Kära vänner!

Undantags öppethållningstiderna samt arrangemangen gäller fram till den 31.5. Vi öppnar restaurangen för våra kunder den 1.6.2020!

Vi tar emot beställningar mån-tors kl. 9-18.30, fre 9-19.30, lör 15-19.30 samt sön och heldagar 15-18.30. Vi kör hemleveranser samt sköter rumsservice och betjänar med take away mån-tors kl. 11-19, fre 11-20 lör 15-20 och sön samt helgdagar kl. 15-19. Beställningar på nummer 020 780 8911. Beställningar på Whatsapp eller textmeddelande på nummer 050 4186 239.

LÄS MERA HÄR

********

Rejäl mat och uppsluppen stämning!  Amarillos sol har lyst på Karlebys restauranhimmel sedan våren 2008. Här bjuds du på en naturlig kombination av mat i TexMex-stil, dryck och avslappnad partystämning samt  stadens soligaste terrass vid torget. 

Köket betjänar  mån–tors  tills kl 22.30, fre–lör tills kl 23 och söndagar till kl 19.30.

Lunch mån–fre 11–14.

Bokningar och förfrågningar: Original Sokos Hotel Kaarles försäljningstjänst tel. 020 780 8920.

 

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,1)
Betjäning (4,3)
Stämning (4,1)
Barn (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 26.05.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Jokainen visiitti amarillossa, oli se sitten aamupala, tai päivällis tai illallisaikaan on ollut miellyttävä ja ruoka on ollut maittavaa.”
“Liha oli hyvää ja mehevää. Ranskalaisiin ehkä vielä enemmän rapeutta ja suolaa hiukan muuten hyvä kokonaisuus. Pöytä oli vähän likainen.”
“Suosittelisin,kokemus oli hyvä”
“Sujuva hyvä palvelu”
“Nopea, miellyttävä palvelu. Erinomainen ruoka!”
“Helppo tulla, ystävällinen henkilökunta, asiakasomistajuus tuo lisä etua.”
“Perushyvää, vaivatonta, lapset tervetulleita.”
“Ruoka ei ollut niin hyvää kuin odotin.”
“Amarillon ruokaan voi aina luottaa :)”
“Meidän perheen lempiravintola Kokkolassa.”
“Hyvä paikka. Oluita saisi olla useammanlaisia tai jos olikin niin ei mainostettu. Muuten edellis kertaa nopeammin tuli ruoka”
“Ruoka hyvää ja henkilökunta erittäin miellyttävää ja palvelualtista”
“Ykköspaikka;)”
“Ruoka oli meidän molempien mielestä todella hyvää ja sitä tulemme syömään jatkossakin. Jälkiruoka ei ollut meidän makuun.”
“Henkilökunta on miellyttävä, ammattitaitoinen ja iloista palvelua (erittäin tärkeää). Ruoka on ollut hyvää. Joskus koen, että istun eteisessä ja keskellä trafiikkia. Looseista en kovin paljoa pidä, koska niistä on hankala liikkua. Toivoisinkin, että ravintolamiljööseen tehtäisiin joskus uudistusta, ruokailupuolelle ja varsinkin ns. baaripuolelle. Kaipaisi raikastusta.”
“Hyvä perusamarillo, jos ketjun tuntee tämä on ravintola sen paremmasta päästä.”
“Minulla on paprika-allergia ja vaikka ravintolan perusmauste on paprika, kokki taikoi minulle sopivan vaihtoehdon!”