Rosso är finländarnas egen italienska restaurang som är en plats för glatt umgänge. Bordet dukas med antipasti och pizzor – icke att förglömma moderna pastaklassiker, härliga viner och läckra desserter. Rosso är en restaurang dit du är välkommen i vilket sällskap som helst!

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,1)
Betjäning (4,4)
Stämning (4,1)
Barn (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 06.04.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Henkilökunta Loistava Lounas kaipaa kotiruokamaisuutta Salaattipöytä voisi olla raikkaampi paikalla valmistettavia tuotteita Kiitokset Loistavalle Henkilökunnalle!”
“Oli rauhallinen ja vapaa tunnelma. Ystävällinen henkilökunta.”
“Niin maistuvaa ruokaa ja riittävä annos.”
“Loistava henkilökunta ja aina hyvä ruoka.”
“"Oli tilaa, mukava tarjoilija, huomio hyvin alle 3-vuotiaan lapsen. Ikkunan alla patterin väli epäsiisti, lojui vanhoja ruokia. Lisaksi oli vähän viileää ikkunan luona"”
“Hyvä lounaspaikka.”
“Hyvä ruoka ja ihana henkilökunta”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu ammattitaitoista.”
“"Henkilökunta ystävällinen, ruoka on hyvää ja tulee nopeasti."”
“Nopea ja ystävällinen palvelu!”
“Hyvä palvelu ja ruoka”
“Tykkään tästä paikasta. Plussaa salaattipöydästä!”
“Palvelu oli ystävällistä ja ruoka hyvää”
“"Käymme teini-ikäisten poikieni ja ystäväni ja hänen tyttärensä kanssa säännöllisen epäsäännöllisesti Keravan Rossossa syömässä. Suöymme yhdessä noin joka tai joka toinen viikko, ja kun tekee mieli lohta ja muusia tulemme Rossoon. Henkilökunta on läpi vuosien ollut super ystävällistä ja palvelualtista, syömään on aina yhtä rentoa ja leppoisaa tulla."”
“Yleensä en kyllä suosittele mitään. Kysyttäessä voin suositella.”
“Näin korona-aikana ravintolassa oli hyvin tilaa joten etäisyydet säilyivät hyvin.”
“Aina hyvä palvelu ja hyvä ruoka”
“Kävimme aikaisemmalla viikolla viettämässä äidin 60v yllätys juhlia pienellä kokoonpanolla jätkänsaaren clarion hotellissa. Siitä ravintola kokemuksesta jäi kyllä todella karvas maku suuhun. Tämä tapaus oli siis todella piristävä. Asiakaspalvelu oli asianmukaista ja palvelu ripeää. Kävimme käyttämässä Avovaimoni kanssa käyttämässä Hok-lahjasetelin ja olimme kyllä tyytyväisiä visiittiime Rosso:Keravassa. Kiitokset henkilökunnalle ja pitäkää hyvä vire päällä vaikka asiat voisivat ollakkin paremmin. (korona)”
“Ruokalistaa voisi vaihtaa taas. Palvelu ja henkilökunta 10 +.”
“Hyvät ruoat.”
“"Kaikki oli kohdallaan, tiesin mitä halusin ja sain myös. "”
“Palvelu erinomaista.”
“"Käynti oli sattumusten summa, yritimme löytää poikani kanssa Shushi House -nimistä paikkaa nurkan takaa mutta se ilmeisesti oli lopettanut. Poikani mielestä Rosson pizza jonka söi, oli paras elämässään tähän asti. (Ikä 16, ja syönyt useassa paikassa pizzan ??)"”
“"Ruoka on Rossossa erittäin hyvää. Itselläni on paljon ruokarajoitteita, mutta vegaaninen pizza gluteenittomalla pohjalla sopii minulle hyvin. Toki en pistä pahakseni, jos listalle ilmestyy lisää fodmapystävällisiä vegaaniruokia. Minulle on myös aiemmin tehty sopivaa ruokaa ilmoitettuani ennakkoon rajoitteeni. Ainoa miinus salaattipöydästä, se oli suht suppea ja lisäksi vaihtoehdot olivat melko mielipiteitä jakajia (kuten oliivit ja parsakaali). Jäin kaipaamaan myös sitruunavinaigrettea, jota Hämeenlinnan Rossossa aikoinaan oli aina. Aion kuitenkin käydä puolisoni kanssa useammin syömässä Rossossa. "”
“Hyvää ruokaa ja hyvä palvelu!”
