Rosso Karleby finns i Köpcentret Chydenia, mitt inne i stadens pulserande, charmfulla och bilfria centrum. Alla är välkomna till Rosso, unga och gamla, stora och små och grupper av t.ex. arbetskamrater eller folk med gemensamma intressen – och alldeles särskild uppmärksamhet ägnar vi barnfamiljerna. Barnen har egen meny och en speciell hörna för lek. Vi erbjuder italiensk-finska smakupplevelser, och på servicen prutar vi aldrig.

 
Vår terrass, som är i bruk året om, är den perfekta träffpunkten i synnerhet sommartid, men också vintertid då våra gäster kan roa sig med t.ex. Vinterkaraoke och Dans i värmebyxor – två evenemang som redan har blivit tradition. Vardagslunch på terrassen om somrarna gör att stämningen på lunchtimmen känns nästan som vid medelhavet. Rossos ståtliga terrassvärmare med levande lågor är om vintrarna ett fint komplement till ljusstämningen i det bilfria centrumet. 
 
Den kabinettliknande nyare delen av Rosso är populär när födelsedagar och andra fester ska firas. I baren kan man slå sig ner och följa med vimlet på gågatan samtidigt som man njuter av specialkaffe, öl, vin eller någon drink. Antipasti och söta läckerheter finns för alla smaker. Och naturligtvis kan man välja bland pizza, pasta, biffar, fiskrätter, salladsportioner och soppor – kort sagt: det finns säkert något för alla. 
 
Rosso Karleby har rykte om sig att aktivt vara med i det mesta som ordnas i stan eller i näromgivningen. Som lekfull terapi för kunderna har vi erbjudit bl.a. handarbetskvällar för herrar. Våra kunder har också haft möjlighet att tillverka terapifiltar till välgörande ändamål och samtidigt kunnat skriva berättelser i vår dagbok när de har känt för att lägga undan virkningen en stund. 

Det finns 140 kundplatser i restaurangen och 75 på sommaterrassen.
 

