Rosso är finländarnas egen italienska restaurang som är en plats för glatt umgänge. Bordet dukas med antipasti och pizzor – icke att förglömma moderna pastaklassiker, härliga viner och läckra desserter. Rosso är en restaurang dit du är välkommen i vilket sällskap som helst!

Kundnöjdhet

4,1

Mat (4,0)
Betjäning (4,2)
Stämning (4,0)
Barn (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 14.09.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Olen kaivannut Rossoa sen jälkeen, kun se Malmilta lähti. Kun huomasin, että Keravalla on Rosso, totesin, että sinne pääsee helposti junalla Tapanilasta. Rossossa on ollut aina hyvä ruoka ja palvelu"”
“Ihan hyvä paikka.”
“"Olisi kiva, jos myös kaikissa S-ryhmän ravintoloissa olisi merkitty mahdottomat annokset M merkillä. Palvelu on toki aina hyvää ja saan kyllä tilattua tuotteen mutta tarjoilija joutuu joka kerta kysymään erikseen keittiöstä mm. kastikkeiden ja lisukkeiden maidottomuudesta."”
“Palvelu oli ystävällistä ja ruoka tuli nopeasti. Oli tilaa istua väljästi.”
“"Ravintolan yleisilmeeltä sen verran että vanhahtava olemus sillä, sekä veto ovista tuntuva. maksaminen ja tarjoilijan saaminen hiukan haastavaa."”
“Ruoka ja palvelu aina ollut hyvää mutta kyllä nyt oisi aika jo tuoda lounaalle päivittäin vaihtuva lounaslista”
“Siisti ympäristö. Tuttu henkilökunta. Hyvä palvelu. Maistuva ja monipuolinen ruoka.”
“"Kiva paikka, hyvä ruoka"”
“Ulkoikkunat melko likaiset. Meitä palvellut tarjoilija erittäin mukava ja ammattitaitoinen. Wc käyttö hankalaa. Kokonaisuutena käynti onnistunut ja varmasti suosittelen tuttaville jotka s-ryhmän ravintolaa lähialueilta etsii.”
“Palvelu oli todella hyvää ja ruoka maistuvaa sekä esillepanoon oli panostettu”
“"Salaattipöytä oli hyvä, parempi kuin edellisten käyntien perusteella osasin odottaa ( siitä on kyllä aikaa),ruoka oli hyvää ja annoskoko sopiva, ei ylimitoitettu."”
“Hyvä palvelu maukas ja hyvä ruoka”
“Henkilökunta oli tosi ystävällistä (kiitos armi ja hemmo!) mutta ravintolan mikjöö ei ole kovin kummoinen. Ihan hyvä perusrosso :)”
“Maukas ruoka ja edullinen hinta”
“Ystävälliset tarjoilijat. Miinusta että seuraava ruokalaji tuotiin ennenkuin edellinen oli ehditty syödä.”
“Sopivalla paikalla. Asiakas huomioidaan.”
“"Prisma, Alko ja rautatieasema lähellä "”
“"Sain erittäin miellyttävää ja hyvää asiakaspalvelua hiukan kypsemmältä miestarjoilijalta. Hän huomio toiveeni, otti selvää ja tunsin olevani todella tervetullut sekä arvokas asiakas. "”
“"Palvelu hidasta, kesälistaa jouduimme pyytämään"”
“Hyvää ruokaa ja juohevaa palvelua lounasaikaan ainakin.”
“"Mukava, tuttu paikka. Ystävällinen palvelu."”
“hyvä ruoka ja palvelu”
“"Hyvä sijainti, auton parkkeeraus, riittävän isot tilat, miellyttävä henkilökunta! Valitettavasti Järvenpäässä ei Rossoa enää ole, jos ei tule? Siksi olen käynyt kaverien kanssa Keravan Rossossa Järvenpäästä asti. "”
“"Ei huono, mutta ravintola jotenkin mitään sanomaton."”
