Under shoppingturen lönar det sig att ta en paus på Rosso i köpcentrumet Zeppelin. Rosso är en okonstlad italiensk restaurang dit det alltid är lätt att komma. Rossos pizzor, pastor och biffar har fallit finländarna i smaken alltsedan år 1978! Rosso välkomnar också särskilt barnfamiljer. Barnen har en egen meny och i restaurangen finns barnstolar, skötbord och en lekhörna, och ibland kan det hända att barnens kompis Onni Ekorre tittar förbi. På Rossos meny finns det många alternativ även för den som håller en specialdiet. Ta del av vår meny eller fråga i restaurangen!

Kundnöjdhet

4,0

Mat (4,0)
Betjäning (4,1)
Stämning (4,0)
Barn (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 16.10.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ystävälliset tarjoilijat”
“Tunnelma”
“Pihvit on joskus turhan raakoja pöytään tuotaessa”
“Ruoka oli hyvää, kun sen lopulta saimme.”
“Olemme käyneet siellä kolme kertaa ja joka kerta olemme joutuneet odottamaan ruokaan kohtuuttoman kauan. Mukanamme on joka kerta ollut alakouluikäisiä lapsia ja lasten ruokien pitäisi kuulemma valmistua nopeammin, kuin aikuisten, mutta käytännössä tilanne on päinvastoin. Joka kerta tyttäremme on 'polttanut päreensä' ruokaa odotellessaan. Tarjoilijat ovat joka kerta pahoitelleet tilannetta milloin minkäkin syyn nojalla.”
“Hyvä palvelu ja hyvät ruoat”
“Ainoa ravintola zeppeliinissä josta saa 'oikeaa ruokaa'”
“Ravintolassa olevasta avokeittiöstä kuului kaikki keskustelut. Etenkin kokin ja tarjoilijan vuoropuhelu, joka periaatteessa toisille vittuilua/haukkumista.”
“Sinne voi helposti poiketa ostosten lomassa. Hyvä ruoka ja ystävällinenhenkilökunta.”
“Sijainti aiheuttaa sen, että paikka on vähän rauhaton.”
“Maukas ruoka”
“Tarjoilija ei tuntenut minun erikoisruokavaliota ( maidoton, fod-map) ja ei alkuun ymmärtänyt suositella oikeita annoksia.”
“Sijainti kauppakeskuksessa.”
“tunnelmallinen sisustus (paitsi tiskin kummallinen kuviointi - ei sopinut sisustukseen), ystävällinen henkilökunta ja hyvä ruoka”
“Henkilökunta erittäin ystävällistä”
“Houkutteleva alkuruokapöytä. Annokset olleet aina hyviä. Helppo asioida.”
“Mukava henkilökunta :)”
“Ruoka oli erittäin maittavaa, palvelu oli melko nopeaa, ravintola oli viihtyinen, ja tietysti bonusten kertyminen on aina kiva lisä.”
“Salaattipöytä ei ole oikein houkutteleva, toivoisin enemmän valikoimaa. Välillä kuulin myös tarjoilijoiden puhuvan ikävään sävyyn kokeille.”
“Iloinen henkilökunta, hyvä tunnelma. Ruoat maistuvat, sopivan kokoisia ja ei tarvitse odotella kauaa. Myös ruuhka aikoina kaikki sujuu jouhevasti.”
“Salaatti pöytä on aika suppea ja tylsä. Salaatti pöytä ei koskaan muutu, aina samat lisukkeet tarjolla. Salaatti on edullinen raaka-aine, ja raaka aineita useita, joten siitä on helppo saada koottua erilainen. Siihen kannattaisi ehkä kiinnittää huomiota jos siihen pystyy ravintola itse vaikuttamaan.”
“Ruoan saanti nopeaa”
“Ruuat maistuu kaikki samalle. Risotot mauttomia. Kehottaisin käyttämään suolaa enemmän, perunamuusin oikeista perunoista sekä listalle takaisin kermaisia pastoja ???? Lohen uskaltaa myös suolata reilusti ????”
“Nopea palvelu.”
“Lasten leikkipaikka on viihtyisä”
“Miellyttävä tarjoilija”
“Hyvä sijainti, tunnelma ja palvelu”
“Kokonaisesti siisti ruokapaikka. Palvelu toimii erittäin hyvin. Ateriat olivat maukkaita ja maistuivat myös hyvin!”
“Lapset otettiin hienosti huomioon! Heidän ruokansa tuli todella nopeasti, mikä oli helpotus kun 2v ja 1v alkoivat olla jo kovasti nälissään”
“Miellyttävä ilmapiiri ja ystävällinen henkilökunta.”
“Avara ja viihtyisä paikka”
“Salaattipöytä voisi olla runsaampi”
“Olin positiivisesti yllättynyt, että listalla oli kaksi vegaanista pizzaa ja muitakin vegaanisia vaihtoehtoja ?? myös salaattipöytä oli erinomainen”
“Hyvä hinta laatusuhde ruuan suhteen”
“tunnelmaltaan vähän vanhan aikainen”
“Aion varmasti käyttää lapsiani syömässä, lapset huomioitu erittäin hyvin ruokalistassa sekä leikkipaikassa”
“Ruispohjapitsa oli hyvää. Erittäin ystävällinen tarjoilija.”
“Viihtyisä ravintola tiloiltaan”
“Salaattipöytä voisi olla monipuolisempi”
“Olen mieltänyt Rosson pizzaravintolaksi, mutta söimme muuta ruokaa, joka oli todella erinomaista!”
“Ruokalista suppea”
“Perus ok. Zeppelinin valikoimasta tasalaatuisin”
“Hellesäiden aiheuttama kuumuus oli huono”
“erittäin hyvä ruoka,sopivat annokset,siisti,nopea palvelu,erittäin ystävällinen henkilökunta. kaikenkaikkiaan täys 10. olemme käyneet monta vuotta ja n. 2-3 kertaa vuodessa,kun asumme ihan muualla. olemme suositelleet myös muille.”
“Aina hyvä laadukas ruoka, lapsille myös hyvä valikoima, hyvää palvelua. Käymme aina Rossossa syömässä, kun olemme Zeppeliinissä ostoksilla. Myös muissa Rosso-ravintoloissa reissussa ollessa, koska laatu hyvää.”
“Hyvä sijainti.”
“Niukka salaattipöytä.”
“Kärpäset häiritsi”
“Perushyvä ravintola. Tuttu.”
“Yleinen helppous asiointiin ja asiallisuus”
“Yksi pizza vääränlaisena. Laskussa oli vääriä tuotteita.”
“Minulla oli vajaa 4kk ikäinen vauva mukana, jota imetin useaan otteeseen ruokailuni aikana ja sain tehdä sen, kuten kuuluukin :)”
“Hyvä asiakaspalvelu, aidon ystävällinen henkilökunta.”
“Salaattipöytä on vähän köpönen.. :)”
“Ruoat on hyviä!”
“Alkusalaatti on ollut parempi monien mielestä ennen tätä antipastia...niin minunkin mielestä oli raastesalaatti jne parempi.”