Under shoppingturen lönar det sig att ta en paus på Rosso i köpcentrumet Zeppelin. Rosso är en okonstlad italiensk restaurang dit det alltid är lätt att komma. Rossos pizzor, pastor och biffar har fallit finländarna i smaken alltsedan år 1978! Rosso välkomnar också särskilt barnfamiljer. Barnen har en egen meny och i restaurangen finns barnstolar, skötbord och en lekhörna, och ibland kan det hända att barnens kompis Onni Ekorre tittar förbi. På Rossos meny finns det många alternativ även för den som håller en specialdiet. Ta del av vår meny eller fråga i restaurangen!

Kundnöjdhet

4,0

Mat (4,0)
Betjäning (4,1)
Stämning (4,0)
Barn (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 18.09.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä sijainti, tunnelma ja palvelu”
“Erittäin ystävällinen henkilökunta.”
“Kokonaisesti siisti ruokapaikka. Palvelu toimii erittäin hyvin. Ateriat olivat maukkaita ja maistuivat myös hyvin!”
“Lapset otettiin hienosti huomioon! Heidän ruokansa tuli todella nopeasti, mikä oli helpotus kun 2v ja 1v alkoivat olla jo kovasti nälissään”
“Miellyttävä ilmapiiri ja ystävällinen henkilökunta.”
“Avara ja viihtyisä paikka”
“Salaattipöytä voisi olla runsaampi”
“Olin positiivisesti yllättynyt, että listalla oli kaksi vegaanista pizzaa ja muitakin vegaanisia vaihtoehtoja ?? myös salaattipöytä oli erinomainen”
“Hyvä hinta laatusuhde ruuan suhteen”
“tunnelmaltaan vähän vanhan aikainen”
“Aion varmasti käyttää lapsiani syömässä, lapset huomioitu erittäin hyvin ruokalistassa sekä leikkipaikassa”
“Ruispohjapitsa oli hyvää. Erittäin ystävällinen tarjoilija.”
“Viihtyisä ravintola tiloiltaan”
“Salaattipöytä voisi olla monipuolisempi”
“Olen mieltänyt Rosson pizzaravintolaksi, mutta söimme muuta ruokaa, joka oli todella erinomaista!”
“Ruokalista suppea”
“Perus ok. Zeppelinin valikoimasta tasalaatuisin”
“Hellesäiden aiheuttama kuumuus oli huono”
“erittäin hyvä ruoka,sopivat annokset,siisti,nopea palvelu,erittäin ystävällinen henkilökunta. kaikenkaikkiaan täys 10. olemme käyneet monta vuotta ja n. 2-3 kertaa vuodessa,kun asumme ihan muualla. olemme suositelleet myös muille.”
“Aina hyvä laadukas ruoka, lapsille myös hyvä valikoima, hyvää palvelua. Käymme aina Rossossa syömässä, kun olemme Zeppeliinissä ostoksilla. Myös muissa Rosso-ravintoloissa reissussa ollessa, koska laatu hyvää.”
“Hyvä sijainti.”
“Niukka salaattipöytä.”
“Kärpäset häiritsi”
“Perushyvä ravintola. Tuttu.”
“Yleinen helppous asiointiin ja asiallisuus”
“Yksi pizza vääränlaisena. Laskussa oli vääriä tuotteita.”
“Minulla oli vajaa 4kk ikäinen vauva mukana, jota imetin useaan otteeseen ruokailuni aikana ja sain tehdä sen, kuten kuuluukin :)”
“Hyvä asiakaspalvelu, aidon ystävällinen henkilökunta.”
“Salaattipöytä on vähän köpönen.. :)”
“Ruoat on hyviä!”
“Alkusalaatti on ollut parempi monien mielestä ennen tätä antipastia...niin minunkin mielestä oli raastesalaatti jne parempi.”
“Helppo asioida”
“Huomio kouluikäiset lapset hyvin. Hieman lounasajan jälkeen rauhallinen tunnelma.”
“Nopea palvelu sekä ruoka tuli nopeasti”
“Salaattipöytä on heikko”
“Siisti, tilava”
“Tilasimme ystäväni kanssa pitsat. Jouduimme odottamaan tilauksiemme saamista lähes puoli tuntia, vaikka ravintolassa ei ollut kovin paljon asiakkaita. Meille ei koko odotteluaikana käyty kertomassa miksi tilaus viipyi. Henkilökuntaa näytti kyllä olevan asiakasmäärään nähden riiittävästi.”
“Myytiin alkupalaleipä ennen kuin mainittiin, että tarjolla on salaattipöytä ja leipää”
“Rauhallinen, ystävällinen palvelu. Hyvä hintataso.”
“Ahdas lasten kanssa. Ei tilaa rattaille tai kahdelle syöttötuolille. Listassa voisi olla vauvoille oma terveellisempi sormiruoka-menu. Salaattipöydän laatu vaihtelee, välillä pöydässä ei ole monipuolisia aineksia mistä voisi kasata alkusalaatin.”
“Ammattitaitoisen henkilökunnan toiminta”
“Ei mitään”
“Siisti yleisilme. Ystävällinen henkilökunta. Ihan ok kattava lounasvalikoima, joiden hinta/laatusuhde suht kohdillaan.”
“Toivoisin, että lapset huomioitaisiin ruoan tuoreudessa ja terveellisyydessä. Annoksiin enemmän kotimaisia kasviksia ja vihanneksia. Terveellisiä ja monipuolisia annoksia tarjolle. Ei valmiskastikkeita tai eineksiä annoksiin. Suosittaisiin kotimaisia ja lähellä tuotettuja raaka-aineita.”
“Ihan hyvää ruokaa; siisti ja viihtyisä paikka; ystävällinen henkilökunta; kotoinen; tiistai-iltaisin kivan hiljainen”
“alkupalapöytä on huono; välillä henkilökunta on liian kiireinen huomioimaan kaikkia asiakkaita; ruoka on perushyvää ruokaa mutta ei yleensä pääse yllättämään erityisen positiivisesti”
“Hyvä ruoka ja palvelu!”
“Toivoisin monipuolisempaa salaatti valikoimaa. selkeämpää merkintää gluteenittomuudesta ja laktoosista myös salaatinkastikkeisiin!”
“Ruoka hyvää ja ystävällinen tarjoilija”