“Ruokalistaa pitäisi uudistaa”
“"Asiakaspalvelu oli todella hyvää. Pidin tavasta, jolla naispuolinen asiakaspalvelija puhutteli asiakkaita. Otin tilaukseni mukaan, ja samainen asiakaspalvelija varmisti kanssani, että oikeat tuotteet lähtevät matkaan. Harmi kun en tiedä tämän naisen nimeä. Muistaakseni tummat hiukset ja lyhyehköt. "”
“Palvelu oli ystävällistä”
“Henkilökunta oli ystävällistä ja tunnelma oli rauhallinen. Pizzantai ja pasta-sunnuntait ovat mukava lisä. Menun ateriat olivat erittäin herkullisia kokonaisuuksia.”
“Ihan ok”
“Ruoka on hyvää”
“Oli hyvä ruoka sekä palvelu”
“"Aluksi palvelu tuntui nihkeältä, parani kyllä koko ajan. "”
“"Korona aijan turvavälit ja suositukset oli huomioitu, joten ruokailusta pystyi nauttimaan huoletta."”
“Sisustus on kulunut ja ruokalamainen. Palvelu oli ystävällistä ja ruoka on.”
“"Viihdyimme tosi hyvin mukava henkilökunta ruoka saapui sopivassa ajassa ja lounashinta ookoo. Ainoa miinus tulisi siitä, että salaattipöydässä useampi kuin yksi lautanen oli jäänyt likaiseksi."”
“"Keravan Rossossa on erityisen miellyttävä henkilökunta. Sinne on myös helppo piipahtaa samalla kun käy kaupassa. Ruoka maistuu aina hyvälle. Sinne voi mennä yksin, kaksin tai koko perheen kanssa. Lapsille maistuu Rosson pizzat erityisen hyvin."”
“"Seuralainen tilasi gluteenittoman pizzan, jonka pohja ei ollut maultaan hyvä verrattuna Kuopion Rosson pizzaan. Olisi hyvä sparrata miten siellä gluteeniton pizzan pohja valmistetaan/ mistä tilataan valmiina. Myös Kotipizzan pohja paljon parempi. Tavallisen pizzan pohja oli hyvän makuinen. "”
“"Keravan Rossoon on helppo tulla lounaalle. Lounasmenu on hyvä ja henkilökunta ystävällistä. Ravintolan sijainti Prisman yhteydessä on kätevä, mutta tunnelma ja äänimaisema on hieman levoton varsinkin Prisman kassojen puolella."”
“Hyvä ruoka ja juoma mutta lopussa asiakkaita odotti useampia palvelua kun tarjoilijat seisoivat tiskin takana.”
“"Tuttu paikka, käyn usein. Yleensä kaikki toimii. Ainoa, jota kaipaan on erikoiskahvit kasvimaidolla. Sitä vaihtoehtoa ei ole, ja nykyään lähes joka paikassa on. "”
“Ruoka oli erittäin maukasta.”
“"Siellä oli hyvä ja viihtyisä ilmapiiri. Näin erityisesti korona-aikana jäi vaikutelma, että oli turvallista ruokailla. Ainut mitä kehittäisin, oli salaattipöytä. Tuo hyhienia-asia mietityttää aina noissa noutopöydissä. Minusta ei ole kivaa ottaa salastteja samoilla ottimilla kuin muut. Aina eivät kaikki käytä käsidesiä tms ennen ottimeen tarttumistaan. Pöytäseuramme (nuoret erityisesti) kaipasivat vanhaan tapaan leipää salaatin kanssa. Mutta ruoka oli hyvää ja erityisruokavalion ruokakin saatiin muitta mutkitta. "”
“"Muuten oikein hyvä kokemus, mutta lapsen pizza oli vähän oudon makuista. Toisen lapsen kana ja äidin pihvi maistuivat hyvin."”
“Perussiisti ja hyvä ruokaravintola.”
“Kaikki toimi”
“"It was difficult at first to get seated, but once seated we had fairly good service. No doubt Coronavirus restrictions kept the staff to a minimum which resulted in some delays, but the food was mostly good and we would visit again, especially if the menu changed frequently. "”
“"Henkilökunta asiantuntevaa ja ystävällistä. Ruoka hyvää. Tunsin itseni, asiakkaana, tervetulleeksi."”
“Hyvä ravintola”
“"Hyvä sijainti, hyvä ruoka ja hyvä palvelu. Kiitos. "”
“"Ravintola ollut vuosia samannäköinen, vois vähän eheyttää ilmeen sekä lapsille jotain tekemistä koska leikkipaikka koronan takia kiinni"”
“Ystävällinen palvelu ja otettiin hyvin huomioon erityistoiveet”
“Perushyvä”
“Palvelu oli miellyttävää ja ruoka oikein maistuvaa!”
“Hyvä ruokapaikka; laadukkaat ja herkulliset tuotteet.”
“Asiallinen palvelu”
“Pizzat tosi hyviä!”
