Rosso är finländarnas egen italienska restaurang som är en plats för glatt umgänge. Bordet dukas med antipasti och pizzor – icke att förglömma moderna pastaklassiker, härliga italienska viner och läckra desserter. Rosso är en restaurang dit du är välkommen i vilket sällskap som helst!
 
Där Rosso finns, finns också Italien

Kundnöjdhet

3,9

Mat (4,0)
Betjäning (4,1)
Stämning (3,7)
Barn (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 24.03.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta, erinomaisen hyvä ruoka.”
“Tunnelma ja valikoma on tuttu ja turvallinen.”
“Hyvä sijainti/ruoka”
“Juu”
“En ihan kaikkeen voinut vastata tilannetta vastaavasti. Kävin ystävänä kansa ostamassa neljä pitsaa, jotka otimme mukaamme. Ei siis tilattu juomia yms. palvelua. Mitään ruokaa ei voitu meille suositella, koska tiesimme, mitä halusimme. Palvelu oli todellaasiantuntevaa ja joustavaa.”
“Kyllä Rosso on ollut minulle aina tuttu ja tervetullut ruokailupaikka ja siksi voin huoletta suositella paikka myös ystävilleni”
“Olin todella tyytyväinen käyntiin kokonaisuutena. Yksi kehittämisehdotus tukee mieleen: valikoima voisi olla ehkä vielä laajempi? Gluteenittomana pastat ovat poissuljettu vaihtoehto”
“Perus Rosso. Yleensä annokset hyviä.”
“Huippu asiakaspalvelu, laaja valikoima lounaalla ja hyvä maku”
“Ruoka on hyvää ja henkilökunta oikein mukavaa.”
“ysvällistä ja reipasta palvelua.”
“Etukäteen varattu pöytä oli katettu oikein kauniisti”
“Kasvisvalikoimaa on kivasti lisätty viime aikoina. 'Hämärämpi' tunnelma on plussaa, koska monet ravintolat ovat jostain syystä muuttumassa liian valoisiksi ja avoimiksi.”
“Viihtyisä ruokapaikka johon on helppo tulla.”
“Jos pitää italialaisesta ruuasta paikka sopii erittäin hyvin. Ruoka ja juoma olivat hyviä.”
“Hyvä palvelu, ruoka hyvä”
“Aika lailla 'perus- Rosso', joka kelpaa minulle”
“Yleensä ravintolassa prosessit toimivat hyvin mutta tällä kertaa ravintolassa oli ilmeisesti normaalia enemmän asiakkaita ja henkilökunta ei ole selvästikään tähän tottunut. Näkyi kiireen tuntuna ja hajamielisyytenä.”
“Todella hyvä ruoka, siisti ja musiikkia ei huomannut eli pystyi juttelemaan kunnolla mkkä on upeaa”
“Mukava paikka ja hyvää ruokaa.”
“Oli ystävänpäivä ja pöydät olivat varauksilla, kuitenkin meille löydettiin pöytä ja pääsimme ruokailemaan. Ruoka oli suussa sulavaa ja henkilökunta erittäin ystävällistä. Jos satutaan uudelleen Kajaaniin niin ehdottomasti ruokailemme Rossossa”
“Palvelu oli miellyttävää ja toimivaa mutta ruoka oli pettymys. Söin täytetyn leivän jossa oli prosciuttokinkkua, kanaa yms. Kuvaus oli hyvä, mutta leipä ei vastannut odotuksia. Annos oli pieni ja täyte hyvin vetinen. Annosta en suosittelisi, ravintolaa muuten kyllä.”
“Erittäin mukava ruokapaikka Kajaanin keskustassa, ystävällinen henkilökunta ja ruoka hyvää, kivalla paikalla Raatihuoneen torin kupeessa, yleensä tulee käytyä joka kerta Kajaanin reissulla.”
“annoskoko aika pieni ,kotikalja puuttui”
“Riippu sitä minkälaista ravintolaa/ palveluja he etsivät.”
“Alueen vähistä vaihtoehdoista yksi parhaista hinta-laatu suhteelta.”
“Moitittavaa ei ollut, ruoka oli hyvää ja tunnelma oli hyvä.”
“Saattaa olla Kajaanissa paras vaihtoehto jos haluaa muutakin kebappia.”
“Tarjoilijat olivat erittäin ystävällisiä. Useasti käytiin kysymässä onko kaikki hyvin.”
“Peruskäynti. Ei kummempia.”
“Muuten toimiva, mutta kuluneet ja likaiset tuolit ja penkit”
“Palvelu oli erinomaista. Meillä oli hieman kiire ja se huomioitiin hyvin. Saimme ruuan ja laskun nopeasti. ISO KIITOS tarjoilijallemme Kaisu Mustoselle (toivottavasti muistin nimen oikein). Hänen ansiostaan tulemme varmasti seuraavallakin kerralla ruokailemaan Rossoon kun olemme sillä suunnalla.”
“Erittäin ammattitaitoista palvelua. Ihanat tarjoilijat kaikin puolin hyvä ravintola.Hyvin otettiin vastaan etelä suomen pariskunta ??”
“Satunnaiskävijänä vaikea suositella asiointia muille. Toki, jos sellainen tulee eteen - suosittelen”
“Kohtalaisen hyvä salaattipöytä, annoskoossa parannettavaa, kermaiset valkosipuliperunat ja lapsille hampurilaisateriat puuttuvat. Pizzavaihtoehtoja toivoisin enemmän perinteisillä täytteillä, myös pizzapohjan laadussa saisi ottaa mallia kotipizzan pohjasta, jotka ovat minun ja kaikkien minun tuttujeni mielestä suomen parhaita. Muut ruoat ja etenkin kastikkeet hyviä, tosin niihinkin toivoisin lisää vaihtoehtoja ja lisukkeita(esim. vuohenjuustoa, paholaisenhilloa useampiin ruokavaihtoehtoihin, erikseen tilattuna vuohenjuusto maksoi muistaakseni 4-5 e ja pieni kuppi paholaisenhilloa 1,6 e. Ne ovat turhan kalliita eikä niiden hintoja ole välttämättä mainittu ruokalistalla). Panostakaa erityisesti salaattipöytään niin myynti paranee. Ravintolan ruokalohvit viihtyisät ja tunnelma hyvä.”
“Suosittelisin ravintolaa, ruoka oli hyvää ja oli mahdollista muokata annos (esim. Vegaaninen/epävegaaninen juusto, lisäkirsikkatomaatit), palvelu oli ystävällistä ja ammattimaista ja riittävän nopeaa.”
“Rosson ilme on vanhentunut, mutta henkilökunta on osaavaa ja ystävällistä.”
“Lounas tuona päivänä oli mielestäni aika mautonta, varsinkin sosekeitto olisi vaatinut maustamista.”
“rasvainen pitsapohja makuuni”
“Ruoka hyvää, lounashinta kohtuullinen”
“Kyllä”
“Hyvä sijainti, hyvä ruoka, ystävällinen henkilökunta”
“Rosso kaipaakin jo uutta ravintolaa. Entinen on jo kulahtanut. Henkilökunta on ystävällistä ja kohtelee asiakasta oikein hyvin.”
“Food, staff and atmosphere was great.”
“Ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu, yksilöllinen toiveeni otettiin huomioon”
“Rosso Kajaani on ikoninen ravintola Kajaanissa, sinne on helppo mennä ja tunnen aina olevani tervetullut niin yksin kuin perheeni kanssa. Henkilökunta on asiansa osaavaa, ystävällistä ja kaikin puolin mukavaa.”
“Palvelu oli erittäin ystävällistä ja ruoka maistuvaa. Tilasin ruoan kotipakettiin, se oli ajallaan valmista. Palvelu tilausvaiheessa ja noutaessa oli lämmintä ja ystävällistä. Iso kiitos”
“Eka kerta. Vaikea sanoa.”
“Ruoka tuli nopeasti ja oli hyvää. Löytyi rauhallinen paikka ruokailla ja keskustella. Viini maistui hyvältä. Henkilökunta kajaanin Rossossa on aina ollut ystävällistä ja mukavaa. Pitkään Rossossa asiakkaana olleena Olen tyytyväinen.”
“Palvelu, siisteys ja henkilökunta sekä ruoka olivat todellakin ensiluokkaista.”
“Hyvä asiakaspalvelu ja maukas ruoka.”
“Mukava tulla, hyvä ruoka sekä palvelu”

I Raflaamo hittades 3 lunchrestauranger nära dig: