Rosso Karleby finns i Köpcentret Chydenia, mitt inne i stadens pulserande, charmfulla och bilfria centrum. Alla är välkomna till Rosso, unga och gamla, stora och små och grupper av t.ex. arbetskamrater eller folk med gemensamma intressen – och alldeles särskild uppmärksamhet ägnar vi barnfamiljerna. Barnen har egen meny och en speciell hörna för lek. Vi erbjuder italiensk-finska smakupplevelser, och på servicen prutar vi aldrig.

 
Vår terrass, som är i bruk året om, är den perfekta träffpunkten i synnerhet sommartid, men också vintertid då våra gäster kan roa sig med t.ex. Vinterkaraoke och Dans i värmebyxor – två evenemang som redan har blivit tradition. Vardagslunch på terrassen om somrarna gör att stämningen på lunchtimmen känns nästan som vid medelhavet. Rossos ståtliga terrassvärmare med levande lågor är om vintrarna ett fint komplement till ljusstämningen i det bilfria centrumet. 
 
Den kabinettliknande nyare delen av Rosso är populär när födelsedagar och andra fester ska firas. I baren kan man slå sig ner och följa med vimlet på gågatan samtidigt som man njuter av specialkaffe, öl, vin eller någon drink. Antipasti och söta läckerheter finns för alla smaker. Och naturligtvis kan man välja bland pizza, pasta, biffar, fiskrätter, salladsportioner och soppor – kort sagt: det finns säkert något för alla. 
 
Rosso Karleby har rykte om sig att aktivt vara med i det mesta som ordnas i stan eller i näromgivningen. Som lekfull terapi för kunderna har vi erbjudit bl.a. handarbetskvällar för herrar. Våra kunder har också haft möjlighet att tillverka terapifiltar till välgörande ändamål och samtidigt kunnat skriva berättelser i vår dagbok när de har känt för att lägga undan virkningen en stund. 

Det finns 140 kundplatser i restaurangen och 75 på sommaterrassen.
 

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,1)
Betjäning (4,3)
Stämning (4,1)
Barn (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 01.12.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ihan ok ruoka. Sopiva sijainti.”
“Viihtyisä paikka ja ystävällinen ja osaava henkilökunta.”
“Ravintola oli siisti ja tunnelmaltaan rauhallinen. Ruoka oli erittäin hyvää ja kokemus kaikenkaikkiaan sujuva ja positiivinen.”
“Hyvä ruoka!”
“Kaikki oli kohdallaan :-)”
“Hyvä palvelu”
“Sieltä saa kohtalaisen hyvää ruokaa itse ottaen.”
“Kokkolassa on paljon ruokapaikkoja ja remontin jälkeen siellä on ollut viihtyisää ja ruoka hyvää. Harmi, että patonki ei ole salaattipöydässä tai eihän se sitä enää ole. Kaipaan kunnon salaattipöytää ja tietenkin Rosson pannupitsaa todella paljon.”
“Var positivt överraskad av bemötandet å maten. Mycket bra prismässigt. Restaurangen är lite nött å inte så mysig men stämningen var varm.”
“Hyvällä paikalla, ruoka hyvää, henkilökunta ystävällistä”
“Ystävällinen palvelu”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen henkilökunta”
“Osaava ja ihana henkilökunta❤️Ruoka todella hyvää??”
“Länge sedan vi fått sådan proffsig betjäning.Gårr bra!”
“Aina ammattitaitoinen palvelu.”
“Mukava ja siisti ravintola. Lista muuttuu aika usein ja ne omat suosikit aina häviää listalta.”
“Osa henkilökunnasta on aivan parasta mahdollista, mutta muutaman täytyy vielä harjoitella kaikkien asiakkaiden huomioimista myös sellaisten jotka käyvä usein. Myös henkilökunnan ei pidä puhua omista asioistaan jos asiakas odottaa vaikka maksamaan.”
“Hyvä palvelu ja hyvä sijainti.”
“Ruoka oli hyvää ja ravintola oli todella kivan näköinenkin.”
“Rosso on perheemme suosituin ravintola Kokkolassa. Miksi siis en suosittelisi sitä muillekin.”
“Hyvällä paikalla, siisti, mukava henkilökunta. Hinnat kohtuulliset.”
“Palvelu, ruoka ja juomat olivat erittäin hyviä. Ravintola oli siisti ja tunnelmallinen.”
“.”
“Hyvä palvelu”
“Ruokalistaa voisi kehittää. Ruoka on monelta osin keskinkertaista.”
“Henkilökunta on osaavaa sekä ystävällistä ja aina tietää saavansa hyvää palvelua ja erinomaista ruokaa”
“Tarjoilijat olivat ystävällisiä ja asiantuntevia. Ruoka oli hyvää. Käsidesit iä oli saatavilla ja tarjoilijoilla oli maskit.”
“Hyvä tunnelma”
“kun ei ole muutakaan paikkaa tähän aikaa illasta”
“Bra mat och trevlig personal”
“Allt fungerade bra,priserna ok!”
“Salaattipöytä useinmiten hyvä, ystävällinen henkilökunta, viihtyisä paikka ja ruoka annokset sopivan kokoisia ja lähes aina pettämättömiä. Naapurikaupungista kun käy shoppailemassa on kiva poiketa syömään.”
“Maukas ruoka, sopivat hinnat, ystävällinen henkilökunta / palvelu.”
“Usein valittu Kokkolan parhaaksi”
“Vaihtoehtoja on paljon ja hinta hyvä”
“Henkilökunta.”
“Palvelu nopeaa ja lapset huomioidaan, leikkipaikka kiva lapsille, jaksavat odottaa ruokaa leikkiessään.”
“Aina saanut hyvää palvelua ja ruokaa. Helppo tulla ja olla lasten kanssa ja lapset myös tykkäävät ruuasta. Eikä ruokaa tarvitse odotella pitkiä aikoja”
“Ystävällinen palvelu, rauhallinen”
“Ruoka hyvää ja palvelu toimi moitteettomasti”
“Mahtavaa!”
“Käyn usein ja ruokalista on ollut pitkään sama, ja sen vuoksi pieni kyllästyminen valikoimaan on jo tullut! Ruokalista uusiksi, kiitos!”
“Lämminhenkinen palvelu, hyvä ruoka ja hintataso.”
“Hinta laatusuhde on hyvä.”
“Pippuripihvin kastikkeessa oli joku sivumaku, muutoin kaikki hyvin. Huikea leikkipaikka lapsille”
“Oli todella edullinen”
“Ruokamokia hyvin tehty. Tarjoilijat ystävällisiä.”
“Kaikki sujui erinomaisesti ja ruoka herkullista.”
“Hyvää ruokaa”
“en tiedä olikohan hieman liikaa asiakkaita mutta palvelu oli hieman hidasta. muuten ihan ok kaikki.”
“En suosittele tutuille ruokapaikkoja”
“Rossoon on kiva ja helppo tulla, ruoka on hyvää.”
“Ruoka hyvää, palvelu hyvää ei liian tunkeilevaa”
“Vi var glada över att få betjäning på svenska.”
“Vi hade lite oerfaren/ny servis sist vi var där, hade inte riktigt koll på allt åtminstone ännu då. Saknar bakgrundsmusik på den inglasade verandan”
“Rosso kokkola on kokkolan paras ravintola.”
“Eittäin hyvä palvelu, tunnen itseni aina tervetulleeksi. Eityisesti palvelupäällikkö Tiina Gustafsson on asiansa osaava, saa asiakkaan tuntemaan tervetulleeksi ravintolaan ja hänen palvelunsa on aina ensi luokkaista, muukin henkilökunta suurimmalta osaltaan on hyvää.”
“Hemtrevligt Promenad avstånd från hotellet Hittar alltid på menyn något att äta Ingen musik på hög volym Trevlig personal”
“Perushyvästä palvelusta ja siisteydestä huolehditaan hyvin.”
“Uusittu sisustus oli todella miellyttävä yllätys edellisen käyntiin verrattuna. Ruokalistan sisältö muuttunut todella parempaan suuntaan. Hyvä ilta meillä uudistetussa Rossossa - tulen varmaan uudelleen ruokailemaan.”
“Rosso on siisti ja mieluisa ravintola keskeisellä paikalla. Meille sopiva ruokalista ja sujuva palvelu. S-ryhmäläisille, eli meillekin, on hyviä tarjouksia.”
“Kiva paikka, hyvä sijainti”
“Aina yhtä ystävällinen palvelu. Esimerkkinä ihan nimeltä täytyy mainita Tiina Gustafssonin huikea ammattitaito ja palvelualttius. Nainen oikeassa ammatissa!!”
“Ruoka oli hyvää sekä palvelu”
“Kaikki toimii!”
“Hyvä perusravintola.”
“Hyvää ruokaa”
“Trevligt ställe med god mat”
“Ruokalista liian suppea omaan makuun. Aiempi oli parempi.”
“Matkustan työkseni ja en MISSÄÄN ole tavannut nuin HIENOA tarjoilijaa ja paikan emäntää kun Hannele. Hän huomoi kaikki asiakaat ja on aivan huippu työssään. Käymme vaimoni kanssa kerran kuussa Kokkolassa Ja tulemme aina syömää Rossoon ruuan ja ennen kaikkea emännän ( Hannele) takia. Hän laittoi esim minut miehenä muutama vuosi sitten kutomaan sukkaa ruokaa odottaessani, jotka menivät hyväntekeväisyyteen. En osannut, mutta koitin parhaani. Hauskaa!!! Hän elää sydämmestään työllensä ja ei ole mikään tilauksen vastaanottaja vaan ns Italialaisen ravintolan emäntä. Pekka Peltoniemi 040-5273775”
“Hyvä kokonaisuus”
“Taattu laatu kaiken suhteen! Huippuystävällinen henkilökunta, on kuin kotiin tulisi! Käymme säännöllisesti ja usein sekä perheen että ystävien kanssa. Aina onnistunut käynti, josta jää hyvä mieli!”
“Tietenkin kun kaikki meni nappiin.”
“Hyvä ruoka ja asiakaspalvelu oli erinomainen”
“Mukava ilmapiiri ja ruoka hyvää.”
“Ystävällinen ja nopea palvelu, hyvän makuiset ruoat.”
“Mukava, rento tunnelma. Erinomainen palvelu vaikka väkeä oli tupa täynnä.”
“En ole paikkakuntalainen, mutta aiemmin asioinut paljonkin ko. ravintolassa. Nykyisin lähinnä Kokkolassa vieraillessa. Huonompaan suuntaan on mennyt. Tunnelma on poistunut, salaattipöytä oli kovin niukka, puuttui mm. patonki. Oikeastaan ainoa mieleen jäänyt positiivinen asia oli erittäin ammattitaitoinen, liki eläkeikäinen tarjoilija, jonka palvelualttius oli sellaista, jota harvemmin nykyään ravintoloissa kohtaa. Vaimo tykkäsi maksasta todella paljon, mutta minun vuohenjuustobroileri ei yltänyt edes keskitasolle”
“Ruoka hyvää ja palvelu parasta”
“Ystävällinen palvelu Asiakas keskiössä !!!”
“Kaikki kohdillaan, mutkatonta. Hyvä sijainti”
“Rosso on hyvä, tuttu ja turvallinen”
“Rosso on hyvä paikka ja palvelu toimii!”
“Kiva paikka ja ruoka hyvää.”
“Kävin viimeksi kokeilemassa uudestaan samaa ruoka-annosta, olisiko yhtä hyvää kuin aiemmalla kerralla. Kyllä, ainoita ravintoloita joissa ruoassa/lihassa on makua. Kaikki kohdallaan. Ravintolaa uskaltaa kyllä muutaman käynnin perusteella suositella.”
“Suosittelisin”
“Maistuvaa ja sujuvaa”
“kaikki toimi hyvin”
“Hyvää nopea palvelu”
“Mukava ja miellyttävä palvelu”
“Mainio rosso ja hyvää ruokaa. Lapsille myös puuhapaikka.”
