Rosso är finländarnas egen italienska restaurang som är en plats för glatt umgänge. Bordet dukas med antipasti och pizzor – icke att förglömma moderna pastaklassiker, härliga italienska viner och läckra desserter. Rosso är en restaurang dit du är välkommen i vilket sällskap som helst!
 
Där Rosso finns, finns också Italien

Kundnöjdhet

4,1

Mat (4,2)
Betjäning (4,2)
Stämning (4,0)
Barn (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 25.02.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Kesti n tunnin saada ruoka, se on ihan liian pitkä aika odottaa lounastauolla. Tämän perusteella en pysty suosittelemaan Rossoa lounasaikaan.”
“Meitä palveli ilmeisesti harjoittelija/vasta aloittanut. Kokemuksen ja ammattitaidon puute näkyi. Oli ehkä hieman vaikea saada selkeitä vastauksia kuten 'kyllä' tai 'ei' . Mutta ymmärsimme kyllä vierailun aikana, että kuka tahansa juuri aloittanut ei voi vielä tietää kaikkea ?? ruoka oli maultaan ja esillepanoltaan aivan 10+! Tykkäämme kaveriporukalla käydä ennemmin kirkkopuiston Rossossa, kuin jyväskeskuksen. Paikka on tunnelmaltaan viihtyisämpi sekä pöytien oma rauha plussaa. Lasten leikkipaikan sijoittelua voisi ehkä miettiä toiselle puolelle. Tällä hetkellä peräkulmaus on ihanan rauhallinen aikuisten keskustelulle. Harmillisesti keskustelu häiriintyy (joutuu miettiä mitä ja miten puhuu jne) jos lapsia leikkii siinä samassa tilassa. ??”
“Ystävällinen palvelu, tasaisen varma laatu”
“Hyvä perusravintola Jyväskylässä.”
“Ainoa arvosteltava asia oli lohipastan lohen liian voimakas savun maku.”
“Palvelu oli sujuvaa ja ruoka maistui.”
“Hyvä ruokapaikka”
“Vastauksistani näkee syyn”
“Mukava, rento ruokapaikka”
“Ruoka oli erittäin maukasta.”
“Ystävällinen henkilökunta, ruokaa ei tarvinnut odottaa kauan”
“Kotoisa ravintola. Maistuvat annokset ja salaattipöytä todella hyvä,ruokahalua herättävä. Henkilökunta 10 pistettä. Ihana ravintola!”
“Hyvä palvelu, ruoka hyvää. 17.1. Ilta aikaan tarjoilija näytti olevan yksin salissa hoitamassa tilauksia ym. Toimi ystävällisesti ja ripeästi, ammattitaidolla.”
“Hyvä sijainti.Rauhallinen.Hyvä palvelu.”
“Rosso kirkkopuisto on yksi muiden joukossa.”
“Lounasaikaan salaattipöytä on erinomainen ja ruoka on tasalaatuisesti herkullista.”
“Aiempien vastausteni perusteella”
“Rosso Kirkkopuisto on rauhallinen ravintola ja palvelu on hyvää. Ruokalista on melko hyvä, josta löytyy koko perheelle sopivaa. Perinteinen mukava paikka ja sijainti on hyvä.”
“Tyttäreni tilasi lohta annoksen.,jossa oli pasta alla Maistui anikselle? Kysyttäessä asiaa ,tarjoilija sanoi olevan jokin mauste muutkin asiakkaat olivat kysyneet samaa aiemmin. Fenkoli oli se raaka aine jota oli käytetty,. Tyttäreni mukaan kyseinen raaka-aine maistui läpi annoksesta. Ruokalistalla ei ollut maintaa kyseisestä raaka-aineesta.? Osa annoksesta oli hänelle pettymys. Ei olisi tilannut jos olisi tiennyt että annoksessa oli fenkolia Aika voimakas raaka-aine pastaan ja loheen?”
“Rosso Jyväskylä, Kirkkopuisto on aina ollut ihana paikka käydä syömässä - joko lounaalla tai myöhemmin illalla. Henkilökunta on huippuystävällistä <3 Ja ruoka on aina ollut maistuvaa. Ruokaan sopivaa juomaa on aina suositeltu tilanteen mukaan. Täällä käyn jatkossakin ja suosittelen paikkaa myös muille!”
“Olen oikein tyytyväinen????”
“En”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu.”
“Ruoka on aina maukasta ja S-ryhmän paikoissa hintakin kohdillaan.”
“Ruoka ja palvelu oli erinomaisen hyvää.”
“Kokonaisuus toimi hyvin! Kiitos koko henkilökunnalle!”
“Kiva kokomus.”
“Ruoka on erinomaista!”
“Rosso on takuuvarma valinta, mutta kaikkien jo tuntema, joten luultavasti en erikseen suosittelisi.”
“Hyvä ruoka, sopiva yksityisyys ja rento tunnelma.”
“Ravintolassa oli ihana Gradian harjoittelija tyttö.”
“Kaikki sujui ja ruoka maistui 9:llä”
“kaikin puolin ok.”
“Vaikka perusasiat ovat kunnossa, ravintolan ulkoasu on vähän 'kulahtanut' ja vastapäisen rakennustyömaa oranssisine aikaisempineen ei ole mitenkään mukava maisema katsella.”
“Tulimme hetkeä ennen sulkemisaikaa, mutta palvelu pelasi oikein kivasti. Sanoisin jopa, että henkilökohtaisesti :), koska muita asiakkaita ei juurikaan enää ollut. Tarjoilija suhtautui suopeasti viimehetken asiakkaisiin, eikä tullut fiilistä, että pitäisi jo lähteä. Myös suositukset osuivat nappiin. Kiva fiilinki jäi. Kiitos.”
“hyvä ruoka, mukava että oli taas lohikeittoa tarjolla”
“Ruoka on hyvää, palvelu pelaa, mutta ympäristö on hieman nuhjuinen.”
“Mikäli etsii hyvää palvelua ja hyvää ruokaa, on Jyväskylän Rosso suositeltava kohde. Paikan viihtyisyydessä olisi parantamisen varaa. Yleisvaikutelma on nuhjuinen.”
“Maukkaat annokset ja ystävällinen,hymyilevä henkilökunta. Ihana italialainen tausta musiikki. Ravintola tila kaipaa uudistamista.”
“Erittäin hyvät ruoka-annokset. Hinta-laatusuhde kohdallaan. Oikein hyvää asiakaspalvelua (harjoittelija).”
“Hyvä sijainti, ystävällinen ja nopea palvelu, hinta-laatusuhde kohdallaan.”
“Joka kerta asiointi on ollut onnistunut ja pidän rauhallisesta fiiliksestä.”
“ruoka ei ollut hyvää”