Det finns inget mer värdefullt i livet än vänner, vin och mat. Hela denna oslagbara trio får du träffa på nya VENN. VENN har en charmig och lättsam atmosfär och du kan enkelt att titta in för en drink under shoppingdagen eller stanna ända till sen kväll om du så önskar. VENN serverar enkel och god mat, läckra viner och utsökta cocktails. Enkelt och okonstlat – det är vår grej! Kom till VENN och ta med en vän, eller låna en här!

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,3)
Betjäning (4,3)
Stämning (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 03.08.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Niin mukava ravintola, että todellakin tätä voi suositella ja olen suositellut ja voisin viedä myös tuttavia sinne."”
“"Ystävällisyys, asiantuntevaisuus ja helposti saavutettavissa. Keskeinen sijainti. "”
“"Aurinkoinen terassi, hyvä ruoka ja kylmä juoma"”
“"Lounaan salaattipöytä oli hieman vaisu. Samoin itse lounassalaatti. Hyvää oli se, että raaka-aineet vaikuttivat tuoreilta."”
“"Lohi-rapulevyssä oli aiempaan verrattuna kovin sniidusti täytteitä, mutta oli maukas. Tällä kertaa paras maku jäi asiakaspalvelusta, tarjoilija huomioi minut ja muut asiakkaat kiireestä huolimatta luontevan iloisesti ja palvelu oli oikein ripeää. Oikein kiva afterwork oli."”
“Kiitosta alkoholittomista cocktaileista”
“Siisti viihtyisä paikka.”
“Mukavaa oli hieman työläs asiakkaina itse järjestää pöytää isommalle seurueelle ja musiikki hitusen kovalla! Muuten ruoka oli hyvää ja ilmapiiri sopivan rento ”hengailuun””
“"Musiikki oli aivan liian kovalla terassilla. Sopii tunnelmaan ehkä jos on bilettämässä, mutta ruokailuun musiikki ei sopinut. Aivan liian lujalla."”
“Tarjoilija oli aidon ystävällinen ja ruoka oli mukavan helppoa ja maistuvaa.”
“Listalta löytyi useita herkullisia vegaaniannoksia. Meille valmistettiin toiveidemme mukaiset raikkaat juomat iloisesti ja ammattitaidolla. Palvelu oli erittäin hyvää.”
“"Ystävällinen ja ripeä palvelu ja hyvin alkavaan viikonloppuun sopiva musiikki. Myös pitsat ja juomat olivat maukkaita. Reipasta ja nuorekasta asiakaskuntaa, joka alkuillasta vaihtui osittain ripeästi."”
“Ruoka ja henkilökunta loistavat”
“Hyvä palvelu ja juoma”
“Sain mahan täyteen”
“"Rento ja kiva paikka, ruoka ja juoma olivat herkullisia. "”
“Erittäin positiivinen kokemus kaikinpuolin.”
“"Hyvä sijainti, ystävällinen palvelu."”
“Tykkään käydä ja viihdyn jonka takia voin suositella muillekin”
“Hyvä ruoka”
“Omena varkaissa moctail juoma oli erittäin hyvänmakuinen. Jotain kivaa makeaa mutta kuitenkin terveellistä olisi ollut kiva syödä.”
“"Ruoka oli erittäin hyvää ja paikka näytti mukavalta. Ainoa miinus oli että edellisten asiakkaiden astioita ei siivottu pöydästä koko aikana, jouduimme itse siivoamaan ne. "”
“Kiva paikka”
“"Ruoka ja drinkit olivat hyviä! Terassi oli hieman epäsiisti, pöydässä oli pinttynyttä likaa."”
“Toimii ja kiva asioida”
“Tuotevalikoima vitriinissä oli vaatimaton ja tarjoilija intti minulle ettei sokeroimatonta tuoremehua ole olemassakaan.”
“Asiakaspalvelu huippua! Heti ovesta tultua huomioitiin. Meininki rentoa mutta erittäin ammattimaista.”
“Minulle mieluisa kaikin puolin”
“"Ravintola oli houkuttelevan näköinen ja hyvällä sijainnilla. Tarjolla oli hyvin myös alkoholittomia juomia (moktail) ja jääkahveja, myös vegaanisena mikä oli edellytys asioinnille. Paikka eroaa muista alueen ravintoloista, Vennissä on jokin pieni vekkuli twisti mistä pidän. "”
“sopivasti matkan varrella...hyvä ruoka...viihtyisä...joskin musiikki minun makuun liian lujaa...”
“Aivan ihana ja rento paikka. Ja tarjoilija joka meitä palveli oli aivan ihana ja antoi vinkkejä mihin kannattaa mennä ja mihin teinit voivat mennä. Oli kyllä todella mukava ja reipas tarjoilija.”
“Hyvää ruokaa. Annoskoot hyvällä tasolla. Nälkä lähti ja palvelu oli sujuvaa”
“"Palvelu oli ammattimaista ja erittäin sujuvaa. En ole missään saanut ikinä niin hyvää palvelua, ku sain teillä. Olimme puolisoni kanssa erittäin tyytyväisiä ruokaan, juomiin, henkilökuntaan ja miljööseen. Kiitos."”
“"Olimme viikonloppulomalla kaupungissa, ja sattumalta istahdimme terassille, ja sisätiloissa söimme. Suosittelen!"”
“"Jäi hieman huono maku, kun kerrottiin tarjouksesta (bonuskortilla) mutta sitä ei sitten huomioitu kuitilla. Olikin ollut mobiilikupongilla"”
“Turistina olin ihan tyytyväinen.”
“"Ruoka oli herkullista, jos kaverit pitävät samantyyppisestä ruoasta niin voisin suositella"”
“Rento tunnelma ja mahdollisuus sekä kahvitteluun että ruokailuun”
“Mukava paikka..”
“Ihana hymyileväinen henkilökunta ja ihania pikkutapaksia! Roseskumppa best!”
“Ruoka oli maittavaa ja miljöö kaunis.”
“Olen jo suositellut useasti.”
“Jäi hyvä mieli ja kiva fiilis.”
“"Siisti, viihtyisä, henkilökunta erinomainen, helppo mennä."”
“"Rento, ei liian kallis, kiva henkilökunta."”
“Ravintola oli viihtyisä ja ruoka oli hyvää.”
“Nuo wine and arts -illat ovat ihania. Kiitos järjestämisestä!”
“"Voi olla, että terassille tarjoilu ei edes kuulu toimenkuvaan. Haimme juomat jonkin ajan kuluttua tiskiltä, josta saimme myös ruokalistan. Tarjoilija pyysi tulla tekemään ruokatilauksen tiskille, mutta kun hän oli siivoamassa terassin pyötää, saimme tehtyä tilauksen silloin. Tarjoilija oli muuten oikein mukava ja kohtelias ja jaksoi vitsailla, vaikka hänellä oli selvästi kiire. Ruoassa ainoastaan dumplingit olivat hyviä ja niitä olisi saanut olla enemmäin kuin 3 kpl. Salaatti oli aika kitkerää, avokadotahna polttavan valkosipulista ja muu aika mautonta. Hinta-laatu-suhde ei todellakaan kohdannut. Leipätikut olisivat voineet pehmentää annosta. Tosin näin lihansyöjänä, oli ehkä oma virhe ottaa kasvisannos, mutta halusin maistaa niitä dumplingeja. :) Musiikki oli aika lujalla."”
“Mukava paikka ja aivan ihana henkilökunta :-)”
“Kiva paikka istua viinillä ja ruokailla”
“"Kaikki oli kohdillaan, juuri oikea ympäristö, palvelu ja tuotteet ystävättärien tapaamiseen!"”
“Lokaatio”
“Asiakaspalvelu oli ammattitaitoista.”
“"Tämän tyylisiä kahviloita ei jyväskylässä ole, joten ei voi suositella muuta. Kilpailun lisääntyessä en välttämättä suosittelisi."”
“Tosi viihtyisä paikka ja opiskelijabudjettiin sopiva!”
“"Asioin lounaalla. Ruoka (vege dumpling salaatti) oli aivan hyvä, mutta ei vedä vertoja useimmille lounaspaikoille, joissa asioin yleensä. Annos oli maultaan vähän pliisu ja kaipasi enemmän herkullista teriakikastiketta. Kuitenkin miellän paikan enemmän rennoksi hengailupaikaksi. Tällaiseksi paikaksi se soveltuu hyvin ja voin suositella."”
“Venn on tyylikäs ja tunnelmallinen paikka hyvällä lokaatiolla. Niin ruoka kuin juomapuoli on monipuolinen ja laadukas”
“Rento paikka ja taideillat ovat ihan parasta. Ruokalistaan kaipaisin enemmän vaihtelua esim salaateissa”
“"Kivan näköinen paikka, hyvä ruoka, sijainti hyvä"”
“Käyn usein tässä ravintlassa ja tunnen sen hyvin. Sopii sekä nuorille asiakkaille mutta myös varttuneemmalle väelle.”
“"Mukava, viihtyisä ravintola jossa persoonallista ja hyvää ruokaa"”
“"Mukavan rento paikka, oikein sopiva jutustelupaikka ystävyksille. Ruoka oli maistuvaa ja homma toimi kokonaisuudessaan mainiosti. "”
“"Tykkäsin siitä, että paikka on hyvä yksin tai kavereiden kanssa hengailuun. Rento ja hyvää musiikkia. "”
“"Venn on paikka johon voisin tuoda ulkopaikkakuntalaisia ystäviä illanviettoon. Viini on suurin syy, koska se on opiskelijaystävällisen hintaista ja hyvää! Tykkään myös tunnelmasta ja ruokavalikoimakin on aika laaja."”
“Ruoka ja palvelu on hyvää”