Rosso är finländarnas egen italienska restaurang som är en plats för glatt umgänge. Bordet dukas med antipasti och pizzor – icke att förglömma moderna pastaklassiker, härliga viner och läckra desserter. Rosso är en restaurang dit du är välkommen i vilket sällskap som helst!

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,2)
Betjäning (4,4)
Stämning (4,2)
Barn (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 15.06.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Uudenmaan Rossojen paras salaattipöytä. Henkilökunta on aina superystävällistä.”
“"Aloitimme käymään Rossossa, koska lapset viihtyivät omassa leikkinurkkauksessa ja saimme itse puolisoni kanssa hetken syödä ”rauhassa”. Teidän ravintolanne on toiminut suurena vaikuttajana lastemme ravintolakäyttäytymiseen sekä siihen, kuinka ravintolassanne lapset saavat olla lapsia ilman, että tuntisi mulkoilevia silmiä selässä tai joutuisi ajattelemaan, kehtaako 3 alle kouluikäisen lapsen kanssa enää naamaansa ravintolassanne näyttää. Olemme tästä erittäin kiitollisia. Vaikka poikkeusajat rajoittavat leikkipaikan käyttöä, niin Keravan Rossl on edelleen lastemme lempiravintola. Aina, kun mahdollista käydä ravintolassa, lapsemme ehdottavat Rossoa. Haluan myös kiittää erittäin asiakaslähtöisestä palvelusta. Harva muistaa asiakkaitaan, jos ei ole viikottaisia/kuukausittaisia käyntejä, mutta silti viime käynnillämme huomattiin muistaa, kuinka lapsemme ovat taas kasvaneet viime näkemästä ja tuntee olonsa ”tärkeäksi”. Kiitos ja nähdään taas! :)"”
“Tutuin ravintola Keravalla”
“Kaikki sujui hyvin. Ruoka oli maukasta ja palvelu pelasi.”
“Hyvä rouka ja palvelu”
“Ilmastointi oli niin viileä että palelimme koko ruokailun ajan. Olisimme vaihtaneet pöytää mutta ilmastointo putkia oli jokapuolella. Toinen asia joka on ärsyttävää pyytää tippiä kortti maksamisessa koska ruoka oli jo niin kallis . Tarjouksessa 29.90 Ruuan saantikin oli aika pitkä mutta sen tarjoilia kyllä ilmoitti etukäteen.”
“"Ravintola on tuttua ja turvallista ""voitte aloittaa raastepöydästä"" tasoa. Ei tarjoa yllätyksiä, normaalia ruokaa."”
“rauhallinen tunnelma ja korona-ajan rajoitukset otettu hyvin huomioon”
“Ystävällinen henkilökunta ja hyvä ruoka.”
“Miellyttävä henkilökunta ja tunnelma. Hyvät turvavälit. Erittäin maittava ruoka. Hyvä ruokalista. Hivenen hintava.”
“"Ruoka oli tosi hyvää. Ja eri allergiat olivat hyvin huomioitu. Ainoa miinus oli, että teiltä saa pikkupulloissa vain Proseccoa eikä Cavaa. Ymmärrän toki, että Rosso on italialainen ravintola. Mielestäni Cava on 99 prosenttisesti parempaa kuin prosecco! Makuasia tietty."”
“Ei mitään pahaa sanottavaa eli voisin suositella”
“"Kiva ravintola, hyvä lista ja erittäin palvelualtis henkilökunta. Vielä yksi keravan parhaita terasseja! Totta kai tulemme jälleen uudelleen!"”
“Hyvä kokonaisuus”
“Hyvä ruoka.Ystävällinen palvelu.Viihtyisä ympäristö.”
“"Ruoka oli todella hyvää, Korona rajoitukset oli otettu ravintolassa hyvin huomioon. Palvelu oli nopeaa."”
“"Minulla oli tunnin verran aikaa odotella lapsen koulusta pääsyä oman koronarokotuksen jälkeen ja jäin istumaan terassille. Oli mukavaa, että valikoimassa oli kelvollista alkoholitonta siideriä, terassilla varjoisa pöytä ja mukava tarjoilija auttoi iltapäivälehden löytämisessä, kun ei ollut omaa lukemista enkä jaksanut räplätä puhelinta. Tarjoilija kävi myös terassilla katsomassa, onko kaikki hyvin, vaikkei sinne olekaan tarjoilua. "”
“Edullinen ja helposti löydettävä paikka. Voi poiketa ostosten lomassa.”
“"Helppo käydä kaupassa käynnin yhteydessä. Hyvä ruoka (tosin lista on huonontunut vuosien saatossa, mihin on kadonnut ihan sika hyvä valkoviinipohjainen kanarisotto tai miksi nykyisen vuohenjuustokanan lautasella on iso kasa fenkolia, jota voi syödä pikkumäärän, mutta ei salaatin/lämpimien kasvisten korvikkeena)."”
“Ystävällinen henkilökunta ja hyvä ruoka.”
“"Sijainti hyvä Prismassa, pysäköinti helppoa ja viihtyisä rauhallinen tunnelma! Paitsi, ettei Rossoa ole enää Järvenpäässä, jossa asun. Kävin aikanaan Järvenpään Rossossa vuosia, kunnes se lopetettiin! "”
“Perushyvä kokemus taas kerran !”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää”
“"Ystävällinen, kohtelias hyvä palvelu "”
“"Hyvä fiilis, asiallinen palvelu"”
“Kaikki sujui loistavasti kun olimme ainoat asiakkaat.”
“"Hyvä ruoka, hyvä palvelu"”
“Keravan Rossossa on mainio ruoka ja ammattitaitoinen palvelu. Paikkaa on helppo suositella!”
“Siisti ravintola. Pizza oli rapea ja hyvännäköinen.”
“Olemme aina saaneet erittäin ystävällistä ja ammattimaista asiakaspalvelua ja ruoka on ollut pääsääntöisesti maittavaa.”
“Hyvää ruokaa”
“Rossossa on hyvät pizzat ja melko rauhallinen ympäristö. Tykkään tilavuuden tunteesta sekä ystävällisestä henkilökunnasta.”
“hyvät ruuat mutta sisustus ja tunnelma jääneet 90-luvulle :)”
“"Hyvä, ystävällinen perusrosso"”
“"Mukava ja mutkaton palvelu, maukas ruoka ostosreissun yhteydessä."”
“Siellä on Hemmo”
“"Hyvää ruokaa, keskeinen sijainti"”
“Ruoka hyvää ja palvelu joutuisaa”
“"Myyjät anmattitaitoisia, suosittelivat ruokia, palvelu erittäin ystävällistä. "”
“Nyt oli hyvä pihvi / lounas”
“Hyvä paikka”
“Hyvä palvelu aina”
“Henkilökunnan palvelu ratkaisee”
“Hyvä palvelu.”
“"Hyvää perusruokaa, kiva valikoima. Salaattipöytään ja kasvisvalikoimaan toivoisin lisää luovuutta. "”
“Henkilökunta Loistava Lounas kaipaa kotiruokamaisuutta Salaattipöytä voisi olla raikkaampi paikalla valmistettavia tuotteita Kiitokset Loistavalle Henkilökunnalle!”