“Onko pakko.....”
“"Helppo tulla, parkkipaikka.Ostokset samalla"”
“"Salaattipöytä oli todella huono. Menu aika suppea. Itse löysin kyllä syötävää mutta jotkut annokset aika pieniä, esim kaverini syömä kana.. "”
“"Ei luxusta, mutta erittäin hyvää keskitasoa parempaa mielestäni"”
“"Hyvää ruokaa ja pitkästä aikaa asioidessa Rossossa tuli nostalginen fiilis. Ihanaa yllätys, että tiramisu on tullut takaisin listoille! Vielä kun saataisiin pannupizzat takaisin!"”
“"Rosso on perushyvä ja halpa ravintola. Näin korona aikaan siellä saa käydä rauhassa syömässä. Ennen koronaa en juurikaan käynyt s-ryhmän ravintoloissa, koska henkilökunta on aina alimiehitetty oli paikka milä tahansa ja ruoassa, tilauksissa ja maksamisessa kestää. "”
“Minulla ei ole tapana/ tarvetta mainostaa mitään tai ketään. Mutta siis ihan ok paikka viihdytään siellä aina silloin tällöin lounas aikaan. Eli toi vika kysymys on erittäin outo.”
“"Aina on parannettavaa, mutta oman kokemuksen pohjalta ravintola ja sen työntekijät vakuuttivat minut siitä, että kannattaa asioida useammin."”
“Annosvalikoima voisi olla hieman laajempi / vaihtelevampi”
“Helppo poiketa muun asioinnin ohessa. Ystävllinen henkilökunta. Ruoka ja juomat olleet aina hyviä”
“"Mukava paikka päiväkävelymme varrella.Kaikki käy joustavasti,reippaasti ja mukavan sanailun kera!"”
“"Henkilökunta tuttua ja mukavaa ja suuntaa palvelun asiakkaan mukaan. Helppo asioida nopeasti, hitaasti, lasten kanssa, miehen kanssa treffi-iltana ja tänä aikana turvallinen asioida kun tiedän siisteyden toimivan"”
“"Erinomainen palvelu, ystävällinen henkilökunta ja ruoka maistuvaa"”
“"Hyvä ja mukava palvelu, ruoka herkullista, hinta-laatusuhde kohdillaan, kaikki toimi hyvin, lapset huomioitiin erinomaisesti"”
“Kävin joulun aikaan tyttäreni kanssa Rossossa ja meidät huomioitiin hyvin!”
“Ravintola oli siisti ja rauhallinen. Palvelu ja huomiointi ensiluokkaista. Pizzat ja juomat erinomaisia. Myös sijainti erinomainen. Ei toivomisen varaa!”
“Kaikki meni hienosti”
“"Hinta laatu suhde kohdallaan, ruoka ja palvelu on hyvää."”
“Kaikki toimi hyvin”
“Keravan Rossossa on mielestäni aina ollut loistava palvelu ja maistuva ruoka. Uusi pizzalista oli erinomainen ja ruokalistassa mainitut pizza- ja pastapäivät jäivät kiinnostamaan.”
“Salaatti pöydästä puuttui leipä kokonaan. Iso miinus. Aikaisemmin ollut. Muutenkin aika pieni valikoima salaattia. Tilaamassani grillipihvissä oli reunakalvot mukana. Näitä kyseisiä leikkeitä on saanut tilattua valmistajilta jo pitkän aikaa kalvottomina. Konserni on kuulema muuttanut listaa niin että leipä ei kuulu salaattipöytään. Pikkasen jäi miettimisen fiilis.”
“Alkukeitto on jätetty pois!”
“Mukavaa oli”
“"Hyvä salaattipöytä, mukava ja ystävällinen henkilökunta, riittävästi vaihtoehtoja lounaalla."”
“"Rosso on jotenkin turvallinen valinta. Voi olla varma, että saa rahoilleen vastinetta. Ja ympäristö on siisti."”
“Aina ollut hyvä ruoka ja palvelu”
“Olen saanut hyvää palvelua ja ruoka on ollut hyvää. Lounaslista on selkeä ja samalla monipuolinen.”
“Rauhallinen seesteinen tunnelma ja kaikki muukin kohdallasn palvelutapahtumassa.”
“Ystävällinen henkilökunta toivotti tervetulleeksi ja sain syödä elämäni parhaan suklaakakun!”
“"Viihtyisyyden,( hyvä sijainti, ikkunoista mukava näköala ulos) erittäin hyvän palvelun ja tunnelman vuoksi... ravintolapäällikkö saa erikoiskiitokset käynnistäni, napakka ja hyvän ""pelisilmän"" omaava ihminen. ♡ "”
“Hyvä paikka”