“"Erityisruokavaliot otettiin hyvin huomioon. Yhden pisteen vähennys sen takia että loppuvaiheessa ruokailua paljon muita ihmisiä istui aivan viereisissä pöydissä, huolestutti näin korona-aikaan siksi jälkiruoka jäi tilaamatta"”
“"Sijainti hyvä, erittäin ystävällinen henkilökunta, nopea palvelu, ympäristö selkeä ja tilaa hyvin korona huomioiden"”
“Hyvä lounaspaikka”
“Ruoka oli todella herkullista ja palvelu hyvää. Meitä palveli tarjoilija nimeltään Emmi.”
“Ruoka ja palvelu on parantunut edellisen käyntini jälkeen.”
“"Nyt on tälläinen ""kuherruskuukausi"" menossa sen suhteen kun on vaihtunut henkilökunta melkein kokonaan.Onneksi entisiä on vielä kaksi Emmi ja Hemmo!"”
“"Hyvä ja monipuolinen ruokalista, laadukasta ruokaa laadukkaista raaka-aineista, houkutteleva esillepano, puhdas ja siisti ravintolamiljöö, nopea ja ystävällinen asiakaspalvelu."”
“"siisti, kohtuuhinta, hyvä ruoka (hiukan supistunut salaattipöytä eikä keittoa kuulunut kuten ennen koronaa) "”
“"Aina niin toimiva ja hyvää ruokaa tarjoava vaihtoehto. Henkilökunta ystävällinen ja iloinen fiilis kun saavutaan paikalle. Rento, rauhallinen ja valoisa hetki kaupassa käynnin jälkeen. "”
“Ei valittamista”
“"Siisti, kiva henkilökunta ja hyvä ruoka"”
“"Hyvä, nopea, siisti ravintola. Ruoka oli hyvää ja tarjoilu toimi."”
“"Snyggt,trevilig personal"”
“Palvelu oli hyvää ja ruoka maukasta!”
“Salaattipöytä on tärkeä houkutin. Samoin pizzapohjan rukiinen ja gluteeniton vaihtoehto.”
“"Kaikki sujui mallikkaasti. Maukas ruoka ja lounas-annokset tulivat nopeasti. Väljästi pöydät, joka näin korona-aikana pelkkää plussaa."”
“"Ravintolan ilme on vanhahtava, voisitte raikastaa ilmettä. Minne hävisi mukava vuoropäällikkö? Milloin saatte lounaspassin mobiiliin? "”
“Ympäristö on vähän kalsea ja karu. Sisustus vanhahtava. Itse ruoka ok ja palvelu ok. Lisäksi sijainti on hyvä. Kahvi maistui painuneelta/pahalta.”
“Hyvä ruoka”
“Ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka. ??”
“Ystävällisempää kuin porvoon rossossa”
“Jäi hyvä fiilis”
“Hyvä ruoka ja hyvä palvelu”
“Nopea palvelu”
“Oli hyvä paikka isovanhemmille ja lapsenlapsille yhteiseen lounaaseen”
“Tuttu ja turvallinen Rosso.”
“Hyvä ruoka ja sijainti”
“Palvelu ja ruoka oli erinomaista”
“"Salaattipöytä ei ole koskaan ollut Rosson vahvuus. Usein valinnat ovat outoja (kuten kylmää parsakaalia), tai kasvikset ovat nahistuneita. Lisäksi toivoisin lisää vegaanisia vaihtoehtoja listalle esim. rapeaksi paistettu, maustettu tofu, ranskalaiset ja kasvispaistos tai yrttisalaatti ja vegemajoneesi. Lisäksi olisi mahtavaa jos kyettäisiin huomioimaan samalla fodmap-ruokavalio. Lounas oli viimeksi ehkä hivenen niukka ja kasvispaistoksessa voisi huomioida paremmin sesonkivihannekset. Yleisesti ruoka on hyvänmakuista ja palvelu ystävällistä, tulemme naapurikaupungista syömään, koska oman kaupunkimme Rosso lopetettiin jo useampi vuosi sitten."”
“"Broileripestopasta oli hyvää, mutta lohitattikastike oli kurjan näköistä, kastike harmaata ja lohi ei ollut herkullisen näköistä . Annos ei ollut hintansa mukainen. Pitäisi parantaa annosta."”
“Henkilökunta todella ystävällistä”
“Ystävällinen henkilökunta sekä maukas ruoka.”
“Ruoka on aina ollut erittäin hyvää ja henkilökunta ammattitaitoista ja ystävällistä!”
“"Hyvä ruoka, hinta ja tunnelma. "”
“Hintalaatusuhde hyvä”
“Palvelu oli hyvää ja hinnat kohdillaan.”
“"Pizzat pienentyneet entisistä ajoista, mutta muuten asiat hyvin. Tilauksen vastaanottanut tarjoilija ei osannut suositella vaihtoehtoa pieneen muutokseen johtuen siitä, että oli liian tuore talossa (kertoi itse)."”
“Kaikki oli täydellistä.”
“"Ruuat superhyviä, palvelu nopeaa, ja asiakaspalvelu priimaa. En keksi yhtäkään negatiivista sanaa !"”
“Tykkään paikasta ja ruuat täyttävät kyllä odotukset. Mukava höpöttely paikka.”
“"Olin syömässä yksin pienen sylivauvan kanssa ja asia huomioitiin hyvin niin että salaattipöydästä tuotiin minulle salaatti, ettei minun tarvitsisi lähteä vauvan kanssa sitä hakemaan, sekä minulle tarjottiin paljon apua koko vierailun aikana että ruoka hetki oli minulle sekä pienelle vauvalle miellyttävä. Iso kiitos Rosson ihanalle henkilökunnalle ja tulemme varmasti uudelleen koko perheen voimin. "”
“"Siisti paikka, erittäin ystävällinen osaava henkilökunta."”
“"perus marketti kuppilla, ei tule wow efectiä"”
“"Keravalla ""ei"" juuri muita ruokapaikkoja. "”
“Ihan kiva paikka ja hyväl paikal”
“"Henkilökunnan palvelu erinomaista, ruoka hyvää ja tarpeeksi, suosittelen. Ystävällisesti: Marko."”
“Ystävällinen palvelu. Hyvää ruokaa nopeasti. Tilava”
“"Tilasimme alkupalan sekä pääruuat. Tarjoilija toi kuitenkin alkupalat vasta pääruuan yhteydessä ja pahoitteli kokille tapahtunutta virhettä. Söimme sitten alkupaloja, mutta sillä aikaa pääruuat jo jäähtyivät. Saimme korvaukseksi ilmaiset jäätelöt joten asia hyvitettiin, mutta tapahtunut ihmetytti kovin koska meidän lisäksemme ravintolassa ei ollut juurikaan muita asiakkaita, ainoastaan kaksi asiakasta toisessa pöydässä. Kokin kiireestä ei siis ollut kysymys. Tsemppiä kuitenkin Rossolle."”
“Oikein hyvä fiilis jäi tästä käynnistä.”
“"salaattibuffa voisi olla parempi. hyvää oli, että vesi oli muuttunut maksuttomaksi."”
“Maukas ruoka ja mukava ilmapiiri”
“Erikoisruokavalio huomioitiin hienosti.”
“"Hyvä ruoka, ystävällinen palvelu, ruoat tulivat nopeasti"”
“Hyvä paikallinen perusravintola. Terassi ilta-aurinkoon ja kiva palvelu. Erityisen hyvän ruoan perässä menisin ehkä kuitenkin toisaalle.”
“"It's a good restaurant, but service can be a touch slow at times. But we were able to get our food ordered and paid for in fairly decent time. Food was certainly very good, but I have only tried one item on the menu. All this to say, I would recommend it for a quick, casual meal, but probably not for a special occasion."”
“Se oli niin ihana paikka!”
“"Hyvä palvelu, ja maittava lounas. Hyvä hinta/laatu suhde."”
“Hyvä ravintola.”
“Siisti ja tunnelmallinen paikka.”
“"Siisti ravintola, hyvä sijainti ja hyvä ruoka. "”
“Koko perheelle löytyy mieluista ruokaa”
“Hyvää ruokaa. Ja hyvä palvelu. Erittäin hyvää vegaani pizzaa.”