Beställnings- och frukostrestaurang

Beställnings- och frukostrestaurangen på andra våningen i vårt hotell är välkänd för sin läckra mat. Våra gäster på olika mötes- och festevenemang kommer särskilt ihåg den goda maten, oavsett vilken tid under dagen de har fått smaka på delikatesserna från vårt kök.

Vår frukost- och beställningsrestaurang lämpar sig för många olika slags evenemang, till exempel luncher och middagar, årsfester, kund- och presentationsevenemang, prisutdelningar, kringprogram vid mässor och kongresser samt födelsedagsfester, bröllop och andra familjefester. Måltiderna kan kombineras med småskaligt, högklassigt program.

Fönstren i restaurangsalen vetter mot Lutakonaukio, som är centrum för utomhusevenemang i Jyväskylä. Den ljusa, öppna och harmoniska inredningen har designats av arkitektbyrån Gullstén-Inkinen. Inredningen har flera intressanta element, bland annat en nordisk utställning av designtallrikar samt bordslampor med skärmar tillverkade av olika slags kastruller. Möblerna har tillverkats av den lokala snickarverkstaden Palokan Puutuote Oy. Allt enligt Solo-konceptet är borden alltid dekorerade med färska snittblommor som levereras av den välkända blombutiken Ruusupuu i Jyväskylä.

Lokal

big4_outline160 personer
arrows-6Created with Sketch.300 M2
Naturligt ljus
Projektor
Ljudanläggning
Restaurang

Bordstyper

Cocktail
Cocktail 160 personer
Buffémat
Buffémat 140 personer
Bordsservering
Bordsservering 140 personer