Rosso Karleby finns i Köpcentret Chydenia, mitt inne i stadens pulserande, charmfulla och bilfria centrum. Alla är välkomna till Rosso, unga och gamla, stora och små och grupper av t.ex. arbetskamrater eller folk med gemensamma intressen – och alldeles särskild uppmärksamhet ägnar vi barnfamiljerna. Barnen har egen meny och en speciell hörna för lek. Vi erbjuder italiensk-finska smakupplevelser, och på servicen prutar vi aldrig.

Vår terrass är den perfekta träffpunkten sommartid. Vardagslunch på terrassen om somrarna gör att stämningen på lunchtimmen känns nästan som vid medelhavet. 
 
Den kabinettliknande nyare delen av Rosso är populär när födelsedagar och andra fester ska firas. I baren kan man slå sig ner och följa med vimlet på gågatan samtidigt som man njuter av specialkaffe, öl, vin eller någon drink. Antipasti och söta läckerheter finns för alla smaker. Och naturligtvis kan man välja bland pizza, pasta, biffar, fiskrätter och salladsportioner – kort sagt: det finns säkert något för alla. 
 
Rosso Karleby har rykte om sig att aktivt vara med i det mesta som ordnas i stan eller i näromgivningen. Som lekfull terapi för kunderna har vi erbjudit bl.a. handarbetskvällar för herrar. Våra kunder har också haft möjlighet att tillverka terapifiltar till välgörande ändamål och samtidigt kunnat skriva berättelser i vår dagbok när de har känt för att lägga undan virkningen en stund. 

Det finns 140 kundplatser i restaurangen och 75 på sommaterrassen.
 

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,0)
Betjäning (4,3)
Stämning (4,1)
Barn (4,6)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 30.11.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ainakin lounasaikaan käynti sujui joutuisasti.”
“Hyvä”
“"Meidän tarjoilija oli ihana! Otti lapsetkin todella hyvin vastaan ja huumorilla. Kaikilla oli hyvä mieli käynnin jälkeen, varmasti tullaan uudestaan! ??"”
“Yksi niistä jota suosittelisin”
“"Bra och trevlig betjäning, god mat."”
“Mukava tunnelma”
“2 people in my group had to return the salmon. The beefs on the other hand were great!”
“"Bra ställe mitt i stan! Bra betjäning,allt ok!"”
“Hyviä raaka-aineita.”
“Kokemus ihan ok”
“"Rossossa hyvä tunnelma,helppo asioida,henkilökunta erittäin palvelu altista"”
“"Salaattipöytä vuodesta toiseen samanlainen,toivoisimme jotain vaihtelua.Miehen ruoka-annoksen (lohi,sieni,juurekset) ulkonäkö jotenkin arkisen ankea,siihen voisi myös panostaa enemmän.Ja minun gluteenittoman mustikkamuffinssini päällä oleva murukerros maistui aivan kuin hienoiseti bensalta, annokseen kuului myös vegaaninen jäätelö, joka oli hyvän makuista.Kävimme joku aika sitten S-Hotel Kaarlessa ja sama kala-ateria oli siellä tasokkaampi."”
“"Hyvin sain ennalta tilatut tuotteet, sovittuun aikaan. Suosittelisin, jos puheeksi tulisi."”
“Hyvä ruoka ja tunnelma”
“"Henkilökunta oli ystävällistä, palvelualtista ja ""huolehtivat"" asiakkaista hyvin!"”
“Mutkaton asiointi ja maistuva ruoka.”
“Hyvä ruoka mukava paikka”
“Ystävällinen henkilökunta ja paikka on rauhallinen.”
“"Hyvä sijainti,hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu ."”
“Ihan hyvä paikka. Asiallinen palvelu.”
“"Palvelu on hyvää. Ruokakin on hyvää, mutta voisi olla myös vähän maukkaampaakin. "”
“Sijainti erinomainen”
“"Ei ole mitään huonoa sanottavaa, tuli vielä bonukset päälle :)"”
“Rossossa oli todella mukava käydä! Asiakaspalvelija oli erittäin mukava ja osasi suositella hyviä tuotteita. Ja raastepöytä oli ihana!”
“Ennakkoluuloista poiketen jäi hyvä fiilis vierailustakaiken suhteen.”
“"Palvelu,tarjoilija oli aivan loistava. Työskenteli rauhallisesti ja erittäin ystävällisesti. Tunsin oloni tervetulleeksi ja rentoutuneeksi lähtiessäni."”
“Hyvä palvelu”
“Rosso ei ole koskaan tuottanut pettymystä ruuan ja palvelun suhteen hyvä maku on jäänyt mieleeni Kiitos !”
“Kokonaisuus hyvä ja suositeltava”
“"Kokkolan Rosso on paras! Seinäjoen tai Helsingin Rossoista ei ole yhtä lämpöisiä kokemuksia. Kokkolassa joka käynti on ihana, ruoka maistuvaa ja lapsi viihtyy!"”
“Kokkolan valikoimassa hyvä vaihtoehto.”
“Hyvä ja viihtyisä paikka.”
“Rosson laatuun voi aina luottaa!!”
“Palvelu oli ensiluokkaista ja ruoka miellytti niin silmää kuin suuta”
“"Toivottavasti panostetaan enemmän kasvis- ja myös vegaaniruokaan. Olisi kiva, jos olisi useampi vaihtoehto. Se on tulevaisuuden suunta."”
“Palvelu oli ystävällustä ja sujuvaa. Pizza ei ollu Pakastepizzaa kummempi. Pohjasta kyllä hyvin paistunu muttei maistunu miltään.”
“"Hyvä ruoka ja palvelu, rauhallinen lounaspaikka, ei hälyinen, mukava istahtaa syömään ja juttelemaan"”
“"Ruoka, mukava ympäristö, ystävällinen henkilökunta"”
“"Henkilökunta oli tosi miellyttävää. Vaikka ruokien kanssa oli vähä häsläystä, niin tilanne hoidettiin ammattitaidolla ja miellyttävästi. Myös ruoka oli hyvää."”
“Tarjoilu sujuvaa ja ruoka maistui”
“Hyvä palvelu ja sijainti”
“Mukava ja rauhallinen”
“"Käydessäni oli jokin hässäkkä keittiössä menossa, tarjoilija ei keskittynyt minuun jouduin odottamaan ja kutsumaan häntä. Maksu kyllä sujui hyvin toiselta tarjoilijalta.Asiakkaita oli vain kahdessa muussa pöydässä. "”
“Jag var nöjd med att få betjäningen på mitt modersmål på svenska det hade jag inteväntat mig och maten var det inte heller nåt fel på jag bor i pedersöre så jag besöker Rosso inte så ofta men kommer gärna på nytt nångång”
