Rosso är finländarnas egen italienska restaurang som är en plats för glatt umgänge. Bordet dukas med antipasti och pizzor – icke att förglömma moderna pastaklassiker, härliga viner och läckra desserter. Rosso är en restaurang dit du är välkommen i vilket sällskap som helst!

Kundnöjdhet

3,9

Mat (3,9)
Betjäning (3,9)
Stämning (3,8)
Barn (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 22.09.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“esim. lounasta tarjolla eri makuun kaikille muissa Kajaanin alueen ravintoissa huono”
“Tarjoilija ei ollut kovin ystävällinen, odotimme pitkään tiskillä palvelua vaikka jonoa ei ollut. Ruoka oli ok, salaattibuffet ok mutta salaatinkastikkeita eikä balsamicoa ollut. Miksi teillä ei enää ole pannupizzoja?”
“Ruoka on hyvää ja myyntihenkilökunta hyvin ystävällisiä”
“Jos on tarve syödä pikaisesti niin onnistuu”
“En ollu käynyt Rossossa vuosiin ja paikka yllätti positiivisesti. Ruoka oli oikein hyvää!”
“Hienot tilat, kohtuu hyvää ruokaa ja annokset sopivan kokoisia”
“Ilmapiiri ja tarjoilijat palvelualttiita ja mukavia”
“Hyvät pizzat, paistaessa parannettavaa. Salaattipöytä on valitettavasti niukka, niin kuin ennenkin.”
“Asiakkaita ei juuri ollut, olisimme luullut, että asiointi olisi ollut nopeampaa! Salaattipöytä ja sen tarjonta oli vaatimaton! Olemme vierailleet paremmissakin Rossossa! Tietyöt ja kaupungin rakentaminen tekivät paikan löytämisen haasteelliseksi!”
“Hyvät ruuat”
“Ravintola siisti,viihtyisä. Alkupala voisi olla vähän laajempi valikoimaltaan. Tarjoilija kävi mielestäni liian usein kysymässä,onko kaikki hyvin. Maksamisen kanssa sai odottaa,kun tarjoilija poikkoili muissa pöydissä,ilmiselvästi liian vähän henkilökuntaa.”
“Hyvä ruoka, yksi seurueen jäsen meinattiin unohtaa ja hänelle ruoka tuotiin myöhemmin kuim muille”
“Hyvä ruoka ja henkilökunta saa viihtymään.”
“Mainio paikka. Edelleenkin ainoa paikka jossa olen pari vuotta sitten maistanut karhun lihaa. Eksoottiset kokemukset eivät unohdu ikinä :)”
“Ihan ok”
“Noudattaen ketogeenista ruokavaliota, joka on hyvin vähähiililihydraattista ruokavaliota, johon ei kuulu myöskään sokeri, niin olen yllättynyt että kohtaamani asiakaspalvelijat eivät tiedä ko. Ruokavaliota. Olen joutunut räätälöimään lounasruoat jotka lautaselle laitetaan ja kiitos yhdelle kokille, joka osaa tehdä sen kyllä ruokavaliotani noudattaen, mutta muutaman kerran olen saanut todella niukan lautasen josta maksan kuitenkin täyden hinnan, joten tähän pyytäisin kiinnittämään huomiota. Toisessa ravintolassa saan täydellistä ketogeenisen ruokavalioon perustuvaa ruokaa.”
“Palvelu jota saimme oli erittäin ystävällistä, suosittelen paikkaa jos haluaa piristystä päivään.Ps.Koiramme Espanjanmastiffitkin olivat tervetulleita terassille.”
“Rento ja viihtyisä paikka!”
“Ruoka-annokseni oli hieman outo. Se antoi vanhan vaikutelman siitä, että annosten suunnittelijat kuvittelevat kasvissyöjien olevan sellaisia, jotka eivät oikeastaan pidä syömisestä. Siis halusin kasvisruokaa, koska en syö lihaa. Tahdon silti kunnon annoksen, ja perunasta pidän erityisesti. Kasvissyönti ei siis tarkoita perunan pois jättämistä, vaikka joskus niin tunnutaan kuvittelevan. Ei tulllut mieleenkään, että annokseen ei kuuluisi mitään erityistä hiilihydraattiosuutta, vaikka toki ruokalistan kuvaus varmaan vastasi annosta. Sanoin asiasta tarjoilijalle, joka totesi että ei siihen kuulu perunaa, mutta joka tarjoutui sitten tuomaan sitä erikseen. Hän ei kuitenkaan kertonut, että siitä veloitetaan 2-3 euroa lisämaksua (en muista hintaa tarkkaan). Se muutti annoksen melko hintavaksi, mutta ilman sitä en olisi ollut annokseen tyytyväinen.”
“Asiointi sujui mutkattomasti ja ruoka ja juoma maistuivat.”
“Ainoa negatiivinen sanottava asia on, että tarjoilijalla kesti todella pitkään tulla pöydästä ottamaan tilausta. Meidän lisäksi ravintolassa oli pari ihmistä. Muuten kaikki oli loistavaa!”
“Hyvä palvelu”
“Huono numero asiakaspalvelusta johtui siitä, että tarjoilijat olivat kesäapulaisia. He olivat kyllä ystävällisiä, mutta epävarmoja ja arkoja. Myös aivan asiakaspalvelun perusasioissa oli puutetta, esim. tilaus vahvistettiin sanalla JOO sanan Kiitos sijasta. Tuli sellainen tunne, että heitä ei oltu perehdytetty tarpeeksi. Vika ei siis ollut heissä vaan järjestelmässä ja periaatteessa on hyvä, että koululaiset/opiskelijat saavat kesätöitä. Yleensä olemme kyllä saaneet Rossossa hyvää ja asiantuntevaa palvelua, joten tämänkertaiset huonommat arviot ovat poikkeus säännöstä.”
“Saimme tarvitsemamme tuotteet.”
“Pitsatilauksen yhteydessä, Vuohejuusto oli loppunut. Keittiö meni kiinni jo 2130, eikä pitsaa saanut myöhemmin. Tilausta hakiessa ja maksaessa - olutasiakkaat tunkivat kassalle piittaamatta Koronaohjeista”
“Palvelu ja ruoka olivat erinomaisia.”
“Hyvä pizza”
“Kesätyöntekijät eivät aivan kartalla hommassaan, ravintolan yleisilme jo hieman kulahtanut. Ruoka kuitenkin hyvää ja odotusaika kohtuullinen.”
“Valitettavasti sattui harjoittelija, joka ei esim. maininnut että salaattipöytä on käytössä, ei kertonut lapsille suunnattua erikoisannosta, eikä muutenkaan huomionut ja puhua pukahtanut muillekaan.”
“Perustelut näkyvät aiemmissa vastauksissa”
“Palvelu pelasi ja ruoka oli hyvää.”
“Sopivan lähellä. Mukava terassi kesäpäivänä.”
“Hyvä perussiisti ja luotettava Rosso ??”
“Ruoka oli erinomaista , toisin kuin edellisellä kerralla saman ketjun ruokaravintola - Sulossa .”
“Siinä tapauksessa, että ystäväni/tuttavani matkustaisivat Kajaaniin asti.”
“mukava paikka”
“Ruoka ja palvelu on ollut hyvää.”
“Ruoka hyvää ja kokemus muutenkin mukava.”
“Olimme tyytyväisiä”
“Pääasiallinen tarjoilija oli ystävällinen, mutta unohti osan tilauksesta. Maksamisessa oli hämmennystä, vaikka maksoin S-tililtäni eikä hinta päivittynyt 'vihreän kortin hinnaksi' kuten olisi pitänyt. Allergiani vuoksi annoksestani oli poistettu minulle sopimattomat aineet, mutta en ymmärtänyt tilanteessa, kuinka paljon annoksesta jää pois. Olisin toivonut tarjoilijan sen kertomaan ja ehdottamaan jotain korvaavaa tilalle. Kaikki olivat ystävällisiä, jopa siivotessaan 3-vuotiaan kaatamaan mehulasin jälkiä.”
“Hyvää ruokaa ja ystävällinen henkilökunta”
“Ruokalista liian suppea. Annoksissa oli virheitä, keittiön kiire näkyi asiakkaille.”
“Kaikin puolin tunnelmallinen paikka ja hyvät annokset.”
“Ruokani oli mauton,mieheni ruoka oli hyvää. Muuten ok. Osasimme odottaa,että rosso-ravintolat eivät ole niin viimeisen päälle sisustettuja.”
“Tämä Rosso ilahdutti positiivisesti (mielikuva Rossoista on melko huono): henkilökunta ja alkusalaatti pöytä ja ruuan nopeus isoja plussia. Hintakin kohdillaan. Vain sisustus oli vähän freesausta kaipaava.”
“Hyvä ruoka”
“Hyvä palvelu, tutut tuotteet.”
“En yleensä suosittele ravintoloita kenellekään ellei kokemus ole ollut aivan uudenlainen. Kysyttäessä toki kerron kokemukseni.”
“Ihan hyvä paikka! Pannu pitza takaisin.”
“Hyvä ruoka, hyvä palvelu, miellyttävä henkilökunta. Olivat kesätyöntekijöitä ja aivan ihania asiakaspalvelussa.”
“Ystävällinen ja osaava henkilökunta olivat ehdottomasti osa onnistunutta päivällishetkeä kavereiden kanssa. Ruoka oli myös kokonaisuudessaan maistuvaa.”
“Ruoka olisi voinut olla hieman tasokkaampaa maun ja ulkonäön puolesta.”
“Ruoka ja palvelu on hyvää, mutta varsin turvallinen valinta joten siksi ei varmasti ensimmäinen vaihtoehto suositteluissa.”
“Hyvä tunnelma. Kiva henkilökunta.”
“Henkilökunta mukavaa ja ystävällisiä juttelevat ja ovat palveluhaluisia. Eritoten Teemulle iso kiitos.”
“Hyva palvelu ja maukas pizza.”
“Hyvä ruoka, hyvä palvelu, hyvä hinnan ja laadun suhteen”
“Hyvät pizzat”
“Hyvä ruokapaikka.”

I Raflaamo hittades 3 lunchrestauranger nära dig: