Rosso är finländarnas egen italienska restaurang som är en plats för glatt umgänge. Bordet dukas med antipasti och pizzor – icke att förglömma moderna pastaklassiker, härliga italienska viner och läckra desserter. Rosso är en restaurang dit du är välkommen i vilket sällskap som helst!

Kundnöjdhet

4,0

Mat (4,0)
Betjäning (4,0)
Stämning (3,9)
Barn (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 26.05.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Perus paikka tulla lasten kanssa syömään”
“Rosso on perus varma valinta. Ja nyt kun palvelu sekä ruuan laatu on parantunut huomattavasti, ovat käynnit olleet rahan arvoisia kokemuksia. Myös hinnat ovat sopivat.”
“Miellyttävä paikka,hyvä palvelu ,hyvä ruoka.Ruokia joutui odottelemaan liian kauan joten jos on kiire aikataulu en suosittele.”
“Erittäin hyvä ruoka!!”
“Keskeinen paikka, Rosson tunnetut hyvät tuotteet, Ilme oli uudistunut edellisen käynnin jälkeen (siitä on tosin jo aikaa kulunut) aiemmat hyvät kokemukset.”
“hyvä ruokapaikka”
“Helppoa, nopeaa ja maistuvaa.”
“Miellyttävää kaikin puolin. Lasten kanssa siellä on helppo asioida.”
“Olin tyytyväinen kokonaisuuteen.”
“Hyvä ravintola, odottaminen kesti hieman liian kauan vaikka ei ollut ruuhkaa.”
“Hyvä sijainti. Monia ruokavaihtoehtoja, lapsillekin.”
“Homma pelaa!”
“Kaikki sujui melkoisen mukavasti ja ruoka sekä viini olivat hyviä. Näin viinikulinaristina minua kuitenkin häiritsi jonkin verran viinin tarjoilu, kun tilasimme lounaan seuraksi pullon punaviiniä. Tarjoilija kysyi, haluammeko ensin maistaa viiniä vai kaataako hän heti molemmille lasit täyteen. Tällainen kysymys on turha, vaan aina pitää kysyä pariskunnalta kumpi haluaa maistaa viinin. Vika voi olla myös viinin lämpötilassa ja se olikin liian lämmintä. Sitten kun maistaja on hyväksynyt viinin, tulee tarjoilla ensin kaikille muille laseihin ja viimeksi maistajalle. Hiukan on siis vielä opittavaa tässä asiassa.”
“Salaattipöydässä olisi voinut olla enemmän tuotteita. Lasten leikkipaikka on liian suuri, lapsia ei näe mentäessä katsomaan, sillä on seiniä edessä. Toiset lapset olivat tönineet lapsiani korkealta. Ei siis turvallinen leikkialue.”
“Kaikki sujui mallikkaasti, ruokavalintaa helpotettiin suosituksilla, ruoka oli hyvää ja palvelu ystävällistä ja asiantuntevaa!”
“Siisti paikka. Hyvä sijainti shoppailun lomassa. Erittäin ystävällinen palvelu. Hiton hyvä pizza.”
“ERITTÄIN MAUKKAAT ANNOKSET. HYVÄ VASTAAN OTTO. OTETTIIN ASIAKAS HYVIN HUOMIOITU. HYVÄ ILMAPIIRI. PALVELU ERITT'IN HYVÄ.”
“Perusvarma valinta lapsiperheelle. Ystävällinen palvelu, hyvä ruoka ja lapset ilahtuivat vielä ilmapalloista.”
“Kaikki toimi erinomaisesti koko käynnin ajan.”
“Hinta-laatusuhe on kohallaan.”
“Maistui ja ruuhkasta huolimatta homma toimi.”
“Hyvän ruoan, nopean palvelun sekä viihtyisyyden vuoksi.”
“Ruoka hyvää mut meluisa....................”
“Etenkin miespuoliset ystäväni eivät saa vatsaa täyteen. Onko lasagnen koko pienentynyt?”
“Viihtyisä miljöö ja hyvä ruoka”
“Hyvä ruoka, hyvä palvelu ja viihtyisä ravintola.”
“rento, kotoinen tunnelma ja keskeinen paikka”
“Hyvä ruoka. hyvä kohteliaspalvelu. ei huonoa sanottavaa..”
“Erittäin hyvä palvelu”
“Ruoka oli tosi maistuvaa ja riittävästi. Ensi kerralla varaan pöydän ennakkoon.”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu miellyttävää”
“Hyvä palvelu ja maukkaat annokset”
“Henkilökunnan puute ja kiire välittyi asiakkaille.. Ruoka tuli eri aikaan pöytäseurueelle..”
“Erittäin hyvä ja lämminhenkinen palvelu ja asiansa osaava henkilökunta joka huomioi asiakkaat.JOTEN KIITOS Ruoka oli hyvää ja kauniisti lautaselle aseteltu. joten maistui hyvältä. ERITYISKIITOS tarjoilijalle.”
“Positiivinen yllätys, vähän oli piilossa talon sisällä. Vähän on vieläkin kuva nuhjuisesta 80-lukulaisesta paikasta mutta hyvin päivitetty ????”
“ruoka oli hyvää ja kiireestä huolimatta saimme ystävällistä palvelua”
“Ravintola oli aika täynnä. Palvelu oli hidasta ja jouduttiin usein etsimään tarjoilijaa, kun oltiin lasten kanssa syömässä ei odottaminen ollut kovin mukavaa.”