“Tavallinen ravintola, ei huono mutta ei myöskään erityisen mieleenpainuva.”
“Alla 4 barn som var med blev förkylda. Jag påstår inte att smittan kommer från rosso men eftersom risken finns hoppas jag ni ofta ofta desinficerar lekplatsen.”
“Fick än en gång världens bästa service av den blonda mognare servitrisen. Hon är personlig, älskvärd, humoristisk och omvårdande!”
“En av dom bättre restaurangerna i kokkola, men kanske lite för få maträtter att välja från under lunchen.”
“Ravintola on erityisesti remontin jälkeen muuttunut tyylikkäämmäksi ja viihtyisämmäksi. Lisäksi ruoka on hyvää ja sijaintikin todella hyvä.”
“Kaikki hoitui ihan ok.”
“Uusi nuori tarjoilija oli erittäin ammattitaitoinen ja iloinen ja reipas.”
“Joka vuosi käyn Kokkolassa sukuloimassa ja aina tädin kanssa syömässä teillä. Hyvää ruokaa.”
“Ystävällinen palvelu”
“hyvä”
“Ruoka on aina yhtä hyvää. Aina on ollut myös kiva asiakaspalvelu, mutta viime kerta ylitti odotukset. Tilattiin ruuat puhelimessa ja ne oli valmiina juuri siihen aikaan kun luvattiin. Lisäksi kassalla vastassa oli iloinen ja ystävällinen nuorehko nainen.”
“Asiallinen, mutkaton ja ystävällinen palvelu. Lounasruoka sopi tilanteeseen hyvin.”
“Hyvä palvelu ystävällistä henkilökuntaa”
“Hyvä paikka jossa on mukava käydä”
“Keskeinen paikka, sopivan kokoinen.”
“Kaikki vallan mainiosti. Harmittaa, että rustika pizzat ovat poistuneet menulta, joten sillä saralla ollaan palattu tavanomaiseen eikä Rossoon tule enää lähdettyä varta vasten pizzalle.”
“Miellyttävä kokemus, henkilökunta ystäävällistä.”
“Hieman nihkeää oli saada tarjoilija paikalle, joutui käydä kysymässä, että saako lounasaikaan myös muita annoksia ja muutenkin olisi haluttu, että otan vain lounasta.”
“Pidämme vaimon kanssa tästä ravintolasta ja asioimme siinä yleensä aina kun käymme Kokkolassa. Leikkipaikka lapsille, siistit tilat ja erinomainen ruoka sekä palvelu.”
“Olimme Kokkolassa viiskymppisten futisten SM-kisoissa ja sunnuntaina 23.8. ruokailimme Rossossa. Meillä oli hivenen kiire aikataulu syömisen suhteen jotta ehtisimme junaan. Tarjoilija hoiti tilauksemme erinomaisesti niin että kaikki sujui sukkelaan ja ehdimme junaan vaikka ravintola olikin ruuhkainen. Emme varmaan osanneet kiittää tarjoilijaa tarpeeksi joten välittäkää lämmin kiitos siltä neljän hengen espoolaisporukalta joista yksi laati limerikin vieraskirjaan.”
“Ravintola sijaitsee hyvällä paikalla Kokkolan keskustassa. Lounasaikaan klo 11 se oli harvoja ravintoloita, jotka oli noin aikaisin auki Kokkolassa. ”Perusvarma vaihtoehto, ei mitään luksusta”.”
“Erinomainen palvelu ja ruoka”
“Rossossa on ruokalista minun makuuni. Syön usein broileria valkosipulilla terästettynä. Myös asakasomistajaviini on sopivan hintainen nautittavaksi ruoan kera. Myös palvelu pelasi hyvin.”
“Henkilökunta on erittäin ystävällistä, käynnistä jäi hyvä mieli.”
“Laatutaso on vakaa tietää mitä saa.”
“God mat, vänligt bemötande, relativt snabb service.”