Vardagen skiljer oss åt, Amarillo förenar oss!
 
 Amarillo förnyas och inom kort är varje restaurang young, fresh and new. Nya Amarillo förenar såväl vänner som obekanta och får alla att trivas kring samma bord. Amarillo har en fräsch, ledig, okomplicerad och energisk stil. På menyn finns det massor med fräscha smaker och, icke att förglömma, de bästa gamla favoriterna. Självklart bjuds det även på goda drycker och trevlig stämning. Den som vill uppleva någonting alldeles unikt ska boka bord vid The Table – en helkväll med god mat och dryck, underhållning och många glada överraskningar!
 
 Kom och testa, du trivs garanterat och hittar nya vänner!
 

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,1)
Betjäning (4,2)
Stämning (4,1)
Barn (4,5)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 11.05.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Asiakkaita oli vähän, mutta silti sai tarjoilijaa sai odottaa useasti, esim. halutessani toisen juoman sekä jälkiruokaa"”
“Helppo ja mutkaton asioida. Hinta/laatu kohdillaan. Palvelu ystävällistä.”
“Kiva tunnelma ja turvavälit huomioitu. Tarjoilijat iloisia”
“Xx”
“"Hyvät parkkimahdollisuudet, siisti ja asianmukainen tila. Näyttävä keittiö näkyvillä."”
“"Henkilökunta osaavaa ja mukavaa, ruoka kohtuullisen hyvää ja kohtuullisen hintaista. "”
“"Hyvää ruokaa, parhaan naudanpihvin olen syönyt amarillossa. Mukavan rento palvelu."”
“Hyvä ruoka”
“Chiken cobb salaatti oli muuttunut huonompaan suuntaan. Se oli suuri pettymys. Salaatti oli vetistä kun kaikki ainekset oli heitelty suureen kulhoon sekaisin. Odottelu oli myös pitkällistä. Odotimme ruokaa puoli tuntia ja laskua saman verran. Lopulta maksoimme tiskille itse.”
“palvelu ja ruoka hyvää ainoa miinus oli maksullinen wc kaukana”
“Viihtyisä paikka ja ystävällinen henkilökunta”
“Ruokalista voisi uudistua joskus. Vuodesta toiseen samat pääruoat. Enkä tarkoita burgereita vaan liharuokia.”
“"Ruoka hyvää, palvelu hyvää, miellyttävä ympäristö"”
“Ruoka oli yllättävän hyvää ja palvelu toimi.”
“Amarillossa aina perusvarma palvelu ja ruoka.”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu. Ravintolan hyvä sijainti.”
“Hyvä ruoka ja palvelu ystävällistä”
“Kaikki toimi hienosti ja palvelu nopeaa”
“"Hyvä ruoka, korona otettu hyvin huomioon"”
“"Ravintolassa ei ollut paljon asiakkaita. Ruokailumme aikana meiltä kävi kolme eri tarjoilijaa kysymässä maistuuko, minkä koimme jo hieman ärsyttäväksi. Meiltä myös korjattiin astioita pois pöydästä kun vielä ruokailimme, ja jouduimme sanomaan tarjoilijalle ettei vie alkupaloja vielä pois kun osa oli syömättä (söimme alkupaloja ruuan kanssa samaan aikaan kun ne tuotiin meille samaan aikaan). Tuli olo että heillä olisi kauhea kiire ja poistuimmekin sitten nopeasti kun olimme syöneet. Ei tullut olo että olisimme halunneet jäädä istumaan iltaa pidempään."”
“Ruoka hyvää ja kohtuuhintaista. Hyvä palvelu.”
“"Ainoa miinuksena se, että laskun saamisess kesti 20 minuuttia joka oli kyllä todella kohtuutonta"”
“Kaikki sujui todella mallikkaasti ja ammattimaisesti. Viihdyin!”
“Allergiaruokavaliot otettiin huipusti huomioon ja varmistettiin. Erittäin ystävällinen tarjoilija. Miinuksena: uuniperunat olivatloppuneet ja sen vuoksi olimme valinneet ravintolan.”
“Ravintolaan on helppo tulla ja laatu on taattua. ??”
“Hyvä ruoka ja hyvä palvelu.”
“"Asiakaspalvelu oli huippua, en ole pitkään aikaan törmännyt näin iloiseen ja rempseään asiakaspalveluun. Täydet pisteet jokaiselle tarjoilijalle. "”
“"Pidän amarillosta todella paljon, ja perheen kanssa siellä usein vierailemme. Ainoa huono asia, joka edelleen jää mieltä vaivaamaan, on se, että maksun yhteydessä maksupääte kyselee että jätänkö tippiä? Ihan oikeasti, miksi hemmetissä? Edellisen vierailun saldo 4 henkilöltä oli yli 100 euroa, joista maksellaan sitten se henkilökunnan palkka sekä verot. Eli eilöhän se ole ihan riittävästi? "”
“Taattua laatua”
“"Tietää, mitä saa ja perhe (lapset) huomioidaan. "”
“"Henkilökunta oli ystävällinen, iloinen ja erittäin asiakaspalveluhenkinen. Asiakaspalvelu oli erittäin loistavaa ja rentoa. Meidät huomioitiin hyvin koko ruokailun ajan. Jatkakaa samaan malliin iloisella ja erittäin hyvällä meiningillä."”
“Hyvä ruoka ja mukava tunnelma”
“Turvavälit oli toteutettu erinomaisesti ja henkilökunta oli todella mukavaa ja ammattitaitoista. Erityisesti mieleen jäi tarjoilija mies jolla oli huumori kohillaan. Ihan oli elementissään. :) (kävimme la 13.2)”
“Kaikki hyvin”
“"Vaihdoin annokseeni bataatti ranskisten tilalle tavalliset ranskalaiset, mutta annokseeni tuli kuitenkin bataatit. Bataattiranskikset olivat kyllä ihan hyviä, mutta hieman lötköjä. En jaksanut paikanpäällä huomauttaa ""väärästä"" annoksesta, koska hampurilainen oli erityisen herkullinen."”
“Herkullinen ruoka”
“Palvelu oli nopeaa ja ruoka oli hyvää”
“Kaipasin ruokalistaan enemmän kanavaihtoehtoja seka hampurilaissämpylöihin vaihtoehtoja. Henkilökunta oli aivan loistava! Ihan pirtsakkaa porukkaa <3”
“Amarillo on yks suosikki paikoistani Jyväskylässä.”