Vardagen skiljer oss åt, Amarillo förenar oss!
 
 Amarillo förnyas och inom kort är varje restaurang young, fresh and new. Nya Amarillo förenar såväl vänner som obekanta och får alla att trivas kring samma bord. Amarillo har en fräsch, ledig, okomplicerad och energisk stil. På menyn finns det massor med fräscha smaker och, icke att förglömma, de bästa gamla favoriterna. Självklart bjuds det även på goda drycker och trevlig stämning. Den som vill uppleva någonting alldeles unikt ska boka bord vid The Table – en helkväll med god mat och dryck, underhållning och många glada överraskningar!
 
 Kom och testa, du trivs garanterat och hittar nya vänner!
 

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,2)
Betjäning (4,3)
Stämning (4,2)
Barn (3,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 13.01.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ruoka ja palvelu erinomaista. Lounasaika niin oli rauhallista.”
“Henkilökunta oli palveluhenkistä ja homma hoitui ammattitaidolla. Henkilökunnasta huokui aito kiinnostus asiakkaita kohtaan.”
“Amarillo on aina ollut varma valinta ravintola elämykseen. Nyt harmiksemme oli wingsit poistettu valikoimasta, mikä on ollut aina meidän syymme tulla syömään amarilloon. Tästä syystä arvosana laskee parilla numerolla. Muuten kokemus on kokonaisvaltaisesti hyvää palvelua ja maukasta ruokaa.”
“Perusvarma kokemus.”
“Henkilökunta asiantuntevaa. Lapsen kohdalla ei ehkä otettu suoraa kontaktia lapseen vaan hoidettiin vanhempien kautta. Koronahommat hyvin hoidossa.”
“Ruoka oli kyllä hyvää, niinkuin Amarillossa yleensä aina. Henkilökunta kiirehti selvästi kotiinlähtöä ja tuli tunne että täytyy syödä nopeasti, ettei heillä menisi ylitöiksi. Koronan vuoksi tiloja oli väljennetty, joten tunnelma oli aika kolkko.”
“Tämä vierailu oli hyvä. Miinuksena tippi. Ei sovi suomalaiseen kulttuuriin. Kiusallista tehdä valinta tarjoilijan odottaessa vieressä annanko tippiä vai en. Edellinen vierailu oli katastrofi. Odotimme ruokaa 1,5 tuntia. Ei anteeksipyyntöä, ei mitään hyvitystä esim juoma tai jälkiruoka. Siksi pitkä tauko että 'uskaltauduin' nyt tulemaan. Enkä olisi tullut ellei nuoriso olisi nyt kovasti halunnut. Tämä visiitti oli kuitenkin onnistunut ja jäi hyvä mieli.”
“Saatiin todella hyvää palvelua ja ruoka oli ihan täys 10 ??”
“Hyvä hampurilainen.”
“Perus hyvä ravintola. Ei mitään tajunnan räjäyttävää, mutta tasaisen hyvää ruokaa aina ??”
“Ruoka oli todella hyvää ja asiakaspalvelu oli ammattitaitoista.”
“Palvelu pelasi hyvin, tullut käytyä perheen ja kavereitten kanssa useasti ja yleensä aina palvelu ollut hyvällä tasolla ja ruoka maittanut hyvän tunnelman avustamana.”
“Kaikki toimii kuten aina.”
“Käyn harvoin missään syömässä rajoitetun ruokavalion vuoksi. Täällä muutokset onnistui helposti”
“Kokemus kokonaisuudessaan oli hyvä.”
“Hyvää ruokaa, viihtyisä ja iloinen henkilökunta”
“Olen tyytyväinen kaikkeen toimintaan ja ruokaan ravintolassa. Ainut mikä minua jäi erityisesti harmittamaan on se, että lempiruoka-annokseni teko on lopetettu. Texican Chicken niminen annos, on ollut suosikkini vuosia ja ollut syy aina tulla uudestaan Amarilloon. Olisikohan mahdollista saada joskus annosta takaisin listoille. :)”
“Viime kerralla siihen tasoon mitä paikassa olen tottunut, oli tapahtunut jotain, koska tarjoilija oli uusi ehkä ja vähän kujalla samoin pihvi oli paistettu mustaksi. Laitettiin koronan vaikutusten piikkiin tämä kerta. Toivotaan, että ensi kerralla taas sama tuttu taso palannut.”
“Tunnelma kiva ja rento, ruoka maittavaa.”
“Ihan hyvä palvelu, ruoka kohtuuhyvää, tarjoilija kohtelias ja palvelualtis.”
“Pöydät oli sijoitettu järkevästi korona huomioiden. Kiireestä huolimatta henkilökunta huomioi meidät hyvin koko ruokailun ajan. Ruoka maistui. Ainoa kehittämisen paikka, mitä tulee mieleen on se, että Amarillolla saisi olla enemmän listalla erilaisia pääruoka vaihtoehtoja.”
“Palvelu oli mainiota! Listan tuotteista kerrottiin asiantuntevasti ja meille suositeltiin lisukkeita yms. mitkä sopisivat muun ruoan kanssa. Henkilökunnan kanssa pääsi myös hyvin juttuun. Ei ollut vain perus miten ruoka maistuu meininki, vaan asiakkaasta oltiin oikeasti kiinnostuneita”
“Hyvä ruoka sekä palvelu”
“Varmaa tekemistä”
“Melko vähän vaihtoehtoja kasvissyöjille ja menu muutoinkin suppea aiempaan verrattuna.”
“Todella hyvät ruuat ja jälkiruuat.”
“Ystävällinen henkilökunta ja hyvää ruokaa. Oli tilaa olla omalla kaveriporukalla ja koronarajoitukset oli otettu huomioon hyvin”
“Ruoka hyvää ja palvelu mainiota”
“Limpparia ravintola, ei ole pettänyt koskaan!”
“Saimme koko illan ajan viimeksi loistavaa asiakaspalvelua muistaakseni Antsa nimiseltä mieheltä.Drinkit olivat myös erittäin hyviä. Ruoka on aina aika keskinkertaista, joten siinä en laittaisi pahaksi vaikka reseptiikkaa vähän päivitettäisiin yllätyksellisemmäksi. Amarillon miljöö on viihtyisä, vaikka omaan makuun saisi olla vieläkin pimeämpi ??”
“Ruuhkista ajoittain vähän miinusta. Ja kasvispuolta voisi olla enemmänkin.”
“Palvelu oli erinomaista, ruoka oli maittavaa, minut huomioitiin asiakkaana.”