Rosso är finländarnas egen italienska restaurang som är en plats för glatt umgänge. Bordet dukas med antipasti och pizzor – icke att förglömma moderna pastaklassiker, härliga viner och läckra desserter. Rosso är en restaurang dit du är välkommen i vilket sällskap som helst!

Kundnöjdhet

4,0

Mat (4,0)
Betjäning (4,2)
Stämning (3,9)
Barn (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 24.11.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Esimerkiksi juuri pizzantai on hieno konsepti, jota suosittelin jo työkavereilleni.”
“Kajaanin miellyttävin ruokailupaikka jos syöt ulkona. Vaikka kalusto ja yleisilme kuluneet tunnelma on miellyttävä. Henkilökunta on poikkeuksellisen ystävällistä ja ammattitaitoista.”
“Rosso Kajaani on yksi parhaimmista Kajaanissa olevista ravintoloista. Lounas on maukas ja tapaspöytä hyvä. Pieni miinus vain annoskoko, kun työ on sen verran liikkuvaa niin joskus jää hiukan nälkä pääruuan jälkeen, jolloin pitää santsata vielä tapaspöydästä. Voisiko olla olemassa kaksi annoskokoa?”
“Olen tyytyväinen saamaani palveluun kajaaniin rossossa.”
“Mutkatonta, kohteliasta palvelua. Yhtään kertaa en kuullut tarjoilijan sanovan ”yes”, tämä erittäin ärsyttävä tapa on lähes kaikissa ravintoloissa. Hyvää, kohteliasta suomenkieltä ja aidolla palveluasenteella. Hienoa!”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Hyvä ruoka”
“Lämminhenkinen henkilökunta ja erittäin lapsimyönteinen ilmapiiri.”
“En asu Kajaanissa. Söin kahtena päivänä lounasaikaan. Ruoka oli erinomaista!”
“Ravintola on huomioinut ketogeenisen ruokavalioni erinomaisesti ja olen saanut juuri oikeata ruokaa huomioiden erikoisruokavalion, mahani olen saanut täyteen, kiitos.”
“Palvelu oli ystävällistä, mutkatonta, hyvää!”
“Lounasruoka hyvää, alkusalaatti todella hyvä ??”
“Vaikka lounasaika oli kai mennyt (klo 13.45?) saatiin oikein maistuva lohilounas.”
“Useassa Rossossa käyneenä, mielipiteeni on, että Kajaanin Rosso on kaikinpuolin kärkijoukossa verratessa eri Rossoja”
“Hyvä palvelu ja ruoka”
“No jos ei muutakaan paikkaa ole. Sisustus on kulahtanut, mutta ruoka oli hyvää, paljon parempaa kuin edellisen käynnin perusteella muistin.”
“Aina kun olen käynyt, Olen ollut tyytyväinen.”
“Ruoka todella hyvää ja ystävällinen palvelu. Suositeltu valkosipulileipä oli todella maukas. Erityis kiitos Meri-kokille ja Kaisu tarjoilijalle!”
“Lähellä sulkemisaikaa (2h) alkupalapöytä hoitamaton.”
“Olimme ohikulkumatkalla tyttären ja pienen koiran kanssa. Olimme katsoneet ruoat valmiiksi, koska koira jäi autoon. Kun mainitsin tästä, koira toivotettiin heti tervetulleeksi ja kävin hänet hakemassa. Meitä palveltiin koko ajan hyvin ja pikkuinen koiravieras sai erityishuomiota. Palaamme tänne aivan varmasti, kun olemme taas matkalla pohjoiseen tai sieltä kotiin. ❤ Ja kokemuksemme perusteella suosittrlen tätä ravintolaa varmasti myös tutuille! Meille se, että voin ottaa pikkuisen koiramme mukaan ravintolaan, oli erittäin tärkeää. Kiitos vielä erinomaisesta palvelusta! ??”
“Ruokalistalla on paljon hyviä annoksia,josta useampaa voisin suositella tuttaville. On hyvä että on pitsaa,pastaa ja perus annoksia. Alkuruuat ovat herkullisia!”
“Kohtelu oli asiallista”
“Ruoka oli ihan hyvää”
“Tuttu paikka ilman yllätyksiä”
“Kävin viime viikolla kahtena eri päivänä. Ensimmäisellä kerralla tarjoilija Kaisu huomioi vuosikkaan lapsemme todella hyvin ja kysyi tehdäänkö hänelle oma annos sekä toi mukin, lautasen ja ruokalapun lapselle. Palvelu muutenkin todella hyvää. Toisella kertaa tarjoilijana nuorempi punahiuksinen nainen. Hän ei huomioinut lasta ollenkaan eikä antanut mitään ruokailuvälineitä vaan itse piti käydä pyytämässä.”
“Hyvä lounas ravintola työpäivänä.”
“viihtyisä ravintola, hyvä palvelu”
“Ruoka oli hyvää ja asiakaspalvelu sujuvaa. Ruoka valmistui nopeasti.”
“Hyvä ruoka ja mukava sekä asiantunteva palvlu.”
“-annos (lihapullat ja muusi) oli melko pieni +nopea palvelu +henkilökunta suositteli lounasvaihtoehtoja”
“Palvelu oli hyvää ja ruoka oikein maistuvaa.”
“Mukava tunnelma ja tarjoilija, sekä hyvä ruoka!”
“Vaihtelua kaupungin lounasvalikoimaan”
“Siisti paikka, hyvä ruoka ja palvelu”
“Hyvin tavanomainen suomalainen ravintolakokemus, ei huono, mutta ei millään tavalla säväyttävä. Salaattipöytä oli hyvä.”
“Tuttua ja varmaa tarjontaa”
“Hyvä ruoka, hyvä kokki. ??”
“Isot annokset, nopea ja sujuva palvelu”
“Salaatista löytyi muovipussin palanen. Mainitsin asiasta, ehkä joku huomioiminen ravintolan suunnasta olisi ollut paikallaan. Vaikka kahvi?”
“Ruoka hyvää,palvelu hyvää”
“Ruoka ei ollut kovin ihmeellistä. Odotin parempaa”
“Lasten leikkinurkka oli taaperon vahempien ruokailun pelastus :)”
“Ruoka tuli nopeaa pöytään, maksettiin jo kassalle, niin ei tarvinnut odotella laskua pöytään. Tunnelma oli rauhallinen.”
“Ruoka on hyvää ja palvelu ystävällistä. Lasten leikkipaikka iso plussa. Muissa kajaanin ravintoloissa ei sitä ole, joten lasten kanssa suunnataan yleensö rossoon”
“Kaikki toimi hyvin jäi hyvä viilis”
“Ihan hyvä ja mukava ruokapaikka Kajaanissa.”
“Tuttu ja turvallinen, löytyy kaikille jotain syötävää. Hintataso ok.”
“Kaikki toimi hyvin.”
“Jäi hyvä fiilis ensimmäisestä käynnistä!”
“Menimme ravintolaan kaverini koirien kanssa ja olimme todella tervetulleita ja siitä tuli hyvä mieli. Koirille tuotiin vettä ja heidät huomioitiin. Pitsa oli todella herkullista! Kiitos hyvästä palvelusta”
“Ei ollut ruuhkaa.”
“Viihtyisä paikka ja erittäin hyvä alkupala (paneroitua kukkakaalia ja juuresranuja)”
“The staff are friendly and nake one feel welcome. The restaurant is nice and well laid out with generous portions of good food.”
“Tarjoilija oli todella miellyttävä ja tuttavallinen. Tunsimme olon rennoksi ja ystävälliseksi. Myös tarjoilijan asiantuntemus oli aivan huikeaa, sillä porukassamme oli haastavia allergioita ja tarjoilija osasi kertoa näistä allergeeneista upeasti. Emme edes tienneet, että viinissäkin voisi olla kananmunaa!”
“Sisustus on nuhjaantunut ja aikansaelänyt, en valitsisi paikkaa työtapaamisiin tai treffeille. Lapsen kanssa tai rennolla kaverilporukalla ok. Palvelu kyllä oikein hyvää ja miellyttävää”
“Ei mitään erityistä puutetta.”
“Nuhruinen yleisilme.Jonoja maksupaikalla-”
“Palvelu ystävällistä, mutta Rossojen ruokalista on huonontunut viime vuosina. Pannupizzat ja muut muut hyvät ruoat puuttuvat listalta.”
“Perusjees, mukava ympäristö.”
“Hyvä ruoka ja palvelu.”
“Ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta”
“Ystävällinen, leppoisa palvelu, asiakkaalle annettiin aikaa.”
“Mukava henkilökunta”
“Miellyttävä henkilökunta”
“Kulahtanut paikka”
“Jos pizzeria on etsinnässä, niin vahva suositus”
“Mukava henkilökunta”
“Ruoka oli hyvää”
“Perus hyvää ruokaa, mutta erittäin ihana ja ystävällinen tarjoilija! Palvelu oli huippua ja rentoa, ja tämä ratkaisee kyllä mihin meidän perhe suuntaa ruokailun merkeissä!”
“Ihan paras Rosso (olemme pääkaupunkiseudulta)! Loistava alkupalapöytä, erinomaiset ruoat ja jälkiruoat! Henkilökunta ja erityisesti Kaija aivan huippu!”
“Oltiin lomalla ja paikka oli kiva”
“esim. lounasta tarjolla eri makuun kaikille muissa Kajaanin alueen ravintoissa huono”
“Tarjoilija ei ollut kovin ystävällinen, odotimme pitkään tiskillä palvelua vaikka jonoa ei ollut. Ruoka oli ok, salaattibuffet ok mutta salaatinkastikkeita eikä balsamicoa ollut. Miksi teillä ei enää ole pannupizzoja?”
“Ruoka on hyvää ja myyntihenkilökunta hyvin ystävällisiä”
“Jos on tarve syödä pikaisesti niin onnistuu”
“En ollu käynyt Rossossa vuosiin ja paikka yllätti positiivisesti. Ruoka oli oikein hyvää!”
“Hienot tilat, kohtuu hyvää ruokaa ja annokset sopivan kokoisia”
“Ilmapiiri ja tarjoilijat palvelualttiita ja mukavia”
“Hyvät pizzat, paistaessa parannettavaa. Salaattipöytä on valitettavasti niukka, niin kuin ennenkin.”
“Asiakkaita ei juuri ollut, olisimme luullut, että asiointi olisi ollut nopeampaa! Salaattipöytä ja sen tarjonta oli vaatimaton! Olemme vierailleet paremmissakin Rossossa! Tietyöt ja kaupungin rakentaminen tekivät paikan löytämisen haasteelliseksi!”
“Hyvät ruuat”
“Ravintola siisti,viihtyisä. Alkupala voisi olla vähän laajempi valikoimaltaan. Tarjoilija kävi mielestäni liian usein kysymässä,onko kaikki hyvin. Maksamisen kanssa sai odottaa,kun tarjoilija poikkoili muissa pöydissä,ilmiselvästi liian vähän henkilökuntaa.”
“Hyvä ruoka, yksi seurueen jäsen meinattiin unohtaa ja hänelle ruoka tuotiin myöhemmin kuim muille”
“Hyvä ruoka ja henkilökunta saa viihtymään.”
“Mainio paikka. Edelleenkin ainoa paikka jossa olen pari vuotta sitten maistanut karhun lihaa. Eksoottiset kokemukset eivät unohdu ikinä :)”
“Ihan ok”
“Noudattaen ketogeenista ruokavaliota, joka on hyvin vähähiililihydraattista ruokavaliota, johon ei kuulu myöskään sokeri, niin olen yllättynyt että kohtaamani asiakaspalvelijat eivät tiedä ko. Ruokavaliota. Olen joutunut räätälöimään lounasruoat jotka lautaselle laitetaan ja kiitos yhdelle kokille, joka osaa tehdä sen kyllä ruokavaliotani noudattaen, mutta muutaman kerran olen saanut todella niukan lautasen josta maksan kuitenkin täyden hinnan, joten tähän pyytäisin kiinnittämään huomiota. Toisessa ravintolassa saan täydellistä ketogeenisen ruokavalioon perustuvaa ruokaa.”
“Palvelu jota saimme oli erittäin ystävällistä, suosittelen paikkaa jos haluaa piristystä päivään.Ps.Koiramme Espanjanmastiffitkin olivat tervetulleita terassille.”

I Raflaamo hittades 3 lunchrestauranger nära dig: