Vardagen skiljer oss åt, Amarillo förenar oss!
 
 Amarillo förnyas och inom kort är varje restaurang young, fresh and new. Nya Amarillo förenar såväl vänner som obekanta och får alla att trivas kring samma bord. Amarillo har en fräsch, ledig, okomplicerad och energisk stil. På menyn finns det massor med fräscha smaker och, icke att förglömma, de bästa gamla favoriterna. Självklart bjuds det även på goda drycker och trevlig stämning. Den som vill uppleva någonting alldeles unikt ska boka bord vid The Table – en helkväll med god mat och dryck, underhållning och många glada överraskningar!
 
 Kom och testa, du trivs garanterat och hittar nya vänner!
 

Kundnöjdhet

4,1

Mat (4,1)
Betjäning (4,2)
Stämning (4,0)
Barn (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 24.11.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ainut 'miinus' oli korona rajoituksista johtuva kolkko tunnelma kun pöytiä oli vähän käytössä...mikä tietty oli oikein hoidettu tässä vallitsevassa tilanteessa.”
“Homma toimii ja ruoka on hyvää”
“Hyvä ruoka, mukava henkilökunta, kaikin puolin paras!”
“Kävimme testaamassa uuden ruokalistanne, muutama vanha suosikki oli hävinnyt listalta ja aluksi annoksen valitseminen oli vaikeaa. Suosittelen kuitenkin kaikkia testaamaan!”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Ruoka ja tunnelma hyvä. Mutta näin korona aikana olisimme toivoneet että lähipöytiin ei olisi ohjattu niin pian muita asiakkaita . Seurasimme tilannetta että tilaa olisi ollut kauemmissa pöydissä.”
“Amarillossa on aina ollut erinomaista ruokaa, se mitä itse olen tilannut ja käynyt. Viimeisimmässä käynnissä meni pieleen ettei minua otettu asiakkaana tarpeeksi huomioon tilaukseni suhteen. Henkilökunnan ehdotuksesta tilasin alkupalaa ruuhkan takia. Alkupaloista ei sittemmin kuulunut koko odotuksen aikana mitään ennen pääruuan. Ei minua siitä myöskään veloitettu, joten en myöskään pahoittanut mieltäni. Ainoastaan alkupalan odotuksesta jäi ohimenevä pettymys. Kaverini oli puolestani reipas ja otti tämän puheeksi laskutuksen aikaan ja henkilökunta osasi hyvin kompensoida unohdustaan. Hyvä mieli jäi, hyvää palvelua.”
“Ei valittamista, ruoka oli hyvää ja tarjoilu pelasi.”
“Perus varma hyvä paikka nauttia illasta”
“Mukavaa asiakas palvelua ja saatiin isolla porukalla ruuat aika nopeasti pöytään”
“Tunnelma ja paikka oli viihtyisä ja hyvällä paikalla. Vaikka ruan saamisessa kesti melko pitkään, oli se hyvää ja annos oli houkutteleva.”
“Huomaavaista, aitoa asiakaspalvelua rivakalta miestarjoilijalta. Poletti kiikutettiin nopeasti. 100pistettä.”
“Oli oikein hyvä ruoka ja palvelu ja tunnelma”
“Mahtava palvelu oli ja iloinen ilmapiiri 09.11”
“Paikkana, niin sijainnin kuin yleeis ilmeensä perusteella loistava. Heti kun mentiin sisään meidät huomioitiin ilo”
“Musiikki soi liian kovaa....”
“Palvelu sujuvaa ja ystävällistä, ruoka todella maistuvaa (lounasburgeri halloumilla ja kikhernepihvillä sekä ranskalaiset)”
“Nopea ja turvallinen. Ystävällinen henkilökunta”
“Hyvä ruoka, parempi mieli. :)”
“Kaikin puolin onnistunut ravintolakokemus”
“Perus hyvä ruoka, mukava henkilökunta, tarpeeksi viihtyisä.”
“Hyvä ruoka ja tunnelma”
“Henkilökunnat olivat todella ystävällisiä. Yksi tarjoilija puhui hieman epäselvästi/nopeasti etten oikein saanut selvää ja dippi unohtui. Ruoka oli todella hyvää, ehkä paras hampurilainen, mitä oon koskaan syönyt. Kiitos! :)”
“Elämäni paras uusi ateria, itse sain vaikuttaa aterian koostumukseen ja tarjoilija (mies) asiakaspalvelun ammattilainen. Ystävällinen ja ammattitaitoinen työssään.”
