunta. Näitä paikkoja saisi olla enemmän.”
“Ruoka oli ihan ok”
“"Käyn ravintoloissa erittäin harvoin. Vaikka Rosso onkin hyvä ruokailupaikka, niin Keravalta löytyy mielestäni vielä parempi paikka jota suosittelen ystävilleni."”
“"Rauhallinen, siisti perheravintola."”
“"Ruoka on hyvää ja palvelu myös. Paikka on visuaalisesti hieman elähtäneen oloinen, mutta suht siisti kuitenkin."”
“Taattua Rosso-laatua. Tilat olisi hyvä pikkuhiljaa remontoida.”
“Rossossa on gluteenittomia tuotteita suht hyvin. Toivoisin kyllä että gluteenittoman pizzan pohja valmistettaisiin itse kuten se joskus tehtiin eikä käytettäisi valmista pohjaa. Eli vähän vaivan näköä tähän. Valmiita pohjia saa kaupasta itsekin.”
“Ruoka tuli nopeasti.”
“Pystyn ja haluan suositella ja kehua kokonaisuutta.”
“"Osa ruuasta oli hyviä ,gluteeniton pizza oli mauton,vähän täytteitä,haalea"”
“Suosittelen vain erikoisen hienoa kokemusta”
“"Kun ravintolassa on 1 henkilö palvelemassa lounasaikaan niin mitäpä luulette tai teidätte kuinka hyvin tämä1 henkilö olkoon miten ammattitaitoinen hyvänsä ehtii kysellä ja huomioida asiakasta, asiakkaita? Ensimmäiseksi pahoiteltiin, että jääpalakone on rikki, että valitettavasti jäitä juomaan ei saa. S-ryhmän ravintoloissa ei ruoka ole huonoa, mutta ei hyvääkään, purkki auki ja herkkua tulee niin kuin entinen kokki tuumasi. Puolivalmisteiden ja pakasteiden käyttö näkyy ja maistuu!"”
“palvelu hyvä ruoka hyvä.”
“aaa”
“Käynti miellyttävää. Lounasruoat yleensäkin maistuvia.Joskus olen itse tai lähimmäiseni sortunut pastaan ja se ei oikein ollut hyvää.Mutta paljon muuta hyvää listalta löytyy!”
“Prismassa kauppareissulla”
“"Helppo ruokailla esim. kaupan käynnin yhteydessä. Siisti ja asiallinen henkilökunta ja tunnelma. Musiikkia en kuullut, en tiedä oliko sitä ees, jos oli niin hiljaa. "”
“Aina ihanat ja ystävälliset tarjoilijat. Ruoka on hyvää! Mukava ja rauhallinen paikka syödä!”
“Toimiva paikka.”
“Mielyttävin palvelu aikoihin. Erittäin ystävälliset tarjoilijat. Varsinkin vanhempi naistarjoilija palveli erinomaisesti.”
“Pizzan jag åt var jättegod likaså efterrätten. Personalen trevlig och vänlig. Lunchpriset ok. Så allt ok. Borde kanske satt vitsordet 10. Att jag fick denna förfrågan direkt på svenska gjorde mig jätte glad. Mycket sällsynt. Detta att jag fick den på svenska lämnade ett mycket positiv bild av restaurangen åt mig. Känner mig välkommen. Så tack! Borde kanske pratat svenska o låtit er personal få träna på svenska. Alltid roligt när man klarar av något nytt. Tex då jag själv får öva mig på engelska och märker wau det gick bra jag klarade det! Trevlig höst! Hyvää syksyä”
“"Viihtyisää, hyvä ruoka, laadukkaat ruoka-aineet, hyvä sijainti ravintolalla"”
“"Hyvä ja nopea palvelu,tosin oli hiljaista, listan muuttuminen jäi vähän harmittamaan."”
“Hyvä lista ja nopea palvelu”
“Lounas ruoka oli kyllä maistuvaa....mutta annos olisi saanut olla hiukan isompi.”
“"Hyvä ruoka, hyvä seura"”
“Lähin pk-seudulla oleva Rosso”
“Kaikki sujui juohevasti ja ammattitaitoisesti ??Ja RUOA OLI HYVÄÄ ??”
“"Hyvä ravintola, kiva henkilökunta, mukava tunnelma, hyvä hinta/laatusuhde, valikoimaa voisi olla enemmän ehkä, ja erilaisia tempauksia esim. valkosipuliviikot, bliniviikot tms... Niitäkin kai on joskus."”
“Ihan ok lounaspaikka.”
“Raaste/salaattipöytä oli runsaampi kuin aikasemmin”
“Hyvä paikka”
“"Siistimistä kaipaa. Kaiuttimien päällä sentin pölykerros. Lattiat ja pöydät puhdistetaan mutta yläosat jää siivoamatta. Salaattipöytä kuihtuu vuosi vuodelta. Raastepöydässä ei kehumista. Ruoka , no joo... välttävää...."”
“Maten var god o bra service”
“Ruoka tylsän maksusta.”
“"Alkanut vähän kiusata, että ruokalajit ovat viikosta toiseen samat"”
“"Suhtsiistit pinnat, siivous ok. Ruoka oli kaikilla neljällä henkilöllä hyvää ja maistuvaa"”
“"Mukava, viihtyisä ravintola. Ystävällinen palvelu. Ravintola on hyvällä paikalla."”
“Tämä paikka on todella siisti hyvä palvelu ja. ruoka todella maukasta suosittelen ystävilleni.”
“"Perus-hyvätasoinen ravintola, ruoka oli hyvää."”