“Hyvä ruoka kohtuulliseen hintaan. Miellyttävä ympäristö.”
“hyvä ruoka”
“On vain niin hyvä ravintola??”
“Kokkolan Rossossa aina hyvä palvelu ja erityisesti tarjoilija Hannele on omaa luokkaansa: luo mukavan ilmapiirin ja huomioi asiakkaat upeasti!”
“När man inte känner till restaurangutbudet i en stad är Rosso ett säkert val.”
“Palvelu oli yksilöllistä ja hyvin ystävällistä”
“Kokkolasta hyvä vaihtoehto”
“Aina mukava palvelu”
“SALAATTIPÖYTÄ OLI MAUKAS!”
“"Ruoka hyvää,palvelu hyvää"”
“"Perus rosso. siisti, palvelu ok, Ruoka ihan ok. Kaikki ihan ok, Kokkolan ravintolat eivät ole minulle tuttuja jolloin Rosso oli perus ok valinta, tietää mitä saa. voisi olla maukkaampaakin. annos koko aika niukka, nälkä lähti hädin tuskin. salaattipöytä oli mielestäni niukempi kuin viime Rosson vierailulla (ei esim patonkia) Lause: Raastepöydästä voipi aloitella tosin toi rutkasti lisää pisteitä :)"”
“Bra”
“"Miellyttävä ilmapiiri. Palvelu oli nopeaa. Salaattipöytä kivasti koottu, siisti. Rauhallinen tunnelma. Maukas ruoka. Ainoa miinus oli liian lämmin talon valkoviini. "”
“Kokkolan paras ruokaravintola”
“Salaattipöytä ei ollut herkullinen”
“Pöydät olivat niin lähekkäin että yksityisyys puuttui.”
“"Vaihdoimme naapuriravintolasta Rossoon, kun siellä ei toiminut mikään. Rossossa toimi kaikki ja olimme tervetulleita."”
“H Hansson kan skapa stämning.”
“Perushyvä ravintola.”
“Hyvä ruoka ja mukava paikka. Joskus liian meluisaa.”
“Mausterajoitteisenkin oli helppo löytää ruokaa ja se oli hyvää.”
“Ruokalista oli melko suppea ja pysynyt samana pitkään. Alkupalat olivat vähentyneet viime käynnistä.”
“En tapaa ketään Kokkolaan tulijaa”
“Hyvä perusravintola arkeen ja viikonloppuun. Hyvää perusruokaa.”
“Perushyvä ravintola!”
“"Hyvä palvelu, ruoka ja sijainti keskellä kaupunkia! "”
“Parhaat pizzat”
“ihan ok paikka”
“Aivan riittävä palvelu normaalille asiakkaalle.”
“salaattipöydässä oli (paljon) sellaisia ruokia joita en kaikkia voinut/halunnut ottaa”
“"Kokkolan Rosso on viihtyisä paikka, ystävälliset tarjoilijat. Ruokavaihtoehtoja löytyy kevyemmästä raskaampaan ruokaan, monipuolisesti."”
“Homma toimi oletetusti. Hyvät eväät ja hyvä palvelu”
“"Ruoka oli hyvää ja henkilökunta oli helposti saatavilla, mikäli tarvitsimme jotain. "”
“Ruoka ei ollut mitenkään ihmeellistä. Ei edes tavanomaisen hyvää. Vähän alle..”
“Rauhallinen tila erillään pääsalista sallii seurustelun ilam suurempaa hälinää”
“Kaikki toimi hienosti”
“Ruoka hyvää.Aiemmin olen käynyt päivällä”
“"Viihtyisä paikka, ystävällinen palvelu, monipuolinen ruokalista"”
“"Olen asunut Kokkolassa yli 30 vuotta ja kaikkien näiden vuosien aikana olen käynyt syömässä Rossossa eri kokoonpanoilla, yleensä perheen kenssa. Olemme käyneet syömässä lounaalla, päivällä ja illalla, niin arkisin kuin viikollakin. Kokkolassa on joitakin muitakin ruokapaikkoja, mutta aina se kulku vie Rossoon. Siellä on monet henkilökunasta palveleet näiden vuosikymmenien aikana, nähneet odotusaikani ja lasten kasvun, heidän elämäänsä tulleet poika- ja tyttöystävät. Rosso on osa meidän elämää, myös muillakin paikkakunnilla. "”
“Erityisesti tarjoilijoiden toiminta mielytti.”
“Oma kokemus hybä”
“Trevlig miljö o centralt läge”
“Trevlig personal och rent och snyggt och väldigt god mat. Ett extra plus att vi blev betjänade på svenska.”
“Palvelu oli todella hyvää ja ruoka maukasta”
“"Perus ravintola aika perus menuineen, ei mitään suoranaista valitettavaa mut ruokalista kohtuu suppee ja jos viikonloppuna syömään kaupunkiin lähtee hakee monipuolisempaa menua ja puitteiltaan hieman prameampa ravintolaa Arvosana 3/5"”
“"Oli sunnuntai ja Amarillo Kokkola ei ollut auki, joten valinta osui Rossoon. Amarillon ruokalista on enemmän minun mieleeni. Miestä kismittää vieläkin, että pannupizzat poistettiin valikoimasta. Salaattipöytä on plussaa, vaikka minun makuun köyhänlainen."”
“"Haettiin noutoruokaa, palvelu hyvä ja tuote ajallaan."”