Vardagen skiljer oss åt, Amarillo förenar oss!
 
 Amarillo förnyas och inom kort är varje restaurang young, fresh and new. Nya Amarillo förenar såväl vänner som obekanta och får alla att trivas kring samma bord. Amarillo har en fräsch, ledig, okomplicerad och energisk stil. På menyn finns det massor med fräscha smaker och, icke att förglömma, de bästa gamla favoriterna. Självklart bjuds det även på goda drycker och trevlig stämning. Den som vill uppleva någonting alldeles unikt ska boka bord vid The Table – en helkväll med god mat och dryck, underhållning och många glada överraskningar!
 
 Kom och testa, du trivs garanterat och hittar nya vänner!
 

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,1)
Betjäning (4,2)
Stämning (4,1)
Barn (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.01.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ruoka ja palvelu erinomaista. Lounasaika niin oli rauhallista.”
“Henkilökunta oli palveluhenkistä ja homma hoitui ammattitaidolla. Henkilökunnasta huokui aito kiinnostus asiakkaita kohtaan.”
“Amarillo on aina ollut varma valinta ravintola elämykseen. Nyt harmiksemme oli wingsit poistettu valikoimasta, mikä on ollut aina meidän syymme tulla syömään amarilloon. Tästä syystä arvosana laskee parilla numerolla. Muuten kokemus on kokonaisvaltaisesti hyvää palvelua ja maukasta ruokaa.”
“Perusvarma kokemus.”
“Henkilökunta asiantuntevaa. Lapsen kohdalla ei ehkä otettu suoraa kontaktia lapseen vaan hoidettiin vanhempien kautta. Koronahommat hyvin hoidossa.”
“Ruoka oli kyllä hyvää, niinkuin Amarillossa yleensä aina. Henkilökunta kiirehti selvästi kotiinlähtöä ja tuli tunne että täytyy syödä nopeasti, ettei heillä menisi ylitöiksi. Koronan vuoksi tiloja oli väljennetty, joten tunnelma oli aika kolkko.”
“Tämä vierailu oli hyvä. Miinuksena tippi. Ei sovi suomalaiseen kulttuuriin. Kiusallista tehdä valinta tarjoilijan odottaessa vieressä annanko tippiä vai en. Edellinen vierailu oli katastrofi. Odotimme ruokaa 1,5 tuntia. Ei anteeksipyyntöä, ei mitään hyvitystä esim juoma tai jälkiruoka. Siksi pitkä tauko että 'uskaltauduin' nyt tulemaan. Enkä olisi tullut ellei nuoriso olisi nyt kovasti halunnut. Tämä visiitti oli kuitenkin onnistunut ja jäi hyvä mieli.”
“Saatiin todella hyvää palvelua ja ruoka oli ihan täys 10 ??”
“Hyvä hampurilainen.”
“Perus hyvä ravintola. Ei mitään tajunnan räjäyttävää, mutta tasaisen hyvää ruokaa aina ??”
“Ruoka oli todella hyvää ja asiakaspalvelu oli ammattitaitoista.”
“Palvelu pelasi hyvin, tullut käytyä perheen ja kavereitten kanssa useasti ja yleensä aina palvelu ollut hyvällä tasolla ja ruoka maittanut hyvän tunnelman avustamana.”
“Kaikki toimii kuten aina.”
“Käyn harvoin missään syömässä rajoitetun ruokavalion vuoksi. Täällä muutokset onnistui helposti”
“Kokemus kokonaisuudessaan oli hyvä.”
“Hyvää ruokaa, viihtyisä ja iloinen henkilökunta”
“Olen tyytyväinen kaikkeen toimintaan ja ruokaan ravintolassa. Ainut mikä minua jäi erityisesti harmittamaan on se, että lempiruoka-annokseni teko on lopetettu. Texican Chicken niminen annos, on ollut suosikkini vuosia ja ollut syy aina tulla uudestaan Amarilloon. Olisikohan mahdollista saada joskus annosta takaisin listoille. :)”
“Viime kerralla siihen tasoon mitä paikassa olen tottunut, oli tapahtunut jotain, koska tarjoilija oli uusi ehkä ja vähän kujalla samoin pihvi oli paistettu mustaksi. Laitettiin koronan vaikutusten piikkiin tämä kerta. Toivotaan, että ensi kerralla taas sama tuttu taso palannut.”
“Tunnelma kiva ja rento, ruoka maittavaa.”
“Ihan hyvä palvelu, ruoka kohtuuhyvää, tarjoilija kohtelias ja palvelualtis.”
“Pöydät oli sijoitettu järkevästi korona huomioiden. Kiireestä huolimatta henkilökunta huomioi meidät hyvin koko ruokailun ajan. Ruoka maistui. Ainoa kehittämisen paikka, mitä tulee mieleen on se, että Amarillolla saisi olla enemmän listalla erilaisia pääruoka vaihtoehtoja.”
“Palvelu oli mainiota! Listan tuotteista kerrottiin asiantuntevasti ja meille suositeltiin lisukkeita yms. mitkä sopisivat muun ruoan kanssa. Henkilökunnan kanssa pääsi myös hyvin juttuun. Ei ollut vain perus miten ruoka maistuu meininki, vaan asiakkaasta oltiin oikeasti kiinnostuneita”
“Hyvä ruoka sekä palvelu”
“Varmaa tekemistä”
“Melko vähän vaihtoehtoja kasvissyöjille ja menu muutoinkin suppea aiempaan verrattuna.”
“Todella hyvät ruuat ja jälkiruuat.”
“Ystävällinen henkilökunta ja hyvää ruokaa. Oli tilaa olla omalla kaveriporukalla ja koronarajoitukset oli otettu huomioon hyvin”
“Ruoka hyvää ja palvelu mainiota”
“Limpparia ravintola, ei ole pettänyt koskaan!”
“Saimme koko illan ajan viimeksi loistavaa asiakaspalvelua muistaakseni Antsa nimiseltä mieheltä.Drinkit olivat myös erittäin hyviä. Ruoka on aina aika keskinkertaista, joten siinä en laittaisi pahaksi vaikka reseptiikkaa vähän päivitettäisiin yllätyksellisemmäksi. Amarillon miljöö on viihtyisä, vaikka omaan makuun saisi olla vieläkin pimeämpi ??”
“Ruuhkista ajoittain vähän miinusta. Ja kasvispuolta voisi olla enemmänkin.”
“Palvelu oli erinomaista, ruoka oli maittavaa, minut huomioitiin asiakkaana.”
“Kaikki toimi tosi hyvin ja ruoka oli erittäin hyvää .”
“Ilta oli kaikin puolin hieno, henkilökunta oli suojautunut hyvin koska itse ruokailemaan tuleva ei voi aterioidessaan. Meidät huomioitiin erittäin hyvin ja osaavasti, henkilökuntanne on todella asiantuntevaa, ystävällistä ja palvelualtista. Kiitos hyvästä ruuasta sekä palvelusta heille kaikille keittiöstä tarjoiluun tämän viestin välityksellä ja hyvää joulunodotusta!”
“.”
“Itse olen vanhempaa ikäluokkaa kuin Amarillon todennäköisin asiakaskunta joten se ehkä rajaa jonkin verran suosituksia.”
“Hyvä, hymyilevä palvelu, ruoka kelpoa”
“Ravintolassa oli hyvin huomioitu koronan ajan vaatimukset.”
“Kaikki sujui hyvin ja henkilökunta oli ystävällistä.”
“Kaikki toimi hyvin eli jos ystävät ovat kiinnostuneita Amarillon tyyppisestä ruokailusta, suosittelisin”
“Ihana henkilökunta, hyvä ruoka”
“Kesti aika kauan ruuassa, tarjoilija olisi voinut kysyä että tarvitseeko jotain kun kulkee ohitse.”
“Ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu”
“Amarillossa saa aina hyvää palvelua ja ruuat ovat hyviä!”
“Tunnelmaltaan rento paikka maistuvalla ruualla. Tiettyyn rentoon oleiluun hyvä paikka.”
“Kaipasin ruokaa !! En ainoastaan burgereita”
“Hyvä palvelu ja ruoka”
“Ruoka on niin hyvää ja turvaväleistä ja siisteydestä huolehdittiin tosi hyvin”
“Aina hyvää ystävällistä ja toimivaa asiakaspalvelua, ja ruoka maistuvaa.”
