Rosso är finländarnas egen italienska restaurang som är en plats för glatt umgänge. Bordet dukas med antipasti och pizzor – icke att förglömma moderna pastaklassiker, härliga italienska viner och läckra desserter. Rosso är en restaurang dit du är välkommen i vilket sällskap som helst!
 
Där Rosso finns, finns också Italien

Kundnöjdhet

4,1

Mat (4,2)
Betjäning (4,2)
Stämning (4,0)
Barn (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 07.04.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Mukava paikka helppo tulla. Olen suositellut tuttaville. Olemme myös käynyt vieraiden kanssa. Ystävällinen henkilökunta.”
“Rosso nimenä ei enää vastaa modernia nykyaikaista ravintolaa. Kilpailu on ravintola alalla kuitenkin mielikuva tasolla toimiva asia. Ravintolan asiakkaana ei aina kohtaa kaikkea sitä mitä toivoisia saavansa. Siksi asiominen ravintolassa tulisi olla säännöllistä jotta voisi muodostaa kokonaiskuvan. Pitempiaikainen asiakas suhde olisi mielyttävämpi kuin kerta käynti. Kehitettävää löysin toki käynnilläni Rossossa ja uskon että pienet asiat vaikuttavat paljon luottamukseen ja nautintoon.”
“Hieno paikka, ei ole pilattu vanhaa tunnelmaa. Nykyiset ravintolat on pääosin hengettömiä.”
“Hyvä tunnelma, nopea plavelu, erinomainen ruoka”
“hyvää ruokaa ja ensimmäinen ravintola josta sai alku salaatin kanssa gluteenitonta leipää”
“Palvelu pelaa, helppo asioida. Lounaslista voisi olla hiukan laajempi. Hintataso kohtuullinen.”
“Yllätyin palvelusta,joka oli parantunut viime käynnistä!Siitä käynnistä on n.10 vuotta,muutettuani muualle”
“Kasvisruokavaihtoehdoissa saisi olla vaihtelua ja valikoimaa.”
“Oli ehkä vanhahtava mutta ruoka erittäin hyvää...”
“Sujuva palvelu ja lapselle löytyi mielen ruoka”
“Ravintolan tunnelmallisuus on juuri se mitä haen ja Rossossa on erittäin hyviä pizzoja. Keskustan Rosso on liian iso.”
“Sopivan rauhallinen tunnelma, loosit mukavat.”
“Eihän Rossoa tarvitse suositella, tuttu ja turvallinen paikka.”
“It is a good option for people looking for Italian food”
“Ruuan odotusaika oli kohtuuttoman pitkä, noin tunti. Söimme pitsaa ja hyvää oli.”
“Pitkästä aikaa jäi Rossosta hyvä maku suuhun??”
“Kokemus oli oikein miellyttävä , vaikka ravintola oli täysi.”
“Tarjoilija otti upeasti huomioon aikataulumme ja suositteli ruoat sen mukaan. Huolehti myös maksamisen sujuvasti, että ehdimme tiukan aikataulun kanssa leffaan.”
“Ravintolassa oli viihtyisä tunnelma ja hyvää ruokaa, ainoa miinus tulee siitä, kun kasvisvaihtoehtoja ei ollut paljoa ja ne olivat maultaan melko yksinkertaisia.”
“Muutamia huomioita: - tilattu annos odottaa liian kauan valmiina (jopa 10-15 min. odotusaika) - suomalaiseen tapaan pöytien siivoaminen usein tärkeämpää kuin asiakkaan huomioiminen - salaattipöydässä mielellään vaihtelua - hinta/laatusuhde”
“Kävin ystävättereni kanssa ja ravintola oli hiljainen. Seuraavalla kerralla voin vielä paremmin arvioida suositushaluni.”
“Hyvä ruoka ja palvelu. Ravintolan sijainti on meille erinomaisen hyvä.”
“Ystävällinen ja nopea palvelu”
“Ruoka oli aivan loistavaa. Ravintolan yleisilme voisi olla raikkaampi mutta toisaalta liian kliininen ei sopisikaan italialaisen tyylin kärsimättä.”
“Hyvää ruokaaja hyvä palvelu”
“Hyvä ruoka, parempi mieli”
“Ihan kiva”
“Tykkään käydä lounaalla, lasagne kävisi lounaslistalle??”
“Monta tarjoilijaa oli tiskin takana, mutta oli siivoamattomia pöytiä, minua ei heti tervehditty. Ruoka oli ihan hyvää, mutta ei mitään huippua.”
“Henkilökuntaa olisi saanut olla enemmän niin ruuan odotuksessa ei menisi tuntia, asiakkaiden kierto olisi nopeampaa. Ja astiat ehtisi tyhjätä pöydistä ja pöydät pyyhkiä heti asiakkaiden lähdettyä. Eli lisää henkilökuntaa. Henkilökunta oli kyllä ystävällistä ja palvelualtista vaikka kiire olikin ja he kertoivat kyllä että ruokaa joutuu odottamaan.”
“Kokonaisuus hyvä”
“Ruoka on oikeasti maukasta ja lounasvaihtoehdot hyviä.”
“Pizza on aina hyvää, alkupalatkin raikkaita. Ainoa miinus jälkiruokalista: maidottomana ei ole oikein mitään.”
“Joka kerta asiointi on ollut onnistunut ja pidän rauhallisesta fiiliksestä.”
“ruoka ei ollut hyvää”
“Hyvä sijainti, ystävällinen ja nopea palvelu, hinta-laatusuhde kohdallaan.”
“Ruoka ja palvelu oli erinomaisen hyvää.”
“Kokonaisuus toimi hyvin! Kiitos koko henkilökunnalle!”
“Kiva kokomus.”
“Ruoka on erinomaista!”
“Rosso on takuuvarma valinta, mutta kaikkien jo tuntema, joten luultavasti en erikseen suosittelisi.”
“Hyvä ruoka, sopiva yksityisyys ja rento tunnelma.”
“Ravintolassa oli ihana Gradian harjoittelija tyttö.”
“Kaikki sujui ja ruoka maistui 9:llä”
“kaikin puolin ok.”
“Vaikka perusasiat ovat kunnossa, ravintolan ulkoasu on vähän 'kulahtanut' ja vastapäisen rakennustyömaa oranssisine aikaisempineen ei ole mitenkään mukava maisema katsella.”
“Tulimme hetkeä ennen sulkemisaikaa, mutta palvelu pelasi oikein kivasti. Sanoisin jopa, että henkilökohtaisesti :), koska muita asiakkaita ei juurikaan enää ollut. Tarjoilija suhtautui suopeasti viimehetken asiakkaisiin, eikä tullut fiilistä, että pitäisi jo lähteä. Myös suositukset osuivat nappiin. Kiva fiilinki jäi. Kiitos.”
“hyvä ruoka, mukava että oli taas lohikeittoa tarjolla”
“Ruoka on hyvää, palvelu pelaa, mutta ympäristö on hieman nuhjuinen.”
“Mikäli etsii hyvää palvelua ja hyvää ruokaa, on Jyväskylän Rosso suositeltava kohde. Paikan viihtyisyydessä olisi parantamisen varaa. Yleisvaikutelma on nuhjuinen.”
“Maukkaat annokset ja ystävällinen,hymyilevä henkilökunta. Ihana italialainen tausta musiikki. Ravintola tila kaipaa uudistamista.”
“Erittäin hyvät ruoka-annokset. Hinta-laatusuhde kohdallaan. Oikein hyvää asiakaspalvelua (harjoittelija).”
“Olen oikein tyytyväinen????”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu.”
“Ruoka on aina maukasta ja S-ryhmän paikoissa hintakin kohdillaan.”
“Rosso Jyväskylä, Kirkkopuisto on aina ollut ihana paikka käydä syömässä - joko lounaalla tai myöhemmin illalla. Henkilökunta on huippuystävällistä <3 Ja ruoka on aina ollut maistuvaa. Ruokaan sopivaa juomaa on aina suositeltu tilanteen mukaan. Täällä käyn jatkossakin ja suosittelen paikkaa myös muille!”
“Rosso Kirkkopuisto on rauhallinen ravintola ja palvelu on hyvää. Ruokalista on melko hyvä, josta löytyy koko perheelle sopivaa. Perinteinen mukava paikka ja sijainti on hyvä.”
“Tyttäreni tilasi lohta annoksen.,jossa oli pasta alla Maistui anikselle? Kysyttäessä asiaa ,tarjoilija sanoi olevan jokin mauste muutkin asiakkaat olivat kysyneet samaa aiemmin. Fenkoli oli se raaka aine jota oli käytetty,. Tyttäreni mukaan kyseinen raaka-aine maistui läpi annoksesta. Ruokalistalla ei ollut maintaa kyseisestä raaka-aineesta.? Osa annoksesta oli hänelle pettymys. Ei olisi tilannut jos olisi tiennyt että annoksessa oli fenkolia Aika voimakas raaka-aine pastaan ja loheen?”
“Aiempien vastausteni perusteella”
“Hyvä ruokapaikka”
“Vastauksistani näkee syyn”
“Mukava, rento ruokapaikka”
“Ruoka oli erittäin maukasta.”
“Ystävällinen henkilökunta, ruokaa ei tarvinnut odottaa kauan”
“Kotoisa ravintola. Maistuvat annokset ja salaattipöytä todella hyvä,ruokahalua herättävä. Henkilökunta 10 pistettä. Ihana ravintola!”
“Hyvä palvelu, ruoka hyvää. 17.1. Ilta aikaan tarjoilija näytti olevan yksin salissa hoitamassa tilauksia ym. Toimi ystävällisesti ja ripeästi, ammattitaidolla.”
“Hyvä sijainti.Rauhallinen.Hyvä palvelu.”
“Rosso kirkkopuisto on yksi muiden joukossa.”
“Lounasaikaan salaattipöytä on erinomainen ja ruoka on tasalaatuisesti herkullista.”
“Kesti n tunnin saada ruoka, se on ihan liian pitkä aika odottaa lounastauolla. Tämän perusteella en pysty suosittelemaan Rossoa lounasaikaan.”
“Meitä palveli ilmeisesti harjoittelija/vasta aloittanut. Kokemuksen ja ammattitaidon puute näkyi. Oli ehkä hieman vaikea saada selkeitä vastauksia kuten 'kyllä' tai 'ei' . Mutta ymmärsimme kyllä vierailun aikana, että kuka tahansa juuri aloittanut ei voi vielä tietää kaikkea ?? ruoka oli maultaan ja esillepanoltaan aivan 10+! Tykkäämme kaveriporukalla käydä ennemmin kirkkopuiston Rossossa, kuin jyväskeskuksen. Paikka on tunnelmaltaan viihtyisämpi sekä pöytien oma rauha plussaa. Lasten leikkipaikan sijoittelua voisi ehkä miettiä toiselle puolelle. Tällä hetkellä peräkulmaus on ihanan rauhallinen aikuisten keskustelulle. Harmillisesti keskustelu häiriintyy (joutuu miettiä mitä ja miten puhuu jne) jos lapsia leikkii siinä samassa tilassa. ??”
“Ystävällinen palvelu, tasaisen varma laatu”
“Hyvä perusravintola Jyväskylässä.”
“Ainoa arvosteltava asia oli lohipastan lohen liian voimakas savun maku.”
“Palvelu oli sujuvaa ja ruoka maistui.”