Kundnöjdhet

4,1

Mat (4,1)
Betjäning (4,2)
Stämning (4,1)
Barn (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.11.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä ruoka varsinkin lounas systeemi on +”
“Työntekiät voisivat tuoda laskun pöytään!!”
“Huipputarjoilija Hannele Hansson:)”
“Tällä kertaa kesti liian kauan saada tarjoilijan huomio, olisimme haunneet tilata nopeammin.”
“Hyvät suositukset tarjoilijalta”
“Ahtaat wc-tilat”
“Miellyttävä ympäristö”
“Kiireen tuntua, jolloin asiakas jää vähälle huomiolle. Lasku tulee maksaa jonottamalla kassalle.”
“Henkilökunnan asenne loistava! Ruuan taso hyvä, tietää mitä saa, ei yllätyksiä.”
“Ruokalista on sinänsä ihan hyvä, mutta sitä voisi vaihdella useammin.”
“Ruoka maistui. Asiallinen ja ystävällinen palvelu.”
“Erittäin mukava ja ammattitaitoinen henkilökunta. Hyvä ruoka”
“Palvelu oli hyvää, ruoka maistui ja ravintolassa lämmin hyvä tunnelma”
“Salatti pöydässä voisi olla vähä enemmän valinnan varaa ja muutamia salaatinkastike vaihtoehtoja voisi olla”
“Helppo mennä kun keskellä kaupunkia, ilmapiiri, hyvä ruoka”
“God mat och god stämning!”
“Dålig eller ingen alls betjäning på svenska....”
“Hyvä tunnelma ja maukas ruoka”
“Tarjoilija oli tuttu/kollega, välikäyntiä tms ei tehty. Joskus tuntuu, että kun on tuttu kyseessä niin ei palvella ihan samalla tavalla kuin ”normaalia” asiakasta.”
“Hyvä ruoka ja palvelu. Mukavat vaihtoehdot lounasruuissa.”
“Olisin kaivannut pienen jälkkärin lounaaseen”
“Nopea palvelu lounasaikaan.”
“Lounas turhan hintava”
“Salttipöytä”
“Hyvä ruoka, ystävällinen palvelu.”
“Sijainti ja monipuolinen tarjonta”
“Erittäin hyvä asiakaspalvelu. Todella hyvin valmistettu kuha!”
“Hyvä ruoka”
“Parkkipaikat vähissä”
“Tilat ovat viihtyisät, alkusalaattipöytä on hyvä ja annoksissa riittää valinnanvaraa kaikenlaiseen makuun. Suurin osa annoksista on oikean kokoisia eli jaksat syödä sen mitä lautasella on. Mielestäni tämä on sekä ravintolan että asiakkaan etu ja kertoo annosten suunnittelun ammattitaidosta.”
“Olisi hyvä mainita asiakkaille että vesi on maksullista, sillä itselleni tämä tuli kassalla yllätyksenä. Lisäksi annokseni oli edellisellä kerralla hyvin suolainen ja olisi mukava jos suolan lisäksi maistuisi paremmin muut maut, joita kanafocaccia-annoksessani löytyi ihanan runsaasti.”
“Ilmoitettiin arvioitu odotusaika”
“Ihanat tarjoilijat”
“Hyvä ruoka, lapsiystävällinen henkilökunta”
“Osa ketjua - ei niin yksilöllinen. Ei kovin edullinen.”
“ruoka”
“Odotusaika poikkeuksellisen pitkä. Tullessa kerrottiin 45 min 'keittiöjonosta', todellisuus n. 70 min. Tulojärjestys (pöytiin ohjauksen jälkeen) -> tilausten vastaanotto ei mukaillut aikajärjestystä. Myöhemmin tulleita palveltiin ensin.”
“ystävällinen henkilökunta , hyvä ruoka”
“Perus hyvä, matala kynnys mennä kun ei liian hienis-paikka. Kehtaa mennä arkivaatteissakin. Hyvät ruoat. Helppo mennä lastenkin kanssa ja lapset otettu aina hyvin huomioon.”
“Ennen oli parempi raastepöytä ja pannupizzoja on ikävä :)”
“Sisustus miellyttää silmääni.”
“Gluteeniton. Ystävällinen henkilökunta.”
“Sijainti, viihtyisyys”
“Vähän ahdas”
“Palvelu”
“Få alternativ på menyn”
“Maten var riktigt gott, aptitligt. Mysigt ställe.”
“Erittäin mukava ja iloinen tarjoilija!”
“Kesti liian kauan saada lasku tilattu ja vielä piyempää ennenkuin se saatiin pöytään.”
“Hyvä ruoka ja henkilökunta!”
“Bästa restaurangen i staden. Jag tycker speciellt om lunchupplägget med alternativen. Inget problem för mig som vegetarian att hitta något att äta. S-bonus är ju också bra!”
“Henkilökunta ehdottomasti!”
“Hyvä ruoka ja palvelu, lapsiystävällinen”
“Helppo mennä ja helppo lähteä.”
“Joillekin hinta on tärkeä.”
“Asiakas huomataan ??”
“Hyvä ruoka, myös lapsille. Lasten leikkipaikka.”
“The food is really delicious”
“None”
“Vastaanotto oli iloinen ja lämmin. Tarjoilijat olivat kaikki kohteliaita, mutta kuitenkin rentoja - homma hyvin balanssissa.”
“LIsätilaus oli tosi hankalaa. Halusin tilata ruokailun aikana lisää viiniä, mutta se oli yllättävän vaikeaa. Kun olin saanut ruuan eteeni, kukaan tarjoiiljoista ei edes kävellyt läheltä minun pöytää. En koe kovin miellyttävänä sitä, että tullaan kysymään miltä maistuu kun juuri on saanut haarukallisen ruokaa suuhun, mutta tarjoila voisi kyllä olla aika ajoin saatavilla. Istuin pitkän 'syömättä' kun viini oli lasista loppu. Vihdoin sain yhytettyä yhden tarjoilijan, joka sitten tosi nopeasti toi lisää viiniä. Halu tilata jotain lisää ei herää, jos se on liian vaikeaa tai siihen tuhraantuu liian paljon aikaa. MUTTA tämä oli ainoa miinus henkilökunnan puolelta, muuten olin hyvin tyytyväinen henkilökuntaan, heidän asenteeseen sekä kohtaamiseen.”
“Alkusalaattipöytä on surkea valikoimaltaan,kunnon salaattipöytä lisukkeineen olisi toivottavaa. Vaikka italialaisuus on kuinka Rosson visio niin salaattipöytä voisi olla 'normaali '.”
“Super hyvää ruokaa.”
“Hyvä että salaattipöytä on tarjolla, koska se on harvinaista nykyään. Ruoka on aina sellaista kuin odottaakin.”
“God mat, mysig stämning”
“Rätt små portioner, salladsbuffén kunde ha ett rikligare utbud.”
“Hyvä sijainti.”
“Joskus joutuu odottelemaan aika pitkään.”
“Kvalite”
“Henkilökunta, tuotteiden maku ja laatu”
“Ruokalistalla annosten nimet hankalia”
“Mukava henkilökunta ja ravintolan ilme oli muuttunut paljon paremmaksi viime käyntini jälkeen.”
“Ei mitään valittamista, mutta jos oikein kaivelee, niin ilmastointi oli hivenen liian kylmä.”
“Iloinen palvelu ja ihana miljöö. Maistuva ruoka totta kai. Huippu lounaat.”
“Henkilökunta todella mukavaa”
“Palvelu, ruoka”
“Ei mitään”
“Kivat työntekijät, kiva miljöö, laaja ruokalista”
“Ei pannupizzaa”
“Uudistunut,tyylikäs ilme. Maukas ruoka”
“Tunnelma ja välitön palvelu”
“Ammattitaitoinen, ystävällinen henkilökunta. Hyvää ruokaa”
“Servitrisen började med finska, men då hon hörde att jag talade svenska med mitt damsällskap bytte hon direkt till svenska. Det var verkligen vänligt gjort.”
“Ihana henkilökunta!”
“Kohtalaisen miellyttävä tunnelma, joskin lasin rikkoutuminen keittiön lattialle särähti korvaan ja siivoamisen katsominen ei luonut kaikkein parasta ruokarauhaa.”
“Ruokajuomat piti tilata kahteen otteeseen, kun eka kerta ilmeisesti unohtui. Toisen tarjoilijan asu oli osittain epäsiisti (löhöäväiset ja vanhahtavan risaiset farkut eikä paita ei näyttänyt pysyvän housuissa). Ruoan tuonti pöytään kesti odottamattoman kauan. Jouduin käydä laittamassa parkkikiekkoon lisää aikaa.”
“Kävin ensimmäistä kertaa Kokkolan Rossassa ja oikein ihmettelin kaverille että miten täällä voi olla näin hyvä tunnelma. Kaikki henkilökunnan jäsenet olivat hyväntuulisia ja rupattelivat asiakkaille leppoisasti. Ja ruoka oli todella maistuvaa!”
“-”
“Ruokalista oli selvä ja monipuolinen. Tarjoilu toimi loistavasti ja ystävällisesti.”
“Paljon asiakkaita, liian vähän tarjoilijoita. Jälkiruoka jäi tilaamatta kun ei saanut palvelua. Tarjoilijat kyllä pyrkivät hoitamaan tehtävänsä hyvin mutta heitä oli liian vähän huomioidakseen kaikki asiakkaat hyvin.”
“Erinomainen sijainti keskellä kaikkea puistomaisemmassa miljöössä. Erittäin hyvä ruoka. Italialaistyyppinen tunnelma ja menu.”
“Hintataso kalliimpien annosten osalta. Voisi hieman tarkistaa hintoja alaspäin ja enemmän asiakasomistajuustarjouksia S-ryhmän jäsenille. Ne ovat aivan liian harvassa. Pari euroa pois annosten hinnasta kauttaaltaan!”
“Ammattitaitoinen henkilökunta ja hyvä ruoka.”
“Muista Rossoista tutuksi tullut ruoka täytti odotukset hienosti. Ravintolan tunnelma on rento ja trendikäs ja sijainti mainio.”
“Henkilökunta vaikutti vähän poissaolevalta tullessani sisään. Juoman tilauksen ja saapumisen välillä kului pitkä aika, mikä tuntui hassulta koska istuin aivan baarin edessä. Tilauksen ottajan sinänsä asiallinen käytös oli myös vähän välinpitämätöntä, mikä teki hieman epätoivotun olon.”
“Siisti yleisilme”
“Centralt läge, meny som passar min smak, hyggliga priser, rymliga bord för fyra vuxna släktingar! Släktingarna som bor i Kokkola besöker ofta restaurangen och känner personalen. Första gången för mig som var på besök. Trevligt.”
“tunnelma ja siisteys”
“menu ja alkupalojen/salaatin hidas vaihtuminen”
“Hyvä ruoka, ihana tunnelma.”
“Ikävöin pannu pitsoja sekä salaatinkastikkeita”
“Hyvä sijainti. Mukava persoonallinen henkilökunta. Ruoka maistuvaa.”
“Liian harvoin vaihtuu ruokalista. Moneen kertaan jo syöty läpi.”
“Hyvin tilaa ja ihan sopivan nopeasti sain tilaukseni”
“Hyvä ruoka”
“Tarjoilijat, lounasvalikoima”
“Hinta. Ruoan alkuperä?”
“Kiva sisustus ja tunnelma.”
“Ruokalista vähän suppea.”
“hyvä ruoka ja palvelu”
“Henkilökunta Melko maukas pitsa”
“Leikkipaikka lapsille. Hyvä ruoka. Mukava henkilökunta.”
“Palvelu on reipasta. Vaihtoehtoja listalla riittävästi, ei kuitenkaan liikaa.”
“Henkilökunta ja ruoka”
“Olimme ystävieni kanssa ja kaikilla meillä oli 1-2v lapsi mukana. Ihanasti huomioitiin lapsemme. Ja oli rentoa ruokailla lounas aikaan siellä.”
“Trevlig miljö. god mat, bra sallads bord och trevlig personal”
“parkering reducerat”
“Hyvä asiakaspalvelu, viihtyisä.”
“Kaikki vaan toimi hyvin”
“Rento tunnelma. nopea ja joustava palvelu.”
“Mukava tunnelma”
“Centralt i centrum. Omväxlande meny. Trevlig personal .”
“Salaattipöytä kehno”
“Rento tunnelma”
“Hyvä ruoka”
“Hyvä sijainti,viihtyisät tilat ja mukavat tarjoilijat”
“Hyvä ja ystävällinen palvelu. Rento ja kotoisa tunnelma. Tietysti myös hyvä ruoka josta nuorisokin pitää.”
“Mukava ja viihtyisä”
“Hyvät vegaaniset vaihtoehdot, verrattuna muihin paikallisiin ravintoloihin.”
“Pienen kaupungin tyyli :)”