Ät så mycket som du själv vill!

Snabb och enkel restaurang för hela familjen. Det är PizzaBuffa. Hos oss kan du äta så mycket god mat du vill. Vi erbjuder läckra pizzor, fräscha sallader, varma rätter och läskande drycker – allt till samma pris! På vardagar kan du välja lunch från vår varierande lunchbuffé. Till dessert passar mjukglass eller någon annan av PizzaBuffas goda efterrätter. Efter ett besök på PizzaBuffa känner du dig alltid mätt och belåten.

Kundnöjdhet

4,3

Mat (4,2)
Betjäning (4,3)
Stämning (4,1)
Barn (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 27.10.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Olemme hakeneet pitsaa mukaan useamman kerran ja olemme sitä mieltä että se on kaupungin paras noutopitsa.”
“Sujuva palvelu, ruoka oli hyvää, siistit ja väljät tilat.”
“AINA OLLUT HYVÄÄ MONIPUOLISTA RUOKAA JA PITSAA SAANUT OMAN MAUN MUKAAN.”
“Ruoka hyvää ja pizzat maistuvia - lounaaseen liittyvät pizzat ovat jopa parempia kuin varsinaisten pizzerioiden lounaisiin liittyvät pizzat.”
“Maistuvaa arkiruokaa, nopeasti ja helposti saatavilla kaupassakäynnin ohella. Ateria vaihtoehtoja on riittävästi moneen makuun (lämmin ateria), salaatin voi koostaa itse haluamallaan tavalla.”
“Asiallinen paikka.”
“Hyvä ruoka ja mukava henkilökunta. Puhdas ravintola joka varsinkin buffaravintolassa on välillä muista buffista erottava tekijä.”
“Käytämme Buffaa matkalla mökille”
“Kattava valikoima erilaisia ruokia.”
“On lähellä, monipuolinen ruoka, paljon vaihtoehtoja. Pihvejä ei ole mulle sattunut. Lihapullat hyviä, siisti paikka. Ei liian iso.”
“Monipuolista hyvää ruokaa”
“Vaikkakin ravintolan vastaava keittiömestari on hieman tyly on ravintolakokemus muuten miellyttävä”
“Kattava valikoima kevyttä ja täyttävää ruokaa. Myös koululaisille maistuu. Pizza oli viimeksi aivan täydellistä!”
“Suhteellisen hyvää ruokaa, yksi ruokalaji tuntui vähän kauan seisoneelta. Muute todella maukasta ja asiointi mukavaa”
“Sopivan väljää oli näin korona aikana”
“Ravintolan siisteys ja hyvä ruoka houkuttavat. Hinnaata myös s-bonukset, joka iso plussa”
“Tuttu, ystävällinen”
“Rahastuksen kanssa epäonnistuttu. Oletin että tulee automaattisesti ale -15%, kun luki isolla. Ilman kuponkia Ei kysytty haluanko lunastaa alekuponkia sovelluksessa. Maksoin. Sitten pyysin korjausta, mutta myyjä sanoi ensin ei. Painoin että haluan että rahat palautetaan ja rahastetaan uudelleen alekuponkia käyttäen. Myyjä suostui ja teki palautuksen, mutta rahasto sittenkin yhden ylimääräisen hlön maksun.... Ja tämä epäonnistuminen johtui varmaan kiireestä, melusta ja pleksistä myyjän/asiakkaan välillä.”
“Hyvä ruoka”
“Hinta kohtaa laadun. Ruoat maistuvia ja kaikille löytyy jotakin syötävää. Henkilökunta aivan mahtava mitä kassalla maksamisen yhteydessä tapaa!”
“jos haluaa syödä kauppakierroksella niin hyvä pysä'hdyspaikka”
“Monipuoliset salaatit”
“Olemme aina olleet ABC,n asiakkaita asumme Jyväskylän ja Tampereen puolessa välissä harmi ,että nämä meidän rakastamat ruokapaikat ovat vähän kaukana ,mutta ostosreisuilla nautimme näistä. Kiitos”
“Pitsat tosi hyviä, mutta muu ruokatarjonta huonontunut. Maksaessa olisin toivonut, että kassatyöntekijä olisi itse kysynyt mobiiliedun (15% alennus) käyttämisestä. Oli vähällä, etten olisi tajunnut sitä käyttää..”
“Ruoka oli hyvää, adiointi sujuvaa, koronan takia ei paljon ihmisiä”
“Ruoka on aina monipuolista ja maistuvaa”
“Kassa ja ruokajono peräkkäin aiheuttaa tukkoisuutta ravintolassa, myös ruokaa haettaessa lisää törmää uudestaan samaan ongelmaan. Mutta ruoka on hyvää??”
“Muutaman kerran käytyäni ruoka on hintaansa nähden maukasta ja sitä on riittävästi. Viimeksi käydessäni yllätyin hienosta asiakaspalvelusta positiivisesti.”
“Kaikki sujui asiantuntevasti ja nopeasti ja ystävällisesti.”
“Pyysin vegaani pizzaa ja sitä myös sain.”
“Hyvä ruoka”
“Tässä olikin kaikki olennainen.”
“Ruoka oli maukasta ja kaikki sujui joustavasti.”
“Minulla paljon sellaisia tuttuja jotka eivät syö ' ulkona' mutta perheen kesken käytämme buffaa”
“Perusasiat kunnossa, siisti,hyvää ruokaa ja hyvä asiakaspalvelu.”
“Hyvää ruokaa ja määrällisesti sitä voi ottaa siihen asti että napa repeää. Hyvät vaihtoehdot, hyvä yleisilme.”
“Hyvä ja helppo ja saa varmasti mahansa täyteen ??”
“Raxissa on monipuolisempi valikoima, joten valitsisin ehkä kuitenkin mieluummin sen. Muuten ihan ok buffet!”
“Helppo asioida; ruoka maistuvaa”
“Hyvä paikka”
“Mukava ensin syödä ja sitten asioida muissa liikkeissä.”
“Hyvä ruoka ja palvelu, pizzat voisi leikata vähän paremmin suurin osa oli kiinni vielä toisissaan”
“Siellä hommat vaan toimii????”
“Oli todella hyvä kokemus. Pöydät oli hyvin plekseillä erotettuina toisistaan joten tuntui 'korona-turvalliselta' istua syömässä.”
“Saa tilata esim haluamansa pizzan. Aukioloaika Seppälässä voisi olla pitempään, kun olen tullut parikin kertaa klo 19 jälkeen niin Buffa ollut kiinni. Harmittaa kun turhaan lähdetään. Muuten todella hyvä paikka, käydään usein.”
“Minulle käynti Buffassa oli kaiken kaikkiaan ensimmäinen kerta. Vähän arastelimme kaverin kanssa tulla, mutta kaikki meni hyvin ja mikä tärkeintä, ruoka oli maittavaa ja vaihtoehtoja riittävästi.”
“Nopeast”
“Kaikinpuolin tyytyväinen ja sain rahalle vastinetta”
“Erittäin hyvä paikka, tulet sitten yksin, kaksin tai isomman porukan kanssa. Hinta-laatusuhde on kohdallaan tässä paikassa! :)”
“Ruoka oli tällä kertaa erityisen hyvää, tuoretta, siististi tarjolla. Pöydät siistit. Jäi todella hyvä mieli. Ruuassa oli hyvästi mausteita ja makua. Väkeä vähänlaisesti...”
“Palvelu sujuvaa ja ystävällistä, ruoka oli oikein hyvää ja mieluista”
“Paras paikka ruokailla, olen käynyt muissakin paikoissa, auton saa hyvin, tarjottavat siististi esillä. Palvelu ystävällistä ja iloista, tulen aina uudestaan!! ??”
“En keksi mitään parannettavaa, vastasi odotuksia niin kuin ennenkin”
“Ihan hyvä mättöpaikka, mutta kaipaisin enemmän vaihtoehtoja salaattipöytään, esim.aurajuusto, raejuusto, tonnikala, erilaisia kasviksia, kananmuna yms.”
“Jos haluaa hyvää ruokaa nopeasti ja haluaa valita mitä syö, on paras vaihtoehto:)”
“No tosi hyvä paikka.”
“Pizzan ovat maukkaita, salaattilajeja on runsaasti. Lämpimät ruuat myös hinta-laatusuhteeseen hyviä.”
“Ruokalinjasto pitäisi saada toimivammaksi. Kun hakee uudestaan ruokaa on hankala mennä jonon väliin....”
“Siisti ja reipasta palvelua”
“Positiivinen yllätys, oli parempi kuin odotin. Tulen uudestaankin.”
“Nopeaa, hyvää. Hinta-laatusuhde hyvä.”
“Ok.Hyvä ja viihtyisä paikka.Hyvä ruoka.”
“Olen jo suositellutkin kuetn tälläkin käynnilläni”
“Hyvä ja monipuolinen ruoka”
“Aina hyvää pizzaa”
“Hyvä salaattipöytä. Helppo asioida. Perusruuissa ihan ok valikoima. Nykyisin paikat/pöydätkin pidetään suhteellisen siisteinä ja puhtaina huolimatta isosta asiakasmäärästä (tätä voi aina parantaa).”
“Pisteet laskivat siksi, että Prisma Seppälän Buffassa on useimmiten työntekijöillä liian kiire. Kiireen tuntua lisää aikamoinen meteli ravintolassa. Ei enää taustamusiikkia/radioääntä siihen. Miten tilannetta voisi rauhoittaa? Jonoissa ihmiset unohtavat kiireen hässäkässä turvavälit, hengittävät niskaan. Kas tässä teille pulma! ??”
“ruoan maku // laatu tason verrta parempaa kuin esim RAX tai jotkut emigranttien raflat , esim hygienia myös paree.. ---poikkeus , tykkään kiinalaisesta myös, täällä JKL ssa on yksi , missä tykkään käydä maun / eksoottisen aromin ( itä maisen ) vuoksi .”
“Minun mielestä,se on suositeltavaa”
“Kiva henkilökunta, hyvät salaatit ja ruoka ok.”
“Saa monipuolista, hyvää ruokaa nopeasti.”
“Kasvisruokaa saisi olla enemmän”
“Hinta-laatu -suhde on kohdallaan.”
“Renhål måste bli bättre. Mat vid borden och på golvet”
“Perheemme allergioista johtuen buffetti ruokapaikat ovat aina haaste. Onneksi buffassa saa sentään gluteenittoman/vegaanisella juustolla höystettynä pitsan. Muuten ei olisi mitään järkeä ruokailla buffassa koska suurinosa ruokavaihtoehdoista ei käy ruokavalioon.”
“Täällä saa kovakin syömäri takuulla vatsansa täyteen. Ruoka on varsin maukasta ja valikoima on kohtuullisen monipuolinen ja on hyvä, että erilaisia salaatteja, raasteita ym. kasviksia on runsaasti tarjolla. Saa monipuolisesti syödäkseen.”
“Monipuolinen ruokavalikoima, siisti ympäristö ja ystävällinen henkilökunta”
“Salaattipöytävalikoima on vertaansa vailla, ja niin laaja lämmminruoka valikoima, että ähkyen lähtee aina pois :)”
“Todennäköisesti en suosittele mitään, ellei suosituksiani vaadita”
“Ruoka on hyvää, ja sen saa helposti ja nopeasti. Kaipaisin kuitenkin kunnollidia kasvis- ja kalavaihtoehtoja.”
“Hyvää ruokaa matalalla kynnyksellä, hinta ok. Hyvä sijainti.”
“Olen salosta kotoisin ja kyllä huomaa eron SSO.n ja Keskimaan buffassa kun keskimaalla kattavampi tarjonta! Sekä tilat ovat isot missä mahtuu hyvin syömään.”
“Useinmiten hyvää kotiruokaa !”
“Hyvä paikka jos haluaa mässäillä :)”
“Tilava ja hyvässä paikassa”
“Kakilla tuttavilla ei ehkä ole sama fiilis, joten 7 varauksella.”
“Palvelu oli erinomaista..turvavälit huomioitu.täytöt tapahtuivat jouhevasti... Salin siivous oli tehokasta.”
“Palvelu on sujuvaa, ystävällistä ja nopeaa. Pitsat erinomaisia. Tunnelma loistava. Käymme pojan perheen luona täältä pohjoisesta ja joka kerta teille syömään. Kiitod”
“Asiointi oli sujuvaa ja saimme syötyä rauhassa. Myös oli mukavaa ettei asiakkaita ollut hirveesti näin korona aikaan :)”
“Käytännössä tämä suosittelu toteutuu kohdallani hyvin harvoin, ja suosittelisin tämäntyyppistä ravintolaa ylipäätään vain tietyssä seurassa, kun tarvitaan helppoutta ja nopeutta yhdistyneenä monipuoliseen arkiruoka-tarjontaan.”
“Kaikki sujui kaiken kaikkiaan hyvin”
“Mielestäni buffa on perus hyvä ruokapaikka, jossa voi itse valita mitä ottaa.”
“Ainut miinus oli se, että pizzabuffetissa oli aluksi vain yksi pizza, jossa ei ollut punaista lihaa. Toiveestani tehtiin kyllä muunlaistakin pizzaa, mikä siis oli hieno juttu, vaikka jouduinkin sitä odottamaan.”
“aion itsekin käyttää paiikkaa jatkossa miksi ei siis myös ystäväni”
“ruoka oli todella hyvää, pizzat ihania”
“!!!”
“Myyjä vaikutti vähän ituhipiltä”
“Nopea perus mättöä”
“Ruoka on maittavaa ja valikoima hyvä. Hyvä juomavalikoima.”
“Kaikki toimii ja ruoka on erittäin hyvää ja sitä on riittävästi. Hinta-laatu-suhde on kohdallaan. Henkilökunta osaa asiansa ja selvästi tykkää olla töissä siellä.”
“Ruokailu sopii hyvin prisman ostoksien yhteydessä.”
“Arkisin ja iltaisin on väljempää.Viikonloppuisin on yleensä runsaasti asiakkaita ja vapaan pöydän löytäminen haastavampaa.”
“Herkullista ruokaa ja viihtyisä paikka.”
“monipuolinen hyvä ruoka samalla voi tehdä ruokaostokset Primassa”
“Monipuolinen pizzavalikoima, äärimmäisen hyviä makuja. Lämpimiä ruokia mukavasti tarjolla ja itsetäytettävät tortillat huippuja! Salaattivalikoima kattava. Kahvikoneeseen olisi mukava saada vaihtoehtoja, nyt kaakaonjuoja jäi ilman loppulämpöjä. Myös käsidesipumput pöydissä olisivat paikallaan, useimmat putsaavat kätensä sisääntulon annostelijalla mutta poikkeuksiakkn löytyy. Olisi mukava syödä pizzansa puhtain sormin (ruokaottimet kuhisevat pöpösiä näiden pumpunohottajien takia.). Idea: mitä jos desimaatti olisi kassalla, jossa rahastaja 'pakottaisi' käsihommiin ennen buffeetiskille menoa?!”
“Perus safkaa kun nälkä yllättää . Sen perusteella sinne vaan jos maistuu . Vähän hintava .”
“Aikuisille löytyy hyviä vaihtoehtoja, mutta itsellä kun pieniä lapsia (6ja 7v), niin 10€ pizzapalasta ja hodarista aika kova hinta. Lapset jopa kysyi, että eikö heille ole esim ranskalaisia. Onneksi jäätelö pelasti, mikä toki maksoi erikseen”
“Hyvää ruokaa kauppareissun yhteydessä”
“Ruoka on hyvää ja edullista sekä monipuolista”
“Salaatti ja ruoka +”
“Monipuolinen ruoka”
“Tosi mukava paikka kaikin puolin. Voi syödä monipuolisesti ja terveellisesti, vaikka on 'pikaruokaa'. Otan paljon eri kasviksia, koska niissä onhyvä valikoima ja laatu (ovat tuoreita, ei nahistuneita). Lisäksi pitsat ja wingsit on tosi hyviä ja usein toivon jotain omaa pitsaa, joka hetkessä valmistetaan pyynnöstä. Henkilökunta on osin vaihtunut vuosien varrella, mutta aina ollut ystävällistä ja palvelevaa. Aiemmin pankkikortti maksukone oli nirso ja pitkäviiveinen, kun piti näyttää bonuskorttia, odottaa pitkään ja vasta sitten näyttää lähimaksua, tai kone sekosi, mutta viime aikoina tuota ongelmaa ei ole tainnut enää olla.”
“Asiointi sujuvaa ja ruokaa löytyy joka makuun.”
“Hyvät perusmaut ruuissa, monipuolinen valikoima. Nopea asiointi.”
“Hyvä palvelu ja laadukas ruoka.”
“Jos palvelu miellyttää, sitä voi suositella. Ps. Nämä kyselyt ovat päivän trendi. Niitä pitää toteuttaa kun kaikki muutkin toteuttaa. Itse en koe näistä saatavan merkityksellistä tietoa. Kysymykset ovat laadittu mielestäni niin että jos yhtään päässä raksuttaa ei näihin voi vastata kuin parhaalla arvosanalla. Toisaalta jos kysymykset ovat monimutkaisia, ei niihin viitsi alkaa vastata lainkaan. Nykyisin on niin paljon tarjontaa, että kyselyjä helpompaa on äänestää jaloillaan. Voi alkaa jopa vältellä paikkoja joista tulee aina kysymys.”
“Hyvää ruokaa, hyvä valikoima ja sujuvaa toimintaa.”
“Tosi hyvä ja siisti paikka ruoka ja juoma hyvää kohtelias henkilökunta”
“Pienen lapsen kanssa oli helppo tulla. Ilahduin, kun taaperolle annettiin oma muovilautanen ja nokkamuki. Linjastosta löytyi myös helposti lapselle sopivaa syötävää.”
“Sujuva palvelu ja hyvä kotiruoanmakuinen”
“Ruoka ja juoma on hyvää, valikoima on monipuolinen, ravintolassa on mukava syödä, hinta-laatu suhde on loistava eikä jää nälkä.”
“Edullinen ja monipuolinen arkiruoka. Myös salaatteja.”
“hyvää ruokoo”
“Sinne on helppo mennä kaupankäynnin yhteydessä. Ruoka on maukasta ja palvelu hyvä.”
“Hyvväää oli”
“hyvänä, miellyttävänä, tarvitessa nopeanakin, monipuolisena ja myös edullisena ruokapikkana.”
“Siisti yleisilme, ruoat hyvin tarjolla. Korona-aika huomioitu. Asiakaspalvelu erinomaista tullessani. Miinusta siitä, että pehmiskone suihkaisi mekkoni päälleni jäätelöä ja tämä kyllä harmitti. Aiemmin koneesta on saanut ihan normaalisti jäätelöä, sotkematta itseäni. Yritin antaa tästä palautetta, mutta asiani jäi kuulematta. Pyysin servettejä, kun koneen läheisyydessä ei ollut niitä saatavissa. Kassalla oli juuri tuolloin ruuhkaa ja joku huikkasi minulle, että hae tuosta viereisestä tiskiltä.”
“Uskon, että tutut pitää kanssa ruuista.”
“Hyvää ruokaa helposti”
“Ruoka on hyvää ja monipuolista”
“Mainio paikka ja hyvä ruoka”
“Hyvää ruokaa ja monipuolinen tarjonta. Hinta edullinen.”
“Hyvää ruokaa ja siisti paikka”
“Hyvät ja kauniisti asetellut ruoat, siistimpi kuin monet muut Buffat.”
“Hinta-laatusuhde kohdallaa, hyvä sijainti ja paikoitusmahdollisuudet, siisti paikka ja palvelu on nopeaa.”
“Kaikenkaikkiaan miellyttävä ja helppo lounaspaikka, hintakin kohdillaan. Laaja valikoima josta löytyy varmasti jokaiselle jotakin.”
“Hyvä ruoka”
“Nopea palvelu”
“Kaikki oikein ok”
“Noutopizzat olivat hyviä. Noudan toistekin.”
“kassat ovat usein ruuhkaiset”
“Hyvää, monenlaista salaattiainesta ja ateriamahdollisuuksia tarjolla.Hyvä palvelu.”
“Hyvä ruoka”
“Hyvä monipuolinen ruoka,siisti esillepano”
“Kiva ja siisti paikka”
“Ruokailu sujui helposti kauppareissun yhteydessä kun työviikko takana ja ei voimia heti työpäivän jälkeen kokata. Lapsille monipuolisesti valinnan varaa, myös salaattivaihtoehtoja.”
“Hyvä ja monipuolinen ruoka.”
“Kaikki sujui mukavasti”
“Tältä minusta /meistä tuntuu”
“Moneen makuun sopivia ruokia asiallisella hinnalla, sopii perheille loistavasti ja parempi valinta pikaruoan sijaan.”
“Nälkä lähti”
“Wingsit olivat vähän liian raakoja/ vetisiä ja mauttomia.”
“Kiva että viimeisen käyntini jälkeen oli rakennettu seinä salin ja astianpalautuksen väliin.”
“Luotettava lounaspaikka”
“Perus seisovapöytä, jos haluaa pizzan lisäksi 'koti ruokaa'. Tosin tuo jälkiruuasta erikseen maksaminen ei saa minulta ymmärrystä (saisi vaikka lounas aikaan kuulua ruuan hintaan, niinkuin monessa muussakin paikassa).”
“Ruoka oli monipuolista ja maistuvaa.”
“Pizza on hyvää ja systeemi mieluinen”
“ympäristö muuten mukava, mutta häly ja melu häiritsi”
“Ruokaa oli paljon ja monipuolista. Palvelu on hyvää ja ystävällistä. Paikka on siisti ja iso”
“Palvelu ja ruoka on erittäin hyvää, meidän koko perhe tykkää. Jokaiselle on jotakin mieluista ruokaa. Viemme ystävämmekkin aina Buffaan syömään, koska siellä on niin paljon vaihtoehtoja, että varmaan löytyy aina jokaiselle mieluista syötävää.”
“Hyvin toimiva konsepti ja iloinen henkilökunta.”
“Hyvää ruokaa”
“Sujuva palvelu ja maistuva ruoka”
“Buffa ei ole pettänyt koskaan”
“Ruoka on hyvää ja toivepitsan tilaaminen takaa sen, että jokaiselle on aina jotakin!”
“Ruoka maistui ja paikka oli siisti ja palvelu hyvää”
“Saa mahan täyteen ja jokaiselle on jotakin”
“Ruoka ja palvelu oli todella hyvää ja ravintola siisti, oli mukava ruokailla”
“Jos haluaa nopean ja vaivattoman lounaan ni Buffasta semmosen saa.”
“Kaikki sujui näppärästi, henkilökunta oli mukavaa ja ruoka tosi hyvää. Kiitos paljon :)”
“Haimme pitsan lisäksi kotiruoka vaihtoehtoa ja se toteutui!”
“Hyvä ruoka”
“Iso kauppa keskus paljon muitakin palveluita samalla voi niitä hyödyntää.”
“Hyvä salaattibuffet <3 Tuoretta leipää tarjolla. Mahdollisuus myös terveellisiin vaihtoehtoihin, ei pelkkää pizzaa.”
“Hyvät ruoat”
“Ruoka on todella maukasta. Ravintolaan on myös helppoa ja nopeaa tulla tulla autolla. Yksi meidän perheen lempiravintola. ??”
“Ostosten jälkeen helppo nauttia ateria”
“Siistiä, toimivaa ja suht edullista”
“sijainti, eri ruokalajien valinta mahdollisuus”
“Ystävät ei käy ulkona syömässä.”
“Homma hallinnassa.”
“Sujuva ja monipuolinen. Kun paljon väkeä, sen voisi huomioida paremmin etäisyyksissä yms. hygieniassa.”
“Kaikki sujui mallikkaasti ja palvelu oli ystävällistä. 86 vuotias äitini pystyi hyvin liikkumaan kun ei ole liian ahdasta eikä portaita.”
“Paljo parempi ku Rax, missä käytiin viikon sisään toisena päivänä.”
“Valinnan varaa on paljon; pizza, kasvis, 'kotiruoka'. Laatu ihan hyvää.”
“Kaikille löytyy kaikkea. Tosin en tiedä allergikkojen valinnan laajuudesta. Pitza valikoimakin on yllättävän laaja. Täytyy olla tosi nihilisti jos ei löydä mieleistään. Salaati pöytäkin on tosi monipuolinen.”
“Ruoka oli hyvää ja valikoimaa oli riittävästi.”
“Viihtyisä paikka ja erittäin hyvä ja monipuolinen ruoka”
“Suosittelen. Paitsi lounasaikaan ei kannata mennä väentungokseen.”
“Hyvää ruokaa. Esilleasettelu vähän sekavaa. Jonoa maksulle ja ruuan ottamiseen.”
“Hyvä rukailupaikka. Lounas aikaan paljon asiakkaita, ei hyvä.”
“Sieltä saa niiin hyvää pitsaa”
“Ruoka oli hyvää ja hinta sopiva isollekin perheelle. Valinnanvaraa oli runsaasti ja jälkkärijätskit lapsille kiva elämys.”
“Ruoka on hyvää ja palvelu pelaa??”
“Joustava, maistuva ja toimiva paikka.”
“Hyvä kokemus,ruoka”
“Perheelle ystävällisin ravintola kaupingissa”
“Hinta/laatusuhde kohdallaan”
“Vaihtoehtoja on tarpeeksi. Hyvin esillä. Siisti ympäristö. Kohtelias henkilökunta.”
“Buffetin hinta on hyvin edullinen, silti laaja valikoima ja maistuvaa ruokaa”
“Mielestäni ravintolasta saa juuri sitä mitä luvataan.”
“Hinnat tulisi laittaa selvästi esille,nyt ei löytänyt hintaa lainkaan. Kassan toiminta saisi olla hieman ripeämpää.”
“Siisti, ruoka hyvää, monipuolinen valikoima”
“Palvelu joustavaa, ruoka erittäin maistuvaa.”
“Maukas monipuolinen ruoka”
“Salaattipöytä monipuolinen, pizzat hyviä.”
“Hyvä kokemus”
“Palvelu on mutkatonta ja hyvää. Ainut mitä vielä voisi toivoa että esim. Bizzat voisi tilata etukäteen valmiiksi noutoa varten. En ainakaan ole nähnyt missään tilausnumero eikä siitä ole minulle kerrottukaan.”
“Hyvä perus ravintola, ystävällinen palvelu”
“Meille käynti oli positiivinen yllätys. Tarjolla olevan ruuan maku ja laatu oli parantunut selvästi aikaisemmasta käynnistä (aikaisemmasta käynnistä on aikaa). Pizzat olivat tosi hyviä ja lämpimät ruuat kunnolla lämpimiä. Tämän käyntimme perusteella voimme suositella ravintolaa ja tulemme varmasti uudelleen. Puolisoni ei yleensä erityisemmin välitä pizzoista, hän kehui kaikkia syömiään pizzoja iha todella hyviksi ja totesi, että mennään ihmeessä uudelleenkin.”
“Ei välttämättä ole makunautintojen keidas, mutta ei tuota pettymystään, perusturvallinen valinta tuon genren ruokapaikaksi.”
“Oli jonkin aikaa sitten kun asioimme viimeksi,silloin ruoka ei maistunut kovin hyvältä.En tiedä miksi.Nyt kun kävimme viime viikolla ruoka oli todella maistuvaa etten sanoisi täydellistä.Ensimmäistä kertaa maistoimme järvi pihviä,ps.meille suositeltiin maistamaan,kunkysyin ensin mitä pihviä oli kyseessä.Jotenkin tuoreus oli kohdallan.Tulemme toistenkin.Terv.sirkka”
“Buffa Seppälä on selkeä, jossa on hyvät pääruokavaihtoehdot. Tosin jäätelön ohelle kaipaisin jälkiruoaksi vaikka hedelmiä tai jotakin piirakkaa.”
“Sujuvaa palvelua ja ei ruuhkaa, kun heti alkuun käyty.”
“Helppo asioida, -siitä että jos tilaat erikois pitsan esimerkiksi ruokavalion takia ei voi käyttää tiskissä olevia tuotteita, niin syömättä jäävää osaa ei voi tarjoilijan mukaan ottaa mukaan?????”
“Kaikki toimi hienosti. Ehkä useamman laatuista pizzaa olisi voinut olla, muttatämäkin oli hyvä. Jos inhoaa ananasta ja on kalalle allerginen on vaihtoehtoja vähemmän kuin muilla.”
“Ei ollut mitään moitittavaa, tosin en yleensä suosittele mitään kellekään.”
“Kiva paikka ja tykkään käydä”
“Monipuolinen ruoka ja salaattipöytä!”
“Ruokailu sujuu kun ensin oppii hahmottamaan miten siellä toimitaan. Tarjottimien puute haittaa vanhan ihmisen toimintaa ateriaa kootessa. Hintaan nähden pääruoka tulisi olla laadukkaampaa.”
“Ruoka maittavaa tosin aika tuhtia. Toisaalta salaatteja hyvin ok.”
“Mielestäni oli erittäin tervetullutta, että sekä kotiruokalounas että itse pizzabuffa-valikoima kuului ruokiin joista sai valita omia mieliruokiaan. Erittäin kattava kokonaisuus, tulen uudestaan. Kiitos.”
“Hyvää ruokaa”
“Ruoka oli maittavaa ja vaihtoehtoja oli sopivasti. Siisti paikka ja henkilökunnalla tuntui olevan hyvä pössis päällä”
“Kaikki toimi hyvin mukana olleiden 5 lapsen kanssa”
“jälkiruoka puoli ölematon , kahvit teet kaakaot puuttuu juomakuppi typerä pahvinen ,salaattilautanen puuttuu , jos nämä epäkohdat korjattaisiin tulisimme useammin syömään.”
“Siisti paikka ja hyvä ruoka!”
“Ok ruokaa. Saa syödä mahan täyteen, mutta ei mitään gourmettia.”
“Erikoispizza 10 pistettä. Muuten kasvis ruokailijalle naftisti vaihtoehtoja. Ruokien sisältö voisi olla esillä. Esim salaatit. Ei tiedä mitä sisältää.”
“Lounasruoka on mitätöntä mättöä.”
“Tulee maha täyteen ja monipuolinen valikoima.”
“Hyvää ruokaa ja palvelu pelaa sekä kohtuu hintaista.”
“Pitsa on huonontunut viimeisen puolen vuoden aikana. Salaatit ovat tuoreita ja raikkaita. Vaihtoehtojakin on runsaasti koota oma salatti. Salatin kastikkeet ovat sokeripitoisia ja epäterveellisiä. Olen pyytänyt yrttiöljykastikkeita esim. Floran ja niitä on ollut viime aikoina saatavilla.....joskus on pitänyt kysyä onko....on löytynyt tiskin alta....”
“Kaikki toimii, helppoa tulla ruokarajoittesten ihmisten kanssa”
“Ruoka oli hyvää ja ravintola viihtyisä”
“Hinta / laatu suhde ok. Maukas ruoka.”
“Monipuolinen valikoima syötävää. Salaattipöytä hyvä!”
“Monipuolinen valikoima”
“Ruoka oli hyvää ja vaihtoehtoja on runsaasti.”
“Kaverini ehdotti Pizza Buffaa. Ravintolan nimestä tuli mieleen joku lasten sotkuinen pizzapaikka. En halunnut pizzaa joten en halunnut mennä. Ystäväni suostutteli kuitenkin että käymme katsomassa, mitä on tarjolla. Seisova pöytä oli mukava yllätys, josta löytyi ruokaa aikuiseenkin makuun. Ehkä seisovaa pöytää voisi markkinoida enemmän. Moni joka ei halua pizzaa, ei tule varmaankaan Pizza Buffa nimiseen ravintolaan syömään.”
“Asiointi oli sujuvaa ja ruoka maittavaa. Lisäksi valikoimasta löytyi kaikille mieluista syötävää.”
“Korona aikana, liian tiiviit pöytävälit ja ihmisiä kulkee liian läheltä.”
“Helppo tulla, ilmainen pysäköinti, palvelu nopeaa.”
“Kätevä tulla kun moneen makuun monenlaista ruokaa. Voisi olla juomina (limsojen sijaan) vaikka piimää myös. Miinuksena ne syöttötuolit. Ne on ihan kauheita. Eivät sovi pöydän päähän (paitsi pyöreän pöydän, joka on sitten muuten liian pieni perheellemme.”
“Ruoka on ihan perushyvää. Monesti kun on käynyt niin joutuu jonottamaan kassalle pitkään ja tilat sekä buffetlinjasto on epäsiistissä kunnossa. Pöydät likaisia yms”
“Hyvä ravintola on”
“Mukava ja siisti paikka ja ruoka oli hyvää”
“Helposti lähestyttävä, melko monipuolinen valikoima.”
“Tänne on helppo tulla prismassa asionnin jälkeen.Ruoka on hyvää ja edullista se vetää puoleensa.”
“Tosi hyvä hinta-laatusuhde, jokaiselle perheen jäsenelle löytyy mieleistä.”
“Tarjolla oli kunnon ruokaa ja salaattia sekä pizzoja. Jälkkärikahvi oli kunnollista. Täyttö pelasi astioihin. Eräs vanha mies tuli asioimaan ja hänelle kerrottiin hyvin mitä on tarjolla, että ei pelkkää pizzaa.”
“Hyvät parkkipaikat sopivasti pöytiä ei ahdas”
“Hyvä ruoka!”
“Salaattipöytä ei aina siisti, tuotteet sekoita... Palautusastiat liian täysi, hankala laittaa lautaset... Jos ostan glutteenoton pizza ja ei syödän kaikki, miksi ei saa otaa mukan?... Muutama, kaikki on hyvin! Kiitosta hyvääruosta, tulen uudestan!”
“Ruoka ollut erittäin hyvää, riittävästi vaihtoehtoja, on se vaan semmonen jokaisen kauppareissun lounaspaikka. Aiemmin käytiin Sokoksen Buffassa,mutta aseman parkkipaikalle on todella hyvin etelästä tulevien autolla kulku estetty, eli emme enää käy enää Jyväskylän kekustassa, Hyvä Jyväskylän liikennesuuniittelu, keskustan asiakkaista on pakko kai päästä eroon,”
“Nopea, lähellä, sujuuvaa, monipuolinen”
“Ruoka on hyvää ja mukavasti istumapaikkoja. Kermaperunoiden lisäksi vois olla esim riisiä yms.”
“Huolimatta siitä että itse sähläsin etukorttini kanssa, sain jälkikäteen bonukset. Vaikkakin se oli melkoisen hankalasti suunniteltu. Ruokailu oli hygieenisesti suunniteltu ja väkimäärä oli juuri sopiva.”
“No kyllä sinne voi syömään mennä. Salaatit hyviä!”
“Perusmättölä, ei tarjolla mitään erikoista tai mitään mikä olisi yllättänyt.”
“Rahoille sai vastinetta ja erityis tarpeet otettiin hyvin huomioon”
“Asiakasmäärästä huolimatta ruokailu sujui joustavasti.Esille pano oli houkuttava ja maistuva.Myö koronan tuomat velvoitteet huomioitu.”
“Hyvä palvelu ja ruoka”
“Käytän lähes aina take away palvelua, eli tilaan pizzan mukaan, koska ravintola on hyvin meluisa. Perheille toki sopiva ruokailupaikka. Lisäksi kun ottaa pizzan mukaan, siitä riittää syömistä useammalle päivälle.”
“Nopea palvelu, tilaa hyvin ja riittävä valikoima syötävää, vaikka isompaakin porukkaa ajatellen. Pöytiä pyyhittiin kiitettävään tahtiin. Ainoa huono puoli oli, että jäätelöbuffassa oli maustekastikkeiden pullot kaikkien käsittelyssä, eikä niitä välillä pudistettu/pyyhittyä kertaakaan käyntimme aikana, vieressä olisi voinut olla käsihuuhdetta tarjolla, jotta kädet olisi voinut puhdistaa pullon käsittelyn jälkeen.”
“Kelepo paikka, vaikkakin vähän rauhaton ympäristö ja kallis hinta.”
“Monipuolinen valikoima, myös salaattipöytä oli hyvä.”
“Jokaiselle jotakin.”
“Yksi vuotiaamme otettiin todella hyvin huomioon, isot pisteet hänelle suunnatusta lautasesta, haarukasta ja nokkamukista. Oli myös ihana miten minun henkilökohtainen pizzatoive otettiin vastaan, valmiissa kun ei ollut minun makuun sopivaa. Söpöistä kokeista extra pisteet”
“Hyvä salaattivalikoima, normiruokabuffetti + extrana pitsaa”
“Jos haluaa syödä itsensä täyteen niin hyvä paikka”
“Monipuolinen valikoima. Hyvä hinta-laatusuhde. Olen jo suositellut tuttavilleni.”
“Siistiä ja runsas valikoima, pitzoja erinlaisia ja hyviä.”