“Tytärpuolen kanapihvi oli raaka. Saatiin kyllä uusi ateria hänelle. Onneksi ei ehtinyt sitä syömään.”
“Tarjoilijat olivat mahtavia, huomioivat myös mukana olleen 5.vee poikani. Ja ihanaa kun ruokalista suppeampi nykyään, niin ei ole sataa sorttia luettavana. Kiva myös kun pöydät väljästi aseteltuna, niin jokainen sai oman rauhan.”
“Mielestäni kaupungin paras ravintola”
“varsinkin henkilökunta oli +++”
“Nykyinen sisustus on miellyttävä”
“Palvelu oli hyvää ja mukava henkilökunta. Lounasruuassa olisi hieman parantamisen varaa. Saisi olla enemmän makuja. Lisäksi tarjoilija voisi kysyä jo tilausta ottaessa vastaan, että saisiko olla ketsuppia. Moni asiakas, mukaan lukien mminun seurue joutui kysymään erikseen pöytään ketsupin.”
“ei ihmeitä - kaikki ok”
“Hyvä paikka ja maistuva ruoka”
“Rento ravintola. Helppo tulla ja kohtuuhintainen.”
“Turvavälit oli huomioitu hyvin”
“En peeustelisi”
“En pidä siitä, että tullaan kesken ruuan kysymään, että maistuuko. Ruokarauha! maksaminen ei suju, sillä tarjoilija ei seurannut, milloin ollaan valmiita. Kysyi astioita hakiessa, että otetaanko jälkkäri, sanottiin että ei. Voisi kysyä tuleeko lasku/seurata milloin juomat juotu, jolloin kysymys et tuleeko lasku. Odotettiin puoli tuntia viimeksi laskua (laitettiin tyhjät lasit pöydän reunalle merkiksi) , jonka jälkeen menin tiskille maksamaan. Saatiin kyllä anteeksipyyntö ja hyvitys juomina. Vedottiin kiireeseen, mutta lisäksemme paikalla oli vain 4 pöydässä asiakkaita.”
“Ruoka on hyvää ja sopivan hintaista”
“The Table aivan mahtava kokemus koko seurueen mielestä! Ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta, hyvää ruokaa ja juomaa ja päälle vielä hauskaa ohjelmaa, mitä muuta voi toivoa! Ihme että löydettiin tälläne mahdollisuus vasta nyt:)”
“Hyvä paikka keskustassa”
“Aina voi jotain parantaa, mutta käynti oli erittäin mieluinen. Korona tilanne oli myös huomitu hyvin.”
“Henkilökunta mukava ja tunsin itseni ja perheeni tervetulleeksi. Ruoka oli todella hyvää ja maistui myös perheen pienimmille.”
“Ruoka oli hieman mautonta, muuten käynti ok”
“Takuuvarma ruokapaikka”
“Ruoka erittäin hyvää, 1 miinus siitä, että tilauksissa usein kestää kauan”
“Hyvä ruoka mut pikkaisen saisi olla enemmän listslla”
“Hyvä ruoka.”
“Todella mukava ja maukas kokonaisuus.”
“Ruoka oli todella hyvää. Laatu parantunut huomattavasti parin vuoden aikana.”
“Ruokalista kutistunu entisestään.”
“Lounas aikaan ainakin silloin rauhallista. Isot tilat.”
“Ruoka huononee ja hinta nousee....”
“Hyvä ruoka ja palvelu.”
“Tarjoilijamme oli erityisen huolehtivainen, vastasi huolella annoksia koskeviin kysymyksiin ja esitteli ihanan Demuerte viinin, josta tuli heti suosikki. Hyvää asiakaspalvelua!”
“Hinta-laatusuhde osassa aterioista kohdallaan, mutta osassa ei.”
“Turvallisuus oli otettu hyvin huomioon näin korona-aikana”
“Käynti oli helppo, meitä palveltiin Hyvin ja ruoka tuli pian. Koronan suhteen ei ollut pelkoa, kaikki toimi tosi hyvin ja asianmukaisesti.”
“Ruoka ja juoma on hyvää ja henkilökunta mukavaa”
“Asiantunteva ja reipashenkinen henkilökunta. Asiakkaat huomioiva asenne ja palvelualttius, paikan siisteys ja ilmapiiri oli hyvä. Ruoka erittäin maittava. Sämpylä rouhea ja suosittelun arvoinen.”
“Erittäin miellyttävät ja ammattitaitoiset tarjoilijat, heidän takiaan käyn Amarillossa.”
“Olin pettynyt sekä nykyiseen ruokalistaan että loossien purkamiseen. Salissa oli liian avaraa, eikä lainkaan yksityisyyttä. Nykyinen ilme ei tuntunut myöskään sisustuksellisesti hyvältä. Kokonaisuudesta jäi huono maku.”
“Asiakkaita oli vähän joten tällä kertaa ruuan sai nopeasti. Yleensä vältämme paikkaa hitaan palvelun takia. Paikka on hieman nuhjuinen. S-bonus oli syy miksi tulimme, söimme tarjoustuotteen. Ruoka on maukas ja aika hyvä, bataattiranskalaiset oli kyllä hieman lötköjä.”
“Ruoka oli todella hyvää”
“Ruoka ja palvelu on hyvää niin ehdottomasti suosittelen muillekin hyvää ravintolaa.”
“Olemme käyneet amarilloissa muuallakin. Tästä käynnistä jäi hyvä kuva .”
“Jos ravintola on täynnä, niin jossain vaiheessa iltaa saa keskustella suhteellisen kovaan ääneen samassa pöydässä olevien kanssa”
“Hyvää ruokaa”
“Mainostin Facebookissa käyntiäni ja kerroin tarjolla olleeesta erikoistarjouksesta jonka itse parini kanssa käytimme hyväksemme.”
“Palvelu oli ystävällistä ja ruoka hyvää”
“Kelpo paikka. Tietää mitä saa”
“Suosittelisin ravintolaa, koska kokemukseni oli kaikinpuolin onnistunut!”
“Kaikki ok”
“Hyvä ruoka ja mukava palvelu.”
“Keskihintatason ravintola, viihtyisä paikka erityisesti alkuillasta eteenpäin. Ruokalistan tarjonta sopii hyvin monen makuun.”
“Ihan ok paikka. Ruokien tulo hieman kesti.”
“Palvelu ja tunnelma yms kaikki toimi, mutta en välttämättä suosittelisi amarilloa koska se on ketjuravintola ja ruoka ei ole poikkeuksellista”
“Ruoka oli sen verran maittavaa että voisin suositella muitakin käymään maistamassa”
“Tilatusta annoksesta puuttui yksi liha annos kokonaan, siitä kysellessä annettiin vastaukseksi että lista on uudistunut ja muuta selitystä mistä en saanut selvää koska tarjoilija ei ollut suomalainen ja koska musiikkiin soi niin kovalla. Ruoka muuten oli maittavaa ja viihdyimme hyvin mutta 60e annoksessa luulisi olevan kaikki ainekset mukana ja vähän enemmänkin.”
“Liekitys oli kiva”
“Kaikkinensa aivan upea visiitti, perheen kanssa synttäreitä juhlittiin ja oikein hyvää oli safka. Ainoa miinus tulee siitä, että maksaessa maksupääte kysyi että annetaanko tippiä? Whaat... Ihan suoraan sanottuna on perseestä. Jos meillä lasku on jo reilusti 100 euroa 4 henkeltä, niin jokin kohtuus on kenties tässäkin? Tippikulttuuri on tuttua, mm. Usa :ssa matkailessa tämä on normaalia, mutta niin on myös ne annosten ja juomien hinnat. Samalla rahalla 5 henkeä syö alkupalat ja pääruoan, mitä nyt kustanti pelkät pääruoat.”
“Hyvin meni”
“Ranskalaiset olivat tosi kuivat samoin hampurilaisen välissä ollut pihvi. Kanahampurilainen taasen oli todella hyvä”
“Viihdyin ja ruoka oli maistuvaa, seuralaiseni viihtyivät myös”
“Ruoka ja juoma ja palvelu oli todella hyvää joten sillä suosittelen”
“Tykkään vaan paikasta. Hyvä ruoka ja mukava syödä amarillossa..”
“Muuten hyvä mutta vegevaihtoedossa olisi reilusti kehitettävää. Tuli vaikutelma, että vegeburgeriannoksen oli suunnitellut vannoutunut lihansyöjä xD kokonaisuus oli aivan liian tuhti kahdella muu-pihvillä, ja jo pieni lisäys kasviksia, esim tomaattisiivuja, burgerin väliin olisi tehnyt kokonaisuudesta paljon freesimmät. Ateriaan sisältyi bataattikuutioita jotka olivat nahkeita ja löllöjä, eikä niitä muutenkaan olisi jaksanut syödä sen burgerin jälkeen. Mut antaisin silti uuden mahdollisuuden jollekin muulle safkalle listalta!”
“Tuttu ja turvallinen paikka sekä hyvää ruokaa”
“Ruoka on aina hyvää ja palvelu ystävällistä. Laskun saamisessa ja maksamisessa olisi vain parantamisen varaa. Monesti olemme sitä odotelleet.”
“Kaikki oli kohdillaan. Hyvä ruoka ja ripeä palvelu.”
“Amarillo Jyväskylässä saa aina ystävällistä palvelua. Asiakkaita palvellaan yksilöinä. Vaikka sattuikin pienimuotoinen virhe keittiössä, tarjoilijat paikkasivat hyvin ja saimme ravintolakokemuksesta vieläkin paremman! Tarjoilijat ovat huippuja Jyväskylän amarillossa!! :)”
“Viihtyisä tunnelmallinen ravintola. Asiakaspalvelu toimii. Ruoka maistuvaa.”
“Saa gluteenitonta vegaaniruokaa, s-etukortilla sai hyvää viiniä edullisesti, mukava paikka, kiva tarjoilija.”
“Sanoin tilatessa, että voitko sanoo kokille, että paistaa raneja sit kunnolla. Ja se paisto. Hyvää ruokaa saatiin pöytään. Ja mahtavat annokset muutenkin koko listalla, ja parempia dippejä ei oo tullut vastaan.”
“Palvelu oli niinkuin piti, ei jätetty huomioimatta, jokainen oli mukava ja oikealla asenteella. Ruoka oli tosi hyvää juuri oikein tehty ja niinkuin halusimmekin. Ehdottomasti iso suositus ravintolalle varmasti käydään useamminkin.”
“Ruoka oli todella hyvää, siksi suosittelen muillekin”
“Hyvä ruoka ja sijainti”
“Mukava palvelu ja hyvä sijainti.”
“Palvelu ja ruoka moitteetonta!”
“sijainti, siisteys, palvelu, tarjonta”
“Maukas ruoka jota voi kehua”
“Hyvä sijainti ja tunnelma.”
“Klassikko ravintola, ei oikeastaan edes tarvitse suositella. Jokainen kaveri ja tuttu on Amarillossa useammankin kerran käynyt.”
“Tilaa riittävästi ja helppoa asioida. Annos hyvä ja mastui. Vajaa numero täydestä tuli kun olut laatuja hieman heikosti.”
“Kokonaiskokemus oli hyvä, hinta-laatusuhde hyvä”
“Kaikki kunnossa. Ainoastaan sisäänpääsyn odottelusta miinusta.”
“Ruoan maku ei ole kovin hyvä. Pääraaka-ainetta kovin vähän annoksessa muuten annos ihan hillittömän iso. Söin tortillan kahdella vapaavalintaisella täytteellä. Näitä täytteitä oli ihan minimimäärä, muita lisukkeita todella paljon. Ylikypsä karitsa ei oikein ollut mielestäni maukasta.”
“Pientä viilausta sisäänheittoon, odotin aika kauan ennen kuin ohjattiin poytään. Kesällä tykkään syödä terassilla, mutta linnut eivät ole kivoja kavereita ruokailuaikaan. Hommatkaa haukka tms. karkotin ensi kesäksi.”
“Perus ravintola, ruoka ja palvelu. Kaikki hyvin mutta ei huippukokemuksia”
“Kaikki kohdallaan, hyvä ruoka ja ystävällinen asiantunteva henkilökuunta”
“Hyvä ruoka”
“Perus hyvä ravintola, rento ja helppo tulla”
“Amarillossa on todella hyvä ruoka, tunnelma, edut ja asiakaspalvelu.”
“Loistava paikka.Asiakas on kuningas.”
“Kiva paikka syödä ja terassi kesällä hyvällä paikalla”
“Perusruoka ja -palvelu.”
“Aurinkoisella kelillä kiva istua ulkoterassilla. Isot sohvat mukava istua.”
“Asiakaspalvelu oli tosi hyvää ja meistä pidettiin tosi hyvää huolta”
“Kaikki toimi loistavasti. Ihana ja meidät huomioiva henkilökunta, nopea palvelu ja todella hyvä ruoka. Olimme juhlimassa tyttäremme 18-vuotissynttäreitä mieheni ja 14-vuotiaan poikani kanssa. Olimme kaikki tosi tyytyväisiä ja ruokailusta jäi hyvä mieli. Kiitos!”
“Hyvä kokemus”
“Ihan perusruokaa, ei mitään maailmoja mullistavaa mutta ajaa asiansa.”
“Kokemusteni perusteella Jyväskylän parhaita ravintoloita ??”
“Erittäin ystävällinen palvelu, viihtyisä, siisti ympäristö. Hyvä lounas.”
“Kerroinkin jo eteenpäin työkavereille, että kokemus oli todella kaikin puolin todella onnistunut.”
“Opiskelijat otettu huomioon”
“Tilauksen odottaminen kesti yllättävän kauan. Lounastauko ei riitä ja kovassa nälässä ei jaksa ehkä aina odottaa.”
“Hyvä ruokapaikka.”
“Nopea,erittäin ystävällinen palvelu!”
“Asiointi oli mukavaa”
“Hyvä ruoka. Tarjoilijat eivät huomioineet asiakkaita riittävästi, laskua ei meinannut saada pyydettyä vaikka ruuhkaa ei ollut.”
“Hyvää ruokaa, mutta vähän liian kallista. Kävisin useammin jos hinta olisi 70-80%nykyisestä.”
“Hyvä sijainti. Hyvä texmex ruokalista”
“Amarillo on perusvarma, ainut mikä tiputtaa arvosanaa on yllätyksettömyys. Ruokalistoja voisi päivittää useammin, sekä olisi kiva jos lista ei olisi täysin sama joka puolella, vaan olisi myös eri paikoissa omia ruokia listalla.”
“Rillo onv vaan paras”
“Amarillon tietää kaikki, lähinnä voisi kertoa mistä löytyy.”
“Viihtyisyyttä enemmän, aurinkovarjoja”
“Ulkopaikkakuntalaisen oli helppo löytää perille ??”
“Hyvä maku.....paitsi kesken syönnin ei tarvitsisi kysyä mille ruoka maistuu...”
“Hyvä ruoka, palvelu ja sopiva sijainti”
“Ruoka on perushyvää ja tunnelma ihan kiva, mutta itse henkilökohtaisesti pidin enemmän aikaisemmasta sisustuksesta ja yleisilmeestä.”
“Hyvä ruoka ja viihtyisä miljöö”
“Useamman kerran ollut tiskillä se liikaa höpöttävö mies. Liika on liikaa. Menee naurettavuuden puolelle muuteen hyvä. Lounaalla pari lisävalikoimaa oia jees”
“Omalla tarjoilijallamme oli kovin huono päivä ja tilaukseni kanssa oli sekoilua. Yhdeltä pöydässä myös kysyttiin haluaako hän sianlihasta tehdyn pihvinsä mediumina. Mutta yleensä ruokailu sujuu moitteettomasti.”
“hyvä safka”
“Hyvä ruoka”
“Loistavaa oli, vaikka ruuissa kesti, niin ravintola päällikkö otti homman haltuun loistavasti”
“Ruokaa löytyy moneen makuun”
“Hyvä kokemus”
“Kaikki muut ok mutta suurin osa tilasta käyttämättä ja vessat liian pienet”
“Nopsasti hyvää ruokaa ja reippaat tarjoilijat”
“Helppo tulla. Ja kohtuu nopea palvelu. Tarjoilijalle sattui kömmähdys vei annoksemme ensin viereiseen pöytään.”
“Vaikka ravintolassa oli paljon asiakkaita, tarjoilijat olivat ystävällisiä ja huomioivat erityistarpeet hyvin!”
“Hyvä ruoka ja Jyväskylässä ystävälliset ja iloiset työntekijät.”
“Ruoka oli todella hyvää ja maut sopivat toisiinsa. Kokille kiitokset”
“Homma toimii ??”
“Tunsimme olomme tervetulleeksi, palvelu oli iloista ja ruoka todella hyvää!”
“Perus hyvä, varma valinta ruokapaikaksi”
“Hyvä ruoka”
“Kaikki sujui hyvin ja mukavasti”
“Ravintola jossa hinta ja laatu kohtaavat”
“Mukava palvelu ja tunnelma. Ravintola kaipaisi hieman piristystä kalusteisiin yms.”
“Nopea palvelu ja ammattitaitoista”
“Perus varma valinta”
“Einyt ihan parhaimpia paikkoja ole koska ruuan saamisessa viikonloppuisin kestää sen 30minuutista eteen päin lounas tosin tuli nopeasti ja oli suoraan sanottuna melkein ilmainen laatuunsa nähden mutta viikonloppuisin saa varata sikaa jos syömään tulee”
“Kamppaniat ja tarjoukset houkuttelevat. Garlic chickenistä jää olo, että voisin pian syödä uudelleen!”
“Mukava henkilökunta ja tunnelma, ruoka hyvää”