Rosso Karleby finns i Köpcentret Chydenia, mitt inne i stadens pulserande, charmfulla och bilfria centrum. Alla är välkomna till Rosso, unga och gamla, stora och små och grupper av t.ex. arbetskamrater eller folk med gemensamma intressen – och alldeles särskild uppmärksamhet ägnar vi barnfamiljerna. Barnen har egen meny och en speciell hörna för lek. Vi erbjuder italiensk-finska smakupplevelser, och på servicen prutar vi aldrig.

 
Vår terrass, som är i bruk året om, är den perfekta träffpunkten i synnerhet sommartid, men också vintertid då våra gäster kan roa sig med t.ex. Vinterkaraoke och Dans i värmebyxor – två evenemang som redan har blivit tradition. Vardagslunch på terrassen om somrarna gör att stämningen på lunchtimmen känns nästan som vid medelhavet. Rossos ståtliga terrassvärmare med levande lågor är om vintrarna ett fint komplement till ljusstämningen i det bilfria centrumet. 
 
Den kabinettliknande nyare delen av Rosso är populär när födelsedagar och andra fester ska firas. I baren kan man slå sig ner och följa med vimlet på gågatan samtidigt som man njuter av specialkaffe, öl, vin eller någon drink. Antipasti och söta läckerheter finns för alla smaker. Och naturligtvis kan man välja bland pizza, pasta, biffar, fiskrätter, salladsportioner och soppor – kort sagt: det finns säkert något för alla. 
 
Rosso Karleby har rykte om sig att aktivt vara med i det mesta som ordnas i stan eller i näromgivningen. Som lekfull terapi för kunderna har vi erbjudit bl.a. handarbetskvällar för herrar. Våra kunder har också haft möjlighet att tillverka terapifiltar till välgörande ändamål och samtidigt kunnat skriva berättelser i vår dagbok när de har känt för att lägga undan virkningen en stund. 

Det finns 140 kundplatser i restaurangen och 75 på sommaterrassen.
 

Kundnöjdhet

3,9

Mat (3,9)
Betjäning (4,0)
Stämning (3,9)
Barn (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 04.08.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä vaikutelma”
“Jäi hyvä fiilis.”
“Annokseni oli melko pieni (vuohenjuustobroileri) se oli vähän pettymys.”
“Perusravintola”
“Pasta maren maku ei ollut hyvä! Aiemmin ollut hyvää. Maustaminen ei ollut onnistunut, justoraastetta olisi voinut olla päällä niin olisi ollut jotakin makua, Lohiannos oli myös jotenkin mauton!”
“Mukava paikka terassi keskeisellä paikalla ym.”
“Kaikki sujui mutkitta.”
“Ihan ok ! Ei tule pettymystä , eikä ruokaelämystä .”
“Aiemmat vastaukset vastaavat kysymykseen”
“Först och främst personalen gör att Rosso i Karleby urskiljer sig.”
“Henkilökunta ei oikein tiennyt missä mennään. Eli tuli sekaannuksia ruoan ja maksamisen suhteen.”
“Hyvää ruokaa eikä liian ahdasta”
“Haluaisin itse syödä mieluummin lähiruokaa kuin samanlaista pizzaa ym, jota saa joka paikkakunnalla. Kokkolassa olisin toivonut saavani tuoretta, paikallisten kalastajien kalastamaa kalaa, koska kyse on rannikkokaupungista.”
“Tosi kiva paikka”
“Kaksi tarjoilijaa, mies ja nainen painoivat töitä hiki päässä. Varsinkin nainen oli kuin koulun keittolassa, huutamalla kommunikoi toisen tarjoilijan kanssa, teki töitä oikein tehokkaasti niin että tuli olo että meidät piti siivota mahdollisimman nopeasti pois. Emme olleet läheskään viimeiset asiakkaat, mutta loppusiivous painoi päälle. Lisäjuomatilausta emme päässeet tekemään, koska naistarjoilija viuhtoi ohi huutaen valomerkin saapuvan pian muttei pysähtynyt kuuntelemaan lapsia. Odottelin tovin miestarjoilijaa joka otti tilauksemme vastaan, että olisi tullut kysymään jälkiruokatilausta tai laskua, mutta hän oli selvästi nakitettu naistarjoilijan toimesta. Lopuksi menin itse maksamaan tiskille. Ruoka oli hyvää.”
“En”
“Maten ok stämningen god”
“God mat, rågbotten pizzor och stans bästa salladsbord.”
“Hyvä palvelu, siisti ympäristö ja herkullinen ruoka.”
“Kiva ruokapaikka ja ruoka vastasi odotuksia”
“Palvelu oli huippu hyvää. Mutta Ruokalista ja ruoka ei ollut ihmeellistä. Vihannekset ylikypsennettyjä ja lisuke valikoimissa annoksissa ei oltu käytetty mielikuvitusta.”
“Mainio ratkaisu tuohon hetkeen.”
“Palvelu oli ammattimaista. Ruoka oli hyvää. Hintataso kohtuullinen. Ruoka- ja etenkin juomavalikoima oli suppea.”
“Ystävällinen henkilökunta, hyvä ruoka”
“Ehdottomasti paras Rosso, jossa olen käynyt! Tässä ravintolassa henkilökunta otti aivan erinomaisella tavalla meidät vastaan ja huolehti kaikesta todella hyvin, vaikka paikka oli koko ajan aivan täynnä. Erityisesti yksi tarjoilija (Hannele) oli paikan sielu, asiakaspalvelija ihan sydämestään ja hänen + muun henkilökunnan tunnelma välittyi asiakkaille. Toivon, että ymmärrätte tämän henkilön ja muun hlökunnan arvon, pidätte heistä kiinni ja palkitsette myös. Tämä vierailu ei unohdu ja todella mielelläni jaan tätä kokemusta ja kehotan myös kaikkia ystäviäni vierailemaan Kokkolan Rossossa!”
“Todella siisti paikka ja aina ystävällinen henkilökunta.”
“Loistava palvelu, hyvä ruoka ja hintataso. Hyvä sijainti.”
“Aukioloajat sopivat. Oma tila jutella”
“Tavanomainen, jonka mukaiset odotukset”
“Tietää mitä saa. Ruoka on aina ihan ok.”
“Leikkipaikka ei ollut käytössä. sille varattu tila vaikutti pieneltä. Hyvä leikkipaikka tärkeä, kun on 3 lasta mukana.”
“Helppo ravintola, ok löytää”
“Asiallinen toiminta”
“Käynnistä jäi miellyttävä vaikutelma. Hinta/laatu-suhde oli kohdallaan.”
“Erittäin hyvä palvelu! Hyvä ruoka. Tarjoilija 10+!”
“Paikka on toki helposti lähestyttävä, mutta mitään erityistä ylitse muiden ei löydy, joten voisin todeta käyneeni.”
“Paikka on viihtyisä, henkilökunta ihanaa ja ruoka hyvää.”
“Miellyttävä ympäristö ja tunnelma, hyvä ruoka.”
“Erityisruokavalioita, glut. & kasvissyöjille vain kaksi vaihtoehtoa. Palvelu oli hidasta & lasten annos oli todella pieni.”
“Pidän paikasta,mukava henkilökunta??”
“Viihtyisä ja rento ravintola. Pizzat erityisesti hyviä.”
“Mukava paikka”
“Var helt nöjd med besöket”
“Restaurangen har en trevlig stämning och personal. Maten är god.”
“Jonoja liikaa asiakkaita ruokaa joutuu odottamaan tunteja.”
“Yksi luotettavimmista ravintoloista Kokkolassa, hintataso on kohdallaan ja menu kohtuullisen kattava. Hyvä palvelu.”
“Vänlig personal,,”
“Hyvä paikka yhdessä ruokailla”
“Asiointini suojui asiallisesti !”
“Hyvä ruokapaikka”
“mutta en lounasaikaa”
“Ystävällinen palvelu ja pizza maistui hyvältä.”
“Harvoin mitään suosittelen, mutta Rosso on listalla jos joku kysyy paikkaa”
“Meille sopiva ruokapaikka matkalla mökiltä kotiin. Tyttären liha jäi ikävästi sitkeäksi, muuten ruoka oli kelpoa. Terassin mökä vähän häiritsi ja joutui paikan katsomaan tarkkaan”
“Perus hyvä ruoka. Hyvät aukioloajat ja terassi.”
“Bra mat, centralt”
“Maten smakade bra”
“Hyvä”
“Luotan laadun tasaisuuteen”
“S-mobiilialennusta ei huomioitu laskussa, vaikka näytin sen puhelimesta ja asiasta puhuttiin. Ilmapiiriä huononsi viereisten pöytien ihmisten huono käytös. Vierailusta jäi epämiellyttävä tunne.”
“Kokkolan viihtyisin terassi ja ystävällisin henkilökunta. Vain lista on tällä hetkellä hiukan niukka, joka on melko ymmärrettävää, mutta valitettavaa.”
“Hyvä palvelu ja laatuun voi luottaa.”
“Ison porukan kolmen lajin ruokailu sujui sujuvasti.”
“Tunnelmallinen paikka ja hyvä ruoka. Lapsille kiva leikkinurkkaus.”
“Viihtyisä ravintola jossa mainiot ruoat.”
“Minulla on ollut useina vuosina hyviä kokemuksia käydessäni Kokkolan Rossossa !”