Ät så mycket som du själv vill!

Snabb och enkel restaurang för hela familjen. Det är PizzaBuffa. Hos oss kan du äta så mycket god mat du vill. Vi erbjuder läckra pizzor, fräscha sallader, varma rätter och läskande drycker – allt till samma pris! På vardagar kan du välja lunch från vår varierande lunchbuffé. Till dessert passar mjukglass eller någon annan av PizzaBuffas goda efterrätter. Efter ett besök på PizzaBuffa känner du dig alltid mätt och belåten.

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,2)
Betjäning (4,3)
Stämning (4,0)
Barn (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 04.08.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Kaikki toimi hyvin mukana olleiden 5 lapsen kanssa”
“jälkiruoka puoli ölematon , kahvit teet kaakaot puuttuu juomakuppi typerä pahvinen ,salaattilautanen puuttuu , jos nämä epäkohdat korjattaisiin tulisimme useammin syömään.”
“Siisti paikka ja hyvä ruoka!”
“Ok ruokaa. Saa syödä mahan täyteen, mutta ei mitään gourmettia.”
“Erikoispizza 10 pistettä. Muuten kasvis ruokailijalle naftisti vaihtoehtoja. Ruokien sisältö voisi olla esillä. Esim salaatit. Ei tiedä mitä sisältää.”
“Lounasruoka on mitätöntä mättöä.”
“Tulee maha täyteen ja monipuolinen valikoima.”
“Hyvää ruokaa ja palvelu pelaa sekä kohtuu hintaista.”
“Pitsa on huonontunut viimeisen puolen vuoden aikana. Salaatit ovat tuoreita ja raikkaita. Vaihtoehtojakin on runsaasti koota oma salatti. Salatin kastikkeet ovat sokeripitoisia ja epäterveellisiä. Olen pyytänyt yrttiöljykastikkeita esim. Floran ja niitä on ollut viime aikoina saatavilla.....joskus on pitänyt kysyä onko....on löytynyt tiskin alta....”
“Kaikki toimii, helppoa tulla ruokarajoittesten ihmisten kanssa”
“Ruoka oli hyvää ja ravintola viihtyisä”
“Hinta / laatu suhde ok. Maukas ruoka.”
“Monipuolinen valikoima syötävää. Salaattipöytä hyvä!”
“Monipuolinen valikoima”
“Ruoka oli hyvää ja vaihtoehtoja on runsaasti.”
“Kaverini ehdotti Pizza Buffaa. Ravintolan nimestä tuli mieleen joku lasten sotkuinen pizzapaikka. En halunnut pizzaa joten en halunnut mennä. Ystäväni suostutteli kuitenkin että käymme katsomassa, mitä on tarjolla. Seisova pöytä oli mukava yllätys, josta löytyi ruokaa aikuiseenkin makuun. Ehkä seisovaa pöytää voisi markkinoida enemmän. Moni joka ei halua pizzaa, ei tule varmaankaan Pizza Buffa nimiseen ravintolaan syömään.”
“Asiointi oli sujuvaa ja ruoka maittavaa. Lisäksi valikoimasta löytyi kaikille mieluista syötävää.”
“Korona aikana, liian tiiviit pöytävälit ja ihmisiä kulkee liian läheltä.”
“Helppo tulla, ilmainen pysäköinti, palvelu nopeaa.”
“Kätevä tulla kun moneen makuun monenlaista ruokaa. Voisi olla juomina (limsojen sijaan) vaikka piimää myös. Miinuksena ne syöttötuolit. Ne on ihan kauheita. Eivät sovi pöydän päähän (paitsi pyöreän pöydän, joka on sitten muuten liian pieni perheellemme.”
“Ruoka on ihan perushyvää. Monesti kun on käynyt niin joutuu jonottamaan kassalle pitkään ja tilat sekä buffetlinjasto on epäsiistissä kunnossa. Pöydät likaisia yms”
“Hyvä ravintola on”
“Mukava ja siisti paikka ja ruoka oli hyvää”
“Helposti lähestyttävä, melko monipuolinen valikoima.”
“Tänne on helppo tulla prismassa asionnin jälkeen.Ruoka on hyvää ja edullista se vetää puoleensa.”
“Tosi hyvä hinta-laatusuhde, jokaiselle perheen jäsenelle löytyy mieleistä.”
“Tarjolla oli kunnon ruokaa ja salaattia sekä pizzoja. Jälkkärikahvi oli kunnollista. Täyttö pelasi astioihin. Eräs vanha mies tuli asioimaan ja hänelle kerrottiin hyvin mitä on tarjolla, että ei pelkkää pizzaa.”
“Hyvät parkkipaikat sopivasti pöytiä ei ahdas”
“Hyvä ruoka!”
“Salaattipöytä ei aina siisti, tuotteet sekoita... Palautusastiat liian täysi, hankala laittaa lautaset... Jos ostan glutteenoton pizza ja ei syödän kaikki, miksi ei saa otaa mukan?... Muutama, kaikki on hyvin! Kiitosta hyvääruosta, tulen uudestan!”
“Ruoka ollut erittäin hyvää, riittävästi vaihtoehtoja, on se vaan semmonen jokaisen kauppareissun lounaspaikka. Aiemmin käytiin Sokoksen Buffassa,mutta aseman parkkipaikalle on todella hyvin etelästä tulevien autolla kulku estetty, eli emme enää käy enää Jyväskylän kekustassa, Hyvä Jyväskylän liikennesuuniittelu, keskustan asiakkaista on pakko kai päästä eroon,”
“Nopea, lähellä, sujuuvaa, monipuolinen”
“Ruoka on hyvää ja mukavasti istumapaikkoja. Kermaperunoiden lisäksi vois olla esim riisiä yms.”
“Huolimatta siitä että itse sähläsin etukorttini kanssa, sain jälkikäteen bonukset. Vaikkakin se oli melkoisen hankalasti suunniteltu. Ruokailu oli hygieenisesti suunniteltu ja väkimäärä oli juuri sopiva.”
“No kyllä sinne voi syömään mennä. Salaatit hyviä!”
“Perusmättölä, ei tarjolla mitään erikoista tai mitään mikä olisi yllättänyt.”
“Rahoille sai vastinetta ja erityis tarpeet otettiin hyvin huomioon”
“Hyvä palvelu ja ruoka”
“Käytän lähes aina take away palvelua, eli tilaan pizzan mukaan, koska ravintola on hyvin meluisa. Perheille toki sopiva ruokailupaikka. Lisäksi kun ottaa pizzan mukaan, siitä riittää syömistä useammalle päivälle.”
“Nopea palvelu, tilaa hyvin ja riittävä valikoima syötävää, vaikka isompaakin porukkaa ajatellen. Pöytiä pyyhittiin kiitettävään tahtiin. Ainoa huono puoli oli, että jäätelöbuffassa oli maustekastikkeiden pullot kaikkien käsittelyssä, eikä niitä välillä pudistettu/pyyhittyä kertaakaan käyntimme aikana, vieressä olisi voinut olla käsihuuhdetta tarjolla, jotta kädet olisi voinut puhdistaa pullon käsittelyn jälkeen.”
“Kelepo paikka, vaikkakin vähän rauhaton ympäristö ja kallis hinta.”
“Monipuolinen valikoima, myös salaattipöytä oli hyvä.”
“Jokaiselle jotakin.”
“Yksi vuotiaamme otettiin todella hyvin huomioon, isot pisteet hänelle suunnatusta lautasesta, haarukasta ja nokkamukista. Oli myös ihana miten minun henkilökohtainen pizzatoive otettiin vastaan, valmiissa kun ei ollut minun makuun sopivaa. Söpöistä kokeista extra pisteet”
“Hyvä salaattivalikoima, normiruokabuffetti + extrana pitsaa”
“Jos haluaa syödä itsensä täyteen niin hyvä paikka”
“Monipuolinen valikoima. Hyvä hinta-laatusuhde. Olen jo suositellut tuttavilleni.”
“Siistiä ja runsas valikoima, pitzoja erinlaisia ja hyviä.”
“Ei mitään moitittavaa”
“Loistava paikka käydä perheen kanssa syömässä shoppailun lomassa.”
“Viikonloppubuffassa toistuu joka kerta samat teemat (wingsejä, tacoja) ja nämä jakavat mielipiteitä. Viikonloppunakin olisi kiva saada pizzojen lisäksi jotain 'normaalia' ruokaa, kuten vaikka pastalaatikkoa tai kinkkukiusausta”
“Hyvää ruokaa, helppo ja nopea, hyvä sijainti, siisti”
“on mukava tulla syömään ja samalla voi käydä kaupassa asioilla.”
“Kotiin haetut pizzat olivat todella herkullisia”
“Ok lounaspaikka työpäivän aikana.”
“Monipuolinen ruokavalikoima, pizzan rakastajan unelmapaikka.”
“Palvelu nopeaa”
“Hyvä palvelu ja todella hyvää pitsaa!”
“Helppo käydä ja ruoka monipuolista sekä hyvää. Samalla voi käydä isossa, monipuolisessa kaupassa ostoksilla edullisesti.”
“Hyvän makuinen ruoka ja hyvä valikoima”
“Maukasta ruokaa ??”
“Hyvä sijainti, hyvä ruoka.”
“Tasalaatuista ruokaa, tietää mitä saa.”
“Perus hyvä paikka”
“Helppo poiketa, kun hoitaa muitakin asioita!”
“Hyvä Monipuolinen ruoka, ilmainen ateria leimakortilla”
“En ole mikään kova minkään asian suosittelija. Keskusteluissa sanon kyllä mielipiteeni”
“Nyt varsinaiset salaatit olivat jääneet pois, muuten voisin antas paremmankin arvosanan.”
“Hyvää,monipuolinen valikoima ja maukasta ruokaa”
“ruoka oli ihan ok, kupongilla sai alennuksen muuten kalliiseen ruoan hintaan, korona-ajasta huolimatta pöytää ei oltu siivottu edellisten asiakkaiden jälkeen, pizzojen raaka-aineluetteloloita ei ollut näkyvissä”
“Toimiva tiski, iltapäivällä jo hiukan töhryinen paikoitellen. Asiakkaat pudotelleet ottaessaan ruokia. Ottimet sekoittuneet keskenään. Se mikä oli laitettu esim vaikka tomaateille, olikin siirtynyt johonkin toiseen paikkaan. Minulle se ei haitannut, mutta jollekin allergiselle kyllä. Hunajamelonin palaset melkein loppuivat kesken, vain muutama pala jäi, kun otin niitä. Toisella kierroksella hain lisää, ja silloinkin niitä oli kitsaasti. Ruoka OK! Leipää en ottanut, en myöskään kahvia/teetä. Niistä en voi sanoa mitään! Henkilökunnasta ei ole valittamista. Oikein asiallisia ja myönteisiä. Vain kahden ihmisen kanssa olin tekemisissä. En taaskaan muistanut ottaa leimaa passiini, kun maksoin!”
“Hyvä paikka ruokailla”
“Mukava paikka ja hyvä ruoka”
“Olen tyytyväinen. Paikka on hiukan rauhaton. Ruoka hyvää.”
“Mielestäni kaikki kohdallaan”
“Helppo asioida”
“Ravintola on helppo saavuttaa ja ravintolan ruokavalikoima on laaja, joista löytää jokaiselle sopivan vaihtoehdon. Edellisestä käynnistä Seppälän Pizza Buffaan oli kaksi vuotta, eikä tämäkään kerta säväyttänyt huippufiiliksiin, paitsi perheen nuorille joille ravintolan pizza- ja limpparivalikoima on mukava.”
“Suosittelen varmasti, koska asiointi on sujuvaa ja nopeaa lastenkin kanssa. Tällä kertaa petyimme, koska lounaspöydässä ei ollut lapsille vaihtoehtoja esim. Lihapullia. Ymmärrän kyllä että lounasruuat vaihtelee, mutta olisi mukava jos lapsille suunnattua lounastakin olisi pizzan vaihtoehdoksi. Toinen asia mikä silmiin pisti, etenkin näin poikkeus aikana... Siisteys. Sali oli toki täysi, ja vaikea siivottava, mutta likaisiin pöytiin syömään käyminen ei kovin houkutellut. Teillä on yleensä niin siistiä!!!”
“Hyvä salaattipöytä”
“Salaattivalikoimat hyvät, ruoka maittavaa, hyvät pizzat.”
“Henkilökunta oli ystävällistä, mutta kiireistä. Asiakas toivotetaan kassalla tervetulleeksi, mutta kiireen keskellä ei asiakasta muuten ehditä huomioimaan. Ruoka oli perustasoa.”
“Viihtyisä paikka ja hyvä ruoka.”
“Helppoa ja nopeaa”
“Monenlaista maukasta ruokaa ja juomaa”
“Ruoka maistui”
“Kaikki osa-alueet hyvällä mallilla viimmeinkin , en tarkoita sitä etteikö parannettavaa ja uusia ideoita pidä miettiä !!!”
“Ihan ok”
“Kaikki toimii niin kuin pitääkin.”
“Kaikki sujui hyvin”
“Hyvä, helppo ja maukas.”
“Normaali arkiravintola”
“Saa toivoa oman pizzan samaan hintaan.”
“Palvelu on aina ystävällistä. Ja ruoka on hyvää”
“Perus pizzabuffa tyyliä. Tulee käytyä se kerran pari vuodessa mutta ei vakituiseksi lounaspaikaksi. Kivasti kasviksia ja lisäkkeitä. Pääruuat oli vähän saman näköisiä (2 kastike ruokaa) pizza oli varma valinta. Ravintolasali oli epäsiisti, toki ruuhkaisin aika mutta silti varsinkin korona aikaan pöytiä pitäisi pyyhkiä useammin.”
“Very good restaurant”
“Hieno paikka ja hyvää ruokaa. Mukavalla paikalla ruokaostoksien yhteydessä voi käydä syömässä”
“Perushyvä ruokapaikka”
“Asioinnin yhteydessä joustava lounaspaikka ja erinomaiset pitzat. Myös kotiruoka salaattipöytineen runsas.”
“Ne kermaperunat ja kanat voisi joskus vaihtaa montako vuotta niitä on jo syöty. Pekoni , Nakit ja muusi, Kebab myös valikoimiin. Hyvä kun on toive pizza.”
“Viikonlopun lounaan hinta oli mielestäni erittäin kallis. Mitään erityistä ei noutopöydässä ollut. 30e kahdelta henkilöltä, johon sisältyy pehmikset, on liikaa. Lounas 10e/henkilö + 1e/henkilö pehniksestä on sopiva hinta kyseiselle aterialle.”
“Salaattipöydän valikoima on supistunut, esim ananas ja feta puuttuu..muuten oikein hyvä”
“Käsidesiä ei ollut näkyvillä selvästi, en löytänyt. Pöydän takana kassalla ja tarjoilijalle oli eri käsitys oliko makaronilaatikko gluteenitonta vai ei. Hui!!!Pelottaa jonku puolesta. Tykkään itse ruoasta ja kaikesta, kohta nähdään ☺️”
“Helppo, kohtuuhintainen, hyvä salaattitarjonta, perusruoka ok”
“Ainoastaan sijainnin takia Buffa on hyvä, mutta monessa asiassa on parannettavaa.”
“Jos ko. ruuasta pitää ..”
“Buffa Seppälässä todella hyvä ruoka. Esim. Buffa Porissa ei läheskään niin hyvä valikoima eikä näin maukasta.”
“Ravintolan työntekijät ovat erittäin osaavia ja mukavia. Ruoka on erittäin maittavaa ja valikoima on laaja. Yleisesti paikassa ei ole mitään negatiivista.”
“Rauhallinen paikka”
“Kiva paikka!”
“Ihan ok ruokaa. Ravintolan viihtyvyys ja siisteys voisi olla parempi.”
“Hinta laatu ok”
“Hyvää ja maittava ruoka ja monipuolista jos joku ei saa mahaansa täyteen on ihan väärässä paikassa.TODELLA HYVÄÄ!!”
“Kaikin puolin kiva asioida.”
“Kaukille jotain.”
“Monipuolinen valikoima, vaikka kalaa en löytänyt”
“Hintalaatusuhde on ihan hyvä!”
“Ruoka hyvää”
“Hyvä perheravintola”
“Kotiruokavalikoima oli nihkeä ja porukkaa oli liikaa/tiuhasti THL:sta huolimatta.”
“No ok ravintola mutta buffa on kaikkien tuntema että sitä erikseen tulee tuskin suositeltua.”
“Jopa lounaskiireessä, lapsetkin huomioitiin hyvin. Tällä kertaa ei ollut lapsille muuta ,kun pizzaa ja salaattia, edellisillä kerroilla ollu myös hodareita tai lihapullia, jotka maistuneet lapsille . Nyt siis toinen lapsesta meni pizzalla ja salaatilla ja toinen vain salaatilla, nachoilla ja pähkinöillä. Siltikin jäi hyvä muisto kaikille vierailusta ja mahatkin tuli kaikilöa täyteen ! Kiva paikka käydä ja salaatti pöytä , ai että ! Teiltä löytynyt monipuolisesti jopa allergikolle sopivaa. Helppo tulla ja olla.”
“Ystävällinen henkilökunta ja hyvä, maukas ruoka”
“Sijainti on sopiva...”
“Monipuolinen ruoka. Kaikille löytyy jotakin.”
“Kiva henkilökunta. Helppo tulla autolla.”
“Buffa on siitä paras ruokapaikka, että sieltä löytyy jokaiselle jotain syötävää ja kaikille tulee vatsa täyteen.”
“Lätta att hitta, bra parkering samt förstås god mat och bra urval.”
“Sijainti hyvä”
“Siisteyteen pitäisi panostaa, lattiat, pöydät....”
“Olen jo pyytänyt siskoani että lähdettäisiin yhdessä. Koen että lapset ovat tervetulleita tänne.”
“Usein myös kasvisvaihtoehto, se tosin lounasajan jälkeen puuttuu.”
“Toimiva ihan viihtyisa paikka käydä syömässä”
“Buffassa on aian ollut maistuva ruoka, ei valittamista”
“Hyvä 'kotiruoka' jonka lisänä pizzaa. Helppo tulla. Voi jättää auton pysäköintihalliin. Ruokakauppa ja ostoskeskus samassa yhteydessä ja ilmainen wc.”
“Monipuolinen tilausvalikoima. Ystävällinen palvelu.”
“Ruokaa jokaisen makuun.”
“Ruokien laatu / maku parantunut selvästi muutaman vuoden taikaisesta ajasta.”
“Asumme Maskussa ja olimme kesäloma matkalla. Tuskin tulee kyseinen ruokapaikka toistumaan.”
“Hyvä paikka, helppo asioida ja lähellä.”
“Koronauojaukset hyvin huomioitu”
“Monipuolinen buffet, vaikka ei söisi lainkaan esim. pizzaa. Salaatit hyviä(nyt tällä kertaa ehkä vähemmän valikoimaa kuin aikaisemmin) ja pizzat tasaisen hyvänmakuisia ja pizzavalikoima laaja. Myös limsa-automaatti hyvä lisä.”
“Nopea ja vaivaton asioida ostosreissun yhteudessä”
“Helppo tulla, hyvä ruoka, kohtuu hinta laatu. Huomaa henkilökunnan laittavan parastaan siksi tämä liian hyvä arviointi. Kun ei nousisi nokkaan vaan taso pysyisi.”
“Kassapalvelut meinaa ruuhkautua lounasaikaan. Se toinen kassa pitäisi olla useammin 'auki'. Hyvä idea kun siihen on tuotu perussalaatit. Toki sitten se ruoka linjasto ruuhkautuu seuraavaksi. Mikäli syöjiä kävisi paljon niin pohtisin jopa linjastoa missä voisi ottaa ruokaa molemmilta puolin. paremmat takeaway kahvikupit lounasaikaan!”
“Olemme olleet aina tyytyväisiä ruokailuumme siellä. Ruoka maittavaa ja ruokailupaikat siistit.”
“Hyvä valikoima hyvää ruokaa”
“Autolla helppo tulla ja monipuolinen valikoima ☺”
“Pitsa oli todella hyvä.”
“Suosittelin jo ystäväperheelle.”
“Ruokavalikoima on hyvä ja vaihteleva ja saa nopeasti.”
“Kasvisvaihtoehto puuttui ja muutenkin oli jo buffa puoli 'tyhjä',vaikka aukioloaikaa oli vielä 2h,ruokia loppui,uutta ei tullut tilalle esim.perunat”
“Maittavaa ruokaa ja viihtyisä ravintola??”
“menettelee”
“Hyvä ruoka, hyvät raikkaat salaatit”
“näin koronan jälkeen ja vaikutuksesta .kaikki meni hyvin”
“Kaikki sujui loistavasti ja ruoka oli erinomaista.”
“Mättäpaikkojaa suosittelen harvoin, mutta hinta/laatu vallan kohdallaan täällä”
“Vastaa konseptia”
“Pikkasen enemmän täytettä pizzoihin(lastwn muelipide)”
“Ravintolassa saa itsensä täyteen ja henkilökunta on avointa mitä tarjoiluun tulee”
“Hyvää perusruokaa”
“edullisuus ja maku sekä salaattien monipuolisuus”
“Ruoka oli hyvää ja toiminta pelasi hyvin”
“Hinta-laatusuhde hyvä, hyvät salaatit, kiva paikka.”
“Tuttu ja turvallinen.”
“Hieman useampia ruokalajeja olisi hyvä olla tarjolla, esim salaattipuolella.”
“Pitsa on hyvää. Pöydät olivat osittain likaisia”
“Kaikki toimi ja maistui. Vaikkakin oli poikkeusolot.”
“Maukasta ruokaa. Ystävällinen henkilökunta.”
“Vaihtoehtoja oli tarjolla hyvin. Ehkä salaattipöytä voisi olla monipuolisempi. Myös sisutus voisi olla viihtyisämpi. Kalusteet ovat ”baarimaisia”.”
“Kiva paikka”
“Lapset tykkäsivät, kun sai itse valita lautaselle, mitä haluaa syödä ja jätskikone oli kiva!”
“Erittäin hyvä palvelu, näytti siltä että Buffassa oli kiva olla töissä!”
“Hyvä paikka jos tulee nälkä ostosreissulla”
“Ok”
“Salaatteja lisukkeineen voisi olla enemmän tarjolla.”
“Kiva paikka,”
“Pitsa maistui hyvältä. Palvelu oli joustavaa ja nopeata. Mukaan otettaviin pitsoihin olisi mukava saada mukaan kippo raikasta salaattia.”
“Jos ystäväni etsisi hyvää ruokapaikkaa juväskylästä suosittelisin pizza buffaa”
“Helppoa ja useimmiten nopeaa syömistä ja ruoka hyvää tämän kaltaiseen paikkaan..”
“Ravintola voisi olla ruokasaliltaan viihtyisämpi. Nyt se tuntuu vähän kolkolta ja kylmältä”
“Ruoka oli samanhintaista, kun ennen, mutta tarjolla oli paljon vähemmän eri ruoka vaihtoehtoja.”