Ät så mycket som du själv vill!

Snabb och enkel restaurang för hela familjen. Det är PizzaBuffa. Hos oss kan du äta så mycket god mat du vill. Vi erbjuder läckra pizzor, fräscha sallader, varma rätter och läskande drycker – allt till samma pris! På vardagar kan du välja lunch från vår varierande lunchbuffé. Till dessert passar mjukglass eller någon annan av PizzaBuffas goda efterrätter. Efter ett besök på PizzaBuffa känner du dig alltid mätt och belåten.

 

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,1)
Betjäning (4,3)
Stämning (4,0)
Barn (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 18.06.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Saa ottaa ruokaa,mistä itse tykkää ja saa syödä sen,minkä jaksaa.Saa istua vapaasti,ei tärkeä paikka ja näkee kadulle,jos sattuu saamaan ikkunapaikan.Lapsetkin tykkää käydä siellä kanssani.Kiitos.”
“Mukava ja tilava paikka syödä hyvillä ikkunanäkymillä kauppakadulle. Avara tiloiltaan on todella positiivinen juttu näkyminen lisäksi. Sijainti hyvä. Ihan bueno kaikin puolin.”
“Hinta-laatusuhde. Sijainti.”
“Runsaammin kinkkua kinkkupizzaan.”
“Helppo poiketa kauppareissulla, tarjolla ruokaa, joka todennäköisesti maistuu kaikille.”
“Olen allerginen monelle ruoka-aineelle, joten joudun aina kysymään mitä ruoat sisältävät, sain vastaukset. Kuten on aiemminkin tapahtunut - kiitokset siitä.”
“Kiva paikka. Hyvä palvelu.”
“Eri-ikäinen ja monipuolinen asiakaskunta”
“Ikkunapaikkoja lukuunottamatta muut BUFFA SOKOS JYVÄSKYLÄN tilat ovat tummia ja etenkin pahalla ulkosäällä sisätilatkin vaikuttavat ahtaammilta kuin ovatkaan.”
“'Ei oota' oli hyvin vähän. Pyydettäessä tuli nopeasti toivottua pizzaa.”
“Pitkä jono tullessa ja ihmiset seisoivat jonossa jo ravintolassa olevien asiakkaiden tiellä. Joku limu-uute oli loppu.”
“Otin vain jäätelöbuffan 3,90€ Ihmetteli n munakupin kokoista vohvelia, mihin piti mahtua jäätelön lisäksi kastike. En jaksanut hakea kuin kerran lisää, turhan kallis ja työläs jäätelö!! Kun buffajäätelöä saa syödä niin paljonkun jaksaa, mitä hyötyä on pienistä kupeista?? Saa jonottaa ja sotkea tiskiä, joten ei viitsi syödä niin paljon kyn haluais!!??”
“Paljon rohkeita ja mielestäni uusia ruokalajeja. Esimerkiksi viime perjantaina 31.5. oli tarjolla aivan maagista kukkakaali-kikherne paistosta.”
“Ystävällinen henkilökunta!”
“Ruoka on ihan ok.”
“Ravintola ei ole kovin viihtyisä.”
“Sijainti, tuotteet hyvin esillä, hyvä ruoka”
“Pöydät välillä epäsiistejä ja hinta on noussut edellisestä kerrasta selvästi.”
“Siisteys Sujuvuus Ystävällisyys Syötävä ruoka oli”
“Salaattipöydän taso oli huonontunut edellisestä kerrasta huomattavasti koko seurueemme mielestä. Hinta oli kylläkin noussut 12.50€ henkilö.”
“Salaattipöytä oli hieman niukka.”
“Sijainti”
“wc tilojen sijoittelu aiheutaa muuta, kuin ravintola-asiakkaiden käyttöä ja tuo ihmisten liikkumista ravintolatilaan - rauhattomuutta.”
“Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta”
“Aika rauhallinen paikka aterioida ja linjasto kulki sujuvasti.”
“Yleisilme ei ole houkuttelva.”
“Voisiko ikkunan vieressä olevaa 'looshi-riviä' jotenkin muuttaa tai järjestellä eri tavalla vaikka osaksi kahden hengen istumapaikoiksi. Niissä istuu yleensä yksi tai kaksi henkilöä koko neljän hengen tiloissa, joten tyhjiä paikkoja jää joko kaksi tai kolme. Ei kukaan yleensä mene sellaiseen istumaan.”
“Ruoka oli maukasta ja monipuolista.”
“Rauhaton kiireinen tunnelma. Edellisen asiakkaan 'murut' vielä pöydillä.”
“Suuri valikoima ja saa syödä niin paljonko kuin haluaa.”
“Saisi olla siistimpi ja pöytiä voisi pyyhkiä useammin.”
“Siellä on muutama ihana työntekijä, jotka saavat olon oikein mukavaksi. Erityiskiitokset ansaitsee tummahiuksinen ja -silmäinen nuorimies, joka aina jaksaa jutella asikkaan kanssa iloisesti.”
“Siellä on aina ylivoimaisesti eniten pizzoja tarjolla, jossa on sianlihaa. Mietin, miksi sitä pitää joka pizzaan työntää? Maailmassa on paljon pizzan täytteitä muitakin. Minusta se on aika vähän, jos on yksi kasvispizza ja yksi toinen pizza, jota me muut voidaan syödä. Kyllä minä silti aina siellä käyn ☺.”
“Helppo pistäytyä ja palvelu oli nopeaa”
“Ystävällinen,osaava henkilökunta Hyvä maukas ruoka Mukava ympäristö”
“Ystvällinen ja avulias palvelu !”
“Hyvällä paikalla. Hyvin tilaa. Rauhallista. Hyvä palvelu.”
“Pöytiä ei ehditä siivota tai pyyhkiä. Mutta senhän voi tehdä itsekkin.”
“Siisteys, erittäin hyvä ruoka ja ystävällinen henkilökunta”
“Hyvä sijainti, monipuolinen salaattipöytä ja hyvät pizzat ja lounasruoat.”
“Hinnat nousseet”
“Hyvä ruoka,sujuva palvelu,ystävällinen henkilökunta”
“Istumapaikkoja vain isommalle ruokaiijamäärälle,loosit kivoja sijainniltaan ikkunan vieressä mutta ahtaita ja epäkäytännöllisiä.”
“Sujuva ,edullinen .hyvä ruoka.”
“Erittäin iloinen ja positiivinen henkilökunta. Olin liikkeellä kyynärsauvoilla. Palveltiin erinomaisesti ja heti paikalle tullessani oltiin välittömiä ja iloisia. Se on yksi tärkeimmistä asioista, joita arvostan.”
“Ystävällinen palvelu. Näköala kävelykadulle.”
“Lastenhoitohuone oli hieman epäsiisti.”
“keskustassa sekä hiljainen, kun melkein jokapöydässä istui 1 henkilö selaamassa kännykkää”
“2 hengen pöytiä enemmä, noloa mennä toisen pöytään, vaikka vaan selaisikin kännykkää ja on varannut ison pöydän siihen tarkoitukseen.”
“Monipuolinen tarjonta, on suolaista myös. Rauhallinen paikka. S-asiakkaalle ilmainen vessa.”
“Oli erillaisia ruoka vaihtoehtoja.”
“Aina ystävällinen kokki”
“Pöydät välillä sotkuisia”
“Sijainti, siisteys”
“Pizzat hyviä, astioiden palatuslinja on selkeä, jos vielä asiakkaat osaisi lukea! ?? Ihan kiva paikka.”
“Hyvät, raikkaat, monipuoliset salaatit”
“monipuolinen ruoka rauhallin paikka”
“Runsas salaattipöytä”
“Perusruoka poislukien pizzat, on joskus mauttomia”
“Hyvä valikoima erilaisia ruokia ja maistuva ruoka”
“Ravintolaan on helppo löytää, saa syödä samaan hintaan sen verran kun haluaa, kertyy s-bonukset, hyvä valikoima ruokia mutta viikonloppuisinkin voisi olla myös riisiä tarjolla.”
“Jos menet yksin et välttämättä vietä pitkää aikaa syödessä tai jos on vain pieni nälkä niin et välttämättä halua maksaa täyttä hintaa joka on 10€ luokkaa kun syöt vähemmän.”
“Tuttuus ja perustasoisuus. Tietää mitä saa.”
“Epäsiisteys. Salin lattia ja pöydät epäsiistit. Laitosmaisuus. Ruokien puolivalmius ( lämmin pöytä)”
“Hyvä ruoka”
“Epäluottamus asiakkaaseen, kun ruokalautanen annetaan ”tiskin alta” asiakkaalle. Tällaista toimintaa kohdannut vain Buffissa.”
“Hyvää perus lounasta, asiointi sujuvaa, vaikka lounasaika. Tietty vanhukset ruokailevat ajan kanssa,toisin kuin töistä lounaalle tulevat..”
“Meluisa”
“Gluteiniton pizza”
“Pöytien siisteys”
“Teen juojille ei ollut vaihtoehtoja”
“Hyvä sijainti, hinta/laatu kohdallaan”
“Erittäin ystävällinen ja palveluhenkinen henkilökunta.”
“Erityisruokavalio (maito-allergia) otettiin ammattitaitoisesti huomioon ja työntekijät järjestivät maidottomia vaihtoehtoja. Harvoin kohtaa näin hyvää palvelua ja halua ratkaista tilanne yksilöllisesti siten, että asiakas jää lounastamaan.”
“Ystävällinen henkilökunta ja monipuolinen ruokatarjonta”
“hyvä ruoka ja positiivinen kokemus kokonaisuutena.”
“Nopeaa asiointia”
“Toivoisin että siisteyteen kiinnitettäisiin enemmän huomiota. Lisäksi salihenkilökuntaa oli mielestäni vähän. Limsa-automaatista oli jaffa loppunut, tuli vain kivennäisvettä.”
“Saa tilata erityisruokavalioon kuuluvia ruokia. Esim. oman pizzan.”
“Hyvät pitsat ja monipuolinen ruoka”
“Hieman ankea ympäristö. Hana/automasttijomat vetisiä. Jälkiruoka lisä hinnalla vain, vois sisältyä hintaan.”