Rosso är finländarnas egen italienska restaurang som är en plats för glatt umgänge. Bordet dukas med antipasti och pizzor – icke att förglömma moderna pastaklassiker, härliga viner och läckra desserter. Rosso är en restaurang dit du är välkommen i vilket sällskap som helst!

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,2)
Betjäning (4,3)
Stämning (4,1)
Barn (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 13.04.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Melko vähän maidotomia vaihtoehtoja tai ne eivät olleet näkyvillä ruokalistassa.”
“"Ravintola on oikein hyvä. Liiketila on hiukan karu. Näin koska se nyt jo lopetettu Jyväskeskuksen Rosso oli paljon viihtyisämpi. Odotan paljon siitä uudesta Rossosta, jota juuri rakennetaan Asemakadulle. Mutta hyvä on toki tämäkin, ei siinä mitään."”
“"Hyvä sijainti, koska saa auton viereen parkkiin "”
“Ystävällinen palvelu. Maistuva ruoka (tiesin entuudestaan). Korona-aikanakin riittävästi tilaa. Musiikkia en enää kaipaa tällä iällä.”
“Hyvä ruoka ja yställinen palvelu. Hyvä sijainti kirkkopuiston vieressä. Tunnelmallinen. Koronaturvallinen paikka. Ruokalista voisi olla monipuolisempi.”
“Mielestäni hyvä paikka.”
“"ruoka oli hyvää, tarjoilija osasi hommansa (suositteli hyvin, teimme lisäostoja) mutta henkilökuntaa oli kiireeseen nähden liian vähän, toinen tarjoilija olisi voinut olla tarpeen. ihmettelemme miksi ravintola ei maaliskuun sulun ajan myy take awayta, sen verran juoksi tarjoilija tilattuja tuotteita illan aikana myös autoihin. olisimme naapurissa asuvina myös itse mielellään hyödyntäneet tätä vaihtoehtoa. "”
“"oikein mukava ja perinteinen Rosso-tunnelma. Hyvää ruokaa ja mutkatonta palvelua, tietää mitä saa. "”
“Ruoka oli erittäin herkullista”
“"Ruoan hinta-laatusuhde on hyvä, ja aina vakaa. Valikoimassa in riittävästi valinnanvaraa, mutta idea säilyy. Sijainti on erinomainen (yliopistolla töissä käyvälle ja keskustassa asuvalle) ja rauhallinen. Henkilökunta on ollut jokaisella käynnillä vuosien ajan aina huomaavaista ja ystävällistä, eikä ylikorostetusti tuputa lisämyyntiä vaan on huomioinut tilanteen ja lukenut sitä hyvällä pelisilmällä.Huoletonta perushyvää parempaa ruokailua ja virvokkeita. Rentoutumisen lisäksi paikka sopii myös pienimuotoiseen epäformaalimpaan palaverointiin hyvin."”
“Rossosta lähtee aina maha tyydytettynä ja hymyhuulilla!”
“"Ammattitaitoinen henkilökunta, ruoka oli hyvää"”
“"Hyvä palvelu, monipuolinen ruokalista, hyvä alkupalapöytä, musiikki sopivan pienellä...."”
“"Kuten maksaessani kerroin, toivottiin annoksiin enemmän vihanneksia. Ennen oli paremmin, nyt vähän aneemisen sisältöistä. Kuin rahankeruu (halvat ainekset normihinnalla)olisi pääasia?"”
“"Olin lasten kanssa syömässä ja lapset löysivät heti mieleisensä ateriat. Löysin toki itsekin, mutta ruoka oli vain kuin kotiruokaa mikä vähän harmitti. Hinta-laatusuhde on toki kunnossa ja arvostin suuresti sitä, että aidosti henkilökunta piti huolta siitä etteivät asiakkaat istuneet liian lähelle toisiaan. Tunnelma oli kiva, lapset hulluttelivat, mutta henkilökunta vaikutti stressaantuneelta ja kiireiseltä ja siltä kuin eivät olisi halunneet olla töissä. Jäin miettimään näkyykö heillä huoli omasta työpaikasta ja tuli vähän suru puseroon heidän puolestaan. Vaikea toki näyttää iloista naamaa jos on tulossa lomautuksia tms. Tulemme toki uudestaankin syömään kun rahoituksetvsallivat, kunpa vain henkilökunnallakin olisi hyvä olla ja parempi mieli <3"”
“Treffit onnistui mainiosti.”
“Siisti ja ystävällinen palvelu.Ruoka maistuvaa”
“"Ystävällinen palvelu. Ostin vegeruokaa,joka oli kauniisti aseteltu, mutta myös hieman rasvaisen oloista. Tähän rasvan runsauteen olen aiemminkin Rossossa törmännyt, mikä heikentää arviotani. Lounaslista oli melko pastapainoitteinen eli voisi olla kirjavampi."”
“Jäi hyvä mieli vierailusta kun olimme hiihtolomaa viettämässä Jyväskylässä”
“Kirkkopuiston Rosso on ainutlaatuinen tunnelmaltaan. Aina varma valinta!”
“:)”
“"Tilasin gluteenittoman pitsan, joka sinänsä täytteiden puolesta ok, mutta pohjja oli joku valmispohja. Toki tätä osasin odottaakin, joten pettymys ei ollut suuri :). Tarjoilija oli kiva. "”
“Mukava ravintola ja hyvin sai vastinetta rahalle”
“Hyvä ruoka ja hyvä palvelu”
“Henkilökunta (asiakaspalvelija/tarjoilija) oli todella ystävällinen”
“Hyvää ruoka ja bonusedut”
“Erinomainen ruoka ja tunnelma”
“Mukava ammattitaitoinen henkilökunta. Hinta-laatusuhde erittäin hyvä.”
“Ystävällinen palvelu. Kaikki etukäteen toivotut asiat toteutuivat hyvin.”
“"hyvä perinteinen konsepti korona-ajasta huolimatta, kiitos siitä"”
“"Hyvää ruokaa, ystävällinen osaava henkilöstö. Kaunis kirkkopuisto näkymä. S-bonus edut!"”
“Erittäin hyvä pizza. Miellyttävä maisema kirkkopuistoon.”
“"Ruoka ei ollut kummoista, muutoin kaikki meni hyvin."”
“Kaikki toimi moitteetomasti”
“Ihan kiva ravintola keskeisellä paikalla. Nopea palvelu ja ok lounas.”
“Omassa loossissa sai rauhassa keskustella ja ruispohjainen pizza maistui eriomaiselta. Tarjoilija kävi välillä kysymyssä tarvisemmeko jotain ja toi lisää vettä oma-aloitteisesti. Salaattipöytä riittävä ja mukavsti oli jotain erilaista mm. parsakaalia.”
“"Kaikki oli ok, mutta mikään ei ollut erityisen mainitsemisen arvoista"”
“"Hyvä valikoima ja mukava ilme, jos ei etsi erittäin hienoa paikkaa. "”
“Tyytyväisyyteni pohjalta.”
“"Kirkkopuiston Rossossa kaikki kohdallaan, toivottavasti lämmin tunnelma jatkossakin."”
“Viihtyisä ravintola ja ystävällinen henkilökunta.”
“"Kiva, pieni ravintola jossa palvelu ja ruoka hyvää"”
“"Ravintolana hieno ja miellyttävä, mutta ruoka-annos (salaatti) oli hyvin pieni hintaansa nähden ( vuohenjuustosalaatissa oli 1 juustoviipale) ja kallein jälkiruoka oli yllättävän pieni. Lapsen annoksesta olisi voinut kysyä, että tuleeko juusto päälle vai viereen, mutta se ei haitannut."”
“Yleisilme kaipaisi remonttia”
“Nopea ja ystävällinen palvelu!”
“Rauhallinen paikka.”
“"Meidät huomioitiin heti sisäänmentyämme ja vaikka asiamme oli vain pieni hengähdystauko kahvikupposen äärellä, meitä palveltiin hyvin ja osattiin tarjota oikeanlaista lisuketta kahvikupin seuraksi."”
“"Meidän suosikkiravintola, lapset ja aikuiset tykkäävät. Paras henkilökunta. "”
“Oikein mukava ja intiimi paikka syödä ja seurustella ystävien kanssa. Hintalaatutaso hyvä. Viini ja ruoka sopivat hyvin.”
“Pasta oli tavanomaista ja melko mautonta.”
“Hyvä tunnelma”
“Mutkatonta ja ystävällistä palvelua. Hyvää ruokaa ja rauhalliista”
“Pizzapaikkana hyvä”
“Kaikki oli loistavaa”
“"Helppo mennä sisään, kiva paikka, voi jutella melko rauhassa, ruoka-annokset kohtalaisen herkullisia."”
“Hyvä palvelu ja hinta-laatu-suhteessa pizza oli hyvää!”
“Pizzat olivat hyviä.”
“Suomen paras rossojen keittiö. Olemme käyneet joka vuosi Jkl käynneillä täällä ja aina ihmettelen Miten muiden rossojen keittiöt ovat vain varjoja. Paremmat raaka aineet? Vai ammatti ylpeä henkilökunta? Vai molemmat? Kokille 12 points ;)”
“"Kaikki muu on hyvin, mutta WC tilat kaipaa kipeästi päivitystä"”
“Hyvä palvelu ja mukava ympäristö. Käynnistä jäi mukava mieli.”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu mukavaa”
“"Ruoka oli hyvää ja ravintolassa kiva tunnelma. Ravintolassa olevasta antipasto pöydästä lisäpisteitä, erittäin hyvä "”
“"Ravintolapäälliikkö on todellinen asiakaspalvelija! 10 pisettä hänelle. Huomioitavaa: kokilla ei ollut mitään maskia, tätä ihmettelimme me ja muut asiakaat. Miksi? Tämän vuoksi emme tule syömään ravintolassa ennen kuin tämä asia on huomioitu ja korjattu."”
“Ruoka oli todella hyvää.”
“"Yleensä ei tule puheeksi, mutta jos muut miettivät, mitä söisi niin sillon ottaisin esille ja suosittelisin. Toisaalta jos tulee puhe, mitä on tehnyt niin silloinkin suosittelisin"”
“Vanha hyvä takuuvarmasti hyvää ja suht edullista ruokaa”
“Tilasin itselleni ja avopuolisolleni ruokaa mukaan. Minut huomioitiin hyvin ja kysyttiin haluanko odotellessa kylmän virkkeen. Asiakaspalvelu oli ystävällistä ja lämminhenkistä. Oma pasta annokseni oli kuitenkin pieni pettymys kokonsa puolesta. Oli siis liian lieni minulle. Avopuolisoni pizza oli erittäin maukasta. Varmasti tulen toistekin ja otan itse pizzan testaukseen ensi kerralla.”
“Pastasunnuntai oli loistava!!”
“Ei syytä olla tulematta.”
“"Ruoka on hyvää, palvelu on ammatti taitoista. "”
“Pöytävaraus toimii - tasalattia mahdollistaa sisäänpääsyn..invaoven puuttumisesta huolimatta”
“"Hyvä sijainti, hyvä lounasravintola & edelliset vastaukset"”