“Muuten hyvä mutta suolaa oli ruuassa vaikka muille jakaa”
“Ei moitittavaa, kaikki sujui varsin mukavasti.”
“Tämän tyyppisestä mausteisesta ja hieman tulisemmasta ruoasta pitävälle suosittelen”
“Ruoka oli hyvää”
“Tyylikäs ja siisti”
“Ruoka on perus amarillo laatua”
“Ainut 'miinus' oli korona rajoituksista johtuva kolkko tunnelma kun pöytiä oli vähän käytössä...mikä tietty oli oikein hoidettu tässä vallitsevassa tilanteessa.”
“Homma toimii ja ruoka on hyvää”
“Hyvä ruoka, mukava henkilökunta, kaikin puolin paras!”
“Kävimme testaamassa uuden ruokalistanne, muutama vanha suosikki oli hävinnyt listalta ja aluksi annoksen valitseminen oli vaikeaa. Suosittelen kuitenkin kaikkia testaamaan!”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Ruoka ja tunnelma hyvä. Mutta näin korona aikana olisimme toivoneet että lähipöytiin ei olisi ohjattu niin pian muita asiakkaita . Seurasimme tilannetta että tilaa olisi ollut kauemmissa pöydissä.”
“Amarillossa on aina ollut erinomaista ruokaa, se mitä itse olen tilannut ja käynyt. Viimeisimmässä käynnissä meni pieleen ettei minua otettu asiakkaana tarpeeksi huomioon tilaukseni suhteen. Henkilökunnan ehdotuksesta tilasin alkupalaa ruuhkan takia. Alkupaloista ei sittemmin kuulunut koko odotuksen aikana mitään ennen pääruuan. Ei minua siitä myöskään veloitettu, joten en myöskään pahoittanut mieltäni. Ainoastaan alkupalan odotuksesta jäi ohimenevä pettymys. Kaverini oli puolestani reipas ja otti tämän puheeksi laskutuksen aikaan ja henkilökunta osasi hyvin kompensoida unohdustaan. Hyvä mieli jäi, hyvää palvelua.”
“Ei valittamista, ruoka oli hyvää ja tarjoilu pelasi.”
“Perus varma hyvä paikka nauttia illasta”
“Mukavaa asiakas palvelua ja saatiin isolla porukalla ruuat aika nopeasti pöytään”
“Tunnelma ja paikka oli viihtyisä ja hyvällä paikalla. Vaikka ruan saamisessa kesti melko pitkään, oli se hyvää ja annos oli houkutteleva.”
“Huomaavaista, aitoa asiakaspalvelua rivakalta miestarjoilijalta. Poletti kiikutettiin nopeasti. 100pistettä.”
“Oli oikein hyvä ruoka ja palvelu ja tunnelma”
“Mahtava palvelu oli ja iloinen ilmapiiri 09.11”
“Paikkana, niin sijainnin kuin yleeis ilmeensä perusteella loistava. Heti kun mentiin sisään meidät huomioitiin ilo”
“Musiikki soi liian kovaa....”
“Palvelu sujuvaa ja ystävällistä, ruoka todella maistuvaa (lounasburgeri halloumilla ja kikhernepihvillä sekä ranskalaiset)”
“Nopea ja turvallinen. Ystävällinen henkilökunta”
“Hyvä ruoka, parempi mieli. :)”
“Kaikin puolin onnistunut ravintolakokemus”
“Perus hyvä ruoka, mukava henkilökunta, tarpeeksi viihtyisä.”
“Hyvä ruoka ja tunnelma”
“Henkilökunnat olivat todella ystävällisiä. Yksi tarjoilija puhui hieman epäselvästi/nopeasti etten oikein saanut selvää ja dippi unohtui. Ruoka oli todella hyvää, ehkä paras hampurilainen, mitä oon koskaan syönyt. Kiitos! :)”
“Elämäni paras uusi ateria, itse sain vaikuttaa aterian koostumukseen ja tarjoilija (mies) asiakaspalvelun ammattilainen. Ystävällinen ja ammattitaitoinen työssään.”
“Tytärpuolen kanapihvi oli raaka. Saatiin kyllä uusi ateria hänelle. Onneksi ei ehtinyt sitä syömään.”
“Tarjoilijat olivat mahtavia, huomioivat myös mukana olleen 5.vee poikani. Ja ihanaa kun ruokalista suppeampi nykyään, niin ei ole sataa sorttia luettavana. Kiva myös kun pöydät väljästi aseteltuna, niin jokainen sai oman rauhan.”
“Mielestäni kaupungin paras ravintola”
“varsinkin henkilökunta oli +++”
“Nykyinen sisustus on miellyttävä”
“Palvelu oli hyvää ja mukava henkilökunta. Lounasruuassa olisi hieman parantamisen varaa. Saisi olla enemmän makuja. Lisäksi tarjoilija voisi kysyä jo tilausta ottaessa vastaan, että saisiko olla ketsuppia. Moni asiakas, mukaan lukien mminun seurue joutui kysymään erikseen pöytään ketsupin.”
“ei ihmeitä - kaikki ok”
“Hyvä paikka ja maistuva ruoka”
“Rento ravintola. Helppo tulla ja kohtuuhintainen.”
“Turvavälit oli huomioitu hyvin”
“En peeustelisi”
“En pidä siitä, että tullaan kesken ruuan kysymään, että maistuuko. Ruokarauha! maksaminen ei suju, sillä tarjoilija ei seurannut, milloin ollaan valmiita. Kysyi astioita hakiessa, että otetaanko jälkkäri, sanottiin että ei. Voisi kysyä tuleeko lasku/seurata milloin juomat juotu, jolloin kysymys et tuleeko lasku. Odotettiin puoli tuntia viimeksi laskua (laitettiin tyhjät lasit pöydän reunalle merkiksi) , jonka jälkeen menin tiskille maksamaan. Saatiin kyllä anteeksipyyntö ja hyvitys juomina. Vedottiin kiireeseen, mutta lisäksemme paikalla oli vain 4 pöydässä asiakkaita.”
“Ruoka on hyvää ja sopivan hintaista”
“The Table aivan mahtava kokemus koko seurueen mielestä! Ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta, hyvää ruokaa ja juomaa ja päälle vielä hauskaa ohjelmaa, mitä muuta voi toivoa! Ihme että löydettiin tälläne mahdollisuus vasta nyt:)”
“Hyvä paikka keskustassa”
“Aina voi jotain parantaa, mutta käynti oli erittäin mieluinen. Korona tilanne oli myös huomitu hyvin.”
“Henkilökunta mukava ja tunsin itseni ja perheeni tervetulleeksi. Ruoka oli todella hyvää ja maistui myös perheen pienimmille.”
“Ruoka oli hieman mautonta, muuten käynti ok”
“Takuuvarma ruokapaikka”
“Ruoka erittäin hyvää, 1 miinus siitä, että tilauksissa usein kestää kauan”
“Hyvä ruoka mut pikkaisen saisi olla enemmän listslla”
“Hyvä ruoka.”
“Todella mukava ja maukas kokonaisuus.”
“Ruoka oli todella hyvää. Laatu parantunut huomattavasti parin vuoden aikana.”
“Ruokalista kutistunu entisestään.”
“Lounas aikaan ainakin silloin rauhallista. Isot tilat.”
“Ruoka huononee ja hinta nousee....”
“Hyvä ruoka ja palvelu.”
“Tarjoilijamme oli erityisen huolehtivainen, vastasi huolella annoksia koskeviin kysymyksiin ja esitteli ihanan Demuerte viinin, josta tuli heti suosikki. Hyvää asiakaspalvelua!”
“Hinta-laatusuhde osassa aterioista kohdallaan, mutta osassa ei.”
“Turvallisuus oli otettu hyvin huomioon näin korona-aikana”
“Käynti oli helppo, meitä palveltiin Hyvin ja ruoka tuli pian. Koronan suhteen ei ollut pelkoa, kaikki toimi tosi hyvin ja asianmukaisesti.”
“Ruoka ja juoma on hyvää ja henkilökunta mukavaa”
“Asiantunteva ja reipashenkinen henkilökunta. Asiakkaat huomioiva asenne ja palvelualttius, paikan siisteys ja ilmapiiri oli hyvä. Ruoka erittäin maittava. Sämpylä rouhea ja suosittelun arvoinen.”
“Erittäin miellyttävät ja ammattitaitoiset tarjoilijat, heidän takiaan käyn